-
تشکر و قدر دانی از زحمات حامد عزیز ( I Am Legend,)
[align=center]
سلام
بعد از ارمان جان و عرفان عزیز !اینبار نوبت حامد خان بود که ایشون هم قطعا به همان دلایل بازگشایی مدارس استفعا دادن.واقعا
باید از زحمتشان تشکر بشود.واقعا حداقل کاربران قدیمی میدونن حامد عزیز چه زحامتی برای انجمن کشید....
امیدوارم همیشه در کنارمان و اینبار در پستی حتی بهتر از معاونت دیده شود....
وقتی رنگشو ابی دیدم !همان جا حس کرم که استفعا داده....
و یاده یک تاپیک برای قدر دانی افتادم...حیفه!واقعا حیفه دیگه رنگشون قرمز نیست....
من اصلا به مسایل حاشیه ای کاری ندارم اما ایشون خودشون به من خیلی چیزها یاد دادن...
به شخصه وظیفه دیدم یک تشکر خشک و خالی نه من همه ما از ایشون بکنیم...
ممنونیم و متشکریم....
[/align]
-
RE: تشکر و قدر دانی از زحمات حامد عزیز ( I Am Legend,)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Bahmanyar
بعد از ارمان جان و عرفان عزیز !اینبار نوبت حامد خان بود که ایشون هم قطعا به همان دلایل بازگشایی مدارس استفعا دادن.واقعا
باید از زحمتشان تشکر بشود.
به دلیل بازگشایی مدارس انصراف دادن؟!!!!!!!:15:
در هر صورت،ایشون یکی از توانا ترین کاربران قدیمی انجمن بودند.هر جا هست موفق باشه:30:
-
ممنون بابت زحمات مفید و ارزنده حامد عزیز
-
من که نفهمیدم چی شده !
امیدوارم داش حامد هر جا هستی موفق باشی + بزودی برگردی و با رنگ قرمز ببینیمت !
-
من هم به نوبه ی خودم از آقا حامد گل به خاطر زحمات فراوانی که کشیدند ممنونم.
حامد جان امیدوارم هم در زندگی شخصیت و هم در درسهایت موفق باشی.
چاکر شما.علی:34::34::34:
-
:23::23::23::23::23::23:
منم ازت متشکرم به خاطر زحماتت
ان شاا.. که همیشه موفق باشی
:10::10::10::10::10:
-
واقعا حامد جان از ابتدا با فروم بود و واسه فروم زحمت کیشد امیدورام همیشه موفق باشند و دوباره با رنگ قرمز ببینیمشون چون واقعا یه حسی به ادم دست میده وقتی میبینه مدیرا دارن ابی میشن ... :2:
اقای AGO من فقط یه چیز میگم ادب شخصیت خودت و خانوادت رو میرسونه .. رعایتش کن ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ago
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali Bahmanyar
[align=center]
سلام
باید از زحمتشان تشکر بشود.واقعا حداقل کاربران قدیمی میدونن حامد عزیز چه زحامتی برای انجمن کشید....
امیدوارم همیشه در کنارمان و اینبار در پستی حتی بهتر از معاونت دیده شود....
وقتی رنگشو ابی دیدم !همان جا حس کرم که استفعا داده....
و یاده یک تاپیک برای قدر دانی افتادم...حیفه!واقعا حیفه دیگه رنگشون قرمز نیست....
من اصلا به مسایل حاشیه ای کاری ندارم اما ایشون خودشون به من خیلی چیزها یاد دادن...
به شخصه وظیفه دیدم یک تشکر خشک و خالی نه من همه ما از ایشون بکنیم...
ممنونیم و متشکریم....
[/align]
همین تو لعنتی یه زمانی زیر خواب فرزام و انجمنش بودی حالا اومدی اینجا مال تک تکشونو میخوری بدبخت؟؟
سلام عزیز...ممنونم....اما دوست من بنده در اون انجمن اصلا نبودم.برادرم اونجا عضو بوده.در ضمن خواهشی که دارم تا شناختی از برادرم نداری بهش توهین نکن.من یاد گرفتم با بی ادبی جواب هیچ کس رو ندم.....
در ضمن من این تاپیکو نمیزدم !یکی دیگه میزد.....مطمئن باش.
موفق باشید و بیشتر ادب بیاموزید!
-
[size=small]آقای Ago هر کسی توی هر انجمن بوده به خودش ربط داره چون مال گذشتشه.
علی اقا هم جواب خوبی داد و همه چی رو خودش گفت.
افرین علی جان جواب بی ادب رو خوب دادی.
اقا حامد قطعا زحمات زیادی برای فروم کشیدن و اگه نگاه کنید هر وقت هر مدیری توی هر بخشی یه غیبت کوتاهی داشته اون خلا رو خودش به تنهایی پر کرده.واقعا توانا هستش و با رفتنش فروم قطعا ضعف پیدا خواهد کرد.
این اواخر هم مشخص بودش اصلا رو به راه نیست و دلیلش هم همه میدونیم.
امیدوارم دلیل اصلی کناره گیریش اون مسائل نباشه.
حامد جان هر جا هستی موفق باشی.[/size]
-
كاربر Ago شما براي چندمين بار است دارين تو انجمن بحث و جنجال ميكنيد .
به زودي به كار شما حتما رسيدگي ميشه .
---
حامد هم جاي تعريف نداره . و بهترين كاربر تاريخ انجمن است . چون هيچ وقت از فعاليتش دست نكشيد . با وجود مقام هاي بالاتر .
البته هميشه در انجمن هست . مثل عرفان هم اميدواريم در كنكور موفق باشه . امديواريم مشكلات اخير هم حل بشه. و دوباره جو ارامي رو انجمن بگيره . و همه با هم دوست باشن.
حامد يكي از دلايل پيشرفتم در فروم بوده . ازش تشكر ويژه ميكنم.
حدود 1 ماه هم بود حامد گفت به خاطر كنكور اينا نميتونم زياد ديگه بيام فروم . اما هميشه در فروم است . و اميدواريم سريعتر برگرده .
هر جا هستي موفق باشي.
باي.
-
[align=center]سلام
واقعا نمیشه از یک دونه از زحمات حامد چشم پوشید .خیلی برای انجمن از ابتدا تا الان زحمت های زیادی کشیده.
امیدوارم هرجا هست زیر سایه پدر مادرش موفق و سر بلند باشه.
[/align]
-
WOOO :23: :23:
اصلا باورم نمیشه حامد استعفا داده . حامد بدون شک اصلی ترین و یا به قول بعضی ستون اصلی اینجا بود . اصلا یوزر I Am Legend با رنگ قرمز ابهتی داشت واسه خودش :2:، من که هنوز باورم نمیشه :25::70:
-
حامدو من به اینجا معرفی کردم
-
[size=small]دوستان آقای Ago همین آقا هامون هستش که با یه یوزر دیگش اومدش.:55:
چون آقا هامون اقا حامد رو به فروم معرفی کردن.
یحتمل اینم یه دوربین مخفی کار خودم و ساسی هستش ولی خودمون ازش خبر نداریم.:53:
به زودی بروز میدیم که کار ما بوده یا نه.:55:
[/size]
-
نقل قول:
چون آقا هامون اقا حامد رو به فروم معرفی کردن.
ارمین این اقایه اگو کی این حرف رو زد؟؟!!:4:
-
[size=small]مردک من دارم میگم هامون وقتی انجمن زد همه رو ورداشت آورد.تاریه ثبت نام اقا حامد هم برابر روز تشکیل انجمنه.
واقعا برای من سواله ایشون چه جوری آقا حامد رو آوردن تو فروم.:53:
همون که گفتم اینم یه سکانس کوچیک از دوربین مخفی مونه ولی خودمون خبر نداریم.فیلمبردارمون تکی دست به کار شده:55:[/size]
-
منم از زحماتی که ایشون در طول این 2 سال و نیم برای انجمن کشیدن تشکرو قدر دانی میکنم .
ایشون هم مثلا حرفشون درست شما آقا حامدو اوردین ، شعورشو داشته باشین که منّت سر کسی نذارین و نیاین همه جا جار بزنین .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ħ д † ε Ð
[size=small]مردک من دارم میگم هامون وقتی انجمن زد همه رو ورداشت آورد.تاریه ثبت نام اقا حامد هم برابر روز تشکیل انجمنه.
واقعا برای من سواله ایشون چه جوری آقا حامد رو آوردن تو فروم.:53:
همون که گفتم اینم یه سکانس کوچیک از دوربین مخفی مونه ولی خودمون خبر نداریم.فیلمبردارمون تکی دست به کار شده:55:[/size]
:11::11::11:
من نفهمیده بودم:4:
-
وای خدا این چه بلاییه سر انجمن داره میاد ؟؟؟:23:
همه خر خون شدن چرا ؟؟؟:4:
اول از همه آرمان رفت اونم اولای تابستون که بشینه درس بخونه :4:
بعدش عرفان رفت که کنکور داره :4:
حالا هم حامد :23: حامد جون چطوری میشه تو رو با رنگ آبی تصور کرد ( البته تصور لازم نیست چون آبی شدند [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :4:)
واقعا الان میفهمم که نام کاربریت چقدر بهت میاد ، تو واقعا یه افسانه بودی ، یه فرشته ، او یک فرشته بود !:4:
واقعا اگه بری و دیگه پشت سرت هم نگاه نکنی خیلی نامردی :10: نری حاجی حاجی مکّه تابستون بعدی بیا یا :4:
منتظرتیم همه.
واقعا حامد نمونه ی یه پسر گل ، معدب ، آقا ، مهربون ، زحمت کش و... هر چی بگم کم گفتم و اگه بخوام همه خوبیهاش رو بگم حجم انجمن کم میاد و اونوقت باید هامون بره دوباره فضا برای انجمن بخره :4:
[align=center]
[size=x-large]
I AM LEGEND 4 EVER
[/align][/size]
-
خب من هم از همین تریبون برای حامد آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم در کنکور موفق باشه...یاد پارسال افتادم که خودم واسه کنکور نیومدم فروم....
به هر حال حامد از همون روز اول واسه فروم زحمت میکشید البته یادمه اون زمون که من KANE بودم و حامد wordlife یه چندباری با هم کل کل کردیم که همون کل کل ها پایه گذار رفاقتمون شد.امبدوارم هر جا هست موفق باشه.مطمئنا در غیابش بچه ها فروم رو سرپا نگه می دارن و ما حواسمون به فن سایت هست.
-
من که با همین وضعیت درس خوندن سراسری روزانه قبول شدم!!!(تو شهری که داش معین هم داره اونجا درس میخونه!)
البته بین خودمون بمونه با 50% سهمیه!!!
-
:23: :23: :23: چی ؟؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟:23: :23: :23: :23:
-
[align=center]
:34: :34: :34: :34: :34:
[/align]
-
حامد جان تو این چند ساله که بودید معلومه واقعا زحمت کشیدید
یکی از دلایل موفقیت IWE هم شما بودید . انشاالله همیشه موفق و سلامت باشید
همچنین امیدوارم در کنکور رتبه خوبی به دست بیارید تا در شهر مورد علاقه تون تحصیل کنید
-
داش حامد سالار منم به عنوان كمترين ازت تشكر ميكنم مطمئنا زحمتايي كه كشيدي قابل جبران نيست و يكي از پايه هاي فروم بودي و هستي.ايشالا كه مثل عرفان جيگر همون چيزي كه دوست داري قبول بشي و با خبر موفقيتت برگردي.
يا علي.
-
سلام
بله با باز شدن مدارس و دانشگاه ها موجی از کاربران و مدیران دارن کوچ میکنن برای درس و مشق
بهترین کار هم میکنن
انشاالله هم همشون موفق باشن
حامد عزیز که جای خود داره انشاالله امسال هم قبول بشه
پوریای عزیز عرفان عزیز و بقیه دوستان
ممنون از همه کاربران عزیز که در این انجمن فعالیت میکنن
خداحافظ
-
[align=center]سلام آقا حامد نمیدونم چی باید بگم شاید باید خداحافظی کنم یا نه باید بگم به امید دیدار شاید باید بگم عذر میخوام یا ممنون با هر چیزه دیگه , من از همون چند وقت پیش هی به ساسان میگفتم که شما دیگه کم میاین به فروم ولی ساسان میگفت هیچی نیست ولی حالا علتشو فهمیدم , نمیدونم چطوری به چه زبونی ازتون تشکر کنم برای همه چی شاید کاربرا بگن که داره چاپلوسی میکنه ولی اگر جایه من بودن همچین حرفی نمیزدن , خیلی در حق من لطف کردین و در خیلی جاها کمکم کردین . نمیدونم یادتون هست یا نه وقتی اون قدیم ندیما , اون زمانهایی که من هیچکی رو اینجا نمیشناختم و هی اسپم میدادم , برحسب اتفاق چند تا تاپیک با عنوان های ک ی س زدم و شما اومدین و به من پیشنهاد زدن تاپیک ک ی س کلاب رو دادین یادش بخیر اون موقع خیلی از شما خوشم میومد و الان هم دوستون دارم و خواهم داشت و خیلی هم توی اون زمان دوست داشتم با شما دوست بشم خودتون بهتر میدونین . به هر حال امیدوارم هر جا هستین سالم و سلامت باشین و دوستیمون با هم قطع نشه و باز هم با شما حرف بزنم . [/align]
[align=center]ممنون amir.ha6[/align]
-
حامد جان انشالله همیشه تو زندگیت موفق باشی. امدوارم دوستیمون بیرون از انجمن همچنان ادامه پیدا کنه. یکی از بهترین دوستانی بودی که به خاطر این انجمن پیدا کردم. امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق بشی.
ممنون.
موفق باشین.
-
دوستان عزیز که فکر می کنین با باز شدن مدارس حامد داره میره ، حامد عزیز امسال کنکور داره و سالی هست که سرنوشت زندگیش رو تعیین می کنه و عاقلانه ترین کار رو هم داره می کنه ، خود من هم وقتی کنکور داشتم اصلاً نت نمیومدم پس انقدر سخت نگیرین
حامد جان بدون تو انجمن حال هوای سابقش رو نداره ولی خب یه روزی هر کی یک انتخاب مهمتری تو زندگیش داره که باید بکنه ، بابت تمام این زحماتی که در انجمن کشیدی همیشه ازت تشکر میشه و زحماتت هیچ وقت از یاد کسی نمیره ، من که بیرون نت هم باهات در ارتباط هستم ؛ امیدوارم امسال موفق باشی و سال دیگه تو رو از همیشه فعال تر در کنارمون داشته باشیم
-
حامد جان اصلا فكرشو نميكردم:10::2:
وقتي اين تاپيكو ديدم يهو وضعم بهم ريخت:2:
هرجا هستي:7:
ياعلي
-
خوب جا داره ما هم از I AM LEGEND کاربر باسابقه فروم تشکر کنیم..ایشون یکی از بهترین کاربران نه تنها این انجمن بلکه در سرتاسر خاورمیانه بودن! و همیشه به اینجانب و سایر بچه های فروم لطف داشتن...
منو و حامد گوشت همدیگه رو هم بخوریم اوستخون همدیگه رو نمیریزیم دور!
کاره خوبی روانجام داد که رفت پیه درس و زندگیش... پیشتر هم در صحبتای خصوصی و رودروم با ایشون بهش گوشزد کرده بودیم که به درست برسی بهتره تا تو انجمن با همه دست به یقه شی و سر اخر فحشت بدن!...
امیدوارم بزودی با شکل و شمایل و دید بازتری به عرصه مسابقات برگردی!
-------------------------------------------
چون وقت نمیکنم برم تاپیک بقلی( تاپیک عرفان) همینجا از زحمات این برادر ارزشی و معنوی انجمن هم تشکر میکنم... ایشون یکی از نوادگان سلسله صفوی هستن که سهم بسزایی در موفقیتهای انجمن داشتن..هنوز که هنوزه امضاهای غیرتیش مثله جون میدم واسه انجمن و فحشای ناموسیش!! به بیگانگان یادم هست!
عرفان انشالا تو هم همیشه حضور داشته باشی...و ببینیمت..خیلی دوست داریم به مولا علی ...
یا علی...
-
واقعا از زحمات آقا حامد تشکر می کنم و آرزو می کنم که هر جا هستی موفق باشی و یک روز به انجمن برگردی!
امیدوارم که در کنکور رتبه خوبی رو بیاری!
-
از تمام دوستانی که به بنده لطف دارند و خجالت زدمون کردند از صمیم قلب تشکر میکنم و مطمئنم دعاهای شما همیشه پشت سر من خواهد بود .
به امید دیدار .
-
من اصلا این تاپیک را ندیده بودم ، ولی الآن که دیدم خیلی ناراحت شدم ، ولی من می خوام از حامد بابت زحماتش در این چند سال تشکر کنم .
-
این جوری پیش بره چند وقت دیگه ساسان هم می ره اون وقت تعداد تاپیک ها نصف می شه!!:24:
منم از زحمات حامد عزیز تشکر می کنم! حامد جان نقش بزرگی توانجمن داشت و مدیر هر بخشی که غایب بود حام کارهای اون بخش را می کرد !!!!!:34::34::34:
امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی و به عنوان یه هال آف فیم همیشه در انجمن فعالیت کنی!!