[align=center]شو تي ان اي اين هفته ريتينگ 0.6 را بدست اورد.
اين ركورد در 5 سال اخير بي سابقه بوده.[/align]
نمایش نسخه قابل چاپ
[align=center]شو تي ان اي اين هفته ريتينگ 0.6 را بدست اورد.
اين ركورد در 5 سال اخير بي سابقه بوده.[/align]
دوست عزیز من نه طرفدار TNA هستم نه WWE ولی این تیتری که شما زدی درست نیست و باعث بحث و درگیری بین طرفدارای دو کمپانی می شه. لطفاً از یک تیتر بهتر استفاده کن.
اتفاقا سر تیتر خیلی خوبی هستش و بایدم همین باشه
ریتینگ به 1 نرسیده و این فاجعه هستش . ما با بچه محل ها فقط یه شب تو خیابون بازی کنیم ریتینگ به 1 میرسه ولی این با این همه استار (پیرمردها) نتونسته به 1 برسه .
موافقم.ريتينگ فوق العاده بده جف و ار وي دي و استينگ و .... . اين همه رو دارن نميدونن چجوري استفاده كنن.
شما احتمالا مشکل دارین ؟ دیروز خداحافظی شان بود .... یعنی همه راء دیدن .. یخورده فک کنید دیروز چه اتفاقی افتاده و بعد حرف بزنید .
دوست عزيز قبول ديروز خداحافظي شان بوده.بقيه هفته ها چي؟؟
0.8 يا 0.9 فوقش 1 :11::11::11:
بله اینها همه زمان میبره .. تی ان ای 7 ساله تاسیس شده ریتینگش اینه .. دبیلو دبیلو ای 30 ساله تاسیس شده ..
واقعا مغزی که خدا بهتون داده رو مورد استفاده قرار بدید بد نمیشه .
دوست عزيز شما هي داري توهين ميكني ولي من هيچي نميگم.
خداييش قبول كن تا 100 سال ديگم به پاي WWE نميرسه
مجید کاملا درست میگه . کشکی نیست که ریتینگ یه شبه بیاد رو 3 یا 4
کلی تبلیغ میخواد ، کلی موقعیت مناسب و کامرشال و ... میخواد که تو این سه ماهه که TNA تبدیل به اسپرتس اینترتینمنت شده
این کار رو به خوبی انجام داده . شما نتایج این تغییرات رو موقع زمین گیر شدن WWE زمان سامر اسلم میتونید بفهمید
آقا من كي گفتم يهو بره 3 يا 4 . من ميگم TNA هي داره پسرفت ميكنه.درسته دبليو دبليو اي هم همينطوره ولي نه به اين حد
دوست عزیز خواهشا شما یک نفر که دو روز هم نیست داری کشتی کج می بینی یا ثبت نام کردی ساکت باش و بزار دیگران در این مورد نظر بدن چون این کاری که شما داری می کنی جز دعوا چیزی رو بوجود نمی یاره و نخواهد آورد ! و اگر هم شما به جمله مجید دقت کن و بعد یکم رو مغز به فنا رفته فشار بیاری این قضیه پیش می یاد، وقتی یک اسطوره داره خداخافظی می کنه و آخرین حضورش هست در نتیجه کسی نمی یاد شو هفتگی ایمپکت رو نگاه کنه ! چه خود تی ان ای فن ها و ...[hr]نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza hardy
هر چرت و پرتی هم می یای می گی و رد می شی، حیف اعصابم به خاطر رفتن شان بهم ریخته و از طرفی احترام انجمن رو نگه می دارم و اگر نه دو تا چیز بندت می کردم که هر چی مغزت رسید رو اینجا نیای بگی !نقل قول:
دوست عزيز من 2 روز نيست ثبت نام كردم و 2 روزم نيست كه كشتي كج نگاه ميكنم . من تو اين انجمن مرداد ثبت نام كردم و 4 سال قبل از اون هم كشتي كج ميديدم.
من نظر خودمه دوست دارم اعلام كنم به شما هم ربطي نداره.
شما از طرز صحبت کردنت معلومه که دو روز هست کشتی کج می بینی و سریع با هر اتفاقی رنگ عوض می کنی در درجه اول و نکته دوم اینه که شما هم حق ندارید هر نظری رو واسه خودت بدی چون اینجوری که شما نظر می دی به جز دعوا چیزی نداره ؟! مفهوم شد یا باز هم احتیاج به توجیح دارید ؟!نقل قول:
آقا حامد هم همون حرف منو گفت چرا بهش گير نداديد-چون پيشكسوته؟؟