-
شـب های شیـشه ای با حـضور معـاون انجـمن :: I Am Legend
با عرض سلام .
خب شب شیشه ای با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]عزیز به اتمام رسید , و از الآن میتونید سوال های خودتون رو از معاون اول سایت " حامد " عزیز بپرسید .
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شب های شیشه ای با حضور :: I Am Legend
برای شروع یک بیوگرافی خوب از خودت بگو حامد !
[/align]
دوستان شروع کنند .
یا علی !
-
RE: شـب های شیـشه ای با حـضور معـاون انجـمن :: I Am Legend
سلام
آرمان جان مگه قرار نبود همش تو یه تاپیک باشه ؟؟
-
مرتضی عزیز
وقتی هامون یک بخش کامل زده , نمیشه همش تو یه تاپیک باشه که
من فکر نمیکردم بخش جدید بزنه و اگر نه نمیگفتم که همش تو این تاپیکه ! اون طوری سر در گمی پیش میومد ...!
-
با سلام به حامد عزیز
اگه میشه به سوال های من جواب بده
1.چی شد با کشتی کج آشنا شدی؟
2.چی شکلی با ایران دابلیو دابلیو ای آشنا شدی؟
3.استار مورد علاقه؟
4.از کدوم استار بدت میاد ؟
5.فکر میکردی روزی معاون ایران دابلیو دابلیو ای بشی ؟
5.آهنگ مورد علاقت؟
6.سبک آهنگهای مورد علاقت ؟
7.دوست داشتی یک رسلر میشدی؟
8.در یک کلمه نظرت رو راجب این افراد بگو
هامون:
ساسان:
آرمان:
عرفان:
سینا:
کیان:
معین:
9.بدترین روز زندگی ؟چرا؟
10.بهترین روز زندگی؟چرا؟
11.دوست داری چی کاره شی؟
12.فعالترین کاربر در ابن ماه به نظرت کی بود؟
13.خواننده محبوب؟
14.طرفدار چی تیمهایی هستی؟ (باشگاهی)
15.طرفدار چه تیمهایی هستی ؟ (ملی)
16.نظرت درباره من چیه ؟
با تشکر
ببخشید اگه طولانی شد
-
Oh My God :4:
سوال :
این کیه عکس امضات ؟
نظرت راجع به پیکان ؟
یادته چپ کرده بودین ؟ نظرت چیه ؟
کوی فرامرزی چرا انقدر پیچ و خم داره ؟
چرا آدم میره پاساژ میلاد نوره دمه خونتون میره تو کف ؟
سوالات بعدی در جواب بعدی
-
منم سوال دارم:24:
روزای اولی که اومدم انجمن دیدم زیر امضات نوشته :من نام کاربری خود را به I AM Legend تغییر دادم.
1.نام کاربری اولت چی بود؟چرا عوضش کردی؟
2.دوست داشتی اسمت به جای حامد چیزه دیگه ای بود؟ چه دوست داشتی چه نداشتی اسمت به جای حامد چی بود؟
3.چند تا دوست دختر داری:22::5:؟(اگه مشکلی داره نگو.ولی سعی کن بگی:9:)
4.تا حالا شکست عشقی خوردی:6:؟
5.با کدوم از بروبچ انجمن بیشتر در ارتباطی؟
6.نظرت راجع به شهر من(اهواز)چیه؟
7.نظرت راجع به خود من چیه؟
با تشکر:34: کوچیک تو آرش:7:
-
- چطوری حامد جان ؟
- چرا تلفظ بعضی از کلمه ها رو با وجود اینکه صحیحش رو میدونی ولی باز غلط می نویسی ؟ مثل سی ام پانک که مینویسی سی ام پونک یا اسمک دَون که می نویسی اسمک دان ؟
- وقتی که از دست یک چیز تو انجمن عصبانی میشی اولین فکری که به ذهنت میرسه چیه ؟
- غذای مورد علاقت چیه ؟ غذای منفورت چیه ؟
- الان در حال حاضر تو کمپانی دبلیو دبلیو ای طرفدار کدوم استار ها هستی ؟ دو استار رو بگو
- فکر می کردی هیچوقت مجله شماره 2 به دستت نرسه ؟
- به نظرت مجله شماره 1 موفق تر بود یا 2 ؟
- اگه بخوای به غیر از پ.خ های امروز که بهم دادی از من انتقاد کنی چی میگی ؟
- چرا هیچوقت به پنل مخصوص مدیریتی سر نمیزنی ؟ همیشه فقط من و سینا اونجا هستیم ولی تو نیستی
- تا به حال شده دلت واسه کسی از تو انجمن تنگ بشه ؟ کی ؟
- اگه بهنام رو بخوای در یک کلمه وصف کنی اون کلمه چیه ؟
- تو خونه با چه تیپی می گردی ؟ رکابی و شرت می پوشی :4: یا آستین بلند و شلوار بلند ؟
- با برادرت روابطت چطوریه ؟ خوبین یا همیشه با هم دعوا دارین ؟
- تا به حال شده کسی از اعضای خانوادت از فوتوشاپت تعریف کنن ؟
- یک آهنگ رو که همیشه از گوش دادن بهش سیر نمیشی و همیشه دوست داری گوشش کنی چیه ؟
- بازیگر زن مورد علاقت کیه ؟
- به غیر از ویل اسمیث کدوم بازیگر مرد رو قبول داری ؟
- مسواک میزنی ؟ ( اینو جدی جواب بده ! )
فعلاً به اینا جواب بده تا سری بعدی
قربانت
-
به نام خدا
اول از همه یک بیوگرافی مختصر و مفید از خودم میدم و بعدش میرم به سراغ سوالات دوستان .
بنده حامد عبیری هستم . 18 ساله . اهل تهران . مدرک تحصیلی : دیپلم رشته ی انسانی . اگر خدا بخواد برای پیش دانشگاهی میخوام بخونیم و بعدش هم کنکور . اگر چیزی جا مونده و میخواهید اطلاع داشته باشید در بین سوالاتون بگید که از قلم نیوفته .
با تشکر .
-
هامون یه عکس گذاشت
تو هم حتما بزار
من که ندیدمت :4: می خوام ببینم چه شکلی هستی
راستی یه چیز توی عکس هامون حاج هامون یه تی شرت DX تنشه
این تیشرت رو هرکی داره بگه من ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم واقعا جدی دارم میگم
چرا قیافت شبیه تد تیبیاسی هستش ؟ بخدا کپی تد هستی
ههرموقع میبینم تد رو میگم حامد اومد :4:
-
سوالات کاربر D_Generation X
نقل قول:
1.چی شد با کشتی کج آشنا شدی؟
2.چی شکلی با ایران دابلیو دابلیو ای آشنا شدی؟
3.استار مورد علاقه؟
4.از کدوم استار بدت میاد ؟
5.فکر میکردی روزی معاون ایران دابلیو دابلیو ای بشی ؟
5.آهنگ مورد علاقت؟
6.سبک آهنگهای مورد علاقت ؟
7.دوست داشتی یک رسلر میشدی؟
8.در یک کلمه نظرت رو راجب این افراد بگو
هامون:
ساسان:
آرمان:
عرفان:
سینا:
کیان:
معین:
9.بدترین روز زندگی ؟چرا؟
10.بهترین روز زندگی؟چرا؟
11.دوست داری چی کاره شی؟
12.فعالترین کاربر در ابن ماه به نظرت کی بود؟
13.خواننده محبوب؟
14.طرفدار چی تیمهایی هستی؟ (باشگاهی)
15.طرفدار چه تیمهایی هستی ؟ (ملی)
16.نظرت درباره من چیه
سلام عزیزم.
1 - من والا از طریق بازی Raw کامپیوتر با کشتی کچ آشنا شدم و علاقه مند شدم که برم مسابقات این ورزش رو تهیه کنم و با دیدن چند سی دی از این مسابقات خیلی خوشم اومد و دنباله اش رو گرفتم .
2 - من از طریق آقا پوریا (معاون اسبق سایت) با این فروم آشنا شدم که پیشنهاد مدیریت بخش گالری را به بنده دادند .
3 - راستش رو بخوای دیگه علاقه ی خاصی به کسی ندارم و همه رو دوست دارم چون به شکل سرگرمی بهش نگاه میکنم و میدونم که هیچ کدوم از استارها با اراده ی خودشون حرکت داخل رینگ رو انجام نمیدن که من بخوام عاشقشون بشم .
4 - از هیچ استاری بدم نمیاد ولی جدیدا یک کوچولو از میز بدم اومده
5 - راستش رو بخوای اون اوایل نه ولی بعد از اینکه یک مدت سابقه ام زیاد شد رسیدن به معاونت سایت رو دور از دسترس نمی دیدم
6 - آهنگ های زیادی رو دوست دارم ولی خب از آهنگی که اصلا خسته نمیشم Nothing Else Matters متالیکا و Escape انریکه است . البته بازم هستش ولی این دو تا مهم ترینشون هستش .
7 - با اینکه از در آمدش خوشم میاد ولی خطراتی که داره باعث میشه که از آرزوی داشتن چنین حرفه ایی دست بردارم .
هامون : پر مشغله
ساسان : خوش اخلاق
آرمان : با مرام
عرفان : رفیق
سینا : تغییر
کیان : زحمت کش
معین : صادق
9 - بدون اینترنت بودن - چون در حال حاضر تنها سرگرمی سالم موجود برای جوانان هستش .
10 - انتخاب همسر مورد نظرت - چون امروزه دختر خوب کم پیدا میشه
11 - والا کارهای زیادی مد نظرم هستش ولی خب علاقه ی خاصی به مترجمی زبان انگلیسی و مدیریت دارم .
12 - والا من چون نزدیک دو هفته است که نتم راه افتاده و زیاد تو خط فعالیت بچه ها نبودم نمیتونم نظر دقیقی بدم
13 - خارجی : انریکه ، ایرانی : سیروان خسروی
14 - فقط منچستر یونایتد
15 انگلستان
16 - متاسفانه شناخت چندانی با شما ندارم ولی 100 درصد با افزایش فعالیتتون میتونید به یکی از مهره های اصلی انجمن تبدیل بشید .
نه عزیزم اینجا محدودیت سوال کردن وجود نداره و هر چقدر دوست داری سوال بپرس .
سوالات کاربر Arian Punk (امیر آرین)
نقل قول:
سوال :
این کیه عکس امضات ؟
نظرت راجع به پیکان ؟
یادته چپ کرده بودین ؟ نظرت چیه ؟
کوی فرامرزی چرا انقدر پیچ و خم داره ؟
چرا آدم میره پاساژ میلاد نوره دمه خونتون میره تو کف ؟
1 - این عکس Daniel Day-Lewis است که دو بار عنوان بهترین بازیگر نقش اول را برای فیلم های There Will Be Blood و My Left Foot: The Story of Christy Brown برده است و پیشنهاد میکنم این دو فیلم + Gangs Of New York رو ببینید تا بفهمید بازیگر واقعی یعنی چی .
2 - کارائیش از پراید بالاتره ولی خب از پراید ضایع تره
3 - آره . تجربه ی خوبی بود اونم اول صبح . نظری ندارم ولی وقتی از ماشین بیرون اومدم هم به خودم و هم به بابام داشتم می خندیدم چون منظره ی جالبی بود .
4 - وقتی کوه رو بکنن همینطوری بدون اصول جاده بسازن همین میشه دیگه .
5 - خب بالاخره میلاد نور رو با دخترهاش میشناسن نه با چیزهایی که توش میفروشن
سوالات کاربر jeff swanton ( آقا آرش )
نقل قول:
روزای اولی که اومدم انجمن دیدم زیر امضات نوشته :من نام کاربری خود را به I AM Legend تغییر دادم.
1.نام کاربری اولت چی بود؟چرا عوضش کردی؟
2.دوست داشتی اسمت به جای حامد چیزه دیگه ای بود؟ چه دوست داشتی چه نداشتی اسمت به جای حامد چی بود؟
3.چند تا دوست دختر داری؟(اگه مشکلی داره نگو.ولی سعی کن بگی)
4.تا حالا شکست عشقی خوردی؟
5.با کدوم از بروبچ انجمن بیشتر در ارتباطی؟
6.نظرت راجع به شهر من(اهواز)چیه؟
7.نظرت راجع به خود من چیه؟
1 - نام کاربری اولم wordlife بود که پس از اینکه تصمیم گرفتم اخلاق خودم رو تغییر بدم و روش دیگه ایی رو به کار بگیرم نام کاربریم رو به I Am Legend تغییر دادم .
2 - نه تا حالا به این فکر نکردم که اسم بد هستش چون افراد زیادی این اسم رو ندارن و اسم ضایعی هم نیستش . آرش اسم قشنگی است .
3 - در حال حاضر یکی .
4 - من زیاد با طرف مقابلم گرم نمیگیرم که وقتی ولم کرد اسمش رو بزارم شکست عشقی . شکست عشقی برای کسی هستش که واقعا طرف رو به خاطر اخلاقیاتش و نوع رفتارش و ... دوست داشته باشه نه برای رفع نیازهای ج ن س ی که متاسفانه بیشتر رابطه ها برای همین مورد هستش .
5 - در حال حاضر با کسی زیاد رابطه ندارم ولی قبلا خیلی با آقا هامون اس ام اس و تلفن بازی می کردم . البته الان که این ارتباط کم شده به خاطر اینه که مشکل فرستادن اس ام اس وجود داره .
6 - تا حالا سفر نکردم دربارش که نظرم رو دربارش بگم ولی میدونم که الان اونجا آتیش میباره .
7 - پسر خوبی هستی و سر به سر کسی نمیزاری که این خیلی خوبه ولی اگر سعی کنی فعالیتت رو زیاد کنی دیگه عالی میشه .
خوشحال شدم آرش خان
سوالات کاربر R . I . P ( آقا معین)
نقل قول:
چطوری حامد جان ؟
چرا تلفظ بعضی از کلمه ها رو با وجود اینکه صحیحش رو میدونی ولی باز غلط می نویسی ؟ مثل سی ام پانک که مینویسی سی ام پونک یا اسمک دَون که می نویسی اسمک دان ؟
وقتی که از دست یک چیز تو انجمن عصبانی میشی اولین فکری که به ذهنت میرسه چیه ؟
غذای مورد علاقت چیه ؟ غذای منفورت چیه ؟
الان در حال حاضر تو کمپانی دبلیو دبلیو ای طرفدار کدوم استار ها هستی ؟ دو استار رو بگو
فکر می کردی هیچوقت مجله شماره 2 به دستت نرسه ؟
به نظرت مجله شماره 1 موفق تر بود یا 2 ؟
اگه بخوای به غیر از پ.خ های امروز که بهم دادی از من انتقاد کنی چی میگی ؟
چرا هیچوقت به پنل مخصوص مدیریتی سر نمیزنی ؟ همیشه فقط من و سینا اونجا هستیم ولی تو نیستی
تا به حال شده دلت واسه کسی از تو انجمن تنگ بشه ؟ کی ؟
اگه بهنام رو بخوای در یک کلمه وصف کنی اون کلمه چیه ؟
تا به حال شده کسی از اعضای خانوادت از فوتوشاپت تعریف کنن ؟
با برادرت روابطت چطوریه ؟ خوبین یا همیشه با هم دعوا دارین ؟
تا به حال شده کسی از اعضای خانوادت از فوتوشاپت تعریف کنن ؟
یک آهنگ رو که همیشه از گوش دادن بهش سیر نمیشی و همیشه دوست داری گوشش کنی چیه ؟
بازیگر زن مورد علاقت کیه ؟
به غیر از ویل اسمیث کدوم بازیگر مرد رو قبول داری ؟
مسواک میزنی ؟ ( اینو جدی جواب بده ! )
ممنونم خوبم .
