-
تاپــیـک مـخصـوص Hell In A Cell 2009
سلام
در این تاپیک اطلاعات این پی پی وی قرار می گیرد
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]پستر رسمی این پی پی وی را می توانید از لینک های زیر دریافت کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]آهنگ رسمی این پی پی وی را می توانید از لینک زیر دریافت کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
بازی های مشخص شده برای این پی پی وی :
[align=center]IC Championship Match :: John Morrison Vs. Dolph Zyggler[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]D-Generation X Vs. The Legacy[/align]
[align=center]WWE Championship Match :: John Cena Vs. Randy Orton[/align]
در صورت آمدن اطلاعات جدید تر تاپیک به روز می شود
خدانگهدار
-
RE: تاپــیـک مـخصـوص Hell In A Cell 2009
دریافت پرومو این پی پی وی با کیفیت خیلی عالی
حــجــم :: 9 مـگـابـایـت
هاســت :: ZShare
فــرمــت :: MP4
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
تنها مسابقه ای که در این پی پی وی تا فعلا مشخص شده است مسابقه زیر است ، متاسفانه هنوز عکسی از این مسابقه منتشر نشده است .
Wwe Champion John Cena Vs Randy Orton | Wwe Championship Match
نتیجه ای این مسابقه به احتمال زیاد با برد جان سینا رو برو خواهد شد .
-
ســـلام.
دو تا بازي از اين پي پي مشخص شده با عكس :
[align=center]
[/align]
معين جان انتقال دادي تو پستت . اينو پاك كن.
باي.
-
همیشه شاهد بازی هایی جدید و جذاب از کمپانی WWE بودیم و هستیم:4::55:
-
واقعا خدا بخير كنه كه سينا و ارتن برن تو قفسي كه اسطوره ها فقط توش بودن تا حالا....حالا باز شاون و تريپل يه چيزي،بازي اونا هم فكر نكنم خيلي قشنگ بشه،چون كدي و تد به نظرم هنوز براشون زود بود هل اين ا سل...
-
من تا حالا فكر ميكردم خز كردن مخصوص ايراني ها هست:24:
ولي رفتم تو نت گشتم:24:
نتايج:
حدود 120 سال پيش. دوتا ايراني آمريكايي با هم ازدواج ميكنن.و وينس هم از همون نژاد هست و خون ايراني در رگ هاش هست:4:
دليل خز كردنشم همينه:4:
با تشكر :34::34::34::34::34:
-
[align=center]
نقل قول:
واقعا خدا بخير كنه كه سينا و ارتن برن تو قفسي كه اسطوره ها فقط توش بودن تا حالا....حالا باز شاون و تريپل يه چيزي،بازي اونا هم فكر نكنم خيلي قشنگ بشه،چون كدي و تد به نظرم هنوز براشون زود بود هل اين ا سل...
واقعآ WWE ديگه اسطورها و بزرگان رو به فراموشي سپرده.هر مسخره اي رو درگير چيزهايي ميكنن كه اصلا بهشون نميخوره.واقعا بايد تاسف خورد به حال WWE.
اين بازي سينا و رندي چيه به نظر من:17::26: اصلا ارزش HINC رو نداره.كدي و ديبياسي از اينا بدتر.(دوستان اصلآ قصد توهين به هيچ استار رو ندارم)
=============================
اما دوستان يه مطلب اينجا من بگم.اونم احتمال بازگشت اج در اين PPV يا قبل اين PPV هست.اج سابقش تو دخالت تو HINC هم خرابه.يا اصلآ ممكنه يه هل ان ا سل 3 نفره بين اج،تيكر وپانك برگزار بشه.اين احتمال هم هست:اج،تيكر،پانك و باتيستا در هل ان ا سل 4 نفره.ولي چون اين PPV يه جورايي مختص تيكر هست بعيد ميدونم نتونه كمربند رو بگيره.
در كل WWE اشتباه كرد چنين PPV اي رو راه انداخت.
[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
[align=center]
نقل قول:
واقعآ WWE ديگه اسطورها و بزرگان رو به فراموشي سپرده.هر مسخره اي رو درگير چيزهايي ميكنن كه اصلا بهشون نميخوره.واقعا بايد تاسف خورد به حال WWE.
اين بازي سينا و رندي چيه به نظر من:17::26: اصلا ارزش HINC رو نداره.كدي و ديبياسي از اينا بدتر.(دوستان اصلآ قصد توهين به هيچ استار رو ندارم)
اما دوستان يه مطلب اينجا من بگم.اونم احتمال بازگشت اج در اين PPV يا قبل اين PPV هست.اج سابقش تو دخالت تو HINC هم خرابه.يا اصلآ ممكنه يه هل ان ا سل 3 نفره بين اج،تيكر وپانك برگزار بشه.اين احتمال هم هست:اج،تيكر،پانك و باتيستا در هل ان ا سل 4 نفره.ولي چون اين PPV يه جورايي مختص تيكر هست بعيد ميدونم نتونه كمربند رو بگيره.
در كل WWE اشتباه كرد چنين PPV اي رو راه انداخت.
[/align]
محمد حسين جان ادج حالا حالا ها بايد خونه بخوابه . باتيستا به نظر من صد در صد مياد تو بازي و كمربند رو ميگيره . وينس براي راضي نگر داشتن باتي كمربند رو بهش ميده .
---
به درخواست دوستات كلمه *** به باتي تغيير كرد :4:
-
تو Unforgiven 2006 گروه DX با بیگ شو و شین و ونس با اون قدرت بیگ شو که اون موقع واقعآ آماده بود بازی کرد و برد
اگه این مسابقه نبره واقآ تعجب داره .
هر چند که WWE واقعآ همه کاراش عجیب شده .
-
حیف شد هل این سل هم خز شد.
رکوردش فقط برای هانتر و تیکر هست.تاحالا هر هل این سلی برگذار شده یا هانتر توش بازی داشته یا تیکر.
ولی الان فکر کنید این سینای خز بره تو هل این سل:10::10:
-
با تشكر از دوستان واقعا انقدر بايد شاهد بازي سينا و رندي باشيم تا بالا بياريم(بابا اخه يك تنوعي يك چيزي):17:
-
اصلا الآن شما دقت کنید سینا از نایت آو چمپیون چلنجر کمربند رندی بود ، انقدر سینا را چلنجر کردن تا کمربند را بگیره الآن وقتی رندی ببازه ( در هل این ا سل ) دیگه کسی واسه چلنج جان سینا نمی مونه و شاهد می شیم که ماه ها کمربند در دست سینا است .
-
به نظر من WWE باید سینا ، اورتون ، هانتر و باتیستا رو با هم دیگه سر کمربند WWE که افتاده دست اون پسره ی خز:27: ، درگیر می کرد و شاهد یکی از بهترین مسابقات تاریخ WWE می شدیم:15:...
برنده ی این مسابقه هم به طور قطعی نمی شد حدس زد!!!:24:
-
ســلام.
يك بازي ديگر اضافه شده :
[align=center]
[/align]
فــعلا ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
علی جان حالا سینا رو کاری ندارم ولی یادت باشه که رندی تجربه ی حضور در مسابقه ی هل این ا سل رو اون هم در برابر اندرتیکر داشته :71:
-
من ديگه داره حالم بد ميشه از اين بازيهاي تكراري.يعني واسه اينتركانتينانتال يه چلنجر جديد وجود نداره؟لابد ميخوان واسه كوفي هم ميز رو چلنجر كنن.چلنجر كريسچن هم كه زك رايدر شد.كلا ECW رو با خاك يكسان كردن.خدا كنه امسال يه خون تو هل اين ا سل ببينيم
-
اگه خون نیاد که مسخره میشه سال پیش هم تو بازی اج و تیکر یه قطره هم نیومد...اصلا HIAC به خونش حال میده هرچند مصنوعیه ولی بازی رو هیجانی تر میکنه...
-
حداقل حالا که این اسم رو گذاشتن بهتره بازیهاش هم بهش بیاد!!
از چهار تا وسیله درست و حسابی استفاده کنن که یکم هیجانش رو اضافه کنه وگرنه هل این سله بدون خون و خشونته زیاد اصلا بی معنیه:26:
-
ولی به نظر من انقد که استار ها و و بازیشون مهمه ، خون و اینا خیلی مهم نیست...!:15:
گذشت اون دوران خون و جذابیت و این حرفا بابا!:25:
-
خدمت دوستانی که میگن همیشه یه طرف هل این ا سل یا هانتر بوده یا تیکر باید بگم که پس بازی منکایند و کین چی؟
بله بازی سینا و ارتن اولین بازی ای نیست که بدون حضور یکی از این دو نفر برگزار میشه و همچین رکوردی اصلا وجود نداره
-
البته شایان جان منظور ما اکثر بازیها بود و اگر بخوایم دخالت رو هم به حساب بیاریم ، در اون بازی تیکر و استون کلد هم دخالت کردند و یک جورایی تیکر هم در اون سل حضور داشته!!
-
ابروی هل این د سل رفت:2::17: هل این د سل مسابقات خشن و زیبایی رو در تاریخش دیده!هر کسی رو نباید راه بدن تو...
حالا جان سینا شاید،ولی اخه کسایی مثل کودی روس و دیبیاسی رو چه به قفس:2:
-
واقعا" برای WWE باید تاسف خورد با این بازی هاش . یه بازی ردیف بود که اون هم خز کردن رفت پی کارش .
آخه جانی رو چه به هل این سل ؟
معلوم نیست وینس مکمن از این جانی چی دیده ول کنش نیست . انقدر به این چلنج دادن فکر کنم رکورد چلنج شدن WWE Champion دست جانی باشه .
اگر توجه داشته باشید یه چند وقتی میشه که دیگه WWE به کل خون و خونریزی رو گذاشته کنار ، خدا کنه در این مسابقات حداقل یه قطره خون رو ببینیم .
به درخواست دوستان اسم *** به جانی تغییر کرد
-
من امیدوارم که حداقل این بازی هایی که تا الان در هل این سل تثبیت شده زیبا از آب در بیاد.
آخه در پی پی وی بریکینگ پوینت آدم وقتی بازی جان سینا در برابر رندی را می دید وسط مسابقه آدم خسته می شد و خوابش می گرفت.حالا امیدوارم اون بازی را در هل این سل نبینیم و خون در این مسابقات دیده شود.البته شما درست می گید که جانی و کودی و تد برای چی در این مسابقات(هل این سل) حضور دارند.ولی همونطور که می دونید این کارها برای این است که استارهای آینده ی WWE تجربه پیدا کنند.و بتوانند در آینده بهتر ظاهر شوند.
-
در کل میشد گفت که این صدمین بازی است که از سال 2007 جانی و رندی در مقابل همدیگه قرار میگیرند . فکر کنم تا WWE حال ما رو بهم نزنه نمیخواد از این بازی دست برداره . آخه یه تنوعی یه چیزی .
-
یک بازی دیگر به این PPV اضافه شد :
Kofi Kingston vs. The Miz vs. Jack Swagger | United States Championship Match
-
دــو بــازي ديــگــر بـه ايـن پــي پــي وي اضــافـه شــد :
[align=left]World Heavyweight Champion CM Punk vs. Undertaker (Hell in a Cell Match)[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
---[/align]
[align=left]Unified Tag Team Champions Chris Jericho & Big Show vs. Batista & Rey Mysterio[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Perfect Man
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
علی جان حالا سینا رو کاری ندارم ولی یادت باشه که رندی تجربه ی حضور در مسابقه ی هل این ا سل رو اون هم در برابر اندرتیکر داشته :71:
بله درسته يادم نبود از بازي رندي و تيكر،ولي خوب منظورم اين بود سينا برابر رندي هم اينكه شديدا شديدا تكراريه هم اينكه اصلا چشمم آب نميخوره قشنگ بشه،رندي هم اگه تو هل اين سل بوده و بازيش قشنگ بوده به خاطر اين بوده كه ابداع كننده و اسطوره اين بازي يعني تيكر جلوش بوده،حالا فكر كن سينا بياد جلو رندي.....اونم با اين قانون PG13 مزخرف.....نور علي نور:27:
-
کاوری ساختیم به مناسبت این پی پی وی :4:
[align=center]
[/align]
-
خودت ساختی ؟ اگه خودت ساختی حال Mr.Kupy را گرفتی . :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Icon
خودت ساختی ؟ اگه خودت ساختی حال Mr.Kupy را گرفتی . :4:
تو پست قبلی هم گفتم خودم ساختم :|
-
سلام بچه ها این عکس در خود سایت WWE هستش کسی سایز بزرگش رو نداره برامون بزاره
-
ســلام.
PNG قبلا در سايت گذاشته بودم .
http://www.wrestleshare.com/images/0vmdqf2v0orbr5mfmj4s.png
البته كمي نزديك به اين عكس است !
بـــاي.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
ســلام.
PNG قبلا در سايت گذاشته بودم .
http://www.wrestleshare.com/images/0vmdqf2v0orbr5mfmj4s.png
البته كمي نزديك به اين عكس است !
بـــاي.
خیلی ممنون از لطف شما ولی این عکس اون یکی نیست و باز هم کوچیکه خیلی گشتم نتونستم پیداش کنم
-
ســـلام.
اضافه شدن بازي ديگر :4:
[align=left][size=medium]Divas Champion Mickie James vs. Alicia Fox[/size][/align]
.:.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط batista666
واقعا" برای WWE باید تاسف خورد با این بازی هاش . یه بازی ردیف بود که اون هم خز کردن رفت پی کارش .
معلوم نیست وینس مکمن از این جانی چی دیده ول کنش نیست . انقدر به این چلنج دادن فکر کنم رکورد چلنج شدن WWE Champion دست جانی باشه .
اگر توجه داشته باشید یه چند وقتی میشه که دیگه WWE به کل خون و خونریزی رو گذاشته کنار ، خدا کنه در این مسابقات حداقل یه قطره خون رو ببینیم .
بله وینس به جان سینا مدیونه مدیونه این که کلی طرفدار به wwe اظافه کرد از اون گذشته از نظر من مگه چه عیبی داره حضور جان سینا در HIAC ! هر چی باشه از اون آندر بهتره که تو اولین بازیش با اون همه ادعا باخت !!!!!!!!!!:15::11:
-
داداش بی احترامی نباشه ولی چند وقته که WWE نگاه میکنی ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farshad_fu
نقل قول:
نوشته اصلی توسط batista666
بله وینس به جان سینا مدیونه مدیونه این که کلی طرفدار به wwe اظافه کرد از اون گذشته از نظر من مگه چه عیبی داره حضور جان سینا در HIAC ! هر چی باشه از اون آندر بهتره که تو اولین بازیش با اون همه ادعا باخت !!!!!!!!!!:15::11:
اقا جون زشته نزن اين حرفارو.اگه وينس به سينا مديونه پس تيكرو تريپلچو بقيه چي كاره هستن؟در ضمن كدوم طرفدار؟مني كه طرفدار wwe بودم هم به خاطر سينا گذاشتمش كنار اونوقت ميگي كلي طرفدار اضافه كرد؟فك كنم مسابقاتو دنبال نميكني.ببينم با صداي بوووووووووووووووووووووووو وو اشنايي داري؟در ضمن اصلا جاش نيستش كه سينا رو با تيكر مقايسه بكنيم.چون همه فرقشونو ميدونن
-
Divas Champion Mickie James vs. Alicia Fox
اینم قراره هل این سل بشه یا نه؟