-
Shawne Michaels یا Triple H????
[size=large]آقایون با سلام:34:
با یکی دیگه از سوالات جالب خودم اومدم(حمد بر خودستایی نباشه:4:)
این دفه رفتم سراغ گروه دی اکس چون این گروه یه مدته افتاده روی قلتک و داره پیش میره......
سواله من اینه که تو گروه دی اکس به نظر شما کیه از اونیکی بهتره .
خب اول خودم بگم:
به نظر من شان مایکل چون موسس دی اکس است باحال تره هم اینکه طنزش بیشتره.:4:
خب حالا نوبت شماست.بسم ال.....[/size]
-
RE: Shawne Michaels یا Triple H????
-
The heart Break kid .. Shawn Michaels ... The Headliner ... The showstopper .. The Main Event
-
-
شاون خیلی طنزه و کلا بیشتر مردم دی-اکس رو بیشتر به خاطره شاون دوس دارم!
HBk --> HBK :32:
-
[size=xx-large][align=center]Shawn Michaels[/align][/size]
-
Triple-H & HBK:13:
هردوشون باحالن از جفتشون خیلی خوشم میاد کارهاشون هم خیلی جالب و خنده داره نمونش راوی که شان سرماخورده بود و با تلفن با هانتر صحبت میکرد و بکستیج ها و یا راوی که شان و هانتر تو رستوران بودن و غیره...
در کل نظر من : هردو در یک سطح . الان راو داره رو دست DX میچرخه...:32:
-
خیلی سوالت سخته هر دوتاشون تو دی اکس خیلی خوبن
کارهای شان نقش تره اما حرفای تریپل ایچ با حال تره
کلا هر دوتا
-
اگه بخوايم تو دي ايكس مقايسه كنيم هر دو رو در يك سطح ميدونم.
شاون قديما كاراي بي تربيتي :4: بيشتري رو تو اين گروه انجام ميداد ولي الان مثبت شده و ايچ بيشتر اين كارا رو انجام ميده.:4:
-
از نظر من هر دو استار اسطوره هستن به خصوص شان که خیلی قدیمی تر از تریپل ایچ هست ، همیشه واسم سواله وقتی شان که انقدر میتونه بازی های سنگین هم تحمل کنه ( مثه همین قفسش تو هل این سل یا بازی با تیکر و ... ) چرا بهش بها کم داده میشه و تو استوری لاین کمربند قرارش نمیدن ، هم محبوبه هم لیاقتش رو داره واقعاً برام همیشه سواله ...
-
هردوشون در یک سطح هستن اچ اچ اچ شاید یه کمی قوی تر از شاون الآن هست ولی خوب کارای شاون بامزه تره .... سبکاشونم البته فرق داره با این حال در یک سطح هستند ولی اگه این گزینه ی آخر رو نمیذاشتی خیلی هیجانی و عالی میشد...
-
سلام.
هر دو تا در يك سطح هستند . هر دو اسطوره تكرار نشدني . اما شان سابقه اش خيلي بيشتر از اين حرفا. تريپل اچ هم افتخاراتش .
تو طنز بي شك شان بهتره.
اما سه نفري كه بلندگو به دست باحالن :: راك - هانتر - سينا !
بلدنگو رو بدي تريپل اچ همه كار ميكنه .
-
-
سالار جان منم اول میخواستم این کارو کنم ولی گفتم بعضیا واقعا طرفدار هر دو هستن.
گفتم اینو بزارم تا همه راضی باشن.
از پیشنهاد ممنون
-
-
به نظر من هردوشون عالیند. و چون هر دوشون عایلند تیمشون عالیه. نمی شه گفت کدوم بهتره
-
-
نقل قول:
اما سه نفري كه بلندگو به دست باحالن :: راك - هانتر - سينا !
ساسان جون با راک و هانتر موافقم ولی تا بوده سینا جیغ و داد کرده تو بلندگو .... !!
این بلندگویه شاون هم پشت بلندگو حرف نداره ... رجوع شود به دی اکس 97 ولی الان گیمیک دی اکس شان جوری که زیاد با بلندگو حرف نمیزنه :4:
-
من برای شاون احترام بیشتری قائلم :34:
نقل قول:
در کل نظر من : هردو در یک سطح . الان راو داره رو دست DX میچرخه...
زیاد موافق نیستم ... به نظر من 70 % راء رو لگسی میچرخه تا دی اکس !!
---
-
اگه قدیم رو در نظر بگیریم شاون خیلی سرتر از هانتر بوده
ولی تا قبل از تشکیل دی اکس من نظرم رو هانتر بود
-
شاون يك اسطوره اس خدا ساله داره كشتي ميگيره اكثرا هم مظلوم بوده و به نظر من اگه تريپل 14 بار قهرمان شده(كه البته 2007 به قبل همشون با نامردي و دخالت و كمك بقيه بوده) شاون حقشه 28 بار قهرمان بشه ولي خوب متاسفانه از نظر كمربند خيلي ظلم شده در حقش...
-
فکر کنم از آمار نظر سنجی همه چیز مشخص باشه
هر دو استار ، از اسطوره های بزرگ کمپانی هستند ولی واقعا بازی های شاون جذابیت بیشتری دارند و لقب Mr . Wrestlemania واقعا برازندشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
شاون يك اسطوره اس خدا ساله داره كشتي ميگيره اكثرا هم مظلوم بوده و به نظر من اگه تريپل 14 بار قهرمان شده(كه البته 2007 به قبل همشون با نامردي و دخالت و كمك بقيه بوده) شاون حقشه 28 بار قهرمان بشه ولي خوب متاسفانه از نظر كمربند خيلي ظلم شده در حقش...
منم موافقم شان نه تنها يه اسطوره هست بلكه يه اسطوره ي تكرار نشدني هست
-
-
از نظر سنجي معلومه شان بهتره چون خوبه ولي تريپل خيلي خشنه قبول داريد؟
-
شان خيلي واسه دنياي كشتي كج زحمت كشيده(مجله رو نميگماااا!)ولي به اين شانه بدبخت هم درست مثل كين ظلم شد.يعني چـــــــــــييييييييي ؟اينهمه سابقه ولي يه تايتل سنگين وزن؟؟؟؟حالا جدا ازينا من كمتر كسي رو سراغ دارم كه مقاوت بدنيش مثل شان باشه.خيلي خرجونه فقط حيف جسش كوچيكه.ولي به شخصه سبك بازيه تريپلچو بيشتر دوس دارم.حركات شان كمي تكراري شدن
-
الان اینجا این کاری هست که یکم سخته. و مقایسه عملی نیست.
یعنی شان یک استار سرعتی و تکنیکال هست ولی تریپل ایچ یک استار سنگین وزن و به قول معروف پاور فول.
اما من نظر خودم را می گم شان مایکلز از هر نظری بهتره.
کار هایی که شان کرده را تا حالا تریپل ایچ نتونسته بکنه.
پس فقط آقای رسلمینیا.
تریپل ایچ قابل مقایسه با افرادی مثل آستین ، و راک یا کین یا حتی آندرتیکر هست.
تریپل ایچ را با راک مقایسه می کردی تا با حضور و سخنرانی های برادر حاج داش مرتضی راک را برتر جلوه بدیم:4:
-
اين نظر سنجي خيلي سخته چون كه اين دوتا سبك بازيشون هم مثل هم نيست چون شان تكنيكي و سرعتي اما تريپل ايچ قدرتي هردو خوبن ولي به نظر من شان مايكل از تريپل ايچ بهتره و مقاومتش هم بيشتره اينو توي hell in a cell و wrestle mania 25 نشون داد.:15:
-
[size=small]باز دوباره این حرف مسخره ای که میگن قهرمانی های تریپل ایچ از 2007 به قبل با نامردی بوده رو شنیدم.
یه خورده به خودتون بیاید.
دوستان عزیز در سال 99 کمربند رو برای اولین بار به صورت تک به تک از منکایند گرفتیم.بدون هیچ نامردی به قول شما.یه ماه بعدش استون کلد با دخالت در بازی و استانر زدن به تریپل ایچ وینس رو برنده کردش و کمربند از دستمون افتاد.یه هفته بعدش هم کمربند رو با کمک غیر مستقیم استون کلد بردیم.سه ماه بعدش با دخالت وینس مک من و زدن تریپل ایچ با کمربند کمربند رو بیگ شو باختیم.یه ماه بعدش هم با کمک دی اکس بردیم.
اگه بخواید میتونک کلش رو بررسی کنم ولی همینجاش کافیه.
اگه تریپل ایچ با نامردی کمربند رو برده با نامردی هم کمربند رو از دست داده.
خود آندرتیکر که انقدر دم از مرد بودنش حرف میزنید در سال 92 کمربندش رو با دخالت مستقیم ریک فلیر گرفت.در سال و راسولمنیا 97 با دخالت بسیار تاثیر گذار برت هارت از سد سید گذشت.در سال 99 هم که توی اون بازی دو داوره هم که اصلا نیاز نیست دربارهش حرف بزنم.در سال 2002 هم با کمک وینس مک من هالک هوگان رو برد.
این اتفاق به خاطر شخصیت اون موقش بوده و اصلا چیزی عجیبی نیست.تریپل ایچ هم مثل تیکر در سال 2007 مردونه به قول شما کمربند گرفتن.
این شخصیت تعریف شده یک استار هستش.تریپل ایچ با کمربند به دنیا اومده.همونطور که شما ادعا میکنید شاون مایکل با بازی زیبا هستش ما هم میگیم تریپل ایچ با کمربند هستش.
یه سری هم که میگن حق شاون مایکل خورده شده هم حرفشون کاملا بی دلیله.چون این موضوع هم به شخصیت یک استار برمیگرده.من ندیدم شاون مایکل جلوی کسی ضایع بشه.حق دادن با کمربند نیستش.
حق کین خورده شده.حق خوری یعنی این که 6 ماه تموم توی همه درگیری ها به ری میستریو ببازی.
در کل من این دو رو مساوی در نظر میگیرم.
تا به حال دو تا بازی مردونه انجام دادن یکی رو تریپل ایچ برده یکی رو شاون مایکل.(سامراسلم 2002 و بد بلاد 2004)
بقیه بازیهاشون هم یا این نامردی کرده یا اون فلان شدن و .....
ولی وب الآن تریپل ایچ رو فرم تر هستش و این مشخصه.[/size]
-
البته یه بازی مردونه ی دیگه هم انجام دادن منظورم رویال 2004 هست که مساوی شد ولی کمربند دست هانتر موند کسی هم دخالت نکرد.....
-
من خودم بعد از شان از هانتر خوشم میاد ولی در مقابل شان هیچ میدونمش.
شان از هر لحاظی بغیر از تعداد کمربند از هانتر سر تره که اون هم در مقابل امتیاز های دیگه شان هیچه. اسطوره بون نیازی به تعداد کمربند نداره.
تخصص شان تو زیبا ارائه کرن مسابقه هست که اینکار رو هیچ کس تو کمپانی نمیتونه مثل شان انجام بده.. دیگه برای همه کاملا مشخصه که همیشه مسابقاتی که شان درش بوده بهترین مچ های سال بوده.
از نظر سابقه هم که شان خیلی با سابقه تر از هانتر هست و این شکی درش نیست. همین شان و امثال اون اگه از ابتدای کمپانی باهاش نبودن الان کمپانی اینجا نبود و این مشهوریت رو نداشت.
شان در طول کریرش واقعا کار هایی کرده که هیچ کس نمیتونه انجام بده هیستوری ها و مومنت هایی رو تو این ورزش رقم زده که تکرار نشدنی هستند.
از لحاظ بدنی باید بگم شان هنوز هم کشش و توانایی رو داره شما یه نفر مثال بزنید بتونه در این سن کار هایی که شان تو بازی میکنه رو انجام بده مثل تایتان زدنش بعد از Diving elbow drop یا Flying Elbow هاش و حتی همین سوئیت چین میوزیک رو .
هانتر تو بازی کار های انجام نمیده که آمادگی جسمانی بخواد ، مثلا 2 تا اسپاین باستر و فیس باست و پدگری آمادگی بدنی چنانی میخواد ؟؟؟ ولی سبک بازی شان آمادگی جسمانی بالایی میخواد و شان هنوز هم این آمادگی رو در این سن داره.
هانتر سبک بازیش تا حدی دمده شده قیس باستر و اسپاین باستر و پدگری برای برد ولی هیچ وقت نمیشه فهمید شان کی سوئیت چین میوزیک میخواد بزنه.
هزاران برتری دیگه شان نسبت به هانتر داره که خوب دیگه نیاز به گفتن نیست و همه میدونن.
درسته هانتر استار بسیار خوبی هست ولی شان واقعا و واقعا استاری هست که مطمئنا کسی مثل اون نخواهد امد.
-
برای من واقعا سخته که یکی از این دو نفر رو بهتر از اون یکی بدونم چون شخصا عاشق هر جفتشون هستم.و برخلاف تیکر وگلدبرگ دلیلی هم نمیبینم برای اینکه نیاز باشه بدونیم کدومیک از این دو از اون یکی بهترن.هر جفتشون وظیفشون رو به بهترین نحو ممکن در این کمپانی انجام دادن.زیبا ترین بازی های تاریخ توسط شان،مقتدر ترین قهرمان تاریخ،تریپل ایچ.بهترین تگ تیم تاریخ و هزاران بازی به یاد ماندنی از جمله بازیهایی که این دو نفر مقابل هم داشتن.به نظر من این دو نفر همیشه در تاریخ خواهند موند و در نبودشون این کمپانی همیشه یه چیزی کم خواهد داشت.[hr]
الان نظرات صفحات قبل ر وخوندم.خیلیا میگفتن شان چون کمربند نداشته بهش ظلم شده.من میگم نه خیر اگه شان مایکلز شوءاستاپر هست چون قهرمانی براش ملاک نبوده و اگر هانتر شاه شاهان هست چون کمربند رو بیش از هرکس به دور کمرش دیده.اگه شان قهرمان بود باید به جای شاهکارهایی مثل بازیهای جریکو در WM 18 ،کرت انگل WM 21 ،مکمن WM 22 ،ریک فلیر WM 24 و تیکر WM 25 مثلا شاهد باخت او به میستریو میبودیم!
-
ارمین جان میپیچونی ها .......
شما قهرمانی هایه اولوشن نگفتی ... :4:
واقعا پدر زن موجود نازنینه ها ... قدرش رو بدونید بچه ها :4:
-
اوولیشن دیگه تقصیر رندی و باتی و فلیر هست که کمک میکردن خب میخواستن نکنن:4:
-
مجید جان شما واقعا از این که تعداد قهرمانیهای شان کمه ناراحتی؟
-
شما ناراحتی ای چیزی داری ..
میگم ارمین جون تو پستت به واقعیت ها اشاره نکردی پیچوندی ...
موفق باشی :4:
-
تقصیر من هست نه تقصیر شما.مسلما من اگه عین آدم حرف میزدم شما یه بار هم شده درست منظور ما رو میگرفتید
-
[size=small]ببخشید مجید جان ادج هم داماد مک منه که توی سه سال این همه قهرمانی به دست آورده؟
من گفتم هر استاری برای خودش یک شخصیتی داره در WWE و شخصیت شاون هم بازی قشنگه.هم خرو میخوای هم خرما ما چیکار کنیم.
تریپل ایچ در سال 2003 ازدواج کرد و تاقبل از اون زمان هفت بار برنده کمربند سنگین وزن بودش.
ما واقعیت ها رو نگفتیم شما لطف کن چنتاشو بگو اشنا بشیم با واقعیت ها.
[/size]
-
Bow down to the king!!!!!!!The king of kings!!!!!!! TRIPLE H
من به شخصه از هر دو تاشون خوشم میاد ولی سبک تریپل چیز دیگه ست !!به قول دوستان خیلی هم خشن است!!
مخصوصا اون فینیشر لا مصبش !!!! سوییت چین میوزیک شاون هم خوبه ولی تکراری شده.
در کل فقط DX !!!!!
-
به پستتو ندیده بودم ارمین جون :4: بزار بت بگم ناجور که این اولا قبل از 2003 دوران اتیتود بود دورانی که تو پی پی وی کمربند رو میگرفتی فردا تو راء از دستش میدادی .. فک کنم فهمیدی .. :4:
از حدود 2000 هم با استفانی رابطه داشت ...
بهرحال داماد یه چیز دیگس :55: