-
باتیستا یا ادج
سلام دوستان.خوب و خوش هستید؟
یک نظر خواهی می خواستم از شما عزیزان بکنم.به نظر شما آیا باتیستا می تونه کمربند سنگین وزن را از ادج بگیره؟یا کسی دیگر موفق به انجام این کار خواهد شد؟
اگر فرد دیگری را مد نظر دارید لطفا اسم آن کج کار را بگویید.
با تشکر.موفق باشید:7:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
RE: باتیستا یا ادج
-
من نمیدونم به خدا....باتیستا باید خیلی راحت ادج رو شکست بده ولی نمیدونم چرا اینطور میشه......
امیدوارم این بازی مثل اون بازی نشه که از اول باتیستا بزنه ولی آخرش بازنده باشه... و حق به حقدار برسه
-
بازی قبلی که عند تابلو گری بود.خیلی تابلو بود.معلوم بود ازقبل مشخص کردن که ادج ببره
-
به نظر من ادج پیروز میشه اما کی کمربند بعدم ازش میگیره یکم سخت تشخیص بدی
-
من خودم خیلی دوست دارم که کمربند دست ادج بمونه تا آندرتیکر برگرده و انتقام بگیره.اما باید گفت حق باتیستا هستش که کمربند مال اون باشه چون خیلی خوب داره مبارزه می کنه.اگر هم باتیستا نتونست دوست دارم کمربند را کین ببره.اما می گم من خیلی دوست دارم کمربند دست ادج بمونه تا آندرتیکر برگرده.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
100% دست ادج میمونه.چه به حق چه به ناحق.چون اینجور که معلومه آندر باید بیاد و از ادج انتقام بگیره
-
آندر همون اول که بیاد حال هنری رو میگیره.بعد میره سراغ ادج بعد هم میره سراغ باتیستااااااااااااااااااا
-
من می گم باتیستا می بره چون اخرین شانسش هست...اون موقع هم که از بوکر برد اخرین شانسش بود.
-
منم همینطور فکر میکنم...چون واقعا ادج الان در حد باتیستا نیست.....
فکر نکنم باتیستا ببازه...بازی رو میبره.....
-
به احتمال 99 درصد باتيستا ميبره اگه ادج نامردي نكنه
در مورد اندرتيكر هم بايد بگم متاسفانه 6 تا 8 ماه ديگه برميگرده
احتمالا ppv رويال رامبل يا ppv قبلش برميگرده(اين خبر 100 در 100 درسته)
و بايد بگم باتيستا تا وقتي تيكر نباشه كمربند رو حفظ ميكنه تا وقتي كه افسانه wwe دوباره برگرده و كمربند رو بگيره
البته قبلش اندرتيكر با ادج و مارك هنري تصفيه حساب ميكنه
-
از تمامی دوستانی که نظر خودشون را فرمودند سپاسگذارم.