-
فـــوری : شــاون مایکلز WWE را تـــرک میکند
[size=x-small][align=center]
طبق اخبار به دست آمده ، گویا شاون مایکلز اندیشه جدایی از WWE را در سر دارد
گویا وی به تعداد معدودی از دوستانش این موضوع رو یاداور شده که بعد از رسلمینیا از WWE خداحافظی میکنم
به نظر میرسه از همین حالا برنده بازی تیکر و مایکلز مشخص شده باشه
و این که شاون از WWE بعد از رسلمینیا خواهد رفت
[/align][/size]
-
RE: فـــوری : شــاون مایکلز WWE را تـــرک میکند
بلاخره حق شاون هم بهش ندادند و ترک کرد کمپانی رو. معلوم بود این میشه.
امیدوارم در رینگ 4 گوشه TNA ببینمش.
بهترین کشتی گیر WWE لیاقتش بیشتر از اینها بود.
-
مگه تي ان اي شيش تا گوشه نداره؟
-
از پی پی وی جنسیس 4 گوشه شد.
-
به نظر من شان خيلي خيلي بيش از توانش براي wwe زحمت كشيده و واقعا دينشو ادا كرده و كمپاني واقعا بدهكاره بهش و اگه كمپاني رو ترك كنه اميدوارم حداقل براي 1 سال بياد تي ان اي تا استاراي جوون تي ان اي در كنار اين اسطوره فراموش نشدني كشتي كچ كاملا پرورش پيدا كنن.
-
اگه بياد TNA خيلي خوبه
ولي از نظر من غير ممكنه!
وينس تحت هر شرايطي شاون رو نگه ميداره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Goldberg The Man
به نظر من شان خيلي خيلي بيش از توانش براي wwe زحمت كشيده و واقعا دينشو ادا كرده و كمپاني واقعا بدهكاره بهش و اگه كمپاني رو ترك كنه اميدوارم حداقل براي 1 سال بياد تي ان اي تا استاراي جوون تي ان اي در كنار اين اسطوره فراموش نشدني كشتي كچ كاملا پرورش پيدا كنن.
اين كه شاون بياد TNA يك مسئله ي غير ممكن هست .
خبر هم شايد درست باشه شايد شايعه باشه .
چون زياد منطقي نيست قبل از مسابقه ي به اين بزرگي كسي سوتي بده يا لو بره همه چي .
البته احتمالش هست كه شاون بخواد بازنشسته بشه ولي 100% به اين شكل نيست كه خيلي راحت ببازه و بزاره بره .
-
نقل قول:
كمپاني واقعا بدهكاره بهش
میتونم بپرسم چرا ؟ ! !
-
سلام
اينا همش شايعه هست
به نظرم مي خوان با اين كاراشون رسلمنيا رو تحت الشعاع قرار بدن
من مطمئنم كه كمپاني اجازه نميده كه نه تيكر بره و نه شان !
همين طور كه براي دوتاش اتفاق افتاده قبلا ( اگه اشتباه نكنم )
در مورد tna هم فكر نكنم كار ساز باشه و اونجا نميره ! ( احتمالا )
نقل قول:
نقل قول:
كمپاني واقعا بدهكاره بهش
میتونم بپرسم چرا ؟ ! !
چون شان و امثال شان اين كمپاني رو به قدرت فعليش رسونده
تماشاگران كه براي ديدن رينگ و رقص نور كه نميان
ميان كه بازي كشتي كج كاران حرفه اي رو ببرن و لذت ببرن
پس با اين حساب ، كمپاني مديون تمام اين كشتي كج كاران هست
اما با اين حساب ، فكر نكنم شان رفتي باشه ...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
نقل قول:
كمپاني واقعا بدهكاره بهش
میتونم بپرسم چرا ؟ ! !
والا براي نظر شخصيم كه نبايد دليل بدم...ولي خوب بايد بگم كه:
بدهكاره چون به نظر من خيلي بيش از اونكه بايد براي كمپاني مايه گذاشته و از اصلي ترين و مهمترين استوانه هاي كمپانيه ولي از اون طرف مياد و تو رسلمنيا به سينا ميبازه يا درگير استوري لاين خفت باري مثل استوري لاينش با جي بي ال ميشه يا مجبور ميشه بره كنار هورنسواگل دلقك بازي در مياره و مواردي از اين دست كه بازم ميگم به نظر من اصلا در شان اسطوره اي مثل مايكلز نبود.ديگه حالا من كار ندارم كه خود مايكلز از رو رغبت تن به اين برنامه ها داده يا نه.نظر شخصي منه.ممكنه درست نباشه.
-
The Heart Break Kid Is Live and Well
It Doesn't matter U wins or loses the only think the matters is that everyone remmember From That
Show The Match Tat Shawn Michaels Had
HBK 4 Life
:2:
به عنوان یک طرفدار شان اعلام میکنم ... شان همه کاری برای دبیلو دبیلو ای کرد .. منظورم همه کاری .. از اینکه اجازه داد واسه استوری لاین جریکو (****) تا چیزای دیگه ..
ریــــ ـــدم به دبیلو دبیلو ای که فروش تی شرت سیناش از اسطورش .. شان مایکلز مهمتره ..
هیچکسی نمیتونه و نخواهد تونست استوری لاین هارو به قدرت شان انجام بده .. همین استوری لاین با تیکر .. هیچکس نمیتونست انقد قشنگ نقش یک فرد عصبانی رو بازه ..
به امید دیدن HBK در تی ان ای .. و مسابقه رویاییش با ای جی .....
The Heart Break kid shawn michaels the headliner the showstopper The Main Event
is gonna take U to the top of the mountain
But U get there
U must walk to the vally that is HBK's
شان هیچوقت فراموشت نخواهم کرد .
:34::34::34::34::34::34::34:
-
البته دوستان دقت کنید که این خبر رو مسئولان WWE تایید نکردند
محمد جان ما در این انجمن اجازه نوشتن شایعه های معتبر که در سایت های خارجی به عنوان خبر نوشته میشه رو هم داریم
-
شاید این خبر شایعه ایی بوده تا wwefans رو در آستانه ایونت تکر با شان گمراه کنند و هیجانشو دوچندان, ولی من اصلا دوست ندارم که این خبر راست باشه.
-
یه شان بود یه WWE
ولی WWE اونقد بزرگه که با رفتن شاون همچین افتی نکنه
مگه ریک فلیر نبود ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
ترخدا نگو این حرف رو چه جوری دلت میاد!!!!!!!!!!! درسته نبود شان یه چند ماهی حس میشه وبعدش عادی میشه و wwe و wwefans روال عادیشونو پیش میگریند ولی انصافا خیلی حیفه من که بشخصه دوست ندارم شان بره, اینجوری هرسال سر رسلمینیا باید کلی حسرت بخوریم و با دیدن تیکر کلی حرص.
-
درسته ! ولی وقتی رفت TNA اونوقت حسرتش رو میخورین :4
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط captain rvd
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H H H
ترخدا نگو این حرف رو چه جوری دلت میاد!!!!!!!!!!! درسته نبود شان یه چند ماهی حس میشه وبعدش عادی میشه و wwe و wwefans روال عادیشونو پیش میگریند ولی انصافا خیلی حیفه من که بشخصه دوست ندارم شان بره, اینجوری هرسال سر رسلمینیا باید کلی حسرت بخوریم و با دیدن تیکر کلی حرص.
ببینید شما دارید یک ذره احساسی قضاوت میکنی رفتن شاون هیچ ربطی به تیکر نداره باید یاد آور بشم همین چند ماهی که شما شاون رو دیدید بخاطر همین کمپانی بود که الان دارید فحشش میدید وگرنه شاون رفته بود ودیگه مایل به باز گشت نداره در ضمن هر سال که تیکر دیده میشه تو رسلمناه همه افتخار میکنن نه اینکه حرص بخورن
-
احتمال رفتن شان به TNA برابر با احتمال قهرمان سنگین وزن شدن جری لالر در رسلمینیا 26 است.
-
از کجا میدونی شایان جان ؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE PHENOM THE UNDERTAKER
نقل قول:
نوشته اصلی توسط captain rvd
ببینید شما دارید یک ذره احساسی قضاوت میکنی رفتن شاون هیچ ربطی به تیکر نداره باید یاد آور بشم همین چند ماهی که شما شاون رو دیدید بخاطر همین کمپانی بود که الان دارید فحشش میدید وگرنه شاون رفته بود ودیگه مایل به باز گشت نداره در ضمن هر سال که تیکر دیده میشه تو رسلمناه همه افتخار میکنن نه اینکه حرص بخورن
سلام دوست من
اولا من خودم بشخصه به کسی یا کمچانی خاصی فحش ندادم پس خواهشا جمع نبندید.
ثانیا من استریک تیکرو زیر سوال نبردم و نخواهم برد و در اینکه این استریک هرساله wm رو برای فنزهای تیکر جذاب کرده هیچ شکی نیست, من فقط نظر شخصیم رو درباره شان و مسابقش در wm بیان کردم . موفق باشید
-
من کلا wwe رو بخاطر 2 نفر نگاه میکنم یکی جف و اون یکی شان.جف که شهید شد.حالا اگر wwe این بلا رو سر شان بیاره دیگه خ ر ی ت کامل هست.و دیگه اکثر طرفدار هاش رو از دست میده
-
اصلا خودت رو ناراحت نکن .... مثل آب خوردن میبره >>>>>> 1-17
-
انشاالا که شان میبره
هیچکی راضی به رفتن شان نیس پس اگه... که نمیشه
-
سلام دوستان من میشه یه چیزی رو بگم شاون خودش مایل به خداحافظی کردن هست نه اینکه کمپانی دیگه اونو نخواد این چند ماهی هم که بازی کرد فقط بخاطر پیشنهاد چشمگیر کمپانی بود که بهش داده شد وگرنه شاون مایل به بازگشت نبود ممنون