-
پست آخر من زندگی واقعی و گذشته Kane
این بود زندگی اصلی کین که کسی نمیدونست...گفتم پست آخرم همه نکاته کودکیه همتای زندگیم رو بگم که بدونین....
چیزی که تو رینگ دیده شد این بود....توی اکتبر 97 و اولین Hell In The Cell کین جایی که تیکر آماده تومبستون به شان بود وارد شد در حالی که Paul Berear که مننجر تیکر بود پشت سرش بود!!!خلاصه کین اومد جلوی تیکر وایساد اون حرکتش رو که واسه همه جدید بود کرد و بعد هم Tombstone !!!!!!
اما این چیزی بود که مردم دیدند واقعیت چی بود.......همه وقایه نوزده می 1998 معلوم شد... و دمویی پخش شد و زندگی شخصی کین فاش شد...
در اصل کین از رابطی پنهانیه تیکر و پاول برر که خدمتکاره خونه کودکیهای تیکر بود به دنیا اومد و واسه مادر تیکر رسواییه بزرگی بود لازم به ذکره که تیکر در کودکی تو خونه ای زندگی می کرد که دیوار به دیواره قبرستان بوده. تیکر که اصلا یه برادر ناتنی نمی خواست و حالش از والدینش بهم می خورد تو نوجوانی خونرو آتش زد و والدینش رو کشت ....پاول برر همون موقع از اونجا فرار کرد ولی کین هنوز اونجا بود....وتیکر همین رو می خواست.هم به سلامت کین آسیب رسوند با سوختنش و هم به روحیاتش آسیب رسوند با اون آتش سوزی... به هر حال کین آتش گرفت و تیکر به گمانه اینکه اون مرده خونرو ترک کرد اما کین از آتش به زندگی برگشت و رفت سراغ پاول.اون هم کین رو با صورت و بدن سوخته به یه پناهگاه فرستاد و به کین قول داد یه روزی انتقامشرو از تیکر می گیره....بهمین خاطر وارد کشتی کچ شد و مننجر تیکر شد و بعد از جلب اعتماد اون بالاخره به کین تو اکتبر1997 گفت که وقتش رسیده کین هم اومدو انتقامش رو از برادر ناتنیش گرفت...
این بود زندگی کین و واقعیت زندگی اون که هیچکس تو این انجمن اونرو نمیدونست و همه می گفتن کین به گرت کالی باخته خاک توسرش و....
هیچ کسی مثل kane تنها نبود و هیچکس نمیتونست اونرو بفهمه... چون قیافشرو پوشونده بود و اصلا براش مهم نبود که کسی طرفدارش باشه یا نه...اون یه کاره نیمه تموم تو زندگیش داشت که تو اون شب به یاد موندنی (حداقل واسه من ) انتقامش رو گرفت و کم کم به قولی آلوده کشتی کچ شدوو درگیریهاش با استون کولد شروع شدو....
بقیش رو همه میدونن....
خب.این هم پست آخر من واسه اونهایی که کین رو نمیشناختن....
من رفتم...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
RE: پست آخر من زندگی واقعی و گذشته Kane
-
میلاد جان خیلی ممنون ازت.خیلی جالب بود.
.........
میلاد جان نمی دونم چرا می خوای بری...ولی خودت بگو علتش رو.
خواهش می کنم که از دست کسی دلخور نباش و بی خیال رفتن شو.
موفق باشی.
-
Paul Berearهمون یارو هست که شبیه سیب زمینی بود
---------
میلاد جان دلیل رفتنت رو نمیدونم چیه
مشکلی برات پیش اومده یا از دست کسی ناراحتی یا کلا تصمیم گرفتی بری
من خیلی ناراحت شدم امیدوارم تصمیمت عوض بشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRT619RKO
Paul Berear كيه ؟
یه منیجر قدیمی بوده.بازی نمیکرده ولی همش منیجر بوده.مثل این یارو بادیگارد اوماگا یا مثلا" خسرو دیوری.
-------------------------------
بابا اینا چیه میگی؟! اولا" کشتی کج دوروغه و جایی نیست که توش بشه انتقام گرفت!
ثانیا" اگه تیکر خونشو آتیش زده بود یا اعدام میشد یا به عنوان دیوونه مینداختنش تیمارستان!
کین اسپانیایی هست و تیکر آمریکایی.اونوقت چجوری؟...!
-
میلاد جان من همش رو خوندم داداش...
ولی من دلیلی نمیبینم که بری داداش........
اولا کسی حق بیرون انداختن تو رو از این انجمن نداره چون تو کاری نکردی.....
و اگر قرار باشه بی انصافی بشه بعد از تو دومین کسی که میره منم.....
پس برگرد چون ما هنوز بهت احتیاج دارم.......
من اونروز گفتم الانم میگم...من دوستت دارم ...مطمعن باش
-
ممنون ولی داری واسه چی میری ؟؟
درد دست منو و علی ناراحتی ؟؟
نرو حاجی من دیگه با کی کل کل کنم :D
-
همیشه اولین تصمیم آدم .. تصمیم درستی نیست !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edge
بابا اینا چیه میگی؟! اولا" کشتی کج دوروغه و جایی نیست که توش بشه انتقام گرفت!
این نظر خود من هم هست ولی تو واقعیت این قضیه شک نکن چون سایتهای غیر کشتی کچی هم این مسئلرو نوشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edge
ثانیا" اگه تیکر خونشو آتیش زده بود یا اعدام میشد یا به عنوان دیوونه مینداختنش تیمارستان!
این قضیه تا می 19 فاش نشده بود , و بعد از اون هم کل سیستمه WWF از تیکر پشتیبانی میکنه.واقعا فکر می کنی الان همه اونهایی که قتل کردن زندانن؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط edge
کین اسپانیایی هست و تیکر آمریکایی.اونوقت چجوری؟...!
کین فقط تو مادرید به دنیا اومده.اونم به خاطر این بوده که مادرش فرار کرده اونجا بعد که کین بدنیا اومده برگشته آمریکا....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط NO FEAR
میلاد جان من همش رو خوندم داداش...
ولی من دلیلی نمیبینم که بری داداش........
اولا کسی حق بیرون انداختن تو رو از این انجمن نداره چون تو کاری نکردی.....
و اگر قرار باشه بی انصافی بشه بعد از تو دومین کسی که میره منم.....
پس برگرد چون ما هنوز بهت احتیاج دارم.......
من اونروز گفتم الانم میگم...من دوستت دارم ...مطمعن باش
دوست عزیزم که اسمتم نفهمیدم...من مجبورم که نیام چون یه سفر بزرگ پیش روم دارم.البته ممکنه با کافی نت بیام ولی دیگه نمیتونم تاپیک بزنم و.....
خودمم فکر میکنم ذهنم استراحت نیاز داره اما مطمئن باش بر می گردم. اینو تو امضامم گفتم....
قربون همه.
-
من ابوذر هستم میلاد جان.......
انشالله هر چه زودتر بیای........به امید دیدارت.
منتظر نظراتت خستم............زود بیا داداش...
-
كجاي بدن كين سوخته !؟
سوختگي كه خوب نمي شه ، جاش مي مونه !!!
-
با تمام احترامي كه براي ميلاد عزيز قائلم ولي اين داستان يه جاهاييش ميلنگه چون كين قبلا با اسم ديگه اي هم توي كشتي كج بود و بدون ماسك
-
اقا دستت درد نکنه که این مطلب گذاشتی ولی کین با اندر تیکر مگه زمانی با هم یار نبودن؟چطور ممکنه که میخواسته ازش انتقام بگیره؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این عکس بالا اینو نشون میده اگر حرف من غلط با دلیل بگو .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRT619RKO
كجاي بدن كين سوخته !؟
سوختگي كه خوب نمي شه ، جاش مي مونه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MRDMN
با تمام احترامي كه براي ميلاد عزيز قائلم ولي اين داستان يه جاهاييش ميلنگه چون كين قبلا با اسم ديگه اي هم توي كشتي كج بود و بدون ماسك
رفیقای گلم من اصلا شما رو مجبور نکردم که این قضیرو باور کنین این موضوعیه که تمام سایتها چه کشتی کچی چه غیر کشتی کچی قبول دارن . اما حرف آقای MRDMN
بازهم این نظریه رو قوت میده که گلن جکوب هیچ ربطی به کین ماسکدار نداره.چون اگه فرض کنیم که این مطالب درستن (که من مطمئنم) و میدونیم که گلن جکوب قبلا با اسمهای ایزاک یانکم و دویل دنتیست و دیزل قلابی تو رینگ بوده پس کین ماسکدار گلن جکوب نیست.من یه چیزیرو قلبا میدونم و شما باو نکنین ولی اون کین که تو 2002 با اون ماسکه نصفش اومد کین قبلی نبود گلن جکوب بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط orton
اقا دستت درد نکنه که این مطلب گذاشتی ولی کین با اندر تیکر مگه زمانی با هم یار نبودن؟چطور ممکنه که میخواسته ازش انتقام بگیره؟
این عکس بالا اینو نشون میده اگر حرف من غلط با دلیل بگو .
حرف شما غلط نیست وتازه این عکس ماله 2007 هستش.کین بعد از یه مدت با تیکر یار شد تا کمی هم تو تگ تیم فعالیت کنه که اون مقطع تگ تیمشون اصلا متحد نبود واسه همین رفت سراغx pac و منکایند و با هردوشنو کمربند تگ تیم رو گرفت . بعد 2001 بود که دیگه با هم یار شدن هر چند که هیچوقت با هم متحد نبودن...
-
اقا از توظیحی که دادی ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
میدونیم که گلن جکوب قبلا با اسمهای ایزاک یانکم و دویل دنتیست و دیزل قلابی تو رینگ بوده پس کین ماسکدار گلن جکوب نیست.من یه چیزیرو قلبا میدونم و شما باو نکنین ولی اون کین که تو 2002 با اون ماسکه نصفش اومد کین قبلی نبود گلن جکوب بود.
البته از يه نظر راست ميگي تو مشخصات كين قبلي نوشته بود قد حدوداي 2متر و 8 ولي اين كين خيلي از لحاظ قد با اون تفاوت داره
-
البته منم یه چیزایی شنیدم مبنی بر اینکه این دو داداشن
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط KANE
در اصل کین از رابطی پنهانیه تیکر و پاول برر که خدمتکاره خونه کودکیهای تیکر بود به دنیا اومد و واسه مادر تیکر رسواییه بزرگی بود
ممنون میلاد جان [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی یه خورده گیج شدم توضیح بیشتری بدی ممنون میشم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لطفا هرچی از کین میدونی برام بفرست ممنون میشم :34::34::34:
****************@yahoo.com
چرا انقدر این موضوع رو کش میدین که این کین , کین قبل از سال 2002 نیست
میلاد جان شما بدون هیچ مدرکی داری این حرف رو میزنی و تنها مدرکتم این هست اون کین قدش فرق داشت هیکلش فرق داشت اخه عزیزم این که نشد دلیل , شما به تمام داستان های ساختگی WWE تکیه دادی و داری این حرف هارو میزنی
نوشته خودت رو یک بار بخون , به نظر تو این داستان بیشتر به یک واقعیت نزیکه یا به یه فیلم سینمایی , کلا داستان های WWE ساختگی هست و هیچ شکی در اون نیست کینم مثل خیلی از سوپراستارهای دیگه در کشتی کج اینطور هست و در بیرون رینگ مانند خیلی از انسان های دیگه طبیعی زندگی میکنه و ادم عجیبی هم نیست
یوجین رو مثال میزنم , به نظر شما یه ادم دیوونه انقدر عاقل هست که فن کشتی کج یاد بگیره و انقدر راحت بیاد و بره یذره واقعی تر به این صحنه ها نگاه کن کاملا واضح هست که همه اینها داستان هست
اصلا سوختگی ای درکار نیست(البته در واقعیت) , این داستان که اندریکر کین رو سوزونده فقط در صحنه کشتی کج هست و همچین چیزی اصلا حقیقت نداره
لطفا انقدر ساده داستان های کشتی کج رو باور نکنید کمی واقع بینانه تر به این داستان ها نگاه کنید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط monster kane
اصلا سوختگی ای درکار نیست(البته در واقعیت) , این داستان که اندریکر کین رو سوزونده فقط در صحنه کشتی کج هست و همچین چیزی اصلا حقیقت نداره
دقيقا مثل بازي آندر و رندي ارتون كه آندر رو آتيش زد براي حساس كردن پي پي وي هستش اين كارها
-
من نمی دونم شما تا چه حد این داستان رو قبول دارین,ولی من به چند دلیل مطمعنم که این کین اون کین ماسک دار نیست:
1.قد
2.ماهیچه ها
3.قدرت
4.شکل راه رفتن
5.عرض هیکل
6.صدا
.......................
هر کسی هم نظر خودش رو داره.
-
آقایون هر کس نظر شخصی خودش رو داره من حرف های علی مانستر کین رو قبول دارم ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Dave Batista
من نمی دونم شما تا چه حد این داستان رو قبول دارین,ولی من به چند دلیل مطمعنم که این کین اون کین ماسک دار نیست:
1.قد
2.ماهیچه ها
3.قدرت
4.شکل راه رفتن
5.عرض هیکل
6.صدا
.......................
هر کسی هم نظر خودش رو داره.
من با گزينه هاي 1و3و4و6 كاملا موافقم.با اون دوتا مخالفم چون هيكل خود به خود افت مي كنه
بعدم اگه دقت كنيد كين قبلي صورت و ماسك كشيده اي داشت برخلاف اين كين
-
دوستان اول در رابطه با اون داستان ، فکر نکنم حقیقت داشته باشه! چون هیچ کس به راحتی نمی تونه وارد این کمپانی بشه که کین بتونه با پاول توی یک شب وارد این کمپانی بشه و انتقام بگیره! تازه ، کشتی کج احتیاج به آموختن داره و این امر بیش از 5-6 سال وقت میگیره !
کین هم همون کین قبلی هست این رو شک نکنید!
بازیهای قدیمی رو با این بازیها مقایسه کنید همه چی براتون مشخص میشه !
یکی از دوستان گفت صورت کشیده ای داشت کین قبلی ، ولی من فکر میکنم این بخاطر ماسکش بوده!!!!
چشم و سرشونه و فنون کین این رو ثابت میکنه!
این فقط شایعاتی هست که دشمنان کین براش ساختند تا این **** استار قدرتمند رو بیارن پایین!
کین شاید بیشتر بازیهاش رو باخته باشه! ولی 99% از اونهایی رو که باخته با نامردی باخته!!!!!
-
کین همان کین قبلی است عزیزان