دانلود تم رسلینگ برای انواع گوشی.
[size=medium]سلام.امروز این تاپیک رو زدم تا اعلام کنم هر کسی تم کشتی کج چه دبلیو دبلیو ای چه تی ان ای و چه یو اف سی داره تو اینجا واسه دانلود بزاره تا بقیه استفاده کنن.علت دیگر زدن تاپیکم اینه که دیدم تم رسلینگ برای گوشی نسبتا کمه.(مخصوصا لیگ هایی به غیر از دبلیو دبلیو ای.)پس هرکسی داره لطفا دریغ نکنه.:34::34::34:[/size]
در ضمن خودمم به زودی تم می ذارم.[hr]
[size=medium]دوباره سلام.اولین تم هارو خودم گذاشتم.تم ها برای نوکیا سری 60 هست.فایل آپلود شده با نام سایت iranwwe.net هست.:34::34::34:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دو تم از جان سینا و یک تم از راک هست.برید حال کنید.:11::34::34::11:[/size]
RE: دانلود تم رسلینگ برای انواع گوشی.
سلام.امروز یه تم کشتی کج دیگه گذاشتم.تم واسه سونی اریکسونه.:34::34::34:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برید بترکونید.:34::34::34:
اگه تم استون کلد برای n73 رو داری بزاری ممنون میشم
نقل قول:
اگه تم استون کلد برای n73 رو داری بزاری ممنون میشم
[size=medium]نکته اول:اینکه stone cold steve austin اگر به دستم رسید حتما براتون می ذارم.:34::34::34:
نکته دوم اینکه یه تم دیگه هم براتون گذاشتم.این تم رو گوشی های هم سطح 6120 خوب کار می کنه.
اینم از این.نظر بدید.:30::34::30::34:[/size]
ببخشید این تم سونی اریکسون کار نمیکنه(تو گوشی من)
میشه یه بار برام بگی چیکار کنم؟
[size=medium]امکان داره تم با سیستم عامل شما نخونه.در ضمن با سیستم عامل دیگه ندارم شرمنده اگه داشتم می ذاشتم.:28::28::28::7::7::7:مر30[/size]
[size=medium]سلام.امروز یه تم دیگه برای گوشی براتون آوردم.تم مال گوشی های سری 60 هست.تم مال باتیستاست.زیباست و ارزش دانلود داره.:24::24::24:
امیدوارم جالب باشه.:34::34::34:[/size]
لطفا از باتیستا هم برای سونی اریکسون بزارید (k750i)ممنون
نقل قول:
لطفا از باتیستا هم برای سونی اریکسون بزارید (k750i)ممنون
[size=medium]چشم اگه دستم بیاد در اولین فرصت می ذارم.:34::34::34::34::34::34::34:[/size]
نقل قول:
[size=medium]تم برای n73 بذارید[/size]
[size=medium]این طوری که می بینم درخواست برای N73 زیاده به زودی یه تم ساز از این گوشی براتون می ذارم که برید حال کنید.البته به زودی........:34::34::34::34::34:[/size]
آقا جون تم واسه ی 5800 رو لطف میکنی هاستش رو عوض کنی و باراپید شیرد نذاری.:30::34: