سلام دوستان من میخوامadsl بخرم ولی نمیدونم کدوم شرکت بهتره؟چه سرعتی به سرفست؟و...؟
میخوام ماهی بین10تا15 تومن بدم نه بیشتر!
راهنماییم کنیدPLZ
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من میخوامadsl بخرم ولی نمیدونم کدوم شرکت بهتره؟چه سرعتی به سرفست؟و...؟
میخوام ماهی بین10تا15 تومن بدم نه بیشتر!
راهنماییم کنیدPLZ
منم دقیقا همین سوالاتو داشتم.پیر شدم با این سرعت لاکپشتی
به نظر من 128 K صبانت خوب هست . البته ماهی 17 هزار تومن هست ولی تو این 3 - 4 ماهی که من داشتم یک بارم قطع نشده . و سرعتش هم در هنگام دانلود حدود 25 KB در ثانیه هست
من خودم از شرکت شاتل خریدم...ای دی اس الم 380 هست...ماهانه تقریبا 50 تومن هم میدم...
اما به نظر من تو اگه میخوای بگیری 128 بگیر از شاتل...
خب این قیمتی که تو میگی استانداردش 128 هستش ( با حجم سه گیگ )
من خودم آسیاتک دارم و راضیم چون با 15 تومن سرعتم 512 هستش با حجم چهار گیگ در ماه
هر گیگ هم سه تومن هستش ( تنها شرکتی هستش که سرعت 512 ش , هر گیگش سه تومنه )
آرمان منظورت از گیگ و این چیزا چیه؟(من وارد نیستم نخندین:10:)
البته این شرکت هایی که دوستان گفتن اکثرش برای تهران هستند و فقط تهرانی ها میتونند ازش استفاده کنند ولی شما که در اهواز هستید (رجوع به پروفایل) باید از شرکت مخصوص شهرستان خودتون بگیرید.
منظورشون محدودیت دریافت شما شامل دانلود / آپلود / لود صفحه و عکس شما و ... اگر مقدار دانلودتون کمه ماهی 5 گیگ کافیه خیلی گرون هم در نمیاد .
اون 512 آرمان هم دلیلش اینه که تو منطقه شون تعداد کاربر ها کم هستن و کل باند اون منطقه میچاپه تو مودم آرمان :4: بستگی منطقه و شرکت داره بعضی شرکتا هم اینجوری نیستن در هر صورت ثابت هستش بعضیا هم اگر باند اضافه داشته باشن بین بقیه کاربران منطقه تقسیم میشه .
البته معمولان شرکت های بزرگ در مراکز استان ها نماینده دارن .
بحث سره گیگ شد یک سوال داشتم لطفا جواب بدین :
موقع آپلود مقدار حجمی که آپلود میکنیم دو برابر از نت کم میشه ؟
هر شهری شرکت های خودشو داره من که کرمانشاه هستم 3گیگ گرفتم 3 ماهه 39 تومن
یعنی در این 3 ماه میتونی 3گیگ دانلود بکنی
128 هم گرفتم خیلی خوبه
اگر کرج هستی به نظرم از پارسی نت بگیر
اگر در تهران هستی به نظرم از پارسی نت بگیر
در کل از پارسی نت بگیر چون نماینده فناوا هستن فناوا هم شرکت خیلی خوبی هست در زمینه ی ADSL
منم از اسیا تک میگیرم ... عالیه .... 256 نامحدود ماهی 40 تومن ... تا حالا یه بار هم قطع نشده ... تو شهرستان رو نمیدونم ولی اسیاتک عالیه :4:
من اهوازم چی کنم:2::2::10:
کمککککککککککککککککککککککک کککککککککککک!!!!!!!!!:10::10::10:
من Parsian دارم خیلی هم راضی هستم ماهی هم 10 هزار تومان می دهم ، سرعتش هم 128 است .
من خودم اینطوری حس میکنم چون واقعا " ذجر آوره برای من :70:نقل قول:
موقع آپلود مقدار حجمی که آپلود میکنیم دو برابر از نت کم میشه ؟
درسته این منطقه ی ما ( که میشه مخابرات شهید آیت ) خیلی آسیاتک نماینده کم داره یا بهتر بگیم خیلی کم این جا سرویس ای دی اس ال دارن :24:نقل قول:
اون 512 آرمان هم دلیلش اینه که تو منطقه شون تعداد کاربر ها کم هستن و کل باند اون منطقه میچاپه تو مودم آرمان 4 بستگی منطقه و شرکت داره بعضی شرکتا هم اینجوری نیستن در هر صورت ثابت هستش بعضیا هم اگر باند اضافه داشته باشن بین بقیه کاربران منطقه تقسیم میشه .
به نظر من اگه می خوایی بگیری نا محدود بگیر حتی اگه 64 باشه :34:
کوفتت شه :4:نقل قول:
منم از اسیا تک میگیرم ... عالیه .... 256 نامحدود ماهی 40 تومن ... تا حالا یه بار هم قطع نشده ... تو شهرستان رو نمیدونم ولی اسیاتک عالیه 4
دقيقا منم همين رو دارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
----------------------------------------
از من ميشوني آسيا تك بگير چون الان سه ماه 512 با 2 گيگ رو ميده ماهي 8 تومن كلا مفته.
ولي اگه نامحدود ميخواي بالاتر از 256 نمي صرفه چون 512 نامحدودش ماهي 150 تومن برات درمياد:4:
به نظرم از شرکت عصر انتقال داده ها بگیر تو همه شهر ها نمایندگی داره
اولین شرکتی هم است که سرعت 512 داده.
من خودم دارم 30 GB ماهی 70 تومن 2 تا 8 صبح رایگان
میتونی 4 یا 6 GB بگیری 4 GB همون 15 تومن سرعت دانلود و آپلودش عالیه
قیمت مودم و نصب و بقیه کاراشم خیلی خوبه کلآ با 60 تومن میتونی بهترین ADSL بگیری
بدون قطعی در کل من که راضی ام.
تلفنش : 02188701766
موفق باشی .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی ممنون آقایdeadman-23 (شرمنده اسمتو نمیدونم)
مثلا ماهی 15تومن داره؟اگه داره چه سرعتی؟
:34:
محمد حسین جان شما وقتی مودم تک پورت می خری هم لن و هم یو اس بی داره که می شه با دو تاسیستم به نت وصل شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
لن بهتره چون سرعتش بیشتره :4:
مارکش هم ASUS خوب به نظرم :4:
من پارس ان لاين دارم 384 سرعت دانلودشه و 256 سرعت اپلودش محدوديتش هم 30 گيگ در ماهه كه بنده نيت كردم هر 30 گيگ رو مصرف كنم چون پايين تر از 30 نداره و ماهي 72 تومن هزينه شارژشه(البته ميدونم گفتي 10-15 تومن بيشتر نميخوايي واسه اين كار كنار بذاري ولي خب گفتم تا بهتر بتوني مقايسه كني )
البته لازم به ذكره كه اشتراك قبليم هم 512 بود با محدوديت 10 گيگ اونم ماهي 72 تومن
ولي خب از من ميشنوي اول ببين از نت چي مي خوايي منظورم اينه كه مي خوايي بري تو كار دانلود ( مثل حاجيت :4: ) يا اينكه تو كار اپلود يا اينكه نه فقط دوس داري اينترنت پر سرعت داشته باشي چون سرعت ذغالي دايل اپ دلتو زده:15:
بعد از بين تمام انتخابات مناسب ترين رو انتخاب كن
بهترین مودم asus هست .خودتم بر بگیر چون شرکت قیمت میذاره روش...
بهمن جون من از نت(یه سرعت خوب میخوام.مثل الان نباشه که یه وب یا همین انجمن خودمونو باز کنم 10 دقیقه طول میکشه)
بعضی وقتا هم 2 تا دانلود بکنم(ماهی 3تا دانلود حجم بالا یا متوسط!)
کلا بزار بگم استفادم چیه :اومدن تو انجمن(10دقیقه طول میکشه تا هر صفحه باز بشه) دانلود بکنم در حد10 مگ...
چیزای خورده ریز
چی کنم؟؟؟!!! :34:
آرش جون به نظر من شما اول يه تستي به اندازه ي بدجت بخر بعد خودت بسنج ببين كدوم بهتره و با چه شرايطي راحت تري.
اين پارسي نت هم 512 با ترافيك يك گيگ رو ماهي ميده 8 تومن تو تهران از ساعت 2 تا 5 بامداد هم 1 گيگ و 3 مگ رايگانه.گيگي هم 2500 تومن هست.
به نظرتون من بگيرم اينو:21::21::21: دودلم.
ارش جان شما به اون صورت ÷س استفاده ای از نت نمیکنی
خب یه اشتراک 128 خوبه واست ( 256 خب طبیعتا بهتره ولی هزینش بالاتره ) با محدودیت بین 3 الی 6 گیگ نه بیشتر تازه فکر نکنم با این توصیفاتی که کردی از احتیاجاتت توی نت بیشتر لازمت بشه
از اینجا به بعدش با خودته که ببینی توی شهرتون کدوم ISP ( سرویس دهنده های اینترنت ) بهتره چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت
یا علی
ضمنا من خودم مودم سیمفونی دارم که ازش راضیم و تا حالا اذیتم نکرده
اره بد نیست همین رو بگیر ... اگه مودم رو خودت بگیری 40 - 50 تومن سود میکنی :4: یه توک پا تشریف میبری میدان ولیعصر روبرو سینمایه مخروبه رادیو سیتی سابق :4: شرکت گفت 60 تومن برا مودم بسلف من 20 تومن دادم خودم خریدم :4: مودم رو خومدت بخری میتونی " بالک " بیشتری بخری و حالش را ببری :4:
ارش جان به نظر من هم 128 از همه چی برای کارهایی که گفتی میخوای انجام بدی مناسبتره . ولی یه چیزی بهت بگم که ممکنه تو هم دچارش بشی . من خودم تا اون موقع که دیل اپ بودم فقط اخبار رو میخوندم و ارزوم این بود که مسابقات پی پی وی رو دانلود کنم بعد که 128 محدود خریدم مسابقات رو دانلود میکردم ولی بعد از یه مدت تصمیم گرفتم علاوه بر پی پی وی هفتگی ها هم دانلود کنم اون هم به صورت کامل ، و رفتم نامحدود گرفتم . حالا چند ماهی هم هستش که دارم هوم ویدیو دانلود میکنم و قراره 256 بگیرم این ماه.:4:
پس ببین اینترنت یه جوری هستش که تمع هم در ادم افزایش میده.:4: منی که یه زمانی به اخبار پی پی وی هم قانع بودم حالا هوم ویدیو دانلود میکنم.:35:
بهمن جون با این وضع نصب اولیه هزینش چند میشه؟(همه ی هزینه به جز ماهیانه؟)
اينجا پارسي نته ميگيره 15 هزار تومن هزينه ي نصب.حدود 35 هزار هم مودم.
بعد يه سوال ديگه.رو قبض تلفن هم پول مياد؟؟؟؟؟؟؟؟
نه بابا.
نه تلفن مشغول میشه نه روی قبضه ش میاد:24:
خوبیش همینه دیگه:24:
اینجا هزینه نصب 10 تومن بود که ما چون اشنا در اومدیم اونو نگرفت
هزینه مودم یادم نیست باید برم ببینم ولی حدود 40-50 بود نه بیشتر ولی خب مجید میگه ازاد بخری ارزون تر در میاد ولی اینو هم در نظر بگیر که اگه مودمت بسوزه باید یواش بذاریش کنار خیابون کسی نبینه :4:
فکر کنم روی هر قبض تلفن 2 تومن میاد
من که دارم 512 ماهی چهار گیگ میگیرم برام نزدیک 15 تومن در میاد !نقل قول:
از من ميشوني آسيا تك بگير چون الان سه ماه 512 با 2 گيگ رو ميده ماهي 8 تومن كلا مفته.
چطوری سه ماهه شده 8 تومن ؟
بدون قیمت آبونمان داری میگی ؟ ...
اسمم سعید :dنقل قول:
نوشته اصلی توسط jeff swanton
ماهی 15 تومن داره سرعت 512 با حجم 2 GB و سرعت 128 با حجم 4GB
کلآ 15 تومن میدی اگه 512 برداری بهتره
شبانه هم 2 تا 8 صبح رایگانه راحت 1.5 GB میتونی دانلود کنی
به نظرم که خوبه با 15 تومن
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]