-
آخرین بازی جان سینا در راء - تد دیبیاسی
مقرراتی که برای بازی جان سینا در برگینگ رایتس در نظر گرفته بدین صوردت است :
One Hour, Anything Goes WWE Iron Man Match
جان سینا تا حدود دو هفته دیگر با این قوانین در برابر رندی اورتن قرار خواهد گرفت.
این بدین معنا است که هیچ ری مچ برای این مسابقه وجود ندارد چه رندی اورتن ببرد و چه جان سینا ، و اگر جان سینا ببازد باید برند راء را ترک کند.
همانطور که این هفته اعلام شد سینا هفته بعد در برابر تریپل ایچ قرار خواهد گرفت.
همانطوری که از شوهای راء بر می آید ، کمپانی دبلیو دبلیو ای قصد دارد تا Ted DiBiase را به فیس تغییر دهد.
البته این تغییر هم اکنون دربعضی مواقع به چشم می خورد.
-
RE: آخرین بازی جان سینا در راء - تد دیبیاسی
شهابِ رضا جان:4: از اینکه میبینم دوباره داری فعالیت میکنی خیلی خوشحال شدم.
دستت درد نکنه اجرت با اقا.
-
نقل قول:
اگر جان سینا ببازد باید برند راء را ترک کند.
انشا الله ميره ECW ديگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟اونجا رو ببينيم ميتونه سر وسامون بده يا نه.:14:
-
خدا کنه بره یه ذره نقشش کم شه ولی من مطمئنم اگه بره اونجا ام گند میزنه
ولی خدا کنه بیاد اسمکدوان با تیکر استوری لاین داشته باشه
-
آره بیاد اسمک دان با آندر کل بندازه بعد تو Wrestlmania با آندر بازی کنه بعدش ببازه:4:
چون آندر فقط با اون تو Wresstlemani بازی نکرده...........
-
اگه بیاد اسمکدان باتیستا کلشو میشکونه میگی نه نگاه کن سامر 08 یادته دقیق مثل همون میشه سینا میره بیمارستان برای مدت طولانی
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MORTEZA_BATISTA
اگه بیاد اسمکدان باتیستا کلشو میشکونه میگی نه نگاه کن سامر 08 یادته دقیق مثل همون میشه سینا میره بیمارستان برای مدت طولانی
فعلآ که باتیستا تو کل سال همش مصدومه میاد 1 کمربند بهش میدم PPV بعدی ازش میگیرن دوباره مصدوم میشه تا سال بعد
-
من موندم که استوری لاین سینا وتیکر چه جذابیتی برای شما داره فکرشو بکنید اگه تیکر ببازه wwe از بین
رفته خیلی مسخره میشه در نهایت آرزو دارم سینا بیافته ایسی دبلیو از ناراحتی تصادف کنه بمیره
-
چرا ecw؟
بابا ای سی دبلیو داره پیشرفت میکنه...بفرستنش FCW بهتره:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط poyangodfather
من موندم که استوری لاین سینا وتیکر چه جذابیتی برای شما داره فکرشو بکنید اگه تیکر ببازه wwe از بین
رفته خیلی مسخره میشه در نهایت آرزو دارم سینا بیافته ایسی دبلیو از ناراحتی تصادف کنه بمیره
شــمـا همـيشـه خـواب ميـبيـني ؟!
-
یکی بزنه این سینارو بفرسته سینه قبرستون ما راحت بشیم:4:(طرفدارا سینا ناراحت نشین,کل کل سالم هستش:4:)
بابا من نمیدونم این سینا چیداره؟؟؟وقتی از پانت کیک ارتن فرار میکنه وهمچیزو ضایع میکنه!
مگه هانتر نبود؟
مگه باتیستا نبود؟
چرا طرفدار ترسو ها هستین:4:
جالبه از حرکت حریفاش فرار میکنه,خودشم بلد نیست حرکت بزنه(طبیعی)
اون از فایو ناکل شافل اونم از حرکت بالا رینگش:11:
درخواست آنتی سینا ها به مکمن:
PLZ M.R Mecmahon :
سینا رو بفرست FCW !!!!
:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jeff swanton
یکی بزنه این سینارو بفرسته سینه قبرستون ما راحت بشیم:4:(طرفدارا سینا ناراحت نشین,کل کل سالم هستش:4:)
بابا من نمیدونم این سینا چیداره؟؟؟وقتی از پانت کیک ارتن فرار میکنه وهمچیزو ضایع میکنه!
مگه هانتر نبود؟
مگه باتیستا نبود؟
چرا طرفدار ترسو ها هستین:4:
جالبه از حرکت حریفاش فرار میکنه,خودشم بلد نیست حرکت بزنه(طبیعی)
اون از فایو ناکل شافل اونم از حرکت بالا رینگش:11:
درخواست آنتی سینا ها به مکمن:
PLZ M.R Mecmahon :
سینا رو بفرست FCW !!!!
:4:
دقيقا با حرفات موافقم سينا بايد بره FCW
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
نقل قول:
نوشته اصلی توسط poyangodfather
شــمـا همـيشـه خـواب ميـبيـني ؟!
حقیقت تلخه ساسان جان :4:
-
برادر جف اسوانتان شما که اینجوری حرف میزنی باید بدونی سینا ثابت کرد که این جفتک مسخره رندی که به عنوان فینیشر ازش استفاده کنه یه قرون ارزش نداره چون فردا شبش برخلاف بقیه صحیح و سالم اومد تو شو .در ضمن مطمئن باش اگه هوادرای یه استار حق نداشته باشن به تکراری بودن حرکات سینا گیر بدن اون استار ارتن هست چون به جز 2 تا فینیشر الکیش و دیدیتی و چند تا استامپ مسخره با یک بک بریکر هیچ حرکت دیگه ای نداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayan_cena_jeff_batista
برادر جف اسوانتان شما که اینجوری حرف میزنی باید بدونی سینا ثابت کرد که این جفتک مسخره رندی که به عنوان فینیشر ازش استفاده کنه یه قرون ارزش نداره چون فردا شبش برخلاف بقیه صحیح و سالم اومد تو شو .در ضمن مطمئن باش اگه هوادرای یه استار حق نداشته باشن به تکراری بودن حرکات سینا گیر بدن اون استار ارتن هست چون به جز 2 تا فینیشر الکیش و دیدیتی و چند تا استامپ مسخره با یک بک بریکر هیچ حرکت دیگه ای نداره
سينا پس چي بعد از اون همه كتكي كه ميخوره بلند ميشه دوتا شولدر رانينگ ميزنه بعد هم يه يو كنت سي مي تو همه ي بازيها هم ميزنه اما همين رندي هزار دفه شولدر رانينگ هاشو بلاك كرده.:33::33:
-
نقل قول:
شما دست کم 6-7 تا فن گفتی که هر استاری میزنه (اکترش رو)که میتونه به جاش خیلی جذاب باشه
ولی فن هایی که سینا میزنه....اگه یکی رو بره تا آخرش رو همه میفهمن...به نظر شما جذابیت اینکار چیه؟؟؟؟که آخرش دستاش رو بگیره بالا؟؟؟باید یکی مثل رندی باشه که واقعا بعضی مواقع نمیدونی کی میخواد RKO بزنه
-
من که اینقدر همه جا از نمایشی بودن سینا حرف زدم دیگه خسته شدم
هر کسی فقط یه مقدار به مسابقات سینا دقت کنه اونوقت متوجه همه چیز میشه !
-
من هم انقدر گفتم که تو حرفه ای که همه چیز نمایشی هست اینکه یه نفر فن هاش نمایشیه بی معنی هست خسته شدم.
دوستان دیگه هم خواهشا حرف های بی دلیل نزنن.کجا پایان بازی های سینا قابل پیشبینیه؟شما یه مورد مثال بزنید.از خودتون نگید با دلیل و مدرک حرف بزنید.
-
نقل قول:
من هم انقدر گفتم که تو حرفه ای که همه چیز نمایشی هست اینکه یه نفر فن هاش نمایشیه بی معنی هست خسته شدم.
دوستان دیگه هم خواهشا حرف های بی دلیل نزنن.کجا پایان بازی های سینا قابل پیشبینیه؟شما یه مورد مثال بزنید.از خودتون نگید با دلیل و مدرک حرف بزنید.
مراجعه شود به تاپیک مقایسه سینا و راک ( که به زودی ادامه اش خواهم داد * این روز هادست چپم آسیب دیدگی شدیدی دیده برای همین ، تایپ معمولی رو هم به سختی انجام میدم وگرنه شاید همین فردا تاپیک رو ادامه میدادم )
شیوه برد سینا کاملا تثبیت شده است و از چند نوع خارج نشده .
1 - بر روی سینا یک فن سابمیشن ساده زده شد ، سینا یک دقیقه در حد بیهوش شدن میره ولی وقتی داور دست سینا رو میگیره و ول می کنه وقتی به دفعه سوم میخواد برسه دستشو نگه می داره و نمیبازه ( این مورد فقط در رابطه با استار های قدرت مند و البته هیل مثل رندی ، اج انجام میشه وگرنه امکان نداره سینا بیهوش بشه ! ) حالا سینا یکم تلاش می کنه سینا رو به طرف رینگ می فرستند در برگشت میخوان سینا رو بزنند ولی سینا از زیر دست استار یا از بالای سر استار میپره ! ( این مورد هم برای افرادی قوی هست ) بعد در برگشتش فنی رو میزنه ( همونی که با شونه میره در سینه طرف ، متاسفانه اسم فن های سینا رو زیاد نمیشناسم ) این فن چند بار تکرار میشه تا جایی که استار میخواد یک مشت به سینا بزنه ، ولی سینا جا خالی میده و در برگشت طرف رو میزنه زمین ( اسم این فن رو هم متاسفانه نمیدونم ) حالا یو کنت سی می و فریاد یو کنت سی می از ته دل کودکان حاظر در آرنا و بعضا در پشت کامپیوتر یا تلویزیون ! بعد از اجرای فن استار بلند میشه و سینا میره برای اف یو ببخشید حواسم نبود طرفدار بچه کشتی کچ کم نیست ، تصحیح می کنم اتیتود اجاستمنت اگر استار ضعیف و یا نرمال باشه مثل تد دیبیاسی ! اتیتود اجاستمنت سریعا اجرا میشه ولی اگر استار قدرتمند باشه ، استار حریف یک بار بلاکش می کنه ولیدر برگشت جان سینا سریعا فینیشر بسیار سنگین و قدرتی اش رو به حریف میزنه و استار حریف اسیب بسیار جدی میبینه ( در صورتی که امکان مصدوم شدن استار هم وجود داره !!! ) و بعدش هم ایشون میرن برای پین فال و بسیار قدرتمندانه حریف رو شکست می دهند و بعدش هم کودکان زیادی از این پیروزی خوشحال میشن.
2 - این مورد برای افرادی هست که یا بسیار قدرتمند هستند یا این که سینا جان می خواهند ازشون انتقام بگیرند ، انجام میشه
اگر استار ضعیف باشه مثل د میز ، سینا خیلی راحت اتیتود اجاستمنت رو میزنه و بعدش هم فکر می کنه چی کار کنه تا انتقام بگیره STFU ، مجددا عذرخواهی می کنم حواسم به قانون PG 13 نبود STF رو اجرا می کنه
اینجا راجع به استار های قدرتمند میگم : هر دو استار خسته هستند . اما بازی دست حریف سینا می افته . به سینا یکی دو ضربه میزنه ، سینا یکم بی هوش میشه و خودش رو به طرف رینگ هل میده تا به سینا ضربه قوی تری رو بزنه ولی سینا میخوابه و جا خالی میده و استار حریف از روش رد میشه . حالا در برگشت استار حریف ، سینا پاش رو قفل می کنه و سریعا STF رو اجرا می کنه .
اگر یکم دقت کنیم میبینیم که 99% برد های سینا اینجوریه و کلا شما اگر یک بازی از سال 2008 از سینا دیده بشاید با بازی راو یا اسمکدان هفته پیشش تفاوت خاصی نداره
-
واقعا كه مسخرس تو بازي بركينگ پوينت رندي طوري RKO زد كه سينا حتي وقت بلاك كردن هم نداشت اما سينا وقتي AA ميزنه رندي يك يا دو دفعه بلاك ميكنه اگه اين نيست بگين نيست اما اگه اين حست حرف ديگه اي نزنين.
-
[align=center] ببخشید!! اما احساس میکنم دیگه صحبت در مورده جان سینا تکراری شده!مخافانشان هم بفهمن سینا کاره ای نیست!موافقشان درک کنن و نقد پذیر باشن!!
ممنونم و سربلند و سبز و پیروز باشید.[/align]
-
آخر حرف زور ميزنند برادر و حرف زور براي ما جنيش سبز ها قابل پذيرفتن نيست.
-
آقا مرتضی وقتی من میگم با دلیل صحبت کنید یعنی جدی نه اینکه هی با این دست مصدومتون مزه بریزید تا آنتی سینا های جوگیر براتون تنکس بدن هر موقع تونستید جدی و درست حسابی صحبت کنید من قبول میکنم اما باید بگم این همه حرف که زدید زاده خیالات شما هست نمونش چهار تا بازی که در پی پی وی های امسال جان برده : رویال رامبل و رسلمینیا و اکستریم رولز و بریکینگ پوینت که انتهاشون هیچ شباهتی به توضیحات شما نداره.هر موقع تونستید برای استارها و هواداراشون احترام قائل بشید حرف های شما از سوی من قابل قبول هست.
خدمت علی آقا هم بگم این بحث خیلی وقته انجام میشه اما من مطمئنم که هیچ وقت مخالفا جوابی منطقی ندارن . من این روزا در فروم های خارجی دنال آنتی سینا ها میگردم . میبینم که خودشون هم میگن که آنتی سینا ها بیخودی حرف در میارن و تمام دشمنی های اونها با سینا به خاطر شاخ شدن برای استارهای محبوب اوناست و رین های طولانیش هست و دیگر هیچ.
در ضمن فراموش نکنید من اگه بگم سینا جزو 3 استار پرطرفدار حال حاضر WWE هست اصلا جای تعجب نداره و به همین خاطر هست که سینا از راء نخواهد رفت وبرای دیدن این موضوع هم کافیه که 12 روز صبر کنید
-
بابا طرفدار هاي سينا يا بچه هستند يا زن خوب معلومه كه يكي از پر طرفدارترين هاي WWE هست.
سينا از راء ميره به FELORIDA CAMPIONSHIP WRESTLING حالا ببينيد اخه اونجا زن و بچه بيشتر مبرن به ديدن مسايقات WWE پول خوبي در مياره توي اونجا
-
اگه از دید شما بچه ها و زنها آدم نیستند خب قضیه فرق میکنه.من در مورد سن و جنسیت هواداری سینا صحبت نکردم و فقط گفتم و میگم که بسیار پرطرفدار هستت.نمونش در WM 24 در نظرسنجی بازی WWE CHAMPIONSHIP جان سینا از رندی و هانتر بیشتر رای آورده بود
-
نقل قول:
اگه از دید شما بچه ها و زنها آدم نیستند خب قضیه فرق میکنه.من در مورد سن و جنسیت هواداری سینا صحبت نکردم و فقط گفتم و میگم که بسیار پرطرفدار هستت.نمونش در WM 24 در نظرسنجی بازی WWE CHAMPIONSHIP جان سینا از رندی و هانتر بیشتر رای آورده بود
شما از کجا مطمئنید که تمامی افراد شرکت کننده در اون نظر سنجی سن بالا بودن ؟؟؟
-
پس چرا رندي برنده شد اصلا رندي در مسابقاتش با سينا بهتر عمل كرده بيشتر برده و بهتر هستش تنها ايرادي كه رندي داره هوادره كمتري داره و سينا هيچي نيست بدون هوادارنش.
-
الان برند پر ستاره اسمک داونه. جریکو بیگ شو باتیستا ری میستریو تیکر سی ام پانک و شاید هم سینا.
اگه مکمن بتونه درست تصمیم بگیره اسمک داون با ستاره هاش موفق تر از راء میشه.
-
نقل قول:
آقا مرتضی وقتی من میگم با دلیل صحبت کنید یعنی جدی
من هم به شوخی ننوشتم بلکه کاملا جدی و واقعی بود ، این ها رو قبلا در همان تاپیک مقایسه راک و سینا نوشته بودم و فقط کپی کردم
نقل قول:
نه اینکه هی با این دست مصدومتون مزه بریزید
فکر نکنم آسیب دیدگی دستم به شخصی ارتباط اشته باشه ، اگر هم بیانش کردم فقط به خاطر تاپیک مقایسه راک و سینا بود . چون می خواستم بگم که چرا نمیتونم در این روز های تعطیلی ادامه اش بدم فکر نکنم واژه مزه ریختن هم درست باشه . در پاسخ به حرف قبلیتون هم نوشتم که حرف ها کاملا جدی بود و عین واقعیت
نقل قول:
تا آنتی سینا های جوگیر براتون تنکس بدن
مطمئن باشید تنها چیزی که برای من در هیچ انجمنی اهیمت نداره همین تعداد تنکس هاست . شاید وقتی تجربه کمتری داشتم و می خواستم خود نمایی کنم تمام تلاشم رو می کردم تا تعداد تشکر هام زیاد به ولی الان به لطف خدا از شرایط چند وقت پیشم خارج شدم و هیچ نیازی به تشکر نه در این انجمن و نه در هیچ جای دیگری ندارم .
نقل قول:
هر موقع تونستید جدی و درست حسابی صحبت کنید من قبول میکنم
باز هم میگم که تمام حرف هایی که زدم کاملا جدی و عین واقعیت بود و هیچ شوخی هم در آن وجود نداشت
نقل قول:
اما باید بگم این همه حرف که زدید زاده خیالات شما هست
خیلی جالبه که خیالات من برابر با ( به قول خودتون ) هزاران طرفدار رشته کشتی کچه . حداقل در این انجمن از بین 100 کاربر فعال به طور میانگین 60 % آنتی سینا , 30 % هوادار جان سینا و 10 % نسبت به سینا احساسی ندارند ( این درصد ها هم در اوج خوش بینی برای هواداران سینا بود ) . اون وقت به من میگید که حرفاتون خیالاته ؟
نقل قول:
نمونش چهار تا بازی که در پی پی وی های امسال جان برده : رویال رامبل و رسلمینیا و اکستریم رولز و بریکینگ پوینت که انتهاشون هیچ شباهتی به توضیحات شما نداره
بازی سینا در مقابل X در رویال رامبل رو به یاد نمیارم . شاید هم ندیده باشم . رسومنیا هم که حرفی نزنم بهتره . اوج سوپــ ر من بودن سینا رو نشون داد . فکر کنم در نوع بردن سینا نوشته بودم که یک نفر مشت میزنه و به اف یو تبدیلش می کنه( اگر هم ننوشته بودم متاسفانه فراموش کردم ) که اگر اشتباه نکنم بیان گر رسومنیا است .
بازی های سینا در مقابل بیگ شو ( 2 بازی ) و میز که دیگه حرفی راجع بهش نزنم بهتره . سینا از اول تا اخر بازی در مقابل بیگ شوفن و ضربه می خوره . اخر سر نیروی الهی به دست میاره و بیگ شورو میبره .
بازی در مقابل میز هم که فکر کنم نوشته بودم که از اول تا اخر بازی، سینا شخص حریف رو میزنه و خیلی راحت پین فالش می کنه
برکنگ پوینت رو هم متاسفانه یا شاید هم خوشبختانه ندیدم که بخوام نظری بدم
نقل قول:
هر موقع تونستید برای استارها و هواداراشون احترام قائل بشید حرف های شما از سوی من قابل قبول هست.
من هیچ وقت به هواداران شخصی توهین نکردم ، حتی اگر خدایی نکرده به یک نفر توهین شده باشه عذرخواهی می کنم . دقیقا عینهمون کاری که در تاپیک مقایسه راک و سینا انجام دادم . من حرف هایی زدم اما شما در چند پست بعدش نوشتید که به هواداران سینا توهین کردید که من عذرخواهی کردم . راجع به استار ها هم بگم که توهین نمی کنم ولی نقد و نظر شخصیم رو راجع بهشون مینویسم که شاید به نظر عده ای توهین تلقی بشه
-
منم با حرف هاي اقا مرتضي موافقم سينا ارزش نداره ما ها سرش جر و بحس كنيم.:34::34::34:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hunting rko
بابا طرفدار هاي سينا يا بچه هستند يا زن خوب معلومه كه يكي از پر طرفدارترين هاي WWE هست.
سينا از راء ميره به FELORIDA CAMPIONSHIP WRESTLING حالا ببينيد اخه اونجا زن و بچه بيشتر مبرن به ديدن مسايقات WWE پول خوبي در مياره توي اونجا
ببین طرفدارای سینا بچه .
تو چند سالته . اومدی 4 تا اسم یاد گرفتی حالا میگی این خوبه اون بد.
میشینی 4 تا مسابقه میبینی الآن از این خوشت میاد فردا از او یکی.
یه کم دقت کن تو حرف زدنت.
-
[align=center]سلام , میخواستم تو بحث شرکت نکنم اما حرف اخرمو میزنم:
1.اولا اگه بچه ها و زن ها طرفداران سینا هستند هیچ مشکلی نداره!اونها هم علاقه مند هستند و حق انتخاب دارن!
2.جان سینا استاری است که به مکمن متکی هست شکی نیست اما فقط سینا نیست!ادج و رندی و جف و پانک و باتیستاو ....البته رندی و ادج نقششون خوب بازی میکنن.
3.جان سینا دستور بگیر مکمن هست !مکمن هم فکر جیبش هست !پس این بحثها بی فایده است!
4.چرا سینا باید هانتر و شاون و ...ببره خوب جوابش ساده است!چرا رندی باید ببره؟چرا باتیستا باید ببره؟چرا جف ببره؟اگه اونها ببرن ایراد نداره اما اگه سینا ببره ایراد داره....؟؟؟!!!
5.جان سینا استار متوسطی است شاید پر طرفدار باشه اما تا اسطوره شده فاصله داره چون جوونه و باید کمی بهش وقت داد !شاید تغییر شخصیت بتونه بهش کمک کنه...
6.حتم داشته باشید و بهتون قول میدم که سینا رندی رو شکست میده و از رائ جوم نمیخوره !اگه سینتا قرار بود راو رو ترک کنه زودتر از این به اسمک دون میرفت که چند سال صحبتش هست !غیر از اینه؟
دوستان انتی سینایی هم به حامیان سینا احترام بزارن هر چی باشه سینا فعلا سبز میپوشه :4:[/align]
-
خب واقعا حرفای آقا مرتضی جوابی نداره ما برای حرفای ایشون 4 تا مثال نقض آوردیم ایشون خودشو زده به اون راه و میگه ندیدم خب شما که بازیهای سینا رو نمیبینی و از این کارت خوشحال هم هستی پس چجور میای برای نحوه تمام شدن بازیهای جان سینا فتوا صادر میکنی؟در مورد توهین هم حرف نزنیم بهتره
-
ســلام.
دوسـتـانـي كه به سيـنـا توهين كنن . بايد دقت كنن باهاشون برخورد جدي ميشه :16:
---
اقاي هانتينگ ار ك ا اين حرفو نزنين كه رندي بيشتر سينا رو برده خندمون ميگيره !
باي.
-
دوستان هر کی نظری واسه خودش نظری داره ( سوپراستاری رو دوست داره ) و نظرش هم واسه خودش خیلی با ارزشه .
من خودم به طور قاطع میگم که از سینا و حرکاتش اصلا" به هیچ وجه خوشم نمیاد ، ولی چرا بیام و این حرف رو با توهین بیان کنم ؟
پس بهتر نیست که مخالفت خودمونو با یه سوپراستاری با توهین بیان نکنیم ؟ :34:
-
نقل قول:
خب واقعا حرفای آقا مرتضی جوابی نداره ما برای حرفای ایشون 4 تا مثال نقض آوردیم ایشون خودشو زده به اون راه و میگه ندیدم خب شما که بازیهای سینا رو نمیبینی و از این کارت خوشحال هم هستی پس چجور میای برای نحوه تمام شدن بازیهای جان سینا فتوا صادر میکنی؟در مورد توهین هم حرف نزنیم بهتره
برادر من ، من چند وقته که خیلی کم Wwe رو تماشا می کنم . ولی فکر کنم توضیحاتی که دادم کامل بود . من گفتم که بازی های رویال رامبل و برکنگ پوینت رو ندیدم . ولی دو بازی که با بیگشو داشت چطور ؟ بازی اش با میز ؟؟
راجع به توهین کردن هم باز هم میگم که من تا الان به هیچ استاری یا هوادارش توهین نکرده ام و اگر هم چنین کاری ناخودآگاه انجام شده عذرخواهی کردم
دیگه نمیدونم مشکل شما چیه
-
فعلا سینا اینقدر پیش همه منفور شده که حرفی واسه گفتن نزاشته!
توی hiac همه چیز پیدا بود.یه نفر نبود که تشویقش کنه.همه میگفتن سینا SuX!!!
بازیاشم همش تکراره.کتک میخوره,بعد سوپ*ر*من میشه,2تا شلدر بلاک1,یه بک سوپلکس و اون فن مسخرش که مشتش نمیخوره بجایی!!!
درمورد دوستی هم که گفت بعد از پانت کیک همه مصدوم شدن ولی سینا فردا اومد تو راو باید بگم.سینا انقدر بچه سوسول و مامانی هست که ارتن هنوز پاشو تکون نداده اون جا خالی داد که مبادا سرگیجه جزئی بگیره
و اون دوستی که گفت مکمن به جف بها میده:یه سوال دارم.مردونه قضاوت کنید!جف حقش 2بار قهرمانی نبوده:23:
با اون حرکتای استثنای!!!
به حر حال ما هرچی بگیم شما قبول نمیکنید چون مثل خوده سینا که دوسش دارین بچه تشریف دارید(ناراحت نشید.کل کل سالم هستش:4:)
و ما آنتی سینا ها امیدواریم سینا بره FCW(البته اونجارو هم به گند میکشه:26:)
-
نقل قول:
درمورد دوستی هم که گفت بعد از پانت کیک همه مصدوم شدن ولی سینا فردا اومد تو راو باید بگم.سینا انقدر بچه سوسول و مامانی هست که ارتن هنوز پاشو تکون نداده اون جا خالی داد که مبادا سرگیجه جزئی بگیره
اقاي فلان . شما مثل اينكه مشكل داري . جاخالي دادن چه ربطي به سوسولي است ؟!
----
نقل قول:
و اون دوستی که گفت مکمن به جف بها میده:یه سوال دارم.مردونه قضاوت کنید!جف حقش 2بار قهرمانی نبوده:23:
با اون حرکتای استثنای!!!
حركات استثنايي :11:
جف فقط در حد تگ تيم و كمربند بين قاره اي است . مثل ري مستريو و ديگران . كمربند سنگين وزن براش زياده .
----------
نقل قول:
به حر حال ما هرچی بگیم شما قبول نمیکنید چون مثل خوده سینا که دوسش دارین بچه تشریف دارید(ناراحت نشید.کل کل سالم هستش:4:)
اينقدر بزرگ هستيد . ما نميبينيمت :55:
-----
نقل قول:
و ما آنتی سینا ها امیدواریم سینا بره FCW(البته اونجارو هم به گند میکشه:26:)
مطمئن باش جف رو اونجا ميبرن, اما سينا تو همون راء ميمونه .
باي .
-
نقل قول:
جف فقط در حد تگ تيم و كمربند بين قاره اي است . مثل ري مستريو و ديگران . كمربند سنگين وزن براش زياده .
نه که سینا حقش قهرمانی Undisputed هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amin-Hunter
نقل قول:
نه که سینا حقش قهرمانی Undisputed هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دوست عزيز كساني مثل جف - ري مستريو اصلا نبايد طرف سنگين وزن بيان . تمام !.!