خبر فوری :: شین مک من از مقامش در WWE استعفا داد !!
سلام .
دقایقی پیش در همه ی سایت ها اعلام شد که شین مک من , پسر مالک کمپانی WWE از مقام بالایی که در این کمپانی داشت به دلایل خاصی استعفا داد .
بعد از لحظاتی شین کامنتی رو برای هواداران WWE در سایت رسمی WWE یعنی WWE.Com گزاشت که بدین شرح هست ::
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برای من خیلی ناراحت کننده هستش , و من با ناراحتی خبر استعفای خودم رو در تاریخ 1 ژانویه سال 2010 اعلام میکنم .
من هرگز فکر نمیکردم کارم خارج از چهارچوب کمپانی WWE شکل بگیره , هر چند بعضی موقع ها زندگی بسیار عجیب میشه , و الآن این چرخش نوبت به من رسیده .
اولین و بهترین , من تشکر ویژه ای از پدرم میکنه که به من آموزش کار کردن تو این حرفه رو به طور عالی یاد داد و در بسیاری جاها به من فرصت های بزرگی رو داد که بتونم خودم رو نشون بدم و کمکی تو ساخت WWE بکنم و امروز شما این کمپانی رو در سرتاسر جهان میشناسید و برای همه آشنا هستش . من به احترام خاصی به چهار نسلی که این بیزینس رو چرخوندن میزارم و این حرف من رو خارج از خانواده ی WWE من بزارید .
متشکرم از همه ی استار های WWE . هر جفتشون , چه استار های گذشته و چه کنونی . شما اگه عاقلانه فکر کنید میبیند که شغل اونا هیچ فرقی با یک ماشین نداره . شما همه ی این چیز هارو حس میکنید و میفهمید .
متشکرم از کسانی که امتیازشون رو با من مشترک کردن و با من ویژه و برادرانه رفتار کردن .
در آخر , صحبتم با هواداران WWE هستش و ازشون ممنونم بخاطر این که در سرتاسر جهان از این کمپانی سرگرمی حمایت ویژه داشتن , شاید چه لحظه های خوب , چه لحظه های بد با این کمپانی داشته باشن ولی بدونن استار ها با شوق و تعصب خاص خودشون هستش که میان و براشون نمایش هارو اجرا میکنند . من باز هم تشکر بسیار زیادی از کسایی میکنم که تو این سرگرمی دخالت داشتند , چه از کسایی که جلوی دوربین بودن , چه کسایی که در پشت صحنه کار میکردند . شما بهترین و بزرگترین گروه هواداران در کل جهان هستید .
من همیشه عاشق این بیزینس هستم و تا پایان عمرم یک هوادار واقعیش هستم .
شین .
[/align]
دلیل واقعی استفعای شین چیست ؟!!!؟!!
موفق باشین .
RE: خبر فوری :: شین مک من از مقامش در WWE استعفا داد !!
:2:
حیف شد که شین رفت. امیدوارم اتفاق بدی براش نیفتاده باش و خدایی نکرده به خاطر بیماری خاصی مجبور به ترک wwe نشده یاشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
من هرگز فکر نمیکردم کارم خارج از چهارچوب کمپانی WWE شکل بگیره , هر چند بعضی موقع ها زندگی بسیار عجیب میشه , و الآن این چرخش نوبت به من رسیده .
دلیل واقعی استفعای شین چیست ؟!!!؟!!
به نظر من با این جمله که گفته بوش میاد میخواد بره TNA یا کمپانی دیگه:15:
اگه بره TNA واقعا حیف نون و حروم لقمس:4:
فکر کنم مشکلات خوانوادگی وارد کار شده
نه بابا پول تو جيبي هاشو جمع كرده ميخواد يه كمپاني جديد راه بندازه.:11:
آپدیت در مورد دلیل استعفا شین مکمن
بعضی سایت های خبری دلیل خروج او را کمک به مادرش برای پیروزی در انتخابات سناتوری عنوان کرده اند
منم نظرم رو مشکلات خانوادگیست :15: باز معلوم نیست این وینس چه دست گلی به آب داده :26:
من حتی 1 % هم فکر نمیکنم شین بخواد به تی ان ای بره !
حالا خارج شدن شین از کمپانی قراره چه کمکی به لیندا بکنه ؟ کار کار این وینس ....هست
حالا جدا از مديريتش مسابقاتش خيلي باحالن.اقا يه سوال.شين بوكس كار كرده؟
شین 39 سالشه و از این بچه بازی ها جدا هست که بخواد بره تی ان ای.اگه به این جمله ای که توی استعفا نامش هست دقت کنید همه چی رو می فهمید.
شما اگه عاقلانه فکر کنید میبیند که شغل اونا هیچ فرقی با یک ماشین نداره . شما همه ی این چیز هارو حس میکنید و میفهمید .
یعنی ناراضی بودن از شرایط موجود.
غلط ميكنه تي ان اي بره خودم خفش ميكنم:11:
یعنی چی بخواد بره TNA !!!؟؟؟ پسر وینس رئیس کمپانی بزرگی مثل Wwe بیاد بره کمپانی رقیب !!!!!؟:11:
حرف خنده داری بود...
....عمرا نمیره تی ان ای...!!!!
مگه مسخره بازیه؟مگه مشکلی با کمپانی داره؟؟؟!!:21::21:
منظورش از ماشین چی بود؟:27: