RE: 2010 TNA Destination X
این پوستر اختصاصیشون رو هربار میبینم واقعاً من رو به وجد میاره !
این فونت Cowboy ش واقعاً چیز شاخیه :دی .
آرمان تو که تو کار عکس هستی یه سوال ازت دارم
به نظرت نمیاد که از نظر کیفیت و طراحی و ... پوستر های WWE خیلی از TNA سرتره ؟
البته فونتش رو که میگی قشنگ تره واقعا به حقه چون تو پوستر های WWE فونت بکلش یکم خوشگله ولی فونت کاوبوی این فوق
العادس
تاپیک با اضافه شدن عکس به روز شد
- تاپیک با اضافه شدن LADDER MATCH به روز شــد
فقط هشت روز مونده به برگزاری پی پی وی و میخوام پیش بینی خودم رو از نتایج بازیها بگم سایر دوستان هم لطف کنن شرکت کنن تو تاپیک و با نظراتشون ما رو خوشحال کنن :4:
[align=center][size=medium]The Motor City Machine Guns vs. Generation Me
[/size][/align]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
بازی بازی زیبایی هستش و فوق العاده تکنیکی و سرعتی اما با توجه به محبوبیت و تجربه ایی که موتو سیتی داره به نظرم شانس بردش خیلی بیشتره .
The Motor City Machine Guns « %85
Generation Me « %15
[align=center][size=medium]
Matt Morgan & Hernandez (c's) vs. Beer Money[/size][/align]
این بازی اگه بخواد تابع همون استوریلاینی باشه که چند روزی هستش تو نت پیچیده مبنی بر درگیری مت مورگان و هرناندز که اصلا دور از تصور هم نیست بایستی شانس کمتری به این تیم قدرتمند بدیم .
Matt Morgan & Hernandez « %30
Beer Money « %70
Kurt Angle vs. Mr. Anderson [/size][/align]
جدال یه فیس به تمام معنا با یک هیل واقعی :4: با توجه به اهانت هایی که اخیرا کندی کرده به ساحت مقدس ... احتمالا کورت برنده این مسابقه خواهد شد تا نشون بده هر کی با امریکا در افتاد ور افتاد :4: اما همه چیز ممکنه تو این بازی رخ بده و نمیشه با اطمینان برنده رو گفت .
Kurt Angle « % 65
Mr. Anderson « %35
[align=center][size=medium]AJ Styles Vs " The Monster " Abyss[/size][/align]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
این بازی رو من خودم خیلی به ساده تموم شدنش اطمینان ندارم و حدس میزنم یه اتفاقهایی در جریان این بازی رخ بده شاید اضافه شدن یه نفر دیگه به بازی . ولی در کل اگه قرار باشه بازی به همین صورت برگزار بشه فکر میکنم شانس ای جی خیلی بیشتر هستش .
AJ Styles » % 80
Abyss » %20
[align=center][size=medium]The Band Vs Kevin Nash :7: And Eric Young[/size][/align]
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سـکــسـی بزرگ :4: :34: به همراه اریک یانگ به مصاف اسکات هال و سیکس پاک میرن . بعله :4: این بازی از نظر سرعت شاید فقط رویه اریک یانگ و تا حدی هم سیکس پاک متمرکز بشه ولی از نظر نام و اوازه بازیکناش واقعا مسابقه بزرگی هستش که شاید کسانی که نسبت به بقیه بیشتر کشتی کچ رو دنبال کرده باشن این مسابقه رو حتی بهترین بازی این پی پی وی بدونن زیرا اعضای گروه قدرتمند nwo :34: بعد از سالها همه در یه جا جمع شدند و همین امر میتونه به جذابیت این بازی اضافه بکنه . واقعا حدس زدن برنده این بازی کار دشواری هستش . و همه چیز برای هر دو گروه یکسان هستش .
The Band » %50
Kevin Nash And Eric Young » % 50
Kazarian vs. Daniels vs. Amazing Red vs. Brian Kendrick
[/size][/align]
این بازی هم که دیگه واقعا نیازی به تعریف نداره برایان کندیرک رو چون تا حالا کمتر بازی کرده فعلا در نظر نمیگیریم ولی 3 تا از تکنیکی ترین استارهای کمپانی قراره به مصاف هم برند اون هم در یک مسابقه لدر مچ من خودم حاضرم بازی ابیس و ای جی رو نبینم ولی این مسابقه رو از دست ندم :4: . اما پیش بینی ... خوب دنیلز و Kazarian با توجه به اینکه هم از نظر قدرت و هم تجربه از بقیه شرکت کنندگان بالاتر هستند بایستی شانس بیشتری بهشون بدیم اما امیزینگ رد هم در این چند وقته فوق العاده نشون داده و بهنظر میرسه کمپانی هم علاقه خاصی به این جوانش داره و شانس او هم کم نیست برای پیروزی اما برایان کندریک با توجه به اینکه از بقیه تازه وارد تر هستش و چیز خاصی هم تا حالا ازش ندیدیم شانس بردش کمتره مگر اینکه این مسابقه استارتی بشه برای پیشرفت وی در تی ان ای .
Daniels » % 30
Kazarian » %30
Amazing Red » %25
Brian Kendrick » % 15
Doug Williams © vs. Shanoon Moree[/size][/align]
فکر میکنم تا همین الان هم که کمربند X Division دست داگ ویلیامز بوده زیادیشه :4: و با توجه به برگشت شنین مور به نظرم شانس برد ویلیامز خیلی خیلی کمتره .
Doug Williams » %10
Shanoon Moree » % 90
Don't Miss That
[align=center]
................... Cross the Line ........................[/align]
به نظرمن جذاب ترین بازی همون بازی انگل و اندرسونه...بقیه زیاد باحال نیستن.(از نظر استوری لاین)
تو این بازی هم که معلومه کرت میبره پس:
Kurt Angle=% 100
Anderson= % -200
از اونورم حال میده ابیس ببره این ای جی ضایع شه بخندیم.
بازی لدر مچ هم همونطور که رسول گفت میترکونه و به نظر من دنیلز میبره
بقیشم همونطور که رسول گفت میشه....
به هر حال باید صبر کرد..صبر
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
[align=center]
MCMG vs GEN ME
بنظرم جنریشن می میبره و یک پوش دیگه بدست میاره .
Morgan and hernandez vs Beer Money
بیرمانی میبره
از اون ور ... طبق استوری لاین اگه دیده باشید مورگان هی میخواد خودنمایی کنه .. پس مورگن هم با هرناندز درگیر میشه
Kurt Angle vs MR.Anderson
چون بنظرم ایمپکت و اریک نیاز دارن به ادامه ی استوری لاین و همچنین بازی این دو در لاکداون بنظر بسار زیبا خواهد شد من رای به برد اندرسون میدم ..
َAj Styles vs Abyss
چون ای جی و پوپ احتمالا در لاکداون بازی خواهند .. من رای به برد ای جی میدم ..
The Band vs Young and Kevin Nash
it's pre simple
we wanna know are u with us
or against us
so is there anybody here came to
WCW
:15:
or is everybody here to see THE
اینجا کل جمعیت باهم میگفتن
N W o
( یادش بخیر :4: )
پس با این تفاصیر من به رای اسکات هال و سیکس پاک میدم .
chiko Still Rulez
:5:
Easy E
( شوخی اسکات با اریک :11: )
KAZ vs Daniels VS Amazing Red VS Kendrick
خیلی سخته ... و البته بازی قشنگیه ..
من به نظرم یا فرانکی میبره و یا کریستوفر .. با این حال رای به برد کریستوفر دنیلز میدم ..
Dough Williams vs Shanon
شانون میبره .... :4: در خوشبینانه ترین حالت تو لاکداون با کریستوفر بازی کنه ..
وای چی بشه :5:
کلا اکس دیویژن واقعا یکی از نقاط قوت تی ان ای هست .. :5:
از دست ندید این پی پی وی رو ..
Whatcha Gonna When
The Warriors OF X Division
Run Wild On U ?
:15:
Keep Crrosing The Line
[/align]
بازی آبیس و ایی جی رو ای جی میبره تا بعد با جف هاردی درگیر شه و در لاک داون با جف هاردی درگیر بشه و جف هاردی کمربند TNA رو می بره :70: خدایی استوری بهتر از این نبود :|
[size=x-small][align=center]
دوستان نتایج رو حدس میزنم برید حال کنید :4
MCMG vs GEN ME : به نظرم جنریشن می برنده بازی میشه ؛ این چند وقته خیلی فوق العاده بودن .
Morgan and hernandez vs Beer Money : هر کی میخواد هر چی بگه ولی من میگم بیر مانی میبره
وسط بازی هرناندز و مورگن درگیر میشن و ریواری باحالی رو در آینده میسازن
با برد بیر مانی و جنریشن می میتونیم تو PPV بعدی تی ان ای شاهد بازی این دو باشیم
Kurt Angle vs MR.Anderson : مسلما اینبار انگل برنده بازی هست و اندرسون تو این بازی به شکل خفنــی میـــرینه
Aj Styles vs Abyss : آبیس کمربند رو از ای جی میگیره تا انگشتر هال آف فیم هوگن قدرتشو ثابت کنه
The Band vs Young and Kevin Nash : خیلی سخته ولی من دوست دارم هال و اکس پک با TNA قرارداد ببندن
KAZ vs Daniels VS Amazing Red VS Kendrick : من هم مانند مجید رای به برد دنیلز میدم البته من دوست دارم رد برنده
بازی بشه ؛ اگه رد برنده بشه TNA نشون میده چقدر در پوش دادن استار حرفه ای عمل میکنه
Dough Williams vs Shanon : مور کمربند رو میبره و داگ ویلیامز با بیگ راب درگیر میشه
من دوست دارم هر چی زودتر کمربند لجندس از دست این بچه شــاشو در بیاد
شاید TNA یه بازی هم برای این کمربند بزاره
[/align][/size]
نقل قول:
TNA WHC : AJ Styles Vs " The Monster " Abyss
با در دست داشتن انگشتر هوگن در دستان آبیس ، وی قدرت خارق العاده ای گرفته
باید دید که آیا آبیس میتونه ای جی رو شکست بده و کمربند سنگین وزن تی ان ای رو از آن خودش کنه
من که امیدوارم
قصد بدي ندارم ولي خدايي تابلو نيست انگشتر قدرت ؟ :4:
ياده كارتون ميتيكومون و دوقولوها ميفته ادم :4:
اومدم یکم جو بدم به استوری لاین TNA
واقعا که نمیگم :4:
انگشــتــر :55:
يــادمه ميخواســتن قــبلا كاري كنن كين و تيكر قدرتي پيدا كنن. :4: حالا شده قضيه اين .
---
AJ برنده است :34:
نمیدونم چرا به نظرم پایان ریوالری بین آبیس با استایلز رو آبیس پیروز میشه, ای جی بسشه دیگه درگیری با انگل رو که برد این یکی رو دیگه شرمنده, استایلز تایتلو رد کن بیاد (از زبون آبیس گفتم)
ابیس:این انگشتر مخصوص حاکم بزرگ,هوگانه,احترام بزارید
استیلز:این هم کمر حاکم بزرگ,ریک فلیره,خم شوید!
ای جی می بره و کمربند رو نگه می داره چون ابیس هیچ استوریلانی نداره اگر کمربند رو بگیره.
برنه ای جی هستش :9:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The PhenomeNal
ابیس هیچ استوریلانی نداره اگر کمربند رو بگیره.
داداش کاری نداره مثل اینکه شما بیشاف رو دست کم گرفتی ها سه سوت یه استوری مینویسه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The PhenomeNal
ای جی می بره و کمربند رو نگه می داره چون ابیس هیچ استوریلانی نداره اگر کمربند رو بگیره.
برنه ای جی هستش :9:
[size=x-small][align=center]
استوری لاین جف و آبیس خیلی زیبا تر میشه و شاهد بازی های اکـــستریم خواهیم بود
در صورتی که فکر نکنم همچین اتفاقی بیفته
ولی از صمیم قلب دوست دارم آبیس بازی رو ببره ؛ چون شده مثل کین تو WWE ، حداقل الان لجندز باید دست آبیس باشه
[/align][/size]
نه خیر ؛ البتهاحتمالا در بازی آخر دخالت میکنه