نام فینیشر جدید باتیستا - بلاگ جدید جیم راس
[align=center]-سابمیشن جدیدی که دیو باتیستا در دو هفته اخیر استفاده میکند ، رسما به یکی از فینیشر های او تبدیل شده و اسمش " باتیستا بایت " هست که بر وزن باتیستا بامب می باشد و معنی آن گاز گرفتن باتیستا است.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
-جیم راس در بلاگ جدیدش به موضوعات زیر اشاره کرده است.
قهرمان شدن برت هارت تا حدودی غیر قابل انتظار بود و مطمئنم همه هوادارای هیتمن از اینکه یک بار دیگه او رو با کمربند دیدن خوشحالن.
بله من موتورسیتی ماشین گانز رو دوست دارم اما به شرط اینکه اونها به صورت مناسب معرفی بشن تا من بشناسمشون.اونها جونن و انرژی زیادی دارن و میتونن در بیزنس خیلی موثر باشن.
آیا استینگ هیچوقت در WWE کشتی می گیرد؟آیا اصلا او نیازی به این کار دارد؟من حتی از اینکه چرا او در این مقطع از زندگیش در TNA می گیرد متعجبم.من فکر میکنم استینگ میتونه بدون در نظر گرفتن TNA از DVD ای که WWE میتونه از کریر او بسازه پول زیادی در بیاره.
[/align]
RE: نام فینیشر جدید باتیستا - بلاگ جدید جیم راس
بمب بود به سابمیشن نیز آراسته شد:4:
به امید این که با همین سابمیشن از سینا کویت بگیره:4:
البته چون سینا نور چشمی هست زیاد چشمم آب نمیخوره ولی چه کنیم باید امیدوار بود
سابمیشن خیلی قوی ای هست راه در رفتن نداره در کل ایول به باتیستا با این سابمیشنش:34:
سابمیشن باتیستا خیلی واقعیتر و قویتر از سینا است
چون از مال سینا میشه فرار کرد ولی اگه به مال باتیستا توجه کنین
یه جورایی هر دو دسن طرف رو طوری قفل میکنه
که طرف مجبور به تپ اوت بشه
فقط ارزوم اینه که استین یه ضربه دیگه با گیتارش به مکمن بزنه تا شاید اوضاع بر عکس بشه!!!
واقعا سابمیشن سنگین و باحالیه
خیلی از stfu قویتره
اگه به حرکت باتیستا بایت :4: که باتیستا بر روی سینا انجام داد توجه کنید
بر اثر فشار جمع شدن خون رو در سینه و گردن سینا مشاهده میکنید .:9:
حالا ما هی میگیم از زمانی که باتیستا هیل شده پیشرفت کرده .. کو گوش شنوا!
میشه یکی یه عکسی از این فینیشرش بزاره ؟! :34:
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
http://wrestleshare.net/images/19769859647639166630.jpg
[/align]
دو عکس از این فینیشر :
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[/align]
[align=center][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][/align]
سامشن جدیدش فوق العاده است ولی نمیشه با STF مقایسه کرد
چون اصل فشار STF روی پا هست ولی این رو گردنه
از اس تی اف چجور میشه در رفت؟
علی جان فشار اس تی اف روی گردن هم هست.
شما این عکسو ببین : http://uploadpsd.com/file/103448.jpg
علاوه بر این که با دو پا داره روی پای چپ فشار میاره و اونو کامل خم کرده گردن را هم فشار میده.اندرسون قرمز شده
در مورد سابمیشن باتی : با این که طرفدار جان سینا هستم اما این جان سینای مغروری که من میشناسم به همین راحتیا ای
کوئت نمیگه.
asle stfu ke khodom 100 ha bar ro bache ha mahale zadam va roo man piade shode , roo paee albate dardesh lahzeiie yani vaght taraf bolan shod hich dardi to pash nist, age dorost anjam beshe feshare dastesh ro shaghigheye harife ke harifo giij mikone, axi az in SUBMSH jadide batista nadari?>
NEMISHE YE SUBMISSUN EKHTERA KONE in john cena ro bokoshe martike ye............., nemidonam in chi dare enghad ham tarafdar dare ,40 min bazio kotak mikhore ,2 sanie boland mishe AA mizane mire
اخطار » لطفاً فارسی تایپ کنید .
نقل قول:
علی جان فشار اس تی اف روی گردن هم هست.
اگه كسي اين حركت رو روي شما اجرا كنه متوجه خواهيد شد كه درد در زانو هست و فشار دادن گردن براي فرار نكردن طرف هست.
در ضمن چيزي كه من در اين سابمسيشن ديدم!وحشتناكه:34:
منم دیدم واقا وحشتناکه اگه بخواد واقعی بره سینا فقط باید بگه I QUITE چون هیچ راه فراری نداره وچون دوتا دست طرف رو قفل میکنه فقط دوای خلاصی از این فینیشر یا I QUITE یا معجزه بشه بسیار وحشتناکه.:14:
آقا جان شما یه جور میگید انگار واقعا اینا به هم فشار وارد میکنن.تو عکس تابلوئه که به سینا یک نیوتن هم نیرو وارد نمیشه .سابمیشن های درست و حسابی تو UFC بدرد میخوره اینجور سابمیشن ها بدرد کشتی کچ میخوره چون نمایشیه و نیاز به همکاری حریف داره.
جفتشونو نگاه کنین.رگای گردنشون زده بیرون.چرا؟چون عربده میکشن.باتیستا عربده میکشه تا نشون بده داره فشار وارد میکنه و سینا هم میکشه تا نشون بده داره درد میکشه.ولی به بقیه هیکلشون نگاه کنین.مثلا بازوی باتیستا.واضحه که فشاری ینست.
اين كه بچه ها ميگن فشار stf روي پا است كاملا مخالفم چون اگه يادتون باشه تو يكي از ppvها سينا پاي بيگشو رو توي طنابها گذاشت و فشار اصلي رو روي گردن وارد كرد
اينم كه ميگم ميشه از stfفرار كرد اينه كه دو تا دست طرف كاملا ازاده و حداقل ميتونه از فشار گردن كاهش بده
ولي سابميشن باتي يه جورايي شبيه سابميشن بنواي مرحومه!!
البته که بیشتر فشار STF در پای حریف هست وقتی که پاشو قفل میکنیم و یک دفعه به سمت جلو
میرویم پایه حریف بیشتر درد میگیره من خودم هم اس تی اف زدم هم اس تی اف خوردم ( :4: ) ولی
اونجایی که شما میگید احتمالا سینا بیشتر فشار رو روی گردن اورد ولی فشار اصلی روی پای طرف هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Humanoid
اونجایی که شما میگید احتمالا سینا بیشتر فشار رو روی گردن اورد ولی فشار اصلی روی پای طرف هست !
عزيز شما كلا اين سامبيشن رو زياد جدي نگير.
دوستان اشتباه نکنید.
در جواب به اون دوستی که فشار دادن گردن را جلوگیری از فرار کردن میدونست باید بگم : شما رو اگر پاتون رو ببندند میتونید با گردن راه برید؟!
تازه کاربران به یه نکته مهم اشاره نمیکنند.شما وقتی جان به کالی اس تی اف زد رو ببینید زیر چانه را بالا کشید که به کمر هم فشار میاره.البته فقط زمانی صورت میگیره که زیر چونه رو به سمت بالا ببره.
ببین برادر همهی این ها حق با شما ولی به یه شرط:4:
اون هم این که این سابمیشن ها واقعی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط THE PROUD
ببین برادر همهی این ها حق با شما ولی به یه شرط:4:
اون هم این که این سابمیشن ها واقعی باشه
اگر واقعی باشه گردن طرف میشکنه
گردن که چه عرض کنم دست.پا و هرجا که فکرش رو بکنی:4:.......