1 - نمیدونم شاید از نظر من درست باشه یا شایدم اینقدر اینطوری نوشتم دیگه خود به خود دستم به اینجور تلفظ رفته . حالا اگر تو میگی غلطه باشه از این به بعد پانک مینویسم . خب من نمیدونم چطوری باید فتحه و کسره بزارم برای همین اسمک دان مینویسم وگرنه چیز واضحی هستش که درستش اسمک دَون است .
2 - بستگی داره طرفم کی باشه و آیا حرفی که بهم زده میشه به حق باشه یا ناحق . اگر به حق باشه که به درستی جواب طرف مقابل رو میدم ولی اگر به نا حق باشه و طرف مقابل فقط بخواد شخصیت آدم رو خورد کنه من دلیلی نمی بینم که با بله و عزیزم جوابش رو بدم .
3 - غذای مورد علاقه ام کباب ماهیتابه ای هستش و غذاهایی که بدم میاد ازشون سیرابی و کله پاچه هستش .
4 - گفتم که طرفدار شخص خاصی نیستم ولی اگر بخوام از نظر سطح کار اسم ببرم در حال حاضر کریس جریکو و جف هاردی دارن دبلیو دبلیو ایی رو میچرخونن ( به خصوص کریس جریکو با اون استعداد کمیابش در حرف زدن با میکروفون )
5 - آره یک جورایی فکرش رو می کردم یا شایدم اولش فکرش رو نمی کردم ولی بعد از گذشت چند ماه اصلا فراموشش کردم و زیاد هم برام مهم نیست . مهم این هستش که طرفی که باید مجله ها رو میفرستاد اگر به آخرت اعتقاد داره باید اون دنیا جواب بده .
6 - شور و حالی که تو شماره مجله یک داشتیم من تو شماره دو ندیدم . نمیدونم چرا .
7 - جدا تو هیچ مشکلی نداری جز اونایی که بهت گفتم . واقعا پسر خوبی هستش و من تو دنیای نت کسی به صادقی و پاکی تو ندیدم .
8 - هیچ وقت که نبوده ولی من این چند وقت اخیر خیلی درگیر بوده ام . از درس و امتحانام گرفته تا مشکل اینترنت . مطمئن باش که برای این انجمن دریغ نمیکنم .
9 - در حال حاضر دلم برای خیلی ها تنگ شده از جمله داوود ، عرفان ، پوریا ، میلاد . انجمن تو تابستون سال گذشته خیلی عالی بود و دوست دارم بازم اونطوری بشه .
10 - نه مشکلی با هم نداریم . زمانی که سنم کمتر بود خیلی با هم مشکل داشتیم ولی الان با هم خوبیم .
11 - راستش رو بخوای نه .
12 - Nothing Else Matters متالیکا ( ورژنی که با گروه سمفونیک سن فرنسیسکو اجرا کرده اند . )
13 - Kate Winslet
14 - Daniel Day-Lewis
15 - آره
-
معین جان خواهشا اعدادتو اینجوری ننویس که نشه کپیش کرد
موقع خوندن پاسخ ها رسما داشتیم گیج میزدیم :4:
-
اينم سوالات من از حامد عبيري:
1-نظرت راجع به وضعيت فعلي كمپاني WWE چيه و بنظرت چه راه كاري وجود داره تا بهتر بشه؟
2-اگر بهت خبر بدن iranwwe براي هميشه ف ي ل ت ر شده چيكار ميكني؟
3-چي شد به فكر تاسيس وبلاگ age of orton رو با آرمان افتادي؟
4-حالا كه مجددا برگشتي نميخواي تاپيك امضا و آواتار رو خودت مديريت كني و واسه بچه ها امضا بزني؟
5-قشنگ ترين امضايي كه تا حالا ساخيي از نظر خودت كدومه؟(لينك بده)
6-بخاطر علاقه ات به زبان انگلييس تاپيك هاي خبري ميزني يا دليل ديگري داره؟
7-بزرگترين اسپمر فروم در حال حاضر كيه؟
8-بنظرت تعداد پست نشانه فعال بودن كاربر هست يا پست مفيد دادن؟
9- كسي رو تو نت ميشناسي كه كاره فوتوشاپش ازت قويي تر باشه؟اگر ميشناسي اسم ببر
10-فكر ميكني تا چند سال ديگه فروم با پر جا باشه و خودت هم تو فروم بموني؟
11-قشنگترين مسابقه اي كه تو تاريخ WWE/F ديدي كدوم بوده؟
12-چه مسابقه اي رو دوست داري ببيني ولي بدست نرسيده؟
13-بنظرت اگر Triple H از آهنگking of kings براي ورودي ش استفاده كنه بهتر نيست؟
14-بنظرت آيا روزي ركورد تيكر در WM شكسته ميشه و اگر ميشه چه كسي ركوردش رو ميشكنه؟
15-اگر دست و پاي معين رو ببندن بندازن جلوت باهاش چيكار ميكني؟:4:
16-اولين تاپيكي كه تو انجمن زدي يادت هست چي بود؟(سرچ نكن ميخوام ببينم واقعا چي يادت مياد:4:)
17-اگر روزي هامون بخواد فروم رو تعطيل كنه و بخواد به كسي ديگري واگذار كنه دوست داري اون شخص كي باشه؟
18-زيدت چند سالشه؟:4:
19-ميخواي باهاش ازدواج كني يا فقط بخاطر مسائل ديگه باهاش هستي؟:4:
20-دوست داري موقع خواستگاريت ABOLFAZL واست بره صحبت كنه؟:4:
فعلا اين 20 تا رو جواب بده تا يه سري ديگه واست جور كنم:4:موفق باشي.
-
مثله اینکه دیر رسیدم خب ما هم لیست اول 10 سؤالی مونو شروع کنیم.
1. نظرت راجب Iranwwe بگو .
2. به نظرت بهترین تاپیک تو تاریخ Iranwwe چی بوده ؟
3. چرا تاپیک آواتار و امضاء رو واگذار کردی ؟
4. نظرت راجب نقش خودت تو Iranwwe چیه ؟
5. از کار کردن با آرمان لذت می بری ؟(نظر کلی تو بگو)
6. از این وب هایی که زدی از کدوم زاضی تری ؟
7. نظرت راجب WWERJB چی بود ؟
8. اگه اون هکر وب WWERJB رو پیدا کنی چی کار می کنی ؟
9. فتوشاپ رو تا چه حدی بلدی و از کجا ؟
10. چطوری ؟
این لیست اول تا 2 تا لیست دیگه فعلا
-
سوالات کاربر Arian Punk (امیر آرین)
نقل قول:
هامون یه عکس گذاشت
تو هم حتما بزار
من که ندیدمت می خوام ببینم چه شکلی هستی
راستی یه چیز توی عکس هامون حاج هامون یه تی شرت DX تنشه
این تیشرت رو هرکی داره بگه من ممنون میشم
یه سوال دیگه هم دارم واقعا جدی دارم میگم
چرا قیافت شبیه تد تیبیاسی هستش ؟ بخدا کپی تد هستی
ههرموقع میبینم تد رو میگم حامد اومد
باشه هر موقع وقتم تو شب شیشه ای تموم شد عکسمون رو هم میزاریم . قیافه ام تغییر کرده با اون زمانی که همدیگه رو دیدیم .
نمیدونم والا تد دیبیاسی باعث میشه یاد من بی افتی . بالاخره همه ته چهره اشون به یکی میخوره ما هم حتما اینطوری که تو میگی ته چهرمون به تد دیبیاسی میخوره .
سوالات کاربر Demon Of Destruction
نقل قول:
-نظرت راجع به وضعيت فعلي كمپاني WWE چيه و بنظرت چه راه كاري وجود داره تا بهتر بشه؟
2-اگر بهت خبر بدن iranwwe براي هميشه ف ي ل ت ر شده چيكار ميكني؟
3-چي شد به فكر تاسيس وبلاگ age of orton رو با آرمان افتادي؟
4-حالا كه مجددا برگشتي نميخواي تاپيك امضا و آواتار رو خودت مديريت كني و واسه بچه ها امضا بزني؟
5-قشنگ ترين امضايي كه تا حالا ساخيي از نظر خودت كدومه؟(لينك بده)
6-بخاطر علاقه ات به زبان انگلييس تاپيك هاي خبري ميزني يا دليل ديگري داره؟
7-بزرگترين اسپمر فروم در حال حاضر كيه؟
8-بنظرت تعداد پست نشانه فعال بودن كاربر هست يا پست مفيد دادن؟
9- كسي رو تو نت ميشناسي كه كاره فوتوشاپش ازت قويي تر باشه؟اگر ميشناسي اسم ببر
10-فكر ميكني تا چند سال ديگه فروم با پر جا باشه و خودت هم تو فروم بموني؟
11-قشنگترين مسابقه اي كه تو تاريخ WWE/F ديدي كدوم بوده؟
12-چه مسابقه اي رو دوست داري ببيني ولي بدست نرسيده؟
13-بنظرت اگر Triple H از آهنگking of kings براي ورودي ش استفاده كنه بهتر نيست؟
14-بنظرت آيا روزي ركورد تيكر در WM شكسته ميشه و اگر ميشه چه كسي ركوردش رو ميشكنه؟
15-اگر دست و پاي معين رو ببندن بندازن جلوت باهاش چيكار ميكني؟
16-اولين تاپيكي كه تو انجمن زدي يادت هست چي بود؟(سرچ نكن ميخوام ببينم واقعا چي يادت مياد)
17-اگر روزي هامون بخواد فروم رو تعطيل كنه و بخواد به كسي ديگري واگذار كنه دوست داري اون شخص كي باشه؟
18-زيدت چند سالشه؟
19-ميخواي باهاش ازدواج كني يا فقط بخاطر مسائل ديگه باهاش هستي؟
20-دوست داري موقع خواستگاريت ABOLFAZL واست بره صحبت كنه؟
1 - وضعیت فعلی کمپانی شاید از نظر خیلی ها مشکل داشته باشه و باب میل طرفداراش نباشه ولی خب با این آمارهایی که میان هر هفتگی ها نشون میدن مشخص میشه که دبلیو دبلیو ایی داره سود میکنه تا ضرر . ما که کاری از دستمون بر نمیاد و در واقع هیچ کسی هیچ کاری از دست بر نمیاد و اگرم بخواد تغییری به وجود بیاد دست سهام داران این کمپانی و دولت آمریکا هستش .
2 - خب 100 البته ناراحت میشم و اگر بشه سعی در بیرون اووردنش میشیم ولی اگر این اتفاق برای همیشه بی افته میتونیم از یک دامنه ی دیگر استفاده کنیم و با زدن یک ایمیل به تمام کاربرها اونا رو از آدرس جدید با خبر کنیم .
3 - دیدم که دور دور رندی اورتن هستش و یک جورایی از شخصیتی که براش درست کردن خیلی خوشم اومد همچنین فن سایت قوی و خوبی برای این استار وجود نداشت ( با احترام به کسانی که برای این استار فن سایت دارن ) تصمیم گرفتم که یک منبع قوی و مهم برای این استار در ایران به وجود بیارم که خدا رو شکر اینطور هم شد و الان خیلی خوب داریم پیش میریم و امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه .
4 - نه اتفاقا خوشحالم که این دو تاپیک به شروین و آرمان تحویل داده شد و هیچ نقصی ندارند .
5 - قشنگ ترین امضایی که برای کاربرها ساختم : http://www.wrestleshare.com/images/c5ltf72n2m8laqftok.png
قشنگ ترین امضایی که برای خودم هم ساختم همین امضای فعلی خودم هستش .
6 - هر دوش . هم به خاطر علاقه به فروم هم به خاطر اینکه زبان انگلیسی چیزی نیستش که بشه یکباره یادش بگیری و باید با مرور و با تمرین کردن بهش دست پیدا کنی . واقعا در عین حال که خیلی رایج است بسیار هم آسان و شیرین هستش .
7 - فکر می کنم The Godfather یا Majid Lashley
8 - در فروم ما که قبلا اسپم زیاد بود کاربر پست بالا زیاد بود و نیمشد اسمش رو فعال گذاشت ولی اکثر افرادی که الان دارای پست بالا هستند مشخصه که فعال هستند یا فعال بودند .
9 - تا دلت بخواد هستش ولی خب من که اسمشون رو بلند نیستم .
10 - نمیدونم چون من پول فروم رو نمیدم و در این باره هم تا به حال با آقا هامون صحبت نکردم نمیدونم ولی خب مطمئن باش با مشغله پیدا کردن بچه ها ، سر پا نگه داشتن فروم سخت میشه و کارهای مهم تری تو زندگیشون پیدا میشه که باید بهش برسن .
11 - بازی ایی که واقعا وقتی داشتم می دیدمش هیجان داشتم مسابقه ی سه نفره ی آرماگدن سال 2008 بود .
12 - تا حالا بهش فکر نکردم .
13 - بهتر هستش ولی خب آهنگ The Game دارای تن صدای بالاتری هستش و هیاهوی بیشتری رو تو ورزشگاه ایجاد میکنه و چیزی هم که مسئولان میخوان سر و صدا و هیاهو هستش .
14 - همچین اتفاقی نخواهد افتاد .
15 - دست و پاش رو باز میکنم بهش آب پرتقال میدم تا جون بگیره !!
16 - خب یادم نمیاد ولی فکر کنم عکس بوده .
17 - معین
18 - ---------
19 - برای سرگرمی .
20 - پس پدر و مادرم برای چی هستن؟
سوالات کاربر τhε ρhεηοϻεηαl
نقل قول:
1. نظرت راجب Iranwwe بگو .
2. به نظرت بهترین تاپیک تو تاریخ Iranwwe چی بوده ؟
3. چرا تاپیک آواتار و امضاء رو واگذار کردی ؟
4. نظرت راجب نقش خودت تو Iranwwe چیه ؟
5. از کار کردن با آرمان لذت می بری ؟(نظر کلی تو بگو)
6. از این وب هایی که زدی از کدوم زاضی تری ؟
7. نظرت راجب WWERJB چی بود ؟
8. اگه اون هکر وب WWERJB رو پیدا کنی چی کار می کنی ؟
9. فتوشاپ رو تا چه حدی بلدی و از کجا ؟
10. چطوری
1 - بزرگترین و با سابقه ترین انجمن کشتی کچ در ایران
2 - چه سوال سختی !! ولی هر تاپیکی که بچه ها درباره ی حواشی استارها زدن و جامع بوده خیلی عالی بوده . ( به زحمت بقیه دوستان توهینی نشه .)
3 - به دلیل اینکه خیلی مشغله داشتم و دیگه وقت ساختن امضا و آواتار رو نداشتم . به همین دلیل اول بستمش و بعدش این دو تاپیک به آقا شروین و آقا آرمان واگذار شد .
4 - اگر منظورت نقش معاونی هستش خب باید بهت بگم که این نقش در واقع تکمیل کننده ی نقش ادمینی هستش که در غیاب دو ادمین مسئولیت این دو نفر بر عهده ی من می افته .
5 - آره چرا که نه . کلا از کار کردن با آدم هایی که رسم دوستی رو به جا میارن لذت میبرم .
6 - WWERJB
7 - وب کاملی بود که من با سرعت دیل آپ و البته با کمک دوستان دیگه به وب سایت های دیگه ایی که مدیراشون همه سرعت بالا داشتن برسم که این خودش یک موفقیت بزرگ هستش .
8 - چیکارش میتونم بکنم؟ بالاخره یک اشتباهی کرده و الان هم وب من بر نمیگرده .
9 - حدش رو نمیدونم چقدر بگم ولی خب من آموزشگاه نرفتم و خودم از طریق آموزش های موجود در نت و کار کردن طولانی مدت با این برنامه تونستم به اینجا برسم . البته از کمک های دوست خوبم آرمان الهی هم نمیشه چشم پوشی کرد .
10 - قربون شما .
-
[size=small]به به وردلایف خودمون رو صندلی نشسته.
قبلا هم گفتم حالم از سوالای مسخره و خاله زنکی بهم میخوره.اینا رو جواب بده از سوال هم فرار نکن.
1- وقتی wwerjb هک شد چه حسی داشتی؟
2- قبل از این که معاون انجمن بشی گرافیست انجمن بودی.سر هر مشکلی که پیش میومد میومدی بخش مدیران و بعضا انجمن شلوغش میکردی که فلان شده.دلیلش چی بود؟نمیشد به خود هامون بگی کار رو درست کنه؟
3- اوایل معاون شدنت توی کارهای مدیریتی و نظمی بیشتر دخالت میکردی ولی بعدا رفتی توی کارهای کشتی کجی.به نظرت پستت بیشتر به مسایل مدیریتی مربوط نیست؟ نباید کارهای مدیریتی اولویت اولت باشه.
4- شد یه بار تو یاهو مثل آدم سلام کنی؟
5- وقتی یه نفر بعد از دو سه روز بهت میگه یه امضای تازه میخوام چه حالی میشدی؟
6- در زمان انتخابات و بعدش به گفته هامون مدیریت انجمن به عهده شما 3 نفر بود.معین که نبود خودش.به نظرت خوب مدیریت کردی؟این درسته که حتی هدر انجمن رو هم دستخوش تغییرات اخیر قرار بدی؟تا همین اواخر هم امضات پر از این مسائل بود.به نظرت به عنوان فردی که مسئولیت داره نباید یه خورده مراعات میکردی؟
7- در درگیری های اخیر شرکت مستقیم داشتی یا پشت جبهه(منظورم اینجاست) خدمت میکردی؟
8- هامون تا حالا چند نفر رو به خاطر تو اخراج کرده؟
9- به نظرت تا حالا چند دفعه به خاطر این که معاون انجمن بودی از خطاهای بزرگت چشم پوشی شده؟
10- تو از اون دسته آدمهایی هستی که فکر میکنن با قهر کردن میشه به همه چی رسید؟
11- نظرت درباره اون تاپیک فواید خود ار ضایی که پارسال راش انداختید چیه؟
12- به این فکر کردی که یه روز شاید ادمین اینجا شدی؟
13- چرا مخفی میای؟
14- نظرت درباره کسایی که خبر خالی بندی میزارن چیه؟
15- نظر کلیت درباره من دور از شوخی چیه؟
[/size]
-
سلام داش حامد پتونی
1 . به ترتیب سابقه ای که در وبلاگ نویسی داشتی رو نام ببر !؟ ( با این که میدونم ولی تا قبل WWERJB بیشتر نمیدونم )
2 . از کار من راضی بودی تو Wwerjb ؟ تو Age-of-Orton چی ؟ با این که بعضی وقتا اذیتت میکردم :">
3 . از حسین چه خبر ؟؟ چرا نت نمیاد ؟ چرا فعالیت هایی که تو Wwerjb داشت , تو Age-of-Orton پیاده نکرد ؟
4 . دعوای تو با پوریا از کی شروع شد ؟ مگه با هم خیلی رفیق نبودید ؟؟
5 . اگه Wwerjb هنوز فعالیت میکردی کیا رو به وب اضافه میکردی ؟
6 . زمانی که Wwerjb رقیب اصلی BrockWWE بود , آرمان الهی رو به چشم دوست نگاه میکردی یا به نگاه رقیب یا به نگاه دشمن !؟
7 . قضیه ی هک Wwerjb به نظرت مشکوک نمیزد ؟ آیا واقعا به نظرت هک شد !؟
9 . اگه Age-of-Orton هم هک شه چیکار میکنی ؟؟
10 . رابطتت با داوود نجفی چطور هستش ؟ دوست داری برگرده ؟ نظرت دربارش چیه !؟
11 . دلیل این که اینقدر به سریال و فیلم علاقه داری چیه ؟
12 .وقتی بعد اون همه زحمت , زیر نویس رو تو فروم SubTittle میزاشتی , به نظرت استقبال خوبی ازش میشد ؟ راضیت میکرد ؟ قصد داری بازم ادامه بدی ؟
13 . به نظرت به عنوان معاون باید اخلاق گروه های کاربری زیر به چه شکل باشه ::
ادمین :
معاون ( خودت ) :
مدیر ارشد :
ناظم :
مدیر های بخش :
فعلا همینا , بیشترش در مورد Web بودش . حالا حالا ها باهات کار دارم ! :D
-
سوالات کاربر Cerebral Assassin (آقا آرمین)
نقل قول:
1- وقتی wwerjb هک شد چه حسی داشتی؟
2- قبل از این که معاون انجمن بشی گرافیست انجمن بودی.سر هر مشکلی که پیش میومد میومدی بخش مدیران و بعضا انجمن شلوغش میکردی که فلان شده.دلیلش چی بود؟نمیشد به خود هامون بگی کار رو درست کنه؟
3- اوایل معاون شدنت توی کارهای مدیریتی و نظمی بیشتر دخالت میکردی ولی بعدا رفتی توی کارهای کشتی کجی.به نظرت پستت بیشتر به مسایل مدیریتی مربوط نیست؟ نباید کارهای مدیریتی اولویت اولت باشه.
4- شد یه بار تو یاهو مثل آدم سلام کنی؟
5- وقتی یه نفر بعد از دو سه روز بهت میگه یه امضای تازه میخوام چه حالی میشدی؟
6- در زمان انتخابات و بعدش به گفته هامون مدیریت انجمن به عهده شما 3 نفر بود.معین که نبود خودش.به نظرت خوب مدیریت کردی؟این درسته که حتی هدر انجمن رو هم دستخوش تغییرات اخیر قرار بدی؟تا همین اواخر هم امضات پر از این مسائل بود.به نظرت به عنوان فردی که مسئولیت داره نباید یه خورده مراعات میکردی؟
7- در درگیری های اخیر شرکت مستقیم داشتی یا پشت جبهه(منظورم اینجاست) خدمت میکردی؟
8- هامون تا حالا چند نفر رو به خاطر تو اخراج کرده؟
9- به نظرت تا حالا چند دفعه به خاطر این که معاون انجمن بودی از خطاهای بزرگت چشم پوشی شده؟
10- تو از اون دسته آدمهایی هستی که فکر میکنن با قهر کردن میشه به همه چی رسید؟
11- نظرت درباره اون تاپیک فواید خود ار ضایی که پارسال راش انداختید چیه؟
12- به این فکر کردی که یه روز شاید ادمین اینجا شدی؟
13- چرا مخفی میای؟
14- نظرت درباره کسایی که خبر خالی بندی میزارن چیه؟
15- نظر کلیت درباره من دور از شوخی چیه؟
1 - خب طبیعی بود که خیلی ناراحت بشم چون من و بچه ها خیلی زحمت کشیده بودیم برای اون وب .
2 - والا من دقیقا نمیدونم در مورد چی صحبت میکنی و معمولا از اون دسته از آدم هایی نیستم که بی خودی شلوغ بازی در بیارم و با مدرک میام جلو . شما یک نمونه مثال بزن تا من بگم چرا اعتراض کردم یا به قول شما شلوغ بازی .
3 - الان هم تو کارهای مدیریتی هستم و گذاشتن اخبار که میشه کارهای کشتی کچی و شایدم دلیلش اینه که تو این چند وقته نبودی که ببینی من چجوری فعالیت میکنم . البته اینم بگم که در مرحله ی اول رسیدگی به کاربرها جزء وظایف ناظم است و اگر ناظم سایت نتونست مشکل رو حل کنه اونجاست که معاون و ادمین ها وارد عمل می شوند .
5 - مگه تو درست سلام میکنی که منم درست سلام کنم؟ !
6 - مطمئنا حال خوبی بهم دست نمیده و این اتفاق هم برام افته و به درخواست طرف مقابلم هم جواب منفی دادم و گفتم نمیسازم چون وقتی امضایی برای کسی میسازم سعی میکنم طوری اون امضا ساخته بشه که حداقل تا یک ماه بتونه کفاف پایین پست کاربر رو داشته باشه .
7 - درست قید نمیکنی کدوم درگیری . بگو تا بهت بگم بودم یا نه .
8 - به خاطر دل من که اخراج نکرده حتما خطایی ازش سر زده که اخراج شده وگرنه مطمئن باش کاربری بی دلیل اخراج نمیشه .
9 - فکر نمیکنم خطایی از من سر زده باشه چون من تنها معاونی هستم که فکر کنم تو تاریخ کل فروم های ایرانی اخراج شده باشم پس نشون میده اینجا قوانین برای همه یکسان هستش .
10 - ببین هم آره و هم نه و نمیشه اسمش رو قهر کردن گذاشت . من اسمش رو بی اعتنا بودن میزارم . آره به نظر من بعضی موقع ها با بی اعتنا شدن میشه به هدف هات برسی و گاهی هم باید وایسی و خودت با حرف زدن حقت رو بگیری .
11 - راش انداختم؟ مگه من راه انداختم که نظرم رو بخوام دربارش بگم . برو از کسی که راش انداخته بپرس . از اینجور تاپیک ها زیاد داشتیم تو فروم که واسه آدم های بیکاری مثل تو که دیل آپ دارن خوبه که بری نگاه کنی و بخندی .
12 - نه اصلا علاقه ایی ندارم . یعنی ادمین بشم که چیکار کنم؟ نه به فکرش افتادم و نه علاقه ایی دارم .
13 - این قضیه مخفی شدن ما هم داستان شده . هر وقت خواستم از حالت مخفی درش بیارم یادم میره وگرنه چیزی برای مخفی کردن ندارم .
14 - دوران گذاشتن خبر خالی بندی گذشت چون الان دیگه هم با سایت های خبری انگلیسی زبان آشنا هستند و تا حدودی میدونن کدوم خبر واقعیه و کدوم خبر کاذب . کسی هم که میاد این کار رو میکنه یا از جایی عقده داره یا به نحوی میخواد خودش رو نشون بده .
15 - پسر با ادبی هستی ولی کلا زیاد تو فکر قدیم هستی و میخوای بدونی سابقه ی فروم چی بوده و دعواهایی که رخ داده به چه صورت بوده که اصلا خوب نیست آدم تو گذشته سیر کنه و باید به فکر حال باشه . میدونی چرا؟ چون با دیدن این دعواها اگرم مدیرهای سایت تقصیری نداشتن ولی تو ( یا هر کس دیگه ایی که ببینه ) ذهنیت منفی نسبت به فروم پیدا میکنه و میگه از کجا دیدی شاید همین بلا رو هم سر من در اووردن که به پدیده ی انجمن گریزی معروف میشه .[hr]
سوالات کاربر Ð-i-R-Ť-Y ( آقا آرمان)
نقل قول:
. به ترتیب سابقه ای که در وبلاگ نویسی داشتی رو نام ببر !؟ ( با این که میدونم ولی تا قبل WWERJB بیشتر نمیدونم )
2 . از کار من راضی بودی تو Wwerjb ؟ تو Age-of-Orton چی ؟ با این که بعضی وقتا اذیتت میکردم :">
3 . از حسین چه خبر ؟؟ چرا نت نمیاد ؟ چرا فعالیت هایی که تو Wwerjb داشت , تو Age-of-Orton پیاده نکرد ؟
4 . دعوای تو با پوریا از کی شروع شد ؟ مگه با هم خیلی رفیق نبودید ؟؟
5 . اگه Wwerjb هنوز فعالیت میکردی کیا رو به وب اضافه میکردی ؟
6 . زمانی که Wwerjb رقیب اصلی BrockWWE بود , آرمان الهی رو به چشم دوست نگاه میکردی یا به نگاه رقیب یا به نگاه دشمن !؟
7 . قضیه ی هک Wwerjb به نظرت مشکوک نمیزد ؟ آیا واقعا به نظرت هک شد !؟
9 . اگه Age-of-Orton هم هک شه چیکار میکنی ؟؟
10 . رابطتت با داوود نجفی چطور هستش ؟ دوست داری برگرده ؟ نظرت دربارش چیه !؟
11 . دلیل این که اینقدر به سریال و فیلم علاقه داری چیه ؟
12 .وقتی بعد اون همه زحمت , زیر نویس رو تو فروم SubTittle میزاشتی , به نظرت استقبال خوبی ازش میشد ؟ راضیت میکرد ؟ قصد داری بازم ادامه بدی ؟
13 . به نظرت به عنوان معاون باید اخلاق گروه های کاربری زیر به چه شکل باشه ::
ادمین :
معاون ( خودت ) :
مدیر ارشد :
ناظم :
مدیر های بخش :
1 - من والا فکر کنم تو عمرم 4 تا وبلاگ زدم . اولین مربوط به موزیک بود که کارم کپی کردن بود . دومی برای برنامه های کامپیوتری بود که اونم کارم کپی کردن بود . بعدش هم WWERJB بودش و آخرین هم Age-Of-Orton
2 - آره خب با اینکه زیاد اذیت می کردی و بعضی وقت ها کارهایی رو که بهت میسپردم انجام نمیدادی و اعصابم خورد میشد ولی در کل خیلی خوب کار می کردی . تو وب اورتن هم در حال حاضر در واقع داری جای من کار میکنی چون من کاری جزء اخبار نوشتن ندارم و کل وظایف رو تو داری انجام میدی .
3 - والا دائی بنده کنکور داشت و اصلا وقت پست گذاشتن و این حرفها رو نداشت و زیاد هم دیگه علاقه به کشتی کچ نداره و به صورت سطحی دنبال میکنه و دلیل فعالیت نداشتنش مثل سابق همین زده شدنش از کشتی کچ هستش .
4 - دعوای بنده و پوریا دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم در یک چتی که باهاش داشتم یک دفعه به من گفت تو احترام من رو نگه نمیداری و نمیخوام دیگه تو وب باشم و خودمم شکه شدم (انگار زده شده بود و میخواست به یک بهانه ایی بره ) منم اصرار نکردم و بینمون اختلاف افتاد . بعد از اینکه هم که من معاون شدم فکر کنم دیگه کاملا از دستم عصبانی شد با اینکه قبل از معاون شدنم باهاش آشتی کردم ولی خب یک جورایی معاونی فروم رو بدون فعالیت کردن تا آخر عمر برای خودش میدونست و الان هم فکر کنم به خونم تشنه باشه .
5 - تیم مدیریتمون خیلی عالی بود و بسیار صمیمی بودیم و فکر هم نمی کنم کسی رو دوست داشتم اضافه کنم .
6 - اون اوایل که خیلی هم با هم دعوا داشتیم و آرمان یک اخلاق خیلی بدی داشت که جاش نیست من بگم . ولی بعد از یک مدت با هم رفیق شدیم و خیلی به هم کمک می کردیم و در حال حاضر هم خیلی با هم رفیق هستیم . کلا آرمان اخلاقش نسبت به چند سال قبل خیلی تغییر کرده و بهتر شده .
7 - چیز مشکوکی که من ندیدم حتما هک شد دیگه پس چی شد؟
8 - این دیگه اوج بدشانسی هستش ولی اگر هک بشه دیگه وب نویسی نمیکنم و فقط تو همین فروم فعالیت میکنم .
9 - آره رابطمون خوب هستش و این چند وقته هم که اس ام اس قطع بوده نتونستم شخصا حالش رو بپرسم ولی از طریق آقا هامون جویای حالش هستم . دوست داشتن که دوست دارم برگردم ولی دیگه مثل سابق نمیشه چون دیگه انگیزه ایی نداره . پسر خوبی هستش ولی باید چند وقت پیش که اون حرف ها رو زد میدونست رفیق و دشمنش کی هستش .
10 - تو به جز اینترنت و فیلم سرگرمی دیگه ایی به من معرفی کن تا من برم دنبالش .
11 - آره خب ولی از زیرنویس های سال های 2008 و 2009 استقبال بیشتری به عمل میاد ولی خب من بیشتر فیلم های سال های قبل رو ترجمه میکنم . برای مثال فیلم The Wrestler رو که ترجمه کردم خیلی استقبال خوبی ازش شد ولی در کل زیاد دنبال استقبال نیستم چون برای دل خودم کار میکنم و برای پول نیست . 100% ادامه میدم چون یک سرگرمی جدید هستش که برای خودم جور کرده ام .
12 -
آدمین : اینقدر باید جدی باشه که دیر به دیر پست بده ( البته نه اینکه نظارتی نداشته باشه )
معاون : باید یک جورایی مثل ادمین باشه ولی خب بیشتر باید در بین کاربرها باشه و همیشه یار و یاور مدیرها و ناظم و مدیر ارشد باشه .
مدیر ارشد : دائما بر روی کارهای مدیرها نظارت داشته باشه .
ناظم : رو تک تک پست ها نظارت داشته باشه و جدی باشه .
مدیرها : کسی که مدیر میشه باید کاربرهای دیگه ایی که تو بخشش فعالیت میکنن رو تشویق کنه چون یک جورهایی اونا آینده فروم هستن و تشویق برای هر فردی بسیار بسیار تاثیر گذار هستش . با کوچکترین ضد حالی که به کاربر بزنید وی از فعالیت زده میشه . (حداقل برای خودم که اینطوری بوده )
-
سلام
خوبی حامد جان؟؟چطوری؟؟
1-اهل چه جور فیلم هایی هستی؟؟
2-وقتی وبت هک شد اولین چیزی که گفتی چی بود؟؟؟
3-چند سالگی میخوایی ازدواج کنی؟؟(اگه خواستی جواب بده)
4-از دو کلمه "خوب" و "بد" برای این 3 سال انجمن استفاده کن(از نظر خودت بگو تو این سال خوب بود یا بد بود.(فقط از نظر خودت)
5-برای رنگ یوزرت قرمز رو بیشتر دوست داری یا نارنجی رو!!!!
6-اهل ورزش هستی؟؟
7-(اگه اهل فوتبال هستی)قرمز یا ابی؟؟
8-چرا (البته با توجه به اخلاقت تو انجمن) مواقعی که حقت داره ضایع میشه سعی میکنی چشم پوشی کنی؟؟؟
9-چرا از مدیریت بخش گالری استعفا دادی؟؟؟؟(اگه خواستی جواب بده).
10-چی شد از جان سینا به رندی تغییر کردی؟؟(استار مورد علاقه)
11-گوشیت چیه!!!!
12-وقتی که انجمن هشتم دنیا رفت(چه دروغ باشه چه راست) چه حسی داشتی؟؟؟
13-نظرت راجب این عکس چیه:::(کسی ناراحت نشه که چرا از این سوال ها میپرسم)::::
http://www.wrestleshare.com/images/xjbjol5wj89jur1ucd.jpg
14-اگه اجازه هست در پست های بعدی بازم سوال بپرسم؟؟
قوربانت.
فعلا...
-
سلام حامد جان !!!
1. روزی چند بار آرمان رو نفرین می کنی که تو رو آورده تو شب شیشه ای ؟؟؟ :4:
2. بهترین عکسی که دیدی چی بوده ؟؟؟
3. خانوادت تا چه حد برات مهم هستند ؟؟؟
4. دوست داری تو یه شرکت استخدام بشی یا بری سمت شغل آزاد ؟؟؟
5. بهترین تاپیکی که زدی چی بود ؟؟؟
6. سقف آرزوهات تو دنیای کامپیوتر و نت ؟؟؟
7. بهترین لحظه ی زندگیت تا الان ؟؟؟
8. بهترین بخش انجمن چیه ؟؟؟
9. نظرت راجع به انتقاد چیه ؟؟؟
10. نظرت راجع به من !!!
ممنون ... بای !!!
-
سلام حامد جان . ایشالا که حالت حوبه :4:
1- یادمه وقتی تو گفتی تو وب دیگه پست نمیدی بیخودی خیلی ناراحت شدم (البته اون موقع دلیلشو نمیدونستم و کلا پشیمونم ) منم بیخود کشیدم کنار . هرچند فرداش وب هک شد ولی از دستم ناراحت شدی ؟ یعنی وقتی من رفتم با خودت چی گفتی ؟
2- نظرا راجع به 3 وب برتر کج ایران چیه ؟ ( برا هرکدوم یه توضیح مختصر بده که خیلی بحث وب نشه )
3- وقتی گفتم میخوام Age-Of-Orton فعالیت کنم چی ؟ نظری نداشتی ؟ ( خودم خیلی فکر میکردم به خاطر اتفاقات RjB اصلا راغب نیستی )
4- الان دایل اپی هنوز ؟ یه مدت یادمه ADSL داشتی ... وقتی که وب بودی هم دایل اپ بودی ؟
5- تو هم مثل پوریا سال دیگه کنکور داری ( فکر کنم ) . برنامت چیه ؟ تا کی فعالیت میکنی ؟
6- چی شد فتوشاپ یاد گرفتی ؟ ( از کجا و چجوری ؟ )
7 - چه حکمتیه که موقع صندلی داغ وقتی منو بهنام رو صندلی بودیم یه نت معین قطع شد ( یا کامپیوترش داغون شد ) این بار هم وقتی من بودم نتش قطع بود ؟ :4:
نکته : همه راجیفیو که تو مورد 1 و 3 خوندی یعنی کلا وقتی وقتی از وب قبل از هک شدن رفتم ناراحت شدی یا گفتی بیخیال ؟ :4:
-
سوالات کاربر H H H ( آقا عرفان )
نقل قول:
1-اهل چه جور فیلم هایی هستی؟؟
2-وقتی وبت هک شد اولین چیزی که گفتی چی بود؟؟؟
3-چند سالگی میخوایی ازدواج کنی؟؟(اگه خواستی جواب بده)
4-از دو کلمه "خوب" و "بد" برای این 3 سال انجمن استفاده کن(از نظر خودت بگو تو این سال خوب بود یا بد بود.(فقط از نظر خودت)
5-برای رنگ یوزرت قرمز رو بیشتر دوست داری یا نارنجی رو!!!!
6-اهل ورزش هستی؟؟
7-(اگه اهل فوتبال هستی)قرمز یا ابی؟؟
8-چرا (البته با توجه به اخلاقت تو انجمن) مواقعی که حقت داره ضایع میشه سعی میکنی چشم پوشی کنی؟؟؟
9-چرا از مدیریت بخش گالری استعفا دادی؟؟؟؟(اگه خواستی جواب بده).
10-چی شد از جان سینا به رندی تغییر کردی؟؟(استار مورد علاقه)
11-گوشیت چیه!!!!
12-وقتی که انجمن هشتم دنیا رفت(چه دروغ باشه چه راست) چه حسی داشتی؟؟؟
13-نظرت راجب این عکس چیه:::(کسی ناراحت نشه که چرا از این سوال ها میپرسم)::::
http://www.wrestleshare.com/images/xjbjo...ur1ucd.jpg
14-اگه اجازه هست در پست های بعدی بازم سوال بپرسم؟؟
1 - فیلم های تاریخی و درام خیلی زیبا و پر معنی هستند و بنده هم علاقه ی خاصی به اینجور فیلم ها دارم .
2 - چیزی نگفتم ، شکه شدم .....
3 - بین 25 تا 30 سالگی
4 - خوب
5 - نارنجی خوش رنگ تر هستش ولی خب چون به بک گراند این فروم نمیاد همون قرمز بهتره .
6 - اگر موقعیتش پیش بیاد چرا که نه .
7 - هستم ولی نه قرمز و نه آبی .
8 - شاید زیادی دل رحم هستم و بیشتر ضربه هایی رو هم که تو زندگی خوردم به خاطر همین دل رحمی ام بوده که باید یک فکری به حالش بکنم .
9 - راستش رو بخوای یادم نیست ولی حتما دلیل خوبی داشتم . اگر یادم اومد حتما میگم .
10 - والا تغییر ندادم و یک سالی میشه که اصلا علاقه ی خاصی به هیچ استاری ندارم و همه رو به یک چشم می بینم و دلیل اینکه فن سایت رندی اورتن رو هم زدم که تو همین تاپیک گفتم .
11 - Nokia N73
12 - 100 درصد خیلی خوشحال شدم چون تو کشور عقب مونده ایی مثل ایران در حال حاضر کاری رو که ما می کنیم ( اعم از آپلود مسابقات در چند حجم ، گذاشتن تک تک حواشی کشتی کچ و اخبار مسابقات هفتگی و عکس های هفتگی و ... ) خیلی ارزش داره و هشتم شدن در دنیا هم که دیگه افتخاری برامون است .
13 - کپی برابر اصل
14 صاحب اختیاری عرفان جان هر چقدر دوست داری سوال بپرس .
سوالات کاربر The Pincode
نقل قول:
. روزی چند بار آرمان رو نفرین می کنی که تو رو آورده تو شب شیشه ای ؟؟؟
2. بهترین عکسی که دیدی چی بوده ؟؟؟
3. خانوادت تا چه حد برات مهم هستند ؟؟؟
4. دوست داری تو یه شرکت استخدام بشی یا بری سمت شغل آزاد ؟؟؟
5. بهترین تاپیکی که زدی چی بود ؟؟؟
6. سقف آرزوهات تو دنیای کامپیوتر و نت ؟؟؟
7. بهترین لحظه ی زندگیت تا الان ؟؟؟
8. بهترین بخش انجمن چیه ؟؟؟
9. نظرت راجع به انتقاد چیه ؟؟؟
10. نظرت راجع به من !!!
سلام
1 - نفرینی در کار نیست اتفاقا کار جالبی بود که منو اوورد تو شب شیشه ای ، شاید بعضی ها فکر های غلطی رو که درباره ی من می کنند با خوندن جواب های من در این تاپیک رو تغییر بدن .
2 -واقعا سوال سختیه چون خیلی عکس رو هارد دارم و یادم نمیاد کدومش واقعا چشمم رو گرفته .
3 - خیلی . زندگی بدون خانواده خیلی سخت خواهد بود یا به عبارتی غیر ممکن .
4 - کار دولتی رو اصلا دوست ندارم . اگر هم قرار باشه آدم جایی استخدام بشه جای خصوصی خوبه و شغل آزاد هم که دیگه شرایط ویژه ی خودش رو داره .
5 - تاریخچه ی Survivor Series از ابتدا تا سال 2007
6 - تو دنیای مجازی آرزو معنی نداره .
7 - شاید براتون مسخره باشه ولی خب زمانی که نت پرسرعت گرفتم خیلی لحظه ی خوبی بود چون منطقه ایی که ما هستیم هیچ شرکتی نت پر سرعت نمیده .
8 - تمام بخش ها .
9 - اگر واقعا سازنده باشه و برای بهم ریختن فروم نباشه خیلی عالی هستش ولی اکثر انتقادها سازنده نیست و بوی تخریب شدن میده .
10 - تاپیک عکس ناک ا*ت تی ان ای خوبه و امیدوارم به روزش کنی .
-
این جوابیه هستش که البته باید بهش جواب هم بدی چون از سری قبلی جا انداختی.
یه سری سوالا رو یا اصلا پاسخ ندادی یا مدرک خواستی.
این سوال رو ازت پرسیده بودم.
جوابت این بود
2 - والا من دقیقا نمیدونم در مورد چی صحبت میکنی و معمولا از اون دسته از آدم هایی نیستم که بی خودی شلوغ بازی در بیارم و با مدرک میام جلو . شما یک نمونه مثال بزن تا من بگم چرا اعتراض کردم یا به قول شما شلوغ بازی .
ببین حامد جان منظورم قضیه GTS هست.که اومدی توی کل فروم تاپیک زدی مشکل جدی همه بیان.تو میتونستی شخصا با هامون در میان بذاری یا حتی توی بخش مدیرا بگی ولی اومدی جزو تاپیک اصلی انجمن زدی.
سوال من این بود:3- اوایل معاون شدنت توی کارهای مدیریتی و نظمی بیشتر دخالت میکردی ولی بعدا رفتی توی کارهای کشتی کجی.به نظرت پستت بیشتر به مسایل مدیریتی مربوط نیست؟ نباید کارهای مدیریتی اولویت اولت باشه.
جواب تو:3 - الان هم تو کارهای مدیریتی هستم و گذاشتن اخبار که میشه کارهای کشتی کچی و شایدم دلیلش اینه که تو این چند وقته نبودی که ببینی من چجوری فعالیت میکنم . البته اینم بگم که در مرحله ی اول رسیدگی به کاربرها جزء وظایف ناظم است و اگر ناظم سایت نتونست مشکل رو حل کنه اونجاست که معاون و ادمین ها وارد عمل می شوند .
من منظورم اینه که وظیفه معاون بیشتر به کارهای مدیریتی میخوره.ناظم سایت همیشه که آنلاین نیست بنابراین این وظیفه مربوط به تو و معین میشه که در غیبت اون این کارو پیگیری کنید.از رسیدگیت به بخش اخبار هم در زمان غیبتم مطلعم و خیلی ازت ممنونم.
این سوال هم به حول قوه الهی پیچوندی لطفا این سری جواب بده.
این سوال هم که گفتی نفهمیدم رو روشنت کردم منظورم چی بود پس جواب بده.
در این مورد هم
جواب دادی که
9 - فکر نمیکنم خطایی از من سر زده باشه چون من تنها معاونی هستم که فکر کنم تو تاریخ کل فروم های ایرانی اخراج شده باشم پس نشون میده اینجا قوانین برای همه یکسان هستش .
اولا که زمانی که اخراج شدی معاون نبودی.دوما که شما با درگیری با یکی از مقامات سایت و جانبداری بی دلیل آقا هامون از معاونینش(این ایراد رو به هامون گرفتم ولی قبول نکرد) اخراج شدی.البته بعدا هم اقا هامون عده زیادی رو سر درگیری با شما اخراج کرد که شاید بعضیهاش سخت گیری بود.
گفتی که خطایی از من سر نزده.یه نیگاه به این پستا بنداز مخصوصا آخریش که در زمان بحرانی انتخابات از تو دیده شده.
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17144&pid=144829#pid144829
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17144&pid=144137#pid144137
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17144&pid=144137#pid144137
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17144&pid=143147#pid143147
شاید بگی که خیلیهای دیگه این کار رو هم کردن حرفت هم درسته بعضیها هم از تو بدتر بودن ولی شما که مسئولیت دار بودی و در نبود ادمین و مدیر ارشد مسئولیت داشتید باید این موضوع رو رعایت میکردید.سر خیلی از جاها با این مسائل زیر اب رفته.(نوار مشکی به هدر انجمن زدن و استفاده از امضای کاندیدا تا چندین روز پیش و فحش و ناسزا به عوامل مملکت و ...).
درباره من هم نظرت رو در سوال آخر این گونه گفتی
15 - پسر با ادبی هستی ولی کلا زیاد تو فکر قدیم هستی و میخوای بدونی سابقه ی فروم چی بوده و دعواهایی که رخ داده به چه صورت بوده که اصلا خوب نیست آدم تو گذشته سیر کنه و باید به فکر حال باشه . میدونی چرا؟ چون با دیدن این دعواها اگرم مدیرهای سایت تقصیری نداشتن ولی تو ( یا هر کس دیگه ایی که ببینه ) ذهنیت منفی نسبت به فروم پیدا میکنه و میگه از کجا دیدی شاید همین بلا رو هم سر من در اووردن که به پدیده ی انجمن گریزی معروف میشه .
گذشته عین حال و آینده هستش.مثالش درباره خودت.
تو گفتی که من اخراج شده ام.دلیلش هم این بود که موقع های اول بود و زیر دست های هامون باهات درگیر شدن و اخراج شدی.
شما بعد این که معاون شدی خیلیها باهات درگیر شدن و خیلیهاشون اخراج شدن.نصفشون حقشون بود ولی بعضیها ناحق اخراج شدن همونطور که قبلش تو رو ناحق اخراج کردن.در اون قضیه اون فرد مسئول به اندازه تو مقصر بود ولی تو فقط اخراج شدی چون اون موقع مقامی نداشتی.
بحث من هم با هامون سر این بود و با توجه به مثالهای بالا معلوم میشه حرف من حق هستش.
همین هم معلوم میکنه که این بلاها رو امکانش هست سرت بیارن یا سر دیگران اون کارایی که باهات شده رو انجام بدی.
به نظر من دونستن گذشته خیلی مهمه و کمک میکنه که همیشه حواست جم باشه و بدونی که باید چی کار بکنی.
این دعواها هم من منشا شون رو میتونم بفهمم چون واقعا به همه چیز جزیی نیگاه نمیکنم.
مثلا توی دعوات با بچه ول فکر میکردم تقصیر تو و هامون بوده ولی بعدش فهمیدم نه هر کاری در حقش شده درست بوده.
حالا فکر نکنید من ضد انجمن و مدیرا و ادمین هستم من دوست دارم اشکالای همدیگه رو برطرف کنیم و حقیقت رو قبول داشته باشیم.
اگه هم احیانا روزی من توی این وضعیت قرار گرفتم دوست دارم همه اینجوری ازم سوال بپرسن نه سوالای مسخره و خاله زنکی.
-
سوالات کاربر The Enigma ( آقا کیان )
نقل قول:
1- یادمه وقتی تو گفتی تو وب دیگه پست نمیدی بیخودی خیلی ناراحت شدم (البته اون موقع دلیلشو نمیدونستم و کلا پشیمونم ) منم بیخود کشیدم کنار . هرچند فرداش وب هک شد ولی از دستم ناراحت شدی ؟ یعنی وقتی من رفتم با خودت چی گفتی ؟
2- نظرا راجع به 3 وب برتر کج ایران چیه ؟ ( برا هرکدوم یه توضیح مختصر بده که خیلی بحث وب نشه )
3- وقتی گفتم میخوام Age-Of-Orton فعالیت کنم چی ؟ نظری نداشتی ؟ ( خودم خیلی فکر میکردم به خاطر اتفاقات RjB اصلا راغب نیستی )
4- الان دایل اپی هنوز ؟ یه مدت یادمه ADSL داشتی ... وقتی که وب بودی هم دایل اپ بودی ؟
5- تو هم مثل پوریا سال دیگه کنکور داری ( فکر کنم ) . برنامت چیه ؟ تا کی فعالیت میکنی ؟
6- چی شد فتوشاپ یاد گرفتی ؟ ( از کجا و چجوری ؟ )
7 - چه حکمتیه که موقع صندلی داغ وقتی منو بهنام رو صندلی بودیم یه نت معین قطع شد ( یا کامپیوترش داغون شد ) این بار هم وقتی من بودم نتش قطع بود ؟
سلام عزیزم .
1 - والا رفتن یا نرفتن کسی دست من نیست و اراده ی هر کسی هم دست خودش است ولی دلیل پست ندادن من هم خسته شدن نبود و یک سری مشکلات داشتم و انتظار داشتم که تو و آرمان وب رو با هم بچرخونید ولی خب یک دفعه همتون کشیدید کنار و گفتید پست نمیدیم و تو هم که رفتی یک وب دیگه . راستش رو بخوای از دستت اصلا ناراحت نشدم و اصلا هم پشت سرت حرف نزدم که بگم کیان عجب آدمی بود که ما رو تنها گذاشت . حالا که اون قضایا تموم شده است و دیگه همه سر و سامان گرفتن .
2 - من اول از همه BrockWWE رو ول اول میدونم : چون آرشیو کامل تری نسبت به همه ی وب سایت های کشتی کچ داره و باید قبول کرد که از همه نظر کامل هستش .
بعدش وب WWF-WWE هستش که خودتم توش هستی : این وب از نظر دانلود کامل هستش و آرشیو دانلودی خوبی داره و به خوبی میتونه کاربرهای دیل آپی رو تغذیه کنه . من پیشنهاد میکنم که این وب بیشتر به مبحث اخبار توجه کنه .
بعدش هم وب CenaThegameهستش : این وب هم نسبت به دو دوب بالایی از آرشیو کم تری برخوردار هستش و به نظر میرسه اونوطور که باید و شاید مثل سابق به وبشون نمیرسن ولی بازم جزء وب ها و قطب های اصلی کشتی کچ در ایران هستند .
3 - کیان جان من نمیدونم تو چه فکری در مورد من میکنی ولی من اصلا آدم کینه ایی نیستم و زودی طرف مقابلم رو می بخشم و اتقاقا وقتی گفتی میخوای بیای خیلی خوشحال شدم و سریعا هم برات اکانت ساختم و شاید فورژه ی من نسبت به بقیه این باشه که زیاد به فکر گذشته نمی افتم و بیشتر به فکر آینده ام .
4 - بله اخیرا دیل آپی شدم ولی چند ماهی هم ای دی اس ال داشتم که به دلیل یک سری مشکلات که با خدمات دهنده داشتیم دیگه ازش سرویس نگرفتم .
5 - آره منم کنکور دارم . والا هنوز که برنامه ی درستی نچیدم ولی خوب مطمئنا فعالیتم از بعد تابستون کمتر خواهد شد و باید بشینم سر درس ها .
6 - زمان های بیکاریم میشستم با این برنامه ور میرفتم و دوستانی که با کارهای اولیه من آشنا هستن میدونن چه دسته گل هایی بیرون میدادم ولی تصمیم گرفتم که به صورت حرفه ایی دنبالم کنم و خدا رو شکر از طریق آموزش ها و تلاش و پشتکار خودم تونستم به این درجه از فتوشاپ برسم .
7 - این بشر کلا همیشه یک چیزش می لنگه و سابقه نداشته که زندگی بی نقصی داشته باشه . برای همین نفرین شده هستش دیگه .
بازم میگم که اصلا از دستت ناراحت نشدم و کسی زندانی فرد دیگه ایی نیست که حتما باید یک جا بمونه یا باید کار مشخصی رو انجام بده .
سوالات کاربر Cerebral Assassin ( آقا آرمین )
نقل قول:
این سوال رو ازت پرسیده بودم.
جوابت این بود
ببین حامد جان منظورم قضیه GTS هست.که اومدی توی کل فروم تاپیک زدی مشکل جدی همه بیان.تو میتونستی شخصا با هامون در میان بذاری یا حتی توی بخش مدیرا بگی ولی اومدی جزو تاپیک اصلی انجمن زدی.
سوال من این بود:3- اوایل معاون شدنت توی کارهای مدیریتی و نظمی بیشتر دخالت میکردی ولی بعدا رفتی توی کارهای کشتی کجی.به نظرت پستت بیشتر به مسایل مدیریتی مربوط نیست؟ نباید کارهای مدیریتی اولویت اولت باشه.
جواب تو:3 - الان هم تو کارهای مدیریتی هستم و گذاشتن اخبار که میشه کارهای کشتی کچی و شایدم دلیلش اینه که تو این چند وقته نبودی که ببینی من چجوری فعالیت میکنم . البته اینم بگم که در مرحله ی اول رسیدگی به کاربرها جزء وظایف ناظم است و اگر ناظم سایت نتونست مشکل رو حل کنه اونجاست که معاون و ادمین ها وارد عمل می شوند .
من منظورم اینه که وظیفه معاون بیشتر به کارهای مدیریتی میخوره.ناظم سایت همیشه که آنلاین نیست بنابراین این وظیفه مربوط به تو و معین میشه که در غیبت اون این کارو پیگیری کنید.از رسیدگیت به بخش اخبار هم در زمان غیبتم مطلعم و خیلی ازت ممنونم.
این سوال هم به حول قوه الهی پیچوندی لطفا این سری جواب بده.
این سوال هم که گفتی نفهمیدم رو روشنت کردم منظورم چی بود پس جواب بده.
در این مورد هم
جواب دادی که
اولا که زمانی که اخراج شدی معاون نبودی.دوما که شما با درگیری با یکی از مقامات سایت و جانبداری بی دلیل آقا هامون از معاونینش(این ایراد رو به هامون گرفتم ولی قبول نکرد) اخراج شدی.البته بعدا هم اقا هامون عده زیادی رو سر درگیری با شما اخراج کرد که شاید بعضیهاش سخت گیری بود.
گفتی که خطایی از من سر نزده.یه نیگاه به این پستا بنداز مخصوصا آخریش که در زمان بحرانی انتخابات از تو دیده شده.
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17...#pid144829
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17...#pid144137
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17...#pid144137
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17...#pid143147
شاید بگی که خیلیهای دیگه این کار رو هم کردن حرفت هم درسته بعضیها هم از تو بدتر بودن ولی شما که مسئولیت دار بودی و در نبود ادمین و مدیر ارشد مسئولیت داشتید باید این موضوع رو رعایت میکردید.سر خیلی از جاها با این مسائل زیر اب رفته.(نوار مشکی به هدر انجمن زدن و استفاده از امضای کاندیدا تا چندین روز پیش و فحش و ناسزا به عوامل مملکت و ...).
درباره من هم نظرت رو در سوال آخر این گونه گفتی
15 - پسر با ادبی هستی ولی کلا زیاد تو فکر قدیم هستی و میخوای بدونی سابقه ی فروم چی بوده و دعواهایی که رخ داده به چه صورت بوده که اصلا خوب نیست آدم تو گذشته سیر کنه و باید به فکر حال باشه . میدونی چرا؟ چون با دیدن این دعواها اگرم مدیرهای سایت تقصیری نداشتن ولی تو ( یا هر کس دیگه ایی که ببینه ) ذهنیت منفی نسبت به فروم پیدا میکنه و میگه از کجا دیدی شاید همین بلا رو هم سر من در اووردن که به پدیده ی انجمن گریزی معروف میشه .
گذشته عین حال و آینده هستش.مثالش درباره خودت.
تو گفتی که من اخراج شده ام.دلیلش هم این بود که موقع های اول بود و زیر دست های هامون باهات درگیر شدن و اخراج شدی.
شما بعد این که معاون شدی خیلیها باهات درگیر شدن و خیلیهاشون اخراج شدن.نصفشون حقشون بود ولی بعضیها ناحق اخراج شدن همونطور که قبلش تو رو ناحق اخراج کردن.در اون قضیه اون فرد مسئول به اندازه تو مقصر بود ولی تو فقط اخراج شدی چون اون موقع مقامی نداشتی.
بحث من هم با هامون سر این بود و با توجه به مثالهای بالا معلوم میشه حرف من حق هستش.
همین هم معلوم میکنه که این بلاها رو امکانش هست سرت بیارن یا سر دیگران اون کارایی که باهات شده رو انجام بدی.
به نظر من دونستن گذشته خیلی مهمه و کمک میکنه که همیشه حواست جم باشه و بدونی که باید چی کار بکنی.
این دعواها هم من منشا شون رو میتونم بفهمم چون واقعا به همه چیز جزیی نیگاه نمیکنم.
مثلا توی دعوات با بچه ول فکر میکردم تقصیر تو و هامون بوده ولی بعدش فهمیدم نه هر کاری در حقش شده درست بوده.
خب مثل اینکه قراره یک طومار بنویسم پس با نام خدا آغاز می کنیم :
ببین هر قضیه ایی رو نمیشه با آقا هامون در میون گذاشت اگر اینطوری باشه که دیگه ما هیچ مسئولیتی رو نداریم و فقط خود ایشون باید بیان تمام کارها رو انجام بدن . مسئله ی ایشون آواتار بود که 150 گیگ حجم داشت !!! من به ایشون محترمانه گفتم که لطفا عوض کنید آواتارتون رو چون حجمش زیاده . ایشون به طور بدی با من برخورد کردن و من خواستم که ماهیت این فرد آشنا بشه ( من حتی یادم نیست رفتم برای این فرد تاپیک زدم حالا تو چه حوصله ایی داشتی رفتی در اووردی ) . تاپیک برای این زدم که همه بدونن باید از قوانین رعایت کنن و بدونن این فرد به من چی گفته و برای چی اخراج شده . اگر تمام مسائل پشت پرده باشه بچه ها از اوضاع و احوال فروم با خبر نمیشن و فکر میکنن هر کاری رو که میکنن درسته .
اما سوال دوم : خب درسته ولی منم نگفتم که الان کار نظارت رو انجام نمیدم . اتفاقا خیلی چیزها هستش که من و مدیرها می بینیم ولی چشم پوشی می کنیم و کاربرها نباید به حساب این بزارن که ما نمی بینیم یا چیزی که گفتن مشکلی نداره . اتفاقا بر عکس خیلی از فروم های دیگه ما رعایت کاربرها رو می کنیم ولی متاسفانه بعضی از این رعایت کردن ما سوء استفاده می کنن . با اومدن آقا معین الان من بیشتر توجه ام رو روی کارهای نظارتی میکنم
جواب سوال ششم : در زمان انتخابات و قبل از اون بنده کلی امتحان داشتم و قرار نبود من بیام رو این جور مسائل مانور بدم و جلوی پست سیا*سی بچه ها رو بگیرم بنابراین وقتی وظیفه ایی به من محول نشده بوده پس نمیتونم نظری بدم . هدر انجمن به دستور ادمین سایت (آقا هامون) تغییر کرد و اگرم اینکار رو نمی کردیم نشونه ی بی غیرتی ما بود ( قبول کن باید در بعضی موارد آدم روند کار کردنش رو تغییر بده ) . به نظر شما گذاشتن عکس یک کاندیدا در امضا پر از مسائل هستش و توهین به کسی هستش؟ (اگر توهین بود پس چرا بقیه بچه ها هم میذاشتن؟) .
این سوال هم سری هستش به دلیل مسائل امنیتی نمیتونم بگم .
اما در مورد این 4 تا لینکی که دادی : ببین آرمین جان من پسر پیغمبر نیستم که میگی به عنوان مسئول رعایت کنم . منم یک آدم عادی هستم و هیچ فرقی با دیگران ندارم و با دیدن این صحنه ها آدم هم اعصابش خورد میشد هم دلش میگیره و منم با دیدن اون ویدئو دیگه جوش اووردم و هر چی که گفتم به حق بوده . اگر قرار هستش که کسی بابت این حرفها محرومیت بهش بخوره من حاضر و آماده ام که بابت حرفهایی که زده ام محروم بشم چون هیچ خجالتی از حرفهایی که زدم ندارم . ببینم بالاخره ابولفضل رو که از همه بیشتر تو فروم قبولش دارن و نمونه ی والای سرمشق هستش و ریش سفید هم هستش ( به گفته ی خودش ) باید از همه بیشتر رعایت کنه تو حرف هاش ولی خب تو تاپیک ببین چی ها که نگفته .... بازم میگم کسی به من نگفته بود که ب شدت بر بخش ها نظارت کنم چون خودمم سرم شلوغ بود و چند هفته ایی هستش که سرم خلوت شده . واقعا اگر تو فکر میکنی که گذاشتن عکس یک کاندیدا تو امضا مشکل داره پس تو هم فرقی با عوامل این دو*لت نداری .
این قضیه اخراج های ناحق رو تا وقتی که اسم کاربر مورد نظر رو بهم ندی قبول ندارم . حالا تو تا صبح هی طومار بنویس .
-
با تشکر از داش حامد اینم لیست دوم ما واسه سؤالات.
1. چه حسی داری تو شب شیشه ای هستی ؟
2. کدوم یکی از لیگ ها رو بیشتر نگاه می کنی ؟ (هر لیگی که زیاد نگاه می کنی بگو)
3. با کی بیرون از نت روابط داری ؟
4. نظرتو راجب کاربر های زیر کامل بگو :
Ð-i-R-Ť-Y
R.I.P
Dead Space
TeZAR
5. از کدوم پست خودت تو انجمن بیشتر راضی هستی ؟ (دوسش داری)
6. اگه معاون نبودی و مدیر بودی دوست داشتی تو کدوم بخش انجمن مدیر باش ؟
7. روابطت با چت روم چطور ؟(من که شنیدم زیاد نمی یای)
8. ایده فن سایت رندی ارتون از کجا اومد به سرت ؟
9. وب بیشتر خوشت می یاد یا انجمن ؟
10. یکی از قشنگ ترین کارهای فتوشاپتو واسمون آپ کن و اینجا بزار :
با تشکر از حامد عزیز.
-
[align=center]با سلام:4:
من اومدم سوال بپرسم...خودتو آماده کن:4:
من فقط یکم رک هستم،امیدوارم ناراحت نشی حامد جان:30:
1:چرا انقدر خشکی؟چرا انقدر خودت رو میگیری؟من احساس میکنم یکم مغروری((نظر منه))میخواستم بدونم چرا؟مثلا اولین باری که باهم چت کردیم خاطره بدی تو ذهن من نقش بست با اون جواب دادنت:4:
2:اگه چندتا تبهکار بدزدنت و بهت بگن یا میکشیمت با باید با شرت لامبادا دور میدون آزادی یه دور بزنی کدوم رو ترجیح میدی؟مرگ یا دور زدن؟
(((تبصره 1: از تفره رفتن و از جواب سعی میکنم منو ندزدن پرهیز شود))))
3:اگه توی تانستون سرما بخوری و تب و لرز کنی و چشمات نسبت به نور آفتاب حساس بشه...طوریکه باید کاپشن بپوشی و عینک آفتابی بزنی و کار واجبی هم بیرون خونه داشته باشی...کاپشن میپوشی توی گرمای تابستون و عینک آفتابی میزنی و میری بیرون...هوا ابره و گرم:4:همه دارن تورو با دست نشون میدن و میخندن((دختر هم بینشون هست)):4:...واکنشت چیه؟
(((تبصره 2: از تفره رفتن و از جوابهایی نظیر نمیرم از خونه بیرون و ... پرهیز شود)))
4:عاشق یه دختر میشی و میری خاستگاری...شب قبل ازدواج معشوقت میفهمه تصمیم احمقانه ای گرفته...به گرمی توی مجلس خاستگاری ازت پذیرایی میشه...بطوری که توی دلت میگی:بالآخره به آرزوم رسیدم...معشوقت میاد و جلو همه میگه:حامد من اشتباه میکردم من و تو به درد هم نمیخوریم...برو خونتون...والده محترم هم میگن:چقدر گفتم این دختره به درد تو نمیخوره؟اینا در حد ما نیستن...بابای دختره هم میگه:مرده شورت رو ببرن با این انتخابت...پدر شما هم میزنه تو گوش پدر معشوقتون و دعوا میشه و گیس و گیس کشی...واکنشت چیه؟
(((تبصره 3: از پیچوندن و جوابهایی نظیر من هیچ وقت غرورم اجازه نمیده عاشق بشم و ... پرهیز شود)))
5:شرت پاچه دار میپوشی یا بی پاچه؟زیر پوش رکابی میپوشی یا آستین دار؟شلوار گشاد یا تنگ؟پارچه ای یا لی؟تی شرت یا بلوز؟آستین دار یا بی آستین؟کان*دوم میوه ای یا معمولی؟:4:بی حس کننده میزنی یا کلا انسان قوی و سفتی هستی؟:4:
6:اگه واسه روز پدر از مادرتون پول قرض کنی و نگی میخوام واسه پدر کادو بگیرم و بری یه کادو که خیلی دوست داری و فک میکنی میتونی باهاش پدرتون رو خوشحال کنی بخری و بدی به پدرتون...و پدرتون بگه:این چیه خریدی؟و بزنه زیر گوشت((سمت راست))...از اون طرف مادرتون متوجه بشه پول رو با دروغ قرض کردی و بگه تو که گفتی میخوام کتاب درسی بخرم و بزنه زیر گوشت((سمت چپ))چه احساسی بهت دست میده؟گریه میکنی؟میری تو فکر انتقام یا ... ؟
7:اگه بشینی واسه یه PPV مهم((مثلا رسلمنیا 26)) یه بنر بزنی واسه سردر انجمن...کلی هم روش کار کردی((دو هفته...شبانه روزی))بعد بیای با هزار امید و ذوق و شوق فراوان و عشق بذاریش اون بالا...فردا بیای بینی یکی یه تاپیک زده و همه بچه های انجمن اومدن میگن:این چیه گذاشتین اون بالا..برش دارین بابا...حیثیت انجمن رو بردین و ... چیکار میکنی؟:24:
8:اگه تو خیابون هنرپیشه مورد علاقت رو ببینی و بری جلو بگی آقای X من عاشق شما هستم خیلی دوستون دارن یه امضا بمن بدید و اون بگه:برو بابا چاقال میخوام دوسم نداشته باشی...چیکار میکنی؟بازم طرفدارش میمونی یا نه؟
(((تبصره 4: از خالی بستن و جوابی نظیر:کلا اهل امضا گرفتن نیستم و ... پرهیز شود)))
9:اگه یه شب با شرت بخوابی و صبح واستون مهمان بیاد؛از همون مهمونهایی که خیلی باهاشون رو دربایستی دارین و یه دختر دارن که تو بهش از اون نیگا خوشگلا میکنی...بعد تو هم ندونی و با شرت بیای تو پذیرایی،دستت تو شرتت در حال خوارش آلت،یه خمیازه،پشتی یه آروق سالار و تهش هم یه گوز گنده هم بدی و بگی هـــــــــــــــــای چه حالی داد اولی صبحی...بعد ببینی همه دارن تورو نگاه میکنن:55:چه احساسی بهت دست میده تو اون لحظه؟
(((تبصره 6: نپیچون و جوابهایی نظیر:با شرت نمیخوابم و نمیگوزم و ... چرهیز کن)))
10:حالا سوال قبلی رو یکم عوضش میکنم؛بدین صورت:شب بدون شرت با یه شلوار کردی بخوابی و خواب یه خانم زیبا رو ببینی و با هم کشتی بگیری و خودت رو خیس کنی و از خواب بیدار بشی((طبیعتا شلوار کردی خیلی ضایع خیسی رو نمایان میکنه))بیای توی پذیرایی و اهالی خانه تورو با اون وضعیت خیسی ببینن...اولین جمله ای که تو ذهنت نقش میبنده چیه؟
(((تبصره 7:بازم هم نپیچون و از جوابهایی نظیر اهل شلوار کردی نیستم و ... پرهیز کن)))
با اینکه سوالهای زیادی تو ذهنم نقش بسته ولی من کلا کم سوال میپرسم:4:فقط میخواستم بدونم این امضا و آواتورت کیه؟چیه؟داستانش چیه؟همین...
امیدوارم که سوالهام رو بی جواب نذاری:4:
گود لاگ یعنی MOVAFAGH BASHI
دافس:7:[/align]
-
سوالات کاربر τhε ρhεηοϻεηαl
نقل قول:
1. چه حسی داری تو شب شیشه ای هستی ؟
2. کدوم یکی از لیگ ها رو بیشتر نگاه می کنی ؟ (هر لیگی که زیاد نگاه می کنی بگو)
3. با کی بیرون از نت روابط داری ؟
4. نظرتو راجب کاربر های زیر کامل بگو :
Ð-i-R-Ť-Y
R.I.P
Dead Space
TeZAR
5. از کدوم پست خودت تو انجمن بیشتر راضی هستی ؟ (دوسش داری)
6. اگه معاون نبودی و مدیر بودی دوست داشتی تو کدوم بخش انجمن مدیر باش ؟
7. روابطت با چت روم چطور ؟(من که شنیدم زیاد نمی یای)
8. ایده فن سایت رندی ارتون از کجا اومد به سرت ؟
9. وب بیشتر خوشت می یاد یا انجمن ؟
10. یکی از قشنگ ترین کارهای فتوشاپتو واسمون آپ کن و اینجا بزار :
1 - تا الان که حس خوبی داشتم تا ببینیم در ادامه چی میشه .
2 - لیگ برتر انگلستان
3 - راستش رو بخوای هیچ کس . فقط چند بار امیر آرین رو دیدم .
Ð-i-R-Ť-Y : در پی عوض کردن نام کاربریش
R.I.P : عشق سریال
Dead Space : عاشق ایرانه
TeZAR : گرافیست و آپلودری توانا
5 - همون تاریخچه ی Survivor Series
6 - اخبار
7 - این اواخر کم میام وگرنه تا قبل از عید زیاد می اومدم
8 - با دیدن چند فن سایت از استارهای مختلف
9 - انجمن
10 - اگر منظورت امضا هستش لینکش رو قبلا گذاشتم بازم میزارم :
سوالات کاربر MAJID LaShLeY ( آقا مجید )
نقل قول:
1:چرا انقدر خشکی؟چرا انقدر خودت رو میگیری؟من احساس میکنم یکم مغروری((نظر منه))میخواستم بدونم چرا؟مثلا اولین باری که باهم چت کردیم خاطره بدی تو ذهن من نقش بست با اون جواب دادنت
2:اگه چندتا تبهکار بدزدنت و بهت بگن یا میکشیمت با باید با شرت لامبادا دور میدون آزادی یه دور بزنی کدوم رو ترجیح میدی؟مرگ یا دور زدن؟
(((تبصره 1: از تفره رفتن و از جواب سعی میکنم منو ندزدن پرهیز شود))))
3:اگه توی تانستون سرما بخوری و تب و لرز کنی و چشمات نسبت به نور آفتاب حساس بشه...طوریکه باید کاپشن بپوشی و عینک آفتابی بزنی و کار واجبی هم بیرون خونه داشته باشی...کاپشن میپوشی توی گرمای تابستون و عینک آفتابی میزنی و میری بیرون...هوا ابره و گرمهمه دارن تورو با دست نشون میدن و میخندن((دختر هم بینشون هست))...واکنشت چیه؟
(((تبصره 2: از تفره رفتن و از جوابهایی نظیر نمیرم از خونه بیرون و ... پرهیز شود)))
4:عاشق یه دختر میشی و میری خاستگاری...شب قبل ازدواج معشوقت میفهمه تصمیم احمقانه ای گرفته...به گرمی توی مجلس خاستگاری ازت پذیرایی میشه...بطوری که توی دلت میگی:بالآخره به آرزوم رسیدم...معشوقت میاد و جلو همه میگه:حامد من اشتباه میکردم من و تو به درد هم نمیخوریم...برو خونتون...والده محترم هم میگن:چقدر گفتم این دختره به درد تو نمیخوره؟اینا در حد ما نیستن...بابای دختره هم میگه:مرده شورت رو ببرن با این انتخابت...پدر شما هم میزنه تو گوش پدر معشوقتون و دعوا میشه و گیس و گیس کشی...واکنشت چیه؟
(((تبصره 3: از پیچوندن و جوابهایی نظیر من هیچ وقت غرورم اجازه نمیده عاشق بشم و ... پرهیز شود)))
5:شرت پاچه دار میپوشی یا بی پاچه؟زیر پوش رکابی میپوشی یا آستین دار؟شلوار گشاد یا تنگ؟پارچه ای یا لی؟تی شرت یا بلوز؟آستین دار یا بی آستین؟کان*دوم میوه ای یا معمولی؟بی حس کننده میزنی یا کلا انسان قوی و سفتی هستی؟
6:اگه واسه روز پدر از مادرتون پول قرض کنی و نگی میخوام واسه پدر کادو بگیرم و بری یه کادو که خیلی دوست داری و فک میکنی میتونی باهاش پدرتون رو خوشحال کنی بخری و بدی به پدرتون...و پدرتون بگه:این چیه خریدی؟و بزنه زیر گوشت((سمت راست))...از اون طرف مادرتون متوجه بشه پول رو با دروغ قرض کردی و بگه تو که گفتی میخوام کتاب درسی بخرم و بزنه زیر گوشت((سمت چپ))چه احساسی بهت دست میده؟گریه میکنی؟میری تو فکر انتقام یا ... ؟
7:اگه بشینی واسه یه PPV مهم((مثلا رسلمنیا 26)) یه بنر بزنی واسه سردر انجمن...کلی هم روش کار کردی((دو هفته...شبانه روزی))بعد بیای با هزار امید و ذوق و شوق فراوان و عشق بذاریش اون بالا...فردا بیای بینی یکی یه تاپیک زده و همه بچه های انجمن اومدن میگن:این چیه گذاشتین اون بالا..برش دارین بابا...حیثیت انجمن رو بردین و ... چیکار میکنی؟
8:اگه تو خیابون هنرپیشه مورد علاقت رو ببینی و بری جلو بگی آقای X من عاشق شما هستم خیلی دوستون دارن یه امضا بمن بدید و اون بگه:برو بابا چاقال میخوام دوسم نداشته باشی...چیکار میکنی؟بازم طرفدارش میمونی یا نه؟
(((تبصره 4: از خالی بستن و جوابی نظیر:کلا اهل امضا گرفتن نیستم و ... پرهیز شود)))
9:اگه یه شب با شرت بخوابی و صبح واستون مهمان بیاد؛از همون مهمونهایی که خیلی باهاشون رو دربایستی دارین و یه دختر دارن که تو بهش از اون نیگا خوشگلا میکنی...بعد تو هم ندونی و با شرت بیای تو پذیرایی،دستت تو شرتت در حال خوارش آلت،یه خمیازه،پشتی یه آروق سالار و تهش هم یه گوز گنده هم بدی و بگی هـــــــــــــــــای چه حالی داد اولی صبحی...بعد ببینی همه دارن تورو نگاه میکننچه احساسی بهت دست میده تو اون لحظه؟
(((تبصره 6: نپیچون و جوابهایی نظیر:با شرت نمیخوابم و نمیگوزم و ... چرهیز کن)))
10:حالا سوال قبلی رو یکم عوضش میکنم؛بدین صورت:شب بدون شرت با یه شلوار کردی بخوابی و خواب یه خانم زیبا رو ببینی و با هم کشتی بگیری و خودت رو خیس کنی و از خواب بیدار بشی((طبیعتا شلوار کردی خیلی ضایع خیسی رو نمایان میکنه))بیای توی پذیرایی و اهالی خانه تورو با اون وضعیت خیسی ببینن...اولین جمله ای که تو ذهنت نقش میبنده چیه؟
(((تبصره 7:بازم هم نپیچون و از جوابهایی نظیر اهل شلوار کردی نیستم و ... پرهیز کن)))
خب اگر تو رکی من از تو رک ترم .
1 - من با هر کسی زودی باب رفاقت رو باز نمیکنم . باید کاملا اول بشناسمش بعدش باهاش شوخی کنم . خب نظر تو هستش اینم برمی گرده به اینکه من زیاد با شما رفیق نیستم وگرنه کسانی که با من رفیق هستن میدونن که من اصلا خودم رو نمیگیرم .
2 - دور زدن رو ترجیح میدم ولی زیاد تو فکر این چیزا نرو . این خز بازی ها قدیمی شده و تو فیلم ها هم دیگه به کار گرفته نمیشه .
3 - منم به همراه اونا میخندم و سعی میکنم کارم رو سریع انجام بدم تا برگردم خونه ( این چیزی که تو میگی خوب ، خوبش هستش . وقتی از طرف سوال میشه 27 خرداد چه روزیه و در جواب میگه 22 بهمنه ، دیگه تو تابستون با کاپشن بیرون رفتن چیز عادی ایی هستش . )
4 - 100 درصد اول از همه یک دونه میخوابونم زیر گوش دختره تا شنوائیش رو از دست بده بعدش هم یک جوری به دختره میرینم که هیچ حمام عمومی ایی قبولش نکنه .
5 - هر دوش ، آستین دار ، هر دوش ، لی ، هر دوش ، بستگی به فصلش داره ، اینو من انتخاب نمیکنم باید ببینم طرف مقابلم چی می پسنده . بی حس و کننده و از این حرفها تو خط فکری ما نیست .
6 - مجید جان خاطره های خودت رو تعریف می کنی؟ ( هیچ پدر و مادری این کار رو نمیکنه ولی اگرم اتفاق برام بی افته مطمئنا به غرورم بر میخوره و تا چند روز پکرم . )
7 - نظر هر کسی محترم هستش ولی خب منم با دلیل مدرک بهشون میگم که چقدر روش زحمت کشیدم و ازشون میخوام که مشکل هدر رو برام توضیح بدن و اگر قانع کننده بود حتما اصلاحش میکنم . چون اگر یادتون باشه برای هدر سامراسلم 2008 عکس ماریا رو هدر بود که یکی اومده اعتراض کرد و از این حرفها و ما هم عوضش کردیم " حالا بگید انتقاد پذیر نیستید"
8 - خدا رو شکر از هیچ کدوم از بازیگران ایرانی خوشم نمیاد و تنها کمی از گلزار و رادان خوشم میاد ولی اگرم ببینمشون نمیرم ازشون امضا بگیرم " برام اتفاق افتاده که میگم امضا نمیگیرم "
9 - همه ی اینایی که گفتی هیچ کدومش در مورد من صدق نمیکنه یعنی نه با شرت میخوابم و نه صبح میگو..... و نه دستم تو شرتم هستش و از این حرفها . ولی اگر اتفاق بی افته سریع لباس میپوشم تا شب هم خونه نمیام .
10 - خوشبختانه وضعیت حمام ما طوری هستش که من میتونم سریع بپرم تو حموم تا راست و ریستش کنم .
بازیگر هالیوود Daniel Day-Lewis هستش که دو بار اسکار برده و کارش خیلی درسته . داستان خاصی نداره من هر چند وقت یکبار امضا و آواتار رو عوض میکنم و عکس بازیگر مورد نظرم رو میزارم و به ایشون هم ارادت خاصی دارم چون اگر شما هم فیلم هاشون رو ببینید می فهمید چی میگم .
بازم در خدمت هستیم .
در ضمن گود لاک هستش نه گود لاگ
-
[size=small]بیرون هم بهت گفتم دلایلمو به صورت خلاصه هم اینجا میگم تا یه خورده روشن بشه.
درباره مورد اولت
ببین هر قضیه ایی رو نمیشه با آقا هامون در میون گذاشت اگر اینطوری باشه که دیگه ما هیچ مسئولیتی رو نداریم و فقط خود ایشون باید بیان تمام کارها رو انجام بدن . مسئله ی ایشون آواتار بود که 150 گیگ حجم داشت !!! من به ایشون محترمانه گفتم که لطفا عوض کنید آواتارتون رو چون حجمش زیاده . ایشون به طور بدی با من برخورد کردن و من خواستم که ماهیت این فرد آشنا بشه ( من حتی یادم نیست رفتم برای این فرد تاپیک زدم حالا تو چه حوصله ایی داشتی رفتی در اووردی ) . تاپیک برای این زدم که همه بدونن باید از قوانین رعایت کنن و بدونن این فرد به من چی گفته و برای چی اخراج شده . اگر تمام مسائل پشت پرده باشه بچه ها از اوضاع و احوال فروم با خبر نمیشن و فکر میکنن هر کاری رو که میکنن درسته .
خوب این درسته که نمیشه هر قضیه ای رو با هامون در میون گذاشت.
یه خورده هم اغراق کردی آواتار ایشون 300 کیلو بایت بود که بالاتر از حد مجاز 70 کیلوبایتی بود ولی خوب بقیه دلایلت خوب بود.
من به هیچ وجه از ایشون(GTS) دفاع نمیکنم توی این قضیه کارت درست بوده.
در ضمن من حافظم عملکردش خوبه و همچنین جستجو و پژوهش هم میکنم وگرنه بیکار نیستم.
جواب سوال ششم : در زمان انتخابات و قبل از اون بنده کلی امتحان داشتم و قرار نبود من بیام رو این جور مسائل مانور بدم و جلوی پست سیا*سی بچه ها رو بگیرم بنابراین وقتی وظیفه ایی به من محول نشده بوده پس نمیتونم نظری بدم . هدر انجمن به دستور ادمین سایت (آقا هامون) تغییر کرد و اگرم اینکار رو نمی کردیم نشونه ی بی غیرتی ما بود ( قبول کن باید در بعضی موارد آدم روند کار کردنش رو تغییر بده ) . به نظر شما گذاشتن عکس یک کاندیدا در امضا پر از مسائل هستش و توهین به کسی هستش؟ (اگر توهین بود پس چرا بقیه بچه ها هم میذاشتن؟) .
خوب در این قضیه هم معلوم شد تقصیری نداشتی ولی این جور وقتا احساسات رو باید کنار گذاشت و معقولانه عمل کرد.
از کاربر انتظاری نمیره ولی از مدیر باید این انتظار رو داشت که قشنگ بیاد و مدیریت کنه به دور از احساس.
درباره عکس کاندیدا هم تا قبل انتخابات هیچ مشکلی نیست ولی بعدش اصلا درست نیست.
درباره مسائل اخراج های ناحق
هیچ اخراجی ناحق نبوده بلکه کمی سخت گیری بوده و جانب داری از شما و گرنه اخراج ناحق اصلا در شان کادر مدیریتی نیست من میگم فقط کمی جانبداری بوده.
در کل این صحبت کلی منه در زمان انتخابات انجمن بنا به دلایلی که قطعا نمیشه یک نفر یا یک گروه رو مقصرش دونست خوب اداره نشد.
الان تاپیک اسرار پر این مسایل هستش.
خود حامد به من گفتش تو میتونستی بعد اومدنت تک تک بیای به همه تذکر بدی ولی خوب من همچین پستی ندارم ولی خوب قطعا اشاره میکنم تا از مشکلاتی که ممکنه برای انجمن پیش بیاد جلوگیری بشه.
از مقامات بالا میخوام که این پست های اسرار پاک سازی بشه.
فکر کنم هامون یه پست داده بود هشدار جدی به کاربرا و مدیرا که ماشالا همتون اون هشدار رو رعایت کردید.
یه نیگاه به این دو پست و همچنین تاپیکی که هامون داده بندازید قشنگ متوجه میشید که این دوستان چه قدر رعایت کردن.
شاید هم بگید که اگه میخواستن کاری کنن همون موقع میکردن ولی حالا که اوضاع آروم شده بدتره.
پس دوستان خودشون لطف کنن تاپیکاشون رو اصلاح کنن مدیرا هم تو این بخش کمک کنن.
برای نمونه این دو تا پست مخربه.
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17144&pid=143591#pid143591
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=17144&pid=143144#pid143144
این هم هشدار هامون در این تاپیک که خودش میتونست یه تلنگر باشه ولی نبود
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=16834
هامون در تاریخ 17 ژوئن در بخش مدیرا هم میاد اینو میگه که کاشکی کلی گفته بود
سلام دوستان عزیز
سپاه پاسداران به تمامی سایت ها هشدار داده که در مورد تظاهرات و همچنین شیر کردن مردم برای حضور در تظاهرات حرفی نزنن وگرنه افراد رو دستگیر میکنن
پس دوستان عزیز لطف کنن در بخش ها نظارت رو داشته باشن که کسی حرفی نزنه که خدایی نکرده برامون مشکلی ایجاد بشه
کلی هم تاپیک پس رای من کو هم توسط معین و ... پاک میشه که این هم عدم توجه دوستان رو نشون میده.
واقعا ببخشید که این تاپیک رو به اینجا کشوندم ولی گفتنش برای یک بار هم که شده لازمه.
[/size]
-
آرمین جان موقعی که انتخابات بود نه من در انجمن حضور کامل داشتم نه حامد نت درست حسابی داشت ، سینا هم که شب ها بیشتر می تونست بیاد به خاطر همین این پست ها پاک نشدند ، دیگه هر چی بوده تموم شده و رفته پی کارش ، از آرمین هم درخواست دارم اگه میخواد سوال حاشیه ای بپرسه در زمینه انتخابات و سیایت دیگه نباشه
-
حامد می شه این جوری جواب بدی که سوال رو کپی کنی و جواب رو جلوش تایپ کنی؟ من این سه صفحه رو خوندم سر گیجه گرفتم... ار همکاری شما متشکریم.
سوالات من:
1.تفاوت بین وظایف ناظم و مدیر ارشد و معاون چیه؟ چرا؟
2.منظورت از تغییر در مورد من چیه که نوشتی سینا: تغییر؟
3. بدترین تایپیک انجمن چیه؟
4. نظرت در مورد ابولفضل چیه؟
5. به نظرت در انجمن ما باند بازی می شه؟
فعلاّ همین ها...:4:
ممنون.
موفق باشین.
-
سوالات کاربر The Dark Knight ( آقا سینا )
نه نمیشه . قوانین برای همه هستش .
نقل قول:
سوالات من:
1.تفاوت بین وظایف ناظم و مدیر ارشد و معاون چیه؟ چرا؟
2.منظورت از تغییر در مورد من چیه که نوشتی سینا: تغییر؟
3. بدترین تایپیک انجمن چیه؟
4. نظرت در مورد ابولفضل چیه؟
5. به نظرت در انجمن ما باند بازی می شه؟
1 - والا سرم درد گرفت اینقدر این وظایف رو گفتم . ناظم : رسیدگی به مجاز یا غیر مجاز بودن پست های کاربران و در صورت تخلف دادن تذکر به اونا _ مدیر ارشد : همان طور که از اسمش معلومه اسمش نظارت بر کار مدیران هستش که در صورت کم کاری مدیرها این فرد باید به اونا تذکر بده (در ضمن اجازه ی فعالیت در بخش مورد علاقه اش رو هم داره ) _ معاون : تکمیل کننده ی وظایف ادمین و همچنین نظارت بر کار کلیه ی افراد تیم مدریتی انجمن اعم از ناظم و مدیر ارشد و مدیران . در صورت بالا گرفتن درگیری ایی وظیفه ی معاون است که وارد موضوع شود و قضیه را قبل از آسیب دیدن فروم خاتمه بده .
2 - قبلا هم بهت تو چت گفتم . تو نسبت به قبل خیلی خیلی فرق کردی و برای همین گفتم تغییر .
3 - تاپیکی که کپی باشه و زحمتی براش کشیده نشده باشه
4 - آقا ابولفضل آدم خوبی هستند ولی خیلی خوب میشد که اگر تو تاپیک اسرار اینقدر مدیران فروم رو به باد مسخرگی نگیرن چون همین کار باعث کوچیک شدن شخصیت مدیران میشه و من به شدت از این موضوع و اینجور مسخره کردن مدیرها توسط آقا ابولفضل ناراحت هستم .
5 - اگر بگم آره میگی اسم ببر اگر بگم نه میگی e مگه خودت تو چت نگفتی؟ ولی میگم آره هستش ولی ازم نخوا که اسم ببرم چون دوست ندارم تاپیک به این خوبی به دعوا کشیده بشه .
منتظر بعدی هاش هستیم .
-
برادر من
ارمین جان مشکلات با یک پ خ حل میشد
میتونستید به من بگید پست ها رو پاک کنم یا گزارش کنید تا ناظم ها پاک کنند
-
خوب حالا من سوال هام رو از حامد عزیز میپرسم سوالام هم به نظر خودم که خیلی راحت هستند و هیچ نیازی هم نمیبینم که بخوای بپیچونیشون.:4:
1-ورزشکا ر مورد علاقت یه ایرانی بگو یه خارجی؟ (به جز کشتی کچ)
2-ورزش مورد علاقت ؟ (به جز کشتی کچ)
3-درس مورد علاقت و درسی که ازش بدت میاد ؟
4-اسم دختر و اسم پسر مورد علاقت و بالعکس؟
5-اگه یه نفر بهت بگه من همه چیز رو برات فراهم میکنم که به انتخاب خودت بری فینال لیگ قهرمانان اروپا یا رسومنیای 26 رو ببینی کدوم رو انتخاب میکنی؟
6- یه بازیگر مورد علاقت رو بگو ؟
7-با کدوم استار و با کدوم دی*وا عکس میندازی؟
8-ایران رو برای زندگی دایم ترجیح میدی یا امریکا؟
9-چند ساعت در روز پای کامپیوتری؟
10_ قشنگترین بازی فوتبال و قشنگترین بازی کشتی کچی که تا حالا دیدی؟
11-الان هوم پیج مرورگرت چیه؟
12-یه عکس از دسکتاپت بیا بالا
13-چه نوع مسابقه ای رو بیشتر میپسندی و ارزوت اینه که بین کی و کی باشه؟
14-اینترنت یا ******* یا تلوزیون؟
15-نظرت راجع به این کاربر ها
Rasoultf
Man On Fire
Demon Of Destruction
Goldberg The Man
ĐΛЯ¥ΘŨŞҢ
The God Father
فعلا همینا . . . . . . . . . . موفق باشی . . . . . . تا بعد
خداحافظ
-
سلام
حامد جون اخرش اکثر سوالهارو پیچوندی و کلی گویی کردی:24:
1:اینو قبول میکنم،چون روزی که امیر آرین ID شمارو بهم داد این نکته رو هم متذکر شد و گفت بچه خوبیه ولی خوب جای تعحب داشت واسم؛شما بذار پای کجکاویم...
2:جواب من رو تو همون چندتا کلمه دادی وبقیش بنظرم اضافی بود...
3 و 4 و 5 OK
6:نه اتفاقا من همیشه هیچی نمیخرم خواهرام جای من میخرن و باهم حساب میکنیم...اون جواب تو پرانتزت رو میخواستم فقط.
7:OK
8:ببین باید خودت رو قرار میدادی توش و از زیرش در نمیرفتی:24:
9:OK
10:بازم از زیرش در رفتی:4:
در مورد گودلاک هم همونطور که مستحضر هستی ک و گ بقل همه و خوب انسان جایز الخطاست...
دافس:7:
-
سوالات کاربر rasoultf
نقل قول:
1-ورزشکا ر مورد علاقت یه ایرانی بگو یه خارجی؟ (به جز کشتی کچ)
2-ورزش مورد علاقت ؟ (به جز کشتی کچ)
3-درس مورد علاقت و درسی که ازش بدت میاد ؟
4-اسم دختر و اسم پسر مورد علاقت و بالعکس؟
5-اگه یه نفر بهت بگه من همه چیز رو برات فراهم میکنم که به انتخاب خودت بری فینال لیگ قهرمانان اروپا یا رسومنیای 26 رو ببینی کدوم رو انتخاب میکنی؟
6- یه بازیگر مورد علاقت رو بگو ؟
7-با کدوم استار و با کدوم دی*وا عکس میندازی؟
8-ایران رو برای زندگی دایم ترجیح میدی یا امریکا؟
9-چند ساعت در روز پای کامپیوتری؟
10_ قشنگترین بازی فوتبال و قشنگترین بازی کشتی کچی که تا حالا دیدی؟
11-الان هوم پیج مرورگرت چیه؟
12-یه عکس از دسکتاپت بیا بالا
13-چه نوع مسابقه ای رو بیشتر میپسندی و ارزوت اینه که بین کی و کی باشه؟
14-اینترنت یا ******* یا تلوزیون؟
15-نظرت راجع به این کاربر ها
Rasoultf
Man On Fire
Demon Of Destruction
Goldberg The Man
ĐΛЯ¥ΘŨŞҢ
The God Father
1 - مسعود شجاعی - کریستیانو رونالدو .
2 - فوتبال
3 - زبان انگلیسی رو خوشم میاد و از فلسفه و منطق متنفرم .
4 - مورد علاقه | پسر : آرش ، دختر : هستی . غیر مورد علاقه | پسر : بیوک ، دختر : فاضله .
5 - رسل منیا 26
6 - Daniel Day-Lewis
7 - تا حالا بهش فکر نکردم .
8 - اگر پول قلمبه داشتم 100% میرفتم آمریکا . رفتن به آمریکا اونم دست خالی حماقت هستش چون باید شب و روز کار کنی و از خوابت بزنی تا بتونی روزی خودت رو در بیاری .
9 - اگر تو خونه باشم متوسط 6 یا 7 ساعت
10 - بازی فوتبال : منچستر یونایتد و رئال مادرید در اولتافورد _ کشتی کچ : مسابقه ی سه نفره ی آرماگدن سال 2008
11 - هیچی
12 - http://www.wrestleshare.com/images/8s12aayocylizgp563w.jpg
13 - بیشتر از مسابقه ی هاردکور خوشم میاد و دوست دارم یک مسابقه درست و حسابی بین آندرتیکر و جان سینا برگرار بشه .
14 - اینترنت
Rasoultf : چند وقتیه که کار شما رو زیر نظر دارم ولی به گیر نگیر داره فعالیتتون . اگر به فعالیت مسمتر ادامه بدید عالی میشه .
Man On Fire : در بخش موزیک خیلی خوب کار می کنند و با ادامه ی فعالیتشون میتونن حتما میتونن ترفیع بگیرن .
Demon Of Destruction : بیشتر تو اسرار میچرخه
Goldberg The Man : آقا علی از بچه های گل روزگار هستش که ما خیلی دوستش داریم و از اون طرفدارهای دو آتیشه ی گلدبرگ هم هستش .
ĐΛЯ¥ΘŨŞҢ : همش دنبال تاپیک های نظر شما چیست هستش .
The God Father : پر انرژی
-
1. این تقسیم وظیفه رو کی کرده؟ با توجه به این تقسیم وظیفه ناظم یعنی خر حمال انجمن, مدیر ارشد یعنی یه چیز معتدل و معاون هم بالاترین رتبه بعد از ادمین هست... در صورتی که درجه و اختیارات ما یکی هستند! به نظرت نمی یاد این تقسیم وظیفه غیر عادلانه هست؟
2. نظرت در مورد تقسیم وظیفه ی زیر چیه؟
مدیران بخش ها: مدیریت در بخش ها و نظم دادن به بخش های خود
مدیران ارشد(شامل بنده و شما و معین خان): نظارت بر کار مدیران و در صورت لزوم مداخله.
ادمین ها: نظارت بر کار مدیران بخش ها و مدیران ارشد و مداخله در صورت لزوم.
این تقسیم وظیفه ایی که شما می کنی واقعاّ ادم بهش بر می خوره!
3. نظرت در مورد تایپیک اسرار چیه؟
4. با این تقسیم وظایفی که کردی, فکر نمی کنی کمی خودخواهی؟(یا پیغمبر... الان می گیرتمون به فحش:4:)
5. چی شد که استعفات رو پس گرفتی؟
6. شما هر وقت عصبانی هستی به زمین و زمان فحش می دی؟
7. فکر نمی کنی این اخلاقت در زندگی مشترکت برات گرون تموم بشه؟
ممنون.
موفق باشین.
-
1-نظرت راجع من چيه؟
2-فكر ميكني وينس واسه خريدنت چقدر پول بده؟
3-دوست داري از رديف اول مسابقه كيو ببيني؟
4-اگه وينس رو ببيني چي بهش ميگي؟
5-اگه وينس تو رو جنرال منيجر ecw كرد.چه استوري لاين هايي داري؟
6-نظرت راجع به من چيه؟
7-به كدام ديــ وا علافه مندي؟:4:
8-يه بازي از wm 26 حدس بزن
9-به نظرت راك و سينا باهم مسابقه ميدن؟
10-اگه يه روز اومدي تو سايت و خدايي نكرده ديدي هاست و دامين رو هكيدن.چه خاكي تو سرت ميكني؟:4:
بعدا بازم ميپرسم
-
خوب منم سوال هام رو بپرسم .
1.اگه بهت بگن 24 ساعت دیگه میمیری اول کودوم کارا رو انجام میدی ؟
2.به نظرت چرا تو ایران کشتی کج هنوز جزو ورزشهای عمومی و فراگیر نشده ؟
3.اگه صبح بلند شی ببینی همه از خونه اسباب کشی کردن چیکار میکنی ؟ (یه چیزی تو مایه های داستان اقا هادی :4:)
4.فکر میکنی اگه الان زمان شاه بود وضعیت ما فرق می کرد یا نه مثل الان بود فرقی نمی کرد ؟
5.اخرین باری که قسم خوردی کی بود و چرا ؟
6.در اخر سوال اختصاصی خودم :4::دوست داری رو سنگ قبرت چی بنویسن ؟
7. نظرت رو راجع به من بگو .
ممنون .
-
سوالات کاربر The Dark Knight ( آقا سینا )
نقل قول:
1. این تقسیم وظیفه رو کی کرده؟ با توجه به این تقسیم وظیفه ناظم یعنی خر حمال انجمن, مدیر ارشد یعنی یه چیز معتدل و معاون هم بالاترین رتبه بعد از ادمین هست... در صورتی که درجه و اختیارات ما یکی هستند! به نظرت نمی یاد این تقسیم وظیفه غیر عادلانه هست؟
2. نظرت در مورد تقسیم وظیفه ی زیر چیه؟
مدیران بخش ها: مدیریت در بخش ها و نظم دادن به بخش های خود
مدیران ارشد(شامل بنده و شما و معین خان): نظارت بر کار مدیران و در صورت لزوم مداخله.
ادمین ها: نظارت بر کار مدیران بخش ها و مدیران ارشد و مداخله در صورت لزوم.
این تقسیم وظیفه ایی که شما می کنی واقعاّ ادم بهش بر می خوره!
3. نظرت در مورد تایپیک اسرار چیه؟
4. با این تقسیم وظایفی که کردی, فکر نمی کنی کمی خودخواهی؟(یا پیغمبر... الان می گیرتمون به فحش)
5. چی شد که استعفات رو پس گرفتی؟
6. شما هر وقت عصبانی هستی به زمین و زمان فحش می دی؟
7. فکر نمی کنی این اخلاقت در زندگی مشترکت برات گرون تموم بشه؟
این تقسیم وظایف رو من بنده با دیدن چند فروم بهش رسیدم شما هم اگر کمی در فروم های بزرگ می چرخید دستگیرتون میشد وظایف این نقش ها چی هستش . ببین وقتی شما برای خودت احترام قائل نیستی و لقب خر حمال رو به خودت میدی دیگه مشکل من نیستش . من حرفی از هم رده بودن وظایف نزدم ولی خب چون بحثش رو خودت اووردی وسط بزار بهت بگم که عقب مونده ترین آدمی میدونه که از نظر رتبه بندی اول ادمین هستش بعدش معاون حالا نمیدونم چجوری داری همه رو یکسان می کنی؟ من نمیدونم منظور از غیر عادلانه چی هستش ؟ کجاش غیر عادلانه هستش؟ اتفاقا اگر وظایفی که من گفتم دقیقا انجام بشه انجمن خیلی میتونه از اینی که هستش بالاتر بیاد .
ببینم کی گفته من و معین و شما مدیران ارشد هستیم ؟ از کی تا حالا ما سه نفری شدیم مدیر ارشد خبر نداریم؟ پس اگر اینطوریه زیر نام کاربری معین پس نوشته ؟ نوشته مدیر ارشد ، یعنی یک نفر جمع بسته نشده که سه نفر رو مدیر ارشد حساب می کنی .
میشه به من بگی اصلا معنی کمله ی ناظم چیه؟ یعنی نظارت . وقتی شما این پست رو قبول کردی یعنی اینکه وظیفه ات رسیدگی به پست های کاربران و تخلفشون بوده و علاوه بر اینکه مدیرها رو بخش خودشون و بر پست های بخش خودشون نظات دارن شما هم باید یک نظارت کلی بر کلیه ی بخش ها داشته باشی .
اگر ادمین ها بر مدیرها نظارت کنن پس معین چیکار کنه؟ بر اساس وظایفی که شما نوشتی 5 نفر از کار مدیران نظارت می کنن . آخه برای چی باید 5 نفر بر کار مدیران نظارت داشته باشند؟ ببین وظیفه ی ادمین در مرحله ی اول تامین کردن مخارج فروم هستش و هیچ شکی هم توش نیست و تو فروم های دیگه سال و ماه هم ادمین ها رو نمی بینی . ادمین وظیفه نداره بیاد بر کار مدیرها نظارت کنه و این وظیفه ی مدیر ارشد هستش . در غیاب ادمین ها بنده جای این دو نفر رو پر میکنم .
شما که میگی انتقاد پذیر هستی نباید از گفتن وظایفت ناراحت بشی و بهت بربخوره . تازه فروم ما از اون فروم هایی نیستش که در هر گوشه اش کلی موضوعات باشه و پست کمی توش زده میشه و کارت سنگین نیست .
3 - شده مایه دردسر . چیزهایی که نباید توش گفته بشه ، گفته میشه و تیکه های زیادی به مدیرها انداخته میشه که من به زودی رسیدگی میکنم .
4 - به نظرت هر کسی تعریفی از تقسیم وظایف داشته باشه خودخواه هستش؟ اگر اینطوریه که همه باید دهنشون رو گل بگیرن چون خودخواه میشن .
5 - آقا عرفان و آقا پوریا بهم زنگ زدن و کلی حرف زدیم و راضی شدم که به خاطر گل روی این دو نفر و همچنین چند تا از بچه های دیگه برگردم چون واقعا قصد برگشتن نداشتم . با اینکه وقتی برگشتم مثل همیشه توسط چند تا از بچه ها به تمسخر گرفته شدم و منم جلوی خودم رو گرفتم و هیچی بهشون نگفتم .
6 - به کسی فحش میدم که باعث عصبانیت من شده و هیچ وقت بدون دلیل به کسی فحش ندادم . وقتی اینو میای میگی بچه ها فکر میکنن من بد دهن هستم . چیزهایی که من میگم رو تو اسمش رو فحش میزاری ولی من اسمش رو تیکه و کنایه میزارم .
7 - میشه بگی با چه معیاری از اونور دنیا و از پشت کامپیوتر فهمیدی که من چه اخلاقی دارم ؟
سوالات کاربر 3:16
نقل قول:
1-نظرت راجع من چيه؟
2-فكر ميكني وينس واسه خريدنت چقدر پول بده؟
3-دوست داري از رديف اول مسابقه كيو ببيني؟
4-اگه وينس رو ببيني چي بهش ميگي؟
5-اگه وينس تو رو جنرال منيجر ecw كرد.چه استوري لاين هايي داري؟
6-نظرت راجع به من چيه؟
7-به كدام ديــ وا علافه مندي؟
8-يه بازي از wm 26 حدس بزن
9-به نظرت راك و سينا باهم مسابقه ميدن؟
10-اگه يه روز اومدي تو سايت و خدايي نكرده ديدي هاست و دامين رو هكيدن.چه خاكي تو سرت ميكني؟
1 - والا نام کابریتون رو فکر کنم عوض کردید و یادم نمیاد کی هستید .
2 - مگه فروشی هستم که کسی بخواد من رو بخره؟
3 - رویال رامبل
4 - بهش میگم که مدیر خیلی توانایی هستی .
5 - یک استوری لاین می چیندم که هر هفته به قید قرعه و تا یک زمان مشخصی برای بالا بردن ريتينگ این شو ، یک استار از برند اسمک دان یا راء به این شو بیاد .
6 - دوباره؟!
7 - به کسی علاقه ندارم
8 - جان سینا با آندرتیکر
9 - خیر ، راک مگه بیکاره که بیاد کشتی بگیره؟ حالا باید سه سال پارو بزنه تا بتونه به اوجش برگرده
10 - مگه هاست و دامین هک میشه؟
سوالات کاربر The Main Event
نقل قول:
1.اگه بهت بگن 24 ساعت دیگه میمیری اول کودوم کارا رو انجام میدی ؟
2.به نظرت چرا تو ایران کشتی کج هنوز جزو ورزشهای عمومی و فراگیر نشده ؟
3.اگه صبح بلند شی ببینی همه از خونه اسباب کشی کردن چیکار میکنی ؟ (یه چیزی تو مایه های داستان اقا هادی )
4.فکر میکنی اگه الان زمان شاه بود وضعیت ما فرق می کرد یا نه مثل الان بود فرقی نمی کرد ؟
5.اخرین باری که قسم خوردی کی بود و چرا ؟
6.در اخر سوال اختصاصی خودم :دوست داری رو سنگ قبرت چی بنویسن ؟
7. نظرت رو راجع به من بگو .
1 - سعی میکنم از اونایی که از دستم دلخورن دلجویی کنم .
2 - به دلیل خشونتش و همچنین اینکه مردم میگن "وای اینا دارن پدر همدیگه رو در میارن" . برای همین این ورزش به صورت دست و پا شکسته در ایران دیده و انجام میشه .
3 - اگر بخوان اسباب کشی کنن باید تخت خوابم رو هم جمع کنن دیگه ولی من روش خوابیدم بنابراین اسباب کشی رو موکول میکنن به صبح که من از رو تخت خواب بلند بشم .
4 - نمیدونم والا ، خب هر دو*لتی خوب و بد داره و نمیگم که حکومت ش*اه هم کاملا خوب بود ولی از نظر اقتصادی به این حد نبود و وحشت و ترسی که الان تو ایران وجود داره هیچ جای دنیا وجود نداره
5 - یادم نیست شاید یک هفته ی پیش
6 - در کوی نیکنامان ما را گذر ندادند گر تو نمی پسندی تغییر بده فضا را
7 - یک تاپیک باحال داری به نام دانلود مسابقات با فرمت موبایل که خیلی عالیه و ادامه دادنش فوق العاده میشه .
-
چرا اینقدر خشکی تو ارسال هات؟
تا حالا ار این شکلک تو پست هات استفاده کردی؟ = :4:
تا حالا فکر کردی که اخلاقت کاربرای جدید رو بترسونه و نزاره فعالیت کنن؟ یا اگه بکنن با ترس فعالیت بکنن.....
تو انجمن تا حالا جک گفتی؟
یادمه یه بار گفتی شوخ طبعی مدیرا باعث پرویی کاربرا میشه درسته؟ (اگه غلطه اختار نده :4:)
خارجه رفتی؟
چند بار کجا؟ (حالا چون دوبی هستم به من نگین عقده ای :4:)
تو چند فورم الان عضوی؟ :4: :4:
تاحالا فورم زدی؟
فعلا اینا باشه تا بعد آخرالزمان (سه شنبه:28:)
-
با سلام :7:
1.چرا از شکلک اصلا استفتده نمی کنی ؟
2.فکر نمیکنی همین استفاده نکردن از شکلک ها باعث می شه بقیه فکر کنن اخلاق درستی نداری ؟
3.چی شد که تو هم با این که دیال آپی بودی در اوایل در پیشرفت انجمن تلاش می کردی ؟
4.چه چیزی باعث می شه که کاربرا بهت توهین کنن ؟ ( این یکی رو تا حالا ندیدم و همینطوری با توجه به جوابای قبلیت پرسیدم )
5.اگه بخوای زن بگیری دوست داری بزرگتر یا کوچیکتر باشه یا شایدم هم سن ؟
6.چه چیزی در نت بیشتر از همه به جز سرعت اعصابت رو خورد می کنه ؟
7.چه چیزی در انجمن عصبانیت می کنه ؟
8.آقا هامون که زن زلیل بود :4: خب تو رو کارت عروسیت چی دوست داری بنویسی ؟
9.اگه می خواستی از بین دی وا های wwe یا ناک اوت های tna یکی رو به عنوان همسر انتخا کنی کدومشون رو انتخاب می کردی ؟
*تبصره 1 : از تفره رفتن و از جواب دادن اینکه ازشون خوشم نمید و زن زندگی :4: نیستن بپرهیز :34: .
10. فکر نمیکنی همین که خودمونی پست نمیدی بقیه فکر کنن خشک و مغرور هستی ؟
ببخشید که سوال ها قاطی پاتی بود .
گودلاگ :4: