يك اتفاق بيسار عجيب در Extreme Rules
پلاكارد احمد*ي نژاد در دستان يكي از تماشاگران:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
يك اتفاق بيسار عجيب در Extreme Rules
پلاكارد احمد*ي نژاد در دستان يكي از تماشاگران:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:11: تبليغاتشون رو تو اكستريم رولز هم كردن!
ته خندست،کجاها که ستاد مردمی نداره این!!:11:
مطمئنين فوتوشاپ نيست؟ شايد هم اسم خود اون بنده خداييه كه پلاكارد دستشه به رفيقاش گفته بوده هر وقت پلاكاردو ميگيره بالا ببيننش تو تلويزيون!
علی جان من خودم هم اولش باور نکردم ولی اینم بازی رو که دیدم ، مشاهده کردم که واقعا یک پلاکاردی بود که روش نوشته بود محمــــــــــود
واقعا داشتم شاخ در می آوردم
آخه این ها چه ربطی به هم دارند!!!!!!
مطمئناً فتوشاپ هست.
عزیزم من دارم میگم که خودم بازی رو دیدم دقیقا هم همین نوشته محمود توش وجود داشت شما حرف کسی که ویدئو رو دیده هم باور ندارید ؟
این که اکستریم رولز نیست ! :4:
ببینید , جریکو کمربند ورلد هوی ویت دستشه ! :3:
نه خیر این کمربند IC هست .
علی جان اخرین باری که جریکو کمربند ورلد هوی ویت گرفته مو و ریشش بلند بوده ولی اینجا هم موهاش کوتاهه و هم ریشش رو کاملا زده
اون وقت چطور میگید که این بازی در اکسترم رولز نیست و از همه جالب تر کمربند ورلد هوی ویت رو داره ؟
بذار کنار رفیق.....
تابلویه فوتوشاپه!
برای من که فرقی نمی کنه دارم ویدئو رو نگاه کردم و بهتون یه ساعت دارم میگم واقعیه :|
ولی خوب برای محض اطلاع اگر ویدئو اکسترم رولز رو دارید حتما وقتی که جریکو برنده بازی میشه رو تا یک دقیقه بعد به قدت نگاه کنید بعدا بگید که این کار فتوشاپیه
محمود یک اسم عربی هستش ، حالا هرکی که سیبیل داره مگه بابای من یا شماست ؟ ( البته میدونم واسه خنده گزاشتی )
در ضمن ، این عکس واقعی هستش , دوستان تهمت بی جا به صاحب تاپیک نزنند .
ماسک ری هم دستشه
من هم اول باورم نشد ولی وقتی این تیکه رو گذاشتم دیدم این اقاهه تا دوربین برمیگرده این مقوا رو میاره بالا و وقعا روش محمود نوشته بود.
ولی ربطی به احمدی نداره.
این عکس رو من از رو فیلم گرفتم , حتما سند تو آل ما به دست شما هم رسیده :4:
اصل اصل ! :24:
آخه خیلی شبیه ورلد هوی ویت بود آقا اردلان و داش مرتضی ! :4:
اما به نظرم این یارو میخواسته به رفیقاش ثابت کنه که من کشتی کج میبینم , حتما اسم خودشو نوشته ! :4:
بله این عکس حقیقت داره اما بعید میدونم منظور طرف احمدی نژاد بوده باشه !
حالا هر عكسي از رو فيلم بود كه عكس شما نيست عزيز!نقل قول:
نوشته اصلی توسط TeZAR
اينو خودم ديشب از رو فايل Divx كه خودم دانلود كردم گرفتم.
در ضمن دوستاني هم كه ميگن فوتوشاپ برن ويدئو بازي رو دانلود كنن بعد بيان تهمت بزنند.
اتفاقا منظورش خود احمد نژاد هست اين عكس را نگاه كنيد http://upload.iranblog.com/5/1244769486.jpgنقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
اين بشر كشتي كج هم كار ميكنه :11:
بابا تو wwe رسم شده هر كس مياد سالن اسم يكي از دو ستان يا خانواده خودش رو مينو يسه تا جلوي دوربين نشون بده
تازه احمدي نژاد كي هست كه ديگه او نجا هم واسش تبليغ بشه[hr]
خيلي با حالي واقعا حال كردم عكس با حالي بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sajad021
حالا وقتشه که همه رو روشن کنم اون کسی که اون تابلو رو گرفته بالا یه جوون عربه که اسمش محموده و عضو یه فوروم عربیه خواسته به دوستاش نشون بده که منم اونجا بودم و با دوربینش 38 تا عکس گرفته تا اونا رو تو فوروم بزاره ( من همه ي او عكس ها رو 3 روز پیش دیدم )وقتي كه تامي دريمر كمر بند رو ميبره و ميره پیش تماشا گرا محمود ( همون جوون عرب ) چند قدمیه تامی بوده
:11: ولی فوتوشاپ اگرم نباشه حتما یه ایرانی عاشق احمدی نراد بوده
کاملا واقعیه
همین الان دارم با چشای خودم میبینم
نکنه میخوان سفر های قاره ای هم برن؟؟؟نکنه میخواد با وینس هم مناظره کنه
بگه من اینجا پرونده ی خانومی رو دارم بگم بگم؟من پرونده دخترتون رو دارم....
حاج مرتضی اشتباه نشه. من همیشه پیج ها را باز می کنم بعدش دیسکانکت می شم و می خونم و یا نظراتم را می نویسم و وقتی دگمه ارسال را می زنم ممکنه یکی قبل از من یه ارسال تو اون تایپیک داشته باشه مثل این بار . اون موقع که من نظرات را می خوندم تا نظر علی آقا بیشتر نبود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Godfather