-
تاپیک مخصوص WrestleMania 26
[align=center]به نام خدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نام پی پی وی:Wresltemania 26
مکان:Phoenix Arizona
تاریخ:4/21/10
آهنگ رسمی: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موزیک ویدئوی این آهنگ
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پوستر رسمی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چند عکس آرینای Wrestlemania 26 -University Of Phoenix Stadium
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]| [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] | [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشکر از مدیر بخش عکس ساسان
پروموی رسمی رسلمنیا
-[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با تشکر از کاربر Sherlock Holmes
مسابقات مشخص شده:
The Showstopper" & "Mr WreslteMania" Shawn Michaels Vs "The Phenom" & "The Deadman" The Undertaker
بعد از دوماه اصرار و تلاش بسیار شاون مایکلز تونست مسابقه ای که دنبالش بود رو بگیره. شاون رویال رامبل رو از دست داد و به الیمینشن چیمبر نرسید.آندرتیکر تا راء 22 فبریه نمی خواست با شاون مسابقه بده و درنهایت گفت که اگه شاون ببازه باید بازنشست بشه. آیا استریک شکست ناپذیر تیکر در رسلمنیا شکسته میشه؟ آیا شاون مایکلز برای همیشه بازنشست میشه؟
World Heavyweight Championship
Edge Vs Chris Jercio
ادج با برنده شدن رویال رامبل می خواست حریف انتخاب کنه و بلاخره در راء 22 فبریه حریفش رو کریس جریکو قهرمان WHC رو انتخاب کرد. این دو قبلا با هم تگ تیم بودند و کمربند یونیفاید تگ تیم چپینشیپ رو گرفتند.
World Wrestling Entertainment Championship
Batista Vs John Cena
درگیری باتیستا و جان سینا به خاطر درگیری وینس مکمن و برت هارت شروع شد و این بازی شبیه بازی وینس مکمن و برت هارت است و این دو نمایندگان دو طرف هستند. باتیستا فعلا تونسته برتری مناسبی داشته باشه و سینا رو به شدت تضعیف کرده. آیا باتیستا می تونه از کمربندش دفاع کنه یا نه؟
Money In The Bank Ladder Match
این مسابقه از رسلمنیا 21 شروع شد و از جالب ترین مسابقات WWE است. این مسابقه به ستاره های حاشیه ای WWE فرصت مین ایونت شدن را می دهد. کریسچن کین شلتون بنجامین و دالف زیگلر ام وی پی و مت هاردی و اون بورن و درو مکینتایر و کوفی کینگستن شرکت کنندگان این بازی هستند.
Vince Macmahon Vs. Bret "The Hitman" Hart
بعد از مدت ها درگیری بعد از بازگشت برت هارت شایعه ها دوشنبه 1 مارچ به حقیقت پیوست و وینس مکمن و برت هارت باهم در رسلمنیا قراره مسابقه بدهند.
MiZ And Big Show Vs. John Morrison And R-Truth
Unified Tag Team Championship
آر تروث و جان موریسن بعد از نشون دادن لیاقتشون در اسمکداون پنجم جولای جواز مسابقه در برابر میزشو گیر بدست آوردند.
Triple H Vs. Sheamus
شیموس بعد از حمله به تریپل اچ تونست قدرتش رو به همه ثابت کنه. باید دید آیا می تونه قدرت خودش رو در رسلمنیا ثابت کنه یا نه.
Randy Orton vs. Ted DiBiase vs. Cody Rhodes
بعد از مدت ها پیش بینی لگسی از هم پاچیده شد و سه عضو قدرتمندش در رستلمنیا به مصاف هم می روند تا فرد برتر مشخص بشه و سربلند از میدان بیرون بره.
CM Punk vs. Rey Mysterio
این بازی از حساس ترین بازی های سی ام پانک است. سی ام پانک در چند ماه اخیر زورگویی های زیادی به ری کرده و این فرصت ری هستش تا جواب بده.
10-Diva Tag Team Match
از چند ماه پیش این **** ها با هم مشکلات زیادی داشتند. در رستلمنیا **** های هیل به مصاف **** های فیس می روند.
تاپیک کامل شد. [/align]
-
RE: تاپیک مخصوصWrestleMania 26
عكس هــاي كـامل از آرنــا بـازي هــا University of Phoenix Stadium در تــايپيك زير :
http://iranwwe.net/showthread.php?tid=22890
-
شاون اين دفعه 100 درصد برنده بازيه:34:
بازي سينا و باتيستا رو هم باتيستا مي بره چون پارسال سينا برد و باتيستا هم نبود.
دليل اينكه بازي تكراري گذاشتن اين بود كه ميدونن هيچكي براي ديدن ادج و جريو و سينا باتيستا حاضر نيست اونقدر پول بده.[hr]
كريسچن هم برنده كيفه بعدش هم كمربندو از ادج مي گيره وشايد شاهد استوري خوبي بين ادج و كاپيتان كريزما باشيم.
-
از نظر من بازی اول که بین شان و آندر هست را شان میبره.بازی دوم را جریکو میبره چون از سال 2007 تا حالا کسی که رویال را برده نتونسته از شانسش تو رستلمنیا استفاده کنه.بازی سوم را امیدوارم که باتیستا ببره البته آقای mr.carter این بازی هنوز تائید نشده ولی خوب به احتمال قوی میشه.بازی چهارم هم یا موریسن ببره یا کریسچن فرقی نمیکنه هردوشون استار های خوبی هستند البته من فکر میکنم که موریسن بازی رو ببره.بخاطر تاپیک هم ممنون.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.BATISTA
از نظر من بازی اول که بین شان و آندر هست را شان میبره.بازی دوم را جریکو میبره چون از سال 2007 تا حالا کسی که رویال را برده نتونسته از شانسش تو رستلمنیا استفاده کنه.بازی سوم را امیدوارم که باتیستا ببره البته آقای mr.carter این بازی هنوز تائید نشده ولی خوب به احتمال قوی میشه.بازی چهارم هم یا موریسن ببره یا کریسچن فرقی نمیکنه هردوشون استار های خوبی هستند البته من فکر میکنم که موریسن بازی رو ببره.بخاطر تاپیک هم ممنون.
آندرتیکر پس کشک بود ؟؟؟ تو چند سال اخبر همه ی برندگان رویال رامبل ، مسابقشون تو رسلمنیا رو بردند به جژ جان سینا که پس از پیروزی در رویال رامبل ، در رسلمنیا شکست خورد !
-
اتفاقا به نظر من مسابقه شاون و تيكرو شاون ميبازه و خداحافظي ميكنه تا يجوري جزاي بازنشسته كردن ريك رو پس بده
-
نقل قول:
بازی سوم را امیدوارم که باتیستا ببره البته آقای mr.carter این بازی هنوز تائید نشده .
برادر وقتی WWE.com عکس مسابقه رو گذاشتی یعنی تایید شده دیگه !
-
من که میگم Triple H هم به بازی سینا و باتیستا اضافه میشه
-
پژمان رندی کشک بود پس :70: مگه ندیدی هانتر رندی رو که قهرمان رویال بود برد :70: ؟!
-
من ميگم:
شان ميبره
جريكو ميبره
سينا چمپو ميبره اگه بازي نو ديكيو باشه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Shadow
نقل قول:
آندرتیکر پس کشک بود ؟؟؟ تو چند سال اخبر همه ی برندگان رویال رامبل ، مسابقشون تو رسلمنیا رو بردند به جژ جان سینا که پس از پیروزی در رویال رامبل ، در رسلمنیا شکست خورد !
آقا از شما بعیده رندی پس چی لابد سال پیش برد دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟ بعد این دوست عزیزمون نوشته بعد از 2007 دیگه چرا گیر میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
خدا ميدونه كه كمپاني مي خواد بازي شاون و آندر رو چجوري تموم كنه.
اگه شاون ببازه كه ديگه جماعت طرفداراي شاون از كمپاني كفري ميشن.
اگه آندر ببازه جماعت طرفداراي آندر از كمپاني كفري ميشن.(در اين حالت بهتره تا اينكه شاون بازنشست شه)
والا خدا ميدونه مكمن ميخواد بازي رو چيكار كنه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط cena_rey
سينا چمپو ميبره اگه بازي نو ديكيو باشه
فکر نمیکنم بازی سر کمربند تو WM دی کیو شه! یعنی معمولا نمیشه!
سینا قطعا برندس! تلافی Summer Slam 2008 که سینا مصدوم شد هم در میاد
-
ســــــــايــت رسـمــي رســلــمــنــيــــــا 26 !
[align=center]
[/align]
-
به نظر من کریسچن مانی این د بانک رو میبره
اج کریس جریکو رو میبره
شان اندر رو میبره:34::34:
سینا هم باتیستا رو میبره(البته اگه کسی به بازی اضافه نشه):24:
-
يك چيز بگم شايد بازي شان و اندر دي كيو شه.اونوقت خيلي حال ميده كل ملت ضايع ميشن.:4:اگه برنده داشته باشه دوست دارم شان ببره
به نظرم جان سينا ميبره.احتمال اضافه شدن تريپل اچ ويا شيموس هست ولي احتمال اضافه شدن وينس و برت بيشتر هست
اون بازي رو هم كه معلومه اج ميبره اگه ببره كه عالي ميشه كم كم داره ازش خوشم مياد:4:
كريسچن ماني اين د بانك رو ميبره بعد وقتي كه تو يه پي پي وي ديگه كه اج كريسچن رو برد و از كمربندش دفاع كرد يا پس گرفت كيف رو كش ميكنه و كمربند رو ميگيره.اگه اين طور بشه بيچاره اج همون دو نفري هم كه باهاش قبلا تيم بودن و يه جورايي خوب بودن هم از دست داد.درست مثل سينا:4:
اگه اين جوري بشه چي ميشه (الان ميخوام بگم):جان سينا باتيستا رو مي بره و بعدش باتيستا كه اين قدر عقده اي هست:4: وقتي كه اج جريكو رو برد مي ره وبه مكمن ميگه من يه تايتل شات ميخوام بعد مكمن بعد بازي اون رو مياره بعد اون اج رو مي برهبه نظرم اين مكمنه كه اين كار رو هم مي كنه يا بر عكس اگه اج اول بازي كنه و ببازه بعد مي ره تو بازيه اون دوتا كمربند رو از سينا مي گيره.
فكر كنين مثلا اندرتيكر وقتي به شان چوك اسلم زد اونوقت بيگ شو بياد و بيگ اوت پانچ بزنه و شان پين كنه و برنده بشه:13:
-
نقل قول:
از نظر من بازی اول که بین شان و آندر هست را شان میبره.بازی دوم را جریکو میبره چون از سال 2007 تا حالا کسی که رویال را برده نتونسته از شانسش تو رستلمنیا استفاده کنه.
پس باتیستا هم باید کمربند رو حفظ کنه چون از سال 2006 تا به حال کسی رو رستلمنیا کمربند wwe رو نبرده و فقط ریتین بوده.
شاون آندر رو میبره
اج هم جریکو رو میبره
سینا باتیستا رو
رندی لگاسی رو
شاید هم بازی ری و سی ام پانک رو شاهد باشیم[hr]
به احتمال زیاد بازی باتیستا و سینا با همراهی مک ماهان ( همراه باتیستا) و هیتمن (همراه سینا) خواهد بود مثل بازی 2007 بین لشلی و اومگا
-
آندرتیکر شان رو میبره:9::9::30:
احتمال زیاد اج جریکو رو میبره:10::10:
سینا هم باتیستا رو میبره:23::23:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bomb5
نقل قول:
از نظر من بازی اول که بین شان و آندر هست را شان میبره.بازی دوم را جریکو میبره چون از سال 2007 تا حالا کسی که رویال را برده نتونسته از شانسش تو رستلمنیا استفاده کنه.
پس باتیستا هم باید کمربند رو حفظ کنه چون از سال 2006 تا به حال کسی رو رستلمنیا کمربند wwe رو نبرده و فقط ریتین بوده.
شاون آندر رو میبره
اج هم جریکو رو میبره
سینا باتیستا رو
رندی لگاسی رو
به احتمال زیاد بازی باتیستا و سینا با همراهی مک ماهان ( همراه باتیستا) و هیتمن (همراه سینا) خواهد بود مثل بازی 2007 بین لشلی و اومگا
خوب من هم همینو میگم باتیستا تو رسلمنیا یه جوری چه میدونم با دیکیو به هر حال با یه روشی ریتین میکنه بعد تو پی پی وی بعدی دوباره با سینا بازی میکنه بعد اونجا کمربند را از دست میده بعد تازه ریمچ هم داره من فکر میکنم که فعلا فعلا ها تو پی پی وی ها بازی wwe championship بین این دو باشه کمپانی خیلی زحمت کشیده تا این استوری لاین درست بشه به همین را حتی ها که تمومش نمیکنه این استوری فعلا فعلا ها ادامه دارم البته با اون قسمت حرف هاتون که مکمن با باتیستا و هیتمن با سینا میاد موافقم.ولی فکر میکنم که جریکو اج را میبره بعد اج تو پی پی وی بعدی کمربند را میگیره در کل فکر نکنم تو رسلمنیا whc و wwe champion جدید داشته باشیم.
-
نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bomb5
نقل قول:
شاون آندر رو میبره
اج هم جریکو رو میبره
سینا باتیستا رو
رندی لگاسی رو
خوب من هم همینو میگم باتیستا تو رسلمنیا یه جوری چه میدونم با دیکیو به هر حال با یه روشی ریتین میکنه بعد تو پی پی وی بعدی دوباره با سینا بازی میکنه بعد اونجا کمربند را از دست میده بعد تازه ریمچ هم داره من فکر میکنم که فعلا فعلا ها تو پی پی وی ها بازی wwe championship بین این دو باشه کمپانی خیلی زحمت کشیده تا این استوری لاین درست بشه به همین را حتی ها که تمومش نمیکنه این استوری فعلا فعلا ها ادامه دارم البته با اون قسمت حرف هاتون که مکمن با باتیستا و هیتمن با سینا میاد موافقم.ولی فکر میکنم که جریکو اج را میبره بعد اج تو پی پی وی بعدی کمربند را میگیره در کل فکر نکنم تو رسلمنیا whc و wwe champion جدید داشته باشیم.
مطمئن باش با برد سینا این استوری تموم نمیشه بلکه شروع هم میشه...دقیقا" مثل همون بابی لشلی و اوماگا که مسابقه 3 نفره گذاشتن و از این حرفا...
-
من با چیزی که از کمپانی و مک ماهان دیدم تا به حال امکان دی کیو در رستلمنیا 0% است. با توجه به قرار داد هیتمن و اینکه بعد رستلمنیا میره پس مک ماهان طبق داستان همیشگی باید تلافی کاراش رو بده. رستلمنیا بهترین جا برای این کار است تا هم هیتمن به خواستش برسه و هم سینا. پس احتمال برد سینا خیلی زیاده متاسفانه[hr]
بله با باخت باتیستا داستان تازه شروع میشه:36: البته برد رندی مقابل ایچ و سینا 2008 رو یادتون نره (شب بازی رندی پدر شد نتیجه رو مک ماهان عوض کرد) پس هر چیزی امکان داره:24::24:
-
من خودم طرفدار جريكو هستم ولي به نظر مي ياد احتمال بردش در مقابل ادج بستگي به شرايط داره
ولي شاون 100 % ميبره چون بدون شاون كشتي كج معنا نداره
ولي پيش بيني money in thr bank يه كم سخته شايد مثل شايعات قبلي كوفي كينگستون و به جمع شركت كننده ها اضافه كردن و بازي رو يرد
-
بازی سی ام پانک و ری هم فکر کنم بزودی به بازیها اضافه میشه. فقط تریپل مونده.
-
قشنگ ترین حالت رسلمنیا برای من اینه که کریستین بازی لدر رو ببره و از اونور هم اج کریس جریکو رو ببره و همون شب کریستین کیف رو کش کنه و با اج بازی کنه..
-
البته من قصد توهین به شان مایکلز و طرفدارانش رو ندارم ولی کمپانی الان اصلآ به این استار کهنه کار بها نمی ده و بعید می دونم به خاطر یک استار از رده خارج بخواد رکورد آندر رو خراب کنه:21::21::21::21::21::21::21::21:
البته شان هنوزم کشتی گیر قابل و تواناییی هست ولی متاسفانه..............................
-
مسابقات منیا فکر کنم این بازی ها باشه.:15:
1-باتیستا & سینا{دبلیو دبلیوای چمپین}
2-جریکول & ادج{ورلد هویویت چمپیون}
3-آندرتاکر & شان مایکل
4-تریپلچ & شیموس
5-رندی & لگسی{هندیکپ مچ}
6-هیتمن هارت & وینس مکمن
7-ری مستریو & سی ام پانک
8-بیگ شو & د میز{یو اس آ چمپیون}
9-لدر مچ{مانی این د بانک}
-
[size=x-small]دوستان
این بازی بسیار جالب هم به جمع مسابقات اضافه گردید . : .[/size]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
-
[align=center]سلام.این 4 تا عکس از 4 تا بازی رسلمینا هست که از راء این هفته کپچر شده به نظر من از اون عکسای خود سایت wwe.com هنری تره :
Money In The Bank
WWE Championship
World Heavyweight Championship
Streak vs. Career
[/align]
-
[align=center]تاپیک با موزیک ویدئوی آهنگ آپدیت شد.
WeeZY ForEver[/align]
-
[size=medium][align=center]این مچ کارت هایی هست که من درست کردم با ثبت شدن بازی های دیگه بقیه رو هم درست میکنم و قرار میدم . راستی نظر هم بدین . سایز عکس ها هم 1900 در 1200 هست .
1.MR.MACMAHON VS. BRET HART
BATISTA VS. JOHN CENA.2
CHRIS JERICHO VS. EDGE.3
UNDERTAKER VS. SHAWN MICHAELS.4
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align][/size]
-
من نتایج رسلمنیا رو اینطور بیش بینی میکنم :
MR.MACMAHON VS BRET HART :به نظر من برت هارت در این مسابقه پیروز میشه
BATISTA VS.JOHN CENA :در این مسابقه باتیستا جان سینارو میبره
EDGE VS.Y2J : اینجا هم اج میبره و برنده کمربند میشه
UNDERTAKER VS.SHAWN MICHAELS :در اصلی ترین مسابقه هم آندر تیکر برنده میشه و از رکورد خودش دفاع میکنه و شان مایکلز هم خداحافظی میکنه.
MONEY IN THE BANK: در مانی این د بنک هم احتمال زیاد کریسچن میبره و برای باز پس گیری کمربند ای سی دبیو اقدام میکنه
-
مت هاردی هم با شکست درو مک اینتایر به مسابقه ی مانی این دِ بنک اضافه شد !
در تپینگ اسمکدان هم جان موریسن و آرتروث در یک مسابقه ی تریپل تریت تگ تیم مچ پیروز شدند و وان کانتاندر یونیفاید تگ تیم چمپیونز شدند.یعنی میز شو در برابر جان موریسن و آرتروث.
-
من هم نتایج رسلمنیا رو اینطور بیش بینی میکنم :
MR.MACMAHON VS BRET HART :به نظر من برت هارت در این مسابقه پیروز میشه
BATISTA VS.JOHN CENA :در این مسابقه جان سینا باتیستارو میبره
EDGE VS.Y2J : اینجا هم كريس میبره
UNDERTAKER VS.SHAWN MICHAELS :در اصلی ترین مسابقه هم شان مایکلز ميبره
MONEY IN THE BANK: در مانی این د بنک هم احتمال زیاد کریسچن میبره
-
خدا کنه بازی باتیستا وجان سینا رو باتیستا ببره:34::34::34: :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::3 0:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط win
خدا کنه بازی باتیستا وجان سینا رو باتیستا ببره:34::34::34: :30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::30::3 0:
:36:نترس رفیق باتیستا میبره مگه سامر اسلم 2008 روندیدی:21::15:
که باتیستا چه بلایی سر سینا آورد:11::11:
واین مسابقات اخیرشون روهم مگه خبر نداری که چه آبرویی باتیستا از سینا برده پس مطمئن باش که سینا
این مسابقه رو در رسلمنیا میبازه:13::13:
-
ســـــــلام.
[align=center]
Unified Tag Team Champion Big Show & The Miz vs. John Morrison & R-Truth - Unified Tag Team Championship Match
[/align]
-
شاون آندر رو میبره
اج جریکو رو
سینا باتیستا رو
کریستین مانی این بنک
برت هارت ، مک ماهان رو
تریپل ایچ، شیموس رو
تیم میزشو تیم موریسون و آرتروث رو میبره
ری میستریو هم سی ام پانک رو میبره
رندی هم لگاسی رو میبره:11::11:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط bomb5
شاون آندر رو میبره
اج جریکو رو
سینا باتیستا رو
کریستین مانی این بنک
برت هارت ، مک ماهان رو
تریپل ایچ، شیموس رو
تیم میزشو تیم موریسون و آرتروث رو میبره
ری میستریو هم سی ام پانک رو میبره
رندی هم لگاسی رو میبره:11::11:
سلام رفیق من در مورد یه سری بازی ها با شما اتفاق نظر دارم که عبارت اند از:
مسابقه ی تیکر وشان که به نظر من تیکر میبره.
سی ام پانک هم فکر کنم ری رو ببره
و مسابقه ی آخر رو هم لگیسی رندی رو میبره
چون واقعا رندی در حد و اندازه ی تد دیبیاسی و کودی رودز نیست
البته اینا همش نظر من هستش منتظر جوابتم
-
سلام دوست عزیز، دلایل من برای این 3 بازی:
بازی ری و سی ام پانک اگه بصورت hair vs. musk باشه _(اینطور شایعه شده) ری میبره ولی غیر از این باشه من با نظر شما موافقم که میگید سی ام پانک میبره.
بازی لگاسی و رندی رو راستش شک دارم هرچیزی امکان داره ولی من احتمال برد رندی رو بیشتر میدونم.
بازی آندر و شاون رو میگم آندر میبازه چون پارسال رو برده، 2باخت پشت سر هم برای شاون تو رستلمنیا و بازنشستگی و با شخصیت منفور از دنیای کشتی کج بره بعید میدونم. و اگه قرار باشه آندر در رستلمنیا ببازه تنها شخصی که میتونه این کار رو بکنه (به دستور مک ماهان) شاون هست.
-
[quote='bomb5' pid='186405' dateline='12678
بازی آندر و شاون رو میگم آندر میبازه چون پارسال رو برده، 2باخت پشت سر هم برای شاون تو رستلمنیا و بازنشستگی و با شخصیت منفور از دنیای کشتی کج بره بعید میدونم. و اگه قرار باشه آندر در رستلمنیا ببازه تنها شخصی که میتونه این کار رو بکنه (به دستور مک ماهان) شاون هست.
[/quote]
خب ولی رفیق اگه تیکر ببازه دیگه رسلمنیا مهمترین پی پی وی سال نمیشه:15: و این همه تماشا گر نمیرن ببیننش. تازه شان هم قرار بود پارسال خداحافظی کنه:27: که با مخالفت WWE مواجه شد و چه چیزی از این باشکوه تر از اینکه در رسلمنیا در مقابل آندرتیکر بازی رو باختن:21: