تاپــیک مخصوص TNA Hard Justice 2009
[size=x-small][align=center]
نام پـی پـی وی : TNAW Hard Justice 2009
تاریخ : 16.08.2009
کمپانی مجری : Total Nonstop Action Wrestling
شهر : Orlando, Florida, USA
آرنا : Universal Studios
--------------------------
پوستر PPV :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-------------------------
تم سانگ PPV
* این تم برگرفته از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تاپیک
است
------------------------
Music + Video + Promo
موزیک ویدئو و پرومو این پی پی وی رو میتوانید از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تاپیک که کاری از مدیر بخش دانلود ( TeZar )
است را دانلود کنید
TNA Legends Title Match: Mick Foley © vs. Kevin Nash
بعد از اینکه نش تنها عضو مافیا بود که کمربندش رو در یک بازی تیمی به فولی واگذار کرد ، خواهان به دست آوردن این کمربند است . جالبه بدونید در اون بازی بابی لشلی و کــُرت انگل هم حضور داشتند
Knockouts Title Match: ODB w/Cody Deaner vs. Angelina Love © w/Velvet Sky
نکته جالب توجه عدم حضور تارا هست ، گفته میشه احتمالا تارا در این بازی دخالت میکنه و حق آنجلینا لاو رو با عنکبوتش کف دستش میذاره
X-Division Title Match: Samoa Joe vs. Homicide ©
ساموا جو هم میخواد مانند سایر اعضای مین اونت مافیا با مربی گری تز یک کمربند داشته باشه ، به نظر میرسه که بعد از هومیساید ، هرناندز یکی دیگر از اعضای لاتین امریکن اکسچنج مانع اون باشه
IWGP Tag Team Title Match: Beer Money vs. British Invasion ©
ورد الایت به احتمال بسیار فراوان در این بازی دخالت خواهد کرد ، گفته میشه تایتل بریتیش اینویژن در یکی از هفتگی ها با تقلب از تیم تریدی گرفته شد
TNA Tag Team Title Match: Team 3D vs. Booker T and Scott Steiner ©
برادر ری و دیون اعتقاد دارند قدرت باید از دست مین اونت مافیا گرفته و کمربند به اونها برگرده ، اونها خواهان گرفتن عنوان مین اونت مافیا هستند
TNA World Title Match: Kurt Angle © vs. Sting vs. AJ Styles or Matt Morgan
در طی این چند هفته مت مورگان خواهان حضور در مین اونت مافیا شد ، اما وقتی توانست ای جی رو شکست بده و انگل وی رو به عناون عضو جدید مین اونت مافیا معرفی کرد ، وی گفت هدف من قهرمانی کمربند اصلی و سنگین وزن تی ان ای هست که انگل نگاه بدی به وی کرد ، در مورد استینگ هم باید بگم که وی اعتقاد داره بدون مین اونت مافیا میتونه کارهاشو پیش ببره و کمربند سنگین وزن رو بگیره
تاپیک به روز میشود
[/align][/size]
RE: تاپــیک مخصوص TNA Hard Justice 2009
تاپیک با اضافه شدن تم سانگ به روز شد
تاپیک با قرار دادن بازی ها به روز شد
به زودی عکس بازی ها هم اضافه میشوند
خوب بابا اینجا هم مثل PPV ها WWE واسه بازیهای تعیین شده عکی طراحی کنید بذارید...
عکسها قرار داده شد
شرمنده اگر بد شده طراحش خودم بودم :11:
موزیک ویدئو و پرومو هم میتونید از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]دانلود کنید !
[size=x-small][align=center]
خوب بحث رو شروع کنیم !
به نظرم بهتره به جای ای جی ، مت مورگان تو بازی باشه
و کمربند رو از انگل بگیره اما هنوز هیل باقی بمونه
ولی صد درصد نتیجه اینها :
چون این آخرین تایتل شات استینگ هست اون کمربند رو میبره و درگیری مین اونت مافیا و استینگ ادامه داره
مت مورگان در این بازی شرکت میکنه ، نه ای جی استایلس
[/align][/size]
دستت درد نكنه پوريا جان.همينم از سر برادران TNA زياده.مسابقه هاش نسبت به دو سه تا PPV قبل بدتر شده
چرا ؟
من خودم دارم یه ماهه TNA رو دنبال میکنم هر هفته بازی ها واقعا جذابه
باید تو جو داستان کمپانی قرار بگیری تا باهاش پیش بری
اگه کسی این هفته امپکت به تاریخ 7 آگوست رو ببینه میفهمه کشتی کج جذابیت یعنی چی
واقعا عالی بود واقعا حرف نداشت
یاد سال 2001 Wwe افتادم
به شخصه معتقدم اگه تی ان ای این روند رو پیش ببره تا کمتر از 3 ماه دیگه رکورد عجیبی رو به جای میزاره
مطمئنا ایمپکت از لحاظ جذابیت با این روزای اسمکدان فرقی نداره و من که هیچ وقت فکر نمیکردم دنبال این کمپانی برم چند هفته ای هست که مین ایونت هاشو میبینم وراضی هستم.اگه رینگشو 4 گوشه کنه یکمم گزارشگرای بهتر بیاره مسلمل پیشرفت میکنه
داستان رینگ 4 گوشه رو نیار که انگار داری فحش ناموس میدی !
میدونی چقدر لوچادور و لیبرته ها رو این رینگ تعصب دارن ؟ ! :4:
اما گزارشگر رو هستم چون هیچوقت دُن وست رو با جیم راس نمیشه مقایسه کرد
اما بهتون پیشنهاد میکنم TNA iMPACT رو با مسابقات هفتگیش دانلود کنین
من هم نتایج رو از این به بعد کامل تر میزارم تا همه رو بخونین و تو جریان بکستیج و ... باشید
مطمئنم که ( مثل خودم ) از WWE رونده میشین
بابا اصلا کار به حرف این برادران wwe
نداشته باشید tna
اون قدر پیشرفت کرده که حتی مک من هم به اوئن اعتراف کرده