نظر خود رابنویسید و بگویید برنده ی رویال رامبل امسال چه کسی می شود
من می گویم [size=large] edge[/size] شما چه نظری دارید
نمایش نسخه قابل چاپ
نظر خود رابنویسید و بگویید برنده ی رویال رامبل امسال چه کسی می شود
من می گویم [size=large] edge[/size] شما چه نظری دارید
به نظر من تریپل اچ میبره .
چون قرار بود که دی اکس از هم پاشیده بشه از اونطرف هم که شان میخواد دوباره با اندر در بیفته این وسط هانتر بیکار میمونه که احتمال زیاد برنده رویال میشه .
ولی من میگم که شان برنده میشه..............
دلیلی هم ندارم. به خاطر عشقم گفتم........
به نظر من جان سينا يا آندر برنده ميشن:21:
جف یا ادج برنده میشن.
چون قراره همون حدودا برگردن.
حالا كيا شركت ميكنن !
من میگم هرکی باشه آندر و اورتن و شاون و تریپل و جان سینا نیست
میگم شیموس یا جکسواگل شاید برنده شدن
بهتر بود ميزاشتي هفته آخر تا حداقل مشخص باشه كه كيا شركت ميكنن و نظر سنجي ميزاشتيم.
ولي
مشخص هست كه اينا شركت نميكنن:
1-آندرتيكر
2-باتيستا
3-رندي اورتن
4-جان سينا
5-شيميوس اوشنسي
اگر هم جريشو ريمچ بگيره.اينا به ليست بالا اضافه ميشه
6-تريپل اچ
7-شاون مايكلز
8-بيگشو
9-كريس جريكو
احتمال قهرماني اج بسيار زياده
اصلا اونايي كه چمپ هستند نميبرن.من ميگم جف برميگرده و يا اج
من در انتخاب اولم اج رو میگم ولی احتمال این که شان با تیکر مسابقه بده زیاده خه مگه نگفتند شان دوباره توی رسیلمنیا قراره با تیکر مسابقه بده من اول امیدوارم که کمربند سنگینوزن تا اون موقع دست شان باشه ولی اگر شانبا تیکر در رسیلمنیا قراره بازی کنه اونم برای سنگین وزن بعدی نیست که شان ن ببره هم مسابقه شان تیکر دوباره تکرار میشه و هم دی اکس از هم میپاشه.
اگه نوبتی باشه نوبت کین هست
ولی احتمال زیاد ادج برنده میشه
اکثرا هم تو رویال رامبلها هر نفر یه بار برنده میشه البته شان و هالک هوگن استثنا هستن تو مسابقه های جدید این جوریه
خدا کنه که کین بشه:30::30:
من میگم یا edge یا jeff
دوستان من که چشم آب نمیخوره ادج باشه چون تو مصاحبه هاش حرف از این بود که تا چند ماه دیگه نمیاد...
(اگه قرار بود بیاد تو مصاحبه هاش حرفی نمیزد)
هولك هوگان به wwe بازگشت :4: ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali-tp
===
به نظر من شانس جريكو الان از همه بيشتره . و خود شان مايكل .
---
اگه سينا با شيموس ريمچ نكنه. صد در صد شانس داره .
سلام قبلا يه نفرو 2 بار قهرمان ميکردن در رويال رمبل الان من فک کنم از لجند ها هيچکی قهرمن رويال نميشه چون ميدانو بايد بدن دسه جونها.شايد EDGE چون يه STORY LINE دادن بهش مثه سینا که بد از مصدوميت بياد و اين کسایی هم که نام ميبرم هنوز تو صف هستن :JEFF.KOFI.CM PUNK.:15::15::15::15::15::15:
دوستان جف شانسی نداره چون هنوز پاش گیره. اگه براش زندان ببرن خیلی بد میشه.
تنها کسی هم که تاحالا نبرده و از خیلی وقته مین اونتر ادج هستش. ادج بهترین گزینه برای بردن رویال رامبله ( البته فکر نکم تا اون موقع سلامتی خودش رو کامل به دست اورده باشه)
ميگم رویال رمبل شروع شده 29 نفر امدن نفره اخر اهنگه برت هارت بزن WWE منفجر ميشه اگه بياد چی ميشه من کله بچهای IRANWWE رو شيرينی ميدم......:34::34::34::34::34::34::34::34::34: :34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:
[align=center]
RATED [ R ] S-perstar - EDGE
[/align]
احتمالا ادج نفر 29 میاد و قهرمان رویال رامبل میشه.شاید هم رندی بشه
من از این رویال هایی که نفر 29 یا 30 (سینا) یهو وارد میشن و قهرمان میشن خیلی بدم میاد از نظر شانس برنده شدن به نظر من هم شانس اج بالاست در کنار اون می تونیم جریکو اورتون وجف و شان رو قرار بدیم البته نباید از جان هم غافل شد البته اگه تو مسابقه باشه حالا تصور کنید بین اینا کوفی بیاد برنده بشه من نیم ساعت بالا میارم:26:
منم میگم نوبتی ام باشه نوبت کین
کین خیلی زحمت کشیده ولی تاحالا به حقش نرسیده
من فکر نمیکنم که کین برنده بشه به نظر من یا اج یا تریپل اچ یا کوفی البته نمیدونم کسایی که کمربند تگ تیم دارن میتونن شرکت کنن یا نه
استوریلاینه جالبی که میتونه اتفاق بیفته اینه که تریپل اچ قهرمان رویال بشه و شاون هم در چمبر کمربندو ببره و در wm26 تریپل با شان سر کمربند بازی کنند که واقعا رویایی میشه .
نه داشتم در باره ی گذشته میگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
با عرض سلام
بچه ها بزارین من از تجربم استفاده کنم و به شما یه نکته رو یاد آور بشم اونم اینکه تریپل چ از سال2000 تا 2009 در همه ی راسامنیاها در Main Event بوده و در سال 2010 هم همینطوره مطمئن باشین یا تریپل چ قهرمان رویال رامبل میشه یا از یه راه دیگه به مسابقه سره کمربند تو راسامنیا میرسه پس این نظررو نباید یادتون بره.(شایدم کمربند رو ببره)
ولی الان چقد تریپل چ ضعیف شده بره راسامنیا هم میبازه احتمالا سالهای آخرشه!!!
به قول یکی از دوستا اگه جریشو ریمچ بگیرن من نظرم رو ادج هست
به باتیستا هم فکر میکنم
تنها یک اسطوره هست که تا حالا کامل و تک نفره برنده رویال رامبل نشده اونم برت هارت هست.
سال 94 که با لوگر شد!
سال 97 هم که اون مسخره بازی را در آوردند! و آستین شد.
حالا که برگشته من احتمال میدم ، بخصوص اینکه در رسلمینیا 26 هم حضور داره و کشتی می گیره به احتمال بالا ، البته این استوری لاینش با مکمن کاش به رسلمینیا نکشه!
باز هم مثل سال گذشته رندی ارتن میشه...
اگه جان سینا با شیموس ریمچ نداشته باشه جان سینا رویال را خواهد برد
نه دوستان 100% ادج قهرمان رویال رامبل میشه شایدیم بره رسلمنیا انتقامش رو از آندرتیکر بگیره :30: :30: :30:
سلام الیکم.
از همه بیشتر تو این رامبل شانس نفر زیاده:
1.اج که ممکنه بیاد و همه رو سورپرایز کنه
2.جف هاردی که شانسش خیلی کمه
3.جریکو که این روزا تبدیل شده به املت اسمک داون
4.کوفی هم چون چپ و راست از اورتن کتک خورده.چون تبدیل به یه مین اونتر شده شاید برندش کنن
شک نکنید اج می بره
احتمال این که اج برنده بشه زیاده اما فکر نکنم وینس stori لو رفته رو اجرا کنه
:15:
احتمال بردن رندی کمه! به احتمال زیاد تریپل اچ
فقط خدا کنه شیموس نباشه، اصلا خدا کنه مصدوم شه بره پی کارش......:10:
احتمال بردن تریپل اچ و شاون زیاده
سلام
نوبتی هم باشه باید کینو برنده کنند چون اصلا به توانایی هاش توی این چند سال بها ندادند. البته اج هم شانس داره ولی اینکه بخوان دوباره بازگشتشو مثل سوروایور سریز پارسال با یک پیروزی دیگه مصادف کنن زیاد جالب نیست !
در مورد جف هم باید بگم که 100 درصد نباید روش حساب باز کنیم چون به احتمال خیلی زیاد جف تا آخر سال 2010 هم به رینگ برنمیگرده و انشاالله رامبل 2011 :4:
ولی مطمین باشید یه نفرو قهرمان میکنن که ما اصلا فکرشو هم نمیکنیم.
موفق باشید
کی گفته که جف تا آخر سال 2010 به رینگ نمیاد(منبع را ذکر کنید)من شرط میبندم که جف زیاد زیاد دیگه تا سامر اسلم سال 2010 برمیگرده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Age Of Mehdi
سلام به همگی
شک نکنید قهرمان رویال رامبل امسال کریس جریکو هستش مطمئن باشید
من امیدوارم از بین این چهار نفر یکی ببره :
1-تریپل اچ که دو سال پشت سر هم حقش ضایع شد 2008 که دیدیم چقدر مسخره افتاد پایین...2009 هم که در حقیقت 3 به 1 بود...
2-کریس جریکو که به نظر من حتما باید طی این 2-3 سال یه بار قهرمان رویال بشه چون تابحال نشده...
3-اج که از بقیه احتمال بردش بیشتره البته اگه تا اون موقع مصدومیتش برطرف بشه...
4-شیموس !!! دلیلی هم ندارم ولی همه چیش از خیلی از استارای دیگه بهتره...درست مثل تریپل اچ که اولش اومده بود خیلی منفور بود اما الان طرفداراش از همه بیشتره اینم همینطور الان منفوره ولی 2-3 سال بعد.............
بدترین چیزی هم که ممکنه اتفاق بیفته قهرمانی جفه که اگه ببره واقعا باید Wwe رو کنار گزاشت...
اولاً جف حالا حالا ها بر نمی گرده ... ثانیاً لایق ترین سوپراستار بین سوپراستارهایی که تا بحال برنده رویال نشدن جف هست .نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
این همه سابقه کشتی گیری داره (از 16 سالگی) ... این همه بدن خودش رو برای اینکه مردم از بازیش لذت ببرن در معرض خطر قرار داده و الان هم اسیب دیده ست .
بهترین بازی ها رو انجام داده .
چند باری هم حرکاتش extreme of he year شده .
و ...
نمی دونم واسه چی کاربران این انجمن با جف بدن ؟ نمی فهمم :15:
به هر حال جف یکی از بهترین سوپراستارهای wwe هست و خواهد بود و طرفدارهای زیادی داره و روز به روز به تعدادشون اضافه میشه .
بهترین کسی رو که میتونن برنده بکنن کریس جریکو یا اج هست
البته من دوستدارم جف ببره:34::34::34::34::34: