-
تاپیک تشکر از معین ، سینا ، آرمین و کیان عزیز ( 4 مدیر اسبق فروم )
[align=center]با سلام .
خب ادب حکم میکنه که من کوچک ترین کار ممکن رو برای عزیزانی که سه سال برای فروم زحمت کشیدند رو انجام بدم و اونم ایجاد یک تاپیک و یک تشکر خشک و خالی از این چند نفر که واقعا در این چند سال برای فروم از جون و دل مایه گذاشتند ، هستش . حالا برداشت بد از کلمه خشک و خالی نشه چون واقعا هیچ طور دیگه ای نمیشه معادل زحمتی که این عزیزان برای فروم کشیدند کار دیگه ای کرد .
من از موقعیت استفاده میکنم و یک خسته نباشید به آقا معین ، آقا سینا ، آقا آرمین و آقا کیان میگم که هر کدومشون در بخش خودشون اسطوره ای بودند و زحماتشون هیچ وقت فراموش نمیشه ، میگم . کاربر شدن این عزیزان به منزله رفتنشون از فروم نیست و فقط باز کردن جایی برای کاربران جدید و دادن انگیزه به دیگر کاربران است . بازم میگم گفتن یک خسته نباشید کوتاه تنها کاری هستش که میشه در مقابل زحمات شبانه روزی این 4 نفر انجام داد و امیدوارم که این آقایون در تمام مراحل زندگیشون موفق باشند . آقا آرمان میخواستند این تاپیک رو بزنند که من به نیابت از ایشون این کار رو بر عهده گرفتم .
[/align]
-
RE: تاپیک تشکر از معین ، سینا ، آرمین و کیان عزیز ( 4 مدیر اسبق فروم )
من هم از این دوستان تشکر بسیار ویژه میکنم , که همه جا یار و یاور انجمن iWE بودن و الآن اگه فروم به جایی رسیده حاصل زحمات این عزیزان و کاربرای خوب فروم هستش .
آقا سینا
آقا معین
آقا کیان و
آرمین جان ..
ازشون خیلی ممنون هستم و امیدوارم کارشون رو تو iWE ادامه بدند !
-
به هر حال از همه این دوستان که الگوی همه افرادی که در این فروم کار میکنند هستن تشکر میکنیم و امیدواریم که هیچ وقت قدر زحماتشون فراموش نشه.آقا سینا که نظم رو در سطح عالی نگه میداشتن،آقا آرمین که اخبارشون میترکوند،آقا کیان که چند بار مستقیما درخواست های گنده من رو انجام داد و در دانلود بی نظیر هستن و همچنین آقا معین که ابهت مخصوص خودشون رو داشتن.
امیدوارم در فروم فعال باشن و فروم رو تنها نذارن
-
جداً وقتی حامد گفت داره تاپیک میزنه برامون خیلی غافلگیر شدم ، حامد جداً خیلی سالاری هر چند همیشه تو چت جز گزارش دادن باد معدت چیزی بلد نیستی :4:
ما هم دیگه دورانمون به پایان رسید به رنگ دوستی ، آرامش بخش ، دور از هر گونه انتظار مسئولیت و فعالیت یعنی آبی ساده رسیدیم
بالاخره هر کسی یه روزی باید بره پی کار و زندگیش امروز هم نوبت ما هست ، البته به فروم تا بتونم سر میزنم
خاطره و اوقات فوق العاده زیاد و خوشی رو تو این فروم داشتم که اصلاً نمیشه توصیفش کرد لحظاتی رو که تو این فروم داشتم ، دوست هایی از دور و نزدیک پیدا کردم که همیشه به دوست بودن و آشنا شدن بهشون افتخار می کنم ، چیز هایی رو ازشون یاد گرفتم که همیشه تو زندگی سرمشق واسه خودم قرار میدم مثل سینا ، بهنام بهمن هادی ابوالفضل آرمان هامون حامد علی دِ من ساسان کیان عرفان پوریا آرمین معین و ......... که اگه بخوام نام ببرم تمومی ندارن ( البته بهنام هچ الگویی واسه سرمشق بودن نداره )
یه وقت هایی بود که این انجمن رو مثل یه جزئی از زندگیم می دونستم و حتی واسه یه لحظه ، دوریش رو نمیتونستم تحمل کنم خدا میدونه چقدر درس دانشگام رو واسه انجمن غیبت می کردم وقت هایی بود که حامد بهم می گفت اصلاً تو دانشگاه میری ؟ :4: حیف و 100 حیف که این روز های رویای تموم شد این لحظات که تو این دنیای مجازی با هم تجربه کردیم به خاطره سپرده شد
دلم واسه تنبلی های هامون ، صحبت های پر از معنی سینا ، دیوانه کردن حامد سر ساختن امضاء ، شوخ طبعی های ابوالفضل ، تیکه های بهمن ، پست های اعصاب خورد کن و بی منطق ساسان به طرفداری از جان سینا ، حتی اسپم های عرفان تنگ میشه اما خب لحظه خداحافظی همیشه سخته
تو این مدت مدیریت شاید خیلی جدی با بعضی از کاربرا برخورد کردم ولی به خدا واسه خوبی خودتون و فروم بود و هیچ دلیل دیگه ای نداشت از هر کسی که بهش سخت گرفتم تو این مدت جداً عذر خواهی میکنم و حلالیت می طلبم ایشالله که با کمک شما کاربر ها این انجمن همینطور به کار خودش ادامه بده و حالا حالا ها شاهد پیشرفتش باشیم
همتون رو دوست دارم و به خدا می سپارم
یا علی
-
سلام.
تو اون تايپيك هامون از معين و سينا عزيز تشكر شد. بازم ميشه :34: ( اما من ميدونم معين سريال معتادت كرد :70: :4: )
از كيان و برادر هيتد ( ساسي هيتد :4: ) تشكر ويژه ميكنيم . كيــان هم ارزشش بيشتـر از ايـن حـرفا بود !
[align=center]
Tank You " The Dark Knight & R . I . P & The Enigma & Ħ д † ε Ð
:34:
[/align]
-
من هم به نوبه ی خودم از این 4 لجند بزرگوار فروم تشکر میکنم.
-
ما هم از زحمات بي وقفه اين عزيزان و ياوران فروم صميمانه تشكر ميكنيم...از شواليه سياه!! هلندي كه هر چند حضور فيزيكي تو تاپيكها نداشت ولي روحش!! هميشه در حال پاييدن همه بخشهاي فروم بود،از سالار معين ريپ!!-به ياد ابوالفضل!- كه با توپ پر شروع كرد و مثل يك نمودار درجه دو به نقطه ماكزيمم رسيد و بعد زدن شاپ به تدريج از صفحه روزگار فروم غيب!! شد،از برادر كيان كه كارش شايد از اخبارنويسي هم حوصله بر تر و خسته كننده تر بود ولي هميشه بخشش به روز بود و واقعا مظلومانه و غريبانه شهيد!!! شد،از حاج آرمين مدير سابق معظم خبري كه الان داره براي 16 آذر آماده ميشه، و از همه برادران و خواهران بزرگوار و زحمتكشي كه در آينده كناره گيري ميكنن از ته دل ممنونيم و آرزوي كاميابي و سلامتي داريم و اميدواريم همونطور كه ناظم جديد حضرت آقاي آرمان تيزي فرمودن اين داداشاي گل ما بعد از اين كناره گيري همچنان با قدرت تمام در صحنه حاضر باشن تا مشت محكمي باشه بر دهان استكبار جهاني و صهيونيسم بين الملل و بدخواهان و حسودان كوردل...در آخر جا داره ورود مجدد اين 4 تا عسل خالص!! رو از كاخ اليزه ناظمي و قصر خاكستري ارشدي و مقر فرماندهي دانلودي به كلبه هاي درويشي و خيمه هاي ما كاربران خاكستر نشين!! تهنيت و شادباش عرض كنيم...به جمع ما خوش اومدين!!
(جاي ابوالفضل خالي بياد مثل قديما طومار تبريك و تشكر به سبك خودش بنويسه)
-
این چهار نفر واقعا واسه انجمن زحمت کشیدن و عالی فعالیت کردند از همه شون تشکر میکنم امیدوارم که در تمامی مراحل زندگیشون چه در داخل iWE و نت و چه خارج از نت موفق باشند
-
یه عمری ، آقا معین و سینا خان رو با رنگ یوزر متفاوت با بقیه دیدیم و واقعا غیر قابل باور هست که این دو عزیز و همچنین دوستان خوبم کیان گل و آرمین نازنین رو تو رنگ آبی و یک کاربر معمولی ببینیم.
واقعا چند تا از دانه درشتان انجمن در این چند وقته استفاء دادن ، از آرمان و حامد خان و عرفان گرفته تا مدیران بزرگ و هیئت مدیره که استفا دادن.
یه قدر دانی مخصوص اول از معین خان بکنم که واقعا زحمت زیادی برای انجمن کشید و اگه نبود عمری انجمن به اینجا میرسید.در همه امور زحمت کشید و کارهای خودش رو به نحو احسنت انجام داد.چه در قسمت گیم و بعد از آن اوج فعالیتشون یعنی بخش اخبار که زحمت میکشیدند به غیر از خبر های مختلف ، پی پی وی ها رو به صورت لایو برامون میذاشتند و از خواب خودشون میزدند.
واقعا خدا قوت و امیدوارم تو همه کارات موفق باشی.
سینا خان هم که ناظم لایق ، جدی و کار بلد .از ابتدا حضور موفق خودش رو در انجمن نشان داده و واقعا لیاقت بسیار در این امر دارد.
خیلی دقیق به همه ی کارها رسیدگی میکرد و با تخلفات انجمن به خوبی و به بهترین نحو ممکن دست و پنجه نرم میکرد.
کیان عزیزم که از ابتدا یادمه برای این انجمن زحمت کشیده و جداً هم خیلی زحمت کشیده و کارش از همه سخت تر بوده چون دانلود و آپلود نیاز به وقت خیلی زیادی داره که کار هر کسی نیست.
آرمین خان هم که دیگه جای خود :4: ایشون هم کم نذاشتند و برای انجمن خیلی خیلی و در حد توان زحمت کشیدند.به ایشون هم خسته نباشید میگم.
و برای هر چهار عزیز آرزوی موفقیت روز افزون میکنم.امیدوارم جایگاه شما عزیزان را کسانی پر کنند که لایق این امور هستند.
-
برادرا ( هر چند با این شایعه هایی که اقا هادی پخش میکنه در مورد برادر بودن خفاشه شک و تردید هست :4: :27: !!)
به جمعه ما کاربرا خوش اومدین ... اینجا مثل اونجا نیست :4: اینجا یه صفایه خاص خو.دش رو داره :4: !! برادر ارمین ایشالله 16 اذر با هم شهید میشیم نشیدین هم جایی دوری نمیره کهریزک همین بقله فوقش سردار رادان شهیدمون میکنه :4:
معین سریالی هم دمت گرم تو منو معتاد سریال کردی ( :70: ) :4: خیلی بچه ی باحالی هستی ولی خدافظی نداشتیم ها :70: کجا میری ؟ تازی نشستی بودیم :4: (اخر دکستر رو ازت نخریدم :53: اخی بمیرم برات :4: )
به کیان عزیز و گرامی که موهاش در اثر اپلود سفید شد هم تشکر میکنیم .. بقول یکی از همسایه هایه ( قره قونی هستن ) خیلی ممنون ِ تشکر :55:
و برادر شوالیه ی خفاش سیاه :4: کسی که اگه نبود انجمن الان .... شده بود ... واقعا ممنون .
دست همه درد نکنه !!! زیاد هم سر بزنین پست هم بیشتر بدین :4:
-
من هم از زحمات برادران لنجدری تشکر میکنم , ایشالله هال آف فیمر نشین زود ریتورن بزنین !
-
[align=center]سلام[/align]
[align=center]سلام آقا معین , سلام آقا سینا , سلام آقا کیان , سلام آقا آرمین , تازه وارد فروم شدم اولین چیزی که توجهم رو جلب کرد همین تاپیک بود , خیلی جا خوردم و یک حسی بهم دست داد دقیقا همون احساسی که سر تاپیک آقا آرمان جان یا آقا عرفان جان و یا آقا حامد جان بهم دست داده بود دوباره دست داد , منتها چهاربرابر شده بود :4: . به هر حال ای کاش که نمیرفتید و باز هم مدیر میموندید . آرزوی موفقیت میکنم براتون و انشاالله که باز هم اسمتون رو ببینم توی لیست اعضا , حالا رنگش فرقی نمیکنه ... . خداحافظ بهترین و بامرام ترین دوستم , خداحافظ شوالیه تاریکی , خدا حافظ بزرگترین آپلودر انجمن و ایران و خداحافظ دوست عزیزم آرمین سیزده یکی از بهترین مدیرهای اخبار انجمن . و دیگر هیچ ... :4:[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]ممنون amir.ha6[/align]
-
من هم از زحمات این 4 عزیز خیلی تشکر می کنم.
-
من هم جا داره از هر 4 دوست ! تشکر جانانه کنم :4: و یه خسته نباشید ناچیز در مقابل زحمتشاون میگم !
همچنین از حامد عزیز که زمانی که تاپیک واسه ایشون زدن من در یک مسافرت کوچول موچولو بودم ! نشد که همون موقعه ازشون قدر دانی کنم !
-
انا لليوزر و انا عليه راجعون!
همه كاربر بوده ايم و كاربر خواهيم مرد....
بازگشت مجدد 4 تن از مديران اسبق فروم را به جمع كاربران مظلوم و دل شكسته فروم تبريك عرض مي نمايم . ان شالله هر چه خاك اينجانب در آينده اي نزديك خواهد بود بقاي حضور شما عزيزان در فروم باشد.
-
من هم از زحمات این 4 برادر ارزشی تشکر می کنم و امیدوارم هرچه زودتر از بازنشستگی خارج بشن و یه چیزی شبیه ریک فلیر عمل کنن که ول کن کار نیست!
-
سلام
بنده از 4 دوست عزیزمون بابت مدیریت در این انجمن تشکر میکنم
از جناب سینا تشکر میکنم که از روز اول با ما بودن و همیشه به این انجمن کمک کردن و نظم دادن امیدواریم باز هم ایشون رو در انجمن ببینیم
از جناب معین که 1 سالو نیم به ما در مدیریت کمک کردن و زحمات بسیار زیادی رو کشیدن تشکر میکنم
آرمین عزیز که بسیار عالی بودن در بخش اخبار کمال تشکر رو دارم
و از کیان عزیز که واقعا یک کار جدید در دانلود مسابقات کشتی کچ انجام دادن و باعث تحول در این بخش شدن تشکر میکنم
همچنین از حامد عزیز بابت این تاپیک
با تشکر
خداحافظ
-
این روزها آدم هر طرف میره شوکه می شه.:62:
بعد از یه مدتی که آومدم و اینجا را دیدم واقعاً شوکه شدم. :6:
اگه دست من بود که نمی ذاشتم . باید همین طور مدیر می موندین. اما امیدوارم که همیشه سلامت و موفق باشین.:34:
هر چند که من یه عضو خیلی کوچکی از اینجا هستم. اما دوست دارم ازتون به خاطر زحماتتون و همین طور شخصیت تون تشکر کنم. :7:به آقا آرمان و دوستان گل دیگه هم پیشاپیش تبریک می گم.:34:
-
قصدم اینه که منم به نوبه خود از این عزیزان تشکر کنم.
ما از قدیم که تو این انجمن بودیم فعالیت های این 4 عزیز را میدیدیم و می خواستیم ازش.ن تشکر کنیم اما ایکون تنکس نبود.:4:
حالا نظر من اینه ولی من یه زمانی را یادم میاد که واقعا اگر انجمن معین عزیز را نداشت ، می تونم بگم هیچی نبود ، البته در کنار ایشون زحمت های آقا حامد را نباید فراموش کنیم که روزی که ایشون استعفا دادند من نبودم تا ازشون تشکر و قدردانی کنم.
در هر صورت من از آقا معین صمیمانه تشکر می کنم ، امیدوارم بازم ایشون را فعال ببینم چون به نظر من رنگ فرقی نمی کنه چه آبی چه قرمز ، چه سبز ، چه سیاه و چه صورتی همگی یکسانند و با هم انجمن را می چرخونند. انجمن یعنی همکاری و تعاون.
می رسیم به آقا سینا ، که میشه گفت از ناظم های بی نظیر و منحصر به فرد انجمن بودند.
کار ایشون واقعا سخته ، چون خوندن و ویرایش کردن این همه پست کار سختیه ( البته منظورم اونایی که به ویرایش نیاز دارند بود )
من از ایشون هم صمیمانه تشکر می کنم.
آقا کیان و آقا آرمین هم که در قسمت خودشون خدایی می کردند و زحمت می کشیدند ، از آپ کردن تا ترجمه کردن و پیدا کردن خبری که به درد انجمن بخوره!
از این دو عزیز هم تشکر می کنم.
در آخر امیدوارم که هر چهار بزرگوار در همه بخش های زندگی ممتاز باشند.
-
من هم به نوبه ی خودم از این چهار عزیز به خصوص معین و سینای عزیز که بسیار برای این فروم زحمت کشیدند قدر دانی میکنم.جایی که الان انجمن هست مدیون زحمات شما ها و امثال شما ها بوده.
امیدوارم همیشه و همه جا موفق و سلامت باشید.
:34:
-
فقط میشه گفت واقعآ ممنون.
-
واقعا بايد بهشون خسته نباشيد گفت:34:
3 سال به طور مداوم به اين انجمن خدمت كردند و انجمن رو تا اينجا بالا نگه داشتن:34:
اميدوارم هر 4 تاشون در تمام مراحل زندگي موفق باشند:34:
-------------
فقط يه خواهش از آرمان دارم:4::
به محض اينكه ناظم شدي كه 30% اخطار به معين بده دل ما خنك بشه:4:
-
واقعا برام غافلگیر کننده بود . وقتی صفحه ی فروم اومد اولین تاپیک ، تاپیک قدردانی از 4 مدیر اسبق بود و دومی انتخاب مدیران جدید . یه جورایی شوکه شدم !
اول از همه از معین عزیز تشکر میکنم و یه خسته نباشیبد گرم و نرم بهش میگم :4: و امیدوارم همه جا موفق باشه . تو مدتی که مدیر اخبار و ارشد بود زحمت های زیادی رو کشید و یکی از عناصر اصلی پیشرفت فروم بوده !
به ناظم گل و باحال انجمن سینا هم خسته نباشید میگم . همین بس که ایشون رکورددار حضور در انجمن بوده و همه جا واقعا حضور داشت و کارش رو به نحو احسن انجام داد . خب حالا که کاربر شدی یک پست بدی بد نیستا . سینا منو یاد ناظم ابتداییمون میندازه ! :4:
آرمین 13 خودمون . این که احتمالا تا الان تیر خورده شهید شده :4: . تازه داشتیم با هم رفیق میشدیم . یکی از بهترین مدیران انجمن بود که تاپیکاش خیلی عالی بود . امیدوارم دوباره برگردی کاربر ! :4:
کیان آپلودر . این آخرا اصلا پیداش نبود . پی ام هم که کلا جواب نمیده . کارش تو بخش دانلود فوق العاده بود . از موقعی که من یادمه این مدیر بوده و همیشه و جزو بهترین ها . امیدوارم موفق باشی !
در ضمن یه تبریکی هم به آرمان بگم که مسلما به حقش رسید و مطمئنا موفق هم میشه در این پست . ولی حالا یه چی بگم ، تو جون من یه ناظم مهربون باش حال کنیم ! :4:
تا بعد !
-
البته فکر کنم یه نفر در حقش کم لطفی شده اونم پوریای عزیز مدیر دیگر بخش اخبار هست که به نوعی میشد بهشون لقب افتخار کشتی کچ ایران رو داد و واقعا لنگه نداشتن.از ایشون هم تشکر میکنیم و امیدواریم موفق باشن.
-
از تمامی دوستانی که به اینجانب محبت داشتند سپاس گذارم. امیدوارم از دست بنده راضی بوده باشن. در این مدت طولانی بنده خیلی چیز ها به وسیله ی این انجمن از روابط اجتماعی و مخصوصاً نوع مدیریت صحیح یاد گرفتم. در این چند ماه گذشته احساس کردم بهتر هست جا را برای پیشرفت جوانان باز کنم تا هدف, که یکی از مهمترین اصول زندگی هست, در این دوستان پوسیده نشود. (جمله رو داشتی؟... خواهش می کنم بشینین... راحت باشین...)
مطمعن باشین این انجمن برای همیشه مثل خانه ی من خواهد ماند و هرگز ترکش نخواهم کرد. پس استعفای بنده به معنی خداحافظی نبود و نیست.
امیدوارم در دوران مدیریت خود کسی را از خودم نرنجانده باشم و اگر هم که رنجانده ام; عذر خواهی می کنم تادلخوری و کینه ایی بین ما وجود نداشته باشد. زیرا دنیا دو روز بیش نیست.
ممنون.
موفق باشین.
-
[size=small]بنده هم از تمامی دوستانی که به من لطف داشتن نهایت تشکر رو میکنم و امیدوارم که همیشه در زندگیشون موفق باشن.
خوب راستش یه خورده من از بچه ها دلگیر بودم و حقیقت اینه که مثل سابق از بخش استقبال نمیشد و این به همراه محدودیت هایی که توی نت داشتم باعث شد تا استعفا بدم.
واقعا از استعفا سینا تعجب کردم ولی خوب آرمان اف یو هم ناظم خوبی میتونه باشه اگه بتونه خودش رو کنترل کنه که قطعا هم همینطوره.
از زحمات معین و کیان و سینا عزیز هم متشکرم و امیدوارم موفق باشن.
حرف خاصی نیست جز دوری شما.
16 آذر هم یادتون نره.:4:[/size]
-
منم جا داره به عنوان عضو كوچك سايت ايران از اين عزيزان دوست داشتني كه من از دو سال پيش عضو اين سايت شدم بودن تا الان كه زحمت كشيدن تشكر كنم دمتون گرم:7::7::7::7:
همه رفتن كسي با ما نماندش كسي درد دل ما را نخوندش
-
من هم به عنوان یکی از اعضای انجمن از این چهار عزیز به خاطر تمام زحمتاشون تشکر میکنم و امیدوارم در زندگیشون خوشبخت باشند!
-
"کودتای مخملی کاربری"
برای دوستان و بازماندگانی که مدیریت به انها وفا نکرد !
سالها پیش جوانانی در عرصه کشتی کج تصمیم نهادن انجمنی تاسیس کنن و دوستانی پیرو این رشته رو گرد هم بیافرینند!
خیلی زود انجمن مورد نظر پا گرفت و عده ای به سمتهای مختلف برگزیده شدن! ورق دفتر 40 برگ گشت و گشت و گشت تا یکی یکیشون به جایگاه های معتبری رسیدن! و تا میتوانستند از زور و قدرت خودشون استفاده کردن!
این 4 بزغاله!!! فکر نمیکردن که یه روز باید بارو بندیل رو ببندن و سفر کنن! حتی فراموششان شده بود که این جایگاه و مقامها ماندنی نیست... فکر میکردن تا مادام العمر باید روی پستاشون بایستند و فخر بفروشن ..
اما زهی خیال باطل!
از مدتها پیش سرلشگران پیرو ادمین و عده ای مستعفی انجمن که خیلی وقت بود منافع خودشون رو از دست داده بودن با یک "کودتای مخملی کاربری" ادمین رو مجاب کردن که به وضعیت انجمن رسیدگی کنه...این مزدوران خودفروخته !! در جلساتی شبانه این 4 عضو شتاب رو قلع و قمع کردند و خواستار جایگزینی خودشان در پست های مربوطه شدند!!! انها با توهین و افتراهایی علیه این 4 عضو شتاب ادمین ساده اندیش رو راضی کردن ...
در یکی از کنفرانسهای مربوطه در 22 ابان 1388 در ساعت 12 بعد از نیمه شب مهندس سینا فرتوت هلندی خیلی صریح و بی پرده راز از برکناری خودش در مورخه 28 ابان خبر داد...او که خیلی از این تصمیم هیئت مدیره شوکه بود نمیتوست ناراحتی خودش رو پنهون کنه! چیزی که براش عجیب بود این بود که خودش یکی از اعضای هیئت مدیره است!!!! لابد جن در نقش او ظاهر شده در ان شب کذایی!!!
دکتر معین ابرقویی گشاد هم با دستهایی پشت پرده مواجه شد! دشمنان قسم خورده این پسر مظلوم و دوست داشتنی با افتراهایی که علیه اش بستن اورو به صلابه کشیدن..عواملی مثل کم اومدن ایشون به انجمن و...
وضع ارمین و کیان هم مثل این 2 مورد بالایی بود! البته دشمنان قسم خورده اینها بدانن ارمین حتی اگه استعفا هم بده بازهم مدیر میمونه!!!!! (این دیگه چه استعفاییه؟!!!!)
در روز یاد شده این 4 کاربر نگون بخت همگی با موافقت هم تصمیم گرفتن با استعفای خود ملتی رو خوشحال کنند...
باشد تا ببینیم ایبن چرخه گردون تا کی به ارمانها و جدیدا وفا خواهدکرد...
============================================
به نوبه خودم یه خسته نباشید به این دوستان عزیزم میگم...خیلی خیلی جا خوردم وقتی شنیدم همگی با هم کول الیوم استعفا دادین! خدایی انتظار نداشتم از پست قبل از سفرم اینگونه استفاده کنید! یعنی اینقدر دستشویی نشستن در شما تاثیر داشت که نگران عواقبش شدین؟آیا؟
بهرحال این شترمرغیه که در خونه همگی مدیران پارک میکنه و یک روز میان و باید چمدان به دست اماده باشن برای رفتن!
به اسمها که توجه میکنم خدایی برای شخص بنده خیلی زور داره که براحتی از کنار اسم این عزیزان بگذرم..خصوصا سینا که با اون وضعیت جانبازیش در ینگه دنیا بازهم مثل پروانه دور سر انجمن چرخید و نذاشت اختلافات پا بگیره..تقریبان در زمان ناظمیت سینا شاهد درگیری و نزاع خاصی بجز چند مورد نبودیم...یکی از لایق ترین نفرات برای این پست بی شک خوده سینا بود و نمیتونم کسی رو تو انجمن برتر از سینا در ناظمیت بدونم !! شاید ارمانها و ساسانها جای اینها رو پر کنن ولی مطمئنن سخت بتونن یه سینا یا معین بشن! هرچند داش ارمانمون لیاقتشو خواهد داشت!
فقط چند کلمه با داش ارمان گلم:
از من به تو نصیحت اینو بدون تو الان یک پست مهم در دست داری و باید تو خارج از انجمن رفیق باشی تو انجمن باید باید خشک باشی و یه ناظمیتی شبیه سینا داشته باشی.ابنکه دوستات بگن خودتو میگیری و این حرفا رو کار نداشته باش ..فقط و فقط به عملکردها و پستها توجه کن.....اینکه دعوایی و مشکلی دیدی به اسم کاربر توجه کنی و رودرباسی کنی بدون خیلی زود شاکی و مخالفای زیادی در میاری! سینا طی دوران حاملگیش (ناظمیت ) هیچ وقت نگذاشت رفاقت باعث بشه از تصمیماتش بگذره همیشه با مجرم برخورد کرد...همیشه حرفش قاطع و بی نقص بود..واسه همین هیچ کس رو نمیتونی الان پیدا کنی که از کار سینا ناراضی باشه.......
نگذار کسی حرفشو بهت تحمیل کنه ..اینو بدون تو قاضی هستی و همه ما هر حکمی بدی میپذیریم...پس سعی کن بهترین حکم رو بدی...اگه دیدی من حرف چرت زدم بهم تذکر بده گوش ندادم منو بن 2 روزه کن..احترام محترام یوخت! ناسلامتی خودت یکی از پیشکسوتای انجمن هستی و از ابتدا بودی و چم و خم کار رو میدونی..افرین به هامون که تورو انتخاب کرد....
تا روزی که از این پست استعفا بدی سعی کن طوری رفتار کنی همه ازت راضی بمونن....کار ساده ایه ...فقط کافیه راه سینا رو ادامه بدی...میدونم لیاقتشو داری....
اما معین... در مدتی که در سمت خودش بود تلاشهای زیر زمینی و پشت انجمنی زیادی داشت و بسیاری اوقات به انجمن کمک مالی و معنوی کرد..هرچند بعد از مدتی اینم زد به کار بازار و سی دی انداختن به خلق ال...ولی نوش جونش...لیاقت ارشد و فرد اول انجمن بودن رو داشت و داره و فکر میکنم بهتره کسی دنبال این پست ارشدیت در انجمن نباشه چرا که باید یکی باشه مثل معین و لیاقت این پست رو داشته باشه! بهتره این پست رو به بایگانی انجمن بفرستیم و به احترام معین به فکر ارشدیت در انجمن نباشیم...اینم بفرستیم کنار همون پست نائب رئیس انجمن که دیگه کسی توش نرفت!!!!!
معین خیلی خیلای زحمت کشید یک اچار فرانسه واسه سایت بوده و هست...
ارمین که هنوز وضعیتش مشخص نیست و بنده خیلی کنجکاوم در مورد مسئله استعفای ایشون تحقیق کنم تا نوع استعفای ایشون رو متوجه بشم!!!!؟؟
ارمین هم یکی از بچه های با پشتکار و مثل اسمش با عظمت انجمن بوده و هست! با اینکه سنش نسبت به اکثر هم ردیفاش زیاد نیست ولی مغز و فکر پخته ای داره که باید این مغز رو بزاره برای کارهای واجبتر از این...ارمین رو میتونیم یه دلسوز معرفی کنیم که اگه از پست و مقام هم کنار بزاریش ولی با جون و دل واسه انجمن کار میکنه...از معدود کاربرانی بوده که در زمان مدیریتش گشاد نشد!!!!!! و دیدیم که چند باری که به داگ هاوس میرفت انجمن از بخش اخبار واقعان سوت و کور میشد... امیدوارم بعد از اینکه دلیل و نوع !!! استفاش مشخص شد بازهم در بخش اخبار عظمت کنه و انجمن رو بچرخونه چرا که نشون داده در عمل که فکر پست و مقام نیست... همون روزهایی که اهنگهای پی پی وی میذاشت و چشمداشتی نداشت!!
و اما کیان این پسر محجوب و با وقار انجمن ...سالهای ساله که در چرخه دانلود انجمن مثل یک بز ماده از نوع شاخدار زحمت کشید اون زمانها که انجمن سرور مرور نداشت کیان صبح ساعت 7 صبح بعد از اتمام پی پی وی با تاکسی سرویس میرفت سی دی رو میخرید و اپلود میکرد 4 تا نره خر مثل ما هم میپردیم دانلود میکردیم و مثل خر کیف میگردیم....کیان بعد از اینکه دید انجمن داره از شدت مدیر اپلودی میترکه ترجیح داد خودش بره تا بزور استفاش ندادن!!!! کیان خیلی خیلی زحمت کشید ای کاش یک جوری یک جوری میشد زحماتشو و اون بی خوابیهاشو جبران کرد!
عجر این 4 دوست و یار با تعصب و از حالا به بعد پیشکسوت انجمن با آقا...
من قبلان هم گفتم ولی کسی به *** چپ باباشم حساب نکرد...گفتم دوستانی که عمری تو این انجمن زحمت کشیدن رو یه تعمیداتی بچینید که بشه ازشون همیشه یاد کرد....مثل همین کاربر طلایی که فقط واسه خر کردنه کاربرانه... !!!
چه مشکلیه بتونیم یک رنگ متمایز و خاص واسه این دوستان پیشکسوت بوجود بیاریم و بهشون بگیم پیشکسوت انجمن؟....
بازهم ازتون تشکر میکنم...انجمن رو فراموش نکنید...شما هنوزم برای ما مدیرید...
یا علی....
-
ممنون ابوالفضل جان .
قطعاً همینطور خواهم بود ...
نقل قول:
من قبلان هم گفتم ولی کسی به *** چپ باباشم حساب نکرد...گفتم دوستانی که عمری تو این انجمن زحمت کشیدن رو یه تعمیداتی بچینید که بشه ازشون همیشه یاد کرد....مثل همین کاربر طلایی که فقط واسه خر کردنه کاربرانه... !!!
چه مشکلیه بتونیم یک رنگ متمایز و خاص واسه این دوستان پیشکسوت بوجود بیاریم و بهشون بگیم پیشکسوت انجمن؟....
من این سری رو دیگه واقعا جدی تو مدیران مطرح کردم و سفت و سخت پاش وایمیسم تا این طرح عملی بشه .
-
بنده هم از تمامی دوستانی که تو این 2 سال و اندی در کنار انجمن و مایه دلگرمی بنده بودن تشکر میکنم .
والله الان که همه مارو به عنوان کم حرف ترین و مظلوم ترین ( ! ) عضو انجمن میشناسن ، الان هم فقط میخوام بگم قدر این محیط مجازی رو بدونین ! خیلیا میگنم این انجمن خشکه ، سخت گیره و ... ولی مطمعن باشید اگر تونید با این محیط یکی بشید ، اینجارو مثل خونتون بدونید ، از خونتون براتون عزیز ترمیشه و دل کندن ازش براتون واقعاً سخت میشه .
مطمعن باشید این دوستی ها ، رفاقت ها و .. از خیلی مسائل ارزش بیشتری داره !
مثلا من برای بخش دانلود انجمن یا وب طول تابستون واقعا زحمت کشیدم ، ولی الان که فکر میکنم بدون این صمیمیّت برام هیچ ارزشی نداره ( امیدوارم منظورمو گرفته باشید )
از حامد هم بابت تاپیک تشکر میکنم ، واقعا به شحصه برای خودم دیدن این تاپیک خیلی ارزش داره ...
دلیل استعفای بنده هم جدا از پاره ای ( ! ) از مشغله ها این بود که کاملا از دیدن و دانلود کشتی کج زده شده بودم و مثل آب رو کوبیدن بود !
باز هم از تک تک کاربران انجمن تشکر میکنم و شما رو با خدا میسپارم
یا علی ( این هامون هم که یادش رفت مارو کاربر کنه :4: زرشک )
-
من هم از این دوستان تشکر میکنم.
[align=center]TANX FOR ALL THINGS[/align]
[align=center]The Dark Knight[/align]
[align=center]R . I . P[/align]
[align=center]The Enigma[/align]
[align=center]Ħ д † ε Ð[/align]
[align=center]FOR EVER[/align]
-
سلام
همه ي مداد رنگي ها مشغول بودند...
به جز مداد سفيد...
هيچ کسي به او کار نمي داد...
همه مي گفتند:{تو به هيچ دردي نمي خوري}...
يک شب که مداد رنگي ها...
توي سياهي کاغذ گم شده بودند...
مداد سفيد تا صبح کار کرد...
ماه کشيد...
مهتاب کشيد...
و آنقدر ستاره کشيد که کوچک وکوچک و کوچک تر شد...
صبح توي جعبه ي مداد رنگي...
جاي خالي او...
با هيچ رنگي پر نشد
یه دوروز نبودماااا ببین چه کارا که نکردن!!!
اول از همه معین شد کاربر عادی .یادش بخیر وقتی خاکستری شد چقدر بهش خندیدیم.چقدرزود گذشت.چقدر گذشت این زمان بعضی وقتها اشک ادمو در میاره کاش همون موقع بود.اون اوایل که خودش رو تو بخش بازی کشت تا وارد بخش مدیریت شد حالا استعفا داد.
بعد سینا شد کاربر.این شوالیه سیاه که از روز های اول در کنار انجمن بود و با جون و دل فعالیت میکرد هم دیگه کم اورد و بازنشست شد و جاش رو به یکی داد که حقش بود.از 3 نفر دیگه که استعفا دادن به جرات میتونم بگم کار سینا مهمتر بود ولی تو چشم نبود.چون اگه دلسوزیهاش و صبر کردنش در مقابل کاربرای جدید و کاربرای مثل من نبود پیشرفت نمیکردم.این جمله من که میگم کاره سینا از همه مهتر بود نه اینکه خدا نکرده بگم کاره بقیه دوستان ارزشی نداشت کار اونها هم فوق العاده مهم و کیلیدی بود و چون سینا باید شبانه روزی به فورم سر میزد و تمام تاپیک ها رو چک میکردم این جمله رو گفتم.
استعفای ارمین زیاد هیجان نداشت چون از یک ماه پیش میدونستم استعفا داده:4: ولی بازم دلم سوخت.چون روز های اولی که ارمین اومده بود و کولاکی راه انداخته بود یادم اومد و با النش دلم حسابی گرفت.تازه پارتنر اصلی پوریا هم از دور رفت کنار.(تازه اگه خودش برگرده)
نفر بعدی کیان تیکر یا انگیما :4: بود که بازم دلم گرفت و وقتی یاد اون زمانی افتادم که داشت بخش دانلود رو میترکوند تا مدیر بشه یادم اومد.با الن که استعفا داده.....
میون این ناراحتی ها جا داره به شوالیه جدید انجمن که از اعضای قدیم ای دبلیو سولجرز کبیر هم هست تبریک بگم چون به حقش رسید.ارمان واقعا به راحتی از پسش بر میاد.به جانه خودم وقتی دیدم ارمان ناظم شده خیلی حال کردم و کمی از ناراحتی و غم دوستانی که استعفا داده بودن کم کرد چون هر بار میومدم و میدیدم که رنگ نام کاربریش رنگ عادیه حرصم در میومد:4:.
در اخر از 4 دوست استعفاییمون به خاطر زحمات شبانه روزیشون تشکر میکنم و از راه دور دستشون رو میبوسم.
به شوالیه جدید هم میگم که تازه شروع عذاب کشیدن هات هست:4: ولی انشالا خدا بهت قوت بده.
نباید الان از همین 4 نفر تشکر کنیم چون از این چهار نفر ها اینقدر اومده و رفته که انجمن ما اینطوری با عظمت و پرغرور مونده و ادامه کار داده کسانی مثل :
داوود ,علی (اف جی ای),سپهر گریت وان,ارش,وصال,ابوالفضل,بهنام ,هادی,علیرضا,اردلان(ناظم),مح سن ام بی 619,کیان,مازیار,ارمین(این ارمین نه اون یکی) و .....
که از همشون تشکر و قدر دانی کردیم و میکنیم چون واقعا معلوم نیست اگه این عزیزان که لیستشون از این چند نفر خیلی بیشتر هست نبودند انجمن میتونست ادامه حیات بده؟؟!!
به تمام مدیران و کاربران جدید هم خدا قوت میگم و ازشون تشکر میکنم و میکنیم چون باز هم معلوم نبود اگه همچین کاربراو مدیرای بامرام و معرفتی اگه جایگذین نمیشدند میتونستیم پر غرور به راه خودمون ادامه بدیم؟!!
در اخر هم از دو ادمین عزیز انجمن تشکر میکنم و یه خسته نباشید ویجه و جانانه به هامون عزیز میگم که تونسته خوب سکانه هدایت این انجمن رو تا به اینجا ههدایت کنه.(بزنم به تخته اسفند دود کنم بگم ماشالاه)
قربان مرام همتون.
فعلا.....
-
واقعا اگه زحمت اين چند نفر نبود انجمن به اينجا نميرسيد.:34::34::34:
خيلي ازتون ممنونم.اميدوارم تو همه ي مراحل زندگيتون موفق باشين.:34:
[size=medium]در آخر هم خسته نباشيد.[/size]
-
به پایان میسد هر دفتر! حکایت همچنان باقیست
هر شروعی پایانی داره.
از زحمات تمامی این عزیزان تشکر میکنم.
واقعا خسته نباشند
دیگه قرار نیست که به خاطر انجمن کسی از کار و زندگیش بزنه!
امیدوارم در همه ی مراحل زندگی پیروز باشند