بازگشــت آندرتیکر و شــاون مایکلز
[size=x-small][align=center]
هنوز اخبار دقیقی مبنی بر بازگشت Shawn Michaels به WWE وحضورش در تلوزیون نیست و رسما چیزی اعلام نشده است ، همانگونه که حامد عزیز گفتن بعد از رسل منیا ایشون در خانه خودشون هستند و تقریبا فعالیتی انجام نمیدن
شاون به کمپانی گفته با توجه به کهولت سن میخوام مدت بیشتری رو در خانه باشم و این رو در تمدیدیه قرارداد خودش با WWE ذکر کرده است و با موافقت مسئولان مواجه شده اما مسئولان WWE امید دارند که The Showstoppa زودتر از موعد قرار داد شده به کمپانی باز گرده اما شاون هیچ صحبتی در این باره نکرده ( احتمالا نزدیک به رامبل و یا شاید زودتر )
اما تیکر وضعیت خوبی داره اون داره کاملا خیلی سخت کار میکنه که در زمان ورودش به کمپانی با مشکلی مواجه نشه کمپانی اعتقاد داره The Dead Man قبل از سامر اسلم یا در اون PPV به میادین بازگرده ، همانگونه که میدونید عمل Undertaker با موفقیت پشت سر گذاشته شده
گفته میشه تیکر اعلام کرده که من فعلا قصد خداحافظی ندارم و کمپانی هنوز به من احتیاج داره
[/align][/size]
RE: بازگشــت آندرتیکر و شــاون مایکلز
می گم پوریا خان خبری از کین درج نشده ؟
اگه اين فسيل رو(آندرتيكر)به زور بندازن بيرون.اين بيرون برو نيست.
بابا ديگه تاريخ انقضاش گذشته.ول كن برو ديگه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.WrestleMania
می گم پوریا خان خبری از کین درج نشده ؟
نه هنوز هنوز تاریخ دقیقی از بازگشت کین منتشر نشده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wwehb
این حرفها برای سنت زوده کوچولو.فهمیدی؟بار آخرت باشه که به تیکر این حرفو گفتی:33:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wwehb
همین فسیلی که میگی ، با نبودش WWE به گند کشیده شده...
آندرتیکر تاریخ انقضاش هرگز نمیگذره..
همین استون کلد که دوستش داری خیلی وقته تاریخ انقضاش گذشته...
آندرتیکر ول نمیکنه بره تا حال خیلی از کسانی مثل شما رو بگیره...
بحث رو تموم کنید ، ز توهین به استار دیگری هم پرهیز بکنید
ممنون
دوستان عزيز من هم طرفدار آندرتيكر هستم.ولي اندرتيكر يواش يواش داره مثل علي دايي ميشه.هر 6ماه 6ماه مصدومه.زانوش داره ميتركه.يگه وقتشه.رستلمنيا 26 بايد خداخافظي كنه و هال آ، فيم بشه.اگه بيشتر بمونه ممكنه با بازي هاي ضعيفش منفور هم بشه(دقيقا مثل علي دايي)
دقيقا حق با شماست كه با نبودش wwe به گند كشيده ميشد.البته يادتون باشه زماني كه استون كلد بود ريتينگ چقدر بود و الان چقدره.حتي وقتي استون كلد منيجر بود بازم مردم كلي حال ميكردن.10 ميليون نفر و شايد بيشتر منتظرن تا 1 بار ديگه يه استانر ببينن.ولي تيكر داره يواش يواش خز ميشه.
خب اون زمان افرادی چون مارلا یا د میز نبودن در ضمن مگه آندرتیکر هم اون موقع نبوده
:15:آندرتيكر و استون كلد هردو در راو بودن؟
يا راو و اسمكدان باهم ديگه هم يه ريتينگ مخصوص دارن؟:15:
ولش کن اردل جون.
این روز ها نمیدونم چرا هر کسی از هر کسی خوشش میاد ازش بعد میگه...
میگه من خودم طرفدار آندرتیکرم !!!! بعد بهش میگه فسیل ...
اونوقت با کی هم مقایسش میکنه !!! علی دایی !! تو ایران هم قبولش ندارن اونوقت با آندرتیکری که میلیون ها طرفدار داره مقایسش میکنه.
از چه لحاظ می گی که بی استفاده هست ؟ بازی هاش زشته و مسخره هست ؟
نه مسابقات خوبي انجام ميده.
ولي اگه دقت كني كند شده.همينطور پير شده و همينطور زياد مصدوم ميشه همينطور.. :4:
مسابقه اي كه با شان تو رسلمنيا داشت و كارهايي كه اونجا كرد مثلا اون پرش وحشتناكش حرف شما رو نقض ميكنه عزيز دل،خداييش رسلمنيا بدون اون مسابقه تيكر و شان به مفت هم مي ارزيد؟؟ بعدشم زانوش مشكل داره نه به خاطر اينكه به قول شما پير شده،بلكه به خاطر عمل جراحي افزايش قديه كه سالها پيش كرده و الان عوارضش داره خودشو نشون ميده...ببين بدون تعصب ميگم همه هم ميدونن تيكر اسطوره تكرار نشدنيه طرفداراش هم هيچوقت كم نميشن همونجور كه ميگي ملت منتظرن يه استانر از آستين ببينن الان هم همشون منتظرن يه بار ديگه ژستاي خوف تيكر رو ببينن،بعدشم اصلا علي دايي چه ربطي داشت به تيكر،دايي منفور شد چون حتي برانكو هم از ترسش نميتونست كاري كنه و هميشه مجبور بود بازيش بده و ديگه چقدر بهش فشاور آوردن تا يه بازي تو جام جهاني گذاشتش رو نيمكت،ولي تيكر كه رابطه اش با وينس اينجوري نيست جيگر تيكر و همه استارها كاملا مطيع وينس هستن چون زندگيشون از اين راه ميچرخه...
عزیز دل من اندتیکر از سال نود تو کمپانی هست ... راو سال 1993 درست میشه و اسمکدان سال 1999 حالا خودت حساب کن تیکر تو این 7 سال ول می چرخیده نه داداش اون موقعی که ریتینگ راو دور و ور 8 . 9 بود تیکرم تو مین اونتای راو بود .
خیلی وقته اخبارو دنبال نمیکنم حتی مطلع نیستم کی کمربند داره کی نداره..فقط میدونم باتیستا دوباره مصدوم شده...
اما همین که سر در تاپیکا دیدیم زده بازگشته تیکر و شاون یجورایی دوباره دیدمون باز شد ..دوباره به یاد قدیما و بازیهای جذاب افتادیم..
برای ما به قول پوریا احمدی نجاد مهم نیست یسری خس و خاشاک!!!اندرو پیر میدونن... واسه ما اندر 100 سال دیگه هم ابهت داره...
دیشب ممد با ننم داشت از گیم تی وی خونه همسایه!!! کشتی کج نگاه میکردن... وقتی رد شدم محمد گفت مگه نگاه نمیکنی ..گفتم نه کشتی کج خیلی وقته به قول بچه ها خز شده!!! گفت میدونم چته...حال دیدن این اجق وجقای امروزری رو نداری...
این یه حقیقته محضه اندر بود ما تحلیل میکردیم..اندر بود بازی جذاب میدیم...به قول گلدبرگ زه من اگه بازی شاون و تیکر تو رسترمنیا نبود اون رسترمنیا 1 ریال هم نمی ارزید...
قبل از اون بازی اعتقاداتم بهش یکم سست شده بود... حتی با معین هم حرف زدم بهش گفتم تیکر پیریش دیگه نمیزاره جذاب بازی کنه...ولی معین متوجهم کرد اون چند تا بازی کسلش بخاطر رقیب کسلتری مثل بیگ شو بود!!!
وقتی رسترمنیا رو دیدیم درودفرستادیم بر پدرانشون که چنین شیر بچه هایی فرستادن تو رینگ که امثال منو واسه 5 دقیقه هم که شده یه خوشحالی کاذب بمون دست بده و یکم از رنج و غصه این زمونه راحت شیم!!! همین الان داشتم بازیش با باتیستا رو نگاه میکردم!!
بی صبرانه منتظر بازگشت تیکر کبیر هستیم..
امیدوارم واسه رضای خدا و بنده اش!! هم که شده ایندفعه رو بیارنش تو استوری لاینهای مین اونتی و جاده کمربندی!!
یا علی...
آقایون اگه اندرتیکر بره وضعیت دبلیو دبلیو ای از اینی که هست بدتر میشه.
آندرتیکر به نظر من تنها کسی است که اگر وارد استوری لاینی بشه واقعا کاری می کنه تا همه اون رو دنبال کنه.
مثل استوری بین ادج و آندر که واقعا یکی از بهترین استوری لاین ها بود:34: