-
مسئولان تی ان ای در تلاش برای به خدمت گرفتن لیتا
کمپانی تی ان ای همچنان به دنبال به خدمت گرفتن استارهای جدیدمی باشد.
ورود هاک هوگن به این کمپانی باعث شد تا این کمپانی و بسیاری از استارها خود را برای ورود به کمپانی تی ان ای آماده سازند.
این بار لیتا.
کشتی گیر زن سابق کمپانی دبلیو دبلیو ای که آخرین فعالیت های او به ال 2006 باز می گردد با مسئولان کمپانی تی ان ای بر سر میز مذاکره نشست.
بر اساس منابع خبری لیتا پس از امضاء قرار داد خود سریعا وارد یک استوری لاین خواهد شد.
-
RE: مسئولان تی ان ای در تلاش برای به خدمت گرفتن لیتا
به به تی ان ای چه شود :4:
-
اقا ما که فقط توی این سایت ناظر بودیم البته من اصلا زیاد گپ زدن توی اینترنت نیستم ولی قبول کنید بیطرف میگم
tna با این کارها به هیچ جا نمیرسه
با استارهای خودش موفق ترِ هست تا بیاد از این ور اونور استار بگیره
-
اینا هم استارای خودش میشند فقط تا حالا نشدند.:4:
می دونید این چی را می روسونه یعنی اینکه لیتا اولا در سال 2006 با تمایل خود از دبلیو دبلیو ای جدا نشد.
دوما اینکه دوست داشته باز هم کشتی بگیره بلیو دبلیو ای بیش از حد سطحش پایین بوده.
این مطلب در مورد هو گن و هزار تای دیگه که در آینده به تی ان ای می پیوندد و می تونستند کشتی بگیرند و نمی گرفتند صدق می کنه.
نمونه بارزش هم گلدبرگ.
حالا هر کی هر چی می خواد بگه.
-
حالا 2 سوال خودت جواب بده!
1)tna چند دقیقه شو داره؟
2)مگه به قول خودتون خیلی شاخهارو نداره و نداشته مثل کوین نش انگل میک فولی و خیلی های دیگه ...
پس چرا کسی نمیاد شوهارو نگاه کنه؟
-
1 . با تبلیغات هر هفته 2 ساعت شو داره که قراره یه شو هم دو شنبه ها اضافه بشه ...
2 . کی میگه نمیبینن میبینن خوبشم میبینن شما خودتون رو به ندیدن میزنین
اینم یه نصیحت دوستانه چند هفته تی ان ای رو بطور جدی دنبال کن ... :3:
اقا من الان ویدیو ی رسمی کنفرانس مدیسون اسکوار گاردن رو دیدم :4:
بابا اصلا خوده بیشاف معرفیش کرد .... :5: خود بیشاف وقتی دیکسی اومد اون پرده رو کشید و الا تا قبلش ملت فکر میکردند بخاطر کتابشه کنفرانس .... خیلی بوحال بود :4:
-
ریتیتنگ یک ساعت و نیم تی ان ای برابری میکنه با 45 دقیقه شوی سoپراستار!
ولی قبول کنید که هر چقدر هم تی ان ای خوب باشه امکان نداره به wwe برسه.
-
این هفته میبینیم ... بعدشم ریتینگ ایمپکت هفته ی قبل 1.1 بود که حدود 0.3 تا از سوپراستار بیشتر و 0.7 تا از اسمکدان
کمتر بود ...
خدا میدونه این هفته که هالک امده چقد میشه ....
تا کور شود چشم حسودان :4: ( با شما نبودما :4: )
3 ماه دیگه میبینمت ... :4:
ولی بی شوخی به اون نصیحتم عمل کن ... واقعا خودت مسابقه ی ای جی vs. انگل رو تو سو--پر ایمپکت قبل از باند فور گلوری
ببین متوجه میشی منظورم رو :4:
-
راستی رفیق گفتی باند فور گلوری
ببینم این حکم سامراسلم وسوروایور سریس یا رسلمنیا رو داره که اونقدر جمعیت اورد تو استودیو؟
بالاترین و رسمی ترینش نوشته بود 2000 تا
در ضمن من شوهای ایمپکت رو اگه بتونم گیر میارم و نگاه میکنم چیز جالبتری نسبت به wwe نمیبینم
ولی چیزی که خیلی خیلی کلاس tna رو میاره پایین همه ارنا هاش خیلی بی کیفیت هستن و همه استیج های ایمپکت واقعا درجه 2 به پایین هست
-
ارناهایه تی ان ای ساخته ی یونیورسال استدیو هست و اگه جایی استاندارد میخوای مطابق شرایط
فیلم برداری اینجور جاها بهترین جاها است ...
شما پیچوندی ها عیبی نداره من جواب اینم میدم شما بازم بگو ...
میشه بگین بک استیج باید چجوری باشه ؟
یعنی میگین باید استخر داشته باشه با سونا و جکوزی از اونورم یه باغ انگور توش باشه ؟ :70:
تعداد تماشاچیان هم ظرفیت ورزشگاه هایه ساخت یونیورسال همین قدره والا بیشتر هم میان ...
شما اون بازی ای جی vs. کورت انگل رو حتما دانلود کن ...
بازم میگم از لحاظ هار-د-کور تی ان ای اوله ... از لحاظ بار فنی مسابقات تی ان ای اوله ....
-
ولی استیج و ارناش خیلی مزخرفه
من توی یه شو دیدم که تماشاچیها با فاصله های باز باز نشسته بودن(همون شو که استینگ و انگل و بوکرتی و یه نفر دیگه بودن که اخرش استینگ رو زدن)که مال خیلی وقت پیش هست(3 ماه پیش)
استیجش که سنگ تموم گذاشته بود
البته کمپانیهای قدیمی wwf , wcw ,ecw هم اولش اشکالاتی داشتن که خیلی جزئی بود و رفع شد مثل نور و صدا و....
از هاردکور گفتی!
دوران هاردکور و استوری های سxی و ... مال تا چند سال پیش بود
وگرنه برای وینس کاری نداره
چیزی که زیاد دی*وای اونجوری و استاری که به درد هاردکور و .... بخوره!
الان شده سرگرمی که خیلی از استارها مثل جف و ری که گفتن کچ دنیای سرگرمیه!
باید جوری باشه که همه نگاه کنند نه فقط اونایی که کچ رو خیلی شاخ دنبال میکردن.
-
استارهای دبلیو ای که به اندازه کافی از لیتا فیض بردن حالا تی ان ا افتاده دنبالش!! هوگن هم حداکثر سه چهار هفته بتونه ریتینگ رو بالا ببره
-
اینا یه سری تاریخ مصرف گذشته ها هستن که دارن میان
مثلا میک فولی روز اخر تو اسمکدان رو کی یادشه با چه فلاکتی خرابش کردن!
قضیه بقیه هم همینه مثل لیتا و جی بی ال و اوماگا
-
ارینا های تی ان ای به سبک کشتی درست شده نه به بک بچه گانه.
دوران هاردکور تموم شد ؟؟؟؟؟؟؟!!!
اگر اینجوره تا چهار سال دیگه کلا دوران کشتی تموم میشه.
پس جمعش کنید بریم!!
ینا تاریخ گذشته نیستند اینا همونا هستند که دبلو دبلیو ای آرزو داره برگردند ولی بر نمی گردند.
مگر مثلا حالا فلیر و هوگن می خواند کشتی بگیرند.
ی طور دیگه کمک می کنند.
وگرنه افرادی مثل هال ، نش ، هوگن ، فلیر لکس لوگر و ... که در گذشته ( دهه نود ) که به دبلیو سی دبلیو پیوستند تاریخ گذشته بودند.
اما همین تاریخ گذشته ها دبلیو سی دبلیو را بالا کشیدند!
قابل توجه بعضیا!!
اینقدر احساساتی بچانه به موضوع نگاه نکنید.
-
wwf و wcw مال خیلی سال پیش و اونها هم که گفتی 15 سال جوون تر بودن عزیز دل.
هاردکور هم گفتم دورانش تموم شده البته برای wwe
با قانون pg چه هردکوری میخوان راه بندازن؟
تی ان ای مگه pg قرارداد نداره؟
راستی شما ببینید کیارو دارین از استارهای wwe که الا هستن با سابقه تر هستن مثل انگل نش میک فولی هوگان بیشاف جدیدا هم که ریک و ... میخوان بیان
اونموقع که فولی رفت اونور همه گفتن ایمپکت ریتینگشو به اسمکدن میرسونه اما هیچ تغییری نکرد
محال ممکنه ایمپکت توی یه شو بیشتر از اسمکدان ریتینگ بیاره
ولی باند فور گلوریتون خیلی ضایع بود نمیزاشتن بهتر بود
-
خوبه من جواب حرفت را دادم و گفتم قرار نیست هوگن به صورت مستمر کشتی بگیره یا فلیر میای می گی اون موقع جون تر بودند!!
شما هم برید دنبال سرگرمیتون.
خلایق هر چه لایق!
-
دوبار دارم میگم ولی جواب نمیگیرم
ppv باند فور گلوریتون سه ساعته چرا اونطور شد؟
شما که اخر هاردکور هستین و بار تکنیکتون خیلی قویه
ما هم با این سرگرمی داریم ریتینگهای خوبی میگیریم
راو که زیر 3 نداره و نخواهد داشت!
شما میتونید از سوپ/راستار بالاتر برید
و
هم سطح ecw باشید
و
شوی 45 دقیقه ای
با
شوی 1:30 دقیقه ای
اگه مردم امریکا میرن wwe میبینند لابد خر هستن و از حرفه و تخصص هیچی بارشون نیست دیگه هان؟
-
بان فور گلوری مال گذشته بود!!!
ما گفتیم از حالا به بعد قراره جلو دبلیو دبلیو ای در بیاد!!
شما لطف دارید.
به این امید باشید که راء زیر سه نیاد.
مردم امریکا خر نیستند اتفاقا خیلی هم بارشونه.
شما متوسط سن افرادی که در استادیم های دبلیو دبلیو ای هستند را با تی ان ای مقایسه کنید.در میابید.
من که هر جا رفتم یارو از امریکا بود حرفش این بود ( البته به جز کودکان ) :
WWE SU*KS! TNA RULES
شما برو ریتینگ سو پر استارز را با ایمپکت مقایسه کن بعد این حرفا را بزن.
ما از اول تا حالا هر چی تاپیک در مورد پیوستن افراد به تی ان ای داشتیم این حرفا درش بوده!!
این واقعا حسادت را می رسونه.
هر جا می سوزه ، بسوزه شوء دوشنبه داره میاد ببینم ریتینگ راء چطور بالای 3 استوار می مونه.
بعدشم درست حرف بزن من هم بلدم شاخ شونه بکشم!
-
من کجا بد حرف زدم؟
به امید اینکه شوی دوشنه شبهای شما از راو با سابقه ما جلوتر بزنه و سه بالاتر بزنید
با این گست هوستهای خفن راو
به نظرم ریتینگش از اینی که هست میا پایین تر(البته 1 ماه دیگه)
بعدش حضور هوگن و بقیه عادی میشه و ملت میشینند ماندی نایت راو نگاه میکنند
حواسمونم باشه ک شوی 45 دقیقه ای ریتینگ نزدیک به ایمپکت 1:30 میاره و هم گام با ecw!
من اینارو یاداوری میکنم که یادت نره ها برای یاداوریه
مثل باند فور گلوری و ....
راستی میگفتن این ppv مثل رسلمنیا میمونه نه؟
-
[size=small]اصلا من نمیدونم چرا بحث میکنید.
واصجه که آرنای های TNA در وضعیت بسیار پایینی قرار دارند.
آرناهای WWE همه آرناهای رسمی هستند که برای ورزش هایی مثل NFL یا حتی فوتبال مورد استفاده قرار میگیرند.
میانگین طرفدارای TNA هم خوب مسلما پایین تره.نمونش مهمترین پی پی وی سال که 2 هزار نفر در آرنا بودند.[/size]
-
من اطلاعم کمه در مورد این پی پی وی
اگه مثل خدای نکرده رسلمنیا باشه که ببین توی شوهای هفتگی چقدر جمعیت داره؟
رسلمنیا بیش از 75 هزار نفر داشت این یعنی جمع کل شوها هفتگی و پی پی وی های ایمپکت
-
نقل قول:
آيا اينكه يك فيلم هاليوودي ميليونها تماشاگر داره ولي يك نمايش تئاتر يا يك فيلم هنري ممكنه صد تا تماشاگر هم نداشته باشه به اين معنيه كه اون فيلم هاليوودي با ارزش تره؟! يا اينكه براي رشد و تعالي فكري و روحي انسان كه در واقع هدف اصلي زندگي ماست مناسب تره؟! از نظر من كه اينطور نيست.
سلام
امید جان ممنون از نظر زیباتون.
استفاده کردم.
ما هم سه ساعته داریم همین را می گیم.
قابل توجه بعضیا که فقط هی می گند باند فور گلوری
البته که تی ان ای مسابقاتش از دبلیو دبلیو ای بهتر بوده و بهتر هم خواهد شد.
این فقط عادت امریکا نیست عادت ما هم هست که بسیار ظاهر بین هستیم و باطن موضوع را درک نمی کنیم!
-
[size=small]اصلا شما نمیفهمید خودتون دارید چی میگید.
آقای x میگه که قبول کنید وضعیت آرناهای WWE از TNA بهتره بعد دوست شما میگه نه مال ما یونیورساله و استاندارد هستش و چیزی از WWE کمتر نداره.
بعد بالاخره قبول میکنید که نه اشتباه میکردید.
شما باید در جواب بگید بله از این نظر آره و کیفیت شو هیچ ربطی به تعداد تماشاگر نداره.
متاسفانه شما هم خر و میخواید هم خرما و تا آخرین لحظه حاضر نیستید قبول کنید که توی یه چیز که چه عرض کنم توی صد چیز از WWE پایین ترید.
حرف اصلی هم توی شوها ریتینگ و تعداد بیننده میزنه که آمارش برای همه مشخصه.[/size]
-
بله ارمین جان گفتم ماله یونیورسال یعنی از لحاظ فنی هیچ اشکالی درش وارد نیست حالا شاید اون رنگ و لعاب دبیلو دبیلو ای رو نداشته باشه ...
واقعا که حداقل پستم رو درست بخون ... :4:
-
اون یکی که داشت حرف این ادمهای اطلاعاتی رو میزد اونو ولش کن
اگه امریکا بد چرا کچ نگاه میکنی؟
خوب بگذریم...
حالا میرسیم به دیگر پی پی وی ها
مهمش که 2000 نفر داشت
بقیه هم که هیچی
مزخرف ترین ارناهای دنیا توی tna هست
حتی fcw بهتر از اون!
ببینیم به قول خودتون با <<ارنا>> <<استار>> <<استیج>> و ... شاختون چه ریتینگی میزنید
100% مطمئن باش که از اسمکدان بالاتر نمیره
نهایت بشه 1.5 که بالاتر از ecw میشه
هروقت جایی خوندین ریتینگ ایمپکت از اسمکدان بالاتر رفته من کلا بی خیال میشم
و اگه راو رو گرفت یعنی که wwe باید جمع کنه بره(جدی)
به هر حال هفته هفت روزه و 4 روزش مال wwe هست و یک روز مال شما اونم توی ماندی نایت
شکست بدی رو بعدها باید تجربه کنید با اون استارهای فسیل و تاریخ انقضا گذشته
-
خيلي برام جالبه
دو چيز رو مقايسه ميكنيد كه اصلا به هم مربوط نيستند!!
كاربراي محترم TNA رو واسه هاردكور نگاه ميكنيد؟
مبارزه آزاد رو بهتون پيشنهاد ميكنم.هم خون داره هم درگيري شديد.
و اما...
يه نگاه كوچيك كه بندازيم:
1-TNA :مجموعه پير پاتال ها اخراج هاي WWE ولي WWE كه فقط داره ستاره هاي جوان و آينده دار مياره
2-TNA آرناي ضعيف.استوري لاين ضعيف.استار هايي با سرعت كم"به جز 5-6 تا"كه WWE دقيقا عكس اين هست.
3-كلا tna در حد wwe هست كه راجع بهش بحث كنيم؟
4-كل PPV هاي tna يدونه Wrestlemania ميشه؟
5-يادتون باشه كه از هر وجهي نگاه كنيد.tna چه با هوگن و ليتا و چه بدون اينا.ريتينگشو به طور ثابت به 0.3 هم نميتونه اضافه كنه.
6-نكته جالب تر اينجاست كه WWE 4 تا شوء داره.كه ريتينگشون رو هم ميشه 7.0 ولي tna با يك شو و حتي دو شوء هم به 2.0 نميتونه برسه
بازم بگين TNA
من كه 3-4 تا هفتشو ديدم ميخواستم كج رو ول كنم.
مين ايونت مافيا هر هفته با نامردي ميبردن كه هيل بشن.الان كريس جريكو هم هيل هست ولي از اين كارا ميكنه هر هفته؟بو هم ميشه..
-
اتفاقا امید خان کاملا درست اشاره کردند اگه خودتون رو به نفهمی بزنید یعنی دیگه بهتون امیدی نیست ...
امید جان گفتن مردم امریکا جلوه های ویژه رو بیشتر دوست دارند ...
متاسفم از کسایی مثل شما که بدون اینکه بفهمن دیگری چی گفته اظهار نظر میکنند ...
لااقل افتخاری که تی ان ای میکنه اینه که مثل وینس تو راو (بعد یا قبل رویال درست یادم نیست ) بجای پرومویه راو یه
پرومو از مارتی لوتر کینگ و اوباما پخش کنه تا اوباما هواش رو داشته باشه ..
به قول معروف کار وینس رو میشه این طوری شرح داد ...
وینس : اقا این دستمال تازه از یزد رسیده .... :53: و مثال هایه دیگر مالیدن ... بله ...
شما مشکلت اینه که کشتی کج نمیبینی داری ریتینگ میبینی کاری نداری که
مسابقه ای که داری میبینی اصلا ارزش دیدن داره یا نه چون بقیه میبینن منم میبینم ...
مگه این دلیله !!؟؟ شاید بقیه خواستن خودشون رو بالای یه ساختمانی پرت کنن چون بقیه میکنن منم بکنم ..؟؟
معلومه که نمیکنم من بخاطر رسلینگ میبینم و خواهم دید دیگه هو بحث نخواهم کرد فردا به من لقب اطلاعاتی دولت میدند !!
-
ببينين من به اندازه اميد خان و داش شهاب اطلاعاتم بالا نيست پس خودموني حرف ميزنم.
اولا كه متاسفم براي اون آقايي كه سريع برچسب هايي مثل اطلاعاتي و غيره ميزني،اتفاقا سريع برچسب زدن كار هميونهاييه كه شما بقيه رو بهش متهم ميكني.پست اميد آقا خيلي زيبا و جالب و كاملا منطقي و درست بود.شما يه بار ديگه با دقت بخون.
اما نكته اصلي اينكه آقا چيه هي گير دادين به آرنا و تماشاگر؟؟؟مگه پول بليط تماشاگرا تو جيب من و تو ميره كه كه هي گير دادي 2000 تا اومده؟؟مگه حالا ايمپكت ملت كم ميرن ظرفيت سالن كمه به من و تو كه اينور دنياييم خدشه اي وارد ميشه؟؟اين داستانارو ول كن برادر عزيز،ما كه اينجا نشستيم و راحت مسابقات رو دانلود ميكنيم و ميبينيم چه اهميتي داره تو سالن 2000 نفره يا 70000 نفر؟؟يا ريتينگ چقدره؟؟يا كدوم كمپاني تو سالن بيشتر ترقه مرقه و آتيشبازي راه ميندازه؟؟به نظر من در يك كلام خيلي خيلي ساده،داستان اينه كه ما با اون مسابقه اي كه داريم ميبينيم كيف كنيم و ازش لذت ببريم.حالا يه عده مثل من كه عاشق دوران باشكوه WCW هستن،الان كه TNA ميبينن ياد اون دوران براشون زنده ميشه و به نظر ما TNA داره اون دوران رو احيا ميكنه،حالا شما خوشتون نمياد و با تئاتر كودكان WWE بيشتر حال ميكنيد،ناز شستتون به ما چه ضرري ميرسه هر چي دوست دارين نگاه كنين،ما هم WWE ميبينيم ولي TNA رو ترجيح ميديم.ما با ديدن TNA احساس ميكنيم داريم WCW ميبينيم و اين تو اين دوران كه WWE كچ رو به قول هوگن كرده درام و نئاتر،يك غنيمت بزرگ محسوب ميشه.
و يه نكته منطقي هم ميگم ببينم چه طوري ردش ميكنين.آقاشما ميگين WWE ريتينگهاش و تبليغاتش فلان آرناها و رنگ و لعابش بهمان،همش قبول كيه كه انكار كنه.بفرمايين WWE چند ساله تو اين بيزنسه.حداقل 30 سال،درسته؟؟پس WWE در عرض حداقل 30 سال به اينجا رسيده.تا اينجا قبول؟خوب.حالا بفرمايين TNA چند ساله تاسيس شده.حدود 7 سال،درست؟؟ حالا انصاف بدين آيا اين همه پيبشرفت طي فقط 7 سال و با وجود رقيب عظيم و باسابقه اي مثل WWE ،موفقيت كميه؟؟تازه TNA از حدوداي 2005 جون گرفت يعني اين نقطه اي كه الان بهش رسيده فقط در عرض 4 سال فعاليت بوده. آيا اين كه يك كمپاني بتونه در عرض 4 سال خودشو به جايي برسونه كه براي كمپاني غول و با سابقه اي مثل WWE شاخ و شونه بكشه،موفقيت بزرگي نيست؟؟آيا اين كه TNA با همين استارهاي به قول شما پير و پاتال و فسيل،تونسته در عرض 4 سال اينقدر پيشرفت كنه،كم چيزيه؟؟ بله ما هم انتظار نداريم يك كمپاني با سه چهار سال فعاليت جدي بتونه ريتينگ مثلا بالاي 4 كسب كنه و به ثروت و سرمايه فوق عظيم WWE برسه. همه چيز يواش يواش.به نظر من TNA تو اين سالهاي كم شكل گيري واقعا پيشرفت جهشي داشته و رو به پيشرفت هم هست نه مثل WWE كه يا درجا ميزنه يا پسرفت ميكنه.
پس اگه بخوام جمع بندي كنم بايد بگم،به نظر ما پيشرفت TNA به نسبت سالهاي كم فعاليتش بسيار عالي و چشمگير بوده و روز به روز هم بهتر ميشه و كيفيت مسابقاتش خيلي نزديك به WCW هستش و حالا مسائل ديگه مثل ريتينگ و سرمايه و آرناي مجلل و بزرگ اينا چيزهاييه كه كار يكي دو سال نيست و زمان نياز داره تا برسه به WWE كه ما فكر ميكنيم TNA تواناييشو ثابت كرده و به اون روز هم ميرسه،به قول معروف دير و زود داره سوخت و سوز نداره.اين كل داستان بود از نظر ما.حالا خوشحال ميشيم نظر حضرات رو ببينيم.
-
یه سوال این دفعه لیتا قرار با کـــی بخـــــ وابه ؟
-
ميرعلي جون با ذكر يه معذرت خواهي.احيانا فكر ميكني WCW هم بر اساس داستان و استوري لاين و مثل WWE نبوده؟
نقل قول:
یه سوال این دفعه لیتا قرار با کـــی بخـــــ وابه ؟
ميخواد با هوگن يا اوسام كنگ بخوابه:11:
-
برادر دانيال ممكنه بگي از كجاي پست من همچين چيزي برداشت كردي؟؟مگه من دو روزه دارم كچ ميبينم كه ندونم WCW هم استوري لايني و نمايشي بوده.من حرف از "كيفيت مسابقات" و "لذت بردن ما كچ دوستها از مسابقات" زدم،چه ربطي داشت به نمايشي بودن يا نبودن WCW؟؟
شما لطفا اون نظرم راجع به ميزان پيشرفت TNA تو 4 سال رو نقد كن.
-
لیتا واقعآ خوشگل کشتی میگرفت
فقط یکم ..................... بود:9:
-
دو سه تا سوال از کاربر گلدبرگ:
میشه بگی انقدر حرف از wcw میزنید تا حالا چرا پس یه بار از دهن یکی از استارها در نیومده؟
دوم:اینقدر از پیشرفت و ... حرف میزنی چرا ریتینکتون اندازه سو پر استار 1 سال نشده هست خودتون که میگید تکنیک و کیفیت مسابقات خوبه پس چرا همون مردم احمق امریکا(به گفته کاربر معمور اطلاعات) که توی کشور خودشون هست نگاه نمیکنند؟؟؟؟
میشه بگی به جز 2 سه نفر که مال خود tna هستن چه استارهای ماندگاری درست کرده؟
هرچی داره حتی همین هوگن که فکر کنم منیجر میشه( اطلاع ندارم) از wcw و wwf اورده پس
انقدر از تلاش و استار سازی و اینکه بگید خود tna این پیشرفت رو داشته نه حرف اشتباهیه.
در ضمن اون اقایی که پشت امریکا بد میگفت میشه بگه که امریکا چه کار بدی برای اون انجام داده که به ضررش تموم شده؟
همین کچی که میبینی مال امریکا
هر فیلمی میبینی مال امریکا
وسیله های خونه هامون امریکایی
نکنه استکبار و دشمن و ... است؟
من شخصا
امریکا
و
کشورم رو دوست دارم
نه این کشور رو
کشور 30 سال پیش رو میگم
من این کشور رو جزو کشورهانمیدونم...
بگذریم...
به قول یه دوستمون که با بنده هم نظر بود:
wm=all show's of impact
واقعیت تلخِ
-
اولا كه ما دعوا باهات نداريم اينقدر لحن تهاجمي گرفتي.
دوما يعني چي يكبار تا حالا از دهن يكي از استارها در نيومده؟ ميخواي بگي قبول نداري كه دوران WCW باشكوه بوده؟WCW همون كمپانيه كه تو يه مقطعي ريتينگ راء رو ميزد كنار(تازه اونم دوران WWF نه WWE) و شده بود كابوس وينس و نزديك بود ورشكست بشه ،و تنها به كمك استوري وينس و استون كلد بود كه WWF تونست خودشو بالاتر از WCW ببره.
سوما من چكيده پستم اين بود كه به كيفيت مسابقات و اينكه چقدر از اونها لذت ميبريم دقت كنيم نه به ريتينگ و آرنا و اين مسائل فرعي باز شما انگ اومدي ميگي چرا ريتينگ فلانه.گفتم كه ريتينگ و اين داستانها نياز به زمان داره و ما هم انتظار نداريم 2-3 ساله ريتينگ تي ان اي مثلا بشه 4 و 5 و 6.در ضمن تي ان اي مال من يا بابام نيست كه ميگي ريتينگتون.تي ان اي و دابو دابيو اي هم اونقدر برام مهم نيستند كه به خاطرشون اوقاتمو تلخ كنم.با بالا پايين رفتن ريتينگ اونها هم به بنده سود و ضرري نميرسه.به علاوه به من چه مربوط كه به قول شما مردم آمريكا تي ان اي كمتر ميبينن؟؟مگه عمل مردم اونجا حجت هستش براي ما؟؟مثالي ميزنم،رسلمنيا امسال با كلي تبليغات و بوق و كرنا انجام شد 70000 نفر هم از نزديك ديدن،خدايي غير بازي تيكر و شاون،اين رسلمنيا چه نشاني داشت از رسلمنياهايي مثل سال 2004 و 2001؟؟؟حالا ما بگيم چون ديگه 70000 نفر فقط تو سالن بودن و ميليونها بيننده داشته ديگه بهترين پي پي وي تاريخ رسلينگ بوده...اصلا همين راء،به نظر من در مقايسه با راءهاي 2004 به قبل،تئاتر احمقانه اي بيش نيست تازه الان دي اكس هست اونا نبودن كه ديگه فاتحه.حالا اگه اين راء ريتينگ 8 هم بگيره،ما ميتونيم بگيم كيفيتش مثل راءهاي قديم هستش؟؟اينه منطق شما؟؟ به ما چه مربوط مردم اونجا چي ميپسندن.اصلا شايد ذائقه اونها الان طوري شده كه دوست دارن دلقك بازي و درام ببينن تا كشتي كچ اصيل،ملاك ما كه كار اونها نيست.
چهارما مهم اينه كه تي ان اي پيشرفت كرده تا جاييكه اونقدر جرئت پيدا كرده كه يك شوء براي دوشنبه ها بذاره.مطمئنا ديكسي كارتر از من و شما بيشتر به آبرو و سرمايه اش علاقه منده و اگه در خودش و كمپانيش تواناييشو نميديد،هيچ وقت همچين كاري نميكرد.در ضمن بيشتر استارهاي تي ان اي مال WCW هستند كه به هيچ وجه به وينس مربوط نيست.استارهايي مثل استينگ،نش(ميدونم همون ديزل تو دابيو اي هستش ولي اوج كار نش فقط و فقط در WCW بود)،اسكات استينر،جف جرت.
كرت انگل كه خودش قبل كچ قهرمان المپيك بوده اونم ربطي به وينس نداره.بابي لشلي هم خودش قبل اومدن به دابيو اي قهرمان بود و زود هم راه درست رو تشخيص داد و از دابيو اي اومد بيرون و خودشو حروم نكرد(مثل براك لزنر).ميك فولي هم كه خودش قبل از اومدن به دابيو اي اسطوره هاردكور دنيا بوده پس اينم ربطي به وينس نداره.استارهايي هم كه تي ان اي درست كرده خيلي از 2-3 نفر بيشترند و خيلي هم استارهاي خوبي هستن يه نگاهي به ليست استارهاشون بنداز.در كل اين حرف شما راجع به پيشرفت مثل اينه كه مثلا فرگوسن كريس رونالدو رو كشف كرد حالا كه رئال اومده رونالدو رو خريده و باهاش پيشرفت ميكنه،ديگه خود رئال پشمه و هيچ نقشي نداره و فقط فرگوسن عامل اصليه.نخير برادر من فرگوسن مهم هست ولي رئال هم عرضه داشته رونالدو رو خريده و تو مسير درستش به كارش ميگيره.يا مثل بازيكنايي كه تو تيمهاشون نيمكت نشينن ولي يه تيم ديگه اونا رو ميخره و بازيشون ميده اونوقت همون بازيكن ميشه يه بازيكن عالي.البته اينا فقط مثال بود بحث فوتبالي نميكنم.در مثل هم كه مناقشه نيست.
اصلا گيريم كه همه استارهاشو مديون وينس هستش.خوب اين بي عرضگي وينس رو ميرسونه كه اين استارها مثل امثال انگل و لشلي رو نتونست حفظ كنه.تي ان اي تونسته اين استارها رو جذب كنه و خودشو در مسير پيشرفت بذاره.اصلا شما اين سوالو جواب بده:آيا WWE نسبت به سال 2003 پيشرفت كرده يا پسرفت؟؟؟و آيا TNA نسبت به سال 2003-كه اوايل تاسيسش بود-پيشرفت كرده يا پسرفت؟؟؟تمام حرف من تو همين دو سواله.
راجع به آمريكا هم منظور آقا اميد رو بد فهميدي.ايشون چي گفت شما چي ميگي.ايشون دليل مياره مردم آمريكا ابله هستن شما دليلهاشو رد كن.اين كلي گويي هايي مثل وسايل خونه آمريكايي و اينا دليل نيست.اصلا چه ربطي داره.اميد خان از قدرت صنعتي آمريكا كه چيزي نگفتن شما فيلم و وسايل آمركايي مثال ميزني.حالا البته اين بحث آمريكا ربطي به موضوع نداره خود اميد خان خواستن ميان جواب ميدن.
-
ول کن بحث با بعضیا به قول خودت آب در هاوان کوبیدنه.
اگر جایی چیزی را برای کسی ثابت کردید و دیدی دوباره اومد حرف قبلش را تکرار کرد یا به شیوه دیگه گفت بیخیالش شو.
هر کسی خودش مسیر خودش را بهتر انتخاب می کنه.
بذار با دبلیو دبلیو ای عشق کنه.
-
داداش من , میگی وینس هیچ استاری نساخته نه؟
از وقتی wwe اومده روکار ببین چندتا استار ساخته
سینا جف ری باتی و .... صدها نفر دیگه
حالا نگاهی میندازیم به wwf:
استون کلد راک تیکر برت هارت شان فولی و انگل ... دههای نفر دیگه اینا هم نکنه از جاهای دیگه دزدیدنش؟الباقی کسایی که گفتی توی wcw بودن تا همین سامراسلم 2004 یا 2003 (یادم نیست) همین اقای هوگان داشت فعالیت میکرد
من نمیدونم این استارها وقتی تو wwe هستن صداشون در نمیاد ولی تا زود پرت میشن بیرون زبون در میارن
بابا کمپانی اینارو نمیخواد میبینه جز تنبل کردن و کند کردن ورزشگاه کار دیگه ای نمیکنند اینطور میکنه
انقدر سنگ wcw رو به سینه میزند این کمپانی زیر دست wwf بوده و الانم از wwe هوم ویدئوش پخش میشه
و همه استارهاش تا چند سال پیش زیر wwe فعالیت میکردن.
چرا بحث و بستین؟داشتیم از هم دیگه استفاده میکردیما....
در جواب هر دو سوالت باید بگم که ببین wwf از چه سالی اغاز کرده و tna در چه سالی؟
tna در اوج پیشرفت تاسیس شده اما wwf 30 سال پیش!
ریتینگ 1.1 tna هم مدیون همون استارهای wwe و wwf هستین
اوناهم نبودن الان ایمپکتی هم وجود نداشت...
خلاصه بازیهای ایمپکت و ارنا و ... از نظر شما هیولاست ولی نمیدونم نمیدونم چرا 800 نفر جمعیت میاره توی هفتگیها
اینم بگیم مردم امریکارو بیخیال
پس تماشای انلاین و سایت و نظر سنجی و ******* و کیفیت مسابقات چی میشه؟
الکی که ریتینگ نمیدن دوست عزیز
در ضمن ادب حکم میکنه وسط بحث کسی نمیپرن چه توی دنیای مجازی چه در دنیای واقعی!!!!!!!!!!!!
-
نقل قول:
استون کلد راک تیکر برت هارت شان فولی و انگل
نمیخواستم چیزی بگم وینس هیچ گوهی برا اینا نخورد که بسازتشون .. اون برت هارت با اون سابقه و مونترال .. اون شان که تا مصدوم شد
وینس نیگاش هم نکرد اخر هانتر زنگ زد گفت بیا برگرد ... راک که با استعداد ذاتیش تو میکروفن کار کردند .. استون کلد با اون گیمیک
خاص خودش وینس *** اینا هم نیست متنفرم از کسی که شر میگه خودش هم نمیفهمه چی گفته ...
علی جان طومار نوشته که ریتینگ ملاک نیست ملاک کیفیت بازی هست باز تو داری شر و ور خودت رو میگی
که بگی چی مثلا ؟
تو اصلا تو باغ نیستی داداش نظر طرف رو درست بخون .. نه اینکه هر پست حرفات رو تکرار کنی ...
خدا شفات بده
-
الان وضعییت TNA مثل رئال مادرید شده !
خودش عرضه تولید استار نداره کلان کلان استار میخره !
بابا حداقل رئال جوان میخره اما اینا رفتن تاریخ اتقضا گذشته ها رو خریدن :11:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PeD BaT
الان وضعییت TNA مثل رئال مادرید شده !
خودش عرضه تولید استار نداره کلان کلان استار میخره !
بابا حداقل رئال جوان میخره اما اینا رفتن تاریخ اتقضا گذشته ها رو خریدن :11:
سلام دوست عزیزم شما پستم ندی ما میفهمیم هستی شما قبل از پست دادن 2 تا نفس عمیق بکش چنتا حرکت کششیم بکن تا یکم فکرت باز شه تاپیکم از صفحه اول تا اینجا بخون یهوم نیا بگو بیلم کو.
عزیزم به نظر من شما فوتبالو کشتی کجو قاطی کردی تو ذهنت عزیزم ذهن شما گنجایشش پایینه شما یا کشتی کج ببین یا فوتبال تا رو دل نکنی بیای پستای کمدی هوایی بدی.
اصلا تو این تاپیک مقایسه رئال با تی ان ای بود؟کشتی کج چه ربطی به فوتبال داره و به رئال؟ و یه حرف خنده دار دیگتم اینه باشگاهای کچ استار تولید میکنن:11: عزیزم نمیکنن عزیزم مگه سازمان گوشته ؟ فقط لیگها کسایی که دارای استعداد در کچ هستند رو به خود جذب میکنند.
-
دوستان دیگه خسته شدیم این قدر تو این هفته بین تی ان ای و دبلیو دبیو ای بحث و جدل شده:2: هرکی سلیقه ای داره.هر کی با هر کدوم حال میکنه،بکنه!
خدا زلیلت کنه هوگان که پیشنهاد تی ان ای رو پذیرفتی و این اتیش رو روشن کردی!:28: