-
متمدن ترین کشور تاریخ (نظر سنجی)
[size=large]از نظر شما متمدن ترین کشور در طول تاریخ چیست؟ [/size][size=x-large]با دلیل[/size][hr]
از نظر من ایران باستان متمدن ترین کشور است.
1.اولین جاییست که انسان ها در ان به زندگی پرداختند.
2.کشوری است که در زمان کوروش هخامنش همه ی کشور ها مطیع ان ها بوده اند
-
RE: متمدن ترین کشور تاریخ (نظر سنجی)
خیلی بخشید ولی به نظر من این نظرسنجی یه توهین به کشورمونه:10::10::10::27::27::26::26:
وقتی کشورای غربی به تمدن ایران و نژاد اریایی حسادت میکنن و هزارویک ترفند بهکار میبرن تا ذهن جهانیا رو نسبت به ایران عوض کنن(از فیلمی مثل سیصد گرفته تا حذف خلیج فارس از نقشه ها و...)
اونوقت ما میایم نظرسنجی میذاریم که ببینیم ایران متمدنتره
یاروم باستان که ادمای زنده رو جلوی شیرا مینداختن و اسمشو میذارن تمدن:23::23::26::26::23::23:
بجای این جور نظر سنجیا که ممکنه جای یه مطلب مهم رو بگیره نظر سنجیایی رو بذارین که ارزش نظر دادن رو داشته باشه:34::34::34:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak237beckham1batista
خیلی بخشید ولی به نظر من این نظرسنجی یه توهین به کشورمونه:10::10::10::27::27::26::26:
وقتی کشورای غربی به تمدن ایران و نژاد اریایی حسادت میکنن و هزارویک ترفند بهکار میبرن تا ذهن جهانیا رو نسبت به ایران عوض کنن(از فیلمی مثل سیصد گرفته تا حذف خلیج فارس از نقشه ها و...)
اونوقت ما میایم نظرسنجی میذاریم که ببینیم ایران متمدنتره
یاروم باستان که ادمای زنده رو جلوی شیرا مینداختن و اسمشو میذارن تمدن:23::23::26::26::23::23:
بجای این جور نظر سنجیا که ممکنه جای یه مطلب مهم رو بگیره نظر سنجیایی رو بذارین که ارزش نظر دادن رو داشته باشه:34::34::34:
من فقط میخوام نظر بقیه را بدونم وگر نه خودم به ایران رای دادم .لطفا اسپم ندید mr.carter دنبال بهانه میگرده تاپیک رو ببنده
-
اول بایدت تمدن درست تعریف بشه تمدن فقط سابقه نیستموقعی که رومی ها ادم ها رو جلوی شیر ها مینداختن ایرانی ها هم با هزار جور الهه و خدا سر مردم شیره می مالیدن حالا بعد هزار سال ببینید نواده های رومی ها کجان و ما کجاییم ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
ایرانی ها هم با هزار جور الهه و خدا سر مردم شیره می مالیدن
حالا بعد هزار سال ببینید نواده های رومی ها کجان و ما کجاییم ؟
فکر کنم شما یونانو با ایران عوضی گرفتی ولی با قسمت دوم حرفات تا حدودی موافقم
-
از نظر تمدن هم ایران بالاتره ... آقای will علت اینکه رومی ها از ما پیشرفته ترن سیاست های مزخرف شاهان
قاجار بود و گرنه تا زمان افشاریان ایران هنوز هم سرتر بود .
یادتون نره که کوروش هخامنشی اولین پادشاهی بود که قانون [size=large]"صلح"[/size] رو وضع کرد و من حاضرم
همه چیمو بدم تا در اون دوران پیش کوروش زندگی می کردم ! :34:
اون هم عرب ها بودند که 1000 جور خدا و الهه داشتند .... وگرنه ایرانی ها تماماً زرتشتی و یکتاپرست بودند !
-
will جان
ايران كشوري بود كه از اوليت مردمان اون خدارا مي پرسيدن.
ايران تنها كشوري بوده كه در تمام طول تاريخش اكثريت مردم خدا پرست بودند.
حالا بفرما كدوم الهه رو ايراني ها مي پرستيدن به غير از خدا.
چه خوب ميشد يكم اطلاع بدست بياريد و بعد به مردم اين خاك و بوم توهين كنيد.
-
همونطور که اول هم گفتم این نظر سنجی از همون اول اشتبباه بود چون باعث میشه ناخوداگاه به کشورمون و تمدنمون گیر بدیم و گذشتمونو زیر سوال ببریم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak237beckham1batista
همونطور که اول هم گفتم این نظر سنجی از همون اول اشتبباه بود چون باعث میشه ناخوداگاه به کشورمون و تمدنمون گیر بدیم و گذشتمونو زیر سوال ببریم
عزیز تو چرا کم میاری به تاپیک من گیر میدی بگو از ایران بدت میاد خودت رو خلاص کن.وگر نه در کتاب ژنرال روم خود ژنرال ها ی روم
نوشتند:
ما حاضریم با هر چیزی رو به رو بشیم غیر از سواره نظام زبده ارتش ساسانی
به راستی شما وطن *** ها عامل افت ایرانید.
[/size] [size=large]کوروش کجایی که نوادگان مردم کشورت تو را به رومی که به *** تو هم نمیرسه فروختند
-
یه جورایی قابل مقایسه نیستند... می دونین چرا؟ چون به لطف اسکندر و بعد چنگیز, اکثر اسناد فرهنگی ایران باستان به خاکستر تبدیل شد ( تو روح خودشون و جد ابادشون که با این کارشون, نه فقط در حق ایرانی ها, بلکه در حق تمامی مردم دنیا ظلم کردن).
با توجه به این اسنادی که الان مونده, به نظر من;
از نظر معماری و هنر و فلسفه: یونان
از دید اجتماعی و ارتشی: ایران
البته این فقط به خاطر حماقت اون دو تا عقده ایی بوده... چه بسا شاید ما از نظر هنر و فلسفه از اون ها بهتر بودیم...
رم باستان به نظر من به اون صورت از نظر فرهنگی متمدن نبود... تو اون موفع فقط به فکر کشور گشایی و تیکه تیکه کردن گلادیاتور ها بودن. اگر دقت کنین جز کلوزیوم ها, رم از تاریخ باستانش چیز دیگه ایی به اون صورت برای به رخ کشیدن نداره. اکثر تمدن فرهنگی رم از دوران رنسانس منشاَ می گیره.
البته این که می بینین این جا همه به ایران رای می دن به دو علت هست:
1. وطن پرستی
2. مطمعنم که 90% از کسانی که به ایران رای دادن, جز تاریخ ایران, در مورد تاریخ کشور دیگه ایی به اون صورت مطالعه نداشتند. (منظورم این نیست که ایران بی تمدن هست و همه ی دوستانی که به ایران رای دادن, اشتباه می کنن... منظورم اینه که اگر این سوال در یک مجلس باستان شناسی مطرح می شد, هیچ وقت یک تمدن با تفاوت چند ده درصدی نصبت به تمدن های دیگه برتری نداشت...)
ممنون.
موفق باشین
-
قطعا اگر ایرانی ها مثل بقیه ملت های اون دوران وحشی بودند و دین زرتشت رو بهشون تحمیل می کردند ( همونطوری که 1400 سال پیش این اتفاق راجع به ایرانیان افتاد ) قطعا دین اصلی 70 % دنیا زرشت بود و همچنین ایران پیشرفته ترین و متمدن ترین کشور دنیا بود ( البته اگر سه حکومت قبل وجود نداشتند به خصوص حکومت فعلی و قاجار ) اون وقت بود که ایران نقش ایران فعل یرو داشت و فقط میتونست شعار مرگ برا ایران رو سر بده در شرایطی که هیچ کاری نمیتونست بکنه
در اون شرایط بود که اگر جایی می گفتی ایرانی هستی بیشترین احترام رو بهت می گذاشتند نه این که بی دلیل نژادت رو عوض کنند و بهت بگن تروریست
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Godfather
قطعا اگر ایرانی ها مثل بقیه ملت های اون دوران وحشی بودند و دین زرتشت رو بهشون تحمیل می کردند ( همونطوری که 1400 سال پیش این اتفاق راجع به ایرانیان افتاد ) قطعا دین اصلی 70 % دنیا زرشت بود و همچنین ایران پیشرفته ترین و متمدن ترین کشور دنیا بود ( البته اگر سه حکومت قبل وجود نداشتند به خصوص حکومت فعلی و قاجار ) اون وقت بود که ایران نقش ایران فعل یرو داشت و فقط میتونست شعار مرگ برا ایران رو سر بده در شرایطی که هیچ کاری نمیتونست بکنه
در اون شرایط بود که اگر جایی می گفتی ایرانی هستی بیشترین احترام رو بهت می گذاشتند نه این که بی دلیل نژادت رو عوض کنند و بهت بگن تروریست
موافقم. اگر الان اوضاع ایران اینه نتیجه فرهنگ ایرانی هاست که با کسی سر جنگ نداشتند.
[size=large]من این عوامل رو عامل بدبختی ایران میدونم
1.اسکندر مقدونی
2.چنگیز خان مغول
3.قاجار
4.پهلوی
5.صدام.
6.هیتلر
مرگ بر اسکندر مرگ برچنگیزخان مرگ بر قاجار مرگ بر پهلوی ها مرگ بر صدام مرگ بر هیتلر[/size]
-
به گزینه های بالا می تونی صفویان و و خوارزمشاهیان و خیلی های دیگه رو هم اضافه کنی ....من هم مثل همه ی شما عاشقانه ایران رو دوست دارم ولی باید قبول کرد که تمدن اصیل ایرانی متاسفانه بعد از ساسانی نابود شد و از اون به بعد ایران زیر سلطه مستقیم و غیر مستقیم کشور های دیگه بود ....خدمت اون دوستمون که میگه ایرانیا از همو اول یکتا پرست بودن و هیچ الهه و خدای دیگه ای جز زرتشت رو نمی پرستیدن بگم که ایرانیان باستان خدایان عناصر مثل میترا و وارونهه و ایندره و ... رو می پرستیدن:34:
-
فقط ایرررررررررررران
دوستان پرچم رو بالا نگهدارید
به امید موفقیعت های بزرگ
امیدوارم تمام هم وطن های عزیز و دوستاشتنیمون در زندگیشون موفق باشن
-
دوستان عزیز توجه داشته باشن که چنگیز روسیه رو هم گرفت چین رو هم به طور کامل گرفته بود
پس الان این 2 کشور نباید پیشرفت میکردن دیگه؟؟ (2کشوری که حق وتو دارن)
بعدش تمدن جهان همه قبول دارن که برای مصر هستش با 3700 سال و ایران 2600 سال .ولی اولین کشوری که حکومت تشکیل داده ایران بوده توی کل جهان این مسئله رو قبول دارن . واسه همینه که منشور کوروش روی سر دره سازمان ملله.
روم هم بعد از انقراض هخامنشیان تازه تبدیل به یه شهر شد روم 2200 سال تمدن داره .
بعد حکومت قاجار تنها فرقی که با حکومتهای دیگه داشت این بود که سرزمینهای ایران رو به دشمن واگزار کرد وگرنه قبل از دوره قاجار هم ایران همینجوری عقب افتاده بود .(بعد از اسلام)
البته شکی نیست که ایران در تمام دوران یکی از 5 قدرت برتر نظامی جهان بوده در زمان نادرشاه ایران مرزهای ایران رسیده بوده به دوران ساسانیان البته نادرشاه هند رو هم گرفته بود .ولی از لحاظ پیشرفت صنعت پیشرفتی نداشت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط will
به گزینه های بالا می تونی صفویان و و خوارزمشاهیان و خیلی های دیگه رو هم اضافه کنی ....من هم مثل همه ی شما عاشقانه ایران رو دوست دارم ولی باید قبول کرد که تمدن اصیل ایرانی متاسفانه بعد از ساسانی نابود شد و از اون به بعد ایران زیر سلطه مستقیم و غیر مستقیم کشور های دیگه بود ....خدمت اون دوستمون که میگه ایرانیا از همو اول یکتا پرست بودن و هیچ الهه و خدای دیگه ای جز زرتشت رو نمی پرستیدن بگم که ایرانیان باستان خدایان عناصر مثل میترا و وارونهه و ایندره و ... رو می پرستیدن:34:
خوارزمشاهیان ذاتا بی عرضه بودند.اگه کوروش میدونست یه مغول کشورش رو تصرف میکنه خودکشی میکرد
[size=x-large]زنده باد کوروش کبیر[/size]
-
من هيچ وقت قبول ندارم كه بعضي ها مي گن ببين گذشته ما چي بوده ؟ حالا مي خواد 2500 سال باشه يا 10 سال باشه. مهم اينه كه حالا چي داريم و چي هستيم و جايگاهمون چيه . از بعضي ها واقعا بدم مي ياد كه مثلا مي گند ببين يك ملت با 400 سال قدمت داره از ما كه 2500 سال قدمت داريم جلو مي زنه ! با گفتن اين ها چي به آدم مي رسه ؟ فقط ممكنه يك حس غرور چند ثانيه اي به آدم برسه و بعدش مثل باد از مقابل آدم مي گذره ! اگر واقعا راست مي گن ببين الان رو بايد كه چكار بايد كرد و درضن ! بيشتر ملت ها نظير japan كه به اين شكل پيشرفته شدن بر اساس الگوگيري صحيح خودشون + پاي بندي به عقايدشون و .... شده نه به اينكه ببين گذشته چي داشتن و حال ندارن !
-------------------------
به نظر سنجي اگه گزينه هيچكدام رو هم اضافه كنيد خيلي خوب مي شه !
-
نقل قول:
من هيچ وقت قبول ندارم كه بعضي ها مي گن ببين گذشته ما چي بوده ؟ حالا مي خواد 2500 سال باشه يا 10 سال باشه. مهم اينه كه حالا چي داريم و چي هستيم و جايگاهمون چيه . از بعضي ها واقعا بدم مي ياد كه مثلا مي گند ببين يك ملت با 400 سال قدمت داره از ما كه 2500 سال قدمت داريم جلو مي زنه ! با گفتن اين ها چي به آدم مي رسه ؟ فقط ممكنه يك حس غرور چند ثانيه اي به آدم برسه و بعدش مثل باد از مقابل آدم مي گذره ! اگر واقعا راست مي گن ببين الان رو بايد كه چكار بايد كرد و درضن ! بيشتر ملت ها نظير japan كه به اين شكل پيشرفته شدن بر اساس الگوگيري صحيح خودشون + پاي بندي به عقايدشون و .... شده نه به اينكه ببين گذشته چي داشتن و حال ندارن !
انسان از تاریخ هست که بسیاری از مطالب رو یاد میگیره . همونطوری که شما چیزی رو به صورت تجربی می آموزی . قطعا همون امریکا و ژاپن که اینقدر سریع پیشرفتکردند از گذشتگان تمدن های بزرگ مطالب مهمی رو یاد گرفتند و اون ها رو به کار بردند تا پیشرفت کردند . وگرنه اگر قرار بود دقیقا اشتباهاتی که اون ها انجام دادد تا باعث نابودیشون شده رو انجام بدن هیچ وقت اینقدر پیشرفت نمی کردند .
من نمگیم دولت این کشور ها بد بوده بلکه به خاطر برنامه ریزی صحیحشون بوده که پیشرفت کردند ولی قطعا از تاریخ و گذشته دیگران استفاده کردند . وگرنه چطور مکنه کشوری که 300 ساله به وجود امده تبدیل به ابر قدرت دنیا بشه ؟
شاید برای شما فرقی نداشته باشه که اجدادت چه کسانی هستند و در چه تمدنی به دنیا اومدی و فقط به فکر این هستید ه در حال حاظر در کجای دنیا هستید ولی برای خیلی ها این امر مهمه . با این حرف هیای که زدیدشما به دنیا اومدن در انگولا رو نسبت به ایران ترجیح می دید چون اقتصادش نسبت به ایران فعلی بهتره ! پس به انگولایی بودنتون باید افتخار کنید ؟!
نقل قول:
اگر بدونید متمدن ترین کشور تاریخ یعنی چی این حرف رو نمی زنید . با این که میدونید ولی خودتون رو به ندونستن میزنید ولی باید عرض کنم که نظرسنجی در طول تاریخ جهان است نه عصر فعلی !
نکنه شما توقع دارید بنویسیم آمریکا با تمدن ترین کشور تاریخه به دلیل وجود داشتند سرخ پوست ها و وحشی های آدم خور در اون منطقه ( قبل از 300 سال پیش ) ؟!
-
من نمي دونم مرتضي تو چرا هي سو گيري مي كنه و فكر مي كني همچي بايد به آمريكا و ... ختم بشه و نكته ديگه اينه كه وقتي مسئله جبر تو كشور من وجود داره و باعث مي شه پاره اي از اعمال كه كاملا استاندارد هست رو نتونم انجام بدم بله كه به حال فكر مي كنم و از طرفي ديگر باز من خودم رشته ام انساني هست و حداقل تا الان نزديك به 900 صفحه فقط كتاب درسي در طول اين 3 سال خوندم به جز كتاب هاي تاريخي ديگر ! پس مسئله من اينه كه من از اين نكته بدم مي ياد كه هر وقت ناراحت از وضع فعلي خودشون مي شن ربط مي دن كه 2500 سال پيش ببين ما چي داشتيم و از طرفي من هم نمي خوام اين مسئله رو تكذيب كنم كه پادشاهان بزرگ در طول تاريخ ايران جاري بوده ولي بخش باكاربرد تاريخ كه تطبيق با حاضر است مربوط مي شه و من حاضرم در حال زندگي كنم تا در گذشته اي كه هيچ كاري به من ندارد و فقط ممكن است بعضي از واقعيت ها كه هستن رو بتوان از آن تطبيق داد و نيازهاي ديگر حال انسان رو رفع نمي كنه ! و براي نظر سنجي هم بگم كه ايران درسته كشوري با تمدن بود ولي چون اين تمدن ثبات نداشت پس نمي توان گفت كه حتما حتما ايران كشوري با تمدن هست و اگر من ناچار بشم از اين نظر سنجي يكي رو انتخاب كنم قاعدتا يونان كه محد تفكر و فلسفه از اونجا جاري شد و بهترين دستاورد رو به انسان داد انتخاب كنم كه از هزاران تمدن و پادشاهي و ... بهتر و مفيد تر و با كاربرد تر هست !
-
ایران بزرگترین و متمدن ترین کشور دنیا [size=x-large]بود[/size] من به این افتخار می کنم که عید و آغاز سال نو ما ایرانیها بر عکس بیشتر ملل یک عید مذهبی نیست(مثل کریسمس و ) . با اینکه ایران بارها مورد تاخت و تاز کشورهای بیگانه قرار گرفت به دلیل تمدن ما زبان فارسی
حفظ شدو ما بر عکس مصر و .... که عربی صحبت می کنند فارسی صحبت می کنیم .
زنده باد خلیج همیشگی [size=x-large]فارس[/size]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
ببین عزیزم تو چرا انقدر *** میگی .اصلا معنی تمدن رو میدونی .ما که نگفتیم بیایم غصه گذشته رو بخوریم.ادم باید از تاریخ درس بگیره.
منظور تو اینه که هیچ کشوری تمدن نداشته.
واقعا که هیچی از تمدن و تاریخ و سیاست و بحث وگفتگو سرت نمیشه.
اینجا من فقط با عقاید the godfather موافقم
-
ببینید من فکر میکنم این تاپیک تاپیک خوبیه و من نظرم ایران باستان است چرا برا اینکه ایران باستان و کلا امپراطوری ایران واقعا سر بوده از هر نظر نگاه کنی که اینقدر زیاده که نمیشه اینجا نوشت راستی من میخواستم یک تاپیک بزنم در باره ی زندگی کورو ش دوستان لطف کنند وقتی تو این تاپیک نظر میدن بگن موافقا یا نه ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط taekwondo
نقل قول:
ببین عزیزم تو چرا انقدر *** میگی .اصلا معنی تمدن رو میدونی .ما که نگفتیم بیایم غصه گذشته رو بخوریم.ادم باید از تاریخ درس بگیره.
منظور تو اینه که هیچ کشوری تمدن نداشته.
واقعا که هیچی از تمدن و تاریخ و سیاست و بحث وگفتگو سرت نمیشه.
اینجا من فقط با عقاید the godfather موافقم
والا من كه رشته ام هست نمي دونم ولي حضرت عالي كه اينقدر از تاريخ و تمدن مي دونيد و خيلي مطالعاتون بالاست مي شه به من لطف كنيد و بگيد چرا در امضاتون عكس هيتلر رو گذاشتيد ؟ چون اگه مطالعاتتون درباره اين شخص بالا بود از اين شخص و هر چي نازي هست بيزار مي شديد و از طرفي هم بنده در جواب دومم گفتم اگر مجبور بشم راي بدم به يونان مي دم !
-
بحث بحث تخصصي و جالبيه
خواهشا بحث رو به بيراهه نبرين تا يه چيزي بشه اينجا ياد گرفت
تو اينكه ايران متمدن ترين يا لااقل يكي از متمدنترين كشور هاي عصر قديم بوده هيچكس شك نداره حتي هيچكس :4:
ولي همه اين كشور هاي نام برده شده انصافا نقاط تاريك و روشن زيادي دارن به استثناء ايران
مثلا هيچكس نميتونه فلاسفه يونان رو نديده بگيره يا كسي پيدا نميشه منكر نو اوري هاي زياد چيني ها بشه مثل باروت و . . .
يا حتي مصر شگفت انگيز با اون رياضيات شگفت انگيزش كه اثرشو تو ساخت اهرام ثلاثه ميبينيم
بين انهرين با مذدمان جالب و تنوع تمدنش هم جالب توجه ولي شما اگه بخوايين روي هم رفته بررسي كنين كدوم كشورو
پيدا ميكنين كه حاكمش يه جاي ديگه رو فتح كنه و مردم كشور مغلوب بيشتر حاكم خودشون اونو دوس داشته باشن؟
اشوريان هم مال عصر قديمه ولي هيچ كجا تعريف مثبتي ازش نميبينين براي اينكه اشور بانيپال وقتي بابل رو فتح كرد كلي ادمو گردن زد.
يادش بخير موقعي كه رفته بودم تخت جمشيد اون همه پله رو اومدم بالا ولي نه احساس خستگي نه چيزي الان ميخواي بري
طبقه اول خونت به نفس نفس ميوفتي با اون پله هاي زمخت
كلا فقط هخامنشيان
-
[quote=Comiser Jacobs]
[quote=taekwondo]
نقل قول:
به من لطف كنيد و بگيد چرا در امضاتون عكس هيتلر رو گذاشتيد ؟ چون اگه مطالعاتتون درباره اين شخص بالا بود از اين شخص و هر چي نازي هست بيزار مي شديد
عکسش قشنگ بود گذاشتم. حالا چرا یونان؟ من که گفتم با دلیل.