-
راب ون دم در wwe و یا Tna , سینا و اندر تیکر استورلاین رویایی
[align=center]
RVD Asks Fans If He Should Go To WWE & TNA
1.راب ون دم سوپراستار سابق و موفق ای سی دبلیو در WWE Universe blog جدیدش صحبت از دو پیشنهاد از wwe و Tna
است!گفته میشود شانس Tna با توجه به حضور میک فولی بسیار بیشتر است.از طرفی پرولستینگ اعلامم کرده فردا در این مورد
بیشتر مطلب به چاپ خواهد رسید.گفته میشود او در وبلاگ خودش از طرفدارانش خواهد پرسید که به wwe برود و یا tna ؟؟
Cena Vs Taker!! Oh My God
2.پرولستینگ از استورلاین جذاب سینا و اندرتیکر خبر داد !انها متعقدند که سینا در پی پی وی بعدی مقابل رندی اورتون شکست
خواهد خورد و به برند اسمک دون منتقل خواهد شد!تا قبل صحبت از استورلاین جذاب باتیستا با اندر تیکر بوده!استورلاین تیکر و
سینا رو پرولیستنگ فوق رویایی میدونه و اعلام کرده wwe میتونه اخره سال رو با این استورلاین جذاب به پایان ببره!اما فروم
اختصاصی جان سینا اعلام میکنه که سینا در پی پی وی ارتون رو شکست خواهد داد.و سینا بازم در راو ماندگار است.[/align]
-
RE: راب ون دم در wwe و یا Tna , سینا و اندر تیکر استورلاین رویایی
استوري لاين سينا و تيكر هيچوقت اتفاق نمي افته چون اگر سينا رو مقابل اسطوره اي مثل تيكر قرار بدن صد برابر منفوريتش بيشتر ميشه و كمپاني نميخواد از سينا يه چهره منفور بسازه.
-
از استوري لاينش با پانك خيلي بهتره.ولي استوري لاينش با ادج يه چيز ديگه بود
-
کاملا کیومرث جان باهات موافقم !! چون انصافا اصلا قابل قیاس از نظر محبوبیت نیستند!تریپل اچ مقابل تیکر در نو وی اوت
هو و بو میشه!!!!!پس میشه نتیجه گرفت سینا برنده هست برابره رندی ارتون!هر چند ترجیح میدم سینا ببره چون رندی به دلم
نمیشینه:4:
-
همین مونده تیکر رو پیش سینا کوچیکش می کنند من شخصا خودم دهن این وینس رو به *** می دم اگه همچین کاری کنه.:17:
-
این چه حرفاییه.....خوب امکان داره سینا سا** به اسمکدوَن منتقل میشه...اما با تیکر استوریلاین نداره...
شاید با آر-تروث.....!!!:4:
-
من امروز دقیقآ قبل از اینکه به مدرسه برم داشتم به همین فکر میکردم که به احتمال بسیار زیاد سینا میبازه و یا به ECW :11: میاد و میره برا ECW ChaMPiON :11::11: که غیره ممکنه و یا به اسمک داون میاد و با آندر استوری لاین میده اما بعدش به خودم گفتم آخه سینا و آندر !!!!!؟ :23::23:
حالا هم که اومدم و دیدم مثل اینکه فکرم داره به حقیقت میپیونده :27::27:
خبره خوبی بود :33::33:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_cena_jeff_batista
یه جور میگن تیکر که انگار کیه.تو همون NWO 2007 که پین شد واسش کافی بود.سینا تو ویترین لجند هاش یه تیکر رو کم داره که ایشالا اضافه میشه
همچین میگن پین شده انگار مردونه پین کردن. دو نفری ریختن سرش بهش فینیشر زدن، تازه همتیمی آندرتیکر (باتیستا) هم به تیم شان و سینا کمک کرد.
حالا خوبه جفتِ شان و سینا تو مسابقه ی تک به تک جلوی تیکر پر پر شدن.
سینا کلا در طول کریرش جلو چند تا لجند بازی کرده؟ 2 تا؟ 3 تا؟
تریپل ایچ، شان مایکلز، آندرتیکر، ... . الان هم که هر چقدر زور میزنه و نقشه میکشه تا یه بازی با راک بکنه نمیتونه.
شاید بزرگ ترین حریفش تو این چند ساله ی اخیر شان بوده. سینا (به قول شما) تو ویترینش یک بار با آندرتیکر هم استوری لاین داشته که باخته رفته خونه باباش. دوباره میخواین این استوری لاین تکرار شه؟!
اصلا خود طرفدارای سینا هم بنده خداها انقدر لجند ندیدن، طرف میاد میگه از خدامه سینا ببازه بره SD با آندرتیکر استوری لاین داشته باشه! خود این حرف نشون میده که سینا اصلا استوری لاین درست و حسابی نداشته که اینجوری با این خبر طرفدارای سینا از دهنشون آب سرازیر شده...!
امیدوارم سینا تو همون راء بمونه ... تیکر سال هاست بر تخت سلطنتی اسمکدان نشسته. جان سینا باید حالا حالا ها منتظر بمونه تا این تخت بهش برسه. ****
-
به نظر من جالب میشه
مطمئن باشید تیکر کمر بند رو در پی پی وی بعدی حفظ میکنه:32:
-
بازی با تیکر آرزوی هر استاری هست و این موضوع غیر قابل انکاره ما هم مشکلی با این موضوع نداریم.در ضمن سینا با هر فرد مطرحی تو دوران خودش بازی کرده جز تیکر مگر اینکه شما انتظار داشته باشید سینا با برت هارت یا گلدبرگ رایولری داشته باشه که متاسفانه این دو نفر بازنشسته شدن
-
نقل قول:
بازی با تیکر آرزوی هر استاری هست و این موضوع غیر قابل انکاره ما هم مشکلی با این موضوع نداریم.در ضمن سینا با هر فرد مطرحی تو دوران خودش بازی کرده جز تیکر مگر اینکه شما انتظار داشته باشید سینا با برت هارت یا گلدبرگ رایولری داشته باشه که متاسفانه این دو نفر بازنشسته شدن
نه درسته... آخه همچین گفتی فقط یدونه تیکر رو کم داره انگار الان با هر چی لجندِ بازی کرده و فقط تیکر مونده!
-
تو زمان خودش با شان و هانتر و کرت انگل بازی کرده اج و رندی هم که اندازه مو های سرش بازی کرده خب فقط تیکر میمونه اگه کس دیگه ای هم هست شما بگید ما خوشحال میشیم بشناسیمش
-
نقل قول:
تو زمان خودش با شان و هانتر و کرت انگل بازی کرده اج و رندی هم که اندازه مو های سرش بازی کرده خب فقط تیکر میمونه اگه کس دیگه ای هم هست شما بگید ما خوشحال میشیم بشناسیمش
خوب منم همینو میگم ! سینا کلا با همینا بازی کرده .
حالا کاری ندارم سینا دیر اومده یا همه ی لجندا تو زمانش رفتن و فقط چندتاشون موندن و سینا نتونسته باهاشون بازی کنه.
در کل سینا با لجند هایی زیادی مسابقه نداده.
باز من خودم شخصا کرت انگل و تریپل ایچ رو یک لجند نمیدونم.
ولی خوب آندرتیکر و شان مایکلز از بزرگترین استار هایی بودن که سینا در طول کریرش باهاشون مسابقه داد.
اگه میخواد ویترینش کامل شه، باید با هالک هوگن، راک، استون کلد، ریک فلیر و خیلی های دیگه رایولری داشته باشه.
در حال حاضر نمیشه گفت اصلا سینا چیزی به عنوان ویترین ِ "رایولری با لجند ها" داره. چون کلا با 2-3 تا لجند بیشتر بازی نکرده.
مثلا الان شما آندرتیکر رو ببینید. هالک هوگن، استون کلد، کین، راک، شان مایکلز، برت هارت، یوکوزونا، سایکو سید، ریک فلیر و ... همه با تیکر رایولری داشتن و شکست خوردن. به این میگن ویترین! :34:
وای خاک به سرم حواسم نبود الان آق ساسان میاد میخونه :4: . الفرار...!
-
اصلا فرض بگیریم استوری لاینی بین سینا و آندر بذارن .
جان سینا می خواد با اف یو آندرو پین کنه .
یا میخواد با اس تی اف آندر گیو آپ کنه .
امکان نداره سینا بتونه آندرو ببره مگه با نامردی .
-
اول و آخر تیکر کبیر برنده میشه.
-
راب ون دم فقط بايد بره تي ان اي...wwe الان جاي نمايش دادن استاراي اكستريمي مثل ون دم نيست....بياد خودش رو حروم كرده...
سينا جلوي تيكر هم نميدونم چرا ميگين رويايي،درسته استوري خيلي جالبي ميشه ولي نه رويايي،رويايي وقتي ميگن كه يه لجند بياد جلو تيكر،مثلا اگه گلدبرگ و تيكر با هم درگير بشن ميشه رويايي بلكه فوق رويايي،ولي سينا در اون حد نيست.
-
در این اوضاع WWE رویایی ترین رایولری ممکن سینا با تیکر یا راک هست.درسته که کیفیت قدیما رو نداره اما تو اوضاع موجود همین بهترینه
-
ای خدا ا ا ا ا ا ا عجی حالی دادی علی جان:7:
خیلی وقت بود منتظر این این رویارویی بودم،هر وقت بین طرفدارای تیکر و سینا حرفی میشد ما میگفتیم که اندرتیکر تو 2003 و 2004 چندین باز سینا رو شکست داده اما اونا قبول نمیکردند و میگفتند که سینای اون موقع خوب نبود و الان چه قلطی میخواهید بکنید!:15: راو 2006 هم که دوباره رودرروی هم قرار گرفتند و از بدشانسی بوکرتی حرام*اده نذاشت ....:2:
حالا موقش فرار رسیده تا بفهمید کی بهتره:33::30:
-
البته علی اقا بنده نگفتم رویایی!!سایت پرو گفته رویایی :4: البته به نظرم بهترین حریف و جالبترین حریف تیکر همین سینا میتونه باشه تو چند سال اخیر!!خیلی مبارزه جالبی میشه!چون فکر کنم سینا هم میتونه از تجربیات تیکر چیزهای زیادی بیاموزه.
-
درگیری تیکر با سینا جالب میشه.فقط همین
ولی اگه wweبخواد اینکارو بکنه چه شرایطی به وجود میاد؟
1.سینا رو هیل کنن که با توجه به شرایطی که الان داره و مثلا فیس هست محبوبیتی براش نمیمونه!
2.تیکر رو جلوی سینا کوچیک کنن که غیر ممکن به نظر میرسه و هیچکسی خوشش نمیاد
3.یه درگیری کوتاه بینشون باشه که سرو ته هم نداشته باشه
البته اگه سینا به اسمکدان بره, که به نظر نمیرسه عزیز دردونه wwe رو بفرستن اسمکدان...
-
اين يه مورد رو قبول دارم
سينا اگه با تيكر استوري لاين بگيره خيلي بهتر از اينه كه تيكر با پانك باشه!!!
فكر كنم الان باتيستا و تيكر درگير بشن بهتره
-
فرض کنید wwe بخواد رکورد تیکرو توسط سینا بشکونه:11:
اونوقتکه ریتینگ شوهای wwe 0.0 میشود
-
استوری قشنگی درنمیاد اگه تیکر ببره همه میگن از قبل میدونستیم اگه سینا ببره همه به سینا فحش میدن به نظر من فعلا استوریلاین بین باتی و تیکر قشنگتر میشه...
-
به نظر من سینا می بازه و میره اسمک دان ! چلنجر بعدی رندی هم شان مایکل خواهد بود!!! اما استوری لاین بین آندر تیکر و سینا جالب نخواهد بود! البته از درگیری تیکر با پانک خیلی بهتره!
راب ون دم اگر بیاد WWE خیلی عالی میشه! واقعا استار فوق العاده ای و مسابقاتش جذاب و دیدنی هست!
-
حیف تیکر کبیر نیست که با این پانک مسخره استوری لاین داره.اصلا این بچه در حد و اندازه های تیکر کبیر نیست.ولی اگه سینا بیاد اسمک و با تیکر استوری لاین داشته باشه،به ریتین اسمک دون کمک میکنه.در ضمن خیلی مسابقات قشنگی هم میشه.البته اینم بگم که سینا هم در سطح تیکر نیست ها.تیکر خداست
-
راب بیاد تی ان ای عالی میشه .... بنظرم اولین استوری لاینشو هم با رایون بزارن .. هم رایون الان کم بازی میکنه هم اینکه دوتاشون اکستریمن عالی میشه ...
سینا و تیکر هم چیزی نگیم بهتره :11: واقعا وینس داره ارزش کمپانی خودشو رو پایین میاره ...ولی بهرحال تو رسلمنیا یه بازی بندازن قبول ... سینا تیکر ... چه حالی میده ... از فرداش هم روش نمیشه سینا بیار ارنا ... بدبخت همونجا ملت شورش میکنن خوار و مادر غیر محترمش سرویس میشه ...
-
سلام.
Cena Is Raw :4:
سينا به احتمال زياد به نظر من ميبره. اگه ببازه دو تا بازي رسلمنيا اينه :4:
World Heavyweight Champion Match : Taker Vs. John Cena
WWE Champion Match : Randy Orton Vs. EDGE
بــاي.
-
یه سوال داشتم:
چرا از نظر خیلی ها این روز ها سینا کم طرفدار شده؟؟؟؟ در حالی که در سال 2005 و 2006 خیلی ها عاشق سینا بودند .
تا اونجایی که من میدونم سینا هیچوقت نامردی در بازی هاش نداشته که بخواد منفور بشه پس دلیلش چی میتونه باشه که الان اینقدر کم طرفدار شده؟؟؟؟!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Iljime
یه سوال داشتم:
چرا از نظر خیلی ها این روز ها سینا کم طرفدار شده؟؟؟؟ در حالی که در سال 2005 و 2006 خیلی ها عاشق سینا بودند .
تا اونجایی که من میدونم سینا هیچوقت نامردی در بازی هاش نداشته که بخواد منفور بشه پس دلیلش چی میتونه باشه که الان اینقدر کم طرفدار شده؟؟؟؟!!!!
به خاطر اینکه در رسلمینیا از شان و تریپل اچ برد و به مذاق بعضی ها بد اومد!
اما به نظر من دلیلش ، قهرمانی 13 ماهه سال 2007 بود که واقعا مردم رو از خودش خسته کرد!