این تاپیکو برای این زدم تا قبل از رسلمنیا بتونیم درباره ی این بازی بحث کنیم ونظر بدیم امیدوارم در این تاپیک به هیچ کدوم از این استار ها توهین نشه ممنون
عکسی از این بازی در زمیمه گذاشتم
نمایش نسخه قابل چاپ
این تاپیکو برای این زدم تا قبل از رسلمنیا بتونیم درباره ی این بازی بحث کنیم ونظر بدیم امیدوارم در این تاپیک به هیچ کدوم از این استار ها توهین نشه ممنون
عکسی از این بازی در زمیمه گذاشتم
اين كه سوال نداره معلومه تيكر ميبازه و شاون تا ابد جاودانه ميشه:9:
خدا ميدونه كمپاني ميخواد چيكار كنه.
خيلي كار خطرناكي كرده كمپاني.
من بعنوان طرفدار سر سخت آندر میگم آندر میبازه:10:
شک نکنین آندر برنده اس!! مطمئنم!!!
این قضیه رکورد رو سال 2005 رندی شروع کرد !! حالا دارن کشش میدن!! دیدن اگه با یه استار دیگه بندازن بی مزه میشه اومدن دوباره تکراری انداختن که همه رو دو دل کنن! من همینجا قول میدم آندر برنده میشه و یه مراسم خداحافظی خیلی با شکوه واسه شان میگیرن! مثل ریک فلیر!
البته به نظر من بازی جذابی نمیشه چون همه فن ها و حرکانشون رو پارسال انجام دادن ولی ایده جالبیه از سوی WWE برای سر کار گذاشتن مردم! :24:
وايسيد پيش بيني كنم.تيكر دوتا تامبستونو كلي چوك ميزنه.شانم سه تا چين موزيك ميزنه ولي هيش كدوم پين نميشن.ولي اخر تيكر يه لست رايد ميزنه و ميبره!!به همين سادگي!!
اخرش تیکر با هلز گیت برنده میشه:24:
شان امسال برندست :34::34::34::34::34:
شک نکنید
یه خورده واقعی فکر کنین... کی برنده می شی؟
شان مایکلزی که هر هفته به خوبی کشتی می گیره و هنوز یکی از فعال ترین کشتی گیر های WWE هست... مستر رسلمنیا... بهترین شخص برای بازنشسته کردن تیکر با یک باخت دراماتیک در WM.
یا اندرتیکری که این قدر از نظر فیزیکی مشکل داره که در هیچ کدوم از هفتگی ها کشتی نمی گیره و در PPV ها بازیه تک به تک انجام نمی ده تا هر جوری که شده بتونه توانش رو برای یک بازی ه تک به تک در WM نگه داره...
به نظر من هیچ علتی به جز بازنشستگی تیکر برای یک بازی تکراری که سال پیش برگزار شد, نیست.
ممنون.
موفق باشین.
قربون هم اسمو هم فكر خودم بشم!هيلز گت اصلا يادم نبود.احتمال برد تيكربا هيلز گت(گوپتالاپتاي سابق!)خيلي زياده.[hr]نقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی
اكثر بچه ها پارسال ميگفتن شان ميبره.دو ساله هم داريد ميگيد تيكر از فيزيك افتاده و نميتونه بازي كنه.شما مسابقاتش تو wmپارسال و پيارسالو فراموش كرديد؟اگه شان اونجوري با مخ رفته بود رو زمين مرده بود.بريد يه بار ديگه ببينيد.جاي كله تيكر رو زمين مونده!ولي به خاطر مقاومت بالا و قدرت بدنيش ادامه داد.امسالم تو تاپيك رسل منيا ميام يه نيشخند ميزنم ميرم!!:4::4::4::4:
با وجود باخت سال پیش شان مایکلز و اماده نبودن تیکر امکان باخت تیکر بیشتره
فکر نمیکنم تیکر رکوردشو از دست بده بالاخره باید یه نفر تو کمپانی باشه که رکورد دار باشه
به نظر من اگه این رکورد به دست کسه دیگه ای میشکست بهتر میشد...
خوب از نظر ركورد كه تا ابد هيچكس به ركورد آندر نميرسه پس قضيه ي ركورد اصلا مهم نيست و به راحتي شكسته ميشه
اون چيزي كه مهمه بزرگ كردن شخصيت شان هست كه با اين برد يك افتخار بدست مياره..... تنها كسي كه آندر رو در رسلمنيا برده
پارسال ركورد شان شكسته شد پس امسال به جاي اون ركورد اين افتخار رو به اون ميدن....
بقيه ي مسائل از نظر تحرك و توان هم كه دوستان در پست هاي قبلي بهش اشاره كردن
( يقين دارم ) ولي به اميد پيروزي شان مايكل
الکی باز هم مثل پارسال سر خودتون رو کلاه نزارید
احتمال باخت تیکر 0.0 % هستش !
دوستان سلام
یه موضوع رو براتون روشن میکنم
اندر تیکر از لحاظ بدنی کاملا اماده هست
تنها مشکلش زانوشه که با دردش کاملا کنار امده
چرا دی اکس تشکیل شد در عین بی مزگی چون شان هم مثل اندر تیکر سنش بالا رفته
و به قول خودتون که میگید تیکر تو ppvتک به تک بازی نکرده که در مقابل باتیستا تک به تک بازی کرد
شان چند ppv رو در غالب دی اکس بازی کرد
شان هم مثل تیکر به طور کامل تو هفتگی ها شرکت نمیکنه
پس اینقدر به اندر گیر الکی ندین
و اینو بدونید که محال اندر تیکر در رستل منیا از شان شکست بخوره
:73:
شان میبره شکی هم درش نیست.ok????????????
خود تيكر هم علاقه اي به ادامه ي شكست ناپذيري در رسلمنيا نداره........پس مطمئن باشيد كه شان ميبره
كاملا مشخصه و 100 در 100 تيكر برندست
من تعجب ميكنم كه چرا هرسال يه عده ميان ميگن رقيب اندرتيكر برندست!!!!
همين مونده كه تيكر با اين قدرت و ابهت از شاون بخوره در گذشته هم اگه شاون برده همش با كمك امثال تريپل و كين و... بوده
تنها يه راه واسه بردن شاون هست اونم اينه كه كسي كمكش كنه كه با توجه به شرايط فعلي بعيد هست كسي تو اين بازي دخالت كنه
بعد از 17-0 و بردي ديگه از سوي تيكر دوباره به انجمن ميام و اونجا ميبينيم دنيا دست كيه:33::24:
زنده باد اسطوره كشتي كج دنيا : مارك كالاوي
خب سلام دوستان خوشحالم که از این تاپیک استقبال خوبی شد و خوشبختانه به هیچ استاری توهین نشد یه خواهش دارم از دوستان که وقتی میان تو این تاپیک حتما نظر بدن تا نتیجه نظر سنجی عادلانه باشه ممنون
در باره این بازی تو رسلمنیا من شدیدا معتقدم که این بازی رو تیکر میبره چون نصف بیشتر تماشاگر های رسلمنیا فقط برای این میان که ببینن رکورد آندر شکسته میشه یا نه که خوب هر دفعه هم بازی های قشنگی رو شاهد هستن حالا اگر این رکورد شکسته بشه دیگه کسی نمیاد این همه پول بده بازی رو ببینه بعد یه دلیل اینکه رسلمنیا خیلی ppv مهمی هست همین رکورد تیکر هستش چون همه هر سال میان که این رکوردو بشکونن در اخر هم بازی قشنگی رو خواهیم داشت ولی خوب تیکر میبره
عین این میمونه که بیان مانی این د بنک رو از رسلمنیا حذف کنن بعد رکود تیکر رو هم بشکونن دیگه رسلمنیا نمیشه دیگه مثلا با ppv breaking point فرق نمیکنه دیگه پس به این نتیجه میرسیم که تیکر رکوردش رو حفظ خواهد کرد
در مورد شاون هم فرصت خوبی هست که این جوری بازنشسته بشه چون همین شاون تصمیم گرفته بود که باز نشسته بشه ولی با پیشنهاد چشم گیر کمپانی تا رسلمنیا موند حالا بر فرض هم که شاون باز نشسته نشه چمپ که بهش نمیدن کار خاصی هم بلد نیست بکنه قصد توهین ندارم ولی تیکر PHENOM کمپانی هستش وبه این راحتی ها خرابش نمیکنن در آخر من فکر میکنم بازی قشنگی رو شاهد خواهیم بود مثل بازی شاون وسینا تو رسلمنیا 23 ولی در اخر تیکر رکودش رو حفض میکنه ومیشه
0-18 ممنون
اين حرف شما مثل اينه كه به يك نفر كه روي ويلچره بگي همه جاش سالمه و فقط پاش كار نمي كنه و مي تونه با شما فوتبال بازي كنه ! ببخشيد مي خواستم ببينيم بازي اي ضايع تر از تيكر و ري پيدا مي شه كرد كه اين مسابقه كلا 9 دقيقه هم نشد و بعد شان مي ياد تو رويال و به اون زيبايي مسابقه مي ده با هم برابرند ؟! خو بله بنده هم وقتي زير *** جناب مكن چتر بشم معلومه كه ركوردم تا صد سال آينده تضمين مي شه و اگر نه يك 6-8 تايي به اون ور 17 در اصل كم مي شد !نقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی
عزيزم جوو متشنج نكن!
دبیلو دبیلو ای هرکاری که میکنه که اون چیزی که تو سر مردم هست عملی نشه !! با بخت پارسال شان همه دارن فکر میکنن که شان امسال هم میبازه !!! ولی
The Heart Break kid gonna Break The Streak Once and for all
:4:
این دیگه توهین مستقیم به استار هست اختار رو شاخته رفیقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
بعيد هستش ركورد تيكر شكسته بشه....
خب شاون يه بار با شكست ريك فلاير در راسمينيا به نوعي خداحافظي ريك از دنياي كشتي كج رو به تصوير كشيد
پس شايد همون يك بار بس باشه براش و خب اين بار يك ركورد هم در ميون هستش ...
شاون ميتونه به همون شكلي كه ريك فلاير رفت...خودش ... بازنشسنته بشه...
ولي خب همون طوري كه در يكي از پست هاي قبليم گفتم امكان داره اتفاقاتي به سود تيكر در اين بازي رخ بده كه شاون بزنه زير حرفش و باقي بمونه ...
ولي به نظر نميرسه در اين بازي كمكي به سود شاون اتفاق بيفته چون در آخر بازي كه حتما با شكست شاون همراه خواهد بود خداحافظي بي مزه اي خواهد داشت..
آقایون بزارید من نتیجه رو بهتون بگم......
مطمئمن باشید آندر میبره و بعدش شان به یه استراحت چند ماهه میره و بعدشم طی یه استوری برمیگرده و به کشتیش ادامه میده......عین قضیه اج و آندر در وان نایت استند....
امکان نداره آندر رکوردش بشکنه ولی اگه توسط شان شکسته بشه من به تمامی کسانی که در اینجا پست دادند 10 تا تنکس میدم(از خوشحالی):4:
بله منم موافقم ... اين احتمال هم وجود داره....نقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
اين س . و / پ * ر استارها بعضي هاشون هيچوقت از كشتي كج خداحافظي نخواهند كرد
مگر اينكه از دنيا برن
شاون و آندر تيكر ( هر دو تاشون) و..... هم شايد جزء همين گروهها باشن
قضیه اج و آندر تو وان نایت استند فرق داشت اون یه استوری لاین بیخود بود برای اینکه تیکر استراحت بکنه ولی الان قضیه رکود و کریر هست تازه اگه یادتون بیاد اون قرار دادو ویکی گذاشت کدوم حرف ویکی ارزش عمل کردن بهش رو داره تازه بعدش خود ویکی تیکرو تو سامر اسلم برگردوندنقل قول:
نوشته اصلی توسط RK_Ode
اتفاقا بر عکس این وینس هست که زیر.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Comiser Jacobs
اندر تیکر اگه وضعیت بدنی بدی داشت باتیستا نمیفرستادن با صندلی بیفته جان اندر
شما یه چیزی رو جدی گرفتی
همه اینا یه داستان بیشتر نیست
بازم میگم اندر تیکر بجز زانوش مشکلی نداره تازه با درد زانوشم کاملا کنار امده
لطفا به استار هم توهین نکنید
ولی به نظر من هم تیکر میبره چون من خودم رسلمنیا رو بخاطر تیکر میبینم
نظر من هم برد شاون چون كه لياقتش رو داره:34:
دليلش هم بازي هاي تيكره كه واقاعا خيلي مزحرفن!
ولي شاون با سن بالاش پارسال تنها دليلي بود كه مردم رسلمنيا نگاه مي كردن!:34:
در ضمن بد نيست كه به بازي رويال رامبل 2010 هم يه نگاهي بكنيد شاون با اين كه باباي سينا حساب ميشه از اون خيلي بهتر بازي كرد:11:
من اميدوارم تيكر ببره ولي فكر كنم شاون برنده بشه.:2:
ولي يه شك كم لازمه كه بازي بي نتيجه بمونه.به نظر من مثل بازي تيكر و انگل تو اسمك دان شاون هلز گيت بزنه به تيكر شونه هاي شاون بياد زمين داور ميخواد شماره ي سه رو به زمين بكوبه تيكر هم تپ اوت ميكنه!!!!!!!!:27:
به همین خیال باش
از شما بعید بود این حرف هانقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
بسیاااااااااااااااااااااا اااااااااااار بعید به نظر میرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط DEAD MAN
فکر کنم امسال یه رسلمنیا استثنایی رو شاهد باشیم.به نظر من شان مایکل میبره چون اگر دقت کرده باشین
Anything may happend in the world wrestling federation
به نظر من کمپانی هنوز به شان مایکل نیاز داره و نمیخواد به این راحتی از دستش بده
من که فکر میکنم شان از این که سال گذشته از UNDERTAKERباخت امسال زورش گرفته وقتی بازی خودشو با UNDERTAKERدیده.
ولی چون شان توی EMALATION CHAIMBER نامردی کمربند رو از UNDERTAKERگرفت UNDERTAKER شان رو ببره:24::24::24:
مگه مسخره بازییه که 17تا رکورد به این راحتی بشکنه:32::28::30:
بنظر من شان اگه قرار باشه بازنشست بشه خودش اندر تیکر رو انتخاب کرده چون لایق ترین فرد برای این کار هست
اگه اندر تیکر رکوردش شکسته بشه خودش شان رو انتخاب کرده چون لایق ترین فرد برای این کار شان هست
شان با leg lockپای مصدوم اندر رو از کار میندازه بعدشم....
:79:
Sweet Chine Music
شما اگه بازی های چند سال اخیر کمپانی رو ببینی میفهمی که کاملا برعکسه:11::11:نقل قول:
نوشته اصلی توسط EBRAHIM 17-0
یعنی نامردها بیشتر پیروز میشن
بلاخره رکورد میشکنه و تنها اسطوره ای که در کمپانی هست بجز آندر ، شاون است و اون میتونه بشکونه رکورد رو.