-
ناراحتی AJ از دست جــان موریسون
[size=x-small][align=right]
در پی رویدادها و حوادث اخیر و تکرار حرکات ای جی توسط مک کول و جان موریسون
استایلز عنوان کرد که فقط اون خانم نیست که از حرکات من تقلید میکنه
بلکه نفر دیگری هست که تمام حرکاتش رو از روی من و شخص دیگری کپی کرده اون یک کپی کار به تمام معناست
اون فینیشر خودش رو از روی ستاره سابق TNA یعنی Low Ki کپی برداری کرده
البته ای جی از گفتن نام وی خود داری کرد ولی مجری با جسارت این نام رو از وی پرسید
ای جی گفت من بازی های وی رو دیده اما ؛ البته ترکیب حرکات من و Low Ki
به نظرم این پسر تمام ویدئو های من و Low Ki رو تماشا کرده
لازم به ذکر است که مسئولان WWE با استعداد ترین ستاره ژاپنی حال حاضر دنیا با نام Low Ki را در برای 2 سال است
در اختیار گرفته اند و نام وی رو به Senshi تغییر دادند و وی رو با اون همه استعداد در FCW رها کردند
[/align][/size]
-
RE: ناراحتی AJ از دست جــان موریسون
حرکات خود آجی هم لابد کپی بوده دیگه
-
AJ رو دقیق نمیدونم اما Low Ki خودش فینیشرش رو درست کرده
خیلی با استعداده ، نمیدونم چرا FCW ؟
تقصیر خودش بود تو TNAداشت جون میگرفت با WWE امضا کرد
-
خوب اگه اینجوری باشه ری میستریو هم تقلید کرده دیگه ، 619 رو که خودش نساخته
-
نه آخه بحث این حرفا نیست
دید میشل مک کول تحویلش گرفته یه فینیشرش رو اسکیت رفته , فکر کرده دیگه باید خودش رو همه جا دخالت بده !
-
مسخره بازیها چیه.همه دارن کپی میکنن.
حالم از هر چی استار ژاپنی هستش به هم میخوره:26:
-
مثل این میمونه که ما خبر میزنیم و عکس و بازی برا دانلود میزاریم فردا میبینیم تو وب های دیگه هومنا اونجا هستن
..........
محض اطلاع بگم که همین استار های ژاپنی بودند که حرکت های خفن رو ساختن مثلا 619 رو Tiger Mask ساخت
تو کشتی کج نمیشه هیچوقت گفت استارهای ژاپنی و مکزیکی بدرد نمیخورن چون پایه گذار خیلی از حرکات بودن
-
ژاپنی جماعت چه به رستلینگ.
کاراته و جودو و کونگ فو به دردشون میخوره.
حالا مکزیکی یه چیزی چون خود مکزیکی ها از پایه گذاران قدیمی کشتی کج بودن ولی ژاپنی ها نه.
-
tna wrestling wrestling god :4:
حق داره خوب ... ارمان جان کپی رفته دیگه چرا ناراحت میشی ادم باید حقایق رو همیشه بگه
:4:
-
باید کپی رایت رو رعایت کنن . مثلا اونجا آمریکاس !
واقعا که !! :42:
-
این همه تی ان ای از دبلیو دبلیو ای کپی کرده حالا دبلیو دبلیو ای یه بار این کار را کرده تی ان ای صداش در اومده ، واقعا که عقده ای هستند .
-
دوسـتان با همه شوخي با استایلز هم شوخي :57::16:
شما ميگي تي ان اي از دبليو اي كپي كرده. بايد بدوني استايلز از اول تو تي ان اي بوده . مثل بغيه استارها اخراجي نبوده .
در هر صورت در مورد استایلز ما تي ان اي فن بيديم :4:
.:.
-
شما که میپی تی ان ای از دبیلیو دبیلیو ای کپی کرده یه موردشو بگو دیگه نه بگو دیگه ... نکنه خریدن استاری مثل کورت انگل که خودش از دبیلیو دبیلیو ای اومد بیرون کپی حساب میشه ..
اه قد نخود اطلاعات ندارین فقط قد قد میکنین
پوریا جون ببخش یه لحظه کنترلمو از دست دادم :4:
-
در کل ::
The Shaman > A.j Styles
.:. ( :55: :4: )
-
الآن اسم یارو یادم نیست ولی فینیشرش کپی پدیگری بود .
-
:11::11::11::11::11::11::11::11::11:
جف جارت رو میگی :11::11::11:
یعنی انقدر یولی نمیبینی فرق داره با پدیگری :11::11::11:
:12:
:35:
-
آهان دیگه فقط یک کم کله را میاره پایین تر
:11::11::11::11::11:
-
پدیگری رو نمی دونم ولی RKO رو Homicide می زنه . ولی ای جی استایلز به TNA Orginal جان موریسون کجا استایلز کجا .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
در کل ::
The Shaman > A.j Styles
.:. ( :55: :4: )
:57: The Shaman < Hornswoggle
این درست تره
-
می خوام خیالتون را راحت کنم ، این صحنه زیبایی است که جف جارت از فینیشر تریپل اچ تقلید کرده ،:11: دانلود کنید و ببینید کی درست می ** .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
میگم ***** میگی نه :11: کوری نمیبینی سر طرف رو تو فینیشرش میزاره جلو سینش ... ترپل اچ که میزه لای پاش ... پیف پیف پیف پیفنده اقا شده دونده :11: مگه هر فنی شبیه فن دیگه بود کپی حساب میشه .. کپی به میشل مک کول میگن که میاد کل فینیشر طرف رو تقلید میکنه ... این فنش هم قدیمی ... ببخشید ولی به اخر حد رسوندی ..
-
زورتون اومده کپی پدیگری است .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvanbrock
می خوام خیالتون را راحت کنم ، این صحنه زیبایی است که جف جارت از فینیشر تریپل اچ تقلید کرده ،:11: دانلود کنید و ببینید کی درست می ** .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه دقت کنی می بینی جف جارت اینو به عنوان فینیشر نمی زنه و کارت کیک اوت می کنه. فینیشر جف جرتت اگه استباه نکنم Storke که الیجا بورک هم به تقلید می زد . از [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم تمامی سیگناچر و فینشر های جارت رو ببین اسم پدیگری تو هیچ کدوم نیست.
-
خوب بالاخره دیدی که تقلید کرده ، بحث مطمئن شدیم که تی ان ای تقلید کرده و متاسفانه وقتی دبلیو دبلیو ای یک فینیشر مثل اونها می زنه آنها تبدیل می شن به آدم های جوکی .
-
یعنی دابلیو دابلیو ای تو عمرش حرکت تقلید نکرده ؟
R-Truth فینیشر Booker T رو استفاده می کنه.
Michelle McCool فینیشر AJ Styles رو استفاده می کنه.
John Morisson فینیشر AJ Styles رو استفاده می کنه.
-
ببین من الان میخوام یوزر نیممو بکنم keyvanbrock 2 ...
ناراحت که نمیشی ؟
-
ناراخت نمی شم . . حسام جان منم گفتم WWE تقلید کرده یک کم دقت کن .
-
چی بابا تقلید کرده .. حسام جان شما دیگه کوتاه نیا ... زمین تا اسمون با پدیگری فرق داره ....
واقعا که چه سوجه های خنده داریم و خودمون نمیدونستیم :55:
-
آقا دیگه بحث نمیخواد بکنید ؛ مجید گفت یدونه از کپی هارو بزار که کیوان گزاشت .
چون ما زیاد مخاطب تی ان ای نیستیم شاید شما بتونید دو تا دلیل بیارید و ما نتونیم بیاریم ,
در کل ورزش همینه نمیتونیم بگیم این برا اونه این برا اونه
دیریب رونالدینیویی رو وقتی بازیکنای دیگه میزنن رونالدیوینیو باید بیاد شکایت کنه ؟ یا دیریب زیدانی من تو کوچه بزنم زیدان باید خفتم کنه ؟
نقل قول:
R-Truth فینیشر Booker T رو استفاده می کنه.
Michelle McCool فینیشر AJ Styles رو استفاده می کنه.
John Morisson فینیشر AJ Styles رو استفاده می کنه.
اینا یه سری حرکت های فلایر هستش اگه دقت کنی , که من مطئنم قبل آ جی استایلز هم کسای دیگه میزدن !
-
اقا فرق داره یا نداره یه چی ایشون گفته نظرش همینه.
مجید جون با کاربر درست صحبت کن ارث بابات رو که از ایشون طلب نداری خدمتکارت هم نیست.
با بقیه هم هستن چیزایی که بیرون فروم رخ میده رو با انجمن قاطی نکنید.
یه هشدار خیلی جدی بودش.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
دوسـتان با همه شوخي با استایلز هم شوخي :57::16:
بدوني استايلز از اول تو تي ان اي بوده . مثل بغيه استارها اخراجي نبوده .
.:.
ای جی استایلز قبل از TNA مدتی به عنوان یک Jobber در WWF هم حضور داشت که یک مسابقه اش رو خودم دارم و تو 5 دقیقه از Hurricane شکست میخوره .
-----------------------------------------------
اما درباره ی خبر ، ای جی به هیچ وجه نگفت که از دست جان مورسن ناراحت هست . اتفاقا خیلی هم از مورسن تعریف و تمجید کرد و گفت مورسن یک ورزشکار واقعی هست و بعضی از حرکاتش رو از روی Low Ki کپی کرده اما انقدر این حرکات رو خوب میزنه که نمیتونم بهش گیر بدم ! اون یک ورزشگاه فوق العاده هست .
حالا حتما خود شما متن انگلیسیش رو دارین . اگه یه نگاه دیگه به متن بندازین متوجه میشین (نمیدونم، شاید هم من اشتباه میکنم، خبر رو دیروز خوندم) .
-
آقا اگه منظورت روتون من بودم من رو استایلز تعصب شدید دارم مثل شروین و آقا داریوش که رو کریسچن دارند.
حالا اگه هر بدی دیدید حلال کنید .
-
یه سری مطلب اینجا پیش اومد که فکر کنم اگه نگم حق TNA اینجا ضایع میشه
--------------
آقایی که میگی جف جرت از تذیپل اچ تقلید کرد ؛ باید بری چند وقت از انجمن بیرون بشینی و مطالعه بکنی
من نمیدونم این اطلاعاتی که به دست شما میرسه اطلاعاتش غلطه من دل خوشی از این جف ندارم
اما جف یکی از بنیان گزارای این کمپانی بوده مقایسه جف و تریپل اچ مثل مقایسه شموشک نوشهر با پرسپولیسه
جف 42 سالشه و از 18 سالگی یعنی از سال 1986 در میادین حاضر بوده در صورتی که تریپل اچ از سال 1992 وارد کشتی کج شد
جف جرت تجربه زیادی تو کمپانی ها داره اما هانتر فقط تو WWE موفق بوده
اون جیمیک مسخره اولیش هم رو که همه میدونید
جف 20 کمربند مختلف رو برده ولی هانتر تنها صاحب 5 کمربند بوده که همه اونها تو WWE/F بودند
در ضمن اگه کسی فرق Figure Four Leg Lock, Stroke رو با Pedigree, Spinebuster نمیدونه به نظرم دیگه باید یه تصمیم
جدی بگیره ، ببینید دوستان من قصد ندارم کسی رو ناراحت کنم اما نکاتی که گفتید یکم به دلم ننشست
در مورد ای جی باید بگم اون مسابقش مقابل هوریکین در تاریخ 21.01.2002 در WWF انجام شد نه WWE
جالبه بدونید در اون رویداد Brock Lesnar تو دارک مچ بازی میکرد و رندی اورتون هم مقابل Ron Waterman بازی کرد
به نتایج TNA در تاریخ 02.11.2008 و 01.11.2008 دقت کنید خودتون منظورمو میفهمید
AJ Beats Christian Cage
ای جی 31 سال داره اما تا به حال 15 کمربند مختلف رو برده ، یعنی دقیقا 3 برابر تریپل اچ کمربند برده
یه مدت یادمه Shooting Styles Press رو هم میزد
در مورد فینیشر ها هم اطلاع بدم اسم فینیشر ای جی Styles Clash هست که از نامش دقیقا مشخصه
WWE فینیشر این بوکر تی رو روی تروس کپی کرده صراحتا میگم Scissors Kick رو بوکر تی اختراع کرد فینیشر اصلی
تروس هم Lie Detector هست که چند وقتیه اجرا نمیشه
متن رو بخونید :
" Throughout his career, Booker T, a former superstar in WWE and currently wrestling in TNA, is credited to having popularizing the move in the United States.
Various other wrestlers who uses this technique, such as former WWE superstar Bull Buchanan and former TNA wrestler and current WWE superstar Ron Killings, currently known as R-Truth, have adopted it as finishers as well but performs a corkscrew variation of the move. "
زده بوکر تی ستاره فعلی تی ان ای این حرکت رو در USA باب کرد
در مورد alumni کمپانی TNA هم یه توضیح کوتاه بدم
میتونید نامهای زیر رو در قسمت alumni این کمپانی ببینید
Konnan - CM Punk - Monty Brown - D'Lo Brown - Montel Vontavious Porter - با نام Antonio Banks/Bank$ -
Jim Duggan - Abismo Negro - Jackie Gayda - Terry Funk - Gail Kim -و ...
هر کدوم رو خواستید بپرسید بازیشون رو بگم در TNA
اگه بازم سوالی بود جواب میدم :4:
-
انصاف مریسن خیلی پیشرفت کرده و به زودی یک مین ایونتر میشه البته ای جی یه تاپ استاره که واقعا نمیشه در موردش بد گفت !!!
ولی این بحث دزدیدن فینیشر خیلی مسخرست ... فینیشر چیزیه که ممکنه کسی اونو اختراع کنه و همه میتونن از اون استفاده کنن ... مثلا الان همین تریپل ایچ و باتیستا و ... از اسپاین باستر استفاده می کنن کسی بهشون میگه مقلد ... اتفاقا میتونه توانایی یه فرد رو نشون بده که میتونه از فن های زیبا استفاده کنه !!!
ممنون ... بای !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Game Over
در مورد ای جی باید بگم اون مسابقش مقابل هوریکین در تاریخ 21.01.2002 در WWF انجام شد نه WWE
جالبه بدونید در اون رویداد Brock Lesnar تو دارک مچ بازی میکرد و رندی اورتون هم مقابل Ron Waterman بازی کرد
من اصلا نمیخواستم AJ رو کوچیک کنم . من منظورم از گفتن اون جمله این بود که AJ هم یک اخراجی WWF بوده ، همین .
من خودم شخصا AJ رو خیلی دوست دارم و بنظرم در چند سال اخیر پیشرفت چشم گیری داشته و از خیلی از استار های فعلی کمپانی WWE سر تر هست .
شما منظور من رو بد متوجه شدید .
-
من به طرفداران تی ان ای علاقه دارم من اونا رو دوست دارم ولی امار و ارقم و اطلاعاتی که میگن اشتباه و اطلاعاتی که به شما دادن شایعه و دروغی و اشتباهی بیش نیست!!!!!
-
واقعا نميدونم كه چرا استارهاي WWE دارن حركات استارهاي TNA رو تقليد ميكنن...
خب همين كارا رو ميكنن كه مردم از WWE زده ميشن و به سمت TNA ميرن...
واقعا ارزشي نداره ديدن مسابقات موريسون وقتي كه حركات استارهاي ديگه رو تقليد ميكنه...
دوباره ميگم ...... فقط TNA ..... فقط AJ Styles
-
دوست عزیز اون ویدئویی را که گذاشتم و دانلود کردید ، تی ان ای هم خوب زیاد از WWE تقلید می کنه .
-
داریوش رکورد عوض کردن امضاء و آواتر و زدی !
پوریا الان دومه ! :4:
یادش بخیر یه زمان من رکورد دار بودم ! :17:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Capitan Cena
واقعا ارزشي نداره ديدن مسابقات موريسون وقتي كه حركات استارهاي ديگه رو تقليد ميكنه...
آخه شما اصلا میدونستی که مورسن از فن های Low ki استفاده میکنه که میگی بخاطر این از WWE زده شدی ؟ چند نفر از این طرفدارای WWE تا قبل از این خبر میدونستن مورسن داره فن های Low Ki رو میزنه یا از فن های دیگران کپی میکنه . ملت بخاطر این از WWE زده نشدن ، بخاطر استوری لاین های تکراری (که جذابیتشون کمه) از WWE زده شدن .
شما گفتی ، حالا منم میگم : فقط WWE ... و TNA Suc-ks ! صلوات ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ĐΛЯ¥ΘŨŞҢ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Capitan Cena
آخه شما اصلا میدونستی که مورسن از فن های Low ki استفاده میکنه که میگی بخاطر این از WWE زده شدی ؟ چند نفر از این طرفدارای WWE تا قبل از این خبر میدونستن مورسن داره فن های Low Ki رو میزنه یا از فن های دیگران کپی میکنه . ملت بخاطر این از WWE زده نشدن ، بخاطر استوری لاین های تکراری (که جذابیتشون کمه) از WWE زده شدن .
شما گفتی ، حالا منم میگم : فقط WWE ... و TNA Suc-ks ! صلوات ...
فقط كه استوري لاينهاي تكراري نيست كه پس اين اخراج كردن هاي پي دي پي چي؟؟؟
الان اكثريت مسابقات در WWE اينطوريه كه ابتدا استار مشهورتر ضربه ميخوره اما در اخر بازي فنون مخصوصش رو به حريف ميزنه و خلاص
الان تقريبا WWE اشباع شدست