-
اپدیت: احتمال باخت شان در رسلمنیا بیشتر شد
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال باخت شان مایکل در رسلمنیا امسال و خداحافظی اش از دنیای کشتی کچ بیشتر شد.
طبق شایعاتی که این روز ها در اطراف کمپانی زیاد شده است "مستر رسلمنیا" شان مایکل در رسلمنیای امسال پرونده ورزش کشتی کچش توسط اندرتیکر بسته میشود.
باز هم طبق این شایعات گفته میشود که قرار بود شان قبل از تشکیل دوباره دی اکس خداحافظی کند که کمپانی با پیشنهادی بسیار چشمگیر توانست او را برای مدتی نگه دارد و نظرش مبنی بر خداحافظی تا تا چند ما به تعویق بیندازد.
[/align]
ریشه اصلی این خبر به شایعات بر میگردد و منبع رسمی و موصقی ندارد.
-
RE: باخت شان مایکل در رسلمنیا!!!
عرفان عین این روزنامه نویس ها اخبار میذاری ! :4:
زدی تو کار کیهان ورزشی :4:
-
با اينكه جالب نبود ولي تيتر خيلي جذابي داشت
به هر حال ممنون
-
من فکر نکنم که شان باز نشسته بشه چون اگر بشه کمپانی و مخصوصا برند راو فلج میشه ولی اگر آندر رکوردش شکسته بشه که اتفاق خاصی پیش نمیاد تازه توی 17 تا رستلمنیا 1 دونه باخت هم خودش یه رکورده.
-
هر اتفاقی که رخ بده جدا از نتیجه امیدوارم بازی زیبا و جذابی رو شاهد باشیم و مسابقه از پارسال چند برابر زیباتر از آب دربیاد, درکل ولی خیلی حیف میشه شان تایتل نگرفته میخواد بره واقعا حیفه من خودم به شخصه دوست دارم شان ببره و این شایعه ها در حد همین شایعه بمونه.
-
اگه این اتفاق بیفته منم کلا کج رو میزارم کنار
-
ببخشید دوستان میشه شما تاریخ مسابقه رو به من بگید و بگید از کجا تماشا می کنید این مسابقه رو؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya_undertaker
ببخشید دوستان میشه شما تاریخ مسابقه رو به من بگید و بگید از کجا تماشا می کنید این مسابقه رو؟
رسمنیا 26 در 28مارچ برگذار میشه و از استریم هایی که چند روز قبلش یا شب قبلش بیرون میاد قابل مشاهده است.
-
من عاشق این اخباراتم عرفان جان :4:.
همیشه خبر خوش میدی...
اون از MITB و پیروزی احتمالی کریسچن، اینم از خداحافظی شان مایکلز و حفظ رکورد آندرتیکر.
:4:
-
اتفاقا اگه اینجوری باشه که دیگه حتما میره من نمیدونم شما برای چی میگین شاون بره راو فلج میشه آها دوستان یه سایت میخواستم که بشه از طریق اون تمام ppv ها وهفتگی ها رو با کیفیت خوب به غیر از انجمن دانلود کرد ممنون
-
RE: اپدیت: احتمال باخت شان در رسلمنیا بیشتر شد
در حواشیه بازی تیکر و شان شایعاتی زیادی وجود دارد اما تا اینججای کار شایع ترین خبر ، خبری ست که در همین تاپیک قرار داده شده است.
اما در خبری که به تازگی رسید :
طبق شایعاتی که این روزها بازی شان و تیکر را در رسلمنیا جذابتر از حد معمول کرده است این شایع بسیار بسیار زیاد باعث توجه خیلی ها شد :
گفته میشود که از افراد داخل کمپانی خبر رسیده است که بعد از رسلمنیا استراحتی به تیکر داده خواهد شد و پس از ان دیگیری بین تریپل اچ و تیکر را شاهد خواهیم بود.
گفته میشود تریپل اچ در درفت به اسمکدان خواهد امد و درگیری اش با تیکر بر اساس این است که او باعث خداحافظی شان از دنیای رسلینگ میشود.
این در حالی است که در بعد از رسلمنیا نه تیکر استوریلاین مشخصی دارد و نه تریپل اچ و به همین دلیل احتمال وقوع این شایعات زیاد میشد.
باز هم باید بگم که منبع این خار شایعاتی هستند که این روزها در اطراف کمپانی زیاد شده است و موسقیت چندانی ندارد.
-
به نظر من اوج نامردیه اگه شان اینجوری خداحافظی کنه.
نه تدارکی ، نه کار خاصی ، تازه شان رو هیل هم کردن!
من که مطمئنم شان این دفعه سر بلند بیرون میاد:24:
-
ایشالاه
خدا از دهنت بشنوه
ایشالاه هانتر بره این آندر رو سرویس مدرسه ایش بکنه
الاهیییی آمین
اما شاون من نمیبازه
من قول میدم
-
خيلي حيفه استار به اين بزرگي كارشو با باخت تموم كنه
خدا رو چه ديدي شايد تيكر باخت و ركوردش شكست
اون موقع مي شه
shawn is super star of the day
-
الکی خداحافظی شاون رو بیان کردن که مردم تو رستلمنیا از باخت آندر زیاد ناراحت نشن
-
منم با این شایعه موافقم
فکر میکنم که شان یک بار هم قبلا گفته بود که در رسلمنیا 26 خداحافظی میکنه
Then After the Wrestlemania Shawn will
R E S T I N P E A C E
-
دوستان عزيز لطفا دلتون رو صابون نزنيد شاون برنده است
-
افرین امیر جان اگه همینطوری به خودت امید بدی از باخت شاون زیاد ناراحت نمیشی
-
داره تمام حرف هاي بازي smackdown vs raw 2010 درست از آب در مياد.
لگسي از هم پاشيد.
شاون داره توي يه بازي تو رسلمنيا بازي ميكنه كه ممكنه خودش باز نشست بشه.
ecw نابود شد.
-
من هم با این قضیه موافقم اینجوری دقیقا میشه این قضیه ریک فلیر تو رسلمنیا 24 .من فکر میکنم که آندر بعد از رسلمنیا یه 7-8 ماهی میره ریکاوری بعد برمیگرده و با تریپل در میفته خدارا چه دیدین شاید تریپل رکورد آندر را شکوند و آندر شد.18-1
-
اين شايعه آخر با اون خبري كه گفتن هانتر قراره هيل بشه مطابقت داره...به نظر من كه احتمال دخالت هانتر زياده چون هنوز براش مسابقه اي نذاشتن تو رسلمنيا.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.BATISTA
من هم با این قضیه موافقم اینجوری دقیقا میشه این قضیه ریک فلیر تو رسلمنیا 24 .من فکر میکنم که آندر بعد از رسلمنیا یه 7-8 ماهی میره ریکاوری بعد برمیگرده و با تریپل در میفته خدارا چه دیدین شاید تریپل رکورد آندر را شکوند و آندر شد.18-1
[align=center]آخه من نمیدونم با شکسته شدن رکورد تیکر چی به شماها میرسه؟!
الان تنها مشکل دابلیو دابلیو ای اینه که تیکر همه رو تو رسلمینیا برده و هیچکی حریفش نمیشه؟!
الان اینکه جان سینا از هر 10 مسابقش 9 تا رو میبره، تو رامبل های اخیر همه برنده رو 10 ماه قبل حدس میزنن، اج ماهی دو بار ورلد چمپین میشه، راء کلا تو راسترش 2 تا هیل اصلی بیشتر نداره، اسمکدان 4 تا مدعی قهرمانی بیشتر نداره، شوء سوپراستارز و NXT ریتینگشون روی هم از برنامه کودک پائین تره، و ... مشکل نیستن؟!
الان اگه تیکر ببازه همه چیز حل میشه؟! بله، فقط یه مشت آنتی تیکر که لیاقتشون همین شیمس و پانک و ... خوشحال میشن که فکر نمیکنم اون یه عده اصلا جلوی تیکری ها حساب بیان و دیده بشن.
تیکر ببازه جزء اینکه %90 طرفدارای داخل آرنا هر چی دم دستشونه تو رینگ پرت کنن و تیکر همین یه افتخار اصلی و جاودانه ای هم که داره از دست بده و لقب Wrestlemania Nightmare بره تو سطل آشغال و هوم ویدئو 0-15 زیر سوال بره و یه ملت تا آخر عمر وینس رو به فحش بگیرن هیچ اتفاق دیگه ای نمیفته.
دلتون رو الکی خوش نکنید. اینکه شان رو دوباره به جون تیکر انداختن فقط بخاطر این بود که این دفعه یه عده ای دیگه مطمئن بشن که شان میخواد ببره و تیکر بازندست، که بعد اینا آخرش تیکر رو برنده کنن و یه نتیجه ی غیر قابل پیش بینی رقم بزنن. بهترین کاری که میتونستن بکنن همین بود، شان در مقابل بزرگ ترین استار تاریخ شکست بخوره تا نگن شان همینجوری تو یه مسابقه ی مزخرف مقابل یه استار کوچیک باخته و از دنیای کشتی خداحافظی کرده، و همچنین با این کار همین الانش خیلی ها رو گول زدن که فکر کنن تیکر دیگه دفعه ی دوم بازندست اما شرمنده (!!) ، شان هم تو رسلمینیا به سرنوشت Kane دچار میشه 0-2. میگی نه؟؟ نیگا کن!
در ضمن اون دوستای عزیز تریپل ایچی دیگه کل کل نکنن :4:. برید رسلمینیا 17 رو نگاه کنید و لذت ببرید.[/align]
[align=center]The Streak Is Alive: 18-0[/align]
-
من میتونم به جرات بگم که رکورد تیکر واقعا چیز ارزشمندیه اما باید WWE بهترین استفاده رو ازش بکنه.
به نظر من بازی امسال زیاد جالب نیست.چون مسلما در صورت پیروزی هر دو طرف قضیه ناراحت کننده است.
به نظر من این رکورد باید شکسته بشه و شکسته هم خواهد شد اما نه امسال.بلکه در سال آخری که تیکر میخواد در کشتی باشه.باید تیکر در مینیا به یک جوون با استعداد و البته هیل ببازه تا کریر این استار تا آخر عمرش تضمین شده باشه.
این رکورد واسه خود تیکر بعد ابزنشستگیش یک درصد هم ارزش نداره چون حتی با شخصیت معمولی در مسابقات حاضر نیست و بعد رسلینگ دوباره مارک کالاوی خواهد شد و من به شخصه قبول ندارم که مارک کالاوی رکوردی رو داشته باشه.این رکورد مال آندرتیکر هست و بعد از رفتنش به دردش نمیخوره.پس باید ازش استفاده بشه و به یک نفر داده بشه که بتونه بر اون اساس کریرش رو رقم بزنه.
اما در کل این جورایی که بوش میاد این بازنشستگی شان از اون بازنشستگی های تریپ فلیر نیست بلکه از اونایی که طرف 6 ماه-یک سال دیگه برمیگرده.
نتیجه گیری : تیکر برندست - تیکر بالاخره این استریک رو خواهد باخت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
من میتونم به جرات بگم که رکورد تیکر واقعا چیز ارزشمندیه اما باید WWE بهترین استفاده رو ازش بکنه.
به نظر من بازی امسال زیاد جالب نیست.چون مسلما در صورت پیروزی هر دو طرف قضیه ناراحت کننده است.
به نظر من این رکورد باید شکسته بشه و شکسته هم خواهد شد اما نه امسال.بلکه در سال آخری که تیکر میخواد در کشتی باشه.باید تیکر در مینیا به یک جوون با استعداد و البته هیل ببازه تا کریر این استار تا آخر عمرش تضمین شده باشه.
این رکورد واسه خود تیکر بعد ابزنشستگیش یک درصد هم ارزش نداره چون حتی با شخصیت معمولی در مسابقات حاضر نیست و بعد رسلینگ دوباره مارک کالاوی خواهد شد و من به شخصه قبول ندارم که مارک کالاوی رکوردی رو داشته باشه.این رکورد مال آندرتیکر هست و بعد از رفتنش به دردش نمیخوره.پس باید ازش استفاده بشه و به یک نفر داده بشه که بتونه بر اون اساس کریرش رو رقم بزنه.
اما در کل این جورایی که بوش میاد این بازنشستگی شان از اون بازنشستگی های تریپ فلیر نیست بلکه از اونایی که طرف 6 ماه-یک سال دیگه برمیگرده.
نتیجه گیری : تیکر برندست - تیکر بالاخره این استریک رو خواهد باخت.
[align=center]یعنی رکورد سامارتینو الان دیگه ارزشی نداره؟! رکورد جان سینا دیگه ارزشی واسش نداره؟! هر وقت کشتی رو بذاره کنار همه اونو به عنوان Longest Reigning WWE Champion میشناسن. رکورد تیکر یک رکورد جالب تر و عجیب تر هست و هر زمانی که رسلمینیا برگذار شه مردم یاد تیکر میفتن و میگن اون هیچ وقت در رسلمینیا شکست نخورد.
چه دلیلی داره این رکورد شکسته بشه وقتی 17-18 ساله که پا برجاست. تیکر عمرش و کریرش رو با این رکورد گذرونده و به همین راحتی نمیشه رکوردی که 17 ساله ادامه پیدا کرده رو تو یه شب از بین برد.
برای اینکه یه استار جدید و هیل رو مطرح کنن نیازی ندارن که تیکر رو جلوش اون هم تو رسلمینیا ببازونن. سال 2005-2006 مثل اینکه فراموشتون شده. تیکر کارش فقط مطرح کردن استار های جدید بود. ام وی پی، کن کندی، گریت کالی، هر کی از راه میرسید تیکر رو میبرد. یک استار واسه بزرگ شدن نیاز به مهارت و رسلینگ اسکیلز و کریزمای خودش داره، نه اینکه تیکر رو تو رسلمینیا شکست بده تا بعد بره یه استار بزرگ شه.[/align]
[align=center]نتیجه: شان در رسلمینیا بازنشسته میشه، رکورد تیکر به 0-20 میرسه.[/align]
-
هر سال نزدیک رستلمینیا میگیم تیکر میبازه دیگه تمومه این رکورد شکسته میشه.
ولی باز هم تیکر برنده میشه و مطمئن باشید اگه تیکر خداحافظی هم بکنه تو WM شکست نمیخوره و رکوردش پابرجاست.
-
دقیقا دلیلی که من گفتم واسه بی ارزش شدن بعد از بازنشسته شدن این بود که بعد از اتمام کریرش دیگه تیکری در کار نیست.شما انتظار دارید تیکر رو در 60 سالگی تو خیابون هم با تیکر بشناسن؟
در مورد رکورد ساماتینو و سینا هم باید بگم این رکوردا رو نمیشه به کس دیگه ای داد.ولی احتمال شکستش هست.همون طور که احتمال شکست رکورد فلیر هست.ولی تیگر نوع رکوردش فرق میکنه.تنها کسی که همچین رکوردی داشت گلدبرگ بود که اون هم شکست ولی هنوز میشه گفت که 173 بازی پشت سر هم گلدبرگ بی شکست بود در نتیجه برای تیکر هم میشه گفت که 18 یا 19 سال بدون شکست بود .
نکته دیگر هم اینه که خود تیکر هم تا جایی که من شنیدم و البته ممکنه چاخان هم باشه وابستگی به استریک نداره و گفته که اگه به طرز درست و به درد بخوری شکسته بشه حاضره این کار رو بکنه.حکایت هایی هم هست که میگن 2006 تیکر به کین پیشنهاد داده استریک رو بشکونه و در عوض بازنشسته بشه و کین قبول نکرده یا اینکه میگن تیکر به رندی تو 2005 گقته رکورد رو بردار چون تو رندی استعداد هیل زیادی می دیده اما خود رندی قبول نکرده.پس به نظر من خود تیکر هم زاید با شکسته شدن استریکش مخالف نیست.
در آخر هم اینکه این همه کشتی گیر بدون رکورد جاودانه هستن.خود هوگن با اینکه تقریبا هر کاری کرده اما رکورد خاصی نداره.راک هم همینطور.شان هم حتی میشه گفته یه جورایی.قدیمیا که به کنار،امثال داستی رودز و ... .پس تیکر هم برای بزرگ موندن نیاز به استریک نداره.
در آخر من عقیده شخصیم اینه که تیکر میبره و سال بعد با سینا بازی میکنه چون به نظرم یکی از بازی هایی که واقعا در صورت برگزار نشدن همه حسرتشو میخورن همین سینا در برابر تیکر تو مینیا است.در نهایت هم به نظر من بهتره که تیکر این استریک رو به یکی که لیاقتشو داشته باشه ببازه تا استریک به درد WWE بخوره.بعد بازنشستگی تیکر استریک نه درآمدی داره چون دی وی دی 15-0 در اومده بعید میدونم دوباره 20-0 بدن بیرون.وقتی تیکرهم نباشه دیگه این مانور الکی هر سال نیست که استریک آن د لاین هست پس عملا به دردی نمیخوره.
نتیجه :4: :به نفع همه است که استریک در آخرین بازی به یک جوون آینده دار واگذار بشه.
-
خطاب به دوستمون peep
اولا ركورد تيكر پيروزي هاي متوالي هست و اين طوري ازش نام ميبرن و نميان بگن بدون شكست در رسلمنيا پس مشكلي از اين نظر نيست
دوما اين كه افراد بزرگي هستن كه هيچ ركوردي ندارن مثل هوگن... خود شان مايكل
سوم اينكه به نظرتون ركورد استون كلد در رامبل تا آخر پا بر جاست؟ اگه كسي اين ركورد رو بشكنه استون كلد فراموش ميشه؟
يا ركورد همين فلير كه گفته شد...
قضيه ركورد چيز زياد مهمي نيست با گذشت زمان از بين ميره و مردم كسي در ذهنشون ميمونه كه خوب بوده.........
-
به نظرم منتظر باخت تیکر باید باشیم متاسفانه:10::10:
من قبول دارم اگه آندر ببازه در آینده همه میگن 17 بازی بدون باخت در رستلمنیا داشت نه اینکه بلاخره باخت:21:
-
در جواب دوستمون آقای وینس مک من و شایان:
- فرق ما با شما ها اینه که بنظر ما تیکری ها - یا حداقل من به شخصه - تیکر خاص ترین استار تاریخ رسلینگ هست و حتما باید یه چیز خاصی داشته باشه که بعد از بازنشسته شدنش برای همیشه بمونه. وگرنه تیکر میشه در حد یکی مثل اورتن، سینا، اج، پانک و ... . بنظر من حالا که این استریک تا اینجا ادامه پیدا کرده دلیلی نداره که شکسته بشه.
- درباره ی رکورد گلدبرگ: رکورد شکست ناپذیری گلدبرگ مال 17-18 سال بوده؟ هر استار در سال بالای 100 مسابقه انجام میده، اونوقت شما رکورد 173 بازی گلدبرگ رو با تک بازی هایی که هر ساله تیکر انجام داده مقایسه میکنید؟! مثل این میمونه که رکورد 21 ماه شکست ناپذیری کریسچن در TNA رو با این رکورد تیکر مقایسه کنید که اصلا در یک حد نیستن.
- باز هم میگم رکورد تیکر در رسلمینیا خاص ترین رکورد هست و هر ساله یکی دو ماه مونده به رسلمینیا جنجال های زیادی رو به همراه داره که هیچ استریکی تا الان اینجوری نبوده. حداقل تا زمانی که تیکر حضور داره باید برای حفظ حساسیت بازی های تیکر در رسلمینیا این استریک رو زنده نگه دارن.
- در ضمن هیچ دلیلی نداره که تیکر در رسلمینیا مسابقه بده و "ببازه" و خداحافظی کنه. میتونه تو یه پی پی وی دیگه این اتفاق بیفته (با اینکه ایونت کوچک تری هست) اما من فرقی توش نمیبینم. دیگه خداحافظی در رسلمینیا داره خز میشه.
- من خودم یه استوری لاین برای تیکر درست کردم که اگه اجازه میدین براتون میخونمش :4: :
تیکر در آخرین سال حضورش قبل از رسلمینیا استوری لاینی با وینس خواهد داشت. وینس در طول سال تیکر رو خیلی اذیت کرده و تیکر هم هر دفعه حال وینس رو گرفته. اینبار وینس به سرش میزنه که یه بلایی سر تیکر بیاره که واسه همیشه از دستش خلاص شه (اینا همه تو داستانه ها :4:)، وینس برای تیکر در رسلمینیا یک حریف انتخاب میکنه که من ترجیح میدم اون کین باشه. کین که در اون سال به قدرت سال های قبل 2000 برگشته حریف تیکر در رسلمینیا میشه و وینس به تیکر میگه که اگه اینبار در رسلمینیا "پیروز بشی" باید برای همیشه WWE رو ترک کنی (نکته ی جالبش اینجا بود :4:). به این ترتیب وینس واسه تیکر یک راه بیشتر نمیذاره و اون هم اینه که تیکر بازیش رو برابر کین ببازه. اما مسابقه انجام میشه و تیکر با اینکه اوایل مسابقه یخورده دو دل هست، اما بالاخره تصمیمش رو میگیره و بازی میکنه و کین رو شکست میده. بعد از مسابقه هم پال بیرر میاد و به تیکر میگه که وقت رفتنه (این تیکرو از رو استوری لاینی که مایکل هیز واسه تیکر در نظر گرفته بود کش رفتم) و صدای دینگ آهنگ تیکر بصدا در میاد، برق ها خاموش میشه، سپس روشن میشه و تیکر دیگه تو رینگ نیست. این بود پایان داستان :4:.
بیدارین؟ :4:
-
کل افتخار دبلیو دبلیو ای به تیکر و شاون هست حالا اینقدر راحت روی افتخار تیکر ****** ؟
هر سال بحث اینه که تیکر میبره یا میبازه که کار به دعوا هم میکشه ولی آخر تیکر میبره !
:27:
ویرایش شد - ادب رو رعایت کنید .
-
چون کمپانی به شاون نیاز دارد و بلاخره آندر باید در رستلمنیا ببازه، پس آندر در رستلمنیا میبازه
-
استوری زیبایی بود گرچه من حریف آخر رو شخصی مثل سی ام پانک یا موریسون انتخاب میکردم و تیکر رو میبازوندم.
خود داریوش هم میگه هر سر رسلمینیا ملت رو سر ذوق میارن که نکنه استریک بشکنه پس به نظر من بهتر در آخرین مینا تیکر ببازه تا بالاخره یه بار این حساسیت ها نتیجه متفاوتی داشته باشه و بعدش هم در یک اسمکدان (چون که پدر واقعی اسمکدان محسوب میشه تیکر بدون در نظر گرفتن فوناکی :4: ) خداحافظی باشکوهی داشته باشه.
همه دنیا میدونن که رکورد ها برای شکسته شدن هستن.ولی واقعا اون چیزی که من از تیکری ها سوال دارم اینه که به چه علتی تیکر به این استریک بعد کریرش نیاز داره؟
در ضمن باز هم میگم کسی که بتونه تیکر رو ببره تا آخر کریرش مین ایونتر درجه یک کمپانی خواهد بود.مثل جریکو که یک بار و یک شب استون کلد و راک رو برد و اولین قهرمان آندیسپیوتد شد از اون به بعد حتی اگه جریکو بره سراغ استوری های عشقی و کمربند های رده پایین باز هم میشه ازش انتظار بردن کمربند اصلی و حضور در مین ایونت رو داشت.
منتظر جوابم.:4:
-
دوستان سلام
اقا تو رو خدا احساسی حرف نزنید
اندر تیکر تا اخر عمرش با نام اندر تیکر شناخته میشه
چرا فکر میکنید بعد از اتمام کارش دوباره میشه مارک کالوی شرط میبندم تا 100 سال دیگه هم زنده باشه همون اندر تیکر هست
ببخشید ها با تمام انتی تیکری ها هستم
به خدا نظرتون محترمه
اما
نه نظری که همراه با تمسخر و توهین به استار باشه
اندر تیکر یکی از بزرگ ترین کشتی کج کاران دنیای رسلینگ هست و میمونه
شما بااینکه اینو خوب مبدونید اما همیشه در هر مقایسه و هر بحثی سعی کردین اونو بی ارزش و ضعیف نشون بدین
اندر تیکر هستو یه یه رکورد رستل منیا اسم اندر تیکر با رکوردش جاودانه میشه
این مسابقه از هر نظر بهترین فرصته برای هر 2تا
اگه تیکر ببازه (به احتمال 1 درصد)من خوشحالم چون رکوردش بدست شان شکسته شده که لایق ترین هست
اگه شان ببیازه بازم من 2برابر خوشحالم چون اندرتیکر رکوردش رو حفظ کرده هم اگه شان بازنشست بشه بدست
لایق ترین فرد این اتفاق افتاده
-
امیدوارم این جوان با استعدادی که میگین بیاد رکورد تیکر رو بشکنه سینا نباشه ....من هم امسال امیدی به شکسته شدن رکورد تیکر نمی بینم چون با شکستن ای رکورد ادامه ی کار تیکر بی معنیه
-
wwe تا کی میخواد مردم رو به خا ر رکورد تیکر به ارنا بیاره؟
به نظر من این اخبارا همش از طرف کمپانی هست که میگن شان بازنشسته میشه ولی 100% تیکر امسال رکو دشو از دست
میده wwe نمیاد شان رو بازنشسته کنه بخاطر رکورد تیکر
-
امین جان راست میگی wweنمیاد به خاطر رکورد تیکر شان رو از دست بده
پس 2 تا احتمال داره
شان خودش میخواد باز نشست بشه اونم به دست اندر تیکر
یا قراره رکورد تیکر شکسته بشه اونم به دست شان
در ضمن لازم نیست wweتماشیچیان رو به خاطر رکورد تیکر بیار
اونا خودشون میان
چون طرفدار اندر تیکر هستن
و هر کس که میاد رستل منیا نگاه کنه حتما که طرفدار تیکر نیست:15:
-
اگه آندر ببره هیچ فرقی با پارسال نداره. وقتی 2 بازی پشت سر هم میزارن با شاون اگه شاون دومی رو هم ببازه که دیگه چیزی ازش نمیمونه. 2 بازی با آندر در رستلمنیا و باخت و خداحافظی؟؟؟؟؟؟
نه دوستان امسال شاهد باخت آندر خواهیم بود بدون شک. به نظرم انقدر آندر اسطوره هست که فقط به دست یک اسطوره دیگه تو رستلمنیا شکست بخوره و چه کسی بهتر از آقای رستلمنیا شاون. من از شاون زیاد خوشم نمیاد ولی اون جز بهترین استارهای تاریخ کمپانی بوده و هست. پس 2 باخت پشت سر هم برابر آندر بعیده.[hr]
کسی که آندر رو میبره حتما نباید در سطح اول باقی بمونه:17:
اگه قرار بر باخت به جوان بود بهترین کس رندی بود که در اوجش به آندر باخت:11:
به نظرم جوانی الان تو کمپاتنی نیست که لیاقت بردن آندر رو داشته باشه
در چنین دیدارهایی اسطوره به دست اسطوره میبازه[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SAVE ME
این مسابقه از هر نظر بهترین فرصته برای هر 2تا
اگه تیکر ببازه (به احتمال 1 درصد)من خوشحالم چون رکوردش بدست شان شکسته شده که لایق ترین هست
اگه شان ببیازه بازم من 2برابر خوشحالم چون اندرتیکر رکوردش رو حفظ کرده هم اگه شان بازنشست بشه بدست
لایق ترین فرد این اتفاق افتاده
به خاطر همینه که من میگم امسال آندر میبازه چون شما هم که طرفدار سر و سخت آندری میگی رکوردش شکست ایراد نداره فرق امسال با 17 سال قبل در همینه. طی این 17 سال هیچ وقت طرفدارای آندر نگفتن ایراد نداره ببازه ولی الان میگن. این ترفند زیبای کمپانی بوده برای شکسته شدن رکورد آندرتیکر متاسفانه
-
بابا آندر میبازه
حالا ببینید کی من گفتم
این خط اینم نشون
اینم باخت آندر تیکر عزیز
ok My Dear
DEAD MAN IS loser
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliDx