ادعای بیشاف در مورد برت-گست هوستی جدید-دلیل اخراج ماریا
[align=center]-اریک بیشاف در مورد بازگشت برت هارت به WWE و استوری لاینش با مکمن اادعای جالبی کرده است : نظر شخصی من این است که WWE بعد از تنظیم این استوری و این مسابقه با شرکت بیمه سلامتی که برت در آن عضویت دارد روبرو شده.این شرکت بیمه طبق شنیده های من گفته که هیچ مسوولیتی در قبال مشکلات احتمالی ای که ممکن است برای برت در رینگ به وجود بیاید به گردن نمی گیرد.به نظر من WWE با پول این مشکل را حل کرده و احتمالا پول بسیار زیادی را به برت به خاطر این مسئله پرداخت کرده است.گرچه نمیتوانم این موضوع را قطعی اعلام کنم.به هر حال من برای برت خوشحالم که برگشته است و به نظرم بازگشت او به هرشکل و با هر ظرفیتی بهترین اتفاقی بود که میتوانست در زندگی او در این مقطع بیقتد و من از این قضیه خوشحالم.
-به نظر میرسد که ایده گست هوست همچنان بعد از رسلمینیا ادامه دارد زیرا WWE.com بازیگران فیلم کمدی Hot Tub Time Machine را به عنوان گست هوست های راء در شب فردای رسلمینیا یعنی 29 مارچ اعلام کرده است.
-گفته شده که مسوولین WWE دلیل اصلی اخراج ماریا را مصاجبه های او اعلام کرده اند.او در 3 مصاحبه گقته بود که به زودی قصد ترک WWE را دارد و در دنیای خارج WWE علاقه های زیادی دارد و قصد دارد به دنبال آنها برود.همچنین گفته شده که رفتار ماریا پس از حضور در برنامه معروف سلبریتی آپرنتیس تغییر کرده بوده که البته این مسئله رو افراد زیادی در کمپانی غلط دونسته اند.
-WWE همچنان به تبلیغ راء ها و هوس شوء های راء بعد از رسلمینیا می پردازد و همچنان اثری از نام شان مایکلز در این تبلیغ ها نیست.
[/align]
RE: ادعای بیشاف در مورد برت-گست هوستی جدید-دلیل اخراج ماریا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
[align=center]-
-WWE همچنان به تبلیغ راء ها و هوس شوء های راء بعد از رسلمینیا می پردازد و همچنان اثری از نام شان مایکلز در این تبلیغ ها نیست.
[/align]
اگر شان رو ببازونن و از کج کنار بزارنش دیگه کج حالی نمیده . رندی رو هم که جدیدا اصلا حساب نمیکنن . لعنت به تو وینس با این وضع من میگم تی ان ای جلو می افته .
به نظر من در رسلمنیا وینس مکمن به برت هارت میبازه و چون خیلی داره کاراش ضایع میشه خودش استعفاء میده و یکی دیگه جانشینش میشه.
البته من در جواب HUNTING RKO باید بگم که اگه در رسلمنیا شان مایکلز ببره دیگه رسلمنیا یه پی پی وی معمولی میشه
و دلیل آن هم باید اینطور بگیم که هر سال از همه جای دنیا مردم میرن رسلمنیا رو ببینن تا رکورد آندرتیکر رو یکی بشکونه ولی اگه شان مایکلز ببره رسلمنیا همانطور که قبلا گفتم یه پی پی وی معمولی میشه وضمنا خود شان مایکلز تمایلی به ادامه کار نداره
و چه چیزی از این با شکوه تر که در مقابل آندر تیکر ودر رسلمنیا بازنشسته بشه:24:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THEKINGOFKING
البته من در جواب HUNTING RKO باید بگم که اگه در رسلمنیا شان مایکلز ببره دیگه رسلمنیا یه پی پی وی معمولی میشه
و دلیل آن هم باید اینطور بگیم که هر سال از همه جای دنیا مردم میرن رسلمنیا رو ببینن تا رکورد آندرتیکر رو یکی بشکونه ولی اگه شان مایکلز ببره رسلمنیا همانطور که قبلا گفتم یه پی پی وی معمولی میشه وضمنا خود شان مایکلز تمایلی به ادامه کار نداره
اگه اندر هم ببره راسلمنیا یه پی پی وی معمولی میشه از سال بعد چون اندر واقعا دیگه توان بازی کردن نداره و درد زانوش یه جوریه
که تا پی پی وی قبل از راسلمنیا سال بعد خداحافظی اش حتمی هست ولی شان مایکل هنوز هم توان بهترین بازی ها رو داره
البته گفتن این که کی صد درصد میبره خیلی سخته ولی با تجربه ای که از دیدن راسلمنیا بدست اوردم دی کیو غیر ممکن هست:15:
دقیقا همین طوره که شما میگید
البته من به خاطر اینکه طرفدار تیکر هستم اینو نمیگم
اما اگه اندر ببازه یعنی این 17 سال کشک بوده
درسته کشتی کج یه داستان از پیش نوشته شده است
اما در رستل منیا فرق میکنه همه تو مسابقشون تلاش زیادی میکنن که بازی قشنگ از اب در بیاد
مخصوصا اندر تیکر که نقش اول رستل منیا هم هست
اثری از شان نیست یعنی چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا کنه شان ببره چی میشه
ای خدااااااااااااااااااااااا اا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط stone cold steve austin
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THEKINGOFKING
اگه اندر هم ببره راسلمنیا یه پی پی وی معمولی میشه از سال بعد چون اندر واقعا دیگه توان بازی کردن نداره و درد زانوش یه جوریه
که تا پی پی وی قبل از راسلمنیا سال بعد خداحافظی اش حتمی هست ولی شان مایکل هنوز هم توان بهترین بازی ها رو داره
البته گفتن این که کی صد درصد میبره خیلی سخته ولی با تجربه ای که از دیدن راسلمنیا بدست اوردم دی کیو غیر ممکن هست:15:
خب قبول شما درست میگین اگه شان مایکلز ببره میتونه بازم مسابقه بده ولی آندر تیکر بعد از رسلمنیا 8 ماه ریکاوری داره و دوباره میتونه تجدید قوا بکنه.ضمنا دی اکس که منحل شده و شان هم قصد داشت در رسلمنیا قبل خدا حافظی کنه که با مخالفت مسئولان WWE مواجه بود واین مسابقه هم تشریفاتی چون خود شان مایکلز میخواد خداحافظی کنه ولی WWE لو نمیده که مسابقه تشریفاتی هستش:24:[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
[align=center]
[/align]
شان بره نصف دبلیو دبلیو ای از بین میره چون با اینکه یه زمانی خیلی ازش بدم میومد اما الآن خیلی باهاش حال میکنم البته از زمانی که اومد تو دی-اکس
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ShAhIn.StuUnEr
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
[align=center]
[/align]
شان بره نصف دبلیو دبلیو ای از بین میره چون با اینکه یه زمانی خیلی ازش بدم میومد اما الآن خیلی باهاش حال میکنم البته از زمانی که اومد تو دی-اکس
دی اکس که منحل شده دیگه چطوری باحاش حال میکنی؟؟؟تازه نصف طرفدارای WWE طرفداره شان نیستند عده کمی طرفدارشن:28:
من طرفدارش هستم خوب چیه مگه؟ عیبی داره؟
ایشالاه که میبره و چشم همه اونایی که میگن طرفدارای شان کم ان در میاد.
عزیز من اگه اندر تیکر و شان مایکلز با هم از کشتی کج برن
باز هم کشتی ادامه داره
نمیدونم ممکنه افت بکنه اما بعد از یه مدت دوباره به حالت عادی بر میگرده
مگه هوگان و ریک و استین و راک رفتن کشتی تعطیل شد
درسته کشتی افت کرد اما ادامه داره
با اینکه هر سال هم داره نسبت به سال پیش افت میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط هادی
عزیز من اگه اندر تیکر و شان مایکلز با هم از کشتی کج برن
باز هم کشتی ادامه داره
نمیدونم ممکنه افت بکنه اما بعد از یه مدت دوباره به حالت عادی بر میگرده
مگه هوگان و ریک و استین و راک رفتن کشتی تعطیل شد
درسته کشتی افت کرد اما ادامه داره
با اینکه هر سال هم داره نسبت به سال پیش افت میکنه
دقیقا همینطوریه.....
یعنی حتی مکنه کسایی که کشتی نگاه میکنن بیشتر هم بشن...
البته کیفیت بازیها که داره افت میکنه....
مثلا من خودم بازیه هالک با آندره د جاینت در رسل مینیا 3 رو مثال میزنم شاید خوده بازی خیلی قشنگ نبود ....
اما آرنا داشت میترکید....
وقتی میگم طرفدارها زیاد میشن به علت کم شدن خشونت و تبلیغات زیاد و اضافه شدن یک نسل کم سن و سال به طرفدارها که هیچ تصوری از ...ماچو من ..آلتیمیت واریور ...برت هارت (در اوج) .استینگ (دراوج)..هالک هوگان(در اوج)...آستین ..راک ...رادی پایپر..ویدر...و... ندارند...
میدونین تنهاراه این که کشتی کج پیشرفت کنه چیه ؟
اینه که این مکمن استعفا بده وبر پی زندگیش
و یه آدم کاربلد بیاد که بدونه چطور باید با استار های کمپانی برخورد کنه
و اونهارو هی اخراج نکنه ودلیل هم از خودش نسازه.
بابا مثل اینکه یادتون رفته ها ! اون موقع هم که دبلیو دبلیو ای اینقدر قشنگ بود باز هم مکمن رئیس بود ! به نظر من تنها کار برای قشنگ تر شدن اینه که اول پی جی رو بردارند و دوم یکم پر خرج تر کنند مسابقات رو ! مثلاً قدیما بک استیج ها از خود مسابقات قشنگتر بود ولی الان ! مثلاً اون بک استیج بود که استون کلد توی ماشین مکمن سیمان میریزه یا مثلاً اتوبوس رو منفجر میکنه ! اینا هیجان انگیز تر میکردند بازی هارو ولی الان اصلاً خرج نمیکنند !