-
شایعه : باتیستا بعد از اور د لیمیت کمپانی را ترک میکند
[size=large]بر طبق اخبار و حاشیه هایی که تو این چند وقته به گوش رسیده.مایک جانسون یکی از مسئولان دبلیو دبلیو ای اعلام کرد که:
باتیستا استار حال و حاضر برند راء.در حال ترک کردن کمپانیست و دلیل ان شرکت در یک پرونده فیلم میباشد.
باتیستا خودش اضافه کرده که : هر چند قرارداد به طور اتوماتیک تا چند ماه دیگه فسخ میشه اما من از حالا به فکر ترک کمپانی هستم.
گفته میشه سران دبلیو دبلیو ای به فکر جانشینی برای باتیستا در برند راء هستند[/size]
-
RE: فوری:مین اونتر دبلیو دبلیو ای این هفته کمپانی را ترک میکند
باتيستا دو سالي است كه گفته ميخواد بره. چيز عادي است .
-
[size=medium]یک مسئله دیگه که شک همه رو به یقین تبدیل میکنه لیست استارهای حاضر در فاتال 4 وی هست که اسمی از باتیستا در اون برده نشده.اینم لینک سایت:[/size]
http://www.wwe.com/schedules/events/rw/eventdetail/14187212
-
همچنین لازم به ذکر هست که " جان سینا " و " رندی اورتن" نیز به علت حضور در فیلم هایشان مدتی از رینگ دور خواهند ماند.
-
ديگه كي موند!يهويي تيكرم بره يه فيلم بازي كنه كمپاني بيوفته دست كوچولو موچولوها!
-
جان سینا که فیلمی نداره ...
متن خبر هم نسبتا غلطه، باتیستا فیلمی نداره برای بازی کردن.یه فیلمی بود که دادنش به تریپل ایچ و این هانتر هست که از رینگ به دور میمونه به خاطر فیلم و حاملگی استفنی.
فیلم رندی هم فکر نکنم به حدی سنگین باشه که رندی رو از WWE دور بکنه.
باتیستا هم قراردادش تابستون تمومه و با توجه به اینکه فیلمش رو هم دادن به هانتر خیلی عصبانیه به همین خاطر شاید تمدید نکنه.البته ممکنه امشب کمربندو بهش بدن تا سر و صداش بخوابه .
-
نه باتیستا بره خیلی بد میشه:10::10::10::10::10::10::10:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Awesome
جان سینا که فیلمی نداره ...
متن خبر هم نسبتا غلطه، باتیستا فیلمی نداره برای بازی کردن.یه فیلمی بود که دادنش به تریپل ایچ و این هانتر هست که از رینگ به دور میمونه به خاطر فیلم و حاملگی استفنی.
فیلم رندی هم فکر نکنم به حدی سنگین باشه که رندی رو از WWE دور بکنه.
باتیستا هم قراردادش تابستون تمومه و با توجه به اینکه فیلمش رو هم دادن به هانتر خیلی عصبانیه به همین خاطر شاید تمدید نکنه.البته ممکنه امشب کمربندو بهش بدن تا سر و صداش بخوابه .
اطلاعاتی برای " مدیر بخش خبر " :
[align=center]
Knucklehead (2010) - starring The Big Show
Legendary (2010) - starring John Cena
Big Red (2010-2011) - starring Randy Orton
Killing Karma - starring Triple H
[/align]
فعلا ...
-
فيلــم هــاي سينـــــــــــا :4: :
- Brother's Keeper
- Fred
-
امسال جان سینا دو تا فیلم داره :
http://www.imdb.com/title/tt1563704/
http://www.imdb.com/title/tt1595842/
اون فیلم "افسانه ای" رو هم که عرفان گفت نمیدونم کدوم سایتی نوشته ولی همچین فیلمی با بازیگری جان سینا که من ندیدم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط I Am Legend
امسال جان سینا دو تا فیلم داره :
http://www.imdb.com/title/tt1563704/
http://www.imdb.com/title/tt1595842/
اون فیلم "افسانه ای" رو هم که عرفان گفت نمیدونم کدوم سایتی نوشته ولی همچین فیلمی با بازیگری جان سینا که من ندیدم .
منبع حرف من اینه حامد جان :4: :
http://en.wikipedia.org/wiki/WWE_Studios
-
به به بالاخره باتیستا می ره :13: میگم کسی خبر نداره فیلم رندی شروع و اتمامش کی هست ؟
-
عزیز فیلم لجندری خیلی وقته تموم شده اکرانش 2010 هست.
فرق اکران با فیلمبرداری زیاده
در ضمن سینا نقش اول هم نیست تو این فیلم.
تموم اون 4 تا فیلمو خبرشو خودم 3 ماه پیش گذاشتم چیز جدیدی نیست.
اون 2 تا فیلمی هم که آقا حامد گذاشته یکیش همون لجندری هست که تغییر نام داده.
-
چه افتضاح دیگه کمپانی بدون شک نبدیل میشه به یک لیگی که انگاری 4 تا بچه ریخته باشن توش و بزنن تو سر هم دیگه
امسال هم مثل پارسال کمپانی بدردنخوره از اون ور استارا دارن میرن از اون و تی ان ای داره استار های اخراجی رو جذب میکنه.
من هم بودم میرفتم تی ان ای نگاه میکردم.....:11:
-
اگه جان سینا تویه اکستریم رولز ببازه , احتمال اینکه باتیستا نره خیلی بالاست...............................
-
باتيستا ميمونه
با هركسي كه بخواد شرط ميبندم!
2ساله ميگه ميخواد بره
فقط داره بازارگرمي ميكنه بهش كمربند بدن!
كمپاني بدون سينا و رندي اورتن و تريپل اچ زياد هم افت نميكنه.اگه قرار بود ريتينگش از 3.5 بشه 1.5....تو تي ان اي اگه هوگن و ريك و اي جي برن.ريتينگ منفي ميشه:4:
كمپاني كه به 1-2 تا استار نيست:4:
-
كاش بجاي باتيستاا تريپل اچ از اين كمپاني جهنمي ميرفت تا منم ديگه مجبور نشم هي مسابقات Wwe رو دنبال كنم...
البته الان هم زياد دنبالش نيستم بيشتر بازيهاي هانتر رو ميبينم...
-
خیلیا باید از این کمپانی برن تا مکمن عقلش یر جاش بیاد
یکی نبود به استین بگه بیکار بودی با گیتار زدی تو کله وینس بیچاره!!!!
-
RE: شایعه : مین اونتر دبلیو دبلیو ای این هفته کمپانی را ترک میکند
امیدوارم که اینطور نشه
اگه هم میره از کشتی کچ کناره نگیره و تو یه لیگ دیگه کارش رو ادامه بده
چون اینجا اگه باتیستا و چندتای دیگه برن(که تعدادشون خیلی کمه)wwe میشه مهد کودک
-
RE: شایعه : مین اونتر دبلیو دبلیو ای این هفته کمپانی را ترک میکند
اينا همه رفتن...چي شد؟؟؟ تماشاگرا كم شدن؟؟؟؟ ريتينگ اومد پايين؟؟؟
مثل همه ي اونايي كه رفتن يكي ديگه مياد جاش.....
هيچي نميشه اگه كه بره
در آخر بگم كه نميره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3:16
كمپاني بدون سينا و رندي اورتن و تريپل اچ زياد هم افت نميكنه
این از اون حرفا بود , كمپاني بدون سينا و رندي اورتن و تريپل اچ زياد هم افت نميكنه؟؟؟؟؟ تمام بار نه چندان مطلوب دبلیو دبلیو ایی و مخصوصا مسابقات هفتگی بر دوش سینا و رندی ارتن هستش مردم دیگه از استیج ها خسته شدند و تنها عاملی که کیفیت مسبقت هفتگی رو بالا برده نمایش عالی رندی ارتن هست من به شما قول میدم اگه چند ماه رندی از دبلیو دبلیو ایی دور بشه همه زده میشند همچنین نقش سینا هم نمیشه در نظر نگرفت چون واقعا زیبا شوء رو گرم میکنه , حرف شما درسته که کمپانی به 4 تا استار نیست ولی استار داریم تا استار.
-
RE: قطعی شد : باتیستا بعد از اور د لیمیت کمپانی را ترک میکند
طبق اخبار منتشر شده ، جدایی باتیستا بعد از پی پر ویوی اور د لیمیت قطعی است.
او در این پی پی وی به مصاف جان سینا خواهد رفت و شکست خواهد خورد و بعدش برای مدت نامعلومی کمپانی را ترک خواهد کرد.از این جهت باید گفت که رفتن او خیلی شبیه به رفتن جف هاردی هست.به همین دلیل قراره در 3 راء آینده ، برنامه ویژه ای برای این مسابقه چیده بشه و شاید بازی به نحوی بشه که در صورت شکست باتیستا ، او مجبور بشه کمپانی رو ترک کنه.
البته به نظر میرسه که احتمال پیوستن او به TNA صفر باشد چون دلیل اصلی رفتن او از WWE فرصت نداشتن برای بازیگری است و او میخواهد از این به بعد مانند راک یک بازیگر فول تایم باشد.ولی بعید نیست با توجه به برنامه کاری سبکتر TNA به این کمپانی هم بپیوندد.
البته این نکته رو هم باید در نظر گرفت که هیچ چیز در WWE قطعی نیست ولی خبر بالا احتمال 99 درصد دارد.
-
يكي ديگه از خوب هاي كمپاني رفت ....
-
WWE با اين روالي كه در پيش گرفته بعيده تا سال 2011 كسي توي كمپاني مونده باشه...
-----------------------------------------------------------------------------
ان شالله يك روز خبر جدايي Kid's Champ (جان سينا) رو بشنويم:4:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Demon Of Destruction
WWE با اين روالي كه در پيش گرفته بعيده تا سال 2011 كسي توي كمپاني مونده باشه...
-----------------------------------------------------------------------------
ان شالله يك روز خبر جدايي Kid's Champ (جان سينا) رو بشنويم:4:
به اميد اين روز تاريخي
-
واقعا با شنیدن این خبر ناراحت شدم , سخته که باتیستا رو هم تو این کمبود استار نبینیم , از وقتی که هیل شد کلا بهم ریخت مشخص بود که این شخصیت مطابق میل خودش نیست و به اجبار کمپانی بوده.
-
ديگه كشش نداشت.دوران اوجشو گذرونده بود.به قول شاعر فواره چون بلند شود سرنگون شود.اينجوري سنگين تره.نسبت به سنش و بدنش زود افت كرد.تو سينما خيلي موفق تره.واقعا يكي از بهترينو خوش استيل ترين و خوشتيپترين استارا بود
-
باتیستا رفت:10:.اشکال نداره با این نقش هایی که بهش دادن (باختن با چسب نواری-بلافاصله تپ کردن بهد از خوردن اس تی اف)اصلا شکوه باتیستا رو آورده پایین:24:.حالا که میخواد بره حداقل این کمپانی و وینس یه خداحافظی باشکوه براش بگیرن به خدا آسمان به زمین نمی چسبه.خیلی چیز های دیگه هم میخواستم بگم که از ضربه ی شدید این خبر همه یادم رفت:4:.به هر حال امیدوارم هرجا که هست موفق باشه و به حق خودش برسه:7:
-
-
انشاالله سينا هم بره همگي دسته جمعي راحت شيم !
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
ایشالا:30::30::30:
-
مثلا باتيستا بره شما خيلي حال ميكنين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من واقعا براي بعضيا متاسفم كه از رفتنش احساس راحتي ميكنن حالا اگه ينا رو بگي يه چيزي ولي باتيستا يه چيزه ديگه ايه
-
چی میگی !!؟؟:23: واقعا اگه باتیستا اینقدر زود کنار بره حیفه.:10: اگه بره بعد از چند مدت دوباره برگرده خوبه،ولی اگه کاملا بخواد از wwe جدا بشه ضررش رو wwe میکنه.باتیستا هنوز جا داره تا کشتی بگیره.انصافا خوب به حقش نرسید.این دم اخری هم که به زور منفیش کردن.با داستان هایی که براش چیدن خیلی افت کرد.ولی خب واقعا اگه رفت،خدا کنه مثل راک بتونه تو سینما پر کار باشه.:30:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
فكـر كنم برعكس گفتي .
سينــا تو كچ ميمونه . شــايد شما مجبور بشي نت رو ترك كني :11: !
================================================== ==================
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MR.BATISTA
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
فكـر كنم برعكس گفتي .
نه ساسان جان فکر نکن مطمئن باش که ایشون اشتباه نگفت ایشالا سینا کج رو میزاره کنار راحت میشیم:4:
دو استـار محبوب كمپاني سينـــا و رندي اينقـدر پارتيشون در WWE **** است . كه حالا حالا ها هستن .
لازم نيست نگران باشيم !!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SASAN
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HHH_Y2J
فكـر كنم برعكس گفتي .
نه ساسان جان فکر نکن مطمئن باش که ایشون اشتباه نگفت ایشالا سینا کج رو میزاره کنار راحت میشیم:4:
-
نقل قول:
ان شالله يك روز خبر جدايي Kid's Champ (جان سينا) رو بشنويم
این خبر رو وقتی میشنوی که WWE وجود نداشته باشه.گرچه ما موهامون سفید شد اما حداقل به خودم ثابت شد که سینا نفر اوله تو پرورسلینگ.همین سینا نبود الان پرو رسلینگ تو دنیا 1 میلیون نفر هم به زور میشناختن.حقیقت تلخه ولی به طرز شدید واسه دوستانی که از سینا متنفرن و WWE رو نگاه میکنن متاسفم.حداقل مثل یه سریا مرد باشید اگه از سینا بدتون میاد WWE تماشا نکنید چون WWE یعنی سینا.اینو به دوستان طرفدار باتیستا هم گفتیم قبول نکردن الان میبینیم که باتیستا داره میره.
در کل واسه باتیستا هم آرزوی موفقیت داریم عمرش در سطح اول WWE دیگه به سر رسیده بود امیدوارم بازیگر خوبی بشه.من که خودم از باتیستا خوشم میومده و میاد و حتی قدیما تو نام کاربریمم بود.
WWE هم بالاخره ضربه خواهد دید از این جدایی طبیعیه ولی مهم اینه که بتونه جای باتیستا رو پر کنه که به نظر من با وجود افرادی مثل سواگر و موریسون این جا پر خواهد شد.
-
RE: شایعه : باتیستا بعد از اور د لیمیت کمپانی را ترک میکند
بیشتر 6 سال از امدن باتیستا و جان سینا به wwe گذشته ولی هنوز هیچ کس نتونسته حتی به دوتا برسه.
پانک.کوزلو.خالی.کندی.اینها همه تو مدت زمان کوتاهی تو سطح اول بودن و بعد...
شک نکنین که سواگر و شیمس و موریسون هم راه بقیه رو در پیش میگیرن.
نامبر وان بودن سینا 100% ولی اگر روی باتیستا به اندازه سینا مانور داده میشد اون هم همین میشد.
همونطور که احتمالا همتون هم میدونین مک من علاقه شدیدی به سینا داره پس این طبیعیه که نامبر 1 wwe بشه.
مثل باتیستا.جان سینا.تراپل اچ.شان مایکل و اندر تیکر دیگه به وجود نمیاد....
-
جاي باتيستا رو هيچكي نميتونه بگيره.شب دراز است و قلندر بيدار.نوبت سينا هم ميرسه.wwe يه خوش استيل داره اونم سالار باتيستا.
-
خیلی ببخشید قبل از سینا همین کمپانی دبیلو سی دبیلو ریتینگ های معمولیش 5 میشد یعنی 7 میلیون حداقل بیننده .
استارهای دبیلو سی دبیلو تو وال اسریت حتی شرکت میکردند و کارت های اعتباری اون ها ... بیر هایی با عکس اون ها و غیره تو امریکا پخش شده بود ..حتی ایده فروش تیشرت اول تو دبیلو سی دبیلو مد شد .
پس میبینید وقتی سینا داشته سه نقطه تو امریکا حداقل 10 میلیون نفر بیننده پروپاقرص کشتی بودند .. این تاثیر تا حدی بوده که من نقد TNT رو تو imdb میخوندم بعضیا نوشته بودن بعد از نایترو 5 بار هم دیگه این کانال رو ندیده اند .. حتی از بعضی از دوستان هم که اونجان از جمله خالم و همین علی کارتر پرسیدم همشون گفتند کانال مزخرفی هست ..
این نشون میده دبیلو سی دبیلو انقد تو امریکا طرفدار داشت که یک کانال رو به اوج برسونه و بعد با سر بزندش زمین ( البته تقیر AOL این شرکت با ترنر شریک شد گفتن شوی رسلینگ نمیخوایم .. اگهی فروش دادند .. حالا بیان کانال رو جمعش کنند )
حرف اصلی اینه بدون تحقیق بعضیا حرف نزنن .... همین سینا نبود ریتینگ راء 3 میشد سال 2003 .... یعنی که سینا هیچ تاثیری تو طرفدارا نداشته ... انقد یه نفر رو گـــــنده نکنید .
-
من طرفدار باتیستا هستم ولی خیلی ببخشیدا این قیاسی که شما میکنی مثل اینه که ما بگیم کریس رونالدو الان بهترین بازیکن جهانه بعد شما بگی نه اون موقع که تو بنفیکا بود بازیکن خوبی نبود.
خوب داداش من شما سینا سال 2003 رو با سینا الان مقایسه میکنی؟؟؟
اصلا قابل مقایسه نیستن..
منم عموهام امریکا زندگی میکنن و میگن که نظر خیلی ها ایجوری که 3 نفر رو پر بیننده شدن کشتی کج خیلی تاثیر داشتن.هالک هوگن.استون کولد.جان سینا