-
بحث و نظرات شما درباره ی پایان سریال Lost
.
[size=x-large][align=center]کسانی که قسمت آخر رو ندیدند سریع صفحه رو ببندید[/align][/size]
خب قسمت آخر این سریال هم پخش شد ؛ برای خیلی از کسانی که نمیدونند دقیقاً چه اتفاقی افتاد در پایان باید بگم که جک در قسمت آخر مرد و کسایی هم که با هواپیما رفتند زنده موندند و به زندگی خودشون ادامه دادن هارلی و بن هم در جزیره موندند و زندگی کردند اما سوأل اصلی ای که ذهن همه رو به خودش مشغول کرده اینه که در پایان سریال تمامی مسافرین تو کلیسا جمع شده بودند و چطور زنده بودن و قضیه چی بود ...
خب در جواب باید بگم از ابتدای فصل ششم تمامی فلش هایی که از زندگی این افراد در خارج از جزیره دیدیم همه در عالم برزخ اتفاق افتاد و هیچ کدوم واقعی نبود ولی اتفاقاتی که در جزیره افتاد همه واقعی بود و اون کلیسا محلی بود که همه همدیگه رو در برزخ به یاد آوردن پس یعنی تمامی افرادی که در کلیسا بودند از قبل مرده بودن همونطور که پدر جک بهش گفت یک سری از اونها قبل از جک مردند ( مثل شنن یا سعید یا چارلی و ... ) یک سری خیلی سال بعد از جک مردند ( مثل کیت یا سایر یا مایلز و ... که از جزیره با هواپیما نجات پیدا کردند و زندگی کردن و در پیری مردند ) و در پایان صحنه ی کلیسا جایی بود که همه هم دیگه رو در عالم برزخ ملاقات کردند
به نظر خودم پایان سریال ضعیف بود و فقط واسه اینکه داد همه مثل پرزن بریک در نیاد که چرا شخصیت اصلی داستان ( جک ) بعد از این همه بدبختی و مکافاتی که کشید مرد ، عالم برزخ رو نشون دادن تا کمی همه آرامش بگیرن که آره اینا به هم رسیدن و کنار هم هستن و فلان فلان هر چند مثیو فاکس بازی فوق العاده ای رو از خودش به نمایش گذاشت ... در هر صورت میرسیم به نظر شما دوستان که خوشحال میشم بشنوم کسی هم اگه سوالی داره همه میتونن اینجا پاسخ بدند
-
RE: بحث و نظرات شما درباره ی پایان سریال Lost
خوب , لاست ایز خز هم تموم شد و رفت .
اون تیکه ی جولیت و جیمز نمیدونم چرا من گریم گرفت . :4:
اون تیکه موی سفید ریچارد هم جالب بود ( این نویسنده ها تا کجاشو دیدن )
موندم چرا این آرون که از تو چیز کلیر اومد بیرون دندون داشت + باز دوباره این جان لاک تقلبی د دود سیاه تیر میخورد لباسش سوراخ نمیشد !!
آخرش اونجا که اون کفشه آویزون بود خیلی توپ بود .. + اونجا که جک چشمهاش رو بست !
جای آقای اکو هم خالی بود بیاد تو کلیسا همرو هدایت کنه !!
این وینست هم که اصلا شبیه اون وینست اصلی نبود !!
خوب بود بد نبود
همین الان داره 2 قسمت آخر 24 پخش میشه !! :10::10::10:
-
به نظر منم پایان ضعیفی بود.
هنوز خیلی سوال بدون جواب مونده از سریال مثلا اون نور که باید ازش محافظت میشد اصلا ماهیتش چی بود؟
چطوری میتونست شفا بده یا باعث بشه ریچارد اصلا پیر نشه.
چطوری میتونه باعث بشه برادر جیکوب تبدیل بشه به دود سیاه؟
با چه قدرتی جیکوب میتونست انتخاب کنه کیا بیان به جزیره و کیا برن؟
و....
به نظر من به جای اینکه بیشتر رو کیفیت پایان کار کنند تا بعد از تموم شدن سوالی باقی نمونه و همه چیز روشن بشه فقط رو بعد رمانتیک کار کردند.
ولی صحنه های بیاد موندنی زیاد داشت قسمت اخر مثل همه ی نکاتی که شروین گفت یا خنده ی اخر جک وقتی نور رو برگردوند و....
کلا بازی که متیو فاکس کرد واقعا عالی بود.
ولی درکل به نظرم زیادی مبهم تموم شد سریال.
نقل قول:
همین الان داره 2 قسمت آخر 24 پخش میشه !! :10::10:
:10::10::10::10:
-
اره پايانش اصلا قابل انتظار نبود حال منو خيلي گرفت
من فكر ميكردم جور ديگه اي تموم شه
در هر حال اين سريال هم تومو شد
-
فکر کنم شما دوستان انتظار داشتید مثل سریالهای ایرانی با عروسی همزمان جک و کیت و سویر و جولیت تموم میشد!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ardalan
فکر کنم شما دوستان انتظار داشتید مثل سریالهای ایرانی با عروسی همزمان جک و کیت و سویر و جولیت تموم میشد!
همینجوریم شد دیگه !!
آخرش همه توی اون دنیا بهم رسیدن !!!
-
[align=center]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[size=large]قسمت آخر لاست 13 میلیون بیننده داشت !!![/size]
به گزارش خبرآنلاین، این در حالی است که بسیاری از منتقدان و بینندگان معتقد هستند قسمت آخر به جای جواب دادن به سئوالات سریال، سئوالات دیگری را در ذهن ایجاد کرده است.
شبکه ای*بی*سی روز دوشنبه اعلام کرد قسمت آخر دو ساعت و نیمه «لاست» پربیننده*ترین برنامه یکشنبه شب آمریکا بوده است. حدود 9 میلیون و 800 هزار نفر نیز «آنچه گذشت» دوساعته سریال با عنوان «لاست: سفر آخر» را تماشا کردند.
منتقدان و طرفداران سریال نظرات مختلفی درمورد قسمت پایانی داستان زندگی نجات*یافتگان پرواز اوشیانیک 815 در جزیره اسرارآمیز دارند.
روزنامه یواس*ای تودی فهرست 10 سئوال را منتشر کرده که سریال به آنها پاسخ نداده است. از جمله اینکه چرا جزیره نیاز به محافظت دارد و چرا نمی*شود کودکی در جزیره متولد شود؟
مایک هیل، منتقد نیویورک تایمز در یادداشتی با عنوان «دیگر لاستی(گمشده*ای) نیست، اما طرفداران در جستجو هستند» نوشت قسمت آخر «برای طرفداران بیشتر غوطه خوردن سرخوشانه*ای در نوستالژی بود.»
مایک رایان، منتقد ونتی فیر هم معتقد است این سریال زیر سایه مکاشفه بزرگ و تصاویری که در واقع زندگی پس از مرگ را نشان می*داد بود و به همین دلیل بسیاری از سئوالات طرفداران را بی*جواب گذاشت.
او می*نویسد: «هر سئوالی که در ذهن مانده و البته تعدادشان هم کم نیست بی*مورد هستند. هیچکدام از وقایع مهم نبودند، فقط خود سفر مهم بود.»
پخش «لاست» از سال 2004 آغاز شد و یکی از پرهزینه*ترین و بلندپروازترین سریال*های تلویزیون آمریکا بود که در سراسر دنیا طرفدار داشت. این سریال برنده 58 جایزه از جمله گلدن گلوب و امی شده است.
[/align]
فعلا ...
-
ولی خداییش کلا سریلال مالی بود از 24 و فرار از زندان و فلش فوروارد خیلی قشنگ تر بود :13:
بعد سوال ها ی مال هم جواب داد سوال های جزعی موند :2:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Smith_hardy
ولی خداییش کلا سریلال مالی بود از 24 و فرار از زندان و فلش فوروارد خیلی قشنگ تر بود :13:
بعد سوال ها ی مال هم جواب داد سوال های جزعی موند :2:
جوک سال در اومد !! :11:
مطمئنم شما دوست عزیز ( بله شما ) 24 و با زبان اصلی کامل ندیدین که این حرفو میزنین .. اگر هم که دیدین باید بگم الله اکبر ..
