-
TNA vs WWE
همينطور كه خودتون اطلاع داريد چند وقته كه اين موضوع تو دنياي رسلينگ باب شده.طبق نظر Universe تي
ان اي داره از نظر رنكينگ و ريتينگ پيشرفت قابل توجهي ميكنه و همچنين داراي استار هاي خارق العاده اي
ميباشه و از استوريلاينهاي واقعا موثر استفاده ميكنه و مديريت خوبي داره.اين در حاليه كه WWE فقط تو فكر سود بردن از هفتگي ها يا پي پي وي ها و يا استفاده از يه استار
خاصيه و از استوري لاينهاي تكراري مثل ريترن يك تاپ استار استفاده ميكنه.به طور كلي TNA ممكنه در اينده نه چندان دور جاي WWE رو بگيره چون تنها اميد وينس الان افرادي مثل
هانتر وشان وتيكر هستن كه اونها هم تا چند سال ديگه بازنشست ميشن وبه نظر خودم كار WWE واقعا
مشكل ميشه چون وينس ميمونه و يه سري استار تازه كار و بيتجربه.
:34::34::34:
-
RE: TNA vs WWE
تا اون موقع استار هاي بيتجربه با تجربه شدند......
روزي رو مي بينم كه چموش كمربند ECW را بر شانه داره :4:
-
اگه این جوری شه شروین خودشو از خوشحالی می کشه :4:
-
الان شروین فکر کنم از شدت خوشحال تو اسمون هاست:4:
آه.ببخشید مثل اینکه خوشحالیش تمام شود.آخه تو خونه ما افتاده:4:
-
من که یه بار تو عمرم tna دیدم حالم به هم خورد.رینگ 6 گوشه یه مشت پیر پاتال سابق wwe که با عوض شدن موسیقی و شخصیتشون به جای تجدید خاطره تو ذوق آدم میخوره،تنها ویژگی tna هست.
-
شما تا حالا به این فکر کردید که اگر جف به تی ان ای نمی رفت اینقدر پیشرفت نکرده بود ؟؟؟؟
چون Wwe جف رو مثل یک زباله از کمپانیش پرت کرد به بیرون ولی جف وقتی که به تی ان ای رفت اینقدر رشد کرد تا همون Wwe که بیورن انداخته بودتش ، خریداری کردش
-
بی دلیل بیرون نداختش که ! ، دلیلش استفاده از مواد مخدر بود که پس از 90 روز تی ان ای سریع جف رو خریداری کرد !
-
خوب ارمان جان شما که این حرف رو میزنی ، خیلی راحت می تونستند که فقط یه مدت جریمش کنند نه این که اخراجش کنند ، در ضمن جف اگه به تی ان ای نمی رفت ، هیچ وقت اینقدر محبوب و معروف نمی شد
-
مرتضی جان راجع به مصرف مواد به جف چندین بار اخطار دادند ولی گوش نکرد:4:
درکل TNA هم زیاد به جف اهمیت نداد مثلا بهش اصلا کمربند ندادند
-
من نمیدونم از رو چه حساب میگی جف تو تی ان ای معروف شد !
بهترین لحظات برای جف موقعی بود که با E^C و Dubley Boyz درگیر بودن در قالب تگ تیم .
-
حلا مااومدیم یه بار از تی ان ای طرفداری کنیم
کچلمون کردید :4:
من خودم هم با حرفی که زدم حال نکردم و فقط محض خوشحال کردن شروین بود :4: