-
مهم : رکورد تمام استارها در رسلمینیا
[align=center]با سلام.در لیست زیر رکورد استارهای کنونی WWE و استارهای شناخته شده سابق WWE در رسلمینیا آورده شده است که بسیار جالب است :(7-6-5 یعنی 7 برد و 6 باخت و 5 مساوی یا بی نتیجه )
استار های کنونی :
باتیستا 3-1
بث فینکس 1-1
بیگ شو 1-8
کارلیتو 0-2
چاوو گررو 1-2
کریس جریکو 3-6
کریس مسترز 0-1
کریسچن 4-4
سی ام پانک 2-1
اج 5-3
فینلی 0-4
گلداست 0-5
گریت کالی 1-0
جان سینا 5-1
جان موریسون 0-1
کین 5-6
کوفی کینگستون 0-1
مارک هنری 0-3
مت هاردی 2-5
ملینا 2-1
میکی جیمز 1-1
ام وی پی 0-3
رندی ارتن 2-4
ری میستریو 3-2
سانتینو مارلا 1-0
شان مایکلز 6-10
شلتون بنجامین 1-5
تریپل ایچ 6-7
آندرتیکر 17-0 :4::34:
اما لیست افرادی که در راستر نیستند اما دانستن رکوردشان بد نیست.
وینس مکمن 0-3
برت هارت 7-6
آندره د جاینت 2-3-1
بوکر تی 1-4
دادلی بویز 0-4
ادی گررو 2-3
هالک هوگن 8-3-1 البته اندکی مشکوکه
جی بی ال 2-8
جف هاردی 0-5
جیمی اسنوکا 0-3
کرت انگل 3-5
لشلی 1-1
میک فولی 2-3-1
ریک فلیر 1-4
راب ون دم 4-0
شین مکمن 2-0
استون کلد 5-2
راک 4-4
آلتیمت واریر 4-1
تریش استراتوس 2-2
رودی پایپر 2-4-1
یوکوزونا 3-3
توری ویلسون 2-1
سیبل 3-0
اسکات هال (ریزر رامون) 3-1
ریکی استیمبوت 3-2
رندی سویج 7-4
اوون هارت 5-2-1
ادی گررو 2-3
کریس بنوا 3-5
آیرون شیک 3-1
بیگ باس من 5-1
گلدبرگ 1-0
اما چند نکته جالت :
بیشترین بازی در مینیا : آندرتیکر با 17 - شان مایکلز با 16 - تریپل ایچ و برت هارت با 13 (هر 4 نفر امسال بازی دارند ! )
بیشترین باخت : شان مایکلز با 10 :70: - جی بی ال و بیگ شو با 8 - تریپل ایچ با 7
بیشترین برد : آندرتیکر با 17 - هالک هوگن با 8 - برت هارت و رندی سویج با 7
بهترین رکورد از لحاظ تفاضل : آندرتیکر با 17+ - هالک هوگن با 5+ - جان سینا،بیگ باس من و راب ون دم با 4+
بدترین رکورد از لحاظ تفاضل : بیگ شو با 7- - جی بی ال و تیتو سانتانا با 6 - -جف هاردی و گلداست با 5-
بهترین رکورد بدون باخت : آندرتیکر 17-0 - راب ون دم 4-0 - سیبل 3-0
بدترین رکورد بدون برد : جف هاردی و گلداست 0-5 - فینلی 0-4 - وینس مکمن و جیمی اسنوکا با 0-3
در صورت وجود هر گونه خطایی حتما تذکر بدید.
فعلا.
[/align]
-
RE: مهم : رکورد تمام استارها در رسلمینیا
جف هاردي هم كه ركورد داره.البته تو باخت:D
-
خوبی شان همینه که حاضره برای قشنگ شدن بازی ببازه !!
البته تو رکورد ها بهترین بازی ها هم مسلما برای شان مایکلز هست !
-
بفرمایید از هر نظر به غیر از باخت ها نگاه کنین تیکر سره بعد حالا میگین تیکر میشه 1--17 اونم توسط شاون یکی از ضعیف ترین استار های کمپانی در رسلمنیا
-
:11::11:
MR.WrestleMania کشکه ؟
زیباترین بازی های رسلمنیا کشکه ؟
یا اینکه یه بازی ضایع و خشک بکنی مثله رسلمنیا24 بعد یه هلز گیت بزنی رکورتو حفظ بکنی مهمه ؟
ایرون من مچ 60 دقیقه ای کشکه ؟
اولین لدر مچ رسلمنیا کشکه ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-cena-u can't see me
جف هاردي هم كه ركورد داره.البته تو باخت:D
سلام رفیق من موندم جف هاردی الآن به شما چیکار داره بنده خدا تازه به نظر من اونی که بیشترین رکورد تو باخت رو داره بیگ شو هستش نه جف هاردی:33::17:
-
نکات جالبی که م نتو این لیست پیدا کردم :
راب ون دم رکورد بسیار جالب 4-0 رو در حالی داره که از این 4 مسابقه یکیش یک بازی تگ تیم 8 نفره ، یکیش یک تگ تیم 10 نفره و یکیش مانی این د بنک 6 نفره بوده و خیلی این رکورد جالبه.
رکورد اج هم در ابتدا 5-0 بود که در سه سال متوالی به 5-3 تغییر یافت.
جف هاردی هم آرزو به دل یک برد در مینیا موند گرچه مت این وسط واسه خودش 2 تا برد جور کرده.
نکته جالب دیگه تریپل ایچ هست.هانتر در راء این هفته به شیمس گفت که افراد کمی موفق به شکست او در مینیا شدن اما الان میبینیم که بیش از نضف بازیاشو باخته.
در آخر هم میگم از عظمت این بشر ببینید که رکود دار باخت در رسلمینیا هست اما بدون هیچ شکی هنوزم که هنوزه آقا و سرور و سالار رسلمینیا است.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE PHENOM THE UNDERTAKER
بفرمایید از هر نظر به غیر از باخت ها نگاه کنین تیکر سره بعد حالا میگین تیکر میشه 1--17 اونم توسط شاون یکی از ضعیف ترین استار های کمپانی در رسلمنیا
والا من هنوز به این نکته هم افتخار می کنم هم ناراحت می شم ازش:
ستاره ای که شما طرفدارشی چند ماه پیش قهرمان شد.
ستاره ای که بنده طرفدارش هستم 7 ساله که قهرمان نشده تا دو قدمی قهرمانی هم رفته اما نزاشتند بگیره.
بعد این ستاره هنوز هم توی کمپانیه و داره فعالیت می کنه کریرش آن د لاین هست.
ستاره های زیادی رو شکست داده و من هم افتخار می کنم طرفدارشم.
هنوز هم فکر می کنی ضعیف ترین ستاره کمپانی هستش؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
نکته جالب دیگه تریپل ایچ هست.هانتر در راء این هفته به شیمس گفت که افراد کمی موفق به شکست او در مینیا شدن اما الان میبینیم که بیش از نضف بازیاشو باخته.
وااای عجب سوتی داد این تریپل اچ مثل اینکه الش زیاد خوب نیست حسابی قاطی کرده.
-
سلام
شما طرف دارهاي شان چرا واقع بين نيستيد برادر ؟
چه بخوايم چه نخوايم ، بهترين ركورد تاريخ رو آندرتيكر داره و بدترين ركورد رو شان .
اين رو همه دنيا مي گن ، چرا قبول نمي كنين و باز بر مي گردين و حرف هاي غير منطقي مي زنيد ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Under.Taker
سلام
چه بخوايم چه نخوايم ، بهترين ركورد تاريخ رو آندرتيكر داره و بدترين ركورد رو شان .
اين رو همه دنيا مي گن ، چرا قبول نمي كنين و باز بر مي گردين و حرف هاي غير منطقي مي زنيد ؟
غیر منطقی شما داری حرف میزنی...
درسته بهترین رکورد از لحاظ برد دسته تیکره ولی یادت نره برد در WWE چیزه نه چندان پر اهمیتیه.پر اهمیت ترین چیز تو WWE سرگرم کردن مردمه که شان تو این یکی آندرو میخوره.5 تا از بازیهاش تو WM به عنوان بهترین بازی سال شناخته شدن:
Vs Razor Ramon
Vs Diesel
Vs Bert Hart
Vs Taker
Vs Ric Flair
.
تیکر در WM بازی خوب کم نداره ولی به اندازه شان نداره و نخواهد داشت.....
شان بهترین کشتی گیره حاله حاضره.....بدون شک
-
نقل قول:
من فكر نميكنم غير منطقي حرف زده باشه!
ايشون درست گفتن.شاون در رسلمنيا بدترين ركورد رو داره.ولي ركورد كه به برد و باخت خلاصه نميشه.
شاون ركورد هاي بسيار زيادي داره و نمونه هاش همين بهترين بازي هاي سال هست.
در واقع برد و باخت مهم نيست.زيبايي بازي مهمه
همونطور كه مجيد گفت يك بازي جالب و شكست،بهتر از يه بازي خشك و حفظ ركورده.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3:16
نقل قول:
من فكر نميكنم غير منطقي حرف زده باشه!
ايشون درست گفتن.شاون در رسلمنيا بدترين ركورد رو داره.ولي ركورد كه به برد و باخت خلاصه نميشه.
شاون ركورد هاي بسيار زيادي داره و نمونه هاش همين بهترين بازي هاي سال هست.
در واقع برد و باخت مهم نيست.زيبايي بازي مهمه
همونطور كه مجيد گفت يك بازي جالب و شكست،بهتر از يه بازي خشك و حفظ ركورده.
کلاملا موافقم
دیگه این رکور باید شکسته بشه.
اگه شان ببازه همه چیز براش تموم می شه.
-
دوستان يه مثال بزنيم :
بازي استقلال و استيل آذين رو ديديد ؟
خدايي حق استقلال بود كه ببره و خيلي بهتر بازي كرد .
اما آخرش استيل برد .
توي كشتي كج هم همينه .
اوايل براي سرگرمي ايجاد شد اما الان همه براي پول و مقام با هم رقابت مي كنن .
پس به نظرم ، برد مهمتر تا سرگرم كردن !
حالا كار به اين حرفا نداريم ، بخوايم نخوايم آندر اين بازي رو ميبره .
-
نقل قول:
دوستان يه مثال بزنيم :
بازي استقلال و استيل آذين رو ديديد ؟
خدايي حق استقلال بود كه ببره و خيلي بهتر بازي كرد .
اما آخرش استيل برد .
توي كشتي كج هم همينه .
اوايل براي سرگرمي ايجاد شد اما الان همه براي پول و مقام با هم رقابت مي كنن .
پس به نظرم ، برد مهمتر تا سرگرم كردن !
حالا كار به اين حرفا نداريم ، بخوايم نخوايم آندر اين بازي رو ميبره .
ما که نگفتیم شاون می بره که شما جلو جلو پریدی به این قسمت.
شاون بهترین ستاره دنیای رستلینگ بوده و هست. نمایش هایی که داده بسیار زیبا بوده و هیچ وقت مثل بعضی ستاره های دیگه از رسلتینگ به خاطر مسائل شهرت جدا نشده. شاون حتی فیلم به جز هوم ویدئو های WWE بازی نکرده. همین نشون می ده که چقدر این فرد به رستلینگ و سرگرمی پایبنده. حالا شما میگی پول و مقام اون ها همه داستان و جزء سرگرمی حساب میشه
-
نمي دونم چرا اينقدر علاقه داري بدون هيچ آماري شان رو بهترين كشتي كج كار نشون بدي !
اگه بدون احساسات تصميم بگيريم ، كاملا روشنه كه آندرتيكر بهترين هست و خواهد بود .
به هر حال ، ديگه بحث رو ادامه نديم بهتره ...
در ضمن : آندرتيكر بازي رو ميبره و شان هم با افختار خداحافظي مي كنه
-
[size=x-small][align=center]
تعریف دقیقتون از افتخار چیه ؟
به زودتر اومدن تو کشتی کج یا برنده شدن عناوین زیاد یا ...
منتظرم هر کس تعریفشو ارائه بده
من یه آمار جزئی در میارم . بحث خوبیه ادامه میدیمش
این لیست تایتل هاییه که تیکر برده
USWA Texas Heavyweight Championship
USWA Unified World Heavyweight Championship
WCW World Tag Team Championship
World Heavyweight Championship (3x)
World Tag Team Championship (6x)
WWE Hardcore Championship
WWE Heavyweight Championship (4x)
تیکر از سال 1986 شروع به مسابقه دادن کرده
این هم از شاون
AWA Southern Tag Team Championship (2x)
AWA World Tag Team Championship (2x)
Intercontinental Championship (3x)
NWA Central States Tag Team Championship
TWA Heavyweight Championship
Unified WWE Tag Team Championship
World Heavyweight Championship
World Tag Team Championship (3x)
WWE European Championship
WWE Heavyweight Championship (3x)
شاون هم از سال 1985 شروع به مسابقه دادن کرده
[/align][/size]
-
نقل قول:
نمي دونم چرا اينقدر علاقه داري بدون هيچ آماري شان رو بهترين كشتي كج كار نشون بدي !
اگه بدون احساسات تصميم بگيريم ، كاملا روشنه كه آندرتيكر بهترين هست و خواهد بود .
والا شما خودت ده دقیقه پیش میگفتی جذابیت بازی و سرگرمیش مهمه الان میگی آمار بده.
حقا که طرفدار های افراطی هستید چشماتون رو باز نمی کنید و نمی بینید که شاون از سال 2002 که اومده همیشه بین مردم تشویق شده همیشه محبوب بوده. همیشه مردم رو سرگرم کرده.
دیگه نمی دونم به شما چی بگم.
-
به نظرم از آمار های بالا میتونید به تعریفی منطقی برسید
-
با اجازه دوستان من اینجا یه قضیه ایی رو روشن کنم.
در کل اگه بخواهیم به این بحث بپردازیم که تیکر بهتره با شان, این قیاس کاملا اشتباه و از هر لحاظ بچه گانه و خنده دار است , استارهایی همچون تیکر و شان اصلا با هم قابل قیاس نیستند که بخواهیم بین این دو فرق بزاریم و برتر دونستن هریک بر دیگری یک امر اشتباه و غیر منطقی هستش چون همون طور که شما بزرگگواران میدونید این دو هر کدامشان در رستلینگ صاحب سبک و سیاق هستند در قیاس شما مثل این میمونه که شما بگید X خوب بهتره یا Y خوب (هر کدام دارای محاسن و معایبی هستند.) خلاصه قیاس این دو سلیقه ایی میباشد که هر کس طبق معیارهای علایقش سبک (توجه داشته باشید سبک) یکی از این دو استار رو میپذرد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mr.Carter
نقل قول:
والا شما خودت ده دقیقه پیش میگفتی جذابیت بازی و سرگرمیش مهمه الان میگی آمار بده.
حقا که طرفدار های افراطی هستید چشماتون رو باز نمی کنید و نمی بینید که شاون از سال 2002 که اومده همیشه بین مردم تشویق شده همیشه محبوب بوده. همیشه مردم رو سرگرم کرده.
دیگه نمی دونم به شما چی بگم.
سلام
پست من رو درست نخوندي عزيز .
بنده گفتم برد مهمتره تا سرگرمي !
در ضمن ما افراطي نيستيم ، اين چيزي هست كه امار ميگه و شما نمي خواي قبول كني .
شما افراطي هستي كه با 10 تا باخت در ريسلمنيا همنوز قبول نمي كني كه تيكر بهتره با 18 تا برد پياپي !
ما چيكار تشويق داريم عزيز ؟؟
البته همه چي به ريسلمنيا ختم نميشه برادر .
در ديگر مسابقات هم تيكر بوده ( حالا چه با بازي خشك چه با بازي تر ! )[hr]
حالا ما كه ميدونيم ، تو اين بازي هم تيكر مي بره ، باز مياي ميگي بازي شان بهتر بود و مردم رو بيشتر سرگرم كرد ...
-
نقل قول:
سلام
پست من رو درست نخوندي عزيز .
بنده گفتم برد مهمتره تا سرگرمي !
در ضمن ما افراطي نيستيم ، اين چيزي هست كه امار ميگه و شما نمي خواي قبول كني .
شما افراطي هستي كه با 10 تا باخت در ريسلمنيا همنوز قبول نمي كني كه تيكر بهتره با 18 تا برد پياپي !
ما چيكار تشويق داريم عزيز ؟؟
البته همه چي به ريسلمنيا ختم نميشه برادر .
در ديگر مسابقات هم تيكر بوده ( حالا چه با بازي خشك چه با بازي تر ! )[hr]
حالا ما كه ميدونيم ، تو اين بازي هم تيكر مي بره ، باز مياي ميگي بازي شان بهتر بود و مردم رو بيشتر سرگرم كرد ...
وقتی شما نمی دونی همه اینها از قبل استیج شده و همچی معلومه می فهمیدی که برد و باخت معنی نداره. کشتی کج یک سریاله مثل لاست و 24 و پریزون بریک. اونوقت توی سریال که همچی اسکریپت شده است کسی وقتی بمیره یعنی واقعا مرده؟ توی کشتی کج هم کسی که باخته یعنی واقعا باخته؟ در دیگر مسابقات تیکر شاون تونسته وی رو شکست بده شما این مسابقات رو ببین:
Shawn Michaels Vs Undertaker - Royal Rumble 1998
Shawn Michaels Vs The Undertaker - Bad Blood 1997
حالا شما پاشو برو به 18 تا برد اکریپت شده تیکر افتخار کن.من هم میرم به بازی زیبای شاون توی اون 10تا بازی که باخته افتخار می کنم.
-
سلام
مثالات خيلي جالبه !
الان پرسپوليس خيلي خوب داره نتيجه ميگيره و سپاهان خوب بازي نمي كنه .
با اين حرف شما ، پرسپوليس در حال حاضر در صدر ليگ هست ( چون بهتر و قشنگتر بازي مي كنه ) .
كلا خوشم مياد خوب مثال هايي مي زني ...
بحث رو ادامه نديم بهتره !
18-0
-
نقل قول:
وقتی شما نمی دونی همه اینها از قبل استیج شده و همچی معلومه می فهمیدی که برد و باخت معنی نداره. کشتی کج یک سریاله مثل لاست و 24 و پریزون بریک. اونوقت توی سریال که همچی اسکریپت شده است کسی وقتی بمیره یعنی واقعا مرده؟ توی کشتی کج هم کسی که باخته یعنی واقعا باخته؟ در دیگر مسابقات تیکر شاون تونسته وی رو شکست بده شما این مسابقات رو ببین:
Shawn Michaels Vs Undertaker - Royal Rumble 1998
Shawn Michaels Vs The Undertaker - Bad Blood 1997
حالا شما پاشو برو به 18 تا برد اکریپت شده تیکر افتخار کن.من هم میرم به بازی زیبای شاون توی اون 10تا بازی که باخته افتخار می کنم.
نقل قول:
سلام
مثالات خيلي جالبه !
با اين حرف شما ، پرسپوليس در حال حاضر در صدر ليگ هست ( چون بهتر و قشنگتر بازي مي كنه ) .
بحث رو ادامه نديم بهتره !
18-0
با تشکر.
-
در ضمن
من كاري به استيج مستيج ندارم
حرفت اصلا منتطقي نيست !
-
نقل قول:
در ضمن
من كاري به استيج مستيج ندارم
حرفت اصلا منتطقي نيست !
---
شما مثالت خيلي باحاله !!
:11:
-
نقل قول:
سلام
ببین برادر من هیچ اعتقاد به رکورد و این حرف ها ندارم من فقط کشتی رو بخاطر قشنگیش نگاه میکنم.و تو این سال ها کشتی های زیادی از آندر و از شان دیدم انصافا شان خیلی قشنگ تر از آندر بازی میکنه از نظر برد و باخت هم اگه بگیم شان از اون دسته از استار هایی هست که خیلی مظلوم واقع شده هم اون و هم کین.در کل من حرف غیر منطقی نمیزنم.شما اگر معیارت برای منطق آمار هست برو اون تایپیک نظرسنجی بازی رسلمنیا که آندر میبره یا شان رو نگاه کن. آندر نتنها نصف بلکه خیلی کمتر از شان رای آورده و این نشون میده که نصف بیشتر این انجمن از جمله خودم اعتقاد داریم که تو این رسلمنیا حق شان هست که 17-1 رو ببینیم حالا چه اتفاق بیفته و چه نیفته
-
سلام
ممنون دوستان
حالا ما عضو تازه وارديم ، مديران و كاربران قديمي خوب هواي هم رو دارن :4:
منم شرمنده ام اگه كمي تند صحبت كردم
خدا كنه همين جور باشه كه شما مي گيد
موفق باشيد ...
-
من با اينكه تيكري دو آتيشه هستم ولي مطمئنم امسال شاون ميبره و حقش هم هست كه ببره چون توي شرايط فعلي تنها كسي هست كه لياقت شكستن ركورد تيكر رو داره!
بازي پارسال هم واسه اين بود كه تيكر نشون بده قدرت شكست شاون رو داره والا ممكن بود اين اتفاق پارسال كه بيست و پنجمين سالگرد رسلمنيا و به مراتب رسلمنيا مهمتري از اين رسلمنيا بود مي افتاد!
-
تیکر تو کل کریرش این همه بازی کرده، حالا بخاطر 17 تا بردش که مربوط به یه رکورد خاص هست نباید کل کریرش رو زیر سوال ببریم. این رو در جواب دوست عزیز آقای Mr. Carter و آقا مجید The Main Event و خیلی های دیگه که هر کی هر چی میگه شما راجع به کریر طلایی شان صحبت میکنید و تا بحث تیکر میشه میگید 17 برد هدایت شده و چه میدونم Fake و ناخواسته (یا هرچی) و ... داشته.
به هر حال تو این بیزینس، واسه نگه داشتن همچین رکوردی که اسمش Undefeated Streak هست، باید اون استار - همونطور که از اسم رکوردش معلومه - همه ی مسابقات رو ببره و شکست نخوره. حالا تیکر سالی یه مسابقه اش رو حتما باید ببره تا رکوردش حفظ بشه. بنظر من اصلا دلیلی نداره که این رکورد به 0-20 برسه تا همه تا 3 تا رسلمینیای بعدی همه ی مسابقات تیکر رو حدس بزنن، مثلا میتونه تو همین رسلمینیا تموم بشه (منظورم باخت نیست). تیکر میتونه تو رسلمینیا بازیش رو ببره، بعد هم خداحافظی کنه و بره. کی گفته هر کی که میخواد بره باید شکست بخوره و سرش رو بندازه پائین و با تماشاگرا بای بای کنه و با چشم گریون بره؟! (این واقعا واسم سواله)
حالا بحث رو جمعش میکنم. در کل اینطور بگم - نمیخوام حرف کلیشه ای بزنم - شان و تیکر هر دو کریر فوق العاده درخشانی داشتن و اصلا قشنگ نیست که بخاطر یک مسابقه ی حساس دو تا لجند رو اینجوری زیر سوال ببریم. فکر نمیکنم یک باخت شان چیزی از ارزش هاش کم کنه چون شان در طول کریرش باخت های این چنینی زیاد داشته و در رسلمینیا هم کم باخت نداشته و فکر نمیکنم باختش مشکلی رو پیش بیاره. بعد هم راحت میتونن طی یک استوری لاین برش گردونن. اما این طرف با باخت تیکر یک رکورد که 17-18 سال هدایت شده و به اینجا رسیده از بین میره. یک رکورد، یک کریر که فقط یک چیز خاص داشته، یک لقب که فقط مختص یک فرد بوده و ... .
همه میدونن شان "میتونه" تیکر رو شکست بده، همونطور که قبلا این کار رو 2-3 بار کرده. اما برای اثباتش نیازی نیست که کریر یک استار یا رکورد به این مهمی رو تو خطر بندازن.
در کل امیدوارم مسابقه ی قشنگی از آب در بیاد و نتیجه هم باب میل من (پیروزی تیکر) باشه.
فعلا...