-
نقد کاربران انجمن .دوره دوم 1389
بسم ا...
بعد از حدود 2 سال از سری اول نقد کاربران ...از مدتی پیش تصمیم داشتم با توجه به اینکه انجمن به مراتب از گذشته بزرگتر و دارای کاربران بیشتر و نسلهای جدید تری شده باز هم تاپیک نقد کاربران رو راه بندازم...
برای اطلاعات بیشتر از این تاپیک به ارشیو انجمن که در لینک های زیر گذاشتم مراجعه کنید تا چم و خم کار دستتون بیاد..
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
همونطور که ملاحظه کردید در گذشته ما کاربران قدیمی رو نقد میکردیم..اگه داخل صفحات ب*** متوجه میشید چه نقدهای توپ و اثر گذاری هم از بچه ها درونش موجوده...بعده ها از خیلی ها شنیدم وجود چنین تاپیکی خیلی در روحیه و نحوه برخوردشون تو انجمن اثر گذاشت...
با توجه به اینکه الان در انجمن یجورایی همه با هم چند ساله اشنا شدیم و خیلی ها رفت و امد داریم با همدیگه دوباره شروع میکنیم نقدها رو......چرا که به نظرم دوباره وجود این تاپیک احتیاجه!
نسل اول و دوم و سوم همگی تو این سری نقد میشن...و ترتیبش رو خودم مشخص میکنم..کاربران قدیمی به همراه کاربران نسلهای دوم و سوم...کسانی که نقد میشن حداقل باید یکسال از عضویتشون در انجمن گذشته باشه...
===========================
تعریف جامع نقد کاربران :
نقد ...وقتی کلمه نقد به ذهنه ادم میرسه ..یعنی اینکه در مورد اون چیزی که ازش میدونه نکاتی رو بر زبان بیاورد ...و نقد کاربران هم در حقیقت نقد کاربرهای انجمن اینجاست ...یعنی به عنوان مثال بنده دوستی دارم تو این انجمن که 2ساله رفیقشم و تو این دو سال چیزهایی رو که ازش دیدم در قالب نقد بیان میکنم ...
.مثلا ارمان کاربره این انجمن ...شماها میاید طی این مدتی که اشنایی دارین باش نظراتتونو در موردش میگید ...حالا میتونه این نظر و نقد شما مثبت باشه و البته چیزی که از مهم تره باید ایشون رو اگر نقطه ضعفی در کارش میبینید بهش بگید ..
بچه ها هر کدومشون میخوان نظری راجب به اون کاربر بدن میان و به ترتیب اینکار رو در "1" ارسال(توجه کنید فقط 1 ارسال) انجام میدن.اینطور هم نباشه فقط بخاطر چاپلوسی بیان فقط تعریف کنن...یا دو کلمه بگن خیلی کاربر خوبیه...اگه میخوان نقد کنن کامل نظر بدن...
برای هر نفر توی نوبت 5 یا 6 روز وقت در نظر میشه که کاربرای دیگه بیان و طرف رو نقد کنن.
بعد ازاون طرف بعد از اتمام 5 روز میاد و در یک ارسال خیلی منظم و شیک نظرهارو نقل قول میکنه و یکی یکی جواب میده
(البته فقط در یک ارسال یا 2 ارسال )...
فقط دو مورد رو از همین الان اتمام حجت کنم.
اولین مورد لطف کنید نظرتون رو بدون رودربایستی بگین جوری که تریپ نون به هم قرض دادن نباشه.
و مورد دوم اینکه این تن بمیره اینجارو چت کده نکنید.
=======================
من چون ممکنه همیشه نرسم بیام ...میخوام یه ناظر بالاسر این تاپیک بزارم...اونی که فکر میکنم میتونه بهمون کمک کنه و همیشه سر بزنگاه انجمن باشه ساسانه...
دوستان هم میتونن برای اینکه تو لیست بیان و اسپم بازی تو تاپیک نشه دکمه تشکر رو روی پست بنده بزنن که برن تو لیست...
نفرات رو هم برا اساس لیستی که با ساسان میبندیم ..ایشون هر 5 یا 6 روز یبار یکی رو معرفی میکنه...
با تشکر از همگی...
یا علی...
-
RE: نقد کاربران انجمن ( سری دوم )
ســلام.
با تشكر از ابولفضل عزيز . بنده هم در اين كار ايشون رو كمك ميكنم. و در تايپيك نظارت داريم با همديگر.
توضيحــات كامل را ابولفضل جان در پست خودشون دادن .
=================
[size=medium][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
[size=medium][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/size]
فعــلا ....
-
RE: نقد کاربران انجمن ( سری دوم )
ایول حاجی تو این مدت انجمن از اینجور تاپیک ها کم داشت فقط خدا کنه تا اخر ادامه بدید و یهو تاپیک رو ول نکنید خب نفر اول رو هم انتخاب کنید که نقدمون رو بکنیم.
-
نقد کاربران انجمن ( با حضور H H H )
ســــــــلام.
اوليــن نفري كه نقـد ميشـه توسـط شمـا دوستـان كـاربر باسـابقـه فروم ( مدير سابق بخش موزيك ) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عرفـان عزيز اســت .
دوستـــان تـا 5 روز وقـت دارند نقـداشون قـرار بدن .
فعـــلا ....
-
RE: نقد کاربران انجمن ( با حضور H H H )
به به به یکی بیاد AsR رو نقد کنه من عرفان رو نقد می کنم :4:
خب شروع می کنیم.
عرفان یکی از بچه های گله گلاب این انجمن که کارش بگیر نگیر داره . یه ذره که فعالیت می کنه گشاد می شه تنبل بازی در می یاره. ولی در کل بچه با مرامی هستش. درس خون هم هست نمونش کلاس زبان می ره :11: ایشون پس از تلاش و کوشش فراوان در بخش عکس به مدیریت بخش موزک در اومد :27: در این بخش که ماهی یک بار آپ می شد همون آهنگ های پی پی وی های دابلیو دابلیو ای رو می ذات که با پیدا شدن جلبکی مثل اردلان همون رو هم نمی ذاشت . بعد از مدتی هم که به دلایلی استفاء داد همون جلبک رو جانشین خودش کرد. حالا از همه اینا بگذریم چون بچه خیلی تو زبان انگلیسی پیشرفت کرده بود آیدیشو یه عرب هک کرد :9: نمونه ای چت :
Phenomenal : Chetory ?
3rfan : ***** یا حمار
:9:
بعد از 3 هفته اعلام کرد که آیدیم هک شده قیافه همه این شکلی بود :17: الانم که ماشالله دوباره مثل قدیم داره تو همه بخش ها فعالیت می کنه و بزودی ایشاله یه پست ثابت بهش بدن تا دوباره بتونه فعالیت قوی تری داشته باشه .
خلاصه نقد :
اخلاق : 10 / 10
فعالیه : 8 / 10
انضباط : چی می ** ؟ :27:
-
حسام جان فکر کنم اصلاً منظور تاپیک رو متوجه نشدی ، تو این تاپیک ما تعریف از کسی نمی کنیم همه این نون قرض دادنا باشه واسه یه وقت دیگه ، تو این تاپیک رک و پوست کنده فقط میریم سر اصل مطلب از بقیه هم خواهش دارم خیلی رسمی پست بدین و نقد کنید کاربر مربوطه رو و کمتر از شکلک استفاده کنید تا تاپیک مهم تر به نظر بیاد نقد باید کلیدی و عمیق باشه
من می خوام این تاپیک رو خیلی جدی بگیرین ، اگه یک راه واسه اصلاح کردن کاربری باشه فقط و فقط همین تاپیکه ، خودم هم تا جایی که بتونم در این تاپیک شرکت می کنم و رک و رو راست طرف رو نقد می کنم پس اگه می بینید نقدم خشکه به دل نگیرید چون دوستتون دارم اینطوری پست می دم
نقد من : یه مشکل خیلی قدیمی ای که عرفان داره اسپم دادنه ، تو تاریخ این انجمن همه دیگه یه موقعی از اسپم دادن خدایی خسته شدن ولی عرفان بدون در نظر گرفتن چیزی بازم همش اسپم میده حوصله هم ندارم برم لینک اسپم هایی رو که داده رو اینجا قرار بدم تو تاپیک شب شیشه ایش میتونین برین ببینید ، عرفان تو الان نزدیک 4 ساله تو این فروم هستی و از اولش خیلی با غیرت پشت این انجمن بودی چرا پس خودت و فعالیتت رو با اسپم های بیخودی زیر سوال می بری ؟
خیلی از پست هایی که میدی چند کلمه ای هستن خیلی هاش به این صورتن : "نمی شد واسه این تاپیک دیگه اسپم ندم" یا "ناظم جان این پست ما رو خوندی به موقعش بگیر پاک کن" و ... دیگه خودت که معنای اسپم رو میدونی و لازم نیست برات توضیح بدم ، نقد من فقط درباره اسپم دادن عرفان بود و به فعالیتش کاری ندارم بالاخره فعالیت خیلی فراز و نشیب داره واسه هر کس و خوبیت نداره بهش بگی چرا فعالیت نمی کنی مگه اینکه طرف 1 ماه اصلاً بی جهت پست نده و حال فعالیت نداشته باشه
داش عرفان بازم میگم مثه داداشم دوستت دارم و این نقد فقط واسه پیشرفت تو کارته و چیزی رو از ما به دل نگیر
-
با تشکر از دوستان که استقبال میلیونی!!! ازاین بخش کردن...ضمن تایید حرفای معین باید بگم عرفان و دیگر دوستانی که نقد میشن اگه دوست دارن پیشرفت کنن تو زندگی و کارشون باید همیشه نقدها رو بخونن نه تمجیدها رو!
دوست خوب کسی نیست که خوب تو رو بگه ! دوست خوب کسیه که تو رو از گمراهی و اشتباهاتت مطلع کنه!
اما نقد عرفان :
عرفان دارای یه حس های خاصه! یعنی همون مقوله جون دادن واسه رفیق و جون گرفتن بازم از رفیق! عرفان همونطور که یه ارزش های خاصی برای امثال منو پوریا و چند نفر دیگه میزاره...این تعصب رو معدود رو افراد دیگه داره...
یعنی وقتی میبینه دوستش مثلان پوریا با یکی بحثش میشه بجای اینکه بیاد اونها رو به ارامش دعوت کنه بالعکس میاد و کمکشون میکنه! من این مورد رو یکی 2 بار دیده بودم در قبال کسانی انجام داده بود! باید این خاصیت تعصب زیادی رو رفیق رو از خودش برداره...
از لحاظ اخلاقی و تعصب خیلی قبولش دارم..تعصبی که عرفان به این انجمن داره در کمتر کسی از ماها وجود داره...اگه خیلی وقتها نباشه ولی در عوض وقتایی که حضور داره خدایی میگم از دل و جون مایه میزاره و مثله یه اچار فرانسه به بخشهای مختلف رسیدگی میکنه!
از معدود بچه های قدیمیه که عوض نشده و نمیشه...چه وقتی که مدیر بود چه وقتی که کاربره همیشه یه حالت داره...از همینش خوشم میاد... تا حالا هم ندیدم کسی رو از خودش برنجونه ...زمانی که همه ما اینجا رو کنار بزاریم تنها باید خاطرات خوب از خودمون بجا بزاریم...
در کل عرفان یه بچه با تعصب و دلسوز واسه این انجمنه! نقاط کوچیک ضعفی هم داره که خودش برطرف میکنه!
یا علی..
-
من با اجازتون از نكات منفيش ميخوام بگم مثبتاش مال شما :4:
تنها نكته منفي كه خيلي به چشم مياد اينه كه صبر و تحملش كمه در مقابل كاربراي تازه
يهو ميبيني همچين ميزنه تو پر يارو طفلك ميره ديگه نمياد ( البته تو اينكه بعضي هاشون هم كرم دارن شك ندارم ) ولي خب تا طرف بياد با اوضاع مچ بشه زمان ميبره نميبره؟
واينجاست كه يه راهنمايي خوب ميتونه از يه كاربر مثل معين دربدر يه كاربر نمونه مثل دايي بهمن درست كنه :4:
-
به نظر من یکی از مشکلات عرفان اینه که زود عصبانی میشه و می خواد لوتی بازی در بیاره !
در ضمن بعضی موقع ها هم زود جوگیر شه و هر چی که میخواد تو پستاش میگه و سن و سال شخص مقابلش رو هم اصلا در نمیگیره !
و این رفتارش رو هم با کلمه تعصب سر پوشی میکنه
---
تعریف هم نمکینیم چون باعث لوس شدن و بدتر شدن تو همون نقطه میشه !
با تشکر و موفق باشید
-
به به بعد دو سال تاپیک رو از زیر خروارها خاک کشیدی بیرون خدا خیرت بده ابول
نظر من اینه که عرفان خیلی با معرفته و به نطر من تعصب روی رفیق از نکات مثبت عرفان هست اما جو فروم به گونه ای هست که باید همه رو به یک چشم دید و نباید تبعیض قایل شد.
