سلام.
به نظر شما كي برنده ي WWE Champion ميشه در چمبر؟
افراد شركت كننده:تريپل اچ.رندي ارتن.تد ديبياسي.جان سينا.كوفي كينگستون.شيموس(C)
به نظر خود من ديبياسي!
لطفا همه شركت كنيد:34:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
به نظر شما كي برنده ي WWE Champion ميشه در چمبر؟
افراد شركت كننده:تريپل اچ.رندي ارتن.تد ديبياسي.جان سينا.كوفي كينگستون.شيموس(C)
به نظر خود من ديبياسي!
لطفا همه شركت كنيد:34:
ارش جان اگه يك نظر سنجي بالاي پستت ايجاد كني . از اسپم جلوگيري ميكنه .
اينكارو كردم كه ساسان؟!:4:
فكــر كنـــم مشكـــل از نــت من اســت . نمــايش نميداد .
اصلا قابل پیش بینی نیست..چون هر کی برندی شه میتونه یه استوری لاین توپ رو ایجاد کنه.
مثلا اگه تریپل اچ یا شیموس برنده شن مبتونن هر دو باهم استوری داشته باشن.
یا تد دیبیاسی ببره و یه استوری با رندی داشته باشه.
یا کوفی ببره و یه استوری با رندی داشته باشه.!!!!؟؟؟##
یا سینا ببره و یه استوری با رندی داشته باشه!!!!!!؟؟؟؟
یا آندر ببره یه استوری با هوگان داشته باشه!!!!#####(ببخشید قاطی شد).
.
ولی خارج از شوخی اصلا قابل پیشبینی نیست....
[size=medium]از نظر من شیموس به 4 دلیل:
1-چون ورلد هوی ویت دست آندره و احتمالا با دیگران کل میندازه و کاری به سینا نداره پس داستان ورلد تمومه.
2-با توجه به علاقه مکمن به سینا و اسطوره بودن این استار امکان نداره که اون در رسلمنیا چمپین یا چلنجر نباشه.
3-چون دبلیو دبلیو ای عادت داره استار های هیل و فیس رو به جون هم بندازه پس امکان کل کل رندی و شیموس حداقل تو رسلمنیا کمه،چون هردو هیل هستن.
4-4 هم اینکه معمولا کمربند ها تو رسلمنیا عوض میشه و معمولا از هیل ها به فیس ها می رسه.
:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34:[/size]
رندی میبره!! شک نکنید!!
سینا که احتمالا تو WM با باتیستا بازی داره!
تریپل اچ هم با شاون تو WM بازی میکنه! پس هیچی!
کوفی هم احتمالا برنده مانی این د بانکه پس فعلا چمپ نمیشه!
شیموس هم خوبه ولی فعلا در حد مین ایونت WM نیست!!
دیبیاسی هم که کلا ماله این حرفا نیست!!!!!!! :4:
پس فقط یه نفر میمونه که هم در حد WM هست هم مدت زیادیه که از چمپین دوره!! رندی اورتون!
تریپل ایچ به خاطر دو قانون نانوشته :
1- تریپل ایچ به جز اولین الیمینیشن چمبر در بقیه پیروز بوده است
2-تریپل ایچ به طور مداوم از سال 2002 در رسلمینیا سر کمربند بازی کرده است.
البته قانون دوم در مورد سینا هم صدق میکنه از سال 2005 ولی بهتره سینا چمپ نشه
بهتره سينا چمپ بشه
[size=x-small]عنوان تاپیک یا همون نظر سنجی رو درست کنید .
درستش الیمینیشن هست . ! :4:[/size]
همونطور که دوستان نظر دادن تو نظرسنجی بالا . تریپل چ برنده میشه
تریپل چ فقط سال 2002 چمبر رو نبرده اونم با بدشانسی هرچه تمامتر اونایی که ندیدن برن ببینن .
دوستي كه گفت ديبياسي در حد اين نيست:
بدونه كهاحتمالش زياده كه ببره و در رسلمنيا بارندي بازي كنه تا رندي در يك ايونت بزرگتر حقشونو كف دستشون بزاره!!!
به نظر من كه تد ميبره!
شيموس ميبره و همچنان قهرمان ميمونه تا توي رسلمنيا با تريپل اچ بازي كنه اونجا تريپل اچ ميبره و ميشه 14 قهرماني بعد ما جشن ميگيريم و دعا ميكنيم براي 20 قهرماني اون:32:
حتما بهش میگم :11: بدشانسی :21::21: ؟نقل قول:
تریپل چ فقط سال 2002 چمبر رو نبرده اونم با بدشانسی هرچه تمامتر اونایی که ندیدن برن ببینن .
عزیز من شان با سوییت چین بازی رو برد .. همونطور که میدونید یا شایدم نمیدونید بعد بازی تریپل بعد بازی بعلت سوییت چین ای که از شان خورده بود به بیمارستان منتقل شد .. این است قدرت پاهای سلطان ما .. شان مایکلز :24:
جان سينا :32:جان سينا :32:هي هي :32:جان سينا :34:جان سينا :7:هي هي:30:
مطمئن باشید چمبرو سلطان تریپل اچ میبره شک نکنید وایندفعه دیگه شاون نیستش که کارو خراب کنه
شما فقط طرفدار خودتونو ميزنيد :17:سينا برنده ميشه :32:[/size][/color][hr]نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Game
:9::9::9::9::9::9::9::9::9::15::9::9::9::9::9::9:: 9:
دوست عزیز شان مایکل نفر ششم اومد کلا 5 دقیقه بازی نکرد تریپل نفر اول اومده بود ا که تا آخرم موند اگر شان مایکل نمی برد که دیگه خیلی بدبخت بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
شما برو آرماگادون 2002 رو ببین که چه جوری شان مایکل سوسک شد جولوی سلطان کمربند رو تریپل چ برد اصلا اون هیچی.
هل اینه سل سال 2004 تریپل چ شان مایکل رو له کرد اصلا داستان بین شان و تریپل چ اونجا تموم شد با باختن شان مایکل
توی Taboo 2004 هم تریپل چ شان مایکل رو برده
در آخر هم بگم تو بازی های رودر رو شان مایکل هیچ حرفی برای گفتن نداشته خوده شان هم این موضوع رو قبول داره نمیدونم طرفداراش چجوری میخوان شان مایکل رو به زور قوی کنن .
رندی میبره
شان بعد از جریان اعتیادش تو 98 و اینکه با بدبختی با کمک همه ی دوستاش از جمله کوین نش ترک کرد اعتیاد رو میخواست یجوری تقاس پس بده و دیگه چمپ نشه ... به یاد کارهایی که تو 97 کرد ...
تو همشون هم لست من استندینگ شان بود ... راستی سامراسم 2002 فراموش نشه ... شان 5 سال بود کشتی نگرفته بود برای اولین بار رفت و تریپل رو سوسک کرد و برگشت :32:
من نمی خوام با طرفدارای شان مایکل کل کل کنم اصلانم از اولم کاری با شان نداشتمنقل قول:
ولی چیزی که معلومه دوست عزیز خودتم میدونی که سال 2002 تریپل چ قدرت برتر کل WWE بود توی سامر اسلم خودنم میدونی که چجوری برد نیاز به توضیح نیست.
ولی اصلا همه ی برده ها و باختها رو حساب کنی چه تو چمبر چه تک به تک بازم تریپل چ بیشتر شان مایکل رو برده که این نشان از برتری تریپل چ به شان مایکل داره.
به نظرم دیبیاسی میبره و تو راسلمنیا با رتدی مسابقه داره
تو رو خدا نیگا ما داریم با کیا کل میکنیم .. شما که فکر میکنی برد های تو دبیلو دبیلو ای واقعی اصلا حرفی برای گفتن نمیمونه !! اونم در حالی که یک طرف قضیه داماد مکمن هست معلومه بردهاش بیشتره :11: اولا شان تریپل رو کشید بالا . تریپل سال 95 که کارش تمیز کردن بک استیج ها بود رو شان حتی یه مدت از نو اموزشش داد و مربی تریپل شد .. شما شاید از هیکل تریپل خوشت میاد که اونم مشکلی نداره چاره اش یه امپول هست که تریپل میزنه ... زیادی جدی گرفتی دادا :7:
اینجاست که باید گفت عــــــــــــــــــــــــ ـجب!نقل قول:
ولی اصلا همه ی برده ها و باختها رو حساب کنی چه تو چمبر چه تک به تک بازم تریپل چ بیشتر شان مایکل رو برده که این نشان از برتری تریپل چ به شان مایکل داره.
مگه فوتباله که آمار برد و باخت به برتری نسبت داشته باشه؟همه میدونن که تریپل ایچ رو شان آورد زیر پرو بال خودش بزرگ کرد هنوزم که هنوزه شان این همه هانتر رو ضایع میکنه یه نفر شان رو بوو نمیکنه چون همه میدونن هانتر یک درصد هم برتری به شان نداره.
اگه تریپل ایچ برتری داشت پس چرا هر سال بازیهای شان به عنوان زیباترین بازی انتخاب میشه؟از 1993 هر سال یکی ز بازی های شان به عنوان بهترین بازی انتخاب میشه اما آقای هانتر یه بازی تاریخی تو کرنامشون ندارن به جز یکی دو تا که اونا هم با شان بوده متاسفانه.
تریپل ایچ هیچ وقت نفر یک کمپانی نبوده.بعد هوگن شان و برت نفر یک بودن.بعد این دوتا راک و استون کلد بودن.بعد از اینا که یه سال کمپانی رو لزنر و گلدبرگ میچرخید.بعد اینا یه شش ماه هم بنوا همه کاره بود تا ظهور باتیستا و جان سینا که تا 2 سال هم کمپانی رو اینا میچرخید و بعد از اونم رو سینا و ارتن.
مثل اینکه اینجا مرسومه که هرکی کم میاره میگه WWE فیلمه ؟ یا تریپل چ داماد مک موهنه ؟؟نقل قول:
دوست عزیز اول بحثو جدی میگیری بعد آخرش میگی بردو باختهای WWE واقعی نیست؟
اگر واقعی نیست پس چرا بحث راه میندازی که آخرش این حرفو بزنی .
من باید بگم که ببین داریم با کیا درباره WWE بحث میکنیم.
*******نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAYAN_CENA_Y2J
بایدم بشی چون اونیکه طرفداراشی هیچ پخی نیست جلوی تریپل چ
و چون تو راسامنیا بازی زیبا جلوی تریپل چ کرده از تریپل چ سرتره ؟
ملاک بازیه زیباست
قابل توجه دوستان
اونی که ما طرفدارشیم تریپل رو تو رسلمینیا 22 تسلیم کرد گذاشتش کنار
الان چه ربطي به اين كل كل ها داشت؟!:27:اصلا شان چه ربطي به اين اليمينيشن چمبر داره؟!وقتي كه نيست چرا بيخود درباره اونا كل كل مي كنيد؟!بيخيال اين بحث شين!بذارين تاپيك كار خودشو بكنه و بحث رو به بيراهه نكشين:34:
برنده هم جان سينا ..........نيست و رندي يا تريپل هست.ولي خودم به سينا راي دادم
[size=x-small]شایان جان ، بی خیال ؟! :4: یکم داری تند می ری .نقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAYAN_CENA_Y2J
به خدا زشته با هم اینجوری جلو همه تو یه تاپیک صحبت کنیم . اومنم برا یه چیز پیش پا اُفتاده !
ایشون بعد 2-3 سال به این انجمن برگشتن . شما ببخشید .
حالا امیدواریم که حداقل این دخالت ما رو دوستانه برداشت کنید . [/size]
بنده اگر تند رفتم عذر میخوام از بقیه دوستان مسیر تاپیک رو منحرف کردیم.ایشالا دیگه تکرار نمیشه
فکر کنم لوس شده کمربند دسته رندی و جان وشیمیوس بچرخه
فکر کنم هانتر کمربندو بگیره
فقط تریییییییپل اچ
رندی میبره وبعد در رسلمنیا 2 دوست قدیمی ادج و رندی مقابل هم قرار میگیرند
چه شود :15:
فكر كنيد هانتر تو راء و شاون هم تو اسمكداون قهرمان شوند.:24:
نظر من شیموس هست رندی که با دخالت تد حذف میشه کوفی و خو د تد هم هنوز دبلیو براشون زوده البته شایدم سینا ببره بره با اج تو رسلمنیا بازی کنه!
سینا با باتیستا تو رستلمنیا با همراهی مک ماهان و برت هارت
پس سینا برنده نیست
شيموس كه با رندي اورتون بد هستش و مشكل داره باهاش
كوفي كينگ استون هم كه خودتون ميدونيد چه حسي از رندي اورتون داره...
ديبياسي هم كه معلوم نيست با رندي همكاري كنه در اين باري يا نه....!!!!
( باتوجه به اتفاقات بازي رندي با شيموس در رويال رمبل)
ولي بدون شك ديبياسي و كوفي كينگ استون و يا شيموس نميتونن برنده ي اين بازي باشن...
رندي هم كارش سخت به نظر ميرسه...
به نظر من تريپل اچ ميبره بازم ...هاهاهاهاهاهاهاهاها
البته ترتيب به بازي اومدن افراد و اتفاقات و.... و... هم مهمه ... نميدونم به چه ترتيبي قراره بيان ...15
همونطور که از نظر سنجی معلومه تریپل اچ میبره دلیلش هم همون 2 دلیلی که آقا شایان تو صفحه اول نوشته.
حتما هانتر میبره شک نکنید
مک من ما رو الاف کرده:2: اخرش همون شیموس میبره:2:.اگه بخواد اتفاقی بیوفته تو رسلمنیا میوفته