آپديت بزرگ:وضعيت جف مشخص شد!از زبان خودش!!!
[align=center]صحبت هاي مهم جف:
طبق منابع TNA,جف هاردي صحبتي با مردم داشته كه در اون حرفاي مهمي زده كه به خيلي از شايعات پايان ميده!
وي گفته من در حال حاضر بسيار دلگرم هستم.به محض اينكه از وضعيتي كه توش هستم دربيام(اشاره به دادگاه و مشكلاتش)به TNA ميرم!
وقتي هاردي به TNA اومد برميگرده به 4 ژانويه كه كه بمقدار يك شب بود فقط,با اينكه خبرگزاريها ادعا كردن كه من با كمپاني هاي ديگر قرارداد بستم يا ميبندم من به فكر TNA بودم!
هرچند هاردي در حال حاضر هنوز در حال تنظيم قراردادش با TNA هست خود جف اعلام كرده كاملا مطمئن هستم كه يكي از استارهاي تمام وقت راستر TNA ميشم بزودي!!! "زماني كه اتحامات پاك بشه"
[/align]
دوستان ديگه فكر برگشت جف به WWE رو نكنيد!
RE: آپديت بزرگ:وضعيت جف مشخص شد!از زبان خودش!!!
همون بهتر كه بره WWE جاي خلاف كار ها نيست ( دوستان ايراد نگيرن و نمي خواد بيايد مثال بزنيد فلان كس چيكاره بوده WWE هم داره اما داره تعدادشون رو كم ميكنه) همون TNA بدردشون ميخوره يه مشت معتاد و خلاف كار
دوست عزيز من خودم WWE Fan هستم ولي مسئله اينه كه فعلا TNA خيلي سرتره از WWE!
راستي مگه چند روز پيش جريكو و هلمز دستگير نشدن؟مگه ميستريو تا حالا دستگير نشده؟ پس بنا به صحبت خودتون اينا هم خلافكارن!
تي ان اي براي افرادي مثل جف و اكستريم بهتره(بدليل نبودن قانون مسخره ي PG)!
از وقتی که جف رفته نشد یه دفعه بیایم تو انجمن یه خبر درست و حسابی از جف بشنویم یا به اتحام حمل مواد مخدر دستگیر شده یا رفته تی ان ای.اشکال نداره من اونقدر صبر میکنم تا برگرده دبلیو دبلیویی.به هر حال مر30 آقا آرش بابت خبر
اقا ارش واقعا خوش حال شدم جف رفته تي ان اي!!!!:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
ايول به جف كه ر*د به وينسو اون زنش ليندا!!!
بترکن کسانی که جنبه ندارن یکم مواد دستش بوده حالا شما هی بزرگش کنید نه که او استار های دیگه همشون روزی 20رکعت نماز میخونن شب ها هم در خونه ی یتیما نو ن و خرما میذارن
:34:
بخندين ضايع نشه!:11::11::11::11::11:
ما ضایع نمیشیم داش
آخه جف هم کسی که واسش تعصب بیخود دارین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliDx
یا تازه کاری و از کج زیاد نمیدونی یا میخوای خودتو نشون بدی
جف همونیه که واسهwwe,5-6سال زحمت کشید و نذاشت محبوبیت کمپانی از اینی که هست بدتر بشه
واسه همینه که tna واسش سرو دست میشکنه(البته یه کم بزرگنمایی شد)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliDx
ما ضایع نمیشیم داش
زماني كه اندر و شان تو خونشون استراحت مي كردن كل اسمك دان و پي پي وي رو اون مي چرخوند.واقعا بازي هاش زيبا بود.
در هر حال استار خوبي بود.برو بازي هاي سال 2009 و 2008 ببين.خيلي خوب تو اين چند سال تركوند.
تذکر به کاربر AliDX
کل کل اضافه نکنید و به شخصی هم توهین نکنید.
کاربر Twist of fate هم لطفا توهین نکنید.
با تشکر.
من توهینی نکردم داش
شرمنده
ما کوچیکتیم
ALIDX لطفا در مورد جف هاردی زیاد بد نگو چون به نظر من اون یکی از محبوب ترین سوپراستارهای WWE هستش و همه برای برگشتنش دارن ثانیه شماری میکنند.
برگشت كه استقبال ميكنيم ازش اگه هم بر نگشت ... دعا ميكنم هر چه زود تر به اشتباهش پي ببره و برگرده به جمع هواداراش در wwe
من كه ميگم مثله يك سورپرايز به WWE برميگرده
احتمال بازگشت جف هاردی در WM26
به نقل از سایت f4wonline.com مقامات WWE در تلاش اند تا هم زمان با بازگشت جف هاردی در رسلمینیا 26 مسابقه ای بین او و CM Punk ترتیب دهند .
در اثر درگیری جف با پانک در تابستان سال گذشته و خداحافظی جف ، گمانه زنی می شود که تمایل دارد هم زمان با بازگشتش در WM26 یک Rematch با پانک داشته باشد این در حالی است که هنوز حرکتی در جهت تحقق این امر صورت نگرفته است .
اما مانع در حال پیشرفت تحقق این برنامه ها اتهاماتی است که به جف زده شده است ... اتهاماتی از قبیل قاچاق مواد مخدر ، مصرف داروهای غیرمجاز استروییدی .
اما در این بین هم چنان تلاش های لیندا مکمن ادامه دارد تا جف هاردی از اتهامات وارد شده تبرعه شود تا وی شانس حضور در رسلمینیا را داشته باشد .
اما در نهایت اینطور احساس می شود که WWE تا زمانی که وضعیت دادگاه جف مشخص نشود ، قصد بازگرداندن وی را ندارد .