-
پــانک ؛ از تیکــر شکست میخورد
[size=x-small][align=right]
طبق گزارش خبر گزاری WATT این یکشنبه در پی پر ویو برکینگ پوینت ؛ تیکر به مصاف پانک میره
این بازی بر سر کمربند خواهد بود بر طبق این گزارش این بازی به سود تیکر به پایان میرسه و تایتل در پایان
این PPV به دست آندرتیکر خواهد افتاد
[/align][/size]
-
RE: پــانک ؛ از تیکــر شکست میخورد
حالا این خبرگذاری چه قدر متعبر هست ؟ :15:
-
امیدوارم همینطور بشه و آندرتیکر بتونه برای 7 بار قهرمان کمربند WHC بشود.
به امید پیروزی تیکر.
:13::13::13:
-
اگه خود وینس مک من هم بگه تیکر میبره من باورم نمیشه.
صد در صد پانک با زیرکی پیروز میشه.
-
خوب اینو که همه میتونند حدس بزنند و حدس چرا ؟؟؟ همه مطمئنند.اگه بخواد تیکر بعد از اون بازی تاریخی بیاد و به سی ام پانک :26: ببازه که بدرد لا جرز دیوار میخوره.
-
به نظر من هم پانک با زیرکی میبره!
حالا شاید بازی دی کیو بشه...
-
این که مثل روز روشنه تیکر پانک رو میبره .
-
هيچكس حريف Devil triangle نشده.پانك هم نميشه
تابلو بود ديگه:4:
-
والا من جرات نکردم تو خبر فوری بزنم ؛ چون اگه یک درصد هم احتمال برد پانک باشه این تاپیک تو سر بنده خراب میشه نه خبرگزاری :4:
-
بله اگه میزدی خودم اولین نفر به خدمتت میرسیدم.
-
من كه شك نداشتم تيكر ببره! به احتمال 60 در صد ديكيو ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MORTEZA_BATISTA
من كه شك نداشتم تيكر ببره! به احتمال 60 در صد ديكيو ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی های سابمیشن هیچکدوم دی کیو ندارن...
-
ولی بازم قطعی نیس که کی می بره!
شاید راسته ، شاید دروغه ، شاید حدسه ، شاید رد گم کنه...
می تونه هر چیزی که فکرشو می کنیم باشه...!
-
من مطمئنم برنده ی این بازی تیکر هست ... واقعا سخته پانک که فینیشرش رو حدود 1 سال بود ، استفاده نکرده ، بیتونه انقدر بزرگ جلوه داده بشه که بتونه تیکر رو سابمیت کنه !!!
WWE میتونه این PPV رو به یکی از بهترین PPVهای سال 2009 تبدیل کنه ... مخصوصا بازی iQuit رندی ، سینا که خیلی جالبه !!!
-
به نظر منم 100 درصد تیکر برنده بازی هست ؛ چون پانک واقعا از فینیشر سابمشن اش 1 ساله که استفاده
نکرده اما تیکر با هلز گیتش چندین غول WWE رو از پا درآورده
-
چیزی که مشخصه اینه که تیکر بدون نامردی یا دخالت کسی شکست نمیخوره حالا چه بازی سابمیشن باشه چه سینگل مچ باشه یا هرچیز دیگه
به نظر من احتمال این هم که تیکر با نامردی بازی رو واگذار کنه و بازی به ppv های بعدی بکشه زیاده
-
نقل قول:
چرا شان مایکلز در 5 اپریل 2009 در مسابقه با اندرتیکر دقیقه ی 25 بازی هلز گیت میزنه میزنه و شان تپ اوت نمیکنه .
:24:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
نقل قول:
چرا شان مایکلز در 5 اپریل 2009 در مسابقه با اندرتیکر دقیقه ی 25 بازی هلز گیت میزنه میزنه و شان تپ اوت نمیکنه .
:24:
منظور از این که هیچکس حریف Devil Triangle نمیشه که این نیست که حتما تپ اوت بشند !!! یعنی اینکه فینیشری نیست که بشه راحت از زیرش گذشت . خیلی فینیشر ها هست که اینقدر خفنه که تا زده میشه تماشاگران میفهمند چه چیزیه . کسی هم نتونسته ازش رها شه. شان مایکلزی هم که میگی تا آندر فن هلز گیت رو روش اجرا کرد مثل ماهی که از آب بیاد بیرون هی ورجه ووزجه میکرد :55:
-
:70: اندر که فیگور فور خورد هی میگوفت گوجه گوجه :53::55:
-
واقعا که این نتیجه واقعیت داشته باشه یک کم بهتر می شه ، ولی اگه سی ام پانک ببره خیلی عجیب است و باورش خیلی سخته ، به هر حال فکر نکنم دبلیو دبلیو ای نتیجه هاش را خیلی زود لو بده اونم مسابقات پی پر ویو .
-
احتمال اینکه بیگ شو بیاد و دخالت کنه و درگیریهاش با تیکر تا survivor series و royal rumble مثلا"در یه مسابقه hell in a cellادامه پیدا کنه هست!
-
عزيز من كمپاني كه بيكار نيست درگيريي رو كه پارسال اين موقع ها شروع كردو بهش خاتمه داد دوباره بياد تكرار كنه.اونوقته كه مردم ساديسم بگيرن:4:
-
من تا حالا ندیدم که آندر از اول دوران مسابقاتش تا الان تو مسابقه سابمیت شکست خورده باشه!!اصلا فکر نکنم تا حالا Give Up شده باشه!! البته دوستان بهتر میدونند!! :4: تو این سبک بازی هم فقط همین یه راه واسه بردن وجود داره. پس پیروزی آندر رو 100% بدونین!! مگر اینکه مک من بخواد اسم CM PUNK رو ببره تو تاریخ!!!!!!!!!!!
-
من که باور نمی کنم ! این مک منی که من می شناسم کمربند سنگین ورزن رو به هرلاغر مردنی حاضره بده ولی بهتیکر نمی ده یکی میاد توبازی دخالت می کنه تا نیمه تموم بمونه اونم درست وقتی که تیکر داره هیلز قیت رو اجرا میکنه[hr]
سر غلط املایی به من خورده نگیرین سایت جدیدا مشکل پیدا کرده ! تلفظ صحیح hells gate رو هم بلدم!!!!!!!!!!!!!!!!
-
خب مسلم هست که دست تیکر میافته به 3 دلیل
1. همه از رفتن جف ناراحتند و دوست ندارند که کمبرند را دست پانک ببینند و تنها تیکر میتونه اونها را خوشحال کنه
2. تیکر تازه برگشته و همیشه وقتی سوپراستاری برمیگرده قدرت زیادی داره تیکر هم که جای خودشو داره
3.که به نظر من از همه مهمتره اینکه این بازی با give up تموم میشه یکم فکر کنید سی ام پانک را در حالی ببینید که تیکر داره تسلیمش میشه و give up بشه خنده داره نه
پس مسلما تیکر میبره