-
هوگن خواست تا Ric Flair, Umaga, Rob Van Dam و Rikishi به تی ان ای بپیوندند!
هاک هوگن خواستار پیوستن استارهای بیشتر به تی ان ای
به دنبال رفتن هاک هوگن به تی ان ای و امضای قرار داد با این کمپانی هوگن خواستار پیوستن استارهای بیشتر به تی ان ای شده است.
در سایت تی ان ای رسلینگ نیوز اعلام شده که هاک هوگن از استار های زیر در خواست کرده تا به تی ان ای بپیوندند.
هوگن از Ric Flair, Umaga, Rob Van Dam و Rikishi به طور شخصا در خواست کرده تا به تی ان ای پیوسته و به این کمپانی یاری رسانند.
به دنبال این موضوع ریک فلیر در کنفرانس تی ان ای شرکت می کند.
این کنفرانس فردا برگذار می شود.
-
RE: هوگن خواست تا Ric Flair, Umaga, Rob Van Dam و Rikishi به تی ان ای بپیوندند!
هر چقدر میخواهید زور بزنید تا شاید امار تماشاگرانتون رو بتونید 4 رقمی کنید!
-
نقل قول:
هر چقدر میخواهید زور بزنید تا شاید امار تماشاگرانتون رو بتونید 4 رقمی کنید!
یه مثلی هست که میگه ::
از سوزه ***ه نه درد دندون !!
-
[size=small]مجید جون یه جوری میگی سوز انگار TNA خدایی نکرده از WWE بالاتر زده.
جدی اگه تو یه چیزی بالاتر از WWE هستش بگو یه خورده بسوزیم.:4:[/size]
-
TNA کاره خوبی کرد هوگان اورد و بهتر اینکه اونو جنرال منجر کرد.
چون اگه کشتی میگرفت فقط کیفیت بازی ها پایین میومد.
ما هم امیدواریم TNA موفق بشه پیشرفت کنه تا ما شاید شاهد یه تکونی تو WWE باشیم اگر هم تکون نخورد ما هم میایم TNA .
ولی فکر کن اگه گلدبرگ بیاد TNA وای ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی ی...................
-
سوزناکیش همین دیگه ...
بعضی هاتون دارین با کله تون رو به مانیتور می کوبونین الان ... :4:
و با گفتن " هر چقدر میخواهید زور بزنید تا شاید امار تماشاگرانتون رو بتونید 4 رقمی کنید! "
سعی در تخلیه خودتون دارین :4:
اینجاست که مثل هایه زیبای عهد کهن به کار میاد ...
ولی واقعا دارین می سوزین :4: ؟
-
[size=small]دارین میسوزین چیه داریم برتری کمپانییمون (انگار کمپانی بابامونه:4:) نسبت به کمپانی شما (انگار کمپانی باباتونه:4:) میگیم.
این که سوزش نیست.این حس افتخار هستش.[/size]
-
من الان اعصابم از این خورده که این هالک هوگان یک ذره شخصیت نداره.
آدمی که این همه افتخار و سابقه داره تو WWE و تماشاگرا اونو دوست داشتن
زرت میره تو لیگ حریف.
مرگ بر او باد.:34:
-
راستی بزار اینو بهت بگم ارمین جون
نقل قول:
جدی اگه تو یه چیزی بالاتر از WWE هستش بگو یه خورده بسوزیم.
از لحاظ بار فنی مسابقات خیلی تی ان ای بالا تر هست ...
اینو بدون تعصب میگم ...
این حس افتخاری هست که ما نسبت به کمپانی بابامون داریم :4: :24:
-
TNA این همه استار از سطل اشغال جمع کرده به جایی هم رسیده با این استارا !!!!!؟؟؟؟؟:11:
-
لازم بود اسپم بديم !
[size=medium][align=center]
WWE Fan's 4 Ever
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align][/size]
-
فکر کنم [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] داستان تعریف کرده بودم :
بد نیست یک نقل قولی هم بشه تا برای دوستان یادآوری بشه تا ارزش این کلکل ها رو بدونند
نقل قول:
دوستان لطفا هر کی پی کار خودش باشه
عیسی به دین خود ، موسی هم به دین خود
چی کار به این دارید که از دیکسی کارتر طرفداری می کنید یا از وینس ؟
حالا مثلا شما با استفاده از فرمول های پیچیده و دشوار و استفاده از معیار های سخت دیفرانسیل شما ثابت کردید که مثلا کمپانی X بهتره . آخرش چی میشه ؟ به شما لوح تقدیر بهترین هوادار کمپانی رو اهدا می کنند ؟
خیلی راحت بنشینید کشتی تون رو ببینید ، بعدش برید پی کار و زندگیتون
به خدا زشته عین سگ و گربه به جون هم افتادید به خاطر منافع دیگران
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
TNA این همه استار از سطل اشغال جمع کرده به جایی هم رسیده با این استارا !!!!!؟؟؟؟؟:11:
دوست عزیز دبلیو دبلیو ای هم یک شبه به این مقام نرسیده یا استار ها از اول استار واسه خودشون نبودن بلکه پرورش داده شدن از طرفی کمپانی تی ان ای به نوعی می شه گفت تازه تاسیس هست در مقایسه با دبلیو دبلیو ای ولی در کل من سیاست های تی ان ای رو خیلی بیشتر قبول دارم و واقعا هم طی این سال ها پیشرفت عجیب و خوبی داشته، حالا چه با استارهای دبلیو دبلیو ای چه بدون اون ها ! و دوم اینکه ببخشید لطف می کنید چند تن از این عزیز آشغال ها رو نام ببرید و چند تن از بهترین های تی ان ای رو هم نام ببرید !؟ تا شاید ما هم بیشتر به دبلیو دبلیو ای وفادار موندیم !
-
پیشرفتی که TNA داشته مربوط به خودش میشه نه به Wwe که بعضی دوستان میان TNA رو میبرن بالاتر از Wwe.
بله هنوز جای پیشرفت داره اما تا وقتی Wwe داره فعالیت میکنه هیچوقت TNA به پاش نمیرسه...
TNA هم دله دزدی میکنه و هی استارهای Wwe رو میاره تو کمپانی مثلا همین انگل تو Wwe پیشرفت کرد و مطرح شد...
بلاخره این تعداد تماشاچی همه چیز رو مشخص میکنه...
بهترینهای TNA هم 2 مورد مثال میزنم که تقریبا خود TNA اونا رو پرورش داده : ای جی یا جو البته استارای دیگه هم هستن ولی اکثرا رو دست Wwe بزرگ شدن...
در اخر هم اشاره کنم که Wwe و TNA هردو دو تا کمپانی نمایشی هستن ولی از بین این دو تا دبلیو دبلیو ای بهتر کار میکنه...
-
اینکه تی ان ای در جذب یک استار موفق تر عمل کنه که اسمش دزدی نیست بلکه اسمش را باید بذاریم پیروزی در رقابت.
اینکه هوگن در دبلیو دبلیو اف موفقیت های زیادی داشت و معروف شد قبول ولی فراموش نکنیم شهرتی که در دبلیو سی دبلیو و در قالب ان دبلیو او بدست آورد نه تنها کمتر نبود بلکه بیشتر هم میشه گفت بود چون اگر هوگن بعد از دبلیو دبلیو اف دیگه به دبلیو سی دبلیو نمی رفت اینقدر معروفیت نداشت.
در یکی از نظرات دوستان خوندم که تی ان ای با آشغال ها به اینجا رسیده!!
می خوام بدونم لشلی آشغاله ؟ ای جی آشغاله ؟ آبیس و ساموا جو آشغالند ؟
واقعا اسم اشخاصی مثل میک فولی یا یک قهرمان المپیک ، کرت انگل را باید بذاریم آشغال.
این هیچ کدوم ستاره شدن خود را مدیون دبلیو دبلیو ای نیستند.
لشلی که از اول هم ستاره بود.ساموا جو و ای جی و آبیس که ساخته خود تی ان ای هستند.
میک فولی که یک قهرمانه و نیازی نیست من پرونده میک فولی را رو کنم.به شخصه احترام زیادی هم براش قائلم.
زمانی که میک فولی با نقش منکایند اومد دبلیو دبلیو اف ستاره بود.
انگل قهرمان اولمپیک هست.
خواهشا کمی انصاف داشته باشید.یعنی انقدر آدم باید احساساتی عمل کنه که برای طرفداری از دبلیو دبلیو ای به فوق ستاره های تی ان ای بیاد بگه آشغال!!
کسانی که از دبلیو دبلیوای اخراج می شند و تی ان ای از اونا به نحو احسن استفاد می کنه استعداد اون ها را شناسایی می کنه نباید بهشون گفت آشغال!!
بار فنی بازی های تی ان را که همه می دونند.
به نظر من تی ان ای خیلی بزرگه که خواسته با راء رقابت کنه میدونید اگر شکست خورد تی ان ای تموم میشه.
این بازییه که تی ان ای به خود دید می تونه ادارش کنه و آن را شروع کرد ( ایجاد برنامه در دوشنبه شب ها ) و بدونید آخر این بازی یکی برندس.اونی که بتونه طرفدار بیشتری جمع کنه.
-
هی این وینس نمیخواد خودشو به Dixie Carter بماله , بجاش Dixie هی داره با دم شیر بازی میکنه !
اخر عاقبت TNA هم مثل ECW میشه !
یا وینس میخرش یا توی یه PPV مشترک حسابی برندشو میکوبه !
هر وقت TNA اعتبار کافی مقابل Wrestling Fans ها بدست اورد تازه میتونه با WWE رقابت کنه !
من هواداری WWE رو نمیکنم. اما خدایی هیچ چیز TNA رو نمیشه برتر از WWE دونست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PeD BaT
هی این وینس نمیخواد خودشو به Dixie Carter بماله , بجاش Dixie هی داره با دم شیر بازی میکنه !
اخر عاقبت TNA هم مثل ECW میشه !
یا وینس میخرش یا توی یه PPV مشترک حسابی برندشو میکوبه !
هر وقت TNA اعتبار کافی مقابل Wrestling Fans ها بدست اورد تازه میتونه با WWE رقابت کنه !
من هواداری WWE رو نمیکنم. اما خدایی هیچ چیز TNA رو نمیشه برتر از WWE دونست.
سلام کاملا مشخص است شما طرفداری دبلیو ای را نمی کنید:24: اینو همه میدونند من منظور شما رو در جملات زیر متوجه نشدم.
منظور از اعنبار چیست؟ و چه ربطی به طرفداران کچ داره؟ به نظر من الان بیشتر اسطورهای کچ تو تی ان ای هستند.
من هواداری WWE رو نمیکنم. اما خدایی هیچ چیز TNA رو نمیشه برتر از WWE دونست؟
بله دوست من جماهیر شوروی هم می دونند شما طرفداری دبلیو ای را نمی کنید:4:.شما 3 مورد از به قول شما چیزهای:4: تی ان ای که نمیشه برتر از دبلیو ای دونست به ما بگو چون نمیدونیم:35:. با تشکر از شما
-
خب من هیچی نمیگم شما بگو چیه TNA از WWE برتره ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PeD BaT
خب من هیچی نمیگم شما بگو چیه TNA از WWE برتره ؟
دوست گلم شما هم مثل رئیس جمهور منتخب سوالو با سوال جواب میدی شما این ادعارو کردی که همه چیز دبلیو ای بهتره منم گفتم بگو چیش بهتره همین.