نتایج تیپینگ اسمکدان به تاریخ پخش 8 ژانویه
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=small][b]تیپینگ اسمکدان این هفته در شهر اوئیسویل ایالت کنتاکی انجام شد که نتایج بدست آمده به شرح زیر است :[/b][/size][/align]
[align=right]-در دارک مچ تایلر رکس ، هاریکن هلمز را پین کرد .
-در آغاز رسمی شوء باتیستا حاضر میشه و میگه با این که هفته قبل در تورنمنت نتونست ری رو شکست بده اما ویکی کار درستی کرد و مسابقه ای برای امشب ترتیب داد بین من و ری تا برندمون به مصاف تیکر بره اما مشکلی که وجود داره اینه که ویکی فقط یک مشاور هست و نمیتونه بازی تعیین کنه به خاطر همین من از تدی لانگ میخوام تا بیاد و این بازی رو تصویب کنه.به جای تدی لانگ ری میستریو وارد میشه و به باتیستا میگه که حاضره با او مسابقه بده و به این ترتیب بازی بین این دو تصویب میشه.
-دالف زیگلر با قانون کانت اوت کین رو شکست میدهد.
-اعلام میشه در ادامه شو سی ام پانک یکی از هواداران رو نجات خواهد داد!
-در بکستیج میشل مک کول به همراه لیلا و بث فینکس میکی جیمز رو مسخره میکنن.لیلا و مک کول از فینکس به خاطر هفته قبل دلجویی میکنن اما فینکس به لیلا میگه که مذاقب خودش باشه چون امشب اوها با هم مسابقه دارند.
-در بکستیج جریکو به هارت داینستی میگه که آیا اونا آماده هستن که از خودشون اثری بزارن و اونها هم تایید میکنن و میگن که اون اتفاقی که تو راء برای برت افتاد شرم آور بود.
-کریس جریکو و هارت داینستی در یک مسابقه تگ تیم کرایم تایم و آر-تروث رو شکست می دهند.
-سی ام پانک و لوک گالوس میان و یکی رو از بین تماشاچیا میارن تا اونو به استریت اج تبدیل کنن.اونا از تماشاچی میپرسن که آیا آماده است که در امنیت زندگی کنه و او جواب بله میده.این بار از او میپرسن که آیا دوست داره ترک کنه و او باز جواب مثبت میده.بعدش اونا میگن برای اینکه اسنریت اج بشی باید مو ها تو بتراشی و طرف هم با کمی کش و قوس قبول میکنه و گالوس هم وسط رینگ با یک ماشین اصلاح برقی طرف رو کچل میکنه.
-لوک گالوس موفق به شکست دادن مت هاردی میشه (:23:، مت رو به فستوس میبازونن!شاید تبعات حرکت جف باشه)
-در بکستیج ویکی گررو به ماریا میگه که اگه او هم مثل ماریا بیکار بود قطعا مثل ماریا به برنامه Celebrity Apprentice دعوت میشه. ویکی یک سری از عروسک های جدیدی استارهای WWE رو درمیاره و به ماریا میده تا باهاشون بازی بکنه .در این حین کالی وارد میشه و به ویکی میگه که عروسکی که ازش ساختن شبیه گاو هست.
-بث فینکس لیلا رو شکست داد.بعد از بازی میشل به بث حمله میکنه و میکی نیز وارد میشه و ابتدا مک کول و سپس فینکس رو مورد حمله قرار میده.
-در بکستیج قهرمان بین قاره ای ، درو مک اینتایر در حال مصاحبه با جاش متیوز هست که جان موریسون وارد میشه و به درو میگه که او فقط با تقلب میتونه موریسون رو شکست بده.بعدش دو نفر وارد درگیری میشن تا مامورین امنیتی بیان و این دو نفر رو جدا کنن.
-در مین ایونت باتیستا و ری میستریو به مصاف هم میرن که در وسط مسابقه ناگهان آرنا خاموش و تاریک میشه و بعد از مدتی که روشنایی برمیگرده هر دو نفر در حالی که ضربه دیدن روی زمین افتاده اند.بازی بدون نتیجه تموم میشه و شوء تلویزیونی تموم میشه.
[/align]
RE: نتایج تیپینگ اسمکدان به تاریخ پخش 8 ژانویه
يحتمل از اون بيليط ارزونا گرفتن دور بودن نتونستن درست ببينن رينگو.:4:
برای خود من هم خیلی تعجب آور بود دیروز خونده بودم که بازی بی نتیجه مونده امروز رفتم یه سایت دیگه دیدم نوشته ری باتیستا رو برد.از 5 سایت معروف 3 تا شون نیمه کاره نوشته بودن 2 تا شون برد ری.اولین باره که تو این مدت به همچین چیزی برخورد میکنم چون اصولا همه اینا خبراشون عین همه از هم کپی میکنن اما این دفه دو تا با 180 درجه اختلاف گذاشته بودن.:15:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAYAN_CENA_Y2J
برای خود من هم خیلی تعجب آور بود دیروز خونده بودم که بازی بی نتیجه مونده امروز رفتم یه سایت دیگه دیدم نوشته ری باتیستا رو برد.از 5 سایت معروف 3 تا شون نیمه کاره نوشته بودن 2 تا شون برد ری.اولین باره که تو این مدت به همچین چیزی برخورد میکنم چون اصولا همه اینا خبراشون عین همه از هم کپی میکنن اما این دفه دو تا با 180 درجه اختلاف گذاشته بودن.:15:
دقیقا این بلا یک بار سر من هم اومد ، سر موضوعی که سی ام پانک مصاحبه کرده بود و معنی سی ام ( chick magnet ) را توضیح داده بود.
دو تا سایت معتبر این مصاحبه را به دو طریق متفاوت گذاشته بودند.
جالب اینجاست که معین هم قبلا یک خبر در مورد مخفف یا معنی سی ام در سی ام پانک گذاشته بود اونم یه معنی دیگه ای نوشته بود که بهش هم گفتم.
البته معنیه CM شیکاگو پانک هستش که خوده پانک گفت(یه بار ازش پرسیدن ناراحت نیستی میز لقبتو دزدید و اونم گفت همچین چیزی نیست:4:).و JR هم توی گزارشگری میگه شیکاگو مید پانک.
حالا از بحث خارج نشیم .من تو Wrastlezone.com دیدم که بازی No Contest شده!
احتمالا بازی 3نفره میشه در RR
ولی من نمیدونم احتمالا اگر قرار باشه تو رسلمنیا برای تیکر حریف بگذارن باید از الان استوری لاین شروع کنن احتمالا بازی رویال رامبل بین ری و تیکر برگذار میشه و یک سوال ری تا حالا با تیکر تو رسلمنیا بازی کرده
خیر.
تا حالا این اتفاق نیوفتاده!
اسمک دان بدون جف حال نمیده.از نظر من مستریو نمیتونه حریف خوب و قابلی برای تیکر باشه توی اسمک دان فقط چند نفر هستند که میتونند حریف تیکر بشن.یکی باتیستا دومی کین سومی هم ادج که البته فعلا مصدوم هست.بخاطر اخبار ممنون
طبق آخرین اخبار رسیده بازی ری و باتیستا بدون نتیجه تموم شده و اون روایت دوم دارک مچ بوده است.
اگه ری با تیکر تو رویال بازی کنه که خیلی مسخره میشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeed_champ
اگه ری با تیکر تو رویال بازی کنه که خیلی مسخره میشه.
خب اگه باتیستا هم بازی کنه مسخره میشه من امیدوار بودم که توی رویال رامبل یک حریف جدید مثل مت هاردی یا کین یا جریکو با تیکر بازی کنن
به نظر من احتمالا بازی تریپل سرد بشه و ری یه جورایی خیانتش به باتیستا رو جبران کنه وانیمال دوباره چمپ بشه