-
تـاپیـک قـدر دانـی از آرمـان عـزیـز
[align=center]سلام به تمامی دوستان .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امروز روزی بود که مرد زحمت کش بخش گالری انجمن که این بخش رو از همه نظر بهش رسید , از جایگاه خود استعفا کرد .
طبق گفته ی خودش , این کارو به خاطر جا دادن به جوانان انجمن انجام داده که کار بسیار پسندیده و شایسته ای بود و خیلی ها رو خوشحال کرد , اما بر کناری اش خیلی ها را هم نا راحت کرد .
این تاپیک به خاطر قدر دانی از زحمات بی وقفه ی وی برای انجمن تخصصی کشتی کج ایران ایجاد شده است تا شاید به اندازه ی کَسری از نوک سوزن از فعالیت هایش از وی تشکر کنیم .
با آرزوی موفقیت در زندگی برای آرمان دین پور عزیز ...
با تشکر ...[/align]
-
RE: تـاپیـک قـدر دانـی از آرمـان عـزیـز
آرمان جان کاش این کار رو نمیکردی چون واقعا" حقت بود مدیریت.به امید آدمین شدنت.
-
منم یک خسته نباشد به آرمان عزیز میگم که در این چند سال اخیر خیلی برای فروم زحمت کشیده . البته این خسته نباشید به معنای رفتن ایشون از فروم نیست ولی خب بالاخره وقت رو محترم شمردیم و تونستیم یک تشکر از آقا آرمان بکنیم . مدیر بودن یا مدیر نبودن آقا آرمان برای ما اصلا مهم نیست این دوستیمون هستش که مهمه و امیدوارم برای همیشه این دوستیمون پا برجا بمونه .
بازم بابت تمام زحماتت تشکر میکنم و بهت خسته نباشید میگم .
-
آرمان فدایت ایکاش نمی رفتی.......
همیشه به یادتم.....
مارو هم فراموش نکن.
-
Gallery Moderator For Ever
ممنون بابت زحماتت ارمان عزیز ..
-
THANK YOU ARMAN:34::34::34::34::34:
-
[align=center]
دستت درد نكنه
Thank You
[/align]
-
چقدر تلخ!!ناراحتم!واقعا ناراحت!متاسفام اما بهت افتخار ميكنيم ارمان جان!اون موقع كه انجمن اينقدر قوي نبود و ساسان و پوريا و ارمين نبودند و مثلا معين جان بيشتر به بخش بازي ميرسيد تو اينجا ميتركوندي!
چون با چشمام ديدم ميگم!دست توانمندتو ميبوسم از راهه دور چون شايستگيشو داري!ولي حيف شد!
اميدوارم دوباره اينبار با پستي بهتر و عاليتر ببينمت!تو بدون شك باهوش ترين پسر انجمن و البته با صفاترين هم بودي!
ميدونم تو شناختي از من نداري اما من كاملا ميشناسمت و برات در سر تا سر زندگي ارزوي موفقيت دارم
دوست دارت علي.
-
سلام
ارمان جان واقعا یکی از فعالان و حتی از مبلغان این انجمن بود که به نظر من یا خیلی های دیگه پستش باید بیشتر از مدیریت بخش گالری می بود
هر چند که آرمان تو حیطه مدیریتش واقعا تک بود ولی انشاالله کسی هم که جایگزین میشهیا حتی ساسان هم اگر به تنهایی به کارش ادامه میده بتونند مثل ارمان عزیز فعالیت کنند
امیدوارم در تمامی مراحل زندگی واقعی و حتی مجازیت ( اینترنت ) موفق و سربلند باشی
خدانگهدار
-
نه !
:23:
چرا این کارو کردی !؟
آرمان باید برگرده
-
البته ارمان خان هنوز در قید حیات هستند... یه جوری با عکس گل و پشت زمینه تیره تایپیک شروع شده که اگر کسی ندونه, فکر می کنه ایشون زنده یاد شد رفت:4:
من از ارمان عزیز تشکر می کنم و براش ارزوی بهترین ها رو دارم. انشالله همیشه در زندگیش موفق باشه. مدیریت شما بهونه ایی بود برای شروع دوستی بس پایدار بین ما.(برو تو کف جمله)
ممنون.
موفق باشین.
-
ارمان جان من هم از زحمات بی وقفت برای بخش گالری تشکر میکنم.
در هر صورت چه کاربر چه مدیر ما تو رو یکی از بهترین های این فروم میدونیم.
همیشه موفق باشی.
-
منم از ارمان جان بخاطر زحماتش تشکر میکنم !
طی این چند سال که شاهد فعالیتش بودم واسه انجمن کم نزاشت !
-
ديگه هرچي بود گفتن.چي بگم؟:4:
ولي فقط ميتونم بهت بگم دمت گرم
ايول كه براي انجمن زحمت كشيدي
و ايول كه روزي ببينيم ادمين شدي
:34::34::34::34::34:
-
وقتی که دیدم که کاربر شده فکر کردم باز یکی اومده باز با اسم یوزر ارمان ثبت نام کرده .
ارمان با من یکی بعز این باش که با کُل انجمنی واسه من فیلم بازی نکن:4:.
راستی همینجا به علی هم تبریک میگم.
-
انا لالله و انا عليه راجعون
بازگشت همه به سوي اوست
همه كاربر بوده ايم و كاربر خواهيم شد.
مقدم آرمان عزيز و بازگشت اين جوان دلسوز و زحمت كش رو به جمع كاربران مظلوم انجمن گرامي ميداريم و اميدواريم در اين جبهه نيز با رشادت هاي خويش از حقوق پايمال شده كاربران فقيد اين مرز و بوم دفاع كند.
پويان كيومرادي
سخنگوي حزب قرمز گروه 7
-
[align=center]آرمان جان نمیدونم در مورد کارت نظری بدم ... ولی ایشالا موفق تر بشی هر روز در زندگیت و این انجمن !!![/align]
-
واقعاً مثل این میمونه طرف 30 سال کارمند باشه بعد بازنشسته بشه بره خونه جلو کولر بشینه تخمه بشکونه چه حالی میده :4:
منم به آرمان خسته نباشید میگم یک سال و چند ماه مدیر بودن و همیشه در بخش بودن و رسیدگی کردن کار هر کسی نیست البته این کاربر شدنت هم به این بهونه نیست که از زیر کار در بری همیشه کاربر بمونی به موقعش باید دوباره مدیر شی جون بکنی :4:
-
به نظرم باید یه بخش تو انجمن معرفی بکنین به اسم لجند ها یا هال آف فیم یا ... انجمن
آرمان و چند نفر دیگر رو باید اونجا بزارید
-
آرمان به يادت هستيم!!!!
من كه هر چه قدر سعي كردم باهات دوست بشم اونم يه رفيقه خوب ديدم نشد!
اما من خيلي دوست داشتم باهات دوست شم اينو از صميم قلب دارم ميگما!:7::24:
:34::34::34:
آرمان دين پور تو تايپيك زدن خدايي!!:4: چه ربطي داشت؟:4::15:
-
آرمان دین پور هستند البته :4:
-
ببخشيد پستم رو درست كردم!:4:
-
خوب من اولش جا خوردم فكر كردم اتفاق بدي افتاده(مثل اون سري كه آرمان بن شد:4:)ولي خوب بعد كه فهميدم به خواست خودش اينكارو كرده تحسينش ميكنم و بايد بگم آرمان عزيز يكي از دوست داشتني ترين و محبوبترين و گل ترين بچه هاي اين سايته و موقعي كه من اينجا ثبت نام كردم كاربر طلايي بود و مديريت گالري هم واقعا حقش بود و الان هم از حق خودش گذشته ولي خوب همونجور كه بقيه بچه ها گفتن كاربر بودن يا نبودن آرمان فرقي نميكنه و من يكي كه خيلي آرمان رو دوسش دارم و كارش رو هم چه تو وبلاگ و چه اينجا واقعا قبول داشتم و دارم.خسته نباشي آرمان جيگر:7:
(از اينجا ميريم تو فاز بيانيه هاي گروه هفت:4:)
در پي پيوستن جناب آقاي دكتر آرمان دين پور به سيل خروشان توده كاربران مظلوم و انقلابي كشور،مهندس مير علي گلدبرگي معاون گروه هفت و نماينده رهبر عظيم الشان حضرت آيت الله العظمي سيد ابوالفضل نصرالله،طي پيامي كوتاه از ايشان جهت پيوستن به گروه هفت دعوت به عمل آورد.
به گزارش پايگاه اطلاع رساني بيت رهبر معظم،حشمت نيوز دات كام،متن پيام به شرح زير است:
بسم رب الملائكة و النور
جناب آقاي دكتر آرمان دين پور
با سلام و درود خدمت حضرت عالي
خبر پيوستن جنابعالي به خيل عظيم كاربران ارزشي و ايماني و برادران انقلابي انجمن،باعث مسرت و شعف فراوان اينجانب و اعضاي محترم گروه هفت گرديد.با عنايت به اينكه جنابعالي همواره از حاميان معنوي مقام عظماي ولايت حضرت آيت الله نصرالله بوده و عشق و علاقه وافر شما به ساحت آن رهبر كبير زبانزد خاص و عام مي باشد،اينجانب به عنوان نماينده رسمي معظم له و گروه محترم هفت،از جنابعالي جهت پيوستن و خدمت به عنوان يكي از اعضاي بلند پايه آن گروه محترم،رسما دعوت ميكنم.
اميد است همگي ما توفيق خدمت گذاري به كاربران گرامي در پرتو ولايت رهبر معظم را داشته باشيم.
و السلام علي من اتبع الهدي
برادر شما-مير علي گلدبرگي
-
-
چه خبره اینجا !؟
گیج بودم , گیجتر شدم ! :|
-
آرمان عزیز ان شاء الله در تمامی مراحل موفق و موید باشی و این استعفات به معنی این نباشه که از فعالیتت کم بشه
در ضمن این موقعیت رو محترم می شمرم و از همه مدیران وکاربران فعال این انجمن تشکر می کنم
-
آرمان نامردي كردي . هي 1 هفته است ميگم استفاء نده :2: كاشكي يك سنگ ميخورد به سرت مخت برميگذشت به يك ماه قبل .
اينقدر حالم گرفته است هيچي نميتونم بگم.
يك كلا منتظرم ارمانم و اين تايپيك..
ارمان به مديريت بازگشت .
:2:
-
به نظرم کار خوب و جالبی رو انجام دادی...یه تشکر ویژه هم واسه زحمتهایی که واسه انجمن در دوران مدیریتت داشتی می کنم و در آخر هم می خواستم بگم که رنگ آبی به اسم کاربریت نمیاد
-
از همه ی دوستان گلم بسیار ممنونم که بهم لطف داشتند :7:
به خدا دیشب هر چی اسرار کردم به حامد و علی گوش نکردند , اصلا " روم نمیشه بیام تو تاپیک :4: جدی هم میگم ...
دیگه نمیشه تا آخر عمر مدیریت کرد که ! ولی این هم بگم تاپیک های راء هفتگی و پی پی وی رو من میزنم :11: ( باور کنید ساسان گیر داد :-L )
همتون رو دوست دارم و iRanWWE خونه ی من هستش و تا آخر عمرم توی خونم میمونم .
قربونتون .
یا علی !
-
ارمان جان داداشي چه مدير باشي چه نباشي بازم دوست دارم:32:
-
آرمان چرا!!!
نمیتونم اسم D.I.R.T.Y رو با رنگ آبی مثل بقیه کاربرا ببینم!
دمت گرم خیلی زحمت کشیدی برای انجمن
-
من که باورم نشد که آرمان استفاء داده ، یه دفعه اومدم دیدم تاپیک اومده به نام قدر دانی یه لحظه فکر کردم زبونم لال زبونم لال مردی :4:
بعد هم که خواستم بدونم چیشده از ساسان پرسیدم که اونم اینقدر حالش گرفته بود که بهم گفت اه کچلم کردی :4:البته بعد عذرخواهی کرد ولی من از دستش ناراحت نشدم چون دیدم حق داره.:4:
آرمان جون دلیلت رو نمیدونم چرا استفاء دادی ولی امیدوارم همیشه و همه جا مثل مدیریتت موفق باشی.:30:
[size=large]Ð-i-R-Ť-Y 4 EVER !!!
[/size]
-
البته همون طور که بقیه گفتن حالا حالا ها از وجود آرمان فیض خواهیم برد فقط برای باز شدن جا برای بقیه از مقام خودشون کناره گیری کرد . یادش بخیر یک تیر 87 ... چه زود گذشت !
مطمعن باشید اسم آرمان که مدت طولانی در این انجمن بوده آبی نمیمونه ( مدیر بازنشسته ) !
آرمان جان ایشالا د تمامی مراحل زندگیت موفق باشی و زندگی موفقی داشته باشی !
-
[align=center]
اوا كيان آبي مگه چشه ؟*:4: داري اختلافه تبغاتي راه ميندازي :4:
اينم 1 عكس هديه به آرمان خان
http://wrestleshare.com/images/jfied18f73sy3w8syuf.jpg
[/align]
-
سید ابوالفضل نصرا... در مراسم یادبود و قدر دانی از آرمان دین پور مدیر مستعفی (استفاش دادن!!!) انجمن iranwweحضور پیدا کرد...
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی iwe news -حضرت ایت ا.. العظمی سید ابوالفضل نصر ا.. صبح امروز در کنار کاربران و مدیران انجمن در مراسم یادبود از ارمان مدیر سابق بخش گالری از زحمات بی وقفه و شبانه روزی این کاربر گرامی تشکر کرد و لوح یادبودی رو به ایشان از طرف گروه صراط مستقیم 7 تقدیم کرد...
ایشان بعد از اینکه لوح تقدیر رو به دست ارمان داد..او را از پیشانیش بوسید در همان حین ارمان سعی داشت دست ابوالفضل رو ببوسد که ابوالفضل اورو در اغوش گرفت و با هم نجوا کردن!
سید ابوالفضل نصرا.. رو به ادمین و ارشدهای سایت کرد و گفت امیدوارم روزی تقاص این دیکتاتوریسیم تون رو بگیرین! چقدر تو انجمن گفتم حق ارمانها مدیریت های متوالی نیست! بهشون انگیزه بیشتر بدین...ایشان در سخنانش از بردباری ..تلاش. و زحمات چند ساله ارمان تقدیر کرد و اورا یکی از 5 کاربر برتر تاریخ iranwwe خواند.و از مسئولان ارشد سایت گله کرد که بیشتر به ایشون بها ندادن ...
-------------
اما ارمان جان بدون تو دو دل همه بچه ها هستی !..همین تاپیک رو ببین چقدر برات ارزش قائل شدن! ببین چقدر دوستانت دوستت دارن! استعفا دادی کار درستی کردی چون فکر میکنم احتیاجی نداشتی به پست و مقام ....اینو بدون با همین کارت ثابت کردی چقدر با شعوری! نه اینکه بقیه مدیرا بیشور باشینا !! نه ! سوئ تفاهم نشه...منظورم روح و منش بزرگ ارمانه! چشمش به مدیریت و این چیزها نبود... اینو بدون اینقدر عزیز و بزرگ منش بودی که هیچ وقت طلب پست و مقام نکردی...
(((((ایشالا با فکری که من دارم تا یه مدت دیگه با بزرگان در میون میزارم که به نوعی از زحمات تو و دیگر بچه های زحمتکش فروم تشکر کنیم...بالاخره باید نام شماها همیشه تو این انجمن بمونه! کم زحمت نکشیدید که کسی از یاد ببره! ))))
بازهم از منش و جوانمردیت تشکر میکنم!
یا علی...
-
خوب جای آرمان توی بخش خالی نمیمونه چون هنوزم فعالیت میکنه.
به قول خودش فقط رنگش عوض شده.
امیدوارم این فعالیتش ادامه دار باشه.
ایشالا موفق باشی ولی جات توی بخش مدیرا خالیه.
-
آرمان جان ممنون!
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی.
کاش لااقل رنگ یوزرت رو عوض نمیشد!!
به رنگش عادت کرده بودیم.
بازم ازت تشکر می کنم.
-
چرا کسی به علی تبریک نمیگه به خاطر ازمایشی شدنش!!!
تاپیک مخصوص تبریک و تسلیت و... ایشالا واسه مدیریت علی و پژمان بالا بیارم خودم.
-
منم به نوبه ي خودم از آرمان جون :34:كه از همون ابتدا براي اين انجمن زحمت زياد كشيد تشكر ميكنم :34:و از اين كار ارزشمندش تقدير ميكنم.:34:
ولي آرمان سر پستت ميموندي بهتر بود:30:.درسته استقلالي هستي ولي نميخوام نام كاربريت رو با رنگ ابي ببينم.:2:
به هر حال تصميم خودت بود ديگه من كاره اي نيستم كه.
Gallery Moderator Ð-i-R-Ť-Y For Ever:34::34::7::7:
==================================
به علي :34: و پژمان :34:جون هم به خاطر مدير آزمايشي شدنشون تبريك عرض ميكنم از صميم قلبم و اميدوارم هر چه زودتر مدير بشن:34::34::34::34::34:
-
تشکر از آرمان عزیز که تو این یک سال و نیمه ما رو در این سایت همراهی کردن و به ما کمک کردن که روز به روز سایت پیشرفت داشته باشه
بنده ازشون تشکر میکنم انشاالله حالا که از مدیریت کنار رفتن همچنان در انجمن باشن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]