آپديت برنامه هاي WWE براي اندرتيكر در رسلمنيا
اين روز ها WWE داره رو برنامه اندرتيكر در رسلمنيا كار ميكنه و در واقع داره روي ظريف كاري ها كار ميكنه.آندرتيكر هم از لحاظ فيزيكي هنوز دچار مشكل هست و زانوي او كماكان تيكر رو آزار ميده.ولي با اين شرايط تيكر ميتونه در رسلمنيا بار ديگر شاون مايكلز رو شكست بده و از قرار معلوم كمربند سنگين وزن رو نيز حفظ ميكنه.طبق اين اتفاقات به احتمال بسيار زياد شاون مايكلز در المنيشن چمبر حضور ناگهاني خواهد داشت و كمربند سنگين وزن رو بدست خواهد اورد.
[align=center]-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------[/align]
اون تاپيك كه به لطف دوستان ماليده شد!اون تاپيك حذف شد!
لطفا دوستان و مديران ديگر تالار ها ابتدا از تكراري بودن مطمئن بشن ،سپس تذكر بدن.+يه تكنولوژي به اسم پيغام خصوصي نيز وجود دارد.
RE: آپديت برنامه هاي WWE براي اندرتيكر در رسلمنيا
[align=center]خدا كنه WWE اشتباه باخت تيكر تو رسلمنيا رو انجام نده.در مقابل هر كي باشه.[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
[align=center]خدا كنه WWE اشتباه باخت تيكر تو رسلمنيا رو انجام نده.در مقابل هر كي باشه.[/align]
اگه تو قالب یک استوری لاین زیبا و جذاب باشه چرا که نه بابا هر ساله تو رسلمینیا دیگه حوصلمون سر رفت شده مثل یک سریال که هیچ وقت آرتیست از بین نمیره.
نقل قول:
اگه تو قالب یک استوری لاین زیبا و جذاب باشه چرا که نه بابا هر ساله تو رسلمینیا دیگه حوصلمون سر رفت شده مثل یک سریال که هیچ وقت آرتیست از بین نمیره.
قسمت قبلي همين سريال بهترين قسمت سال انتخاب شد كه آرتيست فيلم برنده شد.
همین تیکر - شان رو بجای شان میکردید سینا .. اگه بهترین بازی سال میشد ..
اون کسی که بازی رو بهترین بازی سال کرد شان بود .. اینو همه میدونن .. میخواین قبول کنید میخواید نکنید .. شان سلطان مچ او د یر هست :24: :4:
مطمئن باشید اگه اون سر مسابقه شان نبود بهترین مسابقه سال لقب نمیگرفت تیکر بیشتر نقش مکمل رو ایفا میکرد.
بايد استوري لاين جالبي باشه كه شاون چمپ ميشه !
به نظر من ديگه وقتشه تيكر توي wm ببازه و بهترين فرد هم شاون هست . ولي اگر امسال به شاون نبازه مطمئنم ديگه به كسي نميبازه .
این رکورد تیکر هست که باعث شده اون با تمام استار های تاریخ WWE فرق داشته باشه.
همین رکورد رو هم اگه ازش بگیرن با یه استار مثل اج، جان سینا و ... هیچ فرقی نمیکنه (تازه اون ها تعداد قهرمانیشون هم از تیکر بیشتره!).
بنظر من باید این رکورد جاودانه بمونه (حالا نیازی نیست حتما 0-20 بشه).
اما درباره ی مچ آو د یر واقعا بی انصافیه که بگیم فقط بخاطر حضور شان بوده.
یک نگاه به مچ آو د یر سال 2008 بندازید و با سال 2009 مقایسه کنید.
فرق بین تیکر و فلیر رو ببینید. اونوقته که میفهمید تیکر چه نعمتیه...
2تا تومبستون، لست راید، چوکسلم و هلز گیت تیکر رو حذف کنید، فقط دو تا سوئیت چین میوزیک میمونه. اونوقت چطور همه کار رو شان کرده؟! (حالا اون پرش تاریخی تیکر رو که با مغز اومد پائین رو کاری نداریم که عمرا کار هیچ بنی بشری نبود).
تو تمام صحنه ها هر دو استار خوب بودن، تومبستون ها، لست راید و چوکسلم تیکر به جذابیت بازی کمک کرد، اما کیک اوت کردن های شان و دووم آوردنش جذابیت و زیبایی بازی رو دو چندان کرد.
ولی دیگه بی انصافی نکنید. بخاطر 4 تا کیک اوت، یه استار رو همه کاره ی مسابقه نکنید و تیکر رو هم پشمک در نظر نگیرید.
به نظر من شان گناه داره اگه بعد از 7-8 سال یه کمربند جهانی گیرش بیاد و 1ماهه از دستش بده اونم تو شب رسومنیا
از تظر من هم وقط این هست که دیگه آندر ببازه و تنها گزینه و بهترین گزینه که آندر میتونه بهش ببازه همین شان هست.
مسلما تیکر هم نقش بزرگی رو در زیبا کردن بازی پارسال ایفا کرده اما شاید تنها مشکلی که باعث میشه بازی تیکر همیشه یک قدم از شان عقبتر باشه این گیمیک دد من هست که باعث میشه تیکر همیشه حالت یکنواختی داشته باشه.در عوض شان گیمیک شان جوریه که هر لحظه انتظار هر کاری رو میتونید ازش داشته باشید.مثل الان که مث آدمایی که انقدر بهشون فشار اومده عقلشون رو از دست دادن رفتار میکنه.ولی هر موقع تیکر تو مینیا بازی داره شما میدونید که 4 تا فینیشر رو کیک آوت میکنه و بالاخره میبره.
[size=medium]از نظر من اگه آندر رکوردش شکسته بشه خیلیا تو آرنا گریه کنن.:10::10::10::10::10:منم فکر کنم افسرده شم.:11::11::11::11::11::11:[/size][hr]
نقل قول:
[size=medium]مسلما تیکر هم نقش بزرگی رو در زیبا کردن بازی پارسال ایفا کرده اما شاید تنها مشکلی که باعث میشه بازی تیکر همیشه یک قدم از شان عقبتر باشه این گیمیک دد من هست که باعث میشه تیکر همیشه حالت یکنواختی داشته باشه.در عوض شان گیمیک شان جوریه که هر لحظه انتظار هر کاری رو میتونید ازش داشته باشید.مثل الان که مث آدمایی که انقدر بهشون فشار اومده عقلشون رو از دست دادن رفتار میکنه.ولی هر موقع تیکر تو مینیا بازی داره شما میدونید که 4 تا فینیشر رو کیک آوت میکنه و بالاخره میبره.[/size]
[size=medium]شایان جان،اگه درست فهمیده باشم شما میگی چون حرکاتش قابل پیشبینیه آندر از شان عقب تره.این کاملا غلطه.یه سوال سینا وقتی اولین ضربه شونش رو می زنه(اسمش رو نمی دونم)شما تا ته FU می تونی بخونی که چی میشه ولی با این حال سینا مرد اول کمپانی WWE هست و جز TNA Fans (مثل خودم:11::24:)ک@س دیگه ای این اشکالو بهش نمی گیره و همه هم کاملا با این حرکات تکراری حال می کنن.:9::9::9::9::9:[/size]
برای اثبات حرفم میتونید برید ویکی پدیا ببینید چه سال هایی بازی سال برای شان بوده ..
93 : با مارتی
94 : با اسکات هال
95 : با کوین نش
96 : با برت هارت
2004 : با بنوا و تریپل اچ
2005 : با کرت انگل
2006 : وینس مکمن
2007 : با جان سینا ( در راو )
2008 : با ریک فلیر
2009 : با تیکر
چرا هرکی با شان میکنه بازیش قشنگ میشه ؟ بنظرتون این عجیب نیست .. هرکی با شان بازی میکنه بازیش مچ او د یر میشه .. ؟
شان که با مخ نیمد زمین اومد ؟؟
( وقتی میگید حقایق رو ببینید چشمای خودتون رو هم رو به حقایق باز کنید .. حقیقت همیشه اونچیزی نیست که شما فکر میکنید . )
خیر منظور من قابل پیش بینی بودن نیست.اون که یه بحث جدا و سطح پایینتره از این که داریم الان میگیم.
بحثی که هست اینه که بدون هیچ شکی بازی های تیکر هم از زیباترین بازی ها مخصوصا در رسلمینیا هستن اما اگه گفته میشه مال شان بهتره به خاطر اینه که همه جور بازی توش دیده میشه.از آیرن من گرفته تا اکستریم رولز و سه نفره و لدر و ... . دوما اینکه پایان بازی های شان هیچ وقت معلوم نبوده و نیست حتی پارسال هم خیلی از طرفداری تیکر از پیروزی طرف مطمئن نبودن.دوما که بین بازی های تیکر چند تا نخاله هم پیدا میشه مثل بازی هندیکپ رسلمینیا 19 یا بازی با هنری اما واقعا به سختی میشه از شان بازی بدی پیدا کرد.
در مورد اینکه آیا واقعا باید رکورد شکسته بشه یا نه من فکر میکنم بستگی داره آخرین بازی تیکر چجوری باشه.اگه قرار باشه این بازی در اسمکدان یا یه زمانی غیر از رسلمینیا باشه من ترجیح میدم تیکر این رکورد رو به یک هیل جوان ببازه تا برای اون جوان یک کریر درخشان رو رقم بزنه.مسلما شخص تیکر و حتی گیمیکش بعد بازنشستگی نیازی به این استریک نخواهند داشت ولی شکستن این استریک میتونه یک مگا هیل ابدی رو برای WWE بسازه و تا چند سال این کمپانی رو تضمین بکنه.
فراموش نکنید اسطوره هایی مثل راک یا آستن وقتی به بزرگی ازشون نام برده میشه هیچ کس به فکر رکوردهای آنها نیست و خیلیاشون حتی رکوردی ندارن مثل راک یا حتی هوگن که رکورد چندان خاصی نداره اما بزرگیشون به خاطر نمایش هایی که دادن و نه به خاطر یک مشت عدد که همه میدونن ارزش واقعی هم نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
برای اثبات حرفم میتونید برید ویکی پدیا ببینید چه سال هایی بازی سال برای شان بوده ..
93 : با مارتی
94 : با اسکات هال
95 : با کوین نش
96 : با برت هارت
2004 : با بنوا و تریپل اچ
2005 : با کرت انگل
2006 : وینس مکمن
2007 : با جان سینا ( در راو )
2008 : با ریک فلیر
2009 : با تیکر
چرا هرکی با شان میکنه بازیش قشنگ میشه ؟ بنظرتون این عجیب نیست .. هرکی با شان بازی میکنه بازیش مچ او د یر میشه .. ؟
شان که با مخ نیمد زمین اومد ؟؟
( وقتی میگید حقایق رو ببینید چشمای خودتون رو هم رو به حقایق باز کنید .. حقیقت همیشه اونچیزی نیست که شما فکر میکنید . )
حرف شما کاملا درسته. واقعا هم جالبه... به قول شما شان "سلطان مچ آو د یر" هست و در این هیچ شکی نیست.
ولی اینکه همه کاره ی مسابقات بالا رو شان بدونید واقعا بی انصافیه.
شما یه نگاه به حریف های شان بندازید. برت هارت، کوین نش، اسکات هال و بزرگترین اون ها آندرتیکر. حتما این حریف های شان هم کاری تو این بازی کردن که این مسابقه مچ آو د یر شده. وگرنه چرا مسابقه ی شان برابر کارلیتو یا شان برابر ولادیمیر کازلاو (حالا نگید چرا این دو تا، همینا به ذهنم رسید)، بهترین مسابقه ی سال نشد؟! شان که مثل همیشه تو این مسابقه ها بود و کار خودش رو میکرد... نه؟!
پس اینکه همه چیز رو به نام شان بزنیم غلطه، حالا شما هر جوری که دوست داری میتونی فکر کنی، میتونی فکر کنی هر چی که خودت میگی درسته، هر چی که آمار میگه درسته و ...
اون چیزی که مشخصه اینه که حداقل نصف جذابیت مسابقه ی Undertaker vs. Shawn Michaels | Wrestlemania 25 بخاطر تیکر و حرکات و حضور و - مخصوصا - رکورد او بود.
حالا میگم بازم شما و امثال شما میتونید فکر کنید که شان همه کاره ی مسابقه بود و تیکر هم فقط یه مترسک بود که و هیچ زحمتی در مسابقه نکشید. اگه اینجوری فکر میکنید من تک تک صحنه های مسابقه رو براتون مینویسم تا ببینید کی بیشتر تو این مسابقه اکتیو بوده.
در کل باز هم من حرف خودم رو میزنم و میگم هر دو استار در این مسابقه فوق العاده بودن و شاید اگه بجای شان تو این مسابقه تریپل ایچ، جریکو یا هر کس دیگه ای بود شاید این مسابقه مچ آو د یر نمیشد. ولی زحمتی که تو این مسابقه تیکر کشید رو نمیشه نادیده گرفت.
نتیجه رو هم فراموش نکنید...!
اندر فقط بايد ببازه....
باخت تو راسمنيا كه مرگ نيست....
بابا مورديم از بس هي گفتن 15-0 16-0 17-0 و
.
.
.
بالا خره 18-1
فکر کنم شان ریمچش رو از تیکر بگیره و
بعد اندر دوباره شان رو ببره و رکوردشو حفظ کنه