RE: مایک ناکس از WWE میرود؟
نه به این که تو الیمینیش چمبر نو وی اوت بود نه به الان که داره اخراج میشه :4:
نقل قول:
نه به این که تو الیمینیش چمبر نو وی اوت بود نه به الان که داره اخراج میشه
فقط مي خواستن يكي باشه كه با ريدرگيري داشته باشه همين :|
انگار حالا چه ...ی بود؟!
TNA هم از سرش زیاده!!!
با اون قیافه ی ضایش...ریش مسخرش...استیل گندش...!؟!؟!؟!
قيافه و استيل افتضاحي داشت
بهتره يه عبا بپوشه و ...
همون بهتر كه بره چون خيلي بي استفاده هست
من میدونم چرا...
این اواخر حزب اللهی شده بود و ریش گذاشته بود...واسه همین بهش گیر دادن:4:
تا اینجاش هم زیادی تو کمپانی بود.
زودتر بره همه از دستش راحت شن.
اتفاقا به نظر من خیلی هم با استعداد بود . منتهی تیپ و گیمیک مناسبی نداشت و مثل آخوند ها وارد میشد .
دابلیو دابلیو ای هم اوایل ازش خوب استفاده میکرد اما کم کم دیگه ولش کرد و الانم احتمالا رلیسش میکنه . حالا بذارید این بره TNA بعد همه میگین به به چه چه این عجب چیزی بود خاک تو سر WWE که از دستش داد و ... .
چرا با همه اخراجي ها بدين؟
بدبخت پتانسيل خوبي داشت...
WWE ازش خوب استفاده نكرد....
همين تريپل اچ دماغش شيكسته نميگن اه اه ميگن به به......
يكم بابا مراعات كنيد...
مردم از رفتن کسی ناراحت میشن که کار بزرگی کرده باشه یا یه تیپ درست داشته باشه یا طرفدار داشته باشه.
کندی شاید کاری توی wwe نکرده باشه ولی چون شخصیت جذابی داشت محبوب بود و همه از رفتنش ناراحت شدن.
بابی لشلی هم توی wwe مثل یک ستاره نبود و اونجوری که باید عنوان بزرگی نبرد ولی همه ناراحت شدن از رفتنش چون پتانسیلش فراتر از این حرفا بود.
بوکرتی رفت کی ناراحت شد؟با اون همه افتخار و بازیهای جذاب کسی این آخرا واسش تره هم خورد نمیکرد و از رفتنش کسی ناراحت نشد.
جی بی ال گفت من میخوام برم همه خوشحال شدن!
این بدبخت که دیگه هیچی. از این جا یه ضرب باید بره سطل اشغالی چون هیچی واسه ارائه دادن نداره.
JBL خواست بره من و هامون ناراحت شدیم!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Cerebral Assassin
مردم از رفتن کسی ناراحت میشن که کار بزرگی کرده باشه یا یه تیپ درست داشته باشه یا طرفدار داشته باشه.
کندی شاید کاری توی wwe نکرده باشه ولی چون شخصیت جذابی داشت محبوب بود و همه از رفتنش ناراحت شدن.
بابی لشلی هم توی wwe مثل یک ستاره نبود و اونجوری که باید عنوان بزرگی نبرد ولی همه ناراحت شدن از رفتنش چون پتانسیلش فراتر از این حرفا بود.
بوکرتی رفت کی ناراحت شد؟با اون همه افتخار و بازیهای جذاب کسی این آخرا واسش تره هم خورد نمیکرد و از رفتنش کسی ناراحت نشد.
جی بی ال گفت من میخوام برم همه خوشحال شدن!
این بدبخت که دیگه هیچی. از این جا یه ضرب باید بره سطل اشغالی چون هیچی واسه ارائه دادن نداره.
اصولا وقتی استار مورد علاقه ی یک آدم تصمیم میگیره کمپانی رو ترک کنه ناراحت میشه . شاید بنظرتون مسخره بیاد اما من خیلی از این یارو مایک ناکس خوشم میومد . در حالی که شاید از بین 1000 نفر یک نفر هم ازش خوشش نیاد (من توجهی نمیکنم) .
استار ها وقتی که نقش هیل دارن ، هر بلایی هم که سرشون بیاد تماشاگرا خوشحال میشن . همین کریس جریکو مگه نبود سال 2005 اخراج شد همه هم حال کردن . اما 2007 که برگشت همه از خوشحالی شلوارشون رو خیس کرده بودن . اگه در همون موقع که فیس بود اخراج میشد همه ناراحت میشدن ، اما اگه الان اخراج شه بازم همه حال میکنن . پس میبینید که اونقدر ها هم ربطی به افتخار و جذابیت مسابقه نداره .