نگـرانی کمپانی WWE از سلامتی Undertaker و احتمال بازنشتگی او در WM XXVI
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
همان طور که می دانید آندرتیکر در پی پی وی بریکینگ پینت به طور رسمی اولین بازی جدی اش پس از بازگشتش را سپری کرده
کمپانی دبلیو دبلیو ای هنوز نگران سلامت او است ، آندرتیکر جراحی ای را بر روی زانوی خود داشته که بسیار جدی هم بوده ولی همانند جراحی های قبلی به زمان زیادی نیاز است تا حال وی کاملاً خوب شود اما او دوباره به میادین برگشت تا زیاد غایب نباشد و در حال حاضر درد زیادی را تحمل می کند و کمی از سرعتش هم گرفته شده، مسئولین به همین دلیل بازی او در مقابل پانک را کوتاه مدت برگزار کردند و در هفتگی برای او کمتر بازی برگزار می کنند تا به او آسیب بیشتری وارد نشود
شایعاتی هم پخش شده که گفته می شود اگر وضعیت سلامتش همین طور ادامه پیدا کند او در Wrestlemania XXVI باز نشسته خواهد شد
RE: نگـرانی کمپانی WWE از سلامتی Undertaker و احتمال بازنشتگی او در WM XXVI
نه !!امیدوارم امپراطور کج میادین رو ترک نکنه!وگرنه همه دق میکنن!!!!!
باید تا وقتی که کاملا خوب میشد بهش استراحت میدادن:30:
اگه بیشتر از اینم استراحتم کنه دیگه اون اندر قدیم نمیشه:24:
منم فکر میکنم دوران تیکر به سر رسیده...هر چند من خودم
از طرفدارای تاپ تیکر هستم...اما به نظرم خیلی خسته شده...
ولی اگر خداجافظی کنه ... منم از کشتی کچ خداحافظی میکنم...!!!:2::2:
بالا خره دوران هر اسطوره ای به پایان میرسه و الانم نوبت آندره
خب پس با ابن وجود عمرا تو پی پی وی هل این د سل کمربند رو نمیدن بهش:2:
بالاخره روزهایی میرسه که تیکر،شان و ... خداحافظی کنن او نوقت سه راه بیشتر ندارید : 1- کنار گذاشتن کچ 2- تحمل WWE در شرایطی که استون کلدش جان سینا و راکش رندی باشه 3- انتخاب TNA
من گزینه 2 رو ترجیح میدم
بابا از ريك كه ديگه پير تر نيست.حالا حالا ها يه ده سالي هم ميتونن نگهش دارن.ولي بعد از تيكر خدا نگهدار كشتي كچ
تا کی باید نگرانش باشن
به نظر منم خداحافظی کنه بهتره
بابا من الان كه ديگه گلدبرگ نيست فقط به عشق تيكر كچ رو دنبال ميكنم،ولي خوب سلامتيش مهمتره...
به هر حال در صورت خداحافظي تيكر كبير:خداحافظ كشتي كچ،يا حداقل خداحافظ WWE،سلام TNA!!
ببخشيد شما كه ميگي 10 سال نگه دارنش .ريك فلير مگه 20 سال زانو درد داشتو موند؟
اگه نگرش دارن تنها راه اين كه فقط تو رسلمنيا مسابقه بده بلكه 0-30 بشه!!
البته با زدن تامبستون به رندی نشون داد که نباید زیاد هم نگران بود
با رفتن امثالی چون تیکر و شاون و ترپل اچ کمپانی هم رو به فنا میره مخصوصا با این استوریلاین هاشون :27:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ScarFace
ببخشيد شما كه ميگي 10 سال نگه دارنش .ريك فلير مگه 20 سال زانو درد داشتو موند؟
اگه نگرش دارن تنها راه اين كه فقط تو رسلمنيا مسابقه بده بلكه 0-30 بشه!!
نخیر، ریک فلیر 30 سال بود که کمر درد داشت ولی بازم مسابقه میداد .
در ضمن شما داری ریک فلیر رو با آندرتیکر مقایسه میکنی؟ سخت ترین مسابقه ی ریک فلیر طی 10 سال اخیر کدوم مسابقه بود؟ اصلا طی 20 سال اخیر...
شما مسابقات آندرتیکر رو نگاه کن از سال 1997 تا الان ببین چه کار هایی که نکرده و چه بلاهایی که سرش نیومده .
ببین تیکر چجوری کشتی میگیره و ریک فلیر چجوری...
ریک فلیر تو این چند ساله یک اسلم هم نتونسته بزنه . کل مسابقه رو یا کتک خورده، یا داشته به سینه ی حریف Chop میزده . آخرش هم یه فیگر فور لگ لاک و تمام . مسابقات قدیمیش هم که کسل کننده و خواب آور با کمترین سرعت و هیجان ممکن.
بشین مسابقات تیکر رو ببین تو این چند ساله و با مسابقات ریک فلیر مقایسه کن.
ریک فلیر هر چقدر هم که بزرگ و قدیمی باشه، سختی هایی که تیکر تحمل کرده رو اون متحمل نشده .
آندرتیکر یکی دو سال نیست که درد زانو داره اذیتش میکنه . تیکر 11 ساله که زانوش آسیب دیده اما همچنان مین ایونتر اصلی کمپانی WWE هست . آندرتیکر بره که به چی WWE خوش باشین؟
همینجوری واسه خودتون راه حل پیشنهاد نکنین . اون چیزی که شما میگید برای هالک هوگن هر چند سال یه بار رخ میده . اما برای تیکر که همین الانش نامبر وان دابلیو دابلیو ایه نیازی نیست همچین کاری بکنن . تیکر میتونه نقشی که الان استینگ تو TNA ایفا میکنه رو تو WWE ایفا کنه . فعالیت کمتر، مسابقات سنگین کمتر، حقوق بیشتر، ... اینجوری WWE هم ضرر نمیکنه . تیکر هم مصدومیتش "خیلی" اذیتش نمیکنه. تیکر بدن آماده ای داره، فقط زانوش مشکل داره . بخاطر یه زانو بذاره بره سالی یه بار بیاد تو رسلمینیا مسابقه بده؟! چقدر منطقی حرف میزنین شما...
اگه میشه یه کلیپ هم اینجا بذارین و ثابت کنین تیکر نمیتونه راه بره . در ضمن، به اسطوره ی WWE لقب "مرتیکه" ندید .
با شناختی که من از اسطوره کشتی کج دارم با همین زانو دردش تا پای جون در راه کشتی کج مبارزه میکنه و فعلا کنار برو نیست:7:
اگه همین 4-5 سال اخیر رو بررسی کنیم میبینیم که دائما خبر از ناراحتی و مصدومیت و خداحافظی تیکر بوده و بازم تیکر مثل شیر به کار خودش ادامه داده و خداحافظی نکرده:30:
البته منم با نظر ĐΛЯ¥ΘŨŞҢ کاملا موافقم که باید کمپانی بیش از پیش هوای چنین اسطوره ی بینظیری رو داشته باشه و با نذاشتن بازیهای خیلی سنگین مانع از غیبت کردن طولانی مدتش بشه
در کل wwe بدون Dead man کبیر و بعد از اون افرادی نظیر Hbk و The game و Monster Kane معنی نداره