-
مهم : علت پیروزی Undertaker در Hell In Cell , استوری لاین احتمالی او در آینده
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
خب همانطور که می دانید شب گذشته آندرتیکر یا غلبه کردن بر سی ام پانک توانست برای هفتمین بار برنده کمربند سنگین وزن شود
گفتگو هایی در بک استیج اسمک دَون شده که علت باختن پانک چی بود و برنامه های آینده چیست ، گفته می شود سی ام پانک این اواخر منفوریت زیادی را طی چندین تور اروپایی داشته و زیر فشار خیلی زیادی بوده که نمیتوانست تحمل کند
از طرفی گفته می شود طرز لباس پوشیدن پانک کمی مشکل داشته و آندرتیکر به او گفته بود که او دارنده کنونی کمربند سنگین وزن است و به عنوان نماینده ای از کمپانی که قهرمان است باید بهتر لباس بپوشد و سی ام پانک در جواب به لباس پوشیدن جان سینا اشاره کرد و گفت او هم وضعیت مشابهی دارد و لباس پوشیدنش زیاد فرقی ندارد
این حرف به مسئولین دبلیو دبلیو ای رسیده و آنها این حرف را به عنوان این فرض کردند که سی ام پانک خودش را سر تر از جان سینا میداند و فکر می کند از سینا استاری بزرگتر است و در نتیجه تصمیم بر گرفته شده کمربند از پانک شد ، هنوز هم جزئیات این مسأله دقیق نیست
گفته می شود این مسأله طی دو روز گذشته بین استار های اسمک دَون گفت و گو می شد و خیلی ها شب پی پی وی می دانستند که تیکر برنده کمربند می شود
از طرفی دیگر پیش بینی می شود استوری لاین آینده کمپانی Undertaker Vs Batista با شد بر سر کمربند سنگین وزن
-
RE: مهم : علت پیروزی Undertaker در Hell In Cell , استوری لاین احتمالی او در آیند
به نظر من استوري با باتيستا جالب نميشه چون تكراريه.الان بهترين وقته برا درگيري جريكو و تيكر،هم تكراري نيست هم جريكو استاد مسلم ايفاي نقش هيل هستش و بايد داستان قشنگي از آب در بياد.
-
RE: مهم : علت پیروزی Undertaker در Hell In Cell , استوری لاین احتمالی او در آیند
اگه تگ تیم باتی و ری دیشب برنده می شدن یه چیزی اما با وجود جری شو جریکو نمی تونه هم زمان 2 تا استوری لاین رو اجرا کنه و همچنین که تازه هم تاسیس شده !
-
به احتمال زیاد....Batista Vs. Taker نیست....چون تکراریه...فکر کنم....:15:
-
مگه استوري لاين هاي سينا و اورتن,اورتن و ترپل اچ تكراري نبود اينم مثل اين
اميدوارم اينبار جذاب تر باشه
-
حالا تیکر زمان قهرمانی جف هاردی نبود! اونوقت اگه بود حتما یه گیر اساسی به جف میداد.
دیگه این مسخره بازیای WWE حال من رو به هم میزنه. کمپانی WWE عین ایران شده. جان سینا نقش رهبر رو داره، هر کی بهش چپ نگاه کنه پدرش رو در میارن. خوب مگه چی گفت؟ والله حرفش منطقی بود. سینا با همون شورتی که بابا بزرگ من تو خونه میگرده میاد کشتی میگیره. باید فردی که کمربند به این مهمی رو دوششه شخصیت قهرمانی داشته باشه. حالا که دیگه دستش نیست :4: ...!
-
بعيده دوباره بخوان باتيستا رو با تيكر درگير كنن به دلايل زير:
1.تازه استوري لاينه يونيفايد چمپيون شروع شده و به همين زودي استوري لاينو عوض نمي كنن.
2.باتيستا در هنگام درفت به اسمك دان كلي از محبوبيتش را از دست داد و نمي خوان اونو با تيكر درگير كنن تا يك هيله تمام بشه.
3.سي ام پانك يك ريمچ داره هنوز.
4.و چهارمين دليل هم اكنون استار هاي بي برنامه ي بزرگي در اسمك دان هستند كه سرشناس ترينشون كين هست.
و در كل مطمئن باشيد باتيستا ورسز آندر تيكر بوجود نمياد!!!!!!!!!!!!!
-
لباسش مگه چه ایرادی داشت ؟
-
با این که تکراریه اما جذابه!در ضمن تیکر با سانتنبیو هم انصافا استورلاینهاش جذابه!ادج رو تیکر مطرح کرد!باتیستا رو تیکر قلدر کرد!سینا مقابل تیکر رویا داشت استورلاین داشته باشد و اورتون و بیگشو و کین و پانک و حتی ویکی گررو.....
برای همینه میگم تیکر حکومت میکنه...:34:
-
1-نگو كه تيكر داره حكومت ميكنه حالا خوبه خودتون ميدونين كه تيكر و ميخوان تو رسلمنيا بازنشست كنند و خود مسئولان گفتند كه تيكر توان انجام مسابقات سنگين رو نداره.پس يه دفعه بگيد تيكر همه كارستو استارها خودشون زحمت نكشيدن
2-شايد هم ادج برگرده اما اگه بازم بره سراغ تيكر كه ديگه خيلي مزخرف ميشه
-
تیکر حکومت میکنه
چون 20 ساله داره مسابقه میده اکثرشم سنگین بوده
همه استارها دوست دارن با تیکر استوری لاین داشته باشن و افتخار میکنن که با او مبارزه میکنند
همه استار ها بهترین و خاطره انگیز ترین مسابقه ای که دادن رو مسابقه با تیکر اعلام میکنن
تیکر محبوب ترینه و این برای کمپانی کلی در امد داره
حتی بدون کمربند
البته این به این معنا نیست که همه کارها رو تیکر میکنه همه استار ها زحمت میکشن همه با هم یه مجموعه هستند
فکر نمیکنم که بخاطر لباس پوشیدن پانک کمربند رو ازش گرفته باش چه خوب می پوشید چه بد تو هل این سل کمربند رو از دست میداد مگه میشد تیکر تو هل این سل از پانک ببازه
البته قصد توهین به کسی یا استاری رو ندارم
کل کل هم نمیکنم
-
کاملا با نظر هادی جان موافق هستم
یه تیکر هست و یه wwe
واقعا تیکر خیلی از هر لحاظ به کمپانی wwe کمک کرده و خودش هم صاحب سبک هست و هم بهترین استوری لاینها رو داشته و باعث جذب کردن طرفداران زیادی به سوی کمپانی wwe شده
زمانی که تیکر از کمپانی بره رو باید روز مرگ کمپانی wwe بدونیم چراکه تیکر حکم قلب کمپانی رو داره:2:
تا زمانی که تیکر نرفته زیاد قدرش رو نمیدونیم حالا زمانی که بره همه میفهمن چه نعمتی رو کمپانی از دست داده
به امید اینکه مصدومیت زانوش حاد نشه و چنین اسطوره ای رو حالا حالا ها در عرصه مسابقات ببینیم:7:
-
[align=center]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط D-A-I-L-Y
1-نگو كه تيكر داره حكومت ميكنه حالا خوبه خودتون ميدونين كه تيكر و ميخوان تو رسلمنيا بازنشست كنند و خود مسئولان گفتند كه تيكر توان انجام مسابقات سنگين رو نداره.پس يه دفعه بگيد تيكر همه كارستو استارها خودشون زحمت نكشيدن
2-شايد هم ادج برگرده اما اگه بازم بره سراغ تيكر كه ديگه خيلي مزخرف ميشه
شما درست میگی!!!!!!!!دوسته من رستل منیا چه ربطی داره!؟؟ بعد کجا مسولان گفتن تیکر توانایی مسابقات سنگین رو نداره؟؟میشه بپرسم کی گفته؟؟؟اگه اینجوریه بازی با شاون تو رستل منیا سبکه؟؟؟
یا هل این سل انجام دادن سبکه؟؟؟
تو نو وی اوت همه رو بیرون کرد تیکر و تریپل با اقبال برد سبکه؟؟؟؟
متاسفانه مشکل ما ایرانی ها اینکه نمیخوایم واقفعیت قبول کنیم!!
تو این مدت که تیکر نبود ادم حالش بد میشد پی پی وی نگاه کنه!!
اما حالا نگاه کن همه از پی پی ویها راضین!!دو پی پی وی اخر از همه بهتر بود مخصوصا اخریش!
ممنون.
[/align]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
لباسش مگه چه ایرادی داشت ؟
تی شرتش یخورده بلند بود، بعد وقتی وارد میشد انگار اون زیر شرت نپوشیده بود . بعدش تماشاگرای خانوم که میدیدنش ... استغفرالله :4: !
-
رسلمنيا چه ربطي داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تو همين انجمن خوندم حالا الان نميتونم پيداش كنم همچين تيكر تيكر ميكنيد كه انگار تيكر كل wwe رو كليد زده درسته تيكر استار بزرگي اما ديگه نبايد انقدر.........درضمن يعني شما ميگي استون كلد طرفداراش كمتراز تيكر به نظرم كه كلد خيلي بهتر از اون من ميخوام اينو روشن بشه كه استارهاي بالاتر از تيكر هم بودن كه رفتن.واقعيتي وجود نداره كه بخوايم قبولش كنيم.اما به نظرم وقتي تيكر مصدوم بود باز هم (بعضي) از پي پي ها خوب بودناما الان حضور ذهن ندارم البته هر كس يه نظري داره و منم قطعا دست ندارم جنجال به پا بشه
با تشكر
-
کسی نمیگه که استون کلد یا راک یا .......
الان کی 17 بار تو رسل برنده شده
تیکر چندین مسابقه ابداع کرده
20 ساله داره تو این کمپانی کشتی میگیره
الان بین همه استار ها تیکر حکومت میکنه
مگر نه اگر یه وقت هم تیکر بره
کشتی کج تموم نمیشه
تیکر هم یه روز میره
اما الان توی کمپانی تیکر حکومت میکنه
طرفدارشم از استون کلد خیلی بیشتره
بازم میگم قصدم توهین به هیچ کس نیست
-
پس حرف های راک چی میشه در اسمک داون هفته گذشته گفت که تیکر پانک رو میبره و من میخوام با تیکر روبه رو بشم البته فکر کنم چنین چیزی گفت
-
دوستان از این جمله ی ((تیکر حکومت میکنه تیکر حکومت میکنه)) زیاد استفاده نکنید چون واقعا این حرف با عملکرد خود تیکر متناسب نیست...کسی که بعد از رسلمینیا میره چند ماه بعد میاد حکومت میکنه !!!؟؟؟ لابد تو خونش حکومت میکنه...
تیکر بره هیچ اتفاقی نمیفته مگه راک رفت اتفاقی افتاد مگه استون کولد رفت اتفاقی افتاد مگه از تعداد تماشاگرا کم شد !!!!!؟
-
واقعا احساس ميكنم تعصب چشماتونو كور كرده و زيادي دارين بي انصافي مي كنين.تيكر اگه بعد رسلمنيا رفت خونه در عوض بهترين بازي چند سال اخير رو با شاون انجام داد كاري كه استاراي محبوب شما نكردن...مطمئن باشين بهترين بازي سال 2009 بازي تيكر و شاون هست اون سال بهترين بازي بين شاون و فلير بود اون سال بين تيكر و باتيستا اون سال سينا و شاون،ميبينين هميشه يك پا يا هر دو طرف بهترين مسابقات اسطوره ها بودن پس زيادي خواهشا حرف بي منطق نزنين.تيكر اگه مشكل زانوش نبود يقينا ميتونست حتي با كاراكتر امريكن بد اس هم بازي كنه مشكل زانوش هم به خاطر عمل جراحي افزايش قد بوده و ربطي به كشتي كچ نداشته،همونطور كه استينگ و كوين نش با اون سن و سال هنوز دارن كار ميكنن تيكر هم ميتونه.اين از داستان خونه رفتن.
اما اينكه بعد از رفتن راك و استون كلد چي شد كه با رفتن تيكر بشه،جوابش خيلي واضحه،نميدونم چشماتوتو بستين يا نميبينين؟؟راك و استون كه رفتن وضع ايني شد كه دارين ميبينين،فكر نكنم لازم به توضيح باشه فرق مسابقات سالهاي اخير با دوران WWF و WCW ،حالا تيكر هم بره شاون هم بره امثال اينا برن تمام مين ايونت ها ميشه سينا،ميز،موريسن،رندي،كوفي ،و امثالهم...من كه در اون صورت ديگه رغبت نميكنم كچ ببينم،شما رو نميدونم...البته اين استاراي جديد هم خوبن ها،خيلي هم خوبن،ولي فقط به درد همين وضع الان كمپاني ميخورن،به نظر من امثال سينا و ... اگه الان WWF بود جايي براي عرض اندام نداشتن...
در كل من نميدونم تيكر چه هيزم تري به شماها فروخته كه اينقدر تنفر دارين...از نظر ما تيكر يه اسطوره تكرار نشدنيه حالا اگه تمام دنيا هم تخريبش كنن و تيكه بندازن،چيزي از ابهت و عظمتش كم نميشه،چون ثابت شده اس،مثل اينكه وسط روز يكي بگه الان شبه،مسلما اگه تمام دنيا هم بيان به شما چنين حرفي بزنن شما به خرجتون نميره چون دارين آفتاب رو ميبينين...تيكر هم همينطوره در نظر طرفداراش...بيخودي خودتونو خسته نكنين.
-
من با همتون كاملا موافق نيستم . تيكر اصلا بازيكن بزرگي نيست.
-
ای دمت گرم شایان جان حرف دلمو زدی واقعا وقتی میگن تیکر کبیر یا تیکر حکومت میکنه من یاده خدا بیامرز کوروش کبیر میفتم :4:
البته با این حرفت موافق نیستم بهرحال امثال شان و تیکر اگه برن یحتمل وینس به خودش می-رینه و کمپانی سقوط میکنه ... که انشاالله همینطور هم بشه :4:
-
یه مدت Anti-Cena بودن مد شده بود , الآن هم Anti-Taker بودن !!
-
تمام حرف رو گلبرگ د من زد بی کم کاست:34:
-
والا من نفهمیدم چرا اینقدر بحث کش دار شد مگه من چی گفتم !؟
اقا جان یه کلام : تیکر اسطوره هست درست منم تقریبا ازش خوشم میاد ولی اینقدر نگید حکومت میکنه مطئنا وینس اونقدرا هم خر و احمق نیست که یکی رو خیلی ببره بالا چون به ضررشه...این که میگید حکومت میکنه یعنی بقیه ی کج کارا هیچی حساب نمیشن در صورتیکه اینطور نیست...راک و استون کولد رو هم فقط از نظر تعداد تمشاچی گفتم وگرنه بله در کل وضعیت Wwe الان افتضاح شده اما ایا از تعداد تماشاچی هم کم شده !!! مسلا نه.
-
تعداد تماشاچي كم نشده فقط اكثرا شدن كودكان و زنان و دختران و زير 18 ساله ها...البته با كمي اغراق گفتم.
-
اغراق چيه علي جون الان WWE از نظر خشونت به جايي رسيده كه صبح ساعت 9 هم ميتونن براي كودكان زير 7 سال پخش كنن. اون HIAC هاي WWF كجا اين مسخره بازي هاي الان كجا!
-
اوه اوه اوه!!کمپانی داره میشه پادگان نظامی:11: به فرماندهی جان سینا:15:
هر کس متلکی توهینی و حتی انتقادی ازش بکنه اگه کمربند داشت=از دست دادن کمربند
اگه چلنجر بود=باخت اگه هیچ کدوم بود=اخراج
!!!
-
دوستان هر کسی باید یه روزی از WWE بره !
یه روزی هم این اتفاق برای آندر میفته .
و باید اینو قبول کرد که او یک اسطوره بوده ولی دیگه زمانش در WWE به پایان رسیده .
مطمئن باشید بعد از رفتن او هیچ اتفاقی نخواهد افتاد .
اینکه هی میگید تیکر حکومت میکنه هم به هیچ وجه درست نیست و کل س*وپراستار ها با هم یه گروهن و برای WWE زحمت میکشن .
ولی اگه سلطان باتیستا و آندرتیکر ریوالاری شون شروع بشه بازهم خاطرات سال 2007 برامون زنده میشه . . . Backlash 2007 - Cyber Sunday 2007 , . . .
امیدوارم اگه بازهم اگه این استوری لاین شروع شد به باتیستا در هیل شدنش کمک نکنه و هر دو طرفداراشون حفظ بشن .
اگه قضیه تکراری بودن استوری لاین هست که وقتی ادم بازی های رندی و جان سینا نگاه میکنه حالش بهم میخوره .