اصلا لاست جلوی 24 سوسک هم حساب نمیشد .. اصلا لاست در حدی نیست که بخوایم با 24 مقایسه کنیمش .
یه سریال چرت که الکی بزرگش کردن معلوم نیست چه معنی هم داره !
یکی به یکی گفته " آقا لاست و دیدی .. اون یکی نه چی هست .. سریاله میگن انقدر قشنگه برو ببین . "
در صمن اسم فارسی 1 هم نیارید .. من خودم 1 ماه پیش 5 دقیقه 24 از فارسی 1 دیدم .. نزدیک بود زبونم لال برم تو کار ناموس جک .
فلش فروارد هم قبول دارم گند زده .. اما بی انصافیه که بگیم پریزن بریک در حد لاست نیست !
-
حالا کی گفته من از فارسی 1 خوشم میاد:17: واقعا کانال مزخرفی
بعد هم لاست واقعا از 24 قشنگ تر بود از نظر من :32:
بعد فرار از زندان هم میشه با فلش فوروارد مقایسه کرد نه با لاست:32:
-
نقل قول:
حالا کی گفته من از فارسی 1 خوشم میاد:17: واقعا کانال مزخرفی
بعد هم لاست واقعا از 24 قشنگ تر بود از نظر من :32:
بعد فرار از زندان هم میشه با فلش فوروارد مقایسه کرد نه با لاست:32:
خوب با تشکر از جواب شما ..
شما که 24 و کامل با زبان اصلی دیدی .. بگو ببینم .
توی سیزن پنجم .. جک آخرش چی شد ؟
سیزن هفتم توی کاخ سفید یکی از اتفاقات تلخشو برام بگو ؟
بعدش بگو ببینم توی فلش فروارد این اپیزود های آخر الاویا چه کار بدی کرده ؟
خیلی ببخشید این سوال ها رو کردما .. آخه حرف های مشکوکی زدی منم مشکوک شدم .
در ضمن بزار سیزن اول فلش فروارد تموم بشه .. بعد با پریزن بریک مقایسش بکن .
-
من 24 تا تا اخر فصل 1 دیدم حالم بد شد دیگه وقتم از سره راه نیاوردم که بشینم بقیشو ببینم ولی لاست که فصل 1 تموم شد 2 روز بعد فصل 2 تموم کردم از قشنگیش
تو فلش فوروارد هم الاویا به مارک خیانت کرد با اون مرتیکه ریخت رو اب
بعد کلا من نظرم گفتن که لاست از 24 قشنگتره چون 24 همش اکشن منم از اکشن زیاد خوشم نمیاد باز دارم میگم این نظره من
شاید خیلی ها از پلیسی خوششون نیاد شاید هم خیلی ها از معمایی خوششون نیاد
منم از پلیسی خوشم نمیاد
-
نقل قول:
من 24 تا تا اخر فصل 1 دیدم حالم بد شد دیگه وقتم از سره راه نیاوردم که بشینم بقیشو ببینم ولی لاست که فصل 1 تموم شد 2 روز بعد فصل 2 تموم کردم از قشنگیش
تو فلش فوروارد هم الاویا به مارک خیانت کرد با اون مرتیکه ریخت رو اب
بعد کلا من نظرم گفتن که لاست از 24 قشنگتره چون 24 همش اکشن منم از اکشن زیاد خوشم نمیاد باز دارم میگم این نظره من
شاید خیلی ها از پلیسی خوششون نیاد شاید هم خیلی ها از معمایی خوششون نیاد
منم از پلیسی خوشم نمیاد
خوب اشتباه کردی .. همه میدونن فصل اول 24 بدرد نمیخوره و از فصل 2 قشنگ میشه ...
شما فصل دوم رو ببینی میفهمی من چی میگم . بابک و مجید و علی هم تضمین میکنن . .
همونطور که خودتون گفتین سلیقه ای هستش .
بسیار لذت بردیم از بحث با شما .
-
آخه عزیز من 24 که رئالیسم هست چه صیغه و نسبتی با فلش فوروارد و لاست که همگی سورئال هستند داره !؟
---------------------------------------------
ولی واقعا حیف لاست شد که با اون فیلم نامه به اون قدرت اینقدر ساده به اتمام رسید !
-
اولا که جناب برادر Smith_hardy شما باید یک سریال رو تا اخرش ببینی تا اصلا اجازه ی اظهار نظر راجع بهش رو داشته باشی.
دوما فرض رو بر این میزاریم که شما 24 و دیده هم باشی و میخوای مقایسه کنی با لاست و فلش فوروارد و هر سریال دیگه....
24 یک سبک جدیدی در طول تاریخ برنامه های تلوزیونی محسوب میشه. real-time بودن 24 باعث ایجاد هیجانی در طوال سریال میشه که لاست و فلش فوروارد و هر سریال دیگه حتی نمیتونن نصف همچین هیجانی رو به وجود بیارن.
وقتی 24 رو به صورت هفتگی دنبال میکنی ، به خاطر بالا بودن سطح تنش این سریال تمام هفته فکر رو ذکرت اپزود جدیدشه ولی من خودم به شخصه اصلا همچین حسی رو نسبت به لاست و نداشتم و یه فلش فوروارد ندارم.
درسته سبک سریال 24 و لاست و فلش فوروارد کاملا متفاوته ولی به طور کلی اگر بخوایم مقایسه کنیم حتی نمیشه اون هارو برابر با 24 دونست چه برسه با مقایسه.
سریال 24 تنها سریالی که من با جرات میتونم بگم بدون نقصه ولی من همین الان میتونم یه طومار بنویسم راجع به ضعف های لاست و فلش فوروارد.
کدوم سریال رو میتونی شما نام ببری که هر دقیقه و ثانیه اون هیجان داشته باشه؟
بازی که کیفر سادرلند تو 24 کرده هیچ بازیگر تلویزیونی در هیچ سریالی نکرده...
قبول دارم سریال ها سلیقه ای هستن بعضی ها از اون مدل سبکم خوششون میاد بعضی ها از یک سبک دیگه ولی حداقل شما سریال رو ببین بعد راجع بهش اظهار نظر کن یا با یه سریال دیگه مقایسه اش کن.
نقل قول:
یکی به یکی گفته " آقا لاست و دیدی .. اون یکی نه چی هست .. سریاله میگن انقدر قشنگه برو ببین . "
Couldn'T Agree With U More:34:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shawn Michaels
اولا که جناب برادر Smith_hardy شما باید یک سریال رو تا اخرش ببینی تا اصلا اجازه ی اظهار نظر راجع بهش رو داشته باشی.
دوما فرض رو بر این میزاریم که شما 24 و دیده هم باشی و میخوای مقایسه کنی با لاست و فلش فوروارد و هر سریال دیگه....
24 یک سبک جدیدی در طول تاریخ برنامه های تلوزیونی محسوب میشه. real-time بودن 24 باعث ایجاد هیجانی در طوال سریال میشه که لاست و فلش فوروارد و هر سریال دیگه حتی نمیتونن نصف همچین هیجانی رو به وجود بیارن.
وقتی 24 رو به صورت هفتگی دنبال میکنی ، به خاطر بالا بودن سطح تنش این سریال تمام هفته فکر رو ذکرت اپزود جدیدشه ولی من خودم به شخصه اصلا همچین حسی رو نسبت به لاست و نداشتم و یه فلش فوروارد ندارم.
درسته سبک سریال 24 و لاست و فلش فوروارد کاملا متفاوته ولی به طور کلی اگر بخوایم مقایسه کنیم حتی نمیشه اون هارو برابر با 24 دونست چه برسه با مقایسه.
سریال 24 تنها سریالی که من با جرات میتونم بگم بدون نقصه ولی من همین الان میتونم یه طومار بنویسم راجع به ضعف های لاست و فلش فوروارد.
کدوم سریال رو میتونی شما نام ببری که هر دقیقه و ثانیه اون هیجان داشته باشه؟
بازی که کیفر سادرلند تو 24 کرده هیچ بازیگر تلویزیونی در هیچ سریالی نکرده...
قبول دارم سریال ها سلیقه ای هستن بعضی ها از اون مدل سبکم خوششون میاد بعضی ها از یک سبک دیگه ولی حداقل شما سریال رو ببین بعد راجع بهش اظهار نظر کن یا با یه سریال دیگه مقایسه اش کن.
نقل قول:
Couldn'T Agree With U More:34:
دوست عزیز شما هم لازم نیست اینقدر آرمان گرایی نسبت به سریال 24 داشته باشید ! درست هست که 24 سبک جدیدی رو ارائه کرد و ... ولی این نمی تونه دلیل بر برتری این سریال داشته باشه در درجه اول چون اگه بخوایم تعداد جوایز 2 سریال لاست و 24 رو در نظر بگیریم که برتری لاست به صورت آشکار نشون داده می شه و از طرفی دیگه 24 یک روند کیفیتی ثابتی تو همه فصل ها نداشته و شاید از دید ببیننده خیلی جذاب باشه ولی چیزی که مهم هست روند سریال رو به ضعف نهاد تو چندی از فصل ها و آخر سر تونست با فصل 8 این روند رو بهبود ببخشه و بهتر کنه، و دوم اینکه شما اگه شما کمی اطلاعات سینمایی داشته باشید و ... حتما مشکلات 24 رو می تونید مشاهده کنید که جک تو سریال 24 دقیقا عین یک ســــوــــپر هیرو هست و هر جایی دوست داره تنهایی می ره و همه مشکلات رو حل می کنه و این یکی از بارزترین نقد های وارد شده به 24 هست پس نگید این سریال بی نقص هست و از طرفی بی نقص ترین سریالی که در جهان ساخته و تمامی منتقدان روش تاکید دارن سریال friends هست (برای اطلاعات عمومی این بخش فقط بود) !
-----------------------------------------
در آخر هم اضافه کنم بنده از سریال 24 خیلی خوشم می یاد و دنبالش می کنم ولی نباید بدلیل علایق شخصی خیلی یک چیز رو گنده کرد و بقیه رو نابودی کشوند !
دوست عزیز Smith_hardy لطف کنید از الفاظ درست استفاده کــــنید چون دارین رسما توهین می کنید و اینکه اگه فصل 1، 24 جذاب نبود = مخاطبی هم نداشت، پس این نشون می ده فصل 1 این سریال موفق بوده که تونسته بیننده ها رو به خودش جذب کنه !
-
از بچه های گل انجمن ممنونم
من چون فصل یک 24 دیدم خوشم نیومد دیگه ادامه ندادم ولی الان دوستان گفتن که از فصل 2 به بعد قشنگ میشه و این باعث شد که ادامه بدم
باز ممنون:34::34:
-
یک نکته راجه به هیرو بودن جک بگم که شما به عنوان "نقد" ازش نام بردی:
هیرو یعنی کسی که همه رو نجات بده و همه ی اتفاقات اخر هم براش به خوبی تموم شه دیگه،اینو که قبول دارید؟
خوب فصل 1 : جک تونست جون دخترش و پالمر رو نجات بده ولی اخر زنش مرد
فصل 2: تو این فصل حرف شما رو قبول دارم
فصل 3: روز رو نجات داد و ویروس رو کنترل کرد ولی معتاد شدنش...
از اینجا به بعد نکته ام واضح تر خودشو نشون میده
فصل 4 : اخرش مجبور شد مرگ خودشو بازسازی کنه و رسما جک باور رو بکشه تا دولت چین نگیرتش
فصل 5: دولت چین میگیرتش
فصل 6: برگردوندش از چین فقط برای تقدیمش به یه ترورسیت تا بکشتش + فضیه آدری
فصل 7: محاکمه توسط دولت خودش
فصل 8: کشته شدن کسی که دوسش داشت + مجبور به ترک کشور شدن
خوب جک اگه هیرو به تمام معنا بود هیچ کدوم از اینها نباید براش اتفاق میافتاد دیگه؟؟؟
یه چیز دیگه هم گفتین که اصلا خنده دار بود اینکه روند سریال رو به ضعف نهاد!!!!!
اگه اینطوره میتونم بپرسم چرا بیننده هاش در طول جلو رفتن هر فصل به جای اینکه مثل لاست کم تر بشه بیش تر شد؟؟؟
حرفی که میزنینو یه خرده روش تحقیق و فکر کنین و بعد بیان کنین نظر شخصی شما اگه به اینه که سریال روند رو به ضعف داشته حتما دلیل بر این نیست که همینطوره.
-----------------------------------------------------
در کل تاپیک مثلا برای بحث راجع به اپزود اخر لاست بود رفت تو مقایسه 24 باهاش !!!!!
-
امیر جان مثل اینکه شما فقط به تعداد کاندید شدن یک سریال یا تعداد برنده شدن جایزه های مختلف یک سریال توجه می کنی ، پس بذار یک سری توضیحات درباره نحوه جوایز و چی مهم بودن در جایزه یک سریال بدم تا همه متوجه بشن و نکته ای مبهم نمونه
در یک سریال جایزه های Golden Globe و بعد از اون Emmy Awards هستن که بالاترین درجه ارزش رو دارند ، حالا Golden Globe وارد جزئیات کمتری برای یک سریال میشه اما Emmy Awards تخصصی تره و حتی کوچکترین بخش یک سریال رو بررسی میکنه ، سریال 24 دو بار برنده Golden Globe شده و 11 بار کاندیدای برنده شدن Golden Globe شده که حالا قسمت مهمش اینه که از این 11 بار 5 بارش رو کاندیدای Best Television Series - Drama شده و 6 بارش رو کیفر سادرلند ( جک ) کاندیدای بهترین بازیگر سُپرتر و نقش لیدر مرد شده و در Emmy Awards کلاً 16 بار برنده شده و 63 بار کاندیدا شده که از این 63 بار 4 بارش رو کاندیدای Outstanding Drama Series شده ولی سریال Lost فقط 1 بار برنده Golden Globe شده و فقط 7 بار کاندیدای Golden Globe شده که از این 7 بار 3 بارش رو کاندیدای Best Television Series - Drama شده و در Emmy Awards کلاً 7 بار برنده شده و 42 بار کاندیدا شده و از این 42 بار 3 بارش رو کاندید Outstanding Drama Series شده پس در یک نگاه کلی میبینیم
24
Golden Globe
2 بار برنده ، 11 بار کاندیدا
Emmy Awards
16 بار برنده ، 63 بار کاندیدا
Lost
Golden Globe
1 بار برنده ، 7 بار کاندیدا
Emmy Awards
7 بار برنده ، 42 بار کاندیدا
این مطالب هم از خودم در نیوردم همه در سایت imdb.com هست به این آدرس می تونید خودتون برید ببینید :
http://www.imdb.com/title/tt0285331/awards
http://www.imdb.com/title/tt0411008/awards
در ضمن اینم بگم سریال لاست حتی به علت پایان فوق العاده ضعیفش از طرف منتقدین در اوج فشاره و رتبش تو imdb.com از 9.2 به 8.9 افت کرده... دیگه حالا لازم نیست بیشتر وارد جزیئیات بشیم ، تاپیک درباره نظر دوستان راجع به پایان لاست هست لطفاً بحث های خارج از این موضوع نکنید که باعث بوجود اومدن بحث جدیدی بشه
-
نقل قول:
و رتبش تو imdb.com از 9.2 به 8.9 افت کرده
تازه اون 9.2 هم که داشت با جدود 14 هزار زای بود و الان هم 8.9 داره با 19,298 رای هست ولی 24 ای که الان 8.9 داره با تعداد آرا 38,276 هست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R . I . P
امیر جان مثل اینکه شما فقط به تعداد کاندید شدن یک سریال یا تعداد برنده شدن جایزه های مختلف یک سریال توجه می کنی ، پس بذار یک سری توضیحات درباره نحوه جوایز و چی مهم بودن در جایزه یک سریال بدم تا همه متوجه بشن و نکته ای مبهم نمونه
در یک سریال جایزه های Golden Globe و بعد از اون Emmy Awards هستن که بالاترین درجه ارزش رو دارند ، حالا Golden Globe وارد جزئیات کمتری برای یک سریال میشه اما Emmy Awards تخصصی تره و حتی کوچکترین بخش یک سریال رو بررسی میکنه ، سریال 24 دو بار برنده Golden Globe شده و 11 بار کاندیدای برنده شدن Golden Globe شده که حالا قسمت مهمش اینه که از این 11 بار 5 بارش رو کاندیدای Best Television Series - Drama شده و 6 بارش رو کیفر سادرلند ( جک ) کاندیدای بهترین بازیگر سُپرتر و نقش لیدر مرد شده و در Emmy Awards کلاً 16 بار برنده شده و 63 بار کاندیدا شده که از این 63 بار 4 بارش رو کاندیدای Outstanding Drama Series شده ولی سریال Lost فقط 1 بار برنده Golden Globe شده و فقط 7 بار کاندیدای Golden Globe شده که از این 7 بار 3 بارش رو کاندیدای Best Television Series - Drama شده و در Emmy Awards کلاً 7 بار برنده شده و 42 بار کاندیدا شده و از این 42 بار 3 بارش رو کاندید Outstanding Drama Series شده پس در یک نگاه کلی میبینیم
24
Golden Globe
2 بار برنده ، 11 بار کاندیدا
Emmy Awards
16 بار برنده ، 63 بار کاندیدا
Lost
Golden Globe
1 بار برنده ، 7 بار کاندیدا
Emmy Awards
7 بار برنده ، 42 بار کاندیدا
این مطالب هم از خودم در نیوردم همه در سایت imdb.com هست به این آدرس می تونید خودتون برید ببینید :
http://www.imdb.com/title/tt0285331/awards
http://www.imdb.com/title/tt0411008/awards
در ضمن اینم بگم سریال لاست حتی به علت پایان فوق العاده ضعیفش از طرف منتقدین در اوج فشاره و رتبش تو imdb.com از 9.2 به 8.9 افت کرده... دیگه حالا لازم نیست بیشتر وارد جزیئیات بشیم ، تاپیک درباره نظر دوستان راجع به پایان لاست هست لطفاً بحث های خارج از این موضوع نکنید که باعث بوجود اومدن بحث جدیدی بشه
خو معین جان یک دقت هم اگه بکنی اینکه سریال 24 نقش اول خودش رو داشته و خواهد داشت ولی تو سریالی نظیر لاست بازیگر نقش اول معلوم نیست پس نمی تونه مانند جک تمام سکانس ها رو بازی کنه و همه توانایی خودش رو در معرض بزاره بر عکس 24 که بازیگر می تونه خیلی توش جولان بده! و دوم اینکه اگه دقت می کردی من تو پست اولم تو این تاپیک گفتم که حیف این فیلم نامه خوب که اینطوری به گند کشیده شد ! و از طرفی هم من اصلا اعتنایی به امتیاز های imdb نمی کنم، چون بر اساس رای مردم هست و رای مردم = مستراح (شرمنده)! و از طرفی هم این 2 سریال هیچگونه ربطی به هم ندارن که با هم مقایسه بشن، و قاعدتا ملت با آثار رئال خیلی راحت تر کنار می یان تا آثار رئالیسم و حاضر نیست کمی به مغز خود برای یافتن معما ها فشار بیارن و این هم شاید برتری رقمی این سریال نیست به 24 هست و از طرفی باز هم می گم بنده فن 24 و لاست هستم ولی نباید به این شکل سریال مثل لاست رو زیر سوال برد !! دوستان لطف کنن دیگه ادامه ندن، چون به اندازه کافی از بحث خارج شدیم !
-
دوستان عزیز لطفا تاپیک رو به حاشیه نکشونید! لطفا فقط در رابطه با لاست بحث کنید
یک جایی خوندم که واقعا هم به نظرم حقیقت داره! لاست در آخر تمامیه بینندگانش رو در خودش لاست کرد!
-
خیلی از سوال ها در لاست جواب داده نشد مثله:
اون چشمای توی کلبه که تو سایتش هم نظر سنجی کرده بود ماله کی بود؟
زنا چرا در جزیره بچه دار نمیشدن؟
دود ماهیتش چی بود؟
چرا دیگران والت رو دزدیدن؟
برادر اکو (یمی) که از اون میخواست توبه کنه کی بود؟ با چیزایی که دیدیم دود نبوده
اون ماده ای که لاک به سر بون زد و اون رو برد تو تخیل (فصل 1) چی بود؟
و خیلی سوال های دیگه.