-
ريتينگ استار,دفاع تيكر از ركوردش و تايتل!رفتن كريسچن به SD...
ريتينگ استار:
ريتينگ سـ وپـراستار اين هفته 1.0 بود كه 1,052,000 نفر آنرا ديدن!
تكرار اين شو هم ريتينگ 0.23 را با 238,000 بيننده بدست آورد!
ريتينگ Psych :
3فبريه كه اپيسودي از سريال Psych در شبكه ي USA پخش شد با حضور ديـ واي سابق WWE ريتينگ 2.2 رابدست آورد.هفته ي پيش با حضور جان سينا ريتينگ 3.3 راداشته اين سريال!
دفاع تيكر از تاتلش و ركورد رسلمنيا:
بازي باتيستا در برابر آندرتيكر براي كمربند سنگين وزن به تاريخ 30 مارچ اعلام شده كه اولين شوي اسمك داون بعد از رسلمنيا 26هست!
با اين وضع تيكر از كمربند در مقابل 5نفر در ايلميشن چمبر دفاع ميكنه+رسلمنيا(ركورد تيكر پابرجا ميمونه!)
رفتن كريسچن بهSD:
گفته شده بعد از 23فبريه كه NXT جاي ECW رو ميگيره ديگه هيچ نامي و نشاني و خاطره اي از ECW باقي نميزارن!
و گفته شده كريسچن هم به برند امك داون منتقل ميشه بعد از 23 فبريه و برخلاف برخي عقيده ها اولين كمربند NXT به كپتن كريزما نميرسه!
-
RE: ريتينگ استار,دفاع تيكر از ركوردش و تايتل!رفتن كريسچن به SD...
ماشا الله سینا اندازه ایمپکت ریتینگ جذب کرده !
-
مگه میشه از همین الان یکی از سوپرایز های راسلمنیا رو بسوزونن نصف بحث های راسلمنیا سر بازی حاج شان مایکل با تیکر
باختن کمربندش و از این جور چیزا بود بعد رویال رامبل هم که اج برنده شد ما گفتیم اج دیگه میبره ولی حدود دو ماه مونده به
راسلمنیا همه چیز رو لو میدن معلوم نیست تیکر چه سر و سری اون پشت با مکمن داره که انقدر رکوردش پابرجا میمونه:11:
-
[align=center]یه نکته جالب در مورد رکورد تیکر بگم که ایشون سالهاست اعلام کرده هیچ وابستگی ای به رکوردش نداره و اگه استوری لاین قشنگ نوشته بشه حاضره ببازه اما خود وینس و کمپانی هست که این رکورد رو نگه داشته.
نکته جالبتر اینه که قرار بوده رندی ارتن در رسلمینیا 21 رکورد تیکر رو بشکونه و تیکر هم موافقت کرده اما خود رندی قبول نکرده و گفته که بهتره تو رسلمینیا به تیکر ببازه! و عوضش تو سامراسلم ببره.
متاسفانه این تفکر غلط بین دوستان رواج داره فکر میکنن استارها میرن پیش وینس و بهش التماس میکنن به من کمربند بده یا رکوردمو حفظ کنم و این حرفا.قدیم قدیما کسایی بودن که اینکارو میکردن ( مثل هوگن ) اما خیلی وقته دوره این کارا گذشته و و استارها مطیع کمپانی هستن.یا خیلی ها هم برعکس فکر میکنن که مثلا فلان کس کمربند نمیبره حقش داره خورده میشه و این حرفا.نمونه بارزش شان مایکلز.باز م در مورد شان این حرف هست که خودش کمربند نمیخواد چون اولا.حوصلشو نداره دوما. بعضیا میگن با برگشتش در سال 2002 که از تمام کارهای بدش توبه کرده بوده نخواسته چمپ باشه تا یه جورایی تقاص پس بده.وگرنه مطمئن باشید شان اگه او کی بده قطعا تایتل رین خواهد داشت. [/align]
-
دوباره بدون مدرک یه حرفی زدی اونوقت به دیگران میگی بد حرف میزنن .. مدرک داری هوگن میرفته التماس میکرده :11: ؟
عزیز من هوگن شناخته ترین کشتی گیر این 3 دهه است .. یک به یک دلیل ساده بازی تو فیلم راکی ... این فیلم مثل راند 12 جان سینا نبود که ... وقتی این رو بازی کرد کلا معروف شد .. پس وینس وقتی خواست قهرمانش کنه دلیلش این بود مردم بیشتری یه کشتی کج کشیده بشن ... الکی هر حرفی رو نزن ... همین هوگن نبود رسلمنیا نبود چون رسلمنیا از لقب هوگن (hulk a mania ) هر چی بود از سال 84 من یه بازی دیدم رو تیشرتش نوشته بود .. اصلا بزار ببینم اونموقع وینس کاره ای نبوده باباش همه کار بوده :11: :4: حالا میشه به من بگی چرا تو رسلمنیا 1 مستر تی و هولک هوگن اون همه همه جا تبلیغ کردند یا ممد علی کلی رو داور مخصوص کردند .. ؟ سادس چون معروف بشن .. امیدوارم متوجه شده باشی ..
دوما ریتینگ سریال رو با رسلینگ مقایسه میکنی :21:
-
مدرک از اون لحظ که شما میگید معلومه ندارم و کسی هم در گنده بودن هوگن هیچ حرفی نزده اما اون موقع میرفتن و به راحتی از وینس و بابی خدابیامرزش در خواست میکردن کمربند و نگه دارن و از این جور حرفا مثلا تو سامر اسلم یه سالی قرار بوده برت ببره کمربندو هوگن قبول نکرده یا خود برت و خیلی هایی که اون موقع کمربند داشتن واسه خودشون استوری لاین مینوشتن اما الان این طور نیست.
در ضمن یه سوال دارم اون همه معروفیت رو کی واسه هوگن درست کرد؟این دیگه خیلی نامردیه بگیم WWF از معروفیت هوگن استفاده کرده هوگن رو خود WWF معروف کرد بعدا که دیدن ترکوند خب مسلما ازش استفاده کردن.
در مورد این دلایل که واسه گنده بودن هوگن میارید دقیقا از همون جنس دلایلیه که من برای گنده بودن سینا میارم و شما بازم مسخره میکنی.
در مورد مقایسه ایمپکت با سینا هم باید بگم شما دیگه خیلی رو ایمپکت تعصبی کار میکنی حرف من از لحاظ عددی بود چون 1.1 تقریبا با 1.2 برابره ولی مسلما یک نفر با یک شوء قابل مقایسه نیست.
-
اخه من حرفم اینه فیلم های جان سینا اصلا در حد راکی هوگن نیست:4: .. مخصوصا راکی 3 جالبه بدونی یکی از پرفروشترین قسمت های راکی همین 3ش شد ...
اینم یه تیکه از فلیر در اخرین نایترو به وینس :4:
in 1981 when you tryin to be an announcer your dad voted me to be champion WOOOOOOOO
:4:
بسه دیگه بحث نکینیم :4: بحث پدر مادر نداره :4:
-
منم هیچ وقت ادعا نکردم سینا در حد هوگن ترکونده اما تقریبا همه قبول دارن تو استارای حال حاضر نقش هوگن رو بازی میکنه
-
[size=x-small]ای بابا ، :27:
WWE چرا انقد برنامه هاشو لو می ده ؟!
چه جذابیتی ؟! :4:
حالا ما اینو گفتیم ، آقابون TNA FaN ، خیلی به خودشون نگیرن و خوشال نشن ! :4:[/size]
-
همه چيز مشخص برنامه ريزي شده دقيق و از قبل تعيين شده اس و عين تيكه هاي يك پازل تا اخرين پي پي وي سال 2010 همه چيز كنار هم چينده شده اس.
-
من فکر نمیکنم که آندر تو المنیشن چمبر کمربند را نگه داره.من فکر میکنم آندر تو چمبر میبازه و کریس جریو کمربند را میگیره بعد هم ادج تو رستلمنیا کریس جریکو را چلنج میکنه.یه سوال نتیجه بازی آندر و باتیستا تو اسمک دان سر کمربند سنگین وزن(البته اگه انجام بشه)معلوم نشده؟
-
[align=center]بهترین استار سه دهه ی اخیر جزء 3 تا مشت، اسلم، بیگ بوت و یک لگ دراپ هیچ چیز دیگه ای بلد نیست. این آقایی که شما بهترین استار سه دهه ی اخیر لقب دادینش تو 10 سالی که داشت سلطنت میکرد، بله؛ خیلی خدا بود. اما همین هالک هوگن به ولله برابر یکی مثل رندی اورتن، اج، جان سینا، ... هیچه. من نمیدونم چرا از کسی که به Entertainment کننده ی کشتی معروف هست انقدر طرفداری میکنید (*********). حالا شما هی از رو تعصب حرف بزن و اون حرفای کلیشه راجع به WCW قدیم و چه میدونم وضع فعلی !Impact و ... رو وسط بکش.
از این بحثا بگذریم... اصلا چرا دارن کریسچن رو درفت میکنن؟! حالا که دارن درفت میکنن، چرا اسمکدان؟! (البته منم دوست ندارم بره راء). ولی کاش زودتر این کارو میکردن تو یکی از چیمبر ها شرکت میکرد. شــــِـــت! :4:[/align]
-
داريوش جان NXT واسه جوناست ديگه(نكست جنريشن)
كپتن هم كه با سابقست!
كمربند ECW هم كه حذف ميشه.
بهترين راهشون همينه!
-
هرچی دلت میخواد میگی ... !!
من بحثی از دبیلو سی دبیلو بردم !! ؟؟؟ شما عقل نداری به من چه !! بله هنوز هم میگم شناخته ترین کشتی گیر هست .. میتونید رسلمنیا 18 رو ببینید چطوری مردم خودشون رو براش جــ ــ ر میدادن ..
اولا طرفداری میکنم چون دوست دارم ... بخدا خیلی دارم خودم رو کنترل میکنم .. اخه زور داره یکی نویسنده یجایی بوده حالا چون بوده میخواد برا من شاخ و شونه بکشه !!
شما که همیشه همین حرفا رو میزنید .. بحث چه فایده ای داره !! در زمان هوگن هم فنون انقدر زیاد نبودند اخه فهیم !!
اخــــه یه چیزی میگم اونوقت دوباره میگن تو دعوا شروع کردی !
-
آقا داریوش یا هرکی که داره بحث میکنه
دو مورد رو لطف کنید رعایت کنید :
1 . ادب
2 . توهین به استار یا لیگی نکنید
دیگه موندم با چه زبونی بگم!
خواهشاً تکرار نشه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
هرچی دلت میخواد میگی ... !!
من بحثی از دبیلو سی دبیلو بردم !! ؟؟؟ شما عقل نداری به من چه !! بله هنوز هم میگم شناخته ترین کشتی گیر هست .. میتونید رسلمنیا 18 رو ببینید چطوری مردم خودشون رو براش جــ ــ ر میدادن ..
اولا طرفداری میکنم چون دوست دارم ... بخدا خیلی دارم خودم رو کنترل میکنم .. اخه زور داره یکی نویسنده یجایی بوده حالا چون بوده میخواد برا من شاخ و شونه بکشه !!
شما که همیشه همین حرفا رو میزنید .. بحث چه فایده ای داره !! در زمان هوگن هم فنون انقدر زیاد نبودند اخه فهیم !!
اخــــه یه چیزی میگم اونوقت دوباره میگن تو دعوا شروع کردی !
خدا رحم کرد تو حرفام یه کلمه به شما توهین نکردم که همچین جوابی شنیدم.
من تا الان یکبار هم نگفتم که نویسنده ی فلان جا بودم (که گفتی چون نویسنده بودم دارم شاخ و شونه میکشم).
هیچ وقت یادم نمیاد به کسی گفته باشم من نویسنده ی فلان جا بودم پس من درست میگم و از این حرفا.
اومدیم مثل آدم بحث کنیم که همچین جوابی گرفتیم.
در همون دوره ی این آقای پیر و پاتال، آدم هایی مثل برت هارت هم داشتن کشتی میگرفتن که تو یه بازی 60 تا فن میزدن، اونوقت این آقای هوگن داشت فکر میکرد ریشش رو سیاه کنه و سیبیلش رو سفید، یا ریشش رو سفید کنه و سیبیلش رو سیاه!
در ضمن کسی هم نمیخواد با شما دعوا بگیره. نمیتونی خودت رو کنترل کنی جواب نده. حداقل اینجوری نه به کسی توهین میکنی نه شخصیت خودت زیر سوال میره.[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ð-i-R-Ť-Y
آقا داریوش یا هرکی که داره بحث میکنه
دو مورد رو لطف کنید رعایت کنید :
1 . ادب
2 . توهین به استار یا لیگی نکنید
دیگه موندم با چه زبونی بگم!
خواهشاً تکرار نشه ...
آقا داریوش؟! این وسط فقط ارسال های من تو دیده دیگه...؟!
من یه حرفی به هوگن زدم، این طرف آقای هرکی (به قول شما) اومده داره به من چرت و پرت میگه. اونوقت ارسال من رو ********** میکنی؟!
بابا دمت گرم.
-
بله بله شما که چیزی نگفتی !! اول میای متهم میکنی که به دبیلو سی دبیلو چسبیدی درحالی که من اصلا به دبیلو سی دبیلو حرفی نزدم !! بعد میای میگی هوگن فلان خور دیکسی و طرفداران تی ان ای هست .. بنظرت من طرفدار تی ان ای نیستم !؟ هر چی دلت خواست میتونی به من بگی ؟ من به شما توهینی کردم قبلش هرچند تو اون پست هم توهینی نکردم ولی اعصابم خیلی خورد بود که مثل اینکه کارهای هوگن بعضیا رو بدجوری سوزونده که میان همش این حرفا رو میزنن !! من به این کاری ندارم هر وقت اینایی که میگین شناخته تر از هوگن هستند اومدند در رسلمنیا با نقش هیل اونجوری تشویق شدند و طرف مقابل که فیس اصلی کمپانی هست رو بووو کردند اونوقت میتونی بیای اینارو بگی ! جالبه شما فکر میکنی اگه کسی رفت به کمپانی دیگر چیز خور دیگرانه !! هر کسی دوست داره هرجایی که دلش میخواد کار کنه و به جاهای دیگه خدمت کنه ! رسلینگ فقط دبیلو دبیلو ای نیست و خیلی های دیگه هم از رسلینگ نون میخورند !!
سعی کردم توهین نکنم دیگه !!
-
حق با شماست آقا داریوش :دی
منظورم فقط خطاب به شما نبود کلی عرض کردم
پست مجید هم ویرایش میشه .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
بله بله شما که چیزی نگفتی !! اول میای متهم میکنی که به دبیلو سی دبیلو چسبیدی درحالی که من اصلا به دبیلو سی دبیلو حرفی نزدم !! بعد میای میگی هوگن فلان خور دیکسی و طرفداران تی ان ای هست .. بنظرت من طرفدار تی ان ای نیستم !؟ هر چی دلت خواست میتونی به من بگی ؟ من به شما توهینی کردم قبلش هرچند تو اون پست هم توهینی نکردم ولی اعصابم خیلی خورد بود که مثل اینکه کارهای هوگن بعضیا رو بدجوری سوزونده که میان همش این حرفا رو میزنن !! من به این کاری ندارم هر وقت اینایی که میگین شناخته تر از هوگن هستند اومدند در رسلمنیا با نقش هیل اونجوری تشویق شدند و طرف مقابل که فیس اصلی کمپانی هست رو بووو کردند اونوقت میتونی بیای اینارو بگی ! جالبه شما فکر میکنی اگه کسی رفت به کمپانی دیگر چیز خور دیگرانه !! هر کسی دوست داره هرجایی که دلش میخواد کار کنه و به جاهای دیگه خدمت کنه ! رسلینگ فقط دبیلو دبیلو ای نیست و خیلی های دیگه هم از رسلینگ نون میخورند !!
سعی کردم توهین نکنم دیگه !!
نه واسه چی بسوزم؟! کسی که 4 تا فن بیشتر بلد نیست و خودش از همین WWE به اینجا رسیده واسه چی بخواد باعث نگرانی من و طرفدارای WWE شه؟!
این آقای هوگن هر جا که بیشتر بکنن تو جیبش همونجا کار میکنه. یه سری آدم مثل شما و بقیه رو هم سر کار میذاره و میگه که میخواد واسه دنیای رسلینگ کار کنه.
همین آقای "اسطوره" توی 15مین سالگرد راء (سال 2007) اومد و گفت WWE بهترین کمپانی در دنیا و وینس بهترین رئیسه، حالا تا دید یجا بهش بیشتر پول میدن سریع نظرش عوض شد و جملش به این برگشت: Vince McMahon, Whatchu gonna do brother or sister و چه میدونم از این چرت و پرتا.
بازم مثل همیشه میگم امیدوارم این آقایون بتونن بهتون کمک کنن تا کمپانی خداتون ریتینگش به 1.5 برسه و تعداد تماشاگرای ورزشگاشم هم اندازه ی سالن جشنواره ی فیلم دهه ی فجر بشه که شاید اونوقت ما WWE Universe لیگتون رو به عنوان یک کمپانی کشتی حساب کنیم.
در ارسال بالاتون هم اصلا توهین نکردید. اصلا... من که چیزی ندیدم! شما دیدید؟! نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــه...! (البته ویرایشش کردید)
اشکال نداره هر چی دوست داری بگو آقا مجید. من ناراحت نمیشم!!
موفق باشید.
:34:
-
بله شاید 2007 دبیلو دبیلو ای بهترین کمپانی دنیا بود و واقعا بود .. اما کمپانی که مین ایونت راو اش رو هورنی با اسپلش ببره دیگه بهترین کمپانی دنیا نیست !!
یه چیزی هم در مورد دبیلو دبیلو ای یونیورستون بگم !! کهکشان دبیلو دبیلو ای اگه کودکان زیر 7 سال هستند که هستند هون بهتر که نباشن !! تا میتونید خودتون رو با این چیزها سرگرم کنید !!
-
من چند وقت پيش يك اماري از سن تماشاگراي wwe توي راو و پي پي وي فكر كنم گذاشتم كه ميانگين سنيش كاملا معمولي بود يك چيزي مثل ميانگين سني tna . و البته همون موقع هم كه بحث ميكردم به اين نتيجه رسيدم بحث حداقل با شما بي فايدس چون فقط سفسته ميكني ( اگه املاش اينجوري باشه )
چند تا موضوع الكي مثل سنو سال تماشاگرا يا نميدونم رابطه ي سوپراستارا مثل سينا پشت پرده با وينس رو تو بوق كردين بعدش هم خودتون باور كردين و توي هر بحثي ميان ميگين .
سينا و هوگان توي خيلي جيزا شباهت دارن با هم . مثل نوع حركاتشون يا Hero بودن جفتشون توي كمپاني و امريكا و چيزاي ديگه .
فقط فرقش اينه كه هوگان 4-5 بار مصرف شده و الان يك ادم پير رسوا شده هست كه زيره حرفاي خودش زده ولي سينا الان تو بورسه و بيشترين طرفدار رو داره و حالا حالا ها هم اگه مثل راك نچسبه به سينما ميتونه كشتي بگيره .
ادمايي مثل شما كه اوج كار هوگان رو توي wcw ميدونن نه wwf ٍ ( قبلا خودت گفتي مداركش هم موجوده ) مطمئنن اگر 10-20 سال ديگه سينا توي همچين شرايطي مثل هوگان قرار بگيره . همه ي حرفاي الانشون رو فراموش ميكنن و ميگن سينا يك فوق ستاره بوده و هميشه بهترين بوده و پيشرفت و محبوب و Hero شدنش رو از wwe نداره .
-
ببینید اقای منم 50 سالشه ولی هنوز که هنوز است کارتون اگه تام و جری باشه میبینه !! این نشان از برتری اون کارتون داره ؟؟ نه !!
شما نمیتونید این رو منکر بشید که راء ای که تو مین ایونت ش هورسواگل باشه و بازی رو هم خودش ببره از ایمپکت که رسلینگ هست برتری داره !! میتونید ؟
تمام چیزی که شما میگید سابقه است !! ببخشید من تا 30 سال پشت سری یک کسی نماز میخونم بعدها میفهمم این یارو ریا کار و کلا بردار بوده .. ایا بازم میرم پشت سرش نماز بخونم ؟ نه .. شما یه مشکلی که دارید فکر میکنید هر کی از اول بوده باید باشه حتی اگه خزئبلات جای کشتی تحویلتون داد و اگه کسی دیگه خاص کاری کنه حقی نداره چون قدیمی نیست !!
خوب باید بگم با این منطق هیچوقت تو هیج جا پیشرفت نمیکنید !! حتی اگه از لحاظ اطلاعات از اطلاعات بالایی برخوردار باشید !
هوگن زیر حرفای خودش زده !! ؟؟ :11: پیشنهاد میکنم اون تیکه ی پیشنماز رو که بالا نوشتم بخونید !! اگه بنظر شما به این دبیلو دبیلو ای رسلینگ میگن اتفاقا خوب کاری هم کرده که رفته !!
هوگن رسوا شده ؟؟ هرکی بره کمپانی دیگه رسوا شده !!
مثال میزنم شروین یکی از وبهای تازه کار درخواست داد بره نویسندش بشه .. شروین گفت میخوام به تازه کارا کمک کنم و گفت به احتمال زیاد قبول میکنم ..!! آیا شروین با این کار خودش رو رسوا کرده ؟ یا قدمی تو پیشرفت وبهای ایرانی گذاشته ؟
یک چیز که میگید میگید هوگن پیر شده :11: مشیه بپرسم هوگن مگه تو تی ان ای کشتی گرفته اصلا ؟ یعنی هنوز نمیدونید جنرال منیجر ایمپکت و تی ان ای شده ؟ ایا گرداندن جایی به سن ربط داره ؟؟/
منطق شما منو به خنده وادار میکنه .. اگه خندیدم ببخشید ..
-
loling :11:
اتفاقا منطق شما منو به گريه ميندازه :11: .
كسي كه همه ي حرفاش بي منطق و الكي هست من نيستم . كسايي هستن كه ميگن طرفداراي راو و wwe بچن . يا كسايي كه تا تقي به توقي ميخوره يكي قهرماني چيزي ميشه ميگن رفته ... مالي وينس . بعد كه تو گل گير ميكنن ميان ميگن مين اونت راو هورني بوده :11:
قبلا هم گفتم سفسته ميكنه . مثلا خودت هم ميدوني معني رسوا شدن هوگان ايني نيست كه تعريف كردي . يا اون تيكه ي زير حرف خودش زدن رو .
يك زماني ميگفتين بابا ريتينگ چيه بازيه اي جي رو بچسب . 2 دهم ريتينگتون رفت بالا فروم رو گذاشتين رو سرتون .
يا اينكه يك زمان توي يك بحثي ميگفتين اوج كار هوگان توي wcw بوده ! يا اينكه هوگان از Wwf مشهور نشده از فيلم سينمايي مشهور شده :27: . و خيلي چيزاي كوچيك و بزرگ ديگه .
كسي كه منطقش توي بحث سفسته باشه 10 سال هم بشيني باهاش بحث كني به جايي نميرسي . پس لطفا ديگه ادامه نده