نتایج راء به تاریخ 22 جون
راء این هفته با نشان دادن ویدئویی از مسابقه ی 4نفره ی هفته ی گذشته که با برد رندی اورتن همراه بود و اعلام فروش راء به دانلد ترامپ و همچنین بازگشت تریپل اچ آغاز شد .
در آغاز شو لیلیان گارسیا صاحب جدید راء یعنی دانلد ترامپ رو معرفی می کنه و موزیک (پول) زده میشه و دانلد ترامپ در حالی که کلی کلی دست او را گرفته وارد رینگ میشه . کلی کلی به بک استیج بر می گرده و حالا ترامپ با میکروفون در رینگ ایستاده .
ترامپ اعلام میکنه که دارنده ی راء می باشد و این شو رو دوست دارد . وی همچنین یادآوری میکنه که راء امشب بدون کامرشال می باشد . سپس موزیک جان سینا زده میشه و وی وارد رینگ میشه . جان سینا یک تی شرت و کلاه جدید پوشیده است . جان سینا میگه که ترامپ برای امشب بازی بین من و بیگ شو ترتیب داده ولی من چیز دیگری از ترامپ میخوام . ویدئویی از میز نشون داده میشه که درحال مسخره کردن جان سینا می باشد . سپس جان سینا میز را صدا می کنه و موزیک میز زده میشه . میز با یک میکروفون وارد میشه . میز میگه که من هر چیزی رو به سینا گفته ام و هیچ کاری نکرده ام و جان سینا ادم ترسویی هستش . جان سینا میگه من تو رینگ ایستادم و تو اونور و در بیرون رینگ ایستادی حالا کی ترسو هستش؟ سپس میز در حال آمدن به رینگ است در حالی که تماشاگران به شدت او را بو می کنند . میز وارد رینگ میشه و با جان سینا فیس تو فیس میشه . جان سینا میگه امشب دقیقا چیزی رو که میخوای بهت میدم . جان سینا میگه که برای اولین بار میز در مین اونت پی پی وی بش به مصاف خودش میره . جان سینا میگه برای مدت دو ماه من هیچی نگفتم ولی تا 6 روز دیگه خواهی فهمید که تو به راء تعلق نداری . تماشاگران به شدت اسم سینا رو تکرار می کنند و در همین لحظه میز با میکروفون و دست راستش ضربه ایی رو به سینا میزنه و سریع از رینگ خارج میشه . این در حالی است که جان سینا در حال خندیدن به میز است .
سپس ویدئویی از ساعاتی پیش نشون داده میشه که وینس مک مهن در حال صحبت با تلفن در کنار جاده است و راننده ی او نیز در حال تعمیر کردن چیزی در زیر کاپوت می باشد .راننده ی وینس میگه که یک ایستگاه گاز بالای جاده هستش ولی وینس میگه من تا حالا تو زندگی ام وارد ایستگاه گاز نشدم. راننده میگه زیاد دور نیست ولی وینس میگه چرا خیلی دوره . وینس مک مهن راه نمیره و ناگهان یقه ی راننده اش رو میگیره و میگه آره ما قدم میزنیم .
Jeff Hardy, The Great Khali and Rey Mysterio vs. Chris Jericho, Dolph Ziggler and Edge
در بازی اول جف هاردی در میان تشویق شدید تماشاگران وارد رینگ میشه . سپس گریت کالی و ری میستریو وارد می شوند . در نهایت نیز کریس جریکو و دالف زیگلر و اج وارد رینگ می شوند .
موزیک سی ام پونک زده میشه و او با عنوان سنگین وزن در کنار گزارشگرها میاد میشینه . بازی رو دالف زیگلر و کالی شروع می کنند . در همون اول کالی زیگلر رو به زمین می اندازه . جریکو با زیگلر تگ میشه . کالی جریکو رو میگیره و در گوشه ی رینگ یک ضربه ی محکم به سینه اش مینزه . حالا یک clotheslines از طرف کالی به بروی جریکو . اج وارد میشه و از پشت کالی رو میزنه ولی اثری رو کالی نداره و گریت کالی اج و جریکو رو با هم از رینگ میندازه بیرون . زیگلر هم به بیرون می افته و جف وارد رینگ میشه و از توی رینگ یک پرش بر روی سه استار مقابلشون یعنی جریکو و زیگلر و جریکو که بیرون از رینگ هستند میکنه . حالا ری بر روی شانه های کالی میره و یک پرش بلند رو نیز او بر روی این سه استار می کنه . کالی به روی طناب دوم رینگ میره تا پرش بکنه ولی جریکو میاد و مانع اینکار میشه . کالی سریعا جریکو رو میزنه و با ری تگ میشه . ری میستریو enziguri رو به جریکو میزنه و برای 619 آماده میشه ولی اج پای ری رو میگیره . حالا ری تو دردسر می افته . جریکو با زیگلر تگ میشه . ضربات متعدد با پا زانو از طرف زیگلر بر روی ری و دو شماره برای او . بعد از لحظاتی جف هاردی با ری تگ میشه و در مقابل زیگلر قرار میگیره . clotheslines و متابقا یک neckbreaker از طرف هاردی بر روی دالف . هاردی به جریکو و اج که در کنار رینگ ایستاده اند حمله می کنه و باعث میشه اونا به بیرون از رینگ بی افتند . atomic drop از طرف هاردی بر روی زیگلر . در ادامه یک facebuster از طرف جف هاردی بر روی زیگلر اجرا میشه . در یک جا به جایی اج یک spear به جف میزنه و باعث میشه تا کالی از این موضوع عصبانی بشه و وارد رینگ بشه . کالی میخواد Punjabi Plunge رو بر روی اج اجرا کنه ولی موفق نیست . جریکو سعی داره که Codebreaker رو به کالی بزنه و اج نیز سعی در اجرای spear بر روی کالی داره . ری وارد میشه و یک 619 به اج میزنه . جف هاردی Twist of Fate رو به دالف زیگلر میزنه و سپس یک Swanton بر روی او . یک ... دو ... سه ...
برنده ی بازی : Jeff Hardy, Rey Mysterio and The Great Khali
سی ام پونک میگه که همچین برنده شدنی لیاقت تشویق شدن رو داره و سپس وارد رینگ میشه . پونک دست جف رو به عنوان برنده بالا میبره . جف از این حرکت خوشش نمیاد و رینگ رو ترک میکنه در حالی که پونک عنوان سنگین وزن رو بالا نگه داشته است .
در بک استیج وینس رو می بینیم که در حال زدن در اتاق ترامپ هستش . سپس در همین لحظه سانتینا مارلا وارد میشه و خودش رو به وینس معرفی میکنه و دستش رو میاره جلو که با وینس دست بده . وینس یک سیلی به سانتینا میزنه . وینس درباره ی اینکه ترامپ میخواد امشب پول بلیط های تماشاگران رو برگردونه حرف میزنه . ونیس دوباره در میزنه و ترامپ در رو باز میکنه . وینس میگه اینجا دفتر من هستش باید اشتباهی شده باشه . ترامپ میگه اتاق تو پایین تالار هستش . وینس میگه بعدا همدیگر رو خواهیم دید و صحنه رو ترک میکنه . ترامپ میگه سانتینا تو اخراجی و او صحنه رو ترک میکنه .
Primo Colon vs. Cody Rhodes
در بازی بعدی کارلیتو و پریمو وارد رینگ می شوند در حالی که کارلیتو به عنوان منجیر برادرش می باشد . پریمو میکروفون رو میگیره و درباره ی اینکه کدی و تد دیبیاسی چطوری اسم خودشون رو لگسی گذاشتن و خودشون رو چسبوندن به رندی اورتن صحبت می کنه . کارلیتو میگه آره من شنیدم که اونا تو ساحل به هم چسبیدن و روغن رو چنان به بدن اورتن می مالیدند که هیچ کس دیگه ایی نمیتونه اینطوری روغن رو بماله . پریمو جدی میشه و میگه بعد از پی پی وی بش ما همچنان قهرمان خواهیم ماند . سپس کدی رودز که تد رو به عنوان منجیر خودش داره وارد میشه .
زنگ رینگ زده میشه و بازی رسما شروع میشه . کدی دست پریمو میپیچونه و اون رو میخوابونه . در یک جا به جایی پریمو به خودش میاد و حالا اون دست کدی رو گرفته . چند ضربه از طرف پریمو بر روی کدی در گوشه ی رینگ . بعد از دقایقی دوباره بازی دست کدی میاد و در گوشه ی رینگ در حال لگد زدن به پریمو می باشد . حالا هد لاک بر روی پریمو از طرف کدی رودز . لحظاتی بعد کدی با با ضربه ایی که با پاش به پریمو میزنه باعث میشه که او به بیرون از رینگ بی افته . در بیرون از رینگ تد و کارلیتو درگیری لفظی با هم پیدا می کنند . پریمو به رینگ بر می گرده و دو شماره برای کدی رودز . یک chinlock بر روی پریمو . پریمو با اجرای یک head scissors باعث به زمین افتادن کدی میشه . حالا چند ضربه با دست راست و یک dropkick زیبا از طرف پریمو بر روی کدی . حالا کدی یک Russian leg رو به پریمو میزنه و دو شماره رو کسب می کنه . رول آپ از طرف پریمو بر روی کدی و دو شماره برای او. پریمو یک کراس بادی اجرا میکنه ولی کدی دفاع میکنه و پریمو رو رول آپ میکنه .
برنده ی بازی : Cody Rhodes
در بک استیج دوباره وینس مک مهن دیده میشه . گلداست و هورسنووگل وارد میشن و گلداست به وینس میگه یادت میاد که یک زمانی فکر می کردی هورنسووگل بچه ی ******** ی تو هستش . گلداست کلاه گیسش رو بر میداره و میزاره رو سر وینس . هورنی و گلداست وینس رو مسخره می کنند و وینس به اونا میگه از اتاقم برید بیرون . وینس میگه همه ی چیزی که میخوام اینه که یک مراسم خداحافظی بلندمرتبه امشب برای من گرفته بشه .
ویدئویی از درگیری های بلند مدت رندی اورتن و تریپل اچ پخش میشه
Last Man Standing Match for the WWE Title: Randy Orton vs. Triple H
لیلیان گارسیا در رینگ قوانین مسابقه ی لست من استندینگ رو اعلام میکنه . اول تریپل اچ در میان تشویق شدید هواداران وارد رینگ میشه . سپس رندی اورتن با موزیک وویسز وارد میشه .
زنگ رینگ زده میشه و رندی اورتن سریعا درگیری رو آغاز میکنه . رندی اورتن تریپل اچ رو به گوشه ی رینگ می بره ولی هانتر سریعا دفاع می کنه . تریپل اچ اورتن رو به طرف میله ی فلزی گوشه ی رینگ پرت می کنه و خودش به بیرون از رینگ میره . هانتر سر رندی اورتن رو به میز گزارشگرها میزنه و او رو به درون رینگ پرت می کنه . حالا یک spinebuster سنگین از طرف هانتر بر روی اورتن . بعد از لحظاتی اورتن هانتر رو به بیرون از رینگ می اندازه و حالا هر دو استار در بیرون از رینگ هستند . clotheslines از طرف تریپل اچ بر روی رندی اورتن . حالا تریپل اچ رندی اورتن رو به میان تماشاگرها میندازه و درگیری در اونجا ادامه پیدا می کنه . اورتن در میان تماشاگران افتاده در حالی که داور شروع به شمردن تا شماره ی 10 کرده . تریپل اچ رندی رو میگیره و سرش رو به دیواره ی تماشاگران میکوبونه . حالا درگیری دوباره به کنار رینگ بر می گرده در حالی که اورتن در حال کار کردن بر روی زانوی آسیب دیده ی هانتر است . در حالی که داور در حال شمردن است رندی اورتن تریپل اچ رو به پله های فلزی رینگ پرت می کنه . اورتن پله ها بر میداره و با اون به سر تریپل اچ میکوبونه . تریپل اچ داره بلند میشه ولی اورتن بازم هانتر رو به زمین می اندازه . درگیری به رینگ بر می گرده در حالی که اورتن با ضربات مشتی که به تریپل اچ میزنه کنترل بازی رو در دست داره . اورتن یک ضربه با زانو به تریپل اچ میزنه . حالا رندی پای تریپل اچ رو به دور میله ی فلزی رو میبنده و چند ضربه به پای هانتر میزنه . رندی حالا یک صندلی بر میداره و میخواد با صندلی به پای تریپل اچ بزنه ولی هانتر با پا ضربه ایی به صندلی در دست اورتن میزنه و باعث افتادن او میشه . هر دو استار بلند میشن و رندی یک ضربه با صندلی به سر تریپل اچ میزنه و داور نیز شروع به شمردن می کنه . تریپل اچ بلند میشه ولی اورتن با زدن چند ضربه باعث میشه دوباره بی افته . رندی در حال آماده کردن میز گزارشگرها هستش و تریپل اچ میخواد به بازی برگرده ولی اورتن سر هانتر رو به میز گزارشگرها میکوبونه . حالا رندی تریپل اچ رو به روی میز میبره تا RKO رو اجرا کنه ولی تریپل اچ یک low blow به اورتن میزنه .
هر دو استار در پایین میز افتاده اند . تریپل اچ زودتر از اورتن بلند میشه و میخواد Pedigree رو بر روی اورتن و در بالای میز گزارشگرها اجرا کنه ولی موفق نیست و رندی یک RKO به تریپل اچ بر روی میز گزارشگرها میزنه و هر دو استار به زمین می افتند . داور در حال شمردن می باشد . رندی زودتر بلند میشه و تریپل اچ نیز در آخرین لحظات و در شماره ی 9 رو پاهای خودش می ایسته . حالا تریپل اچ با مانیتور میز گزارشگرها ضربه ایی رو به سر اورتن وارد میکنه . داور نیز دوباره شروع به شمردن می کنه . حالا درگیری به محل ورودی استارها می کشه و هانتر یک spinebuster بر روی قسمت فلزی ورودی استارها به اورتن میزنه . دو استار دوباره با هم به زمین افتاده اند و داور شروع به شمردن کرده است . تریپل اچ اول بلند میشه و رندی اورتن با شماره ی 9 . تریپل اچ برای Pedigree میره ولی اورتن با یک back drop دفاع می کنه . تریپل اچ یک نردبان رو میاره و میخواد اورتن رو بزنه ولی رندی جا خالی میده و نردبان به سر یکی از کارکنان دبلیو دبلیو ایی میخوره و باعث میشه که از سر وی خون بیاد . حالا رندی اورتن پای تریپل اچ رو لای نردبان میزاره و شروع می کنه به پا کوبیدن بر روی پای تریپل اچ و نردبان . اورتن نزدیک 15 تا لگد به نردبان و پای تریپل اچ میزنه و باعث میشه که تماشاگران به شدت او را بووو کنند . داور شروع به شمردن کرده در حالی که رندی اورتن به تماشاگران خیره شده است . رندی اورتن نردبان رو بر میداره و به داور میگه که شمردن رو متوقف کنه . حالا رندی نردبان رو بر روی استیج می ایستونه و گردبان تریپل اچ رو میگیره و از نردبان بالا میره . هدف رندی اورتن زدن RKO بر روی تریپل اچ در بالای نردبان است . رندی اورتن موفق نیست و تریپل اچ اورتن رو به پایین پرت میکنه و سریعا یک Pedigree به اورتن بر روی قسمت فلزی ورودی میزنه . هر دو استار بر روی زمین ایستاده اند . داور شروع به شمردن می کنه و هر دو استار موفق نیستند که تا قبل از شماره ی 10 از زمین بلند بشند . افرادی از بک استیج وارد می شوند و به تریپل اچ کمک می کنند که بر روی پاهای خودش به ایسته . رندی همچنان بر روی زمین خوابیده . موزیک رندی اورتن زده میشه در حالی که این بازی بدون نتیجه باقی ماند .
در بک استیج ماریس و میز دیده می شوند . ماریس با دیدن میز میخواد بره ولی میز او را نگه میداره. ماریس میگه نمیخواد که وقتش رو تلف کنه . میز درباره ی جان سینا و چیزهایی در فرانسه صحبت می کنه . میز سپس درباره ی شکست دادن جان سینا در پی پی وی بش صحبت هایی رو می کنه .
در قسمت بعدی راء دانلد ترامپ در حالی وارد رینگ میشه که ایو ماریا دست های ترامپ رو گرفته اند. ترامپ میگه امیدوارم بهتون خوش گذشته باشه و تماشاگران او را تشویق می کنند . ترامپ میگه هیچی مثل مالکیت دوست داشتنی نیست و میگه که وینس قصد داشت که یک جنرال منجیر جدید راء رو مشخص کنه ولی اینکار رو نکرد . ترامپ میگه که من برای مردم و تماشاگران کار خواهم کرد و بزرگترین کارم رسل منیا 26 خواهد بود . موزیک وینس مک مهن زده میشه و وی وارد رینگ میشه .
وینس میگه از کاری که ترامپ کرده خسته شده ام . من به خاطر نبود کامرشال پول زیادی رو از دست دادم . وینس میگه من شنیدم که ترامپ میخواد هر هفته اینکار رو بکنه ولی این اتفاق نخواهد افتاد . همچنین شنیدم که ترامپ میخواد کاری کنه که هر هفته راء مجانی باشه ولی من اجازه نمیدم . با این وضع در عرض 4 ماه ورشکسته میشم . ترامپ میگه من صاحب راء هستم و هر غلطی بخوام میتونم بکنم . ترامپ میگه من دوستان پولدار زیادی دارم که هر وقت بخوام میتونم با قیمت دو برابر راء رو بفروشم . وینس قبول میکنه که ترامپ از او باهوش تر هستش و پیشنهاد میکنه که راء رو با همون قیمتی که فروحتم ازت میخرم و با هم دست میدیم و همه چی تموم میشه . تماشاگران با شنیدن این جمله وینس رو بووو می کنند . ترامپ میگه از این پیشنهاد خوشم نیومد .
وینس به ترامپ میگه همون مبغلی رو که به من دادی رو به علاوه ی 25 درصد اضافی بهت میدم . بازم ترامپ قبول نمی کنه و وینس میگه 50 درصد اضافی . ترامپ میگه من با وینس معامله نمی کنم و وینس میگه 75 درصد . ترامپ همچنان مخالفت میکنه و به وینس میگه که درصد رو ببر بالا . وینس میگه دو برابر پولی رو که دادی بهت پرداخت میکنم و تماشاگران وی را بووو می کنند . وینس به اونا میگه خفه شید . ترامپ با وینس دست میده و میگه معامله انجام شد . سپس وینس به ترامپ میگه تو اخراجی . تماشاگران نیز نام ترامپ رو تکرار میکنن و در همین لحظه ترامپ یک سیلی به وینس میزنه . افرادی وارد رینگ می شوند و وینس رو از صحنه دور می کنند در حالی که ترامپ در حال نگاه کردن او است . وینس سعی داره که به رینگ برگرده ولی اون افراد اجازه نمیدهند . ترامپ نیز از داخل رینگ در حال مسخره کردن وینس است .
در بک استیج رندی اورتن در حال مداوا شدن است در حالی که کدی و تد نیز حضور دارند . وینس وارد میشه و به کدی و تد میگه گورتون رو از اینجا گم کنید . وینس به اورتن میگه من راء رو خریدم و میخوام که تو پی پی وی بش درد واقعی رو احساس کنی . مسابقه ات با تریپل اچ به صورت یک بازی سه گانه انجام میشه . مسابقه ی اول به صورت مسابقه ی عادی کشتی و مسابقه ی دوم به صورت Falls Count Anywhere و اگر لازم شد مسابقه ی سوم به صورت Stretcher match خواهد بود . وینس میگه دوست دارم که اسم این بازی رو بزارم سه قسمت از جهنم و امیدوارم ازش لذت ببری .
The Bella Twins and Mickie James vs. Maryse, Rosa Mendez and Beth Phoenix
این بازی رو میکی جیمز با اجرای superkick به روزا توانست به سود خودش و تیمش به پایان ببره .
Big Show vs. John Cena
در بازی آخر بیگ شو اول وارد رینگ میشه و سپس جان سینا در میان تشویق تماشاگران وارد رینگ میشه . بیگ شو و جان سینا فیس تو فیس میشن و جان سینا به بیگ شو میگه تو نمیتونی من رو ببینی . بازی شروع میشه و چند ضربه با دست راست از طرف جان سینا بر روی بیگ شو و حالا یک ضربه ی شونه که باعث میشه بیگ شو به بیرون از رینگ بی افته . پس از لحظاتی بازی به درون رینگ بر می گرده و بیگ شو مانند همیشه شروع به زدن مشت هایی به جان سینا می کنه . دو شماره برای بیگ شو . یک spear و big suplex از طرف بیگ شو به جان سینا . بیگ شو سینا رو به گوشه ی رینگ می فرسته و میخواد یک پرش بر روی اون بکنه ولی سینا جا خالی میده و شروع میکنه به زدن ضربه هایی با دست راستش . سینا هد لاک رو بر روی بیگ شو اجرا میکنه ولی بیگ شو با قدرت بلند میشه و سینا رو به زمین می کوبونه . یک huge splash سنگین از طرف بیگ شو در گوشه ی رینگ بر روی جان سینا . پس از لحظاتی سینا دوباره به بازی بر می گرده و یک leg drop به بیگ شو در بالای رینگ میزنه . جان سینا Five Knuckle Shuffle رو اجرا میکنه ولی سریعا پس از اون بیگ شو یک chokeslam سنگین به سینا میزنه . دو شماره برای بیگ شو . بیگ شو به بالای رینگ میره و یک big splash به سینا میزنه ولی او را پین نمی کنه و میخواد تا میتونه جان سینا رو بزنه . در یک جا به جایی جان سینا STF رو بر روی بیگ شو اجرا میکنه ولی میز وارد رینگ میشه . جان سینا میخواد میز رو بزنه ولی میز از رینگ بیرون میره . جان سینا بیگ شو رو برای Attitude Adjuster بلند میکنه ولی میز از پشت میاد و دخالت می کنه و بیگ شو جان سینا رو پین فال می کنه .
برنده ی بازی : Big Show
در پایان راء رندی اورتن دیده میشه که در حال رفتن به سوی ماشینش است . تریپل اچ از پشت میاد و به او حمله می کنه . تریپل اچ نصف بدن اورتن رو لای در ماشین میزاره و با در به بدن اورتن ضربه وارد می کنه . تریپل اچ در کنار اورتن میشینه و به او میگه یک شنبه ی هفته آینده به جهنم خواهی رفت .[hr]
RE: نتایج راء به تاریخ 22 جون
واقعا راء زیبایی بود .
مثل این که جَو ایران و موسوی , جان سینا رو گرفته بود با مُچ بند سبز اومده بود .. :4:
مرسی حامد جان
واقعاً بعد از ماه ها این راء خارق العاده بود
درگیری مکمن و ترامپ عالی بود ، بیگ شو هم که بعد از ماه ها سینا رو برد بازی لست من استندینگ هم که معلوم بود ارتن ریتین می کنه باید دید تو بش چی میشه
ممنون حامد جان
نقل قول:
بازی لست من استندینگ هم که معلوم بود تریپل اچ می بره
آقا معین بازی رو تیریپل اچ نبرد.بازی نا تمام باقی ماند.:32::34:
منظورم ارتن بود که ریتین کرد ، اشتباه تایپی شد
بعد از پایان راء نیز د میز دوباره شروع به مسخره کردن جان سینا کرد که جان سینا ناگهان بلند شد و یک Attitude Adjustment میز زد .
ممنون آقا حامد ...
تورو خدا ببینین کالی میاد با کیا تیم میشه !
اول جا داره از حامد و پوریا به دلیل گذاشتن اخبار راو تشکر ویژه کنم.پوریا صبح تاپیک راو رو زد ولی وقتی دید حامد زده تاپیکشو پاک کرد.از هر دو عزیز به خصوص حامد که اینقدر زیبا نوشته بود تشکر میکنم.
بعد از مدتها یه راو قشنگ رو دیدیم .
مگه ماشین ویس دوگانه سوزه که باید میرفت ایستگاه گاز؟؟؟؟
درگیری میز و سینا بسیار مسخره هست چون تابلو هست که کی میبره(جان سینا)ولی ممکنه کسی به کمک میز بیاد و میز ببره.این اولین پی پی وی نیست که میز میخواد بازی کنه.ارمگدون 2004 که یه بازی بکس مانن داشت اولین پی پی وی بود که حضور داشت.
توی بازی سه به سه از نظر من بهتر بود به جای کالی یه استار بی بی فیس دیگه بود و به جای دلفزیگلر یک استاری که به درد بازی در کنار و مقابل استار هایی مثل جف و ری و .... رو داشته باشه.
پریمو کالون و کارلیتو از نظر من به زودی کمربند ها رو از دست میدند چون اصلا به این دوتا نمیاد که به مدت زیاد تگ تیم رو نگه دارن.
بازی لست من استندینگ به نظر من قشنگ ترین بازی این هفته بود و واقعا نمیشد گفت که حق کی بود برنده بشه چون هر دو عالی بازی کردند ولی از نظر من تو د بش 100% تریپل اچ کمربند رو میگره .
درگیری وینس و دانولد ترومپ هم دیدنیست و باید دید به کجا کشیده مییشود.
بازی دعوا(ع را ی تلفظ کنید) ها هم بازی نسبتا قشنگی بود ولی کاملا مشخصه که واسشون هیچ برنامه ای ندارند.
بازی سینا و بیگ شو هم مجبور بودن بیگشو رو برنده کنن چون اگر باز سینا برنده میشد هیچی از ابرو بیگ شو با اون هیکل نمیموند و با این کار میخوان نشون بدند که مثلا سینا ضعیف شده و بگن به احتمال زیاد تو بش میبازه.
حرکت اخر تریپل اچ هم کاملا حالت تلافی گرایانه داشت نسبت به کارهای این چنینی که رندی باهاش کرد.
صحبت های میز هم بعد از تموم شدن راو فقط برای این بوده که گندش کنن در مقابل سینا با وجود اینکه سینا بخته بازیشو.
*جالب ترین نکته دیده شدن بیشتر دعواهای تاپ راو کنار ترومپ بود که هر تیکه یا با یکی یا با دوتا بود.
باز هم از حامد تشکر میکنم و خسته نباشید بهش میگم.
فعلا.....
ببخشید , ترامپ تو رسلمنیا 23 نبود ؟! :15:
منیجر لشلی ؟! :15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط WweDx
ببخشید , ترامپ تو رسلمنیا 23 نبود ؟! :15:
منیجر لشلی ؟! :15:
چرا همونه.
وینسم کچل کرد.
اخرش استن کلد یه استانر بهش زد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
مگه ماشین ویس دوگانه سوزه که باید میرفت ایستگاه گاز؟؟؟؟
نه داش عرفان:4:
من RAW رو كه ديدم راننده به مكمن گفت Gas Station يعني جايگاه سوخت چون GAS هميشه معني گاز نميده و به معني سوخت هم هست.
اونجا كه مثل ما بدبخت نيستن برن سه ساعت صف گاز وايسن:4: