-
بازگشت ان دبلیو او / هوگن / اسکات هال در شرف پیوستن به تی ان ای !!
اغلب منابع خبری در باره سید جاستیس اخباری را اعلام کردند.
شرح این اخبار بدین گونه بود که سید جاستیس به تی ان ای پیوسته و همچنین در اکانت خود نیز از لوگو تی ان ای استفاده کرده است.( این خبر اعلام شده بود )
نکته جالبی که در این باره وجود دارد این است که تا ساعاتی پیش منابع خبری بدون صحبت در مورد گروه ان دبلیو او خبر پیوستن سایکو سید به ان دبلیو او را منتشر کردند !!
اما بعد از گذشت اندکی زمان ، اغلب آن ها وعده بازگشت گروه ان دبلیو او را داده اند.
بعضی اخبار هم در این مورد است که نقشه باز گشایی ان دبلیو او هم اکنون کشیده شده است !
چندی پیش هاک هوگن با یکی از اعضای گروه ان دبلیو یعنی اسکات هال دیداری کرده بود و در مورد پیوستن به تی ان ای با او سخن گفته بود.
خبری از نتایج صحبت های آن ها هنوز اعلام نشده است.
البته اسکات هال در گذشته تمایل پیوستن به تی ان ای را داشته است تا جایی که در ماه ژانویه و فوریه 2008 در تی ان ای حاضر شد !!
علت اینکه هال در آن زمان بازنگشت به این دلیل بود که بدن وی آمادگی لازم برای حضور در رینگ را پیدا نکرده بود.
این در حالی است که کمپانی دبلیو دبلیو ای تا کنون چندین بار به هال پیشنهاد بازگشت داده است ، اما از طرف هال جوابی دریافت نکرده است.
اکنون بعد از دو سال دوباره وعده بازگشت هال به تی ان ای از طرف سایت های خبری اعلام شده است !!
-
RE: بازگشت ان دبلیو او / هوگن / اسکات هال در شرف پیوستن به تی ان ای !!
تی ان ای اسم کمپانی رو عوض کنه بذاره pensioners Wrestleling!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmoodtaker
هر وقت WWE اسم کمپانی رو به Children Wrestling Entertainment عوض کرد TNA هم لازم باشه عوض می کنه.
-
دوستان لطفاً بس کنید .
هر لیگی یه سری طرفدار داره , تو این چند ماه هم از بس بحث کردیم , باز میرسیدیم به همون خونه ی اول .
لطفاً دیگه بحث رو ادامه ندید و از موضوع اصلی تاپیک خارج نشید !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
دوستان لطفاً بس کنید .
هر لیگی یه سری طرفدار داره , تو این چند ماه هم از بس بحث کردیم , باز میرسیدیم به همون خونه ی اول .
بـــسم الله
هامون به ما رحم کن . آرکمان رنگت عوض نشده از الان نشون کردی که به کی اخطار بدی کی رو بن کنی. رنگت عوض شه فکر کنم حکومت نظامی داریم که هرکی از ساعت 9 شب به بعد پست بده 99 % اخطار می گیره.
خدایا از تمام گناهان ما بگذر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The PhenomeNal
نقل قول:
دوستان لطفاً بس کنید .
بـــسم الله
هامون به ما رحم کن . آرکمان رنگت عوض نشده از الان نشون کردی که به کی اخطار بدی کی رو بن کنی. رنگت عوض شه فکر کنم حکومت نظامی داریم که هرکی از ساعت 9 شب به بعد پست بده 99 % اخطار می گیره.
آقا رضا گفتن بیام تذکر بدم تا دوباره جنجال به پا نشه .
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان لطفاً بس کنید .
بـــسم الله
آقا رضا گفتن بیام تذکر بدم تا دوباره جنجال به پا نشه .
به قول مرتضی : بله بله حق با شماست :11:
ما که رو حرف ناظم انجمن حرف نمی زنیم :28:
-
البته شهاب اسکات تو2004 2005 تو تی ان ای بازی میکرد .
شما اگه یوت-یوب برین برین کانال تی ان ای رسلینگ بعد برین قسمت کلاسیک مچ ها پر مسابقه از اسکات هست .
باحال ترینش هم فاینال رزولوشن 2005 هست که با جف هاردی کشتی میگیره به داوریه رادی پایپر .
-
درسته من اینجا منظورم این بود که حاضر شد و در مورد پیوستنش حرف زد.( ژانویه 2008 )
وگرنه قبل هم کشتی می گرفت اما نه تحت قرار داد تمات مدت!
ممنون
-
به نظر من TNA داره یک تقلید کور کورانه از wwe انجام میده.فکر نکنم که با این کارها و آوردن یک مشت پیرمرد بتونه ریتینگ شوهاشو بالا ببره.
-
تا ناظمِ جدید نمی تونه اخطار بده من جواب بدم .
نقل قول:
به نظر من TNA داره یک تقلید کور کورانه از wwe انجام میده.فکر نکنم که با این کارها و آوردن یک مشت پیرمرد بتونه ریتینگ شوهاشو بالا ببره.
آرف جان دابلیو دابلیو ای ریتینگ 3 می یاره مثلا خیلی تماشاگر داره همه بچه های زی 16 یا 15 سال هستند ککه اصلا هیچی حالشون نیست . فقط جان سینا بیاد یه یو کنت سی می بزنه اونا هم دست تکون بدن . دابلیو دابلیو ای همین شد و بس.
از آوردن لجند ها هم حرف می زنی همین نش :34: از صد تا تریپل اچ یا شاون داره بهتر کار می کنه با همون سنش. یا میک فولی که تو دابلیو دابلیو ای گزارش گری می کرد الان به مین اونتر تبدیل شده و اکستریم راسلینگ رو برگردونده با کمک ابیس. همین پی پی وی تِرنینگ پوسنت ثابت کرد که تی ان ای خیلی راحت می تونه از دابلیو دابلیو ای جلو بزنه من خودم فن تی ان ای بودم و هستم ولی هیچ وقت فکر نمی کردم تی ان ای با این رعت رشد کنه و به رقابت با دابلیو دابلیو بپردازد ولی وقتی این پی پی وی رو دیدم مین اونت رو دیدم یازی کارت انگل و دزموند وولف رو دیدم بهش ایمان پیدا کردم که تی ان ای تا سال 2011 از دابلیو دابلیو ای نامی باقی نمی ذاره و هیچ شکی درش نیست.
-
والله برای TNA هم فکر نکنم که ادمهای 30-40 ساله بیان و ببیند.اینم مثل wwe فیلم و مسخره بازیه.اگه دنبال یک شو میگردی که ادم بزرگها ببینند برو UFC نگاه کن.
راستی من آرف نیستم.عارف هستم:4:
-
ببخشید عارف خان من نگفتن ما بچه نداریم که نگاه نکنند یا ما واقعی کشتی می گیریم لاقل ما واقعی تر شو هامون رو اجراء می کنیم و فن های بزرپسال بین 15 تا 20 22 داریم.
-
ببخشید.شما شغل شریفتون تو TNA چیه؟حالا برا چی سر tna و wwe با من کل کل میکنی؟همچین داری میگی که انگاری من نماینده رسمی wwe هستم و شما هم نماینده tna,
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AREF TAKER
ببخشید.شما شغل شریفتون تو TNA چیه؟حالا برا چی سر tna و wwe با من کل کل میکنی؟همچین داری میگی که انگاری من نماینده رسمی wwe هستم و شما هم نماینده tna,
[align=center]
[size=large]TNA Fan For Ever[/size][/align]
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahmoodtaker
هر وقت WWE اسم کمپانی رو به Children Wrestling Entertainment عوض کرد TNA هم لازم باشه عوض می کنه.
دوست عزیز شاید حق با شما باشه،ولی فعلا میبینی که پیر و جوون Children Wrestling بیشتر میپسندند و روز به روز داره طرفداراش بیشتر و بیشتر میشه:24:
نمونش راو این هفته با 23000 تماشاگر در استادیوم:33:در صورتی که تی ان ای به 2000 تا هم راضیه:32:
رستلمنیا 2010 هم چشمها رو خیره خواد کرد:24:
-
بهترین بگید کودکان و دختران اینجوری جملتون معنی میده ...
میانگین سنی تماشاچی هایه دبیلودبیلو ای 13 سال :55:
-
عذر میخوام ولی معلومه خوب چشمات رو باز نمیکنی(شاید هم خودت رو میزنی به ندیدن!)
-
اوه نه خیر من چشمام بازه وقتی ورودی سینا میشه دوربین ها همدیگه فقط کودکان وزن هارونشون میده ... شما چشمات رو باز کن و بدون تعصب بشینم بازی هایه هر دوکمپانی رو ببین .. افرین
-
خوب بله شما که خانه سالمندان دارید بیشتر افراد بازنشسته و یه پا لب گوری میان نگاه میکنند
لابد پدر مادر بچه ها اسکل هستن که پول میدن و بچه خودش تنها میره نگاه میکنه
کی بجه زیر 13 سال خودش رو تنها ول میکنه؟
همه سن و همه جنسه میان نگاه میکنند
البته قانون پی جی که تصویب کردن حواسمون باشه که از یه طرف هم از چه کانالهایی پخش میشد و پخش میشه مثل fox showtime skysport!
در راجع به موضوع تاپیک هم باید بگم که هرکی بیاد فرقی نداره چه میخواد تیکر بیاد چه میخواد اقای اسکات بیاد فرقی نمیکنه
یه سوال:
میشه بگی تی ان ای کی از قدیمی ها و تقریبا در سطح شاون و هانتر رو نداره و نداشته؟
انگل که خیلی عالیه
فولی که همه میدونن
هوگان هم که پیر کچِ
دیگه چی؟
-
نقل قول:
نقل قول:
[align=center]
[size=large]
TNA Fan For Ever[/size][/align]
برای همینه که متعصبانه داری حرف میزنی.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloodpaint
خوب بله شما که خانه سالمندان دارید بیشتر افراد بازنشسته و یه پا لب گوری میان نگاه میکنند
لابد پدر مادر بچه ها اسکل هستن که پول میدن و بچه خودش تنها میره نگاه میکنه
کی بجه زیر 13 سال خودش رو تنها ول میکنه؟
همه سن و همه جنسه میان نگاه میکنند
البته قانون پی جی که تصویب کردن حواسمون باشه که از یه طرف هم از چه کانالهایی پخش میشد و پخش میشه مثل fox showtime skysport!
در راجع به موضوع تاپیک هم باید بگم که هرکی بیاد فرقی نداره چه میخواد تیکر بیاد چه میخواد اقای اسکات بیاد فرقی نمیکنه
یه سوال:
میشه بگی تی ان ای کی از قدیمی ها و تقریبا در سطح شاون و هانتر رو نداره و نداشته؟
انگل که خیلی عالیه
فولی که همه میدونن
هوگان هم که پیر کچِ
دیگه چی؟
بازم پستهای تکراری همیشگی بشر تو دوتا کلمه بیشتر یاد نگرفتی به غیر از پیرو پاتال که هی میگی:11:
این بابا بچه خوبی یکم شیرین میزنه وجود ایشون و ژانگولربازیاشون واسه عوض شدن اتمسفر تاپیک خوبه.
بچه تنهایه اطلاعاتشم کم فقط اخر تاپیک میاد یه چیزی میگه برا خودش میگه قبلنا که فحشای نافرم می داد ولی حالا کمی یاد گرفته چی به چیه تو هر تاپیکیم میره اتوماتیک 3 تا خط تو حافظش هست میگه.
کلا میخواد بگه منم هستم مطرح کنه خودشو :13:
بهترین چیز واسه این افراد جواب ندادن به پستایی که میزنه اصلا نباس حسابش کرد اگه جواب بگیره فک میکنه بازیه بزارید واسه خوش هرچی میخواد تکست کنه:32:
-
** خوردی پس الان جواب دادی تو که نمی خوای جواب بدی
-
واقعا متاسف می شم میبینم برای انجمنی که لقب "انجمن تخصصی کشتی ایران" رو یدک می کشه حالا کاربرا می بینن تا ناظم یا مدیر بالا سرشون نیست اینجوری باید بهم بپرن.
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
[align=center]
[size=large]
نمی خواد بگی که دابلیو دابلیو ای فن نیست تازه من اگه تعصبی عمل می کردم که الان انجمن فیــــ لتر می شد.
-
حاج اقا bloodpaint (شرمنده اسمت رو نمیدونم) بعضی از حرفات خوب هست،ولی ،لطفا زبونت رو یهخورده نرم تر کن!
-
به زودی با کاربرای خاطی حواشی این چند روز برخورد میشه .
از جمله آقای wrestelamania 21 و آقای Bloodpaint .
-
ببینید چقدر داره با من توی چندتا پست بی ادب حرف میزنه!
شما قضاوت کنید بابا
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bloodpaint
** خوردی پس الان جواب دادی تو که نمی خوای جواب بدی
شما دفه سومته داری فحش و توهین مستقیم میکنی شما و دفه این کلمه زشتو یه بار به بنده و یه بار دیگه به دیگر اعضای سایت گفتید.
در صورتی که بنده همچین کارایی تو هیچ فرومی انجام ندادم.
شما یکبار مدیر جناب hated بهت اخطار داد که اگه یبار دیگه از این کلمه استفاده کنی اخراج میشی که شمام عوض احترام و طلب بخشش گفتی زودتر بن کنید نمیخوام ایمیلم با این فروم درگیر باشه دقیقا عین جملت همین بود.
کلماتی که شما به کار گرفتید کلمات رکیک و توهین مستقیم است.
-
ببینید اقای رسلمنیا21 من به شما احترام میزارم
اما...
حالا منظور؟
اگه با بن کردن مشکل این که تی ان ای درجه دو از دابلیو ای بهتر حل میشه بن کنید
در ضمن به تو ربطی نداره بن شدن من یا نشدنم
از اون رفیق مامور شکنجه اطلاعاتیت چه خبر نیستش
-
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
[align=center]
[size=large]
نمی خواد بگی که دابلیو دابلیو ای فن نیست تازه من اگه تعصبی عمل می کردم که الان انجمن فیــــ لتر می شد.
مثلا میخواستی که به wwe فحش خار مادر بدی؟:11:
همچین میگی که انگاری واسه من مهمه.برو هرکاری که عشقته انجام بده.من دیگه حال بحث کردن باهاتو ندارم.
-
دو کاربر خاطی هر کدوم به مدت دو هفته اخراج شدن
گویا بعضی ها تا زور بالا سرشون نباشه نمیتونن راحت باشن
دفعه بعد گزارشی از کاربری مشاهده کنم که همینطوری خیلی راحت توهین میکنه به همه و مسخره بازی در میاره دیگه دو هفته اخراج نمیکنم به صورت همیشگی دسترسیش رو به فروم قطع میکنم