نقد آخرین فیلم د راک ( Race To Witch Mountain )
سلام خدمت کاربران گرامی . در این تاپیک فیلم زیبای Race To Witch Mountain " مسابقه تا کوهستان " با هنرنمایی ســـ ـــــــوپراستار سابق WWE یعنی The Rock را بررسی میکنم .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Race To Mountain یک فیلم حادثه ای - تخیلی - علــمی میباشد که محصول سال 2009 از کشور آمریکا میباشد . این فیلم ساخت شرکت بزرگ والت دیزنی هست و با اینکه مخصوص سنین کودکان و نوجوانان بوده است اما در میان تمام سنین طرفدار داشته و یکی از پر فروش ترین فیلم های سینمای آمریکا در سال 2009 به حساب می آید . ( فروش بیش از 106,000,000 دلار :23:) در این فیلم Jack Bruno ( با بازی د راک ) و دو نوجوان به نام های ست ( الکساندر لودویگ ) و سارا ( آناسوفیا راب ) نقش های اصلی این فیلم هستند که در اکثر سجمنت های این فیلم حضور دارند . داستان از آنجایی شروع میشود که دو نوجوان از یک سیاره ی دور دست به زمین آمدند و به هیچ وجه از شرایط انسان ها و سیاره ی آن ها اطلاعی ندارند . به همین منظور از راننده ی تاکسی به نام Jack Bruno کمک میخوهند تا از آنها در برابر موجودات فضایی که به دنبالشان و ارتش آمریکا حفاظت کند و آن ها را در جستجوی سفینه ی خود در Witch Mountain یاری کند ! این 2 نوجوان استعداد های ماوراء طبیعه و جادویی دارند مثلا سارا میتواند فکر دیگران را بخواند . این فیلم شبیه سازی شده ی فیلم 35 سال پیش " فرار به سوی کوهستان جادو " است و موضوع آن بسیار شبیه آن فیلم است .
Dwayne Johnson درباره ی نقش خود میگوید : " در این فیلم من باید باورپذیر و واقع گرا باشم و در برابر مشکلات کوتاه بیام . در عشق و در کوشش در حفاظت از این دو کودک باید از تمام وجود عمل کنم و اگر قرار باشد مشتی به کسی بزنم از صمیم قلب باید زده شود :5: ( نمیدونستم راک انقدر احساساتی بوده :4: )
این فیلم به کارگردانی Andy Fickman میباشد .او میگوید : من این فیلم را به گونه ای ساختم که هر کسی را راضی کند . درواقع این فیلم ترکیبی از صحنه های درام - کمدی و اکشن میباشد و میتواند نظر هر کسی را جلب کند .
مشخصات کلی فیلم :
نام : Race To Witch Mountain " مسابقه تا کوهستان "
کارگردان : Andy Fickman " اندی فیکمن "
بازیگران : Dwayne Johnson - AnnaSophia Robb - Alexander Ludwig
کمپانی : Walt Disney Pictures
میوزیک : Trevor Rabin " ترور رابین "
سال عرضه : 2009
فروش تا دیروز : 106,000,000 دلار
نویسندگان : اندی فیکمن و مت لوپز
:::عکــــــــس ها :::
1 - کاور پشت و رو :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
2 - لوگو :
3 - عکس هایی از فیلم :
RE: نقد آخرین فیلم د راک ( Race To Mountain )
حالا راك يه فيلم طنز يا كودكانه بازي كرده اونم به خاطر روحيه شوخي كه داره و تو WWE هم بارها اين استعداد كمديشو نشون داده بود،خوب همين راك فيلمي مثل "دوم" رو بازي كرده كه اصلا طنز نيست و كاملا اكشن و دلهره آوره،اتفاقا اين نهايت هنر يه بازيگره كه تو نقشاي كاملا متفاوت بازي كنه.در ثاني راك رستلينگ رو ول كرده نرفته كه فيلماي درجه 2 و 3 بازي كنه،به جايي رسيده كه بهش لقب "آرنولد جديد سينما" رو دادن،تو مراسم هاي فوق معتبر مثل MTV Music Awards دعوت ميشه،با فوق ستاره هايي مثل جان تراولتا هم بازي ميشه و كلا كاملا جاي خودشو تو هاليوود باز كرده،حالا به نظرت شايان جان اينها موفقيت و اعتباره يا اينكه الان راك تو WWE بود؟؟ كمپاني اي كه الان مثل خر تو گل گير كرده و خيلي خيلي خيلي با اون دوراني كه امثال راك و استون كلد توش بودن فاصله داره.
شایان جان شما به این لینک برید
http://en.wikipedia.org/wiki/Dwayne_Johnson
بخش فیلم هایی که راک بازی کرده رو نگاه کنید
از سال 99 تا الان بیش در بیش از 20 فیلم حضور داشته که البه حتی تا سال 2011 اش هم مشخص شده که چه کار هایی میخواد انجام بده
شما این ها رو ول کردید به این فیلم گیر دادید ؟؟
در ضمن اتفاقا باعث افتخار هم هستش که بازیگری بتونه در تمامی سطوح شرکت کنه
از ترسناک گرفته تا عشقی و خنده دار و حتی برای کودکان
در ضمن شغل اصلی و فعلی راک بازیگری هستش . بازیگر وظیفشه که کارشو به بهترین نحو انجام بده چه برای خردسالان باشه چه فیلم ترسناک
ولی به نظرتون این مسئله برای جان سینا که کشتی گیر هستش هم صدق می کنه ؟؟؟
ولی این فیلمش خیلی مسخره و تخیلی بود...فیلم های دیگش مخصوصا Get Smart خیلی قشنگ تر بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Godfather
از سال 99 تا الان بیش در بیش از 20 فیلم حضور داشته که البه حتی تا سال 2011 اش هم مشخص شده که چه کار هایی میخواد انجام بده
در ضمن شغل اصلی و فعلی راک بازیگری هستش . بازیگر وظیفشه که کارشو به بهترین نحو انجام بده چه برای خردسالان باشه چه فیلم ترسناک
شما الان طرف مقابلت کی هست ؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Great One
نقل قول:
شما الان طرف مقابلت کی هست ؟!!
نوید جون منظور مرتضی هم همین بود ، البته فرقی هم ندارند چون از نظر دستوری و از نظر صدایی شبیه هستند اشتباه کرد:11::11::11:
نه شبه و تاریک با یکی دیگه اشتباه گرفتت :4:
اولش نوشتم شایان تا مخاطبم مشخص باشه
اقا شایان رفی رو زدند راجع به این که شما گیر میدید به سینا که تو کشتی کچ بچه ها طرفداراشن ولی راک روببینید که کشتی کچ رو ول کرده رفته فیلم برای کودکان بازی می کنه
ایشون چنین حرفی زدند و اول اقا علی و بعدش هم من چنین حرفی رو زدیم که متاسفانه یا خوشبختانه ایشون یا یکی از مدیران پست ایشون رو پاک کردند [hr]
اگر پست علی جان رو هم با دقت می خوندید میدیدی که ایشون هم مخاطبشون اقا شایان بوده :
نقل قول:
حالا به نظرت شايان جان اينها موفقيت و اعتباره يا اينكه الان راك تو WWE بود؟؟ كمپاني اي كه الان مثل خر تو گل گير كرده و خيلي خيلي خيلي با اون دوراني كه امثال راك و استون كلد توش بودن فاصله داره.
نقل قول:
اولش نوشتم شایان تا مخاطبم مشخص باشه
اقا شایان رفی رو زدند راجع به این که شما گیر میدید به سینا که تو کشتی کچ بچه ها طرفداراشن ولی راک روببینید که کشتی کچ رو ول کرده رفته فیلم برای کودکان بازی می کنه
ایشون چنین حرفی زدند و اول اقا علی و بعدش هم من چنین حرفی رو زدیم که متاسفانه یا خوشبختانه ایشون یا یکی از مدیران پست ایشون رو پاک کردند
البته باید قبول کنیم که د راک خیلی بد به رسلینگ پشت کرد .مثلا قبل از رسلمنیا به یکی از خبرنگاران گفته بود وقت دیدن رسلمنیا هم ندارم !با اینکه فیلم هاش متنوع هست و همه نوع سبک بازی کرده ولی در چند فیلمش نقش های مسخره و مضحک بهش دادند مثل گیم پلن که اصلا به شخصیتش تو WWE و WWF داشت ربطی نداشت . و حتی تو سال 2008 در یک برنامه ی کودک مهمان ویژه بود و نقشی مانند عمو قناد خودمون را اجرا میکرد ! ولی نباید افرادی مانند جان سینا که راک هم در رسلینگ و هم در هالیوود از او یک سر و گردنبالا تر است بیان و از او انتقاد کنند و شخصیت " The Rock " را در عرصه ی کشتی کج زیر سوال ببره . الان فیلم Race To Mountain 4 برابر بودجش فروش رفته ولی فیلم 12 راندز جان سینا هنوز پول بودجش هم در نیاورده ! پس نباید جان سینا فیلم های خودشو با راک مقایسه کنه .
کل مطلب من این بود که کار برای بچه ها عار نیست و اینکه یه نفرو بچه ها دوست داشته باشن نکته منفی پیش نمیاد.در مورد پشت کردن به رسلینگ هم اینجا جاش نیست شاید بعدا در بارش صحبت کنیم
بحث رو ادامه ندید دیگه.
به احتمال زیاد کاربر "shayan_cena_jeff_batista" هم به علت ایجاد بی نظمی اخطار میگیره.
اگر کسی هم ادامه بده اون هم اخطار میگیره.
فعلا....
بي نظمي چيه عرفان جون اين عزيز دل ما نظرشو گفت ما هم نظرمونو گفتيم همين يه بحث دوستانه بود اگه همين بحثا هم نشه كه ديگه اينجا انجمن نيست ميشه سايت.
به نظر من قشنگترین فیلمش Doom بود واقعا زیبا بود من تا حالا این فیلم رو چند بار دیدم.
این فیلم جدیدش هم به نظر نمیاد بد باشه اما بیشتر برای سنین پایین ساخته شده.
نقل قول:
بحث رو ادامه ندید دیگه.
به احتمال زیاد کاربر "shayan_cena_jeff_batista" هم به علت ایجاد بی نظمی اخطار میگیره.
اگر کسی هم ادامه بده اون هم اخطار میگیره.
فعلا....
عرفان جان چرا از ادامه دادن به این تاپیک بدت میاد ؟:|
بنده خدا نظرشو گفته
یادت رفته دیشب بهت چی گفتم ؟ :4:
اینقدر حرص نخور درست میشه :4:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
به نظر من قشنگترین فیلمش Doom بود واقعا زیبا بود من تا حالا این فیلم رو چند بار دیدم.
این فیلم جدیدش هم به نظر نمیاد بد باشه اما بیشتر برای سنین پایین ساخته شده.
به نظر من راک در The Rundown خیلی بهتر بازی کرد و ماجرای داستان هم بدک نبود . این فیلمش هم اصلا قشنگ نیست و زیاد از حد تخیلی هست .