نتايج تپينگ اسمك دان به تاريخ 10 نوامبر
نام رخداد:اسمك دان
مكان برگزاري:شيفيلد آرنا در شيفيلد انگلستان
تاريخ برگزاري:10 / 10 / 2009
در بازي اول سي ام پانك آرتروث را شكست داد.
سپس در ادامه اعلام ميشه امشب 2 بازي UNDERTAKER VS JERICHO و DOLPH ZIGGLER VS JOHN MORISON و كانتركت ساينينگ ري مستريو و باتيستا براي مسابقيشان در سروايور سريس انجام ميشود!!
در بازي دوم ناتاليا با يك شارپ شوتر ميكي جيمز رو برد و بعد از مسابقه هم ميشل مك كول و ليلا ميكي رو بشدت زدند.
بازي فينلي و مك اينتريو هم بي نتيجه ماند!
در ادامه به كانتركت ساينينگ ري و انيمال مي رسيم اين دو به رينگ ميان و باتيستا به ري ميگه كه من تو رو در سروايور سريس مصدوم ميكنم و بعد ري عصباني ميشه و ميز رو به سمت انيمال پرت مي كنه و خودش قرار دادو امضا ميكنه!!
بازي بعد كه بين دالف زيگلر و جان موريسوون بود با دابل كانت اوت به پايان ميرسه!!
بث فونيكس هم موفق ميشه يه انگليش ووركر(؟؟) رو شكست بده!
در بعد اعلام ميشه در هفته ي آينده يك بازيه 2FALLS OF 3 FALLS MATCH بين دالف زيگلر و جان موريسون برگزار بشه!
و اما در مين اونت آندرتيكر به مصاف كريس جريكو رفت و در آخر بازي داشت مي برد كه بيگ شو دخالت كرد و آندر بازيو با دي كيو برد ولي اين پايان كار نبود و مانستر كين به رينگ اومد و جريشو رو زد و با آندر تيكر دست داد!!
پايان شو...
مسابقه ي دارك مچ:
در مسابقه ي دارك مچ ظاندر تيكر سي ام پانكو تو يه بازيه كسكت مچ شكست داد و از كمربندش دفاع كرد!
بايييي!!!!!!!!
RE: نتايج تپينگ اسمك دان به تاريخ 10 نوامبر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی
مانستر کین کیه؟
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAEEDCENA
و اما در مين اونت آندرتيكر به مصاف كريس جريكو رفت و در آخر بازي داشت مي برد كه بيگ شو دخالت كرد و آندر بازيو با دي كيو برد ولي اين پايان كار نبود و مانستر كين به رينگ اومد و جريشو رو زد و با آندر تيكر دست داد!!
فكر كنم با اين كار كين برادر اف دستركشن برگرده و با جريشو يه بازي كنن
کین حقشه که بهش بها بدن اون هم قدرت داره هم واقعا خوب مبارزه میکنه
معلوم نیست هنوز که کین دوباره با آندر تگ بشه ولی اگه بشه استوری لاین جالبی میتونن درست کنن
استوری لاین کین و آندرتیکر با جریکو و بیگ شو می تونه دوباره ریتینگ شو های WWE را بالا ببره و به بهتر شدن وضعیت کمپانی کمک کنه!
فکر کنم با این کار کین هم به فیس تبدیل شد!!
نقل قول:
خودش قرار دادو امضا ميكنه!!
كدوم قرار داد؟ ري كه چيزيش نشد؟:21:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena_rey
نقل قول:
قرارداد بازي سوروايورسريز ديگه:27::27: خوبه كه يكم خبر ها رو دنبال كني اگه الان هم خبرها رو دنبال ميكني پس لطفا اسپم نده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena_rey
نقل قول:
قرارداد مسابقه با انيمال باتيستا
و اما در مين اونت آندرتيكر به مصاف كريس جريكو رفت و در آخر بازي داشت مي برد كه بيگ شو دخالت كرد و آندر بازيو با دي كيو برد ولي اين پايان كار نبود و مانستر كين به رينگ اومد و جريشو رو زد و با آندر تيكر دست داد!!:13:
کسی می دونه این 2FALLS OF 3 FALLS MATCH چجور مسابقه ای هست؟
نقل قول:
کسی می دونه این 2FALLS OF 3 FALLS MATCH چجور مسابقه ای هست؟
سه نو ع مسابقه كه حالا بعد مشخص ميشه برگزار ميشه كه هر كس 2تاش رو برد برندست.
اين استوري برادرز آف دستراكشن و جريشو سر كمرند خيلي توپ ميشه مخصوصا اون قسمتش كه كين و تيكر هر دو كمربندو ميگيرن و تيكر 3 كمربندي ميشه.:34:
به احتمال بسیار زیاد هفته ی بعدی اسمکدان
Kane&The UnderTaker Vs Jerishow
جناب سعید خان در مورد بازی اخر یکم اشتباه نوشتید که با اجازتون من اصلاح میکنم:
در اخر بازی زمانیکه تیکر هلز گیت رو روی جریکو اجرا میکنه جریکو تپ اوت میکنه و اندرتیکر بازی رو میبره که بهد از چند ثانیه اهنگ بیگشو نواخته میشه و میاد و حواس تیکر رو پرت میکنه و جریکو از پشت تیکر رو میزنه و بیگشو هم به رینگ میاد و یه چکسلم به تیکر میزنه و بعد دو نفری باهم سابمیشناشون رو روی تیکر قفل میکنن که اهنگ کین زده میشه و به رینگ میاد و در بدو ورودش یه بیگ فوت به جریکو میزنه و جریکو رو از رینگ بیرون میندازه و بیگشو هم که به بیرون از رینگ فرار میکنه و در اینجا تصویر ونس مکمن نشون داده میشه که برای هفته بعد بازی اندرتیکر و کین در برابر بیگشو و جریکو رو اعلام میکنه
ایول بازم Brothers Of Destruction :34:
به نظر من بعد از تشکیل DX در راو که من خیلی باهاشون حال می کنم تشکیل Brothers Of Destruction در اسمک دان لازم بود. این اکر به جذاب شدن wwe بیشتر کمک می کنه
ایول خیلی با حال میشه کین هم قدرت خودشو نشون میده:32:
مت هیچ کاری نکرد؟
یه سوال دیگه اینکه جف کی بر میگرده؟