یک ایراد داره و اون هم اینه که جلوی تازه وارد ها سریع موضع میگیره در صورتی که انتظار از یک کاربر با تجربه مثل عرفان بالا هست و باید صبورتر باشه.
-
نقد یک طرفه که نمیشه کرد ! دو طرفه بهتره یعنی هم خوبیش رو بگیم هم بدیش ! چون یک نف تازه وارد میاد مطالب رو میخونه و میبینه که مثلاً از عصبانی و تعصب داشتنش میگند و با خودش میگه عجب آدم بدی بوده ....
عرفان پسر خیلی با معرفتی هستش که تو کاراش خیلی جدّی و تعصبی هستش و خیلی زحمت میکشه ! خیلی فعالیت زیادی داشت تو زمان خودش و همون طور که دوستان دیگه گفتند زود به نقطه ی جوش میرسید که این هم به خاطر اینه که به این انجمن خیلی علاقه منده و در کارهاش جدّی هست تا وظایف خودش رو به خوبی انجام بده . راستش عرفان هم آدمی نیست که بشه نواقص رو گفت و هر کاری کرده جز خوبی نبوده و در کل فعالیت بالایی داشته و یک رفیق به تمام معنا هستش و میشه گفت از افراد مثبت انجمنه ( البته تو انجمن ، تو پشت صحنه یکم شیطونه :4: )
اگه کسه دیگه ای بود شاید نقد بیشتری میشد دربارش نوشت !!!
نمونه ی تعصبی بودنش نسبت به انجمن اینه که :
امروز بهم اس ام اس ( پیامک :70: ) زد و با هم داشتیم خوش و بش میکردیم که متوجه شدم این چند روزی که کم پیداست به خاطر اینه که تو خونشون نشسته بوده که یه دفعه برق قوی و ضعیف میشه و مودمش خراب میشه ! برای همین کم پیداست ولی از انجمن به هر نحوی خبر میگیره و حتی برای اینکه به انجمن برگرده یک مودم نو میخواد بخره و این همه هزینه کنه !!!
در کل پسر خیلی توپیه و من که دوسش دارم ، بقیه رو نمیدونم :4:
-
پسر خوب ؛ با مرام و با معرفت !
پسر زحمت کشیه و سابقه دار فروم هستش
میخواستم همین انتقاد معین رو بکنم ازش که دیدم همه گفتند ، یه مورد دیگه هم هست که باید بهش اشاره کنم و اونم اینه که اگه تا الآن به اون جایی که نخواسته نتونسته برسه بخاطر خودش بوده ( شایدم شانسش ) . متاسفانه فعالیت مداوم و ثابتی نداره .
بعضی موقع ها هم کار هایی ازش سر میزنه که آدم انتظارش رو نداره
یکم هم مارمولکه :دی
همین ! موفق باشید ...
-
سلام
عرفان یکی از بهترین کاربرای این فروم بوده این رو بدون اغراق میگم پشتیبان همیشگی این سایت بوده
از نظر فعالیت هم که بخواهیم بگیم این کاربرا دیگه ثابت شدن و زحمتشون رو برای فروم کشیدن و نیازی دیگه نیست که ما بخواهیم به به و چه چه کنیم چون دیگه همه میدونن کاربران جدید شاید ندونن که اونم با پست هایی که بقیه دوستان دادن متوجه شدن حتما
فقط اشکالی که من در اون میبینم فکر کنم یکم عجوله یکمم زود عصبی میشه و زود درگیر میشه با دیگران
همین
یا علی
-
[align=center]خوب، من عرفان رو خیلی نمیشناسم و همین آشنایی کوچیکی
هم که داریم در این فروم بوده که رخ داده. همونطور که دوستان گفتن
این آقا عرفان یخورده با کاربرایی که نمیشناسه بد رفتار میکنه که
یکبار ترکشش به بنده هم اصابت کرده :4:. ولی خوب به لطف همین
اخلاقش بود که باهم آشنا شدیم.
ولی نامردیه اگه از خوبیاش نگیم... بعضی وقتا زیاد میره و میاد ولی
هر وقت که سایش بالا سر فروم بوده به همه حال داده :4:. همیشه
کارش رو عالی انجام داده و این فروم در بخش موزیک علاوه بر کاربر
Man On Fire به عرفان هم مدیونه. بچه بامزه ای هم هست و هر از
گاهی یه تیکه بامزه میپرونه.
دیگه... آها! اسپمم زیاد میده. بله...! در کل بچه خوبیه.[/align]
-
من هم یه نقد کوتاهی بکنم.فقط هم قسمت های منفی رو میگم.
ایراد اصلی که به ایشون وارده همون برخورد های نه چندان مناسب با کاربرایی که تازه واردن هستش.که البته همونطور که همه گقتن ایشون خیلی تعصبی روی بعضی قضایای پیش و پا افتاده کار میکنه.
مشکل دیگه هم همون رفیق بازی هست که البته محدود به ایشون نیست و اکثر قدیمی های فروم کمی تا حدودی این مشکلو دارن.به نظر من اصلا رفیق بازی چیز بدی نیست ولی نکته بسیار منفی ای که این رفیق بازی داره اینه که باعث میشه کاربر فعال نداشته باشیم.برای مثال همین صعود پله به پله ی ما در رنکینگ سایت ها باعث شده خود من یکم دلسرد بشم چون فکر میکنم تعداد کاربرای فعال ما که اینجا رو خونه اولشون بدونن خیلی وفته افزایش چندانی نداشته و این رفیق بازی شاید یکی از دلایلش باشه.
یک ایراد کوچک دیگری هم که به نظر من وارد اینه که یه کم (منظورم خیلی خیلی کمه) رقابتی کار میکنه و تاپیک میزنه.
خیلی جدی و به دور از رفاقت و این حرفا نظرمو گفتم.ایراداتشو ببخشین.
فعلا.
-
کلا عرفان سه تا انتقاد کلی میشه بهش کرد .
اولیش که همون قضیه برخوردش با تازه واردها و ...
دومیش هم این که همیشه تو یاهو مخفی میاد . یه پی ام میخواد ادم بهش بده مجبوره sta کنه عالم و ادم بفهمن
سومیش هم یه خورده عشق دعواست اگه یه ذره لاتیش رو کم کنه تو محیطی عمومی ای مثل انجمن خیلی بهتره .
در کل هم خیلی بچه باحالیه شخصا غلام مرامش ام .
.
-
سـلام .
كــلا بچــه هــا نقـد اصلـي رو گفتــن .
1. امــا تنهــا مسئلــه همــون كـاربر جـديد اســت . خــودم هميـن مسئلــه رو تجـربه كــردم :4: . بـرخورد بـا كاربـر تــازه وارد . البتــه بعضـي از كــاربرا اينقــدر مـورد دارن... . عرفـان هم بر اسـاس تعصـبش نميتونـه اينجور مسـائل ناديده بگيــره .
2. تعصــب و مـرام عرفــان تو فـروم عـالي اسـت . امــا بعضـي موقعــات هميـن تعصـب اضـافـي بـاعــث درگيــري ميشــه . مثــلا تعصـب رو رفيقـش ( به طور مثـال دوستـش با يكــ كاربري مشكـل داره . چنــان بـلايي سر طرف ميــاره .... ) .
3. اسپــم . اسپم تو خون اين فـرد اســت . ( البتــه خودم هم يك زمـاني اسپمر بودم ) امــا اون زمـان 1 تــا 2 مـاه بود . كه ديگـه از ايـن كـار كنــار كشيــدم . عــرفــان اگـه ايـن مقـوله رو كنـار بزاره . ميتــونه به مقــام هـاي بالاتــر فـروم برســه .
4. فعــالـيـت . ار فعــاليتش نميشه انتقـاد كرد . چـون هر وقـت تو فـروم بـاشه . همه كــار ميكنـــه .
5. عــرفــان از نـظر اخـلاقي بسيــار فـرد تاپـي اســت . يكـي از بهـترين رفقــام در فـروم اســت . بـا مـرام . همينجــا هم ميگـم عرفــان باعـث شد من فعــاليت كنــم .!
==============
دوستـــــــــان تــا غــروب وقـت دارن عـرفـان عـزيز رو نقــد كـنن .
عـرفـان جــان هـم اگــه ميخـواد جـواب نقـد هــاشو تــا امشــب وقـت داره تو 1 الـي 2 پــســت ايـن كــارو بكنــد .
امشـــب يــا فــردا هــم نفــر بعــدي اعلــام ميشــود .
فعـــــــــــلا ....
-
دوستان عزیز امروز حول و هوش ساعت 6 جواب شما دسوتان ه سر من منت گذاشتین و من رو نقد کردید رو خواهم داد.
-
البته دوستان اکثر موردها رو گفتم ولی یکی دیگه هم که من دیدم نسبت به تاپیک های گوناگون هم خیلی حساسیت نشون میده یا مثلا یکی برای یه موزیک تاپیک میزنه طرف رو میشوره میزه کنار:4: ولی در کل پسر خیلی خوب و با مرامیه و انصافا هم برای انجمن زحمت زیادی میکشه.
-
خوب ما كه دير رسيديم...ولي انصافا بچه ها نشون دادن حواسشون كاملا به همديگه هست چون جالب بود برام كه هر چيزي كه من ميخواستم بگم قبل از من گفتن...فقط يه مورد همچي كوچولو موچولو! هم اضافه كنم و اونم اينكه عرفان جون ما به خاطر همون عشق و تعصب قلبي كه به فروم داره،فكر ميكنه مثلا بايد مديرا همه كارا رو بكنن و اگه نكنن و به جاشون كاربراي ديگه بكنن مثلا براي فروم كم كاري كردن و از اين حرفا...كه يادمون هست يه بار سينا سر همين قضيه گفت كه اين نوع طرز فكر ميشه يه جور ديكتاتوري...البته من اينو نميگم،ولي خوب يكم عرفان يكم بيشتر بره تو كار اين جور چيزا و چيزايي كه بقيه بچه ها قبل ما گفتن،به يه كاربر ايده آل تبديل ميشه...
از خوبيهاي عرفان هم هر چي بگم كم گفتم...به شخصه خيلي خيلي عرفان رو دوست دارم...و واقعا خاكي بودن،بي غل و غش بودن،با صفا بودن،شوخ بودن،دوست داشتني بودن عرفان رو خيلي ميپسندم...عرفان آدميه كه دوست داره بقيه رو جذب خودش كنه و اصلا دوست نداره كسي ازش برنجه...حتي وقتايي كه زيادي داغ ميكنه يا حرفي ميزنه،بعدش ميره قضيه رو دوباره درست ميكنه...در كل عرفان عزيز پسريه كه ته دلش هيچي نيست...و واقعا زحمت كش و پر تلاشه...و هر وقت اراده كرده فعاليت كنه بهترين چيزي كه تو چنته داشته ارائه داده و از هيچي دريغ نكرده...
خلاصه از بهترين و گل ترين كاربراي قديمي و چهره هاي ماندگار فرومه و جزو كساييه كه همه دوسش دارن و به ندرت كسي پيدا ميشه كه ازش دلخور باشه...خيلي چاكريم عرفان جون...
-
[align=center]خوب منم الان تقريبا يك ساله عضوم هروقت كه به فروم سر زدم پست هايي عالي از آقا عرفان ديدم. بيشتر از اين بنويسم تكراري هست چون ماشالاه بقيه بچه ها خوب هميدگه رو ميشناسن و تمام جنبه هاي مثبت و منفي آقا عرفان رو گفتن. البته اين رو هم بگم كه آقا عرفان جنبه هاي خيلي خوب زياد داره و اگر سعي كنه اون جنبه هاي كوچيك و ميچيك بش رو هم كم كنه(چون نميتونه بزاره كلا كنار براي اينكه تنها كسي كه فقط جنبه هاي مثبت داره خداست.)پسر ايده عال ميشه و اون موقست كه ميشه براش آستين بالا زد.:4:[/align]
-
-
من میمیرم واسه این تاپیکای نقد :4:
از ابولفضل عزیز تشکر میکنم که باز هم از این تاپیک ای عالی زد چون این تاپیک ها خیلی خوب باعث عوض شدن جو انجمن در روابط بین افراد میشه.
از تمام دوستانی که منو قابل دونستند و زمان برای نقد کردن من گذاشتند تشکر میکنم.
باید تک تک پست ها رو نقل قول میکردم و جواب میدم اما به دلیل اینکه مححتوای همشون یکی بود این کار رو نکردم و امیدوارم که منو اف کنید از این بابت.
1- من اگر کاری برای انجمن کردم واقعا انجام وظیفه بوده و از رویه عشقم به انجمن بوده ، چون واقعا انجمن رو مثل خونم و تمام کاربران خوب این انجمن مثل خواهر و برادرام هستن که برام از همچی مهم تر هستند.
2- در مورد اسپم دادن باید بگم که خودم میدونم قبلا در این مورد بی کله رفتار میکردم و شدید اسپم میدادم ولی خوا شاهده این چند وقته با چند تا از بچه ها هماهنگ کردم که اگه یه موقعی اسپمی دادم که باعث کل کل میشد در جا به من پ.خ بزنند.
وگرنه تعداد پست برام اصلا مهم نیست ، به ولله ، به خدا قسم نزدیک 2000 تا از تعداد پست های من کم شده در طول این 4 سال ولی هیچی نگفتم به خدا و اگر هم میبینید یه موقع از پست هایی که دارای محتوای " ناظم جان پاک نکن " و ... میدم فقط جهت انداختن تیکه و خندیدن دست جمعیست و منظوری ندارم.
3- در مورد برخورد با کاربران جدید هم باید خدمتتون عارض شم که یک سری از اونها همونطور که خودتون میدونید از روی قصد و غرض میان و نظم رو بهم میریزن ، یک سری از رویه تازه کار بودن.افرادی که از رویه تازه کاری باعث بهم ریختن نظم میشن رو اول باهاشون درست برخود میکنم و برخورد بعدیم بستگی به پاسخی داره که از طرفم میشنوم. و اینو هم قبول دارم که قبلا کمی تند رفتار میکردم که همش به خاطر لویال بودن نسبت به فروم بود و طی درس هایی که از برادر عزیز اقا سینا (ناظن اسبق) گرفتم این رفتار رو اصلاح کردم و میتونید خودتتون ببینید.
شما برید به این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و میبینید که بعد از بازگششتم رفتارم چقدر عوض شده و برای دادن جوابشون شخصیت خودم رو مثل طرف مقابل پایین نیاوردم .
باز هم از تمام برادران گلم که منت سر من گذاشتند و منو نقد کردند بسیار بسیار تشکر میکنم و براتون ارزویه سلامتی و موفقیت میکنم.
فعلا ...
-
RE: نقد کاربران انجمن ( با حضور R. I . P )
سلام.
دومين نفري كه نقد ميشه توسط شما دوستان كاربر با سابقه فروم ( مدير ارشد , مدير خبر , مدير گيم انجـمن ) [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] معين عزيز است .
دوستان تا 5 روز وقت دارند نقداشون رو قرار بدن.
دوستــان لطفــا كنن نقـد كنند . اين تايپيك جايه تشكر تمجيد نيست.!!! ( اگه خود پست خود معين عزيز پست ششم رو بخوانيد مـفهوم نقد اين تايپيك رو ميفهميد ) .
فعلا .....
=======
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Jeff-Cena
فقط در یک کلام :: عالی
دوســت عزيز اگــه ميخواييد از نوع پست هـا بدين از ديد مـا اسپم محصـوب ميشه. پـس لطفــا فقـط نقد كنيـد . دفـع بعد بدون اطـلاع قبلـي پستـتون پـاك شـد , ناراحـت نشيـن .
=======
-
RE: نقد کاربران انجمن ( با حضور R . I . P )
از معين هيچ انتقادي نميشه كرد
هرچي باشه تعريفه
روحيه اي كه در معين ديدم،تا حالا در وجود هيچ مدير و ناظمي نديدم.
در مدتي كه من در فروم بودم و معين مدير ارشد بود،حتي يك بار هم نديدم كه بين كاربر آماتور و قديمي فرقي بزاره.
مرام و معرفتي كه در معين ديده شده در هيچ موجود زنده اي ديده نشده:4:
در يك كلام: 100/100
-
خوب دیگه تعریفی نمیکنم و یه ضرب میرم سر اصل موضوع:
معین در طول دوره ی فعالیتش از وقتی مدیر ارشد شد حســـــابی گشـ اد کرد.
-
[align=center]آقا معين واقعا خيلي خوب هستن. زماني كه من تازه وارد شده بودم. (البته الان هم همچين قديمي نيستم.:4:) كارهايي هايي ميكردم كه از كاربراي تازه وارد سر ميزنه. اما آقا معين واقعا خيلي خوب رفتار ميكرد. از فعالتش هم كه هرچي بگم كم گفتم هروقت بودن عالي بودن. تازه سريال ها رو هم كه نسبت به جاهاي ديگه با قيمت كمتري ميفروشن.
در كل:
اخلاق: 10
فعاليت: 10
انضباط: 10
جمع كل: 29 (اِ چرا اين طوري شد. بايد كلاس رياضي برم حتما:4:) [/align]
-
آقا معین واقعآ مدیر خوب و قابلی هست . باادب و با شخصیت ، فقط فکر کنم کم به فروم میاد یا ما سعادت نداریم.
-
[align=center]
من تعریف نمیکنم چون بخوام تعریف کنم باید تا فردا بشینم بتایپم
1-زیاد تو یاهو نمیاد
2-بعضی اوقات خودشو گنده جلوه میده :4:
3-خودت میدونی :4:
[/align]
-
This is my Favorite Part :4:
نكات مثبت مال شما منفياش مال من
اون اوايل به طرز موذيانه اي همين بابا اسپم ميداد كه الان از اين كار دست برداشته
شكر خدا تمام فعاليتش رو گذاشته رو سي دي شاپ و اينجا رو تعطيل كرده :30:
ارشدي برگرد به تيمت (x2)
راستي بنده از همين تريبون اعلام ميكنم معين جان به اسمت قسم يه بار ديگه سريال تخيلي با زيرنويس ناهماهنگ به من بندازي حسابت با كرام الكاتبينه
والسلام
سيد بهمن عباسي دامه افاضاه
23 ربيع الثاني 1431 ه . ق
-
با سلام.
نقد زیادی بهشون وارد نیست ولی به نظر من سخت گیریشون یه مقداری بیش از حد میشد و بیشتر به جای بخشش به جای تنبیه بودن.برای مثال من خودم یه زمان 50 درصد اخطار داشتم ایشون به جای اینکه به من بگه دو هفته مودب باشی میپره به من گفت کوچکترین خطایی باعث اخراج میشه.
البته نظر شخصی ایشون اینه که با هر تخلفی باید سریع و قاطع برخورد کرد اما به نظر من این انجمن مثل موضوعش باید تا حدودی اینترتینمنت باشه یعنی مقداری اسپم و شوخی و حتی آف-تاپیک عیب زیادی نداره.
البته بیشتر اختلاف نظر شخصی بود تا نقد ... اما چی کنیم دیگه.
البته باید بگم ایشون از لجند های حقیقی فروم هستند که واقعا قسمت بزرگی از سرپا بودن فروم مدیون ایشونه.
زیاده عرضی نیست.واسلام.
-
واقعا پسر خوبيه.منصفه تو قيمت سريالاش:4:
ما كه ازش گرفتيم حال كرديم.ولي يه فصلش زيرنويس نداشت:4:
يه بار به من اخطار داد همون باعث شد اخراج نشم.اگه نميگفت ادامه ميدادم و اخراج بودم.به نظرم واقعا كارش عالي بود.واقعا دوست دارم دوباره بيادو يه پست توپ مثل قديما بگيره تو انجمن.
در كل حرف نداره.دمش گرم...
-
ساسان بگیر مارو بردار بابا ، من نزدیک 1 ساله هیچ فعالیتی تو فروم ندارم از من آخه بچه ها چه نقدی کنن ... ولی حالا تا بیشتر نشده این چند تا نقد رو جواب بدم
یک مورد بابک گفت که از وقتی ارشد شدم گشـاد شدم که کاملاً حق رو بهش میدم ، من دقیقاً از همون موقعی که مدیر ارشد شده بودم ( بهمن 87 ) داشتم سریال پرزن بریک رو شروع میکردم و خب هر کی هم دیگه این سریال رو دیده باشه میدونه درصد معتادیتش تا چه حده بعدش هم که به مراتب به سریال های دیگه علاقه مند شدم و کم کم این علاقه به جمع کردن آرچیو تبدیل شد و در نهایت به زدن شاپ در انجمن ( خرداد ماه 88 ) که بعدش کلاً جلوی فعالیتم رو در فروم گرفت و واسه همینم به هامون گفتم من رو از مدیریت برداره چون نه دیگه وقت فعالیت داشتم نه حوصلش رو ...
دوستانی هم که میگن سریال به ما داد یه فصل زیرنویس نداشت اولاً بابا اینجا انجمن کشتی کجه نقد از سریال دادن من چه ربطی یه این انجمن داره آخه و درباره زیرنویس نداشتن سریال ها ، سریال ها هفتگی پخش میشن و گاهی اوقات ماه ها طول میکشه تا تیم های ترجمه یک فصل سریال رو شروع به ترجمه کنه من همین الان تو شاپم کلی سریال دارم که فقط با زیرنویس انگلیسی ان و واسه همین اون موقعی ای که من به کسی سریال دادم و یک فصل از سریال ترجمه نشده واسه اینکه که تیم های ترجمه ، ترجمش نکردن وگرنه چه معنی ای داره یه فصل زیرنویس بذارم یه فصل نذارم
درباره سخت گیری ، شایان جان اون یه مورد رو فقط با تو اون طور سخت گیری کردم چون اون پستی رو که گور بابای انجمن رو مورد عنایت قرار داده بودی ( عکسشو تو تاپیک تبریک مدیریتت دادم ) رو قبلش خونده بودم و از دستت دلخور بودم و منتظر یک بهونه بودم تا به صورت ابدی اخراجت کنم کلی شانس اوردی!!!
به هر حال میخوام من رو از تاپیک نقد برداری ساسان چون من دیگه هیچوقت در این فروم فعالیت خبری یا هر گونه فعالیت دیگه ای ندارم و نخواهم داشت چون دیگه به سن و جایگاهی از زندگی رسیدم که مشکلات خیلی مهم تری واسه آینده دارم و فقط به خاطر اون دوران بی نظیری که تو انجمن داشتم و دوستانی که در این انجمن پیدا کردم هست که سر میزنم البته بنر تبلیغاتیم بالای سایت هم Kinda یکی از دلایل سر زدنمه ولی دوستان ، کفه سنگین تره ترازو هستن :4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
ساسان بگیر مارو بردار بابا ، من نزدیک 1 ساله هیچ فعالیتی تو فروم ندارم از من آخه بچه ها چه نقدی کنن ... ولی حالا تا بیشتر نشده این چند تا نقد رو جواب بدم
==========
به هر حال میخوام من رو از تاپیک نقد برداری ساسان چون من دیگه هیچوقت در این فروم فعالیت خبری یا هر گونه فعالیت دیگه ای ندارم و نخواهم داشت چون دیگه به سن و جایگاهی از زندگی رسیدم که مشکلات خیلی مهم تری واسه آینده دارم و فقط به خاطر اون دوران بی نظیری که تو انجمن داشتم و دوستانی که در این انجمن پیدا کردم هست که سر میزنم البته بنر تبلیغاتیم بالای سایت هم Kinda یکی از دلایل سر زدنمه ولی دوستان ، کفه سنگین تره ترازو هستن :4:
معيـن جون ايـن ليســت از قبــل مشخـص شده. تـا اينجــا هم خوب پيش رفتـــه .
--
دوستـــان هم اگـه نقــد بهــتري بكــنن عالي است. بجاي دوست دارم , خوشكـل هستي :4: .
-
من كه فقط زمان ارشدي بودم !
تو زمان ارشديش شل گير و سفگير داشت بد رقم !
يهو خيلي بيش از حد شل ميگرفت و كاري به كسي نداشت كه كاربراي تازه وارد كه حتي اسمش هم نميدونستن از سر و روش بالا ميرفتن !
يا بعضي موقع ها بد جدي ميشد كه بدجوري ميخورد تو ذوق شخص مقابلش به نظرم !
در ضمن مثل آقا حامد مضوق خوبي واسه فعاليت كاربران تازه وارد بود !
با تشكر
-
[size=small]عرفان رو که تا اومدیم نقد کنیم همه نقدش کردن و هر چی اشکال میشد بهش گرفت رو گرفتن.
معین هم غلط میکنه از نقد پاشه.تازه کارش داریم.:4:
ولی خوب معین رو شاید از نظر کاربرا ظاهری خوب داشته باشه ولی ما که تا ما تحت قضیه رو میدونیم و یه مدت هم همکارش بودیم میفهمیم که این بشر چه قد خورده شیشه داره.:4:
خوب اول از همه این معین انقدر به همه رو میده تا باش شوخی کنن که دیگه کل فروم رو به گند میکشه.
حتی یادمه زمانی با اقا بهنام یک شوخی های تابلویی میکردن که حتی به فحش هم کشیده میشد.یادمه تو یه تاپیک یه کاربر گزارش داده بود امیر آرین هم اومد بهشون تذکر داد.
درسته که خیلی با بهنام جوره ولی خوب نباید اونجوری با هم تو فروم شوخی کنن.
یا همون که گفتم میذاره همه باهاش شوخی کنن.وقتی طرف دو یا سه بار باهاش شوخی میکنه دیگه فکر میکنه عند پ
سر خاله شد و شوخی ها جدی تری میکنه این معین ما هم دیگه یهو جوش میاره و تازه اون موقه شروع میکنه به جدی شدن که به نظر من عکس العمل خیلی مسخره ای هست.
درباره گشاد کاریش هم که چیزی نگم بهتره.به زور نشسته بود روی ارشدی بلند هم نمیشد و آخر سر با زور بلندش کردن.
در اصل جلوی فعالیت یکی دیگه رو گرفته بود.
باید همون موقع که به قول خودش معتاد شده بود میکشید کنار.
یه ایراد دیگه هم اینه که دیگه انگیزش رو برای فعالیت از دست داد.من که نمیدونم چی شد یهو از مدیر اخبار خیلی زحمتکش که شد مدیر ارشد یه هفته هم طول نکشید که گشادیش بروز داد.
معمولا کسی میخواد گشاد بشه یه مدت طول میکشه و درصد گشادیش بالا میره ولی معین یه دفعه از صد رسید به صفر.
من که دلیلش رو میدونم ولی اصلا دلیلش واسم قابل قبول نیست.
دیگه از رذایل اخلاقش هم جو گیر بودنشو دم دمی مزاجیش و موذی گریش رو میشه گفت که دیگه توضیح نمیدم.
دوستان سرد نشید و بپرسید.
همش تعریف نکنید.نیمه خالی لیوان رو ببینید.:4:
[/size]
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
یک مورد بابک گفت که از وقتی ارشد شدم گشـاد شدم که کاملاً حق رو بهش میدم ، من دقیقاً از همون موقعی که مدیر ارشد شده بودم ( بهمن 87 ) داشتم سریال پرزن بریک رو شروع میکردم و خب هر کی هم دیگه این سریال رو دیده باشه میدونه درصد معتادیتش تا چه حده بعدش هم که به مراتب به سریال های دیگه علاقه مند شدم و کم کم این علاقه به جمع کردن آرچیو تبدیل شد و در نهایت به زدن شاپ در انجمن ( خرداد ماه 88 ) که بعدش کلاً جلوی فعالیتم رو در فروم گرفت و واسه همینم به هامون گفتم من رو از مدیریت برداره چون نه دیگه وقت فعالیت داشتم نه حوصلش رو ...
دوستانی هم که میگن سریال به ما داد یه فصل زیرنویس نداشت اولاً بابا اینجا انجمن کشتی کجه نقد از سریال دادن من چه ربطی یه این انجمن داره آخه و درباره زیرنویس نداشتن سریال ها ، سریال ها هفتگی پخش میشن و گاهی اوقات ماه ها طول میکشه تا تیم های ترجمه یک فصل سریال رو شروع به ترجمه کنه من همین الان تو شاپم کلی سریال دارم که فقط با زیرنویس انگلیسی ان و واسه همین اون موقعی ای که من به کسی سریال دادم و یک فصل از سریال ترجمه نشده واسه اینکه که تیم های ترجمه ، ترجمش نکردن وگرنه چه معنی ای داره یه فصل زیرنویس بذارم یه فصل نذارم
درباره سخت گیری ، شایان جان اون یه مورد رو فقط با تو اون طور سخت گیری کردم چون اون پستی رو که گور بابای انجمن رو مورد عنایت قرار داده بودی ( عکسشو تو تاپیک تبریک مدیریتت دادم ) رو قبلش خونده بودم و از دستت دلخور بودم و منتظر یک بهونه بودم تا به صورت ابدی اخراجت کنم کلی شانس اوردی!!!
به قوانین تاپیک احترام بزارید .
-
[align=center]راستش من تو این چند ساله بدی ای از این آقا معین ندیدم و
بر عکس خیلی ها که میگن این آقا با هر کی که از راه میرسه
گرم میگیره و نباید این کار رو بکنه، بنظر من این کمال ادب و
شخصیت معین جان رو نشون میده.
معین بدون توجه به پست و پزیشنی که در انجمن داره و داشته
با همه (یا بهتره بگم با اکثر) کاربرا یجور رفتار میکنه و هیچ وقت
بخاطر بزرگ بودنش در این انجمن تغییر شخصیت نداده و رفتارش
با کاربرا تغییر نکرده.
بر عکس بعضی ها که تا وقتی پستی نداشتن تو هر تاپیک میومدن
مزه میپروندن، با همه گرم میگرفتن و شوخی میکردن، اما همین
که کاره ای شدن اصلا از این رو به اون رو شدن به حدی که سال
هاست از هیچ شکلکی در پست هاشون استفاده نکردن چون
مثلا فکر میکنن خیلی آدم بزرگ و مهمی شدن و باید طرز بخوردشون
رو تغییر بدن و یجور دیگه رفتار کنن و پست بدن.!
بنظر من این کمال با ادب بودن و با شخصیتی معین جان رو میرسونه.
تنها ایرادی هم که میشه بهش گرفت بنظر من فعالیت کمش هست
که از نظر من هم دلیلش اصلا موجه نیست :4: و باید حتما فعالیتش
رو بیشتر کنه. چون به هر حال همه ی کاربرای این انجمن یه روزی
ممکنه براشون وضعیتی مشابه کاربرایی مثل معین، ابوالفضل و ...
پیش بیاد و اگه همشون بخوان کنار بکشن خدا میدونه چه بلایی
سر فروم میاد.
معین جان فعالیتت رو بیشتر کن برادر. همین، دیگه مشکلی تو شما
نمیبینم :4:.[/align]
-
به جانه خودم به جانه خوده معین
هیچ ایرادی جز کم کاریش که دلیل اورد نمیشه از معین گرفت .
اخلاقش عالیه
برخوردش عالیه
عدالت عالیه
قیمت سریالاش عالیه
قیافش خنده داره :4: :34::7:
مرامش عایه
خیلی دوسشش دارم و خیلی بهش مدیونم ایشالا جبران کنم.
اها یه ایراد داره:4: هر موقع از معین ما سریال خریدیم تو رسیدن پستش یه مشکل بوده :4:سه هفته بعد از اینکه معین میفرسته میرسه به من :4: نمیدونمم چرا:4:
ولی شوخی کردم ، واقعا معین خیلی پسر خوبیه و خیلی خیلی دوسش دارم (از نگاه برادرانه میگم شک نکنید:4:)
-
نقد معین نقد راحتیه!!
یه پسر بی غل و غش که از روزی که باهاش اشنا شدم جز خوبی و مرام و محبت چیزی دیگه ازش ندیدم! فکر میکنم تو این چند تا نقدی که خوندم در مورد معین نقد ارمین بعلاوه 13 بهترین نقد ممکن در موردشه!ً البته بجز اون تیکه در مورد شوخی هاش با بهنام قبرسی!!
معین یه جورایی واسه انجمن انرجی مثبته ...تو یه جمع وقتی چند نفر دور هم باشید همیشه دوست دارید یکی از اعضای بین شما اخلاق و حرکتاش طوری باشه که شما بتونید ازش صحبت کنید و در پاره ای از اوقات بهش بخندید! اما نه خنده تمسخر امیز!!
وقتی شمال بودم ...تو جمع منو و هادی و بهمن و معین مددی از تنها کسی که در بین بچه های انجمن هست ازش صحبت شد و سوجه گرفته شد معین رایپر بود! این همون انرجی مثبت بودن این پسره! این همون مرام و محبت مادرزادی که در وجود این بچه هست...
عید امسال وقتی تو میدان چهار شیر بابل با ارمین رفیقش اومده بود منو ببینه از خوشحالی جیغ کشید ! این جیغ کشیدنش بخاطر حس دخترونه نبود بخاطر اون حسه مادرزادی و فطرت پاکش بود! معین نشون داد در هر لحظه میتونه یه حس شاد از خودش بیرون بده !
ضعف داره.. اما ضعفاشم هم شیرین و پاک فطرتیه ......
یکی از ضعفهایی که من از ایشون دیدم این بود که وقتی مدیر ارشد شد انگاری که به تمام چیزهایی که تو انجمن میخواست رسید! یادمه قبل از اینکه مدیر ارشد شه بهم تلفنی گفته بود که ابوالفضل از هامون خواستم منو اینکاره کنه! اون روز بهش گفتم امیدوارم این کاره شدنت به نحوه برخوردت صدمه ای نزنه!! امیدوارم این کاره شدنت تورو از انجمن ارضا نکنه !! اما همون چیزهایی که نمیخواستم شد!
در یکی دو مورد از ایشون دیدیم که نحوه برخوردش ان چنان گرم نبود با کاربرا ...البته میدونم ته دلش بازم راضی نبود صرفان بخاطر پستش داشت ادا در میوورد وگرنه ته دلش ناراضی بود ..همین نارضایاتی ها باعث زود ارضا شدنش شد! ....
اون زمان میخواست تمام مدیرا رو به کنترل خودش بگیره در حالی که فراموش کرده بود مافوقی بالاتره خودش وجود داره! (به صرف همون کمکهای پشت انجمنی که کرده بود که حالا نمیخوام تو جزئیاتش وارد شم!)
اون زمان با هادی در اون مورد زیاد صحبت کردم و از فطرت پاک این بچه کمی دلخور شدیم!
ارشد شدنش زیاد تو انجمن طول نکشید ..یه پست مسخره بنام مدیر ارشد!!! که الان میبینیم اصلان تو انجمن وجود خارجی نداره...اون زمان بخاطر همین فطرت پاکش و برای اینکه جای امثال ناظم و معاون رو نگیره این اسم رو پیشنهاد داد...با اون حرکتش مارو یاد پستی مسخره تر بنام نائب رئیس انجمن انداخت !!!!
واسه همینه که میگم ضعفاش شیرینه!
همین در خواست کردناش که منو از تاپیک نقد بکشید بیرون یکی دیگه از نیکوییهاشه! این بزرگی شخص و واقع بینی معین رو میرسونه...وقتی خودش میدونه نبوده میگه چرا باید نقد شم..اما معین جان شما بخاطر یکسال غیبتت نیومدی تو لیست ...شما بخاطر اوازه ای که از خودت گذاشتی اومدی تو لیست...بخاطر اون خاطرات خوب و مرام والات اومدی...
بعده ها که انجمن رو یادمون بیاد ...بعده ها با بچه هایی مثل بهمن و هادی و بهنام و علی گلدبرگ و... که تا اخر عمر و نفسم باشون سروکار دارم محاله اسمت تو ذهنمون نیاد!!
میدونم همین الانشم اگه تگ تیم و تو و بهنام تو بخش اخبار پا بگیره بقیه باید برن پشت شما بوق بزنن!!!
اون اوایل کارش با سگا شروع شد اخلاقش فوقعالهاده مثه کاربرای تازه وارد بود...بنده خدا تاپیک گیم زده بود همچین تو یه جا بش ریDیم که به گوه خوردم افتاد! کم کم خودش رو پیدا کرد و راهش رو هم پیدا کرد...
وقتی بعد از یه مدت باهاش تلفنی اشنا شدم تازه فهمیدم چه پسر با وجود و با محبتیه..حتی بهش گفتم انتظار نداشتم اینقدر اخلاقت نسبت به داخل انجمن فرق کنه!
زمان فعالیتش علاقش نسبت به انجمن و خصوصا بچه ها خیلی زیاد شده بود...اما از روزی که مثل خیلی ها زود از رتبیاتش زده شد از اون موقع فقط بخاطر اسرار و بروبچ اومد...دلیلی که الان باعث شده امثال ماها فقط و فقط بخاطرش الان اینجا باشیم...
در کل حرفها در مورد معین زیاده...اما خداییش من نتوستم ازش مورد پیدا کنم..این کم فعالیتی و اینها به نظر من ضعف نیست...این مشکلیه که خیلی از ماها بخاطر موقعیت شغلی و حرفه و زندگی مون داریم...
اینها رو خلاصه میکنم به یه راهنمایی برادرانه به معین : ...سعی کن تو زندگیت و اینده ات در مورد اتفاقات خوب یا بدی که برات پیش میاد ارضا شدن و فطرت پاکی نداشته باشی...در بعضی اوقات بخاطر اون فطرتت از بدی هایی که در حقت میکنن نگذر...از کارهایی که میکنی ارضا نشو..
البته مطمئنم تا وقتی که سی دی هات توش مایه تیله باشه ارضا شدگی توش!! نیست!...چون کار راحتیه...سی دی میخری 1000 تومن به 100 نفر میفروشیش 200000 هزار تومن!!!!!! این حرکت خستگی نداره هیچ خود بخود باعث ارضا شدن الت تناسلیت میشه!
منی که میبینی اینقدر بچه ها گوندم میکنن روزها تو مغازه جلو 50 نفر از هر قشر ادمی خم و راست میشم واسه دو لقمه نون!!! بعضی وقتا کارهایی بام کردن که بخاطر رضای خدا ازشون گذشت کردم اما تو نگذر... ما میتونیم با رحممون گلیم مون رو از اب بکشیم بیرون اما شاید تو ضربه بخوری اگه رحم کنی! به این بند حرفهام خوب فکر کن
این تاپیک هم قرار دادیم تا بلکه یه ذره به یاد قدیم بچه های قدیم رو هم یاد بیاریم...نقد میکنیم باید نقد ها رو اعمال کنیم...نه اینکه فقط بخونیم و حرف بزنیم....مثلان تو نقد عرفان اینقدر بچه ها گفتن اسپم نده..اما این عادتش از سرش نیوفتاده دوباره پست داده بچه ها من ساعت 6 جوابتون رو میدم ... این بشر نشون داده که از دوران طفولیت اسپم تو نافش بوده!!!خسته نباشی اخوی!
داش معین تا ینگه دنیا باهات میام!