گفتگو : لاکر روم دبیلو دبیلو ای جایی برای تیکر مکمن و تریپل اچ
لاکر روم دبیلو دبیلو ای همیشه لاکر روم دبیلو دبیلو ای هست !!
تیکر = همه میدونیم یجورایی رئیس لاکر روم و دبیلو دبیلو ای هست و فقط مونده که اینکار رو رسمی کنند .. قابلیت عوض کردن استوری لاین هاش .. هر وقت خواست میتونه سر کار نیاید .. حقوق بالا و مزایا ی کافی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تریپل اچ = اقا داماد .. دارای نفوذ زیاد .. رگ خواب وینس در دستان اون .. هر چی بگه کم پیش میاد ... وینس دست رد به سینه اش بزنه ..
وینس مکمن = اقای رئیس .. از هرکی تو نگاه اول خوشش بیاد نیگرش میداره از هرکی هم نه انقدر عذابش میده تا بره ... قدرت اینده نگریش کمه و اصولا زیر فشار خانواده و دوستان و دامادان !! کم میاره .. بخاطر پدر دونفر یعنی کودی رودز و تد دیبیاسی اونها رو پوش گنده میده .. بخاطر حرف تریپل اچ شیموس رو قهرمان دبیلو دبیلو ای میکنه ..!!!!!!! تنها یک نفر با قهرمانی زور هنگام موفق شد اونم براک لسنر بود چون مسابقات قشنگی به نمایش گذاشت .. ولی هنوز یک مسابقه قشنگ شیموس نمایش نداده ..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شان مایکلز = شان با سابقه ترین فرد کمپانی هست ( از سال 1987 تو دبیلو دبیلو اف کار میکنه .. یعنی از تیکر بیشتر ) .. مربی کشتی هست و سفارش شاگرداش رو میکنه ... بعد از حادثه مونرال اون و ترریپل اچ بخاطر راز نگهداریشون پیش وینس محبوب شدن .. هرچند شان بخاطر چند دعوا مثل دعوا 2001 سر اینکه چرا وینس دبیلو سی دبیلو رو خرید .. و اگه تریپل اچ نبود کتک کاری میشد اونجا !! از چشم وینس افتاد تا حدی
حالا شما بیایین و بگید ایا این سیاست پارتی بازی دبیلو دبیلو ای رو قبول دارید ؟ ایا الان افراد با استعداد تری نسبت به شیموس مثل اون بورن تلف نمیشن ؟
خوشحال میشم شرکت کنید در بحث ..
RE: گفتگو : لاکر روم دبیلو دبیلو ای جایی برای تیکر مکمن و تریپل اچ
من به عنوان " وکیل رسمی خاندان لوسکو اِ" و "یکی از مالکین کمپانی Wwe" با قسمت زیر به شدت مخالفم و چون الان مهمون داریم نمیشه کامل توظیح بدم انشالاه اخر شب که پای نت نشستم به طور کامل توظیح میدم.
نقل قول:
تریپل اچ = اقا داماد .. دارای نفوذ زیاد .. رگ خواب وینس در دستان اون .. هر چی بگه کم پیش میاد ... وینس دست رد به سینه اش بزنه ..
[align=center]
نقل قول:
تیکر = همه میدونیم یجورایی رئیس لاکر روم و دبیلو دبیلو ای هست و فقط مونده که اینکار رو رسمی کنند .. قابلیت عوض کردن استوری لاین هاش .. هر وقت خواست میتونه سر کار نیاید .. حقوق بالا و مزایا ی کافی
مخالفم.
قابليت عوض كردن استوري لاين!!!! اگه اينجور بود تو رسلمنياي 23 تيكر جان سينا رو انتخاب كرده بود ولي استوري نويسا براش باتيستا رو انتخاب كردن.نميتونست مسابقه ي چرت و متوسطش با پانك رو تو بريكينگ پوينت عوض كنه.(من ميدونم خودش هم به اون بازي راضي نبود.)حالا اين كجاش قابليت عوض كردن استورياش رو داره؟؟؟؟اگه ميتونست ميومد مسابقه تو بريكينگ پوينت رو به جاش يه مسابقه ي درست و حسابي ميذاشت.
حقوق بالا و مزاياي كافي حقشه.كم كار كرده؟كم از جون مايه گذاشته؟نميتونست بره بازيگر بشه تو 30 سالگيش؟نميتونست از كچ خداحافظي كنه و هال آف فيم بشه؟(البته هال آف فيم هم يه چيز سمبوليك هست و ارزشش الان از بين رفته.)
آره الكيه همينجور بره خونش و نياد.كار قانون داره عزيز من.(اگه منظورت ميره ريكاوري كه برادر من شاون با سابقه تر و با افتخارتراز تيكر هم همزمان سال پيش رفتن و همزمان برگشتن.تازه اون غيبت طولاني شاون رو هم در نظر بگير.چند سال غيبت!!!)
رئيسي هم حقشه و هيچ كس مخالف نيست كه اين رو رسميش كنن.تو هوم ويديو ي باتيستا شاهد بوديم كه تيكر به لاكر روم اون ليگي كه باتيستا توش بود (قديميه)رفته بود و داشت با استارا صحبت ميكرد.تو ديس ايز ماي يارد تيكر هم باز ديده شد كه تيكر چه قدر خوب با استارا رابطه برقرار ميكرد و باهاشون كار ميكرد.پس وقتي تيكر همچين قدرت خوب براي انتقال تجربه و كمك به استارا رو داره چرا رئيس نباشه؟؟؟؟؟(به نظر من تيكر تو بك استيج استاد هست و هيچ كس نميتونه مثل اونكار كنه)
=========================
ايچ و وينس رو هم قبول دارم.با شاون هم زياد كاري ندارم.
ولي يه نكته در مورد سفارش شاگرد:خب وقتي استادي ميبينه شاگردش خوب عمل ميكنه و كارش درسته مياد اونو معرفي ميكنه.اگه سانتينو مارلا شاگرد شاون يا ايچ بود ميومدن سفارشش كنن يا مين اوينترش كنن؟؟؟؟؟[/align]
ممنون آقا مجيد
بنظر من اين سياست بسيار غلطه و بايد عوض بشه.
[color=#006400]درسته این سیاست غلطی هست ولی خوب شما تو هر جایی بری خر داماد یه خانواده پیش بزرگ خانواده بیشتر از بقیه میره :4:.پس فکر نکنم در این مورد سیاست غلطی باشه.ولی در کل دبلیو دبلیویی فاسد هست حق با شماست
محمد جان شما بخوای مارو دلسرد کن .. من انقدر تو این فروم بودم که سر این چیزا دلسرد نشم ..
اگر کمی فکر کنید میبینید زدم گفتگو .. یعنی هرکی میاد نظرش رو در مورد لاکر روم دبیلو دبیلو ای میگه ..
میگه بنظرش ایا پوش دادن به یک استار همین طور الکی خوبه یا بده ...
نه اینکه بیاد چیز بگه اینجا .. ببخشید ولی مثله اینکه نمیشه مراعات شما رو کرد ... شما اگه از تاپیک ناراضی هستی نیا اصلا
این یک تاپیک گفتگو هست ..
در بحث هرکس نظر خودش رو میگه و طرف مقابل هم نظرش رو میگه و در اخر به یک نتیجه میرسن ....
نه اینکه نخواد شرکت کنه الکی بیاد اینجا ...
------
انجمن به بحث زنده هست نه به چهار تا تاپیک خبر و اینا .. انجمنی که نشه توش بحث راه انداخت یا بعضیا بخوان بحث کردن رو مصخره کنند باید بره جلو بوق بزنه .. از شما که یک زمانی ادمین بودی بعیده ..
از این به بعد کسی بالاش دید نوشته گفتگو بیاد گفتگو کنه .... نه اینکه ... استغفرالله ..
--------
الان محمد حسین انقدر قشنگ گفت مخالم .. و خیلی هم قشنگ نظرش رو گفت .. محمد حسین جان از شرکتت تو تاپیک ممنونم ..
-----
من نمیگم لاکر روم دست مت هاردی باشه .. میگم باند بازی داره ... و به افراد طبق استعدادشون فرصت داده نمیشه ..
دیگه چیزی نگم بهتره ...
سلام دم این THE MAIN EVENT گرم این تاپیکو زد با هم بحث کنیم من تصمیم گرفتم یکی یکی شروع کنم تا به توافق برسیم بعد برم سراغ یکی دیگه اول از تریپل اچ شروع میکنم شما فکر میکنید اگه دست تریپل اچ بود ومیتونست استوری لاین ها رو تغییر بده اونجوری از اورتون تو بکلش میباخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بعد از بازگشتش تو بش وهفتگی را و همینطور نایت آف چمپین باختش رو انتخاب میکرد و قبول میکرد که اونجوری تو رامبل حذف بشه یا تو سوروایور سریز اونجوری ببازه وبعدش همش هم توسط سینا پین بشه که رغیب سر سخت اون تو این چند سال بوده و وضیعت اینقدر بد بشه که تو چمبر با تپ اوت از سینا ببازه نخیر تریپل اچ و وینس هر جور دلشون بخواد که استوری لاین ها رو تغییر نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:23::23::23: :23::23::23::23::23: همین شما یادته که بعد از رامبل یه چیزی گفتی که من نمیگم بعد گفتی دیگه شاون نمیتونه تیکر رو چلنج کنه ولی جوری استوری لاین رو تنظیم کرد که خودتون هم فکر نمیکردید هم استوری لاین شاون روجذاب تر از اون چیزی کرد که فکر میکردید و هم استوری لاین ادج و جریکو رو ولی این وسط کی خراب شد تریپل اچ خراب شد که یه بازی بی معنی براش تو رسلمنیا ترتیب دادن ولی آیا تریپل اچ اینو میخواست:15::15::15::15::15: ولی برای چی اینجوری شد برای اینکه مردم غافلگیر شن ورسلمنیا رو با شور وشوق بیشتری دنبال کنن در آخر هم باز تشکر میکنم از آقای THE MAIN EVENT امیدوارم که در نهایت صلح به بحث ادامه بدیم ممنون
تیکر هم که نمیتونه همه ی برد ها رو برای خودش انتخاب کنه و همیشه ببره که اونم باید ببازه ولی اگه دقت کرده باشین اگه تو یه استوری یه بار ببازه حداقل دوبار میبره من الان 4 یا 5 سال که ندیدم تیکر یه استوری لاین مهم رو واگذار کنه
تریپل اچ هم درسته نفوذش خیلی زیاد هست اما سعی میکنه خودشو تابلو نکنه مثل استوری که با ارتو و سینا داشت و اونا رو واگذار کرد که نگن چون داماد مکمن کارش همیشه بردنه
شان رو هم انصافا نفوذ زیادی ازش ندیدم شاید نفوذش رو انشالاه بتونه تو بازی با تیکر تو راسلمنیا امسال بکار ببره
دوست عزیز اندرتیکر فینام .....
تریپل اچ همه این کارهارو میکنه تا تو رسلمنیا با یکی از دوستاش به نام شیموس بازی کنه و اونو معروف کنه .. در واقع دوباره باند بازی بشه .... و به احتمال زیاد واسه قدرتی تر جلوه دادن شیموس بهش میبازه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط stone cold steve austin
تیکر هم که نمیتونه همه ی برد ها رو برای خودش انتخاب کنه و همیشه ببره که اونم باید ببازه ولی اگه دقت کرده باشین اگه تو یه استوری یه بار ببازه حداقل دوبار میبره من الان 4 یا 5 سال که ندیدم تیکر یه استوری لاین مهم رو واگذار کنه
تریپل اچ هم درسته نفوذش خیلی زیاد هست اما سعی میکنه خودشو تابلو نکنه مثل استوری که با ارتو و سینا داشت و اونا رو واگذار کرد که نگن چون داماد مکمن کارش همیشه بردنه
شان رو هم انصافا نفوذ زیادی ازش ندیدم شاید نفوذش رو انشالاه بتونه تو بازی با تیکر تو راسلمنیا امسال بکار ببره
درسته ولی اگه نفوذ زیاد داشته باشه کی از برد بدش میاد همه دوست دارن ببرن ولی شما در مورد تریپل اچ نگاه کنین دیگه کل سال 2009 رو باخت دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:11::11::11::11:[hr]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط The Main Event
دوست عزیز اندرتیکر فینام .....
تریپل اچ همه این کارهارو میکنه تا تو رسلمنیا با یکی از دوستاش به نام شیموس بازی کنه و اونو معروف کنه .. در واقع دوباره باند بازی بشه .... و به احتمال زیاد واسه قدرتی تر جلوه دادن شیموس بهش میبازه ...
خب اگه این کارو میخواست بکنه که سر تایتل بازی میکرد شیموس هم پیش از حد ممکن بزرگ میشد درسته؟:34::34::34::34:
نخیر چون شیموس نشون داد توانای چمپ بودن و بازی سر اون رو نداره ..
پس تصمیم دارن تا با بازی با بزرگان گندش کنند و بعد بفرستنش سراغ تایتل که من چشمم اب نمیخوره که از این شیموس جایی گرم شه ...
گفتگوی بیهوده ای است بالاخره لاکر روم کمپانی که خر تو خر نباید باشه باید یه لیدر داشته باشه که هم به استارها نزدیک باشه و هم بتونه رابطه خوبی بین مدیریت و استارها برقرار کنه.نه تنها عیب نیست بلکه حسن هم هست.
من امروز مفهومم رو بد میرسونم یا همه امروز قاط زدن :27: ؟
به در میگیم دیوار بشنوه :
بازم میگم هدف از این تاپیک این نیست که چرا لیدر هستند هرجایی لیدر میخواد من در مورد سیستم پارتی بازی مسئولین و لیدرین !! و لابی بازان بک استیج کردم ..
دیگه الان کسی بخواد بره مین ایونتر بشه خودش میدونه باید مدام پیش هانتر باشه !!!!!!!!!!!!!!! ( بر فکر بد لعنت :4: )
در اینکه باند بازی در لاکر روم نیست شکی نیست اما باید دیدقدرت بقیه در چه حد هستش.
الان با اینکه شاون پیش مکمن محبوب نیست اما فکر کنم نصف بیشتر لاکر روم WWE پشتش هستند. در مورد هانتر هم :
No Comment
فکر کنم قدرت اجرایی هانتر به اندازه مکمن باشه. با توجه به اینکه شین هم رفته 100% بعد از مکمن هانتر و دختراش (اگه این آخری دختر بود ) قدرت اجرایی WWE رو در دست میگیرند.
شما چرا یه طور دیگه به قضیه فکر نمی کنید؟
چرا فکر می کنید رندی و باتیستا و حالا هم شیمس چون پیش هانتر بودن موفق شدن؟
چرا فکر نمی کنین خود هانتر کار اینارو پسندیده و اونها رو پوش داده؟
مگر رندی فامیل هانتره؟یا باتیستا که تا 33 سالگی تو OVW با لنز گربه ای تو چشماش کشتی می گرفته با هانتر نسبتی داشته؟یا شیمس که تو ایرلند بوده از قدیما دوست هانتر بوده؟
بله این نکته درسته که قدرت بکستیج هانتر زیاده ولی این قدرت رو خود وینس و کمپانی بهش داده چون بهش اعتماد داره و اون هم وظیفشه که استار های باستعداد رو بهشون کمک کنه.این اسمش پارتی بازی نیست.استعداد یابیه.
همین الان تو TNA کازاریان که تو نقش خنده دار سوئیساید بود خودشو نشون داده که چقدر با استعداده و چقدر کار با میکروفونش خوبه بیشاف و هوگن هم تصمیم گرفتن ماسک رو بردارن و دو باره کاز رو برگزردونن.آیا درسته که ما بگیم طرف رفیق هوگن بوده؟
شيموس يه مشكل بزرگ داره اونم لهجه ايرلندي ايش هست كه بد جور تو ذوق ميزنه! اگه بجاي ايرلند تو تگزاس به دنيا اومده بود ميتونست يكي در حد هانتر بشه ولي لهجه اش كار رو خراب كرده.
در مورد حاج تيكر هم كه حرفي توش نيست كه ليدري لاكر روم فقط برازنده اونه و بس...