آبیس: تا به حال 3 پیشنهاد WWE رو رد کرده ام ا!
[size=small]آبیس استار TNA اعلام کرد که WWE بارها میخواسته به خدمتش بگیره.
WWE تاکنون 3 پیشنهاد مختلف به من داده تا من به لیگشون برم.
میتونم بگم که علاقه اونها به من در سطح بسیار بالایی بوده.
آبیس در مصاحبه با سان میگه که من بارها شانس رفتن به اونجا رو داشتم و اون ها هم به من علاقه داشتن ولی من به اونجا علاقه ای نداشتم.
من از قدیمی ترین مبارزان tna هستم و از اولش باهاش بودم.
من به اینجا تعلق دارم و نمیتونم به آسانی ترکش کنم.
کمتر استاری مثل من از اول در tna بوده.
[/size]
RE: آبیس: تا به حال 3 پیشنهاد WWE رو رد کرده ام ا!
خیلی ها فکر میکنن آبیس همون کین در زمان ماسکشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_cena_jeff_batista
خیلی ها فکر میکنن آبیس همون کین در زمان ماسکشه
میشه بگین کی همچین فکری رو میکنه!!!!
اونهایی که تو I-MAN میبینند....
نقل قول:
میشه بگین کی همچین فکری رو میکنه!!!!
نقل قول:
اونهایی که تو I-MAN میبینند....
یه سری از مردم آمریکا.اونایی که I-MAN نگاه میکنن اصلا آبیس رو نمیشناسن
اصلا آبیس و کین از لحاظ قد خیلی با هم متفاوت هستن . نمیشه که طرف بعد از 12 سال یهو چند سانتی متر کوتاه بشه .
مگه در برنامه I-Man جز این که بگه باتیستا قول داده در Wrestlemania امسال قهرمان بشه خبر دیگه ای هم میگن ؟ :15:
اگه بهترين سوپراستار تاريخ تي ان اي هم به دبليو دبليو اي بياد ، در سطح بهترين سوپراستار هاي دبليو دبليو اي قرار نميگيره.
جف هاردي سال 2006 به دبليو دبليو اي اومد اما بعد از يكي دو سال تونست خودش رو بين سوپراستار هاي تاپ دبليو دبليو اي جاي بده. وگرنه تا قبلش از نايترو ، كارليتو و يا اوماگا شكست ميخورد.
ماركوس كار ون بعد از تشكيل اي سي دبليو به دبليو دبليو اي اومد اما به جز اينكه در مقابل اي سي دبليو اوريجينالز شكست بخوره كار ديگه اي نكرد. بعد از يه مدت كوتاه هم دبليو دبليو اي رو ترك كرد.
اما تي ان اي هر سوپراستاري كه از دبليو دبليو اي گرفته بلافاصله به يك قهرمان شكست ناپذير تبديل كرده. مثل كرت انگل كه سال 2006 از اورتن ، ميستريو ، هنري و... شكست ميخورد. كريستين كه سال 2005 از سينا ، باتيستا و... شكست ميخورد و حتي در روز هاي آخر در ولاسيتي با كندريك مسابقه اي طولاني اي داد.
كلا سوپراستار هاي هر ليگي رو بايد فقط با خودشون مقايسه كرد. چون الحق و الانصاف سوپراستار هاي تي ان اي اصلا در حد دبليو دبليو اي نيستن.
خدایی اگه بک استیج و میکروفون تو کار نباشه من یکی اصلا wwe نگاه نمیکنم.اگه این کارا نباشه آدم حوصله اش سر میره.همه ی بازیها یه شکل میشن:یه آیریشویپ،یه کونر یه کلوزلاین و... .این هاست که به نظر من tna رو ارزش میده.
تي ان اي هنوز تنش داغه. بذاريد چند سال بگذره و اين سوپراستار هاي اسم و رسم دارش كم كم از دور خارج بشن اون موقع متوجه ميشيد كه قدرت رسلينگ دنيا كجاست. اصلا عاقلانه نيست كه كسي دبليو دبليو اي رو با تي ان اي مقايسه كنه.
دبليو دبليو اي در طول سال هاي فعاليتش (از سال 1963 تا 2009) به اندازه ي موهاي سرتون سوپراستار عوض كرده و نيازي به سوپراستار هاي تي ان اي نداره. خودتون هم كه ميبينيد چقدر راحت سوپراستار هاي خودش رو از دور خارج ميكنه چون ميدونه كه به اندازه ي كافي مطرح هست كه بتونه باز هم جايگزين پيدا كنه.
همين تي ان اي هم نصف بيشتر نوني كه تاحالا درآورده از صدقه ي سر دبليو دبليو اي و نام سوپراستار هاي اون بوده وگرنه فكر ميكنيد اگر كساني مثل انگل ، نش ، استينگ ، بوكر ، استاينر ، كريستين و... در دبليو دبليو اي (دبليو دبليو اف سابق) فعال نبودند و اونجا بين مردم مطرح نميشدند ، الان تي ان اي اوضاح و احوالش اين بود؟
اگر ميبينيد اين يكي دو ساله دبليو دبليو اي تبديل به ويديو هاي بك استيج و تي وي شو هاي بچگانه شده ، به خاطر خواست سران خودش بوده وگرنه مطمئن باشيد اگر دبليو دبليو اي بخواد از سوپراستار هاي خودش مثل تي ان اي استفاده كنه اونقدر سوپراستار توانا در اختيار داره كه بتونه روز هاي دبليو دبليو اف رو به تي وي شو ها برگردونه...
کاملا حرفات رو قبول دارم امید جان.
ولی بزرگ بودن یک کمپانی خودش میتونه یه سری از ضعفها رو برطرف کنه.
در کل wwe رو به ضعفه ولی هر از گاهی خودش رو میکشه بالا.
ولی بعضی سیاست های وینس غلطه.راه برخورد با استارها جوان و تازه جذب شده رو بلد نیست.
دلیلشم اینه که خودش و کمپانی رو از اون بازیکن بزرگتر میبینه.
ولی اگه قرار باشه همه چی رو بده دست یه نفر کارش زار میشه.
مثال هوگانت عالی بود.
تا سال 98 نتونست wwe رو بگیره و سیاست هاش از 97 به بعد wwe رو به رقابت برگردوند.
شاید یه تلنگری همین الآنم لازم باشه.