RE: اسمک دان یا راء ؟؟؟؟؟
من خودم طرفدار هانتر و جریکو هستم یکیشون کاپیتان راوه یکیشون کاپیتان اسمک دان نمیدونم طرف کی رو بگیرم:4:ولی بیشتر دوست دارم تیم SD ببره و حدسم هم اینه که SD میبره...دلیل خاصی هم ندارم...
بهنظرم را میبره منم بخاطر DX طرفدار را هستم
[size=small]با تشکر از برادر ام ام اس به خاطر نظر سنجی هاش.
ولی خوب خوبه که آدم تعادل رو رعایت کنه.
صعی کنید نظر سنجی ها زیبا و هفته ای یکبار باشه تا هم کاربرا از نظرسنجی زده نشن هم از نظر سنجی استقبال بهینه بشه.
ممنون.[/size]
من از بچگی شیفته ی راء بودم , دلیلم هم اینه :4: دلیل خاصی ندارم ...
فقط عزیزان مدیر یه حرکتی بزنن ما بفهمیم کیا به کدوم گزینه تو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] رای دادند .
ممنون !
چشم آرمین جان از این به بعد همین کارو میکنم.
ممنون بابت پیشنهاد.
به نظر من که اسمکدان میبره چون هرکی به اسامی نگاه کنه میگه راو برنده هست و کمپانی هم واسه اینکه بخواد مردم رو شکه کنه تیم نسبتا ضعیف اسمکدان رو با نامردی برنده میکنه:24::15:
ولی من طرفدار راو هستم و دوست دارم راو ببره
من ميگم راو برنده س هرچند اسمكدانيم.:2::2:
راستي بازي المنيشن هست؟
به نظر من راء برنده است:7: منم به خواطر dx مي گم:24:
آره رضا جان بازی المینیشن هست.
من هم فکر کنم راء میبره دلیل خاصی هم ندارم :24:
اگه رو کاغذ بخوایم محاسبه کنیم(از لحاظ قدرت)معلومه راو میبره ولی من دوست دارم اسمک دان ببره...
خودمم راو رو بیشتر دوست دارم ولی اتفاقی نیست راو ببره ولی اگه اسمک ببره یه اتفاق جالبه...
دوستان عزیز از قدیم گفتن :
RAW IS WAR
وسلام....:34:
از لحاظ قدرت راء خیلی بالاتر از اسمکدان هست اما شاید اسمکدان مسابقه رو ببره و بعد در سوروایور سریز مسابقه تکرار بشه (که احتمالش خیلی کمه) پس به احتمال زیاد راء برنده این مسابقه هست
هیچ چیز معلوم نیست همه چی 50 50 هست
هیچ وقت به قدرت استار های راء توجه نکنید.تو سال 2005 ، سوروایور سریز ، که اسمکدان ورسز راء بود ، راء با اینکه از استار های قوی تری برخوردار بود ، بازی رو باخت.دقیقا یادم نیست ولی میدونم جی بی ال و رندی اون موقع که قدرت الان را نداشتند تونستند شان مایکلز رو شکست بدند.
اصلا با این درگیری که بین کودی رودز با دی ایکس هستش ، به احتمال زیاد این بازی به نفع اسمکدان به اتمام میرسه.
نقل قول:
هیچ وقت به قدرت استار های راء توجه نکنید.تو سال 2005 ، سوروایور سریز ، که اسمکدان ورسز راء بود ، راء با اینکه از استار های قوی تری برخوردار بود ، بازی رو باخت.دقیقا یادم نیست ولی میدونم جی بی ال و رندی اون موقع که قدرت الان را نداشتند تونستند شان مایکلز رو شکست بدند.
اصلا با این درگیری که بین کودی رودز با دی ایکس هستش ، به احتمال زیاد این بازی به نفع اسمکدان به اتمام میرسه.
تازه باتيستا هم به نامردي حذف شد.
من خودم دوست دارم اسمك ببره.:30::30::34:
اگه مسابقه المنشن باشه يا بيگ شو جريكو رو حذف ميكنه يا جريكو بيگ شو رو.
من ميگم اسمك ميببره دليل من هم اين است كه فكر ميكنم بيگ شو نامردي كنه و به برند اسمك كمك كنه از طرفي شايد سينا هم بياد دخالتي كنه :21: چون بازي سينا ورندي قبل از مين اونت هست بقيه هم ديگه ميدونين.
ولي من شخصا دوست دارم راء برنده شه چون dx و كدي توش هست.